MTV Viihde

MTV Viihde

C More on pohjoismainen maksu-tv-yhtiö, jonka emoyhtiö on ruotsalaisen mediayhtiö Bonnier AB:n tytäryhtiö Bonnier Broadcasting.

Finland

TV műsorújság - kedd, 2024-04-30

01:30
 Deepwater HorizonIMDB 7.1/10
Maailman kehittyneimmällä öljynporauslautalla 20. huhtikuuta 2010 alkaa muiden päivien tapaan. Yhtäkkinen onnettomuuksien sarja kuitenkin tekee Deepwater Horizonista räjähdys- ja tulipaloinfernon, jonka työntekijät jäävät luhistuvan porauslautan jättimäiseen kuolemanloukkuun.
fi
03:15
 Beck
Komisario Martin Beck ja luottomiehensä Gunvald Larsson sukeltavat ihmismielen pimeälle puolelle trillerissä, jossa jahdataan Tukholmaa järkyttävää sarjamurhaajaa. Tapahtumat liittyvät venäläiseen mafiaan ja ylikansalliseen lääkekonserniin. Keskeisessä roolissa nähdään myös suomalaisnäyttelijä Jarmo Mäkinen. Pääosissa: Peter Haber, Mikael Persbrandt, Malin Birgerson, Marie Göranzon, Hanns Zischler. Ohjaus: Harald Hamrell.
fi
04:45
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:15
Star File
Christoph Waltz
fi
05:30
 The Stones and Brian Jones
Brittidokumentissa kuvataan kitaristi Brian Jonesin, The Rolling Stonesin perustajan, elämää, jälkimainetta ja kuolemaa. Jones veti bändiä sen alkuaikoina, mutta huumeet ja alkoholi johtivat erottamiseen bändistä ja hukkumiskuolemaan 27-vuotiaana.
fi
07:05
 Tills Frank skiljer oss åtIMDB 5.5/10
Ruotsalaiskomedia sinkku-Verasta, joka on kuolettavan rakastunut kollegaansa Frankiin, mutta jonka valmentajansa mielestä pitäisi laskea rimaansa.
fi
08:45
 Viimeinen startti
Toimintakomedia street racing -legenda Dennisistä, joka yhdessä ex-vaimonsa Toven kanssa yrittää estää teini-ikäistä tytärtään Hannaa osallistumasta autokisaan. Alkaa henkeäsalpaava viimeinen kilpa-ajo läpi Ruotsin.
fi
10:35
 A Dog's JourneyIMDB 7.4/10
Bailey-koira tekee lupauksen isännälleen, jonka aikoo pitää vuosien saatossa ja eri koirien kehossa elämällä. Pääosissa: Josh Gad, Kathryn Prescott, Dennis Quaid. Ohjaaja: Gail Mancuso.
fi
12:20
 Sune vs. SuneIMDB 5.6/10
Lassen alku neljännellä luokalla on suuri sokki. Uusi poika istuu Lassen paikalla luokassa, ja hän on juuri sellainen kuin Lasse haluaisi olla. Eikä siinä vielä kaikki, sillä hänen nimensä on Lasse.
fi
13:45
 Now You See Me 2IMDB 6.5/10
Kukistettuaan FBI:n vuotta aiemmin neljä hevosmiestä odottavat uutta tehtävää heidät värvänneeltä taikurien joukolta nimeltä Silmä. Kun J. Daniel Atlas alkaa etsiä joukkoa omin päin, hevosmiehet päätyvät teknologisen neron Walter Mabrynluo, joka antaa hevosmiehille tehtäväksi varastaa tietojenharavointilaitteen. Sitä seuraavat tapahtumat ja yllätykset vaikuttavat menneisiin, nykyisiin ja tuleviin hahmoihin.
fi
15:50
 Änglagård - Tredje gången gilltIMDB 4.7/10
Fanny (Helena Bergström) palaa kotikyläänsä viimeisen kerran selvittääkseen, kuka oikeastaan on hänen isänsä.
fi
17:45
 The House with a Clock in Its WallsIMDB 6.0/10
Orpo Lewis muuttaa setänsä luo taloon täynnä mystiikkaa ja salaisuuksia. Velho on piilottanut käytäville kellon, jonka funktiosta ei ole kellään tietoa. Tosin kaikki tietävät, että se on vaarallinen.
fi
19:30
 All InclusiveIMDB 5.9/10
Tove ja Malin juhlivat heidän äitinsä 60-vuotispäivää yhteisellä matkalla. Hiljattain jätetyksi tulleena äiti taitaa kaivata matkaa, mutta siskoksilla on varsin erilaisia ajatuksia siitä mikä on äidille parasta.
fi
21:00
 MidsommarIMDB 7.2/10
Dani ja Christian ovat amerikkalainen nuoripari, jonka suhde on hajoamassa. Sureva Dani lähtee kuitenkin Christianin ja tämän ystävien kanssa juhlimaan juhannusta syrjäiseen ruotsalaiseen kylään.
fi
23:25
 Stowaway
Toimintatrilleri nuoresta naisesta, joka yllättäen perii isältään huvijahdin. Avomerellä sen kaappaavat roistot, joilla on valonarka suunnitelma.
fi

TV műsorújság - szerda, 2024-05-01

00:55
 3:10 to YumaIMDB 7.7/10
1800-luvun lopulla Arizonan rautatietä piinaa pahamaineinen lainsuojaton Ben Wade ja hänen häijy rosvojoukkonsa. Kun Wade saadaan vangittua, sotaveteraani Dan Evans värväytyy saattojoukkoon, jonka on määrä viedä Wade hengissä 15:10 lähtevään Yuman junaan ja oikeuden eteen.
fi
02:55
 Beck
Mies löytyy kuolleena kirpputorilta. Juttu näyttää tavalliselta pieleen menneeltä ryöstöltä, mutta tutkinta saa odottamattoman käänteen, kun turvallisuuspoliisi kiinnostuu siitä. Quid Pro Quo on 48. elokuva, jossa Peter Haber esittää Beckiä.
fi
04:25
 HairsprayIMDB 6.6/10
1960-luvun Amerikkaan sijoittuva komedia tukevasta teinistä, jonka unelma toteutuu, kun hän pääsee tanssijaksi tv-show’hun. Hänen integraatiopuheensa herättävät hieman närää.
fi
06:20
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:45
Star File
Emily Blunt. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
06:50
Star File
Elizabeth Banks. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
07:00
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
07:25
 Knives OutIMDB 8.0/10
Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey löydetään kuolleena kartanostaan. Etsivä Benoit Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä, koittaen paljastaa totuuden.
fi
09:30
 Book ClubIMDB 6.1/10
Romanttisessa komediassa neljä kypsään ikään ehtinyttä naista lukee kirjakerhossaan Fifty Shades of Greyn, ja kukin kokee omanlaisensa herätyksen. Yksi aloittaa nettideittailun, toinen hyppää uuteen suhteeseen leskeksi jäämisen jälkeen ja jokainen oppii jotain uutta elämästä ja rakkaudesta.
fi
11:10
 Sune - Best ManIMDB 6.4/10
Lassen luokka on lähdössä salaiselle luokkaretkelle, jonne on myös lähdössä Lassen ihastus Sophie. Mutta luokkaretki on samana viikonloppuna kuin Lassen vaarin häät. Paniikki!
fi
12:35
 StrulIMDB 5.8/10
Conny on kemianopettaja, joka aivan syyttä vedetään huumejuttuun ja tuomitaan vankilaan. Siellä hän oppii tuntemaan ammattirikollisia, jotka hoitavat salaisen tunnelin kautta hämäräbisneksiä. Conny pakotetaan heidän apurikseen.
fi
14:10
 Släpp fångarne loss - det är vår!IMDB 6.3/10
Frida (Lena Nyman) ja hänen pitkä ystävänsä (Tage Danielsson) haluavat inhimillisempää vankeinhuoltoa. Kun vanki nimeltä Harald Hansson (Ernst-Hugo Järegård) karkaa ja murtautuu Fridan taloon hajottaen kaiken, tämä ei enää ole yhtä kiltti.
fi
15:45
 Comedy Queen
Sasha on kohta 13 ja haaveilee stand up -koomikon urasta. Hän haluaa saada ihmiset nauramaan, erityisesti isänsä, joka itkee suihkussa, kun luulee, ettei kukaan kuule. Kotona kaikki muistuttaa Sashaa kuolleesta äidistä, ja kyynelet ovat aina lähellä. Sasha ei kuitenkaan suostu itkemään, vaan kirjoittaa itselleen henkiinjäämislistan surusta selvitäkseen. Hän on päättänyt ajaa siilin, lopettaa kirjojen lukemisen, kieltäytyä maailman söpöimmästä koiranpennusta - ja ennen kaikkea ryhtyä komediakuningattareksi. Ohjaaja: Sanna Lenken. Pääosassa: Sigrid Johnson. (Ruotsi, 2022.)
fi
17:20
 Belle
Japanilainen scifi-fantasia 17-vuotiaasta Suzusta, jolla on uniikki identiteetti. Hän elää virtuaalitodellisuudessa, jossa hän on musiikkitähti.
fi
19:15
 Dag för dag
Kertomus siitä, ettei irtiotto elämässä ole koskaan liian myöhäistä. Demontoitunut Tage sekä Malte ja Rut asuvat vanhainkodissa. Siellä työskentelevät myös hoitaja Katrin ja siivooja Simon. Yhdessä tämä viisikko reissaa matkailuautolla halki Euroopan täyttääkseen vanhan miehen viimeisen toiveen. Ohjaaja: Felix Herngren. Rooleissa: Martina Haag, Sven Wollter, Marianne Mörck, William Spetz, Tomas von Brömssen, Peter Magnusson, Felix Herngren. (Ruotsi, 2022.)
fi
21:00
 Bäckström
Bäckströmin verenpuna. Aiempi epäilty Costa löytyy murhattuna. Bäckström lupaa löytää syyllisen, mikä voi olla vaikeaa. Miten viinitila liittyy murhiin ja huumeisiin?
fi
21:45
 The Ides of MarchIMDB 7.1/10
Nuori ja idealistinen vaalikampanjan lehdistötiedottaja kohtaa dilemman, kun toimittaja uhkaa julkaista artikkelin, joka saattaa vaarantaa sekä hänen työpaikkansa että koko kampanjan. Pyhittääkö päämäärä keinot poliittisessa pelissä, jossa kaikki ovat pelinappuloita?
fi
23:25
 ArbitrageIMDB 6.6/10
(Arbitrage, USA 2012) Jännityselokuva menestyvästä newyorkilaisesta liikemiehestä, jonka bisnesten ja yksityiselämän salaisuudet uhkaavat paljastua ja suistaa hänen elämänsä syöksykierteeseen. Pääosissa Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth, Brit Marling ja Laetitia Costa. Ohjaus: Nicholas Jarecki.
fi