Guide TV - jeudi, 23/05/2024

00:07
Tihi baštovan
Priča o hortikulturisti čiji naizgled miran život poremeti neobičan zahtev poslodavca.Priča govori o hortikulturisti (Džoel Edžerton), čiji naizgled miran život poremeti neobičan zahtev poslodavca (Sigurni Viver). Da bi zaštitio ono što mu je drago, Narvel Rot će biti primoran da se vrati svom starom nasilju i da se suoči s prošlošću obeleženom godinama krvi i besa.
sr
01:56
Istočni Njujork
Vođstvo Hejvudove dovedeno je u pitanje nakon tragične pucnjave.Vođstvo Hejvudove dovedeno je u pitanje nakon tragične pucnjave u blizini kuće, a njen odnos sa Suaresom stavljen je na probu.
sr
02:42
Naša zastava znači smrt
Dok se Sted u groznici vraća na prizor svog venčanja, i Crnobradi doživljava krizu identiteta. Džima preslišava previše radoznala posada.Dok se Sted u groznici vraća na prizor svog venčanja, i Crnobradi doživljava krizu identiteta. Džima preslišava previše radoznala posada.
sr
03:16
Oličenje ljubavi
Kad se razvedeni par sretne u seoskom hotelu u Kornvolu, susret izaziva iznenađujuće oživljavanje izgubljene ljubavi.Kad se razvedeni par sretne u seoskom hotelu u Kornvolu, susret izaziva iznenađujuće oživljavanje izgubljene ljubavi.
sr
04:36
Rojše i Frenk
Udovica koja je odustala od života poveruje da je pas lutalica reinkarnacija njenog pokojnog muža.Udovica koja je odustala od života poveruje da je pas lutalica reinkarnacija njenog pokojnog muža.
sr
06:00
Akvamen i izgubljeno.
Džejson Momoa opet igra vodenog superheroja Akvamena koji mora da udruži snage s bratom Ormom da bi spasili porodicu i svet od moćnog neprijatelja.Džejson Momoa ponovo igra vodenog superheroja Artura Karija, iliti Akvamena, koji sad vodi običan život kao kralj Atlantide i glava porodice. Ali kad se njegov stari neprijatelj Crna Raža ponovo pojavi moćniji nego ikad, rešen da osveti svog oca i uništi sve što je kralju drago, Artur mora da se obrati svom zatočenom i ogorčenom bratu Ormu (Patrik Vilson), da ostave po strani nesuglasice i udruže snage da spasu od uništenja svoju porodicu, Atlantidu i svet. Režiser Džejms Van i sam Akvamen, Džejson Momoa, zajedno s Patrikom Vilsonom, Amber Herd, Jahjom Abdul-Matin II i Nikol Kidman, vraćaju nam se u ovom nastavku.
sr
08:02
Najlepši vek mog života
Italija zabranjuje nepriznatoj deci da upoznaju biološke roditelje do svoje stote godine. Đovani je proveo život boreći se za promenu ovog zakona.U Italiji postoji zakon (jedinstven u Evropi) koji detetu nepriznatom po rođenju zabranjuje da zna istoriju i ime svojih bioloških roditelja dok ne napuni sto godina. Đovani (30) jedan je od ove dece i celog života se bori da promeni ovaj apsurdni zakon. Ali da bi uzdrmao javno mnjenje, treba mu simbol, neko ko može da dobije ovu bitku protiv zakona koji utiče na više od 400.000 ljudi. Jedina osoba koja bi očigledno mogla da pomogne izgleda da je Gustavo Diotalevi, jedina trenutno živa stogodišnja osoba s "nepoznatim imenom oca". Njihov susret će prevazići sva očekivanja i pomoći oboma da pobede svoje demone i da konačno zatvore krug.
sr
09:25
Štreberi
Napetost je velika kada svi zajedno odsednu u istom hotelu tokom naučne konvencije, a Bernadet sreće svog bivšeg dečka. (Gost serije Rik Foks, trostruki šampion NBA sa Los Anđeles Lejkersima).Napetost je velika kada svi zajedno odsednu u istom hotelu tokom naučne konvencije, a Bernadet sreće svog bivšeg dečka. (Gost serije Rik Foks, trostruki šampion NBA sa Los Anđeles Lejkersima).
sr
09:46
Štreberi
Šeldon traži od Peni da mu drži časove glume, nadajući se da će mu to pomoći da bude bolji nastavnik. U međuvremenu, Kutrapali mašta o devojci svog najboljeg prijatelja.Šeldon traži od Peni da mu drži časove glume, nadajući se da će mu to pomoći da bude bolji nastavnik. U međuvremenu, Kutrapali mašta o devojci svog najboljeg prijatelja.
sr
10:12
Kruds: Novo doba
Krudsovi su preživeli očnjake zveri, prirodne katastrofe, čak i mladalačku ljubav, ali sad moraju da se suoče s novim izazovom - još jednom porodicom!Krudsovi su preživeli očnjake zveri i prirodne katastrofe, ali sad moraju da se suoče s najvećim izazovom - još jednom porodicom! U potrazi za novim domom, naša voljena praistorijska porodica pronalazi ograđeni raj koji su stvorili Betermanovi. Iako razlike između porodica malo otežavaju zajednički život, moraju da nauče da rade zajedno... ili će izumreti!
sr
11:46
Eo
Pratimo putovanje sivog magarca koji se susreće s dobrim i lošim ljudima, doživljava radost i bol, i istražuje viziju moderne Evrope kroz svoje melanholične oči.Pratimo putovanje sivog magarca koji se susreće s dobrim i lošim ljudima, doživljava radost i bol, i istražuje viziju moderne Evrope kroz svoje melanholične oči.
sr
13:17
Dankinja
Neverovatna ljubavna priča inspirisana životima danskih umetnika Lili Elbe i Gerde Vegener.Pozirajući kao ženski model za svoju ženu Gerdu (Ališa Vikander), danski umetnik Ajnar Vegener (Edi Redmejn) postaje očaran svojim ženskim identitetom i počinje život kao žena, Lili Elbe. Iako je njihov brak trpeo zbog toga, Gerda je podržala Lili, koja je istraživala pravu sebe i na kraju postala jedna od prvih koji su se podvrgli operaciji promene pola 1930-ih godina. Oskarovac Tom Huper ("Kraljev govor") prilagodio je istoimenu knjigu Dejvida Ebershofa i predstavio nam ovu dirljivu biografsku priču.
sr
15:13
Anđeli i demoni
Zasnovan na romanu Dena Brauna, ovo je nastavak filma "Da Vinčijev kod" koji je željno iščekivan.Robert Langdon pokušava da reši ubistvo i razotkrije zaveru drevne organizacije - Iluminata - da raznese Vatikan tokom papske konklave. Film "Anđeli i demoni" je treći roman pisca-usamljenika Dena Brauna pošto je napustio posao nastavnika engleskog jezika. Film govori o Landonovom okršaju sa mračnim tajnim društvom, Iluminatima, i njegovoj frenetičnoj potrazi za najmoćnijim svetskim izvorom energije, u pratnji prelepe italijanske fizičarke čiji je otac, briljantni fizičar, ubijen.
sr
17:27
Devojka koja obećava
Mlada žena, traumatizovana tragičnim događajem iz svoje prošlosti, traži osvetu protiv onih koji joj se nađu na putu.Od Emerald Fenela ("Ubiti Iv") stiže nam film o osveti nagrađen Oskarom s Keri Maligan u glavnoj ulozi. Svi su govorili da je Kesi (Maliganova) mlada žena koja obećava... sve dok misteriozni događaj nije naglo preusmerio njenu budućnost. Sad, s trideset godina i određena svojom traumom, opako pametna Kesi pronašla je poseban način da ispravi neke greške.
sr
19:21
Benši
Gnevni Lukas traži koga bi mogao da prodrma u pokušaju da sruši Proktora.Gnevni Lukas traži koga bi mogao da prodrma u pokušaju da sruši Proktora. Nakon što su uzbunili redovne mušterije i striptizete u Savoju, Lukas i njegovi zamenici grubo ispitaju Šarpa, narkomana i skinheda, da bi dobili informaciju o Proktorovom poslu sa.
sr
20:08
Benši
Nezakoniti nalog za pretres pomogne Lukasu da uhapsi Proktora, ali po visokoj ceni. Šarp i njegovi skinhedi testiraju Emeta.Nezakoniti nalog za pretres pomogne Lukasu da uhapsi Proktora, ali po visokoj ceni. Šarp i njegovi skinhedi testiraju Emeta. Keri obezbedi novac za Maksovo lečenje i načini mali korak ka popravljanju odnosa sa Gordonom i Dejvom.
sr
21:03
Pregled protekle nedelje sa.
Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa.Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svet.
sr
21:42
Velika
Katarinina žalost jer je izgubila Lava tokom puča konačno je sustigne. Petrova uloga u Lavovoj smrti i saznanje da je ubio plemića navede Katarinu da zaključa Petra u njegove odaje.Katarinina žalost jer je izgubila Lava tokom puča konačno je sustigne. Petrova uloga u Lavovoj smrti i saznanje da je ubio plemića navede Katarinu da zaključa Petra u njegove odaje.
sr
22:38
Bari
"Bari" je mračna komedija u kojoj Bil Hejder glumi depresivnog, nižerazrednog plaćenog ubicu sa Srednjeg zapada."Bari" je mračna komedija u kojoj Bil Hejder glumi depresivnog, nižerazrednog plaćenog ubicu sa Srednjeg zapada. Usamljen i nezadovoljan svojim životom, on nerado otputuje u Los Anđeles da izvrši zadatak i ubije perspektivnog mladog glumca. Barija posao dovede do škole glume u kojoj pronalazi saosećajnu zajednicu i grupu ljudi koji žele da se probiju na pozorišnoj sceni Los Anđelesa. On želi da započne nov život kao glumac, ali mu njegova kriminalna prošlost to ne dozvoljava, hoće li pronaći način da uravnoteži oba sveta?
sr
23:08
Simpatizer
Uveren da je Generalova vojna operacija osuđena na propast, Kapetan traži načine da raskrinka misiju i spase Bona.Uveren da je Generalov plan osuđen na propast, Kapetan reši da uđe u trag Generalovom finansiranju i dodvorava se Kongresmenu. Sve je očajniji dok traži načine da razotkrije vojnu operaciju i postigne svoj krajnji cilj ? da spase Bona.
sr

Guide TV - vendredi, 24/05/2024

00:06
Zemlja
Robin Rajt glumi i debituje kao režiserka dugometražnog filma s potresnom pričom o ožalošćenoj kosmopolitskoj advokatici koji traži smisao.Dobitnica nagrade Zlatni globus, Robin Rajt, glumi i debituje kao režiserka dugometražnog filma s potresnom pričom o ožalošćenoj kosmopolitskoj advokatici koja odlučuje da odustane od svog starog načina života i traži smisao života van mreže u ogromnoj i surovoj američkoj divljini.
sr
01:37
Pregled protekle nedelje sa.
Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa.Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svet.
sr
02:18
Velika
Katarinina žalost jer je izgubila Lava tokom puča konačno je sustigne. Petrova uloga u Lavovoj smrti i saznanje da je ubio plemića navede Katarinu da zaključa Petra u njegove odaje.Katarinina žalost jer je izgubila Lava tokom puča konačno je sustigne. Petrova uloga u Lavovoj smrti i saznanje da je ubio plemića navede Katarinu da zaključa Petra u njegove odaje.
sr
03:11
Bari
"Bari" je mračna komedija u kojoj Bil Hejder glumi depresivnog, nižerazrednog plaćenog ubicu sa Srednjeg zapada."Bari" je mračna komedija u kojoj Bil Hejder glumi depresivnog, nižerazrednog plaćenog ubicu sa Srednjeg zapada. Usamljen i nezadovoljan svojim životom, on nerado otputuje u Los Anđeles da izvrši zadatak i ubije perspektivnog mladog glumca. Barija posao dovede do škole glume u kojoj pronalazi saosećajnu zajednicu i grupu ljudi koji žele da se probiju na pozorišnoj sceni Los Anđelesa. On želi da započne nov život kao glumac, ali mu njegova kriminalna prošlost to ne dozvoljava, hoće li pronaći način da uravnoteži oba sveta?
sr
03:46
Revolucionarna otkrića:.
Scientists around the world are working on projects dealing with space and space travel - extraterrestrial life, colonising Mars, the Big Bang and rocket development.Scientists around the world are working on projects dealing with space and space travel - extraterrestrial life, colonising Mars, the Big Bang and rocket development.
sr
06:00
Kalamiti, detinjstvo Marte.
Amerika, 1863. Dvanaestogodišnja Marta Džejn putuje s porodicom i mnogim drugima na američki Zapad u potrazi za boljim životom.Amerika, 1863. Dvanaestogodišnja Marta Džejn putuje s porodicom i mnogim drugima na američki Zapad u potrazi za boljim životom. Kad joj se otac povredi, ona mora da brine o braći i sestrama i da nauči da vozi pokrivena zaprežna kola.
sr
07:27
Svi vole Žanu
Žana odlazi u Lisabon da pokuša da vrati dugove tako što će prodati porodični stan. Usput sretne Žijena, nametljivog prijatelja iz srednje škole.Svi su oduvek voleli Žanu. Ovih dana, ona mrzi sebe. Do grla je u dugovima i mora da ode u Lisabon da proda stan svoje majke koja je umrla pre godinu dana. Na aerodromu sretne Žijena, ćudljivog i pomalo nametljivog prijatelja iz srednje škole.
sr
09:05
Holivud na snimanju
Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".
sr
09:36
Štreberi
Bogati donator univerziteta utiče na Lenarda da se zapita koliko daleko je spreman da ode zarad nauke. Džesika Volter gostuje u seriji kao donatorka udovica, a Džošua Malina kao dekan univerziteta.Bogati donator univerziteta utiče na Lenarda da se zapita koliko daleko je spreman da ode zarad nauke. Džesika Volter gostuje u seriji kao donatorka udovica, a Džošua Malina kao dekan univerziteta.
sr
10:03
Štreberi
Dok Volovic razmišlja o prelaženju na sledeći nivo u vezi sa Bernadet, on dolazi u situaciju da bira između majke i devojke. U međuvremenu, Lenard obnavlja svoju vezu sa Radžovom sestom, Prijom.Dok Volovic razmišlja o prelaženju na sledeći nivo u vezi sa Bernadet, on dolazi u situaciju da bira između majke i devojke. U međuvremenu, Lenard obnavlja svoju vezu sa Radžovom sestom, Prijom.
sr
10:28
Laurina zvezda
Kad se Laura preseli s roditeljima u novi grad, oseća se usamljeno sve dok mala zvezda ne padne s neba. Njih dve postaju najbolji prijatelji, ali Laura uči da prijateljstvo ponekad zahteva i puštanje.Kad se Laura preseli s roditeljima u novi grad, oseća se usamljeno sve dok mala zvezda ne padne s neba. Njih dve postaju najbolji prijatelji, ali Laura uči da prijateljstvo ponekad zahteva i puštanje.
sr
11:51
Božić na selu
Emina knjiga o životu na australijskoj farmi uskoro će postati izdavačka senzacija - a izvršna direktorka izdavača i njen zgodni sin dolaze da iz prve ruke vide njen život na selu.Klementina Džouns je australijska autorka čiju su autobiografsku knjigu o životu na farmi u Kvinslendu kupili moćni izdavači "London i London". Ali je Klementina zapravo Emi Džouns, žena iz Njujorka koja je knjigu zasnovala na dnevnicima svoje pokojne majke. Kad izdavači najave da putuju u Australiju po autentičnu "Klementinu" pre nego što potpišu ugovor, Emi mora da se vrati na staru porodičnu farmu, povukavši svog rođaka Dejvida i njegovog muža Majlsa da pomognu u održavanju varke. Ali postoji problem - izvršni direktor kuće "London i London" Elison London pojavljuje se sa svojim zgodnim odraslim sinom Džekom - a ako se on seti one večeri kad je sreo Emi u Njujorku, igra će biti gotova!
sr
13:22
Zemlja
Robin Rajt glumi i debituje kao režiserka dugometražnog filma s potresnom pričom o ožalošćenoj kosmopolitskoj advokatici koji traži smisao.Dobitnica nagrade Zlatni globus, Robin Rajt, glumi i debituje kao režiserka dugometražnog filma s potresnom pričom o ožalošćenoj kosmopolitskoj advokatici koja odlučuje da odustane od svog starog načina života i traži smisao života van mreže u ogromnoj i surovoj američkoj divljini.
sr
14:53
Na tajnom zadatku: Povratak.
Nakon što su uspešno prošli kroz srednju školu (dvaput), Šmita i Jenka, policajce na tajnom zadatku, čeka svetla budućnost kad dobiju zadatak da se pretvaraju da su studenti i raskrinkaju.Nakon što su uspešno prošli kroz srednju školu (dvaput), Šmita i Jenka, policajce na tajnom zadatku, čeka svetla budućnost kad dobiju zadatak da se pretvaraju da su studenti i raskrinkaju neuhvatljivog dilera droge u kampusu.
sr
16:45
Pregled protekle nedelje sa.
Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa.Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svet.
sr
17:26
Ratnik
Dok se bore pod pritiskom pojačanog prisustva policije, klan Hop Vej traga za novim, unosnim načinom zarade.Dok se bore pod pritiskom pojačanog prisustva policije, klan Hop Vej traga za novim, unosnim načinom zarade.
sr
18:20
Pun krug
Natalija preuzima stvari u svoje ruke, Sem posećuje svog otuđenog ujaka Džina posle savetovanja sa starim prijateljem u policiji.Natalija preuzima stvari u svoje ruke, Sem posećuje svog otuđenog ujaka Džina posle savetovanja sa starim prijateljem u policiji.
sr
19:12
Benši
Džob u Njujorku upadne kod sveštenika koji je povezan sa Rebitom i primi udarac za svoje muke. Kerin odnos sa Gordonom je na novoj probi.Džob u Njujorku upadne kod sveštenika koji je povezan sa Rebitom i primi udarac za svoje muke. Kerin odnos sa Gordonom je na novoj probi. Lukas i Keri se pripremaju za veliki obračun, baš kao i kapetan njujorške policije koji je povezan sa njihovom prošlo.
sr
20:01
Benši
Finale sezone. Vođeni bolnim uspomenama, Lukas i Keri se pripremaju za bitku svog života protiv osvetoljubivog Rebita i njegovih nemilosrdnih vojnika.Finale sezone. Vođeni bolnim uspomenama, Lukas i Keri se pripremaju za bitku svog života protiv osvetoljubivog Rebita i njegovih nemilosrdnih vojnika. U Banšiju, Rebeka dokazuje svoju vernost, a Proktor se vraća kući.
sr
21:00
Njegova mračna tkanja
Svet devojčice bez roditelja, Lajre Belakve, značajno se menja kada se njen ujak, nakon dugog odsustva, vrati sa Severa.Svet devojčice bez roditelja, Lajre Belakve, značajno se menja kada se njen ujak, nakon dugog odsustva, vrati sa Severa. U međuvremenu, glamurozna gospođa Kolter ima zanimljiv predlog tokom posete koledžu Džordan.
sr
21:55
Njegova mračna tkanja
Lajra započinje novi život u Londonu, odlučna da nađe Rodžera uz pomoć gospođe Kolter.Lajra započinje novi život u Londonu, odlučna da pronađe Rodžera uz pomoć gospođe Kolter. Gipćani nastavljaju svoju potragu za nestalom decom i neuhvatljivim agentima Magisterijuma.
sr
22:51
Njegova mračna tkanja
Nakon otmice, Lajra upadne u novu grupu, ali ne zna kome da veruje.Nakon što pobegne od misterioznih agenata, Lajra pronalazi pomoć na neočekivanom mestu i uspeva da sazna nove informacije o svojoj prošlosti i sačuva se od gospođe Kolter i Magisterijuma.
sr