TV3+

TV3+

TV3+ er en tv-kanal for deg som liker humor, action og sport.

Norway

Guide TV - vendredi, 24/05/2024

00:50
 Snake Eyes: G.I. Joe Origins
Etter å ha reddet livet til arvingen Storm Shadow, blir Snake Eyes invitert inn i en gammel japansk klan ved navn Arashikage og slutter seg til kampen mot terrorgruppen Cobra.
nb
03:15
 Real Detective: North Of The Border
Et ungt par blir myrdet i hjemmet sitt, og det eneste vitnet som detektiv Don Forgan kan intervjue er kvinnens 3 år gamle sønn.
nb
04:15
 Quantum Leap
Ben hopper inn i en heis i en atomreaktor fra 1962 og må avdekke hvem som utløste en bombe som dreper alle der inne. Hver gang bomben går av, havner han i en ny person, og scenen fortsetter som en loop.
nb
05:15
 Hapless
Paul får i oppdrag å skrive en artikkel om bryllup fra et mannlig perspektiv. Naomi samtykker i å posere som bruden hans. Kjøp en kjole, bestill lokale, hvor vanskelig kan det være?
nb
06:00
 Patagonia: Life on the Edge of the World
En fascinerende titt bak kulissene som avslører hvor krevende det var å lage denne banebrytende serien. I løpet av ett dramatisk år måtte filmteamene takle ekstremt vær, sultne rovdyr, stormfulle hav, enorme høydeforskjeller og mye mer.
nb
06:50
 Quantum Leap
Når Ben havner hos en indisk familie for å forhindre at deres kjære restaurant brenner ned, oppdager han en følelsesmessig forbindelse til matriarken deres gjennom sine egne minner.
nb
07:40
 Kongen av Queens
Carrie er deppa over å bli 30 år og ber Doug om å ignorere bursdagen. Hun behøver ikke be to ganger, Doug gjerne vil se en bra kamp på TV isteden.
nb
08:05
 Kongen av Queens
Doug og Carrie har store planer for Valentine's Day - et romantisk måltid og huset for seg selv... Men alt går ikke etter planen.
nb
08:35
 Fresh Prince i Bel-Air
Will og Carlton konkurrerer om å skaffe seg en date til en Halloween-fest.
nb
09:05
 Fresh Prince i Bel-Air
Både Will og Carlton prøver å sjarmere Melinda ved å dikte opp historier. Til slutt velger hun Carlton fremfor Will, men hun har en hemmelighet.
nb
09:35
 Call me Dad
Emil og Viktor er bestevenner og partnere i sitt nye cateringfirma, noe som i seg selv er en prøvelse. Men når Viktors nye kjæreste viser seg å være Emils mor, blir vennskapet virkelig satt på prøve.
nb
10:00
 Svenske Truckers
Å finne frem i skogen er lettere sagt enn gjort. For den nyankomne tømmerbilsjåføren Linda betyr det at hun kommer på etterskudd i et allerede stramt tidsskjema.
nb
10:50
 Top Gear
Clarkson, May og Hammond hjelper beboerne i oversvømmede områder i Storbritannia ved å bygge en bil som kan forvandles til et luftputefartøy.
nb
12:15
 The Equalizer
Etter at en tenåring dør av piller som inneholder fentanyl, drar en vigilante på et mordtokt og McCall blir mistenkt.
nb
13:15
 S.W.A.T.
Teamet ryker uklar med Lynch når hun vil involvere dem i et uoffisielt undercover-oppdrag. Stemningen er anspent hjemme hos Hondo, da foreldrenes anstrengte forhold forverrer seg.
nb
14:15
 Kongen av Queens
Carrie blir bøtelagt av trafikkpolitiet for fjerde gang på ett år, noe som går ut over forsikringspremien. Utrolig nok ringer betjenten som stoppet henne og ber henne med ut på middag.
nb
14:50
 Kongen av Queens
Doug blir forfremmet på jobben. Carrie vet ikke om hun skal oppmuntre Doug til å være ambisiøs eller til å holde seg på et lavere nivå der han i det minste kan være lykkelig.
nb
15:25
 Fresh Prince i Bel-Air
Will faller for en jente som skal på blind date med Geoffrey og prøver å imponere henne. Til Wills store overraskelse, tar Geoffrey innersvingen på ham.
nb
15:55
 Fresh Prince i Bel-Air
Når Will blir superstjerne på Carltons basketlag, går suksessen ham til hodet.
nb
16:30
 Seinfeld
Jerry og Elaine drar til Florida for å besøke hans foreldre. En venn av familien gir Jerry en spesiell gave, noe som fører til anspent stemning mellom de fleste tilstede.
nb
17:05
 Seinfeld
Jerry tar seg av en hund på et fly etter at eieren har blitt syk, og hunden viser seg å være alt annet enn enkel å passe.
nb
17:45
 Top Gear
Clarkson og May tester en økende populær type av en høy hatchback som kalles "crossover". Gjest: Steven Tyler.
nb
19:00
 S.W.A.T.
Deacons familie havner i søkelyset til et narkotikakartell når han og teamet prøver å styrte kartellets leder, en tidligere opprørsleder som nå smugler narkotika åpenlyst via et lokalt blomstermarked.
nb
20:00
 The Grand Tour
Jeremy suser fra Sør-Frankrike til Alpene og videre til Torino i en Bugatti Chiron med 1479 hestekrefter, James konkurrerer i en Kia Stinger GT mot skateboardere, og Richard prøver seg på en helt ny bilsport.
nb
21:30
 After Earth
Tenåringen Kitai og faren Cypher krasjlander på jorden, tusen år etter at menneskeheten ble tvunget til å flykte fra planeten. For å overleve må Kitai legge ut på en farlig reise
nb
23:30
 Terminator Salvation
I etterdønningene etter Judgment Day og maskinenes overtagelse må John Connor, lederen for den menneskelige motstandsbevegelsen, gå til motangrep mot Skynets plan for å utrydde menneskeheten.
nb

Guide TV - samedi, 25/05/2024

01:50
 Real Detective: North Of The Border
Detektiv Rod Piukkala etterforsker Darlene Prioriellos dødsfall, mens den mystiske morderen håner ham og truer med å drepe igjen.
nb
02:50
 Quantum Leap
Ben havner i 2012 hos familien Mendéz, som hjelper sin transkjønnede datter Gia, som drømmer om å spille på basketballaget på high school.
nb
03:50
 Quantum Leap
Når Ben havner hos en indisk familie for å forhindre at deres kjære restaurant brenner ned, oppdager han en følelsesmessig forbindelse til matriarken deres gjennom sine egne minner.
nb
04:50
 Family Guy
Meg gifter seg i Russland, men vender hjem etter å ha oppdaget at hun ble brukt til et green card-ekteskap. I mellomtiden blir Chris med rektor Shepherd i å spille inn pornofilmer på gymnaset.
nb
05:20
 Hapless
Naomi arrangerer en blind date for Paul med en revisor som heter Pippa. Hun er vakker. Og blind. Men kjemien er der. Paul oppdager at Pippa har en veldig uvanlig måte å bedømme hvor bra sex er.
nb
06:00
 Running Wild with Bear Grylls
Lindsey Vonn blir med Bear på en reise langs den korsikanske kysten. Etter å ha kjørt motorbåt, må Bear og Lindsey svømme i land før de vander langs den barske kysten.
nb
06:50
 The American Runestone
Scott Wolter ringer Peter og Elroy, og forteller om en ny vitenskapelig test som kan bevise Olofs uskyld, men han trenger deres hjelp til å teste steinen. De mottar også resultatet av DNA-testen.
nb
07:40
 Team Havnaa
Erling Havnå sonet 11,5 år i fengsel for sin innblanding i Norges-historiens største ran, og i denne episoden av Team Havnaa får du hans historie om deltagelsen i Nokas-ranet.
nb
08:35
 Call me Dad
Emil og Viktor er bestevenner og partnere i sitt nye cateringfirma, noe som i seg selv er en prøvelse. Men når Viktors nye kjæreste viser seg å være Emils mor, blir vennskapet virkelig satt på prøve.
nb
09:00
 Svenske Truckers
I Hässleholm skal Jörgen kjøre en bro med en uvanlig form, der du virkelig må tenke på å løfte hvis du ikke vil at sikkerhetsanordningene skal svikte.
nb
10:00
 Svenske Truckers
Stephanie guider oss gjennom vanskelighetene med å være leveringssjåfør i Stockholm. Anders kjører et stort elektrisk hus fra Öjebyn til Boliden, og det må ikke få riper.
nb
11:05
 Svenske Truckers
Anders er på vei til Boliden med en 20 tonn tung og 20 meter lang container, men til tross for forberedelser havner han på feil vei. Elin blir skikkelig stresset når hun havner midt i rushtrafikken i Stockholm.
nb
12:15
 Svenske Truckers
I Kristinehamn i Sverige er Jörgen i ferd med å laste en 135 tonn tung barktønne da et høyt smell stopper lasteprosessen. Spylebilsjåføren Magnus og kollegaen Bruno sjekker et overvannsrør.
nb
13:20
 The Grand Tour
Vi er i Sveits der trioen sammenligner en Lamborghini Aventador, en Honda NSX og en helelektrisk kroatisk superbil kalt Rimac Concept One i en kamp mellom fortid, nåtid og fremtid.
nb
15:00
FA Cup Studio før: Studio før kamp
Studio før kamp.
nb
15:55
FA Cup: Manchester City - Manchester United
FA Cup finale. Manchester City - Manchester United. Kommentatorer: Kasper Wikestad og Tor Ole Skullerud.
nb
18:00
FA Cup Studio Etter: Studio etter kamp
Studio etter kamp med intervjuer og analyser.
nb
18:45
 Familien på sagbruket
Kevin har store planer om å bruke en million dollar han har spart, til å fullføre de ufullstendige prosjektene sine og utvide bedriften, men været og de vaklevorne båtene hans spiller ikke på lag.
nb
19:50
 Svenske Truckers
I Strömsund gjør Emma seg klar til å kjøre en transport til Stockholm, men hun rekker knapt å komme seg ut av parkeringsplassen før girkassen begynner å svikte.
nb
21:00
 Parker
En kompromissløs mestertyv blir forrådt av medhjelperne og overlatt for å dø. Han utgir seg for å være en annen og samarbeider med en kvinne på innsiden for å sikre seg det seneste kuppet til gjengen.
nb