FilmBox

FilmBox

Zábava pre všetkých: stovky premiér ročne, ale aj osvedčené klasiky od veľkých akčných filmov, až po nezávislé európske snímky.

Slovakia

Guide TV - mercredi, 29/05/2024

00:00
Vice
Bruce Willis v hlavní roli sci-fi thrilleru o dokonalém místě, tzv. Vice, kde mohou zákazníci uskutečnit své nejdivočejší fantazie s umělými obyvateli, kteří vypadají přesně jako lidé.
sk
01:35
Banger
Spor o majetek končí smrtí haitského přistěhovalce Ishmela Babeta. Jeho matka ho kvůli pomstě přivede zpět ze záhrobí.
sk
03:20
Poslední polda
S02E03 Detektivka
sk
04:05
Bez soucitu
James Reece je ambiciózní pomocník amerického velvyslance v Paříži a občas plní menší úkoly pro CIA s nadějí, že se stane špionem. Večer po zásnubách s přítelkyní Caroline má James na letišti Orly vyzvednout Charlieho Waxe. Charlie je velmi neortodoxním vládním zaměstnancem. Je rozložitý, plešatý, vousatý, drzý a excentrický. Ihned zapojí Jamese do divokého vyšetřování vražd. Čím více mrtvol, tím více uniká Jamesovi smysl celé akce. Nešťastná Caroline řekne Jamesovi, ať pozve Charlieho na večeři. Ten však umí být i velmi okouzlující. Kam to povede? Zvládne James tuto nebezpečnou hru?
sk
05:35
Pause
nedefinované
sk
06:00
VIY: Tajemství dračí pečeti
Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti.
sk
08:25
Dešťová víla
Živly, které ovládají zemi - Vzduch, Oheň, Země a Voda - provádějí "pravidelnou inspekci" u lidí. Za všechny živly sledujeme Vodu, které lidé říkají Dešťová víla. Jde krajem převlečena za chudou ženu. Pozná, že lidé začali myslet hlavně na peníze, že se vytrácí láska a dobro. Ale nebojte, nakonec dobro a láska zvítězí, jak už to v pohádkách bývá.
sk
10:35
Fanfán Tulipán
Remake klasiky světové kinematografie, francouzského snímku Fanfán Tulipán z roku 1952, vznikl v roce 2003 a znovu oživuje příběh smělého milovníka, kterého cikánka Adeline přiměje vstoupit do armády Ludvíka XV. Nakuká mu totiž, že by se coby člen armády mohl možná oženit s jednou z králových dcer.
sk
12:45
Dárce
Ve zdánlivě dokonalém světě bez válek, bolesti, utrpení, rozdílů nebo možnosti volby je mladý chlapec vybrán, aby se od starého muže dozvěděl více o bolesti i radosti "skutečného" světa.
sk
14:45
Poslední polda
S02E04 Detektivka
sk
15:45
Život je život
Pedantský policista František (Ondřej Vetchý) své dcery vychovával ráznou rukou. Rád by, aby si našly schopné a úspěšné partnery, ony však mají nadání pro přesný opak. Jedna z nich se stále snaží otěhotnět, druhá se schází jen s naprostými blázny a třetí čeká dítě, aniž by věděla s kým. František tráví každou dovolenou s manželkou (Simona Stašová) u nedalekého jezera, ačkoliv jeho žena sní o cestě k moři. Ta se jednoho dne seznámí s bohémským spisovatelem s mírně sebevražednými tendencemi (Miroslav Táborský) a ve Františkově kanceláři se zase ukáže atraktivní kolegyně se španělskými kořeny (Kristína Peláková). Věci se dají do pohybu.
sk
17:45
Duše jako kaviár
Tragikomická mozaika příběhů ze života tří sourozenců: 16tileté Anny (Karolína Kaiserová), 26tileté Jany (Tatiana Dyková) a jejich pětatřicetiletého polovičního bratra Vladimíra (Jan Budař). Každý se poohlíží po lásce, což vede ke kolotoči stále stejných chyb. Anna má daleko do svého ideálu oslnivé krásky. Snaží se být dokonalá a propadá se do propasti pochybností o sobě samé. Ve své naivitě se dopouští identických přešlapů jako její sestra. To Jana právě závratnou rychlostí směřuje k prvnímu rozvodu. Ani jedna si neuvědomuje, jak moc se jejich životy podobají životu jejich matky a bratra, o kterém zatím nic netuší.
sk
20:00
Sabrina
Ošklivé káčátko, které prošlo pozoruhodnou proměnou, je nadále zamilované do bezstarostného playboye. Až do chvíle, než se do záležitosti vloží jeho podnikáním pohlcený bratr.
sk
22:40
Elitní zabiják
Mechanik s vazbami na podsvětí se nedobrovolně vrací do světa zločinu. Domnívá se, že byla jeho dcera unesena, a proto se pro její záchranu musí postavit svému odvěkému rivalovi.
sk

Guide TV - jeudi, 30/05/2024

00:20
Inferno
Na jaře úplněk svítí válečníkovi, který zabloudil. Kojot je duch, který vede zpět k životu. Pokud půjde za kojotem za úplňku, válečník opět najde cestu...
sk
01:55
Univerzální voják 4: Odplata
Ve světě bez vlády musí přeživší unisolové bojovat s anarchií a vybudovat nový řád řízený unisoly. Je třeba odstranit slabé a vyzkoušet ty nejsilnější bojovníky brutálním bojem na život a na smrt.
sk
03:45
Poslední polda
S02E04 Detektivka
sk
04:30
Pravidla pomsty
Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman (Ashton Holmes) se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym (Bruce Willis), policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého.
sk
06:00
Pause
nedefinované
sk
06:05
Rumburak
Zlému čaroději Rumburakovi se pomocí superpočítače podaří znovu nabýt svá ztracená zaříkadla. Ta se však dostanou do rukou lidem a v nadcházejícím chaosu se Rumburak najednou ocitá na straně dobra.
sk
08:00
Vyměřený čas
Justin Timberlake a Amanda Seyfriedová ztvárnili hlavní role ve sci-fi thrilleru odehrávajícím se v budoucnosti. Lidský život je omezen na 25 let a jediný způsob, jak přežít, je ukrást více času.
sk
10:10
Jak básníci neztrácejí naději
Současná komedie navazuje na divácky úspěšnou řadu Básníků z 80. let. Po smrti maminky se Štěpán (Pavel Kříž) pokouší dát svému životu nějaký směr. Najde si novou práci jako lékař rychlé záchranné služby, nicméně v osobním životě se mu vše rozpadá. Pak ho jeho nejlepší kamarád Kendy (David Matásek), kterého právě vykopla manželka, požádá, jestli by se k němu mohl nastěhovat.
sk
12:45
Pták Ohnivák
Nebezpečná cestě prince Afrona, odhodlaného zachránit milovanou princeznu ze spárů temného čaroděje Skeletona. Princ Afron se svým mladším bratrem Otmarem vezou na hrad krále Jorgena dar, zářivého ptáka Ohniváka, který zpívá pouze při úplňku, čímž přivolává lásku a dovede zaplašit i smrt.
sk
14:45
Poslední polda
S02E05 Detektivka
sk
15:35
Nebojte se tmy
Film sleduje Sally (Bailee Madison), mladou dívku, která se přestěhuje za svým otcem (Guy Pearce) a jeho novou známostí (Katie Holmes) na Rhode Island do sídla z 19. století, které opravují. Sally tam náhodou najde skrytý sklep a uslyší hlasy přicházející ze zavřeného popelníku, které na ni naléhají, aby jej otevřela. Sally to udělá a nechtěně uvolní něco tak strašného, tak nepředstavitelného, že život každého -- a zejména ten její -- je bezprostředně a vážně ohrožen.
sk
17:45
Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Asterix se vypraví za kanál pomoci svému druhému bratranci Anticlimaxovi porazit Julia Caesara a odrazit římskou invazi do Anglie.
sk
20:00
Vrátná
Jistá žena se vrací z bojové akce a v New Yorku se spřátelí se jednou rodinou. Parta zločinců se rozhodne, že rodinu okrade o jejich cennosti, a ona je vše, co stojí mezi nimi a životy té rodiny.
sk
22:00
Vražedné myšlenky
Zkušený detektive John Woods a jeho partnerka vyslýchají Cynthiu Kellogovou, která přišla na policejní odddělení vypovídat ohledně nálezu mrtvého těla Jamese Urbanskiho. Ve vzpomínkách při výslechu odhaluje, jak se její nejlepší přítelkyně a kolegyně Joyce provdala za šmejda a protivu Jamese, jak těžký byl život s ním a proč se Joyce stala zločincem. Detektiv ale najde v její výpovědi některé rozpory a zatlačí na Cynthii, aby odhalil pravdu o dvou vraždách.
sk