TV3+

TV3+

TV3+ er en tv-kanal for deg som liker humor, action og sport.

Norway

Guide TV - vendredi, 31/05/2024

02:05
 Real Detective: North Of The Border
For å løse et brutalt trippeldrap, må etterforsker Peter Baker følge sporet etter forsvunne skytevåpen.
nb
03:00
 Quantum Leap
Når Ben havner på en psykiatrisk institusjon på 1950-tallet, blir målet hans å planlegge en vågal flukt for en ung kvinne som har blitt urettmessig innlagt av mannen sin.
nb
03:55
 Quantum Leap
Ben lander om bord på et fly på 1970-tallet og må overliste forbryterne som har kapret flyet før det styrter i Atlanterhavet - og han må til og med redde dagen uten Ziggys hjelp.
nb
04:55
 OSL 24-7
En utenlandsk tyv blir tatt på fersken i å stjele fra tax-free-butikken. 100 tonn norsk laks står i fare for å gå til spille om ikke de ansatte i Emirates får lastet cargoflyet i tide.
nb
05:30
 OSL 24-7
En ansatt blir tatt i stjele i tax-free-butikken, og det viser seg attpåtil at tyven er ruset. Den første snøen legger seg på Gardermoen og det fører til dramatisk bilvelt på en isglatt internvei.
nb
06:00
 OSL 24-7
Spesialtrente valutahunder søker i terminalen, på jakt etter smuglerpenger. Det er ikke lov å ta med mer enn 25 000 kroner uten å deklare det, og hundene får ferten av en stor seddelbunke.
nb
06:30
 OSL 24-7
Det blir en stresset situasjon når et småfly punkterer under landing. Det er vanskelig å få fjernet det fra rullebanen og rushtrafikken er like om hjørnet.
nb
06:55
 Quantum Leap
Bens siste sprang i denne runden rammer nær hjemmet. Teamet står overfor det ultimate oppgjøret med Leaper X mens de kjemper for både fremtiden til Quantum Leap-prosjektet og livene sine.
nb
07:45
 Kongen av Queens
Etter et besøk av Deacon og hans treåring får Doug plutselig veldig lyst på barn. Han begynner å snakke med Carrie om å stifte familie, men det å skulle ta en så stor avgjørelse blir ikke enkelt.
nb
08:15
 Kongen av Queens
Doug trosser Carries protester og kjøper seg en motorsykkel. I et forsøk på å få Doug til å kvitte seg med sykkelen, begynner Carrie å røyke.
nb
08:50
 Fresh Prince i Bel-Air
Jazz spleiser Will og sin vakre søster Janet, som viser seg å være ekstremt sjefete.
nb
09:15
 Fresh Prince i Bel-Air
Will føler seg ansvarlig nok til å kjøre til Nevada på konsert med familiens bil, men når han ledsager tenåringsdatteren til en britisk lord, er han på dypt vann.
nb
09:45
 Call me Dad
Helle fyller 50 år, og familie og venner samles for å feire henne. Viktor presser Emil til å holde en tale, og Emil forteller til slutt sannheten om hva han føler.
nb
10:15
 Svenske Truckers
Max har byttet ut byluften med skjærgården, og dagens oppdrag er å tømme søppeldunker på Ingarö. To termoser med kaffe og Emanuel er klar for en hel dag i skogen.
nb
11:10
 Top Gear
Med Clarkson i en Volkswagen UP, Hammond i en Ford Fiesta og May i en Dacia Sandero, begir trioen seg ut på en lang roadtrip til Ukraina.
nb
12:35
 The Equalizer
Etter at en rekke antisemittiske hatforbrytelser terroriserer et lokalsamfunn, gjenoppdager Harry sin jødiske tro mens han leder teamet i jakten på gjerningsmannen.
nb
13:35
 S.W.A.T.
En familie holder en offiser som gissel, etter at de blir kastet ut av hjemmet sitt. Hondo reflekterer over sine personlige livsvalg mens han hjelper faren sin gjennom en medisinsk krise.
nb
14:30
 Kongen av Queens
Carrie blir kjent med den nye kvinnelige naboen, og etter hvert blir de to uatskillelige. Doug blir sjalu på forholdet deres og gjør derfor en innsats for å lytte til Carrie og hennes problemer.
nb
15:05
 Kongen av Queens
Carrie planlegger å bygge et hjemmekontor og spør om Doug kan møte henne i banken slik at de kan ordne et lån.
nb
15:35
 Fresh Prince i Bel-Air
Når en av Vivians smarteste collegeelever begynner å date Will, går det ut over karakterene hennes og setter skoleplassen i fare.
nb
16:10
 Fresh Prince i Bel-Air
Når Will blir lurt i en biljardhall og mister familiens Mercedes, må Uncle Philip komme ham til unnsetning.
nb
16:40
 Seinfeld
Jerry, Elaine, George og Kramer tar t-banen. Jerry blir kjent med en tjukk naken mann, Elaine blir sittende fast i en tunnel på vei til et lesbe-bryllup og George møter en vakker kvinne som lurer ham trill rundt.
nb
17:15
 Seinfeld
Jerry tar med seg en PEZ-dispenser til en pianokonsert hvor kjæresten til George spiller.
nb
17:50
 Top Gear
Clarkson er i Italia for å feire oppstandelsen av den omtalte Alfa Romeo 8C. Hammond er i Abu Dhabi for å teste den nye Mercedes G63 6x6 som ble laget for det australske militæret.
nb
19:05
 S.W.A.T.
SWAT-teamet samarbeider med enheten for organisert kriminalitet for å redde en undercover-politi som har blitt kidnappet av en hensynsløs traffickingring.
nb
20:00
 The Grand Tour
Richard Hammond og James May forsøker å finne opp et nytt system for å fylle drivstoff uten å stoppe, og Jeremy Clarkson forteller om den episke kampen mellom Audi og Lancia under rally-VM i 1983.
nb
21:30
 Bad Boys For Life
Marcus ønsker å pensjonere seg for å tilbringe mer tid med familien. Men når en gammel og farlig trussel setter Mikes liv i fare, blir Marcus nødt til å sette pensjonisttilværelsen på pause.
nb

Guide TV - samedi, 01/06/2024

00:00
 Bad Boys
Mike Lowrey og Marcus Burnett er to politimenn i Miami som blir vitne til at heroin for hundre millioner dollar, som stammer fra deres største beslag noensinne, blir stjålet fra kjelleren til hovedpolitistasjonen.
nb
02:30
 Real Detective: North Of The Border
Når en mann uten fiender og få venner blir myrdet, sliter detektiv Dave Sweet med å finne ut hvem som kan stå bak.
nb
03:30
 Quantum Leap
Bens siste sprang i denne runden rammer nær hjemmet. Teamet står overfor det ultimate oppgjøret med Leaper X mens de kjemper for både fremtiden til Quantum Leap-prosjektet og livene sine.
nb
04:25
 First on the Scene
Følg med når en bil krasjer utfor en bro, når huseiere står maktesløse overfor rasende bjørner på vill forbryterferd, og når en bil ute av kontroll krasjer inn i det verst tenkelige hinder...
nb
05:00
 OSL 24-7
Under en storaksjon mot postforsendelser fra Kina gjør tollerne et makabert funn. Pakken som inneholder en sexdukke viser seg å forestille et barn.
nb
05:30
 OSL 24-7
Spesialtrente valutahunder søker i terminalen, på jakt etter smuglerpenger. Det er ikke lov å ta med mer enn 25 000 kroner uten å deklare det, og hundene får ferten av en stor seddelbunke.
nb
06:00
 Running Wild with Bear Grylls
Courteney Cox følger med Bear til Irland. Courteney kommer til å få teste grensene sine, mens hun deler sine innsikter om å bli eldre, tapet av faren og gleden ved å være mor.
nb
06:55
 The American Runestone
Akkurat når de har startet utgravinger på et lovende arkeologisk område, får Peter og Elroy dårlige nyheter og må endre planer. De får tak i Darwin, og får vite en hemmelighet som gir dem nytt håp.
nb
07:50
 Team Havnaa
Kai Robin er i New York for å treffe sin amerikanske trener Joey Gamache. De ser på muligheten til å legge deler av treningen til verdensmetropolen. Man blir bedre kjent med Joey, som selv har vært verdensmester.
nb
08:40
 Call me Dad
Emil sliter med å finne seg til rette igjen etter at Viktor og Helle har blitt kjærester. Samtidig eskalerer konflikten rundt Carla når hun anmelder cateringfirmaet deres for trakassering.
nb
09:10
 Call me Dad
Emil og Viktor blir innkalt til et møte med Carlas fagforening, men det går ikke som de hadde håpet på. Under en pinlig parmiddag innser Emil at Viktor og Helle jobber på å utvide familien.
nb
09:45
 Seinfeld
Jerry, Elaine, George og Kramer husker ikke hvor de har parkert på kjøpesenteret, og går i hver sin retning for å finne bilen. Jerry må veldig på do, noe som skaper problemer for ham.
nb
10:15
 Seinfeld
Jerry forsøker å hjelpe eieren av en nystartet restaurant med å tiltrekke seg gjester. George må ta en IQ-test for å kunne gå ut med sin nye kjæreste.
nb
10:50
 Seinfeld
Jerry lytter til gårsdagens show på kassett og oppdager stemmen til en mystisk kvinne som snakker sexy til ham. Alle som hører opptaket blir påvirket. George finner en ny kur mot hårtap.
nb
11:20
 Svenske Truckers
I Gøteborg flytter spesialtransportøren Jonathan campinghytter, og været er ikke på hans side. I Stockholm er rotter et problem, og Max, en søppelmann, vil helst slippe å møte dem.
nb
12:20
 Svenske Truckers
I Stockholm tømmer Max søppeldunker i kjendistette nabolag. Jörgen transporterer en 25 tonn tung gryte i Skåne, og veien dit er både smal og ujevn.
nb
13:30
 The Grand Tour
The Grand Tour er i Kroatia for å lage en film helt uten manus med Jeremy i en Audi TT RS, Richard i en Ariel Nomad, og James som bygger en brannbil av en gammel Lada.
nb
14:55
 The Grand Tour
Jeremy Clarkson lager sin egen versjon av en Ken Block-video, James May tester den nye VW Up GTI på Eboladromen, og Richard Hammond kjører rundt i Dubai i en kraftig stridsvogn kalt Ripsaw.
nb
16:25
 The Grand Tour
Jeremy, Richard og James prøver å bevise at gamle Jaguarer ikke bare er stilige og tøffe, men også sterke og pålitelige, med en biltur gjennom Colorado.
nb
18:00
 Högspänning
Amanda og Miranda oppdager en lekkasje ved Ringhals atomkraftverk, og nå gjelder det å jobbe raskt og sikkert for å få ned strålingsnivået.
nb
19:00
 Familien på sagbruket
Kevin sliter med å få tømmeret ned fra fjellet før veiene blir stengt på grunn av snø. Han strever også med en ødelagt maskin, og planene om å sjøsette Seacresten sporer av.
nb
20:00
 Svenske Truckers
Maria, som kjører kranbil, har lastet 29 paller med takstein, men hun får problemer når hun innser at veien er for smal til å levere lasten.
nb
21:00
 Den siste mohikaner
I 1750-årene raser en voldsom krig mellom England og Frankrike om styret av Nord-Amerika. Mellom de to frontene kom immigranter og indianerstammer, og alle ble tvunget til å velge side.
nb