FilmBox

FilmBox

Zábava pre všetkých: stovky premiér ročne, ale aj osvedčené klasiky od veľkých akčných filmov, až po nezávislé európske snímky.

Slovakia

Guide TV - vendredi, 24/05/2024

00:20
Pád bílého domu
Zkompromitovaný agent tajných služeb Mike Banning se ocitá uvnitř Bílého domu právě ve chvíli, kdy zde dojde k teroristickému útoku. Společně s bezpečnostními složkami se snaží zachránit prezidenta z rukou únosců.
sk
02:15
Bez soucitu
James Reece je ambiciózní pomocník amerického velvyslance v Paříži a občas plní menší úkoly pro CIA s nadějí, že se stane špionem. Večer po zásnubách s přítelkyní Caroline má James na letišti Orly vyzvednout Charlieho Waxe. Charlie je velmi neortodoxním vládním zaměstnancem. Je rozložitý, plešatý, vousatý, drzý a excentrický. Ihned zapojí Jamese do divokého vyšetřování vražd. Čím více mrtvol, tím více uniká Jamesovi smysl celé akce. Nešťastná Caroline řekne Jamesovi, ať pozve Charlieho na večeři. Ten však umí být i velmi okouzlující. Kam to povede? Zvládne James tuto nebezpečnou hru?
sk
03:45
Poslední polda
S01E13 Detektivka
sk
04:30
BloodRayne: Třetí říše
Dampírka Rayne se tentokrát dostane do nacistického Německa během 2. světové války a čeká ji setkání s Ekartem Brandem. Tento nacistický velitel by rád naočkoval kapičku Rayniny krve Adolfu Hitlerovi, čímž by z něj učinil dampíra a umožnil mu dosáhnout nesmrtelnosti.
sk
05:45
Pause
nedefinované
sk
06:00
Ostrov pokladů
Mladý Jim Hawkins a jednonohý John Silver vyplouvají za dobrodružstvím. Filmová adaptace klasického příběhu Roberta Louise Stevensona o pirátech, dobrodruzích, ukrytém pokladu a odvaze mladého chlapce.
sk
08:00
Fanfán Tulipán
Remake klasiky světové kinematografie, francouzského snímku Fanfán Tulipán z roku 1952, vznikl v roce 2003 a znovu oživuje příběh smělého milovníka, kterého cikánka Adeline přiměje vstoupit do armády Ludvíka XV. Nakuká mu totiž, že by se coby člen armády mohl možná oženit s jednou z králových dcer.
sk
10:05
Elektrizující život Louise Waina
Výstřední britský malíř Louis Wain se na konci 19. století proslavil svými surrealistickými obrazy koček, které jako by odrážely jeho cestu k nepříčetnosti..
sk
12:25
Duše jako kaviár
Tragikomická mozaika příběhů ze života tří sourozenců: 16tileté Anny (Karolína Kaiserová), 26tileté Jany (Tatiana Dyková) a jejich pětatřicetiletého polovičního bratra Vladimíra (Jan Budař). Každý se poohlíží po lásce, což vede ke kolotoči stále stejných chyb. Anna má daleko do svého ideálu oslnivé krásky. Snaží se být dokonalá a propadá se do propasti pochybností o sobě samé. Ve své naivitě se dopouští identických přešlapů jako její sestra. To Jana právě závratnou rychlostí směřuje k prvnímu rozvodu. Ani jedna si neuvědomuje, jak moc se jejich životy podobají životu jejich matky a bratra, o kterém zatím nic netuší.
sk
14:40
Poslední polda
S02E01 Detektivka
sk
15:35
Dárce
Ve zdánlivě dokonalém světě bez válek, bolesti, utrpení, rozdílů nebo možnosti volby je mladý chlapec vybrán, aby se od starého muže dozvěděl více o bolesti i radosti "skutečného" světa.
sk
17:45
Assassin's Creed
Michael Fassbender je hlavní hvězdou dobrodružného snímku na motivy slavné videohry, jejímž hlavním hrdinou je muž, který právě zjistil, že je potomkem starobylé linie asasínů.
sk
20:05
Dlouhá noc: Přežití
Zdiskreditovaný lékař a jeho rodina se ve vlastním domě stávají rukojmími zločinců na útěku, kteří po nevydařené loupeži potřebují vyhledat okamžitou lékařskou pomoc.
sk
22:00
Tokarev
Mnoha cenami ověnčený režisér Kendo vám představí tajemný život smyslných žen v nejlepších letech, které to mají rády na nejrůznější způsoby.
sk

Guide TV - samedi, 25/05/2024

00:00
Antarktida
S01E05 Na jižním pólu nastala zima. Na antarktické výzkumné stanici Polaris VI zůstává malý tým, aby pokračoval v inovativním výzkumu, který je důležitou součástí boje proti změně klimatu.
sk
00:45
Antarktida
S01E06 Na jižním pólu nastala zima. Na antarktické výzkumné stanici Polaris VI zůstává malý tým, aby pokračoval v inovativním výzkumu, který je důležitou součástí boje proti změně klimatu.
sk
01:55
Modlitba lovce
Zabiják pomáhá mladé ženě pomstít smrt její rodiny.
sk
03:25
Poslední polda
S02E01 Detektivka
sk
04:10
Kytice
Sedm zdánlivě nesouvisejících příběhů propojených společnou poetikou, folklorem, světlem a barevnými odstíny společně tvoří působivou vizuální básnickou sbírku. Autoři ve snímku zpracovali sedm z dvanácti veršovaných pověstí z pera Karla Jaromíra Erbena vydaných v roce 1853 ve sbírce Kytice.
sk
05:30
Pause
nedefinované
sk
05:35
Syn draka
E01 Shanghajský zlodějíček John Reardon krade jen proto, aby uživil několik sirotků, o které se stará. Jednoho dne dostane úžasný nápad. Převlékne se za prince a bude se ucházet o ruku princezny Desiree Ann Siahaan. Mohl by se tak dostat k obrovskému bohatství. Jenže v cestě mu stojí zlý Princ ze Severu. Když se hrdina dobrodružného dvoudílného filmu narodil, zůstal ležet opuštěný v šanghajském přístavu. Na rozdíl od většiny podobně odložených dětí traumatický vstup do života přežil a vyrostl z něj odvážný bystrý mladý zlodějíček. Říká si Čertův kluk a krade, aby opatřil jídlo pro sebe i další opuštěné děti, vyrůstající na ulici, které považuje za svou rodinu. Nyní se s věrným druhem Birdem rozhodli pro velkolepou loupež na královském dvoře, chtějí ukrást vzácné šperky. Nabízí se jim totiž jedinečná příležitost. Ke dvoru se sjíždějí nápadníci, ucházející se o princeznu Li Wei, a tak se náš zlodějíček převlékne za prince a s Birdem se dostane do paláce jako jeden z nápadníků....
sk
07:10
Syn draka
E02 Shanghajský zlodějíček John Reardon krade jen proto, aby uživil několik sirotků, o které se stará. Jednoho dne dostane úžasný nápad. Převlékne se za prince a bude se ucházet o ruku princezny Desiree Ann Siahaan. Mohl by se tak dostat k obrovskému bohatství. Jenže v cestě mu stojí zlý Princ ze Severu. Když se hrdina dobrodružného dvoudílného filmu narodil, zůstal ležet opuštěný v šanghajském přístavu. Na rozdíl od většiny podobně odložených dětí traumatický vstup do života přežil a vyrostl z něj odvážný bystrý mladý zlodějíček. Říká si Čertův kluk a krade, aby opatřil jídlo pro sebe i další opuštěné děti, vyrůstající na ulici, které považuje za svou rodinu. Nyní se s věrným druhem Birdem rozhodli pro velkolepou loupež na královském dvoře, chtějí ukrást vzácné šperky. Nabízí se jim totiž jedinečná příležitost. Ke dvoru se sjíždějí nápadníci, ucházející se o princeznu Li Wei, a tak se náš zlodějíček převlékne za prince a s Birdem se dostane do paláce jako jeden z nápadníků....
sk
09:05
Mazel a tajemství lesa
Městský kluk Martin objeví během pobytu na táboře tajemné lesní bytosti a uzavře s nimi dohodu. Nejdřív mu pomáhají uspět v táborové hře, nakonec ale musí vyřešit mnohem důležitější a náročnější úkol.
sk
10:50
Pták Ohnivák
Nebezpečná cestě prince Afrona, odhodlaného zachránit milovanou princeznu ze spárů temného čaroděje Skeletona. Princ Afron se svým mladším bratrem Otmarem vezou na hrad krále Jorgena dar, zářivého ptáka Ohniváka, který zpívá pouze při úplňku, čímž přivolává lásku a dovede zaplašit i smrt.
sk
12:50
Výtažek
Joel, majitel továrny na získávání výtažků z rostlin, se musí vypořádat s bezpočtem pracovních i soukromých problémů. Zdá se, že s věrností jeho ženy je to na pováženou, a zaměstnanci se ho snaží všemožně zneužít.
sk
14:45
Vlastníci
Paní Zahrádková má plán jak přesvědčit ostatní majitele bytů, aby společně zachránili dům, v němž žijí a který je v havarijním stavu.
sk
16:45
Zločin v šantánu
Československou komedii z roku 1968 režíroval Jiří Menzel.
sk
18:15
Bobule
Snímek o dvou kamarádech, kteří zjistí, že fantastická dovolená se nemusí nutně odehrávat u moře.
sk
20:05
Vražedné myšlenky
Zkušený detektive John Woods a jeho partnerka vyslýchají Cynthiu Kellogovou, která přišla na policejní odddělení vypovídat ohledně nálezu mrtvého těla Jamese Urbanskiho. Ve vzpomínkách při výslechu odhaluje, jak se její nejlepší přítelkyně a kolegyně Joyce provdala za šmejda a protivu Jamese, jak těžký byl život s ním a proč se Joyce stala zločincem. Detektiv ale najde v její výpovědi některé rozpory a zatlačí na Cynthii, aby odhalil pravdu o dvou vraždách.
sk
22:10
Bestie
Pátrání bývalého agenta CIA po jeho unesené dceři ho zavede na stopu politických intrik, korupce, nebezpečí a zrady.
sk