Guide TV - mercredi, 29/05/2024

01:08
Borat: Naknadni film
Kazahstanski izveštač Borat Sagdijev mora da se vrati u Ameriku u misiji opasnoj po život kako bi spasao ugled Kazahstana.Četrnaest dugih godina nakon svog putovanja po SAD-u, kazahstanski reporter Borat Sagdijev mora da se vrati u Ameriku u misiji opasnoj po život kako bi spasao ugled Kazahstana. Kad se Boratova petnaestogodišnja ćerka Tutar pojavi i prekine mu planove, otac i ćerka nauče ponešto o kulturi, politici i Kovidu-19.
sr
02:41
Baksuz: Život i smrti.
Posle Bobove smrti, Ketina porodica tuži njegovo imanje - zato prijatelji i članovi porodice daju izjave za zapisnik.Pošto je proglašen krivim za ubistvo Suzan, Bob je osuđen na doživotnu kaznu, ali umire u zatvoru nekoliko meseci kasnije. Tražeći završetak zbog ubistva njegove žene Keti, njena porodica podnosi tužbu protiv Bobovog imanja, koje sad kontroliše njegova druga žena Debra. Bobovi prijatelji, uključujući Debi, i članovi porodice Derst prvi put daju izjave za zapisnik. Ko će odgovarati?
sr
03:40
Severne vode
Samnerovo otkriće dovodi Draksa do ludila. Kevendiš se pokaže kao ključna osoba u Baksterovom i Braunlijevom planu. Arktička oluja besni i ugrožava bezbednost brodske posade.Samnerovo otkriće dovodi Draksa do ludila. Kevendiš se pokaže kao ključna osoba u Baksterovom i Braunlijevom planu. Arktička oluja besni i ugrožava bezbednost brodske posade.
sr
04:41
Nesalomiva Tatjana Suares
Istražujemo nesalomivi duh MMA borca Tatjane Suares u ovom filmu koji prati njen povratak nakon četvorogodišnjeg prekida zbog povrede.Istražujemo nesalomivi duh MMA borca Tatjane Suares u ovom dokumentarnom filmu koji prati njen povratak u kavez posle skoro četvorogodišnjeg prekida zbog povrede. Osvrćući se na svoj neverovatni oporavak od povrede vrata, raka štitne žlezde i depresije, Suaresova razmišlja o svom putu od rvačkog čuda do profesionalnog sportiste na UFC-u i nasleđu koje ostavlja mladim ženama, posebno onima iz latino-zajednice.
sr
06:00
Fleš
Svetovi se sudaraju u Flešu kad Bari iskoristi svoje supermoći da otputuje unazad kroz vreme kako bi promenio događaje iz prošlosti.Svetovi se sudaraju u Flešu kad Bari iskoristi svoje supermoći da otputuje unazad kroz vreme kako bi promenio događaje iz prošlosti. Ali kad njegov pokušaj da spase svoju porodicu nenamerno promeni budućnost, Beri je zarobljen u stvarnosti u koju se vratio general Zod i preti uništenjem, a nema superheroja kojima bi mogao da se obrati. Jedino ako Bari nagovori sasvim drugačijeg Betmena da dođe iz penzije i spase zatvorenog Kriptonca... iako ne onog koga traži. Da bi spasao svet u kome se nalazi i vratio se u budućnost koju poznaje, Barijeva jedina nada je da se bori za svoj život. Hoće li najveća žrtva biti dovoljna za resetovanje univerzuma?
sr
08:21
Akvamen i izgubljeno.
Džejson Momoa opet igra vodenog superheroja Akvamena koji mora da udruži snage s bratom Ormom da bi spasili porodicu i svet od moćnog neprijatelja.Džejson Momoa ponovo igra vodenog superheroja Artura Karija, iliti Akvamena, koji sad vodi običan život kao kralj Atlantide i glava porodice. Ali kad se njegov stari neprijatelj Crna Raža ponovo pojavi moćniji nego ikad, rešen da osveti svog oca i uništi sve što je kralju drago, Artur mora da se obrati svom zatočenom i ogorčenom bratu Ormu (Patrik Vilson), da ostave po strani nesuglasice i udruže snage da spasu od uništenja svoju porodicu, Atlantidu i svet. Režiser Džejms Van i sam Akvamen, Džejson Momoa, zajedno s Patrikom Vilsonom, Amber Herd, Jahjom Abdul-Matin II i Nikol Kidman, vraćaju nam se u ovom nastavku.
sr
10:25
Štreberi
Prija koristi svoje advokatske veštine da raskine dogovor sa cimerom i dovede Šeldona na njegovo mesto. U međuvremenu, devojke vode Šeldona na ples.Prija koristi svoje advokatske veštine da raskine dogovor sa cimerom i dovede Šeldona na njegovo mesto. U međuvremenu, devojke vode Šeldona na ples.
sr
10:46
Štreberi
Radž pokušava da izleči svoju anksioznost pri razgovoru sa ženama, dok Peni koristi Bernadet da špijunira Lenarda i njegovu devojku.Radž pokušava da izleči svoju anksioznost pri razgovoru sa ženama, dok Peni koristi Bernadet da špijunira Lenarda i njegovu devojku.
sr
11:11
Na tajnom zadatku: Povratak.
Nakon što su uspešno prošli kroz srednju školu (dvaput), Šmita i Jenka, policajce na tajnom zadatku, čeka svetla budućnost kad dobiju zadatak da se pretvaraju da su studenti i raskrinkaju.Nakon što su uspešno prošli kroz srednju školu (dvaput), Šmita i Jenka, policajce na tajnom zadatku, čeka svetla budućnost kad dobiju zadatak da se pretvaraju da su studenti i raskrinkaju neuhvatljivog dilera droge u kampusu.
sr
13:02
Holivud na snimanju
Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".
sr
13:32
Gran Turismo
Priča o ispunjenju sna jednog tinejdžera, igrača Gran Turisma, koji zahvaljujući veštini u igri postaje profesionalni vozač trkačkih automobila.Nil Blomkamp ("Okrug 9") režira ovu neverovatnu istinitu priču o Janu Mardenborou, igraču iz radničke klase čije su ga veštine na trkačkom simulatoru Gran Turismo dovele do toga da postane pravi profesionalni vozač trkačkih automobila. Uz tim neobičnih autsajdera, propalog bivšeg vozača trkačkih automobila Džeka Saltera (Dejvid Harbur) i direktora motosporta, idealistu Denija Mura (Orlando Blum), oni rizikuju sve da bi se uhvatili u koštac s najelitnijim sportom na svetu.
sr
15:42
Vonka
"Vonka" priča divnu priču o tome kako je najveći svetski pronalazač, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Vili Vonka kakvog danas znamo.Zasnovano na izvanrednom liku iz "Čarlija i fabrike čokolade", najznačajnije knjige za decu Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dečjih knjiga svih vremena, "Vonka" priča čudesnu priču o tome kako je najveći svetski pronalazač, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Vili Vonka kakvog danas znamo. Od Pola Kinga, pisca/reditelja filmova o medi Padingtonu, Dejvida Hejmana, producenta Hari Potera, Fantastičnih zveri i Padingtona, i producenata Aleksandre Derbišir (Padington, Svet iz doba Jure: Nadmoć) i Luka Kelija (Veštice Roalda Dala), stiže nam opojna mešavina magije i muzike, haosa i emocija. S Timotejem Šalameom u glavnoj ulozi, ovaj živopisan i inventivan spektakl na velikom platnu upoznaće publiku s mladim Vilijem Vonkom prepunim ideja i odlučnim da promeni svet.
sr
17:36
Zlatni dečko
Soni i Džoni imaju novog štićenika Denisa, o kome brine bivši robijaš Maki, ali Denis se opire Makijevim oštrim metodama.Kad Denisova devojka sazna da se Denis muva sa drugom, ona ga ostavi. U međuvremenu, o Sonijevom i Džonijevom novom štićeniku Denisu brine bivši robijaš Maki, ali Denis se opire Makijevim oštrim metodama. Denis želi da Čaki ponovo pazi na njega, ali mu Čaki jasno stavi do znanja da s mafijašima nema šale ? Denis će, hteo ne hteo, morati da popusti.
sr
18:22
Spy/Master
U posedu užasnih dokaza, Mirčea raskrinkava Viktora Nikolaju i Eleni.U posedu užasnih dokaza, Mirčea raskrinkava Viktora Nikolaju i Eleni. Viktor potom dobija zabrinjavajuće informacije od svoje stare ljubavi Ingrid, a Frenk pokušava da zaobiđe zvanične kanale kad Viktora pozovu nazad u Bukurešt.
sr
19:16
Benši
Na zemlji nastane pravi pakao kad Čejton i njegova Redboun vojska napadnu Lukasa, Rejvena i Proktora u Banšiju.Na zemlji nastane pravi pakao kad Čejton i njegova Redboun vojska napadnu Lukasa, Rejvena i Proktora u Banšiju.
sr
20:11
Benši
Pošto je njegova uloga svedena na status posmatrača dok FBI planira raciju zgrade Redbouna u divljini, Lukas odluči da uzme stvari u svoje ruke u svojoj poteri za Čejtonom.Pošto je njegova uloga svedena na status posmatrača dok FBI planira raciju zgrade Redbouna u divljini, Lukas odluči da uzme stvari u svoje ruke u svojoj poteri za Čejtonom. Rebeka trpi Proktorov prekor.
sr
21:01
Mladi Šeldon
Vesti o tornadu stižu do Šeldona i Meri u Nemačkoj.Vesti o tornadu stižu do Šeldona i Meri u Nemačkoj. I dok je domaćinstvo Kuperovih u haosu, Misi uskače, u prvoj epizodi sedme sezone MLADOG ŠELDONA.
sr
21:22
Mladi Šeldon
Šeldon shvata da je najlošiji učenik u razredu.Šeldon shvata da je najlošiji učenik u razredu, a Mimau hoće da proširi svoj kockarski posao.
sr
21:41
Naša zastava znači smrt
Crnobradi rešava da se okuša u izigravanju aristokrate, a Sted, Oluvande, i Frenči se prerušavaju da bi s njim pošli na raskošnu zabavu.Crnobradi rešava da se okuša u izigravanju aristokrate, a Sted, Oluvande, i Frenči se prerušavaju da bi s njim pošli na raskošnu zabavu.
sr
22:12
Ovde smo
Usred dreg-zabrane, naše nove kraljice rade sa trans-ženom umornom od promena, muzičarem i dreg-izvođačem tužnog srca.Nove kraljice Saša Velur, Prijanka i Džejda Esens Hol idu tamo gde su najpotrebnije: u Murfrisboro u Tenesiju, grad koji je otkazao Prajd nakon državne zabrane "drega". Upoznaju Maliku, koja je spremna da počne da živi, muzičara Bredforda, koji bi da bude bolji saveznik svojoj deci, i Norma, iskusnog dreg-izvođača tužnog srca.
sr
23:17
Astralna podmuklost:.
U četvrtom nastavku "Astralne podmuklosti", parapsiholog Eliz Rejnijer (Lin Šej) suočava se sa najstrašnijim i najličnijim demonima, jer se vraća u svoju sablasnu kuću iz detinjstva, gde je sav.Kreativni umovi iza ove popularne franšize predstavljaju vam najužasnije poglavlje. U ovom napetom filmu, Lin Šej je opet u ulozi dr Eliz Rejnijer, parapsihologa koji se vraća u svoju porodičnu kuću da se suoči sa nemilosrdnim demonima koji je progone od detinjstva. U pratnji dvojice istražitelja, Speksa i Takera, Eliz mora da zaroni dublje u podzemni svet, reši misteriju i iskoreni svoj najveći strah.
sr

Guide TV - jeudi, 30/05/2024

00:58
Osvetnik sa gitarom
Putujućeg marijačija pomešaju sa ubicom i mora da se krije od bande koja želi da ga ubije.Marijači samo želi da svira gitaru i nastavi porodičnu tradiciju. Nažalost, grad u kojem pokušava da nađe posao ima još jednog posetioca... ubicu koji svoje oružje nosi u futrolu za gitaru. Narkobos i njegovi ljudi pomešaju marijačija s ubicom Azulom i jure ga pokušavajući da ga ubiju i uzmu njegovu futrolu za gitaru.
sr
02:18
Mladi Šeldon
Vesti o tornadu stižu do Šeldona i Meri u Nemačkoj.Vesti o tornadu stižu do Šeldona i Meri u Nemačkoj. I dok je domaćinstvo Kuperovih u haosu, Misi uskače, u prvoj epizodi sedme sezone MLADOG ŠELDONA.
sr
02:38
Mladi Šeldon
Šeldon shvata da je najlošiji učenik u razredu.Šeldon shvata da je najlošiji učenik u razredu, a Mimau hoće da proširi svoj kockarski posao.
sr
02:57
Naša zastava znači smrt
Crnobradi rešava da se okuša u izigravanju aristokrate, a Sted, Oluvande, i Frenči se prerušavaju da bi s njim pošli na raskošnu zabavu.Crnobradi rešava da se okuša u izigravanju aristokrate, a Sted, Oluvande, i Frenči se prerušavaju da bi s njim pošli na raskošnu zabavu.
sr
03:27
Ovde smo
Usred dreg-zabrane, naše nove kraljice rade sa trans-ženom umornom od promena, muzičarem i dreg-izvođačem tužnog srca.Nove kraljice Saša Velur, Prijanka i Džejda Esens Hol idu tamo gde su najpotrebnije: u Murfrisboro u Tenesiju, grad koji je otkazao Prajd nakon državne zabrane "drega". Upoznaju Maliku, koja je spremna da počne da živi, muzičara Bredforda, koji bi da bude bolji saveznik svojoj deci, i Norma, iskusnog dreg-izvođača tužnog srca.
sr
04:30
Eo
Pratimo putovanje sivog magarca koji se susreće s dobrim i lošim ljudima, doživljava radost i bol, i istražuje viziju moderne Evrope kroz svoje melanholične oči.Pratimo putovanje sivog magarca koji se susreće s dobrim i lošim ljudima, doživljava radost i bol, i istražuje viziju moderne Evrope kroz svoje melanholične oči.
sr
06:00
Gran Turismo
Priča o ispunjenju sna jednog tinejdžera, igrača Gran Turisma, koji zahvaljujući veštini u igri postaje profesionalni vozač trkačkih automobila.Nil Blomkamp ("Okrug 9") režira ovu neverovatnu istinitu priču o Janu Mardenborou, igraču iz radničke klase čije su ga veštine na trkačkom simulatoru Gran Turismo dovele do toga da postane pravi profesionalni vozač trkačkih automobila. Uz tim neobičnih autsajdera, propalog bivšeg vozača trkačkih automobila Džeka Saltera (Dejvid Harbur) i direktora motosporta, idealistu Denija Mura (Orlando Blum), oni rizikuju sve da bi se uhvatili u koštac s najelitnijim sportom na svetu.
sr
08:13
Zeleni fenjer: Čuvaj se moje.
Kad bivšem marincu Džonu Stjuartu dodele Prsten moći, on ga vodi u misiju koja mu menja život.U ovom uzbudljivom filmu, stiže najnoviji Zeleni fenjer na Zemlji! Bivšem marincu Džonu Stjuartu dodele Prsten moći i on se nađe u komplikovanom galaktičkom ratu katastrofalnih posledica. Neiskusni Stjuart kali se u borbi s jakim neprijateljima.
sr
09:37
Štreberi
Kada Hauard konačno saopšti svojoj majci da se verio sa Bernadet, ona završi u bolnici.Kada Hauard konačno saopšti svojoj majci da se verio sa Bernadet, ona završi u bolnici.
sr
09:57
Štreberi
Kada Bernadet konačno doktorira, ekipa uživa u podsećanju muževnog Volovica da je on jedini u grupi bez doktorata.Kada Bernadet konačno doktorira, ekipa uživa u podsećanju muževnog Volovica da je on jedini u grupi bez doktorata.
sr
10:21
Vonka
"Vonka" priča divnu priču o tome kako je najveći svetski pronalazač, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Vili Vonka kakvog danas znamo.Zasnovano na izvanrednom liku iz "Čarlija i fabrike čokolade", najznačajnije knjige za decu Roalda Dala i jedne od najprodavanijih dečjih knjiga svih vremena, "Vonka" priča čudesnu priču o tome kako je najveći svetski pronalazač, mađioničar i proizvođač čokolade postao voljeni Vili Vonka kakvog danas znamo. Od Pola Kinga, pisca/reditelja filmova o medi Padingtonu, Dejvida Hejmana, producenta Hari Potera, Fantastičnih zveri i Padingtona, i producenata Aleksandre Derbišir (Padington, Svet iz doba Jure: Nadmoć) i Luka Kelija (Veštice Roalda Dala), stiže nam opojna mešavina magije i muzike, haosa i emocija. S Timotejem Šalameom u glavnoj ulozi, ovaj živopisan i inventivan spektakl na velikom platnu upoznaće publiku s mladim Vilijem Vonkom prepunim ideja i odlučnim da promeni svet.
sr
12:15
Roboti
Čarls je ženskaroš, a Elejn tragač za zlatom. Njih dvoje se uče humanosti kad budu primorani da se udruže i krenu za svojim robotskim duplikatima.U bliskoj budućnosti, roboti obavljaju manuelne poslove, ali im je zabranjeno da izgledaju baš kao ljudi iz straha da će nas zameniti. Čarls je ženskaroš koji krišom koristi svoju istovetnu repliku robota da bi zaveo žene dok on igra video-igrice i... ubira nagrade. Jednog dana upoznaje Elejn na klizalištu i biva opčinjen njome. Koristi svog robota C2 da joj se udvara. On i ne zna da Elejn ima sopstvenu repliku robota E2, i da ona koristi svog robota da privuče bogate muškarce i iskoristi ih. Na nesreću za naše prevarante, njihovi roboti se sretnu, zaljube i pobegnu na meksičku granicu da žive u slobodi. Elejn i Čarls moraju da se udruže i zaustave ih pre nego što njihove tajne izađu na videlo.
sr
13:51
Ljudi na ivici nervnog sloma
Sedam muškaraca, stanovnika grada starosti između 17 i 70 godina, koji nemaju ništa zajedničko osim činjenice da su svi na ivici nervnog sloma, sastaju se na usamljenoj stanici znog neobičnog kursa.Sedam muškaraca, stanovnika grada starosti između 17 i 70 godina, koji nemaju ništa zajedničko osim činjenice da su svi na ivici nervnog sloma, sastaju se na usamljenoj stanici znog neobičnog kursa u divljini koji bi trebalo da ih vrati na noge. Svaki korak u ovom kampu za obuku, koji je osmislila ekscentrična i žestoka instruktorka, ima za cilj da upoznaju sami sebe. Čini se da je zadatak težak, pogotovo jer između ovih ljudi ništa ne ide po planu.
sr
15:25
Inferno
U srcu Italije, harvardski profesor simbologije, Robert Langdon (Tom Henks) uvučen je u opasan svet usredsređen na jedno od istorijski najtrajnijih i najtajanstvenijih remek-dela: Danteov Pakao.Oskarovac Ron Hauard režirao je najnoviji bestseler iz serijala o Robertu Langdonu, koji je Denu Braunu doneo milijarde dolara, u kome je čuveni simbolog (Tom Henks u ponovljenoj ulozi) na tragu dokaza koji ukazuju na samog Dantea. Kad se Langdon probudi u italijanskoj bolnici sa amnezijom, udružuje se sa Sijenom Bruks (Felisiti Džouns), doktorkom za koju se nada da će mu pomoći da povrati pamćenje. Zajedno jurcaju celom Evropom i vode trku s vremenom da bi sprečili ludaka da oslobodi virus koji će zbrisati pola svetske populacije.
sr
17:26
Tihi baštovan
Priča o hortikulturisti čiji naizgled miran život poremeti neobičan zahtev poslodavca.Priča govori o hortikulturisti (Džoel Edžerton), čiji naizgled miran život poremeti neobičan zahtev poslodavca (Sigurni Viver). Da bi zaštitio ono što mu je drago, Narvel Rot će biti primoran da se vrati svom starom nasilju i da se suoči s prošlošću obeleženom godinama krvi i besa.
sr
19:16
Benši
Uprkos Džobovoj rezervisanosti, Lukas i njegov tim izvedu smelu pljačku kampa Đenoa. Lukasa i Čejtona progoni njihov nedavni smrtonosni susret.Uprkos Džobovoj rezervisanosti, Lukas i njegov tim izvedu smelu pljačku kampa Đenoa. Lukasa i Čejtona progoni njihov nedavni smrtonosni susret. Sklopivši primirje, Gordon i Keri pokušaju uobičajenu intervenciju sa Dejvom.
sr
20:11
Benši
Lukas i Brok kreću u Luizijanu i u zloglasni Podzemni borilački klub u potrazi za Čejtonom. Stouv sakuplja detalje o pljački kampa Đenoa i o tome ko je možda odgovoran. Bartonova agonija se razrešava.Lukas i Brok kreću u Luizijanu i u zloglasni Podzemni borilački klub u potrazi za Čejtonom. Stouv sakuplja detalje o pljački kampa Đenoa i o tome ko je možda odgovoran. Bartonova agonija se razrešava.
sr
21:01
Pregled protekle nedelje sa.
Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa.Džon Oliver, jedna od najduhovitijih televizijskih ličnosti, stiže na HBO sa potpuno novom emisijom u kojoj nam pruža svoje viđenje brojnih društvenih, političkih i egzistencijalnih pitanja sa kojima se suočavaju Amerika i svet.
sr
21:41
Velika
Otomanski ambasador poseti Katarinu dok napetost između regija raste.Otomanski ambasador poseti Katarinu dok napetost između regija raste. Ali Petar se bori da osvoji naklonosti i dokaže dvoru da je zabavniji od Katarine u pokušaju da je destabilizuje tako što organizuje darivanje bebe.
sr
22:31
Bari
Šta je s tobom?Šta je s tobom?
sr