Nick Jr.

Nick Jr.

Çocukların oldukça keyif alarak izleyeceği bu kanal oldukçada eğiticidir. Nick Jr., Nickelodeon'ın okul öncesi çocuklara yönelik yayın yapan kanalıdır. Kanal 2 Şubat 1999 tarihinde Noggin olarak yayına başlamıştır.

Turkey

Guía de TV - sábado, 18/05/24

00:00
 Peppa Pig
Mektup Arkadaşı - Peppa'nın Fransız bir mektup arkadaşı vardır. Delphine adında dişi bir eşek. Telefonda da konuşurlar. Peppa İngilizce, Delphine de Fransızca konuşsa da aynı şeyleri sevdiklerini fark ederler.
tr
00:05
 Peppa Pig
George'un Balonu - Peppa ve Suzy yapacak bir şey bulamayıp, sıkılıyorlar. Baba Domuz onlara oynamaları için eski bir kutu bahçe oyunu bulur. Ancak bazı oyunlar küçük George için kolay değil.
tr
00:15
 Peppa Pig
Meyve - Markette meyve günü ve Bayan Tavşan meyveli içecek yapıyor. Herkes karıştırmak için favori meyvelerini seçiyor. George onu güçlü ve büyük yapması için özel bir dinozor karışımı alıyor.
tr
00:20
 BARBAPAPA Ailesi
Bu Sadece Bir Gizem / Savaş - En sevdiği dedektif gibi Barbataşkın, çözecek bir dava arar. Acaba kayıp buz heykelinin gizemini çözebilecek mi? En sevdikleri kahramanlardan ilham alan Barbabebekler kostüm yapıyor. Ama kötü adam olmadan kahraman da olmaz..
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Yarışma Ödülü / Muhteşem Bıyıklar - Barbabebekler bir tablet kazanır. Ama hepsi tabletle aynı anda oynamak ister. Barbasaf, bıyıklı ünlülerin fotoğraflarını toplarken sonuncusunu bir türlü bulamaz: Charles Atnalı-Furlip. Bir komplo mu?
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Kar Kurtarma Blaze'i - Büyük bir kayak kazası Crusher ve Pickle'ın çok uzaklarda mahsur kalmasına neden olduğunda Blaze ve AJ tehlikeli bir kurtarma görevine çıkar.
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Blaze ve AJ, muhteşem yeni arkadaşları Megabot'un büyük Robot Geçidi için Axle Şehri'ne zamanında varmasına yardımcı oluyor. Megabot! - Blaze ve Yol Canavarları, dünyanın en büyük canavar kamyonu Blaze ve en iyi arkadaşı ve sürücüsü AJ adında bir çocuk hakkındaki interaktif bir anaokulu animasyon dizisidir.
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kelebekleri Kurtarıyor / Köpekçikler Bir Yer Altı Tavuğu Kurtarıyor - Çikiletta kaçak bir dronda mahsur kalır ve gizemli kelebekler Macera Sahili'nde kaosa sebep olur! Çikiletta heykeli Başkan Humdinger tarafından çalınır ve Macera Sahili'nin yer altı tünel..
tr
02:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kitap Minibüsünü Kurtarıyor / Köpekçikler Humdinger'in Başını Kurtarıyor - Bayan Marjorie kitap minibüsünü Everest'e ve dağdaki çocuklara götürür, Maynard yanlışlıkla minibüsü dağdan aşağı salar ve minibüs çılgın bir yolculuğa çıkar.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Arkadaşlık Kalesi / Su Böceği - Baby ve arkadaşları bir kulüp evi inşa ettiklerinde, Hank kendi köşesine ne koyacağını bilemez. Gürültücü bir su böceği Köpekbalığı'nın evine yerleştiğinde, aile kaybettikleri huzur ve sessizliği geri kazanmak için her şeyi yapar.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Efsanevi Ganimet'in bir haritasını bulan Shark ailesi, hazineyi avlamak için yola çıkar. Efsanevi Ganimet - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
03:00
 BARBAPAPA Ailesi
Bada-Bam / Barbamarslılar - Barbazeki, Mars'tan bir melodi yakalar. Barbapapalar kızıl gezegene gitmek için bir roket yapar. Barbapapalar, Mars'a giderken bir Barbamarslı ailesiyle tanışır. Köye bitki saldırınca tanışacak zamanları kalmaz.
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Nadir Ayı Paddington ve Bay Harika / Paddington ve Kazara Kahraman - Windsor Bahçeleri'nin iki yeni kahramanı var: Bay Harika ve Nadir Ayı, ama Jonathan ve Judy bundan etkilenecek mi? Jonathan bir cüceyi kurtardıktan sonra kahraman olarak selamlanıyor, ama bu kurtarma hikayeler kadar..
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Köpüşler Büyük Bir Bisiklet Mağazası İnşa Ediyor / Ekip Süper Küvet Yapıyor - Rubble ve yavruları Bisiklet Festivali için büyük bir bisiklet dükkânı inşa etmeye çalışıyor tabii Speed Meister önce davranmazsa! Motor aile fotoğrafından önce banyo yapmak istemeyince,..
tr
04:10
 Kaşif Dora
Uyusun da Büyüsün / Puf Börek Tezgâhı / Botlar Uyarsa / Pinyata Partisi - Dora ve Boots haylaz timsahlara bakıcılık yapıyor. Trol'ün Benny'nin standında empanada denemesini sağlıyorlar. Boots, Tico'nun icadı tuhaf çizmeleri deniyor.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Korsan Müzikali! - İlk Blaze Müzikali'nde Blaze, AJ, Crusher ve Pickle, Broken Key'in parçalarını bulmak ve gizli bir hazinenin kilidini açmak için cesur bir arayış içindeler.
tr
04:55
 Geyik Takımı
Canavar Karmaşası / Uzay İstasyonu Tatili - Geyik, Kai'nin drone'undan bir deniz 'canavarının' videosunu bulur ve araştırmak için su altına gider. Ancak işler göründüğü gibi değildir. Leydi Fluffpot ve Sir Çelik, Geyik Takımı'nın Uzay İstasyonu'nda uzayda bir gün geçirir.
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show!
Tur Balıkları / Üzgün Olmadığıma Üzgünüm - Finnegan Travelfins, Carnivore Cove'u gezi rehberinden çıkarınca, Baby ve William kasabalarını göstermek için bir video hazırlar! Shadow'un samimiyetsiz özürleri Bait and Switch ile olan dostluğunu zora sokar.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show!
Uğurlu Kolye / Vigo'nun Sürprizi - Baby, şanslı kolyesini bir başkasına devretme zamanı geldiğinde onu bırakmakta zorlanır. Süper Köpekbalığı ve Kaptan Kelp, Vigo'yu kasabada ayak işleri yaparken görürler ve onun uğursuz bir plan yaptığına ikna olurlar.
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler PawPawları Kurtarıyor / Köpekçikler Uçan Çatıyı Kurtarıyor - Carlos ve Tracker Başkan Goodway ve Çikiletta'nın başının dertte olduğunu duyunca Paw Patrol'le PawPaw suyu yapar. Farmer's Al'in ambarının çatısı uçar ve mısırlarını kurtarmak için yardım ister.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Cesur Danny X yine iş başında! Bu sefer de aç ayılar tarafından kovalanıp derin kanyonda bir ağaçta sıkışıp kalıyor. Köpekçikler Dannyi Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dondurma Dükkanı İnşa Ediyor! / Ekip Bir Gıcırtıyı Düzeltiyor! - Rüzgârlı günde bir dondurma inşaatı raydan çıkınca Rubble, Mix, Wheeler ve Charger peşlerine düşer. Belediye Binası'nda bir gıcırtı var.
tr
06:55
 Peppa Pig
Peppa ve ailesi arabaları kirlenince yıkamak zorunda kalır. Araba Temizliği - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
07:00
 Peppa Pig
Dişçide - Peppa ve George dişçidedir. Doktor Fil, Peppa ve George'un dişlerinin temiz ve güzel olduğunu söyler. Ama George'un plastik oyuncağı Bay Dinozor'un dişleri biraz sararmıştır. Dr Fil, Bay Dinozor'un dişlerini parlayana kadar temizler.
tr
07:04
 Peppa Pig
Küçük Odalar - Peppa kızlarla birlikte ağaç evde oynarken, George da oğlanlarla Büyükbaba'nın onlar için yaptığı kalede oynuyordur. Ama yağmur başladığında ve bahçe çamur içinde kaldığında, birlikte oynamaya başlarlar!
tr
07:10
 Peppa Pig
Büyükbaba Domuz'un Küçük Treni - Büyükbaba Domuz, Gertrude adında şahane bir küçük tren yapmıştır ve Peppa ve George'u gezmeye çıkarır. Yolda arkadaşlarıyla karşılaşır onları da alırlar. Peppa ve George, Gertrude'un dünyanın en iyi treni olduğunu düşünür!
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Sürpriz - Tepede sürpriz bir parti düzenlemeye karar verirler. Bubu'nun davetiyeleri uçup gidince organizasyon kontrolden çıkar, Ron'un dikkati bir şiir yazarken dağılır ve Christopher yaptığı çilekli turtayı yememeye çalışır.
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Kağıt Uçak Yarışı - Bugün herkes sıkılıyor, bu yüzden Bubu bir kağıt uçak yarışı düzenledi! Anna, Froga, Ron ve Bubu'nun kendi kağıt uçaklarını yapmaları gerekiyor. Herkesi şaşırtacak şekilde Froga ve Bubu hala yarışıyor. Kim kazanacak?
tr
07:30
 Minik Şef
Peynirli Makaroni / Patates Yahnisi - Minik Şef yağmurlu bir gün Peynirli Makaroni yapar ama akan bir çatı ağaç kütüğü mutfağında kaos yaratır! Minik Şef korsan patates yahnisi pişiriyor ve özel malzemeyi bulmak için bir hazine haritası kullanıyor.
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Büyük Pati'yi Kurtarıyor / Köpekçikler Hum-mobil'i Kurtarıyor - Tarihi bir eser Carlos'un arkeolojik kazısında kaybolunca Tracker ve Skye eseri aldıklarını düşündüğü yaratığı takip eder.
tr
08:10
 Köpecik Pit Ekibi
Başkan Humdinger, Ryder'ın ilk icatlarından bir uçağı çalar ve kontrolden çıkan bir uçuştan kurtarılması gerekir.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Katlı Otopark İnşa Ediyor! / Ekip, Kamp Alanı İnşa Ediyor. - Café Carl'ın dondurma makinesi İnşaatçı Koyu'na çok sayıda araba getirince Ekip park sorununa yardımcı olur.
tr
08:50
 Geyik Takımı
Balina Macerası / Buz Devi - Sir Çelik'in gürültülü maskaralıkları balina izdihamına neden olur. Geyik Takımı izdihamdan sonra kaybolan yavru balinayı kurtarmalı! Jade Buz Trolüne ait olabilecek bazı garip ayak izleri bulur ve Geyik Takımını araştırmaya çağırır.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Kahraman Takımı / Paddington'ın Şövalye Macerası - Paddington, Jonathan ve Judy pastasından süper güçler kazanıyor, ama onlar gerçek kahramanlar mı? Paddington bir Şövalye olma görevinde, ama sadece bir günde üç kahramanca görevi tamamlamalı!
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Rocky ve Köpekçikler Ace Sorensen'in doğum günü için eski hurda bir arabayı tamir ediyorlar. Köpekçikler Ace'in Doğum Günü Sürprizini Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 PAW Patrol
Köpekçikler Ekstrem Öğle Yemeğini Kurtarıyor / Köpekçikler Kedi Hırsızı Kurtarıyor - Cesur Danny X yeni bir gösteri yapacak! Kanyonda halatla Ekstrem Öğle yemeği yerden rüzgar onu ters çevirir! Turta Takas Günü! Humdinger yarışmaya katılmak için Rocky Kedicik'i Bay..
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Ağaç Ev İnşa Ediyor! / Ekip Bir Tavuk Yemliği İnşa Ediyor! - Park Korucusu Rose'un en sevdiği ağaç, Rubble ve Büyükbaba bir çözüm bulamazsa yasaklanabilir.
tr
10:30
 Kaşif Dora
Dost-dönümü Macerası / Swiper'ın Doğum Günü Sürprizi - Boots ve Dora, Isa'ya bir dost-dönümü hediyesi getirmek için Muz Tepesi'ne gidiyor. Boots'un boyadığı bir saksı! Dora ve arkadaşları Arakçı'ya doğum günü partisi düzenler.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show!
İhtiyar Köpekbalığı Gelin / Yalnız Yüzmek - Bebek, Büyükanne ve Büyükbabanın yemin törenlerine yardım ederken kendini kaptırır.
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show!
Derin Karanlık Disko / Yüzgeç-langıç - Köpekbalıkları, Wavey Jones'un disko topunu bulmasına yardım eder, böylece muhteşem bir parti verebilir. Hank yanlışlıkla Swimmy Hall'dan önemli bir hazineyi alınca, işleri düzeltmek için sinsi bir göreve çıkar.
tr
11:35
 Peppa Pig
Okul Servisiyle Gezinti - Madam Gazelle, Peppa ve arkadaşlarını bir okul gezisi için dağa götürür. Manzara muhteşemdir ve çocuklar, yankı ile çok eğlenir. Harika bir günün sonunda, otobüsle eve dönerler.
tr
11:40
 Peppa Pig
Tavşan Rebecca - Peppa ve George, bugün Tavşan Rebecca'nın evine gidecektir. Peppa'nın evinden çok farklıdır. Bir tepenin içinde, merdiven yerine tünelle iniliyordur. Tavşanlarla oynamaktan çok hoşlanırlar ve George'un havuç sevmesi de herkesi şaşırtır!
tr
11:45
 Peppa Pig
Bebek Domuzcuk - Peppa ve George, büyük kuzenleri Chloé'yi ve yeni doğan kardeşi Alexander'ı ziyarete gider. and her new baby brother, Alexander. Bebek Alexander oyun oynamak için çok küçüktür ama Peppa ve Chloé'nin günü yine de çok güzel geçer.
tr
11:50
 Peppa Pig
Peppa ve ailesi omanda yürüyüş yapmak için kırsala gider. Peppa ve George, küçük kuşların ve karıncaların bıraktığı izleri keşfeder. Doğa Yürüyüşü - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
11:55
 Peppa Pig
Hayalî Arkadaş - Koyun Suzy, Aslan Leo adında bir hayalî arkadaş edinir. Peppa Leo'yu göremez ama Suzy'ye göre Leo süslenmeyi ve kükremeyi sever. Peppa, Leo'yu görebildiğine karar verir. Anne ve Baba Domuz da onlarla oynar ama George dışlanmış hisseder.
tr
12:00
 Peppa Pig
Mektup Arkadaşı - Peppa'nın Fransız bir mektup arkadaşı vardır. Delphine adında dişi bir eşek. Telefonda da konuşurlar. Peppa İngilizce, Delphine de Fransızca konuşsa da aynı şeyleri sevdiklerini fark ederler.
tr
12:05
 Peppa Pig
George'un Balonu - Peppa ve Suzy yapacak bir şey bulamayıp, sıkılıyorlar. Baba Domuz onlara oynamaları için eski bir kutu bahçe oyunu bulur. Ancak bazı oyunlar küçük George için kolay değil.
tr
12:15
 Peppa Pig
Meyve - Markette meyve günü ve Bayan Tavşan meyveli içecek yapıyor. Herkes karıştırmak için favori meyvelerini seçiyor. George onu güçlü ve büyük yapması için özel bir dinozor karışımı alıyor.
tr
12:20
 BARBAPAPA Ailesi
Bu Sadece Bir Gizem / Savaş - En sevdiği dedektif gibi Barbataşkın, çözecek bir dava arar. Acaba kayıp buz heykelinin gizemini çözebilecek mi? En sevdikleri kahramanlardan ilham alan Barbabebekler kostüm yapıyor. Ama kötü adam olmadan kahraman da olmaz..
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Yarışma Ödülü / Muhteşem Bıyıklar - Barbabebekler bir tablet kazanır. Ama hepsi tabletle aynı anda oynamak ister. Barbasaf, bıyıklı ünlülerin fotoğraflarını toplarken sonuncusunu bir türlü bulamaz: Charles Atnalı-Furlip. Bir komplo mu?
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Kar Kurtarma Blaze'i - Büyük bir kayak kazası Crusher ve Pickle'ın çok uzaklarda mahsur kalmasına neden olduğunda Blaze ve AJ tehlikeli bir kurtarma görevine çıkar.
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Blaze ve AJ, muhteşem yeni arkadaşları Megabot'un büyük Robot Geçidi için Axle Şehri'ne zamanında varmasına yardımcı oluyor. Megabot! - Blaze ve Yol Canavarları, dünyanın en büyük canavar kamyonu Blaze ve en iyi arkadaşı ve sürücüsü AJ adında bir çocuk hakkındaki interaktif bir anaokulu animasyon dizisidir.
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kelebekleri Kurtarıyor / Köpekçikler Bir Yer Altı Tavuğu Kurtarıyor - Çikiletta kaçak bir dronda mahsur kalır ve gizemli kelebekler Macera Sahili'nde kaosa sebep olur! Çikiletta heykeli Başkan Humdinger tarafından çalınır ve Macera Sahili'nin yer altı tünel..
tr
14:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kitap Minibüsünü Kurtarıyor / Köpekçikler Humdinger'in Başını Kurtarıyor - Bayan Marjorie kitap minibüsünü Everest'e ve dağdaki çocuklara götürür, Maynard yanlışlıkla minibüsü dağdan aşağı salar ve minibüs çılgın bir yolculuğa çıkar.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Arkadaşlık Kalesi / Su Böceği - Baby ve arkadaşları bir kulüp evi inşa ettiklerinde, Hank kendi köşesine ne koyacağını bilemez. Gürültücü bir su böceği Köpekbalığı'nın evine yerleştiğinde, aile kaybettikleri huzur ve sessizliği geri kazanmak için her şeyi yapar.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Efsanevi Ganimet'in bir haritasını bulan Shark ailesi, hazineyi avlamak için yola çıkar. Efsanevi Ganimet - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
15:00
 BARBAPAPA Ailesi
Bada-Bam / Barbamarslılar - Barbazeki, Mars'tan bir melodi yakalar. Barbapapalar kızıl gezegene gitmek için bir roket yapar. Barbapapalar, Mars'a giderken bir Barbamarslı ailesiyle tanışır. Köye bitki saldırınca tanışacak zamanları kalmaz.
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Nadir Ayı Paddington ve Bay Harika / Paddington ve Kazara Kahraman - Windsor Bahçeleri'nin iki yeni kahramanı var: Bay Harika ve Nadir Ayı, ama Jonathan ve Judy bundan etkilenecek mi? Jonathan bir cüceyi kurtardıktan sonra kahraman olarak selamlanıyor, ama bu kurtarma hikayeler kadar..
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Köpüşler Büyük Bir Bisiklet Mağazası İnşa Ediyor / Ekip Süper Küvet Yapıyor - Rubble ve yavruları Bisiklet Festivali için büyük bir bisiklet dükkânı inşa etmeye çalışıyor tabii Speed Meister önce davranmazsa! Motor aile fotoğrafından önce banyo yapmak istemeyince,..
tr
16:10
 Kaşif Dora
Uyusun da Büyüsün / Puf Börek Tezgâhı / Botlar Uyarsa / Pinyata Partisi - Dora ve Boots haylaz timsahlara bakıcılık yapıyor. Trol'ün Benny'nin standında empanada denemesini sağlıyorlar. Boots, Tico'nun icadı tuhaf çizmeleri deniyor.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Korsan Müzikali! - İlk Blaze Müzikali'nde Blaze, AJ, Crusher ve Pickle, Broken Key'in parçalarını bulmak ve gizli bir hazinenin kilidini açmak için cesur bir arayış içindeler.
tr
16:55
 Geyik Takımı
Canavar Karmaşası / Uzay İstasyonu Tatili - Geyik, Kai'nin drone'undan bir deniz 'canavarının' videosunu bulur ve araştırmak için su altına gider. Ancak işler göründüğü gibi değildir. Leydi Fluffpot ve Sir Çelik, Geyik Takımı'nın Uzay İstasyonu'nda uzayda bir gün geçirir.
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show!
Tur Balıkları / Üzgün Olmadığıma Üzgünüm - Finnegan Travelfins, Carnivore Cove'u gezi rehberinden çıkarınca, Baby ve William kasabalarını göstermek için bir video hazırlar! Shadow'un samimiyetsiz özürleri Bait and Switch ile olan dostluğunu zora sokar.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show!
Uğurlu Kolye / Vigo'nun Sürprizi - Baby, şanslı kolyesini bir başkasına devretme zamanı geldiğinde onu bırakmakta zorlanır. Süper Köpekbalığı ve Kaptan Kelp, Vigo'yu kasabada ayak işleri yaparken görürler ve onun uğursuz bir plan yaptığına ikna olurlar.
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler PawPawları Kurtarıyor / Köpekçikler Uçan Çatıyı Kurtarıyor - Carlos ve Tracker Başkan Goodway ve Çikiletta'nın başının dertte olduğunu duyunca Paw Patrol'le PawPaw suyu yapar. Farmer's Al'in ambarının çatısı uçar ve mısırlarını kurtarmak için yardım ister.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Cesur Danny X yine iş başında! Bu sefer de aç ayılar tarafından kovalanıp derin kanyonda bir ağaçta sıkışıp kalıyor. Köpekçikler Dannyi Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dondurma Dükkanı İnşa Ediyor! / Ekip Bir Gıcırtıyı Düzeltiyor! - Rüzgârlı günde bir dondurma inşaatı raydan çıkınca Rubble, Mix, Wheeler ve Charger peşlerine düşer. Belediye Binası'nda bir gıcırtı var.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Gökkuşağı'nın Kayıp Renkleri / Boots'un Lastik Topu - İkizler ilk gökkuşağını gördükleri için çok heyecanlılar ama gökkuşağı eksik! Dora renkleri geri getirmek için yola koyulur. Boots'un topu Yandaki Orman'a kaçar ve geri almak için Kırkayak Cynthia'dan yardım ister.
tr
19:25
 BARBAPAPA Ailesi
Mükemmel Akşam Yemeği / Yavru Kediler - Barbapapa ve Barbaanne doğum günlerini kutlamak için dışarı çıkar. Evin sorumluluğunu alan Barbabelle bunalır. Barbasüslü, Bali'nin yavru kedilerine bir şey olması diye onları dışarı çıkarmaz. Barbaanne kedilere yardım etmek zorunda.
tr
19:45
 Minik Şef
Pizza / Ekmek - Minik Şef pizza yapar ve Ruby tüm fesleğeni yediğinde arkadaşlığın soslardan daha önemli olduğunu öğrenir! Minik Şef ekmek pişiriyor ama kabaran hamurunu izlemeyi unutuyor ve hamur çok büyüyünce hızlı çözüm gerekiyor!
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kar Raketi Yapan Goodways'i Kurtarıyor / Köpekçikler Ördek Göletini Kurtarıyor - Başkan Goodway ve ikizler kar raketi yürüyüşünden geç gelince Jake ve Everet onları aramak için PAW Patrol'u çağırır.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip Oyun Bahçesi İnşa Ediyor / Ekip Bir Çatıyı Onarıyor! - Speed Meister güvensiz oyun alanı inşa edince, Rubble ve Ekibi eski malzemelerle yeni oyun alanı inşa eder.
tr
20:50
 Geyik Takımı
Denizde Saklambaç / Dağda Eğlence - İkizler, Geyik Dalgıcı'nda doğum günü partisi düzenler. İkizler Aquapod'a saklanınca başları belaya girer. Trickalien Don Dağı'nı kızak gezintisine dönüştürünce ikizler süper eğlenceli bir gün geçirir.
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Fırtınaya Karşı Yarışı / Paddington'ın Süper Salyangozu - Judy, Rangers'ın kampında fırtına çıkınca içindeki kahramanı bulur ve hava koşullarından korunmaları gerekir.
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Üç penguen taşıyan bir buz kütlesi yağmur ormanına gelir. Köpekçiklerin penguenleri soğuk evlerine geri götürmeleri gerekecek. Köpekçikler Orman Penguenlerini Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler ve Şoförsüz Kar Kedisinin Gizemi / Rocky Kendini Kurtarıyor - Cesur Danny'nin yeni kumandası yanlışlıkla Everest'in kar kedisini ve Macera Sahili'ndeki bütün araçların kontrolünü ele geçiriyor.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Oto Yıkama İnşa Ediyor / Ekip, Büyükbaba Günü Planlıyor! - Başkan Greatway'in motosikletinin temizlenmesi gerekiyor! Wheeler ve yavruları büyük yarıştan önce çözüm üretmeli.
tr
22:30
 Kaşif Dora
Minik Axolotl / Baloncuk Sorunu - Dora ve Boots sevimli aksolotl bulurlar. Eve götürmek zorundalar ama o kaçıyor. Büyük Kırmızı Tavuk yüzen dev bir balonun içinde sıkışır ve doğruca bir yanardağa gider! Dora kurtarmak için bir kurtarma operasyonu yapmak zorunda.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show!
Balık Gücü / Süper Kahraman Eğitim Günü - Vola, Goldie, Chucks ve Hank, Baby ve William'ın sır sakladığını öğrenince dışlanmış hissederler.
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show!
Donma / Kristal Mercan Bilmecesi - Chucks, arkadaşlarıyla bir sorun hakkında yüzleşmek yerine yeni bir arkadaş grubu bulmaya karar verir. Kristal Mercan Ağacı kaybolduğunda, Dedektif Baby Shark ve William Watson olayın peşine düşer.
tr
23:35
 Peppa Pig
Yıldızlar - Gece saatleri ve tüm gökyüzü yıldızlarla dolu. Anne ve Baba Domuz, Peppa ve George'un montlarını giyip dışarı çıkarak yıldızları izlemesine izin verirler. Yıldızlar çok minik görünür ama Peppa ve George büyük görünmeleri için bir teleskop kullanır.
tr
23:40
 Peppa Pig
Peppa'nın kasabasındaki herkes, bir spor salonunun açılışına gelen Bay Patates ile tanışacağı için çok heyecanlıdır. Bay Patates Geliyor - Altın Balık mutlu görünmüyordur ve yemeğini de yemez. Peppa, George ve Anne Domuz onu bir otobüse bindirip Dr. Hamster'ın veterinerine götürürler.
tr
23:45
 Peppa Pig
Hem İş, Hem Oyun - Peppa ve Suzy yetişkinlerin bütün gün çalışmak zorunda olduğunu öğrenir ve işe gitme oyunu oynamaya karar verirler. Fakat kısa sürede yorulurlar.
tr
23:50
 Peppa Pig
Büyükbaba Tavşan'ın Kayıkhanesi - Teknesi batınca, Büyükbaba Domuz yardıma ihtiyaç duyar. Büyükbaba Köpek de onu Büyükbaba Tavşan'ın Kayıkhanesine bırakır, böylece tekne tamir edilebilir.
tr
23:55
 Peppa Pig
Lunapark - Aile lunaparka gider ama lunaparktakiler Anne Domuz'un yarışmada bir ödül kazanamayacağını söyleyince Anne Domuz kızar. George da onun gibi üzgündür çünkü mini golf etabı kendisi için çok geniştir.
tr

Guía de TV - domingo, 19/05/24

00:00
 Peppa Pig
Peppa ve oyun arkadaşları Madam Gazelle ile birlikte, bacağı kırıldığı için hastanede yatan Midilli Pedro'yu ziyarete giderler. Hastane - Altın Balık mutlu görünmüyordur ve yemeğini de yemez. Peppa, George ve Anne Domuz onu bir otobüse bindirip Dr. Hamster'ın veterinerine götürürler.
tr
00:05
 Peppa Pig
Çin Mağazasındaki Bay Bull - Bay Bull çay molasının tadını çıkarırken yanlışlıkla narin çaydanlığını kırar. Tamir edebilmesi ümidiyle parçaları Bayan Tavşan'a götürür.
tr
00:15
 Peppa Pig
Sandal Gezisi - Herkes sandalla gezmek için göle geldi, Bayan Tavşan'da her çeşit kiralık sandal var. Bütün aileler yarış halinde ve Baba Domuz kiralanmamış bir sandal bulmayı umuyor.
tr
00:20
 BARBAPAPA Ailesi
Adalet Yerini Bulacak / Büyük Bahar Temizliği - Barbartist kitabını iade etmeyi unutunca, Kütüphaneci Bay Katı'nın Barbapapa'yı ziyarete geleceği gün kaçmak ister. Barbaanne, Barbabebeklerin yatak odalarını toplamasını ister. Bebekler işten kaçmak için saklanır.
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Bahse Giriyorum / Roy - Barbapapalar dev bir iglo inşa eder. Barbataşkın ve Barbaçalışkan, kimin daha cesur olduğunu bulmaya çalışır. Barbazeki, futbolda da çok iyi olan bir robot süpürge yaratır. Barbabebekler robotlara karşı bir maç düzenler.
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Cankurtaran Blaze! - Bugün Blaze ve AJ cankurtaran görevindeler. Ancak resmi cankurtaran rozetini elde etmek için dört cesur kurtarma gerekecek ve sadece en cesur canavar kamyonlar bunu başarabilecek.
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Kamp Ateşi Hikayeleri - Yıldızların altında bir kamp! Blaze, AJ, Starla, Crusher ve Pickle, en şaşırtıcı hikayeleri anlatmak için kamp ateşinin etrafında toplandı! Peki ya en iyi kısmı ne? En iyi hikayeyi kim anlatırsa son lokumu kazanacak!
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Guguklu Saati Kurtarıyor / Köpekçikler Bayan Marjorie'nin Evini Kurtarıyor - Jake'in ailesinden kalan guguklu saati içinde Çikiletta'yla dağ aşağı kaymaya başlar! Ryder yardıma Everest'i çağırır. Bayan Marjorie'nin bahçesinde gizemli delikler oluşmaya başlar.
tr
02:05
 PAW Patrol
Köpekçikler Şükran Gününü Kurtarır / Köpekçikler Rüzgarlı Koyu Kurtarır - Belediye Binası'nda verilen Şükran Günü yemeğindeki hindi Humdinger ve yavrularıyla kaçar! Güçlü bir rüzgar Macera Koyu Rüzgar Sörfü Yarışındaki bütün sörfçüleri alır götürür.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Akışın En İyisi / Büyücü Kar Fırtınası - Baby ve Teensy, evcil hayvanlar için düzenlenen bir dans yarışmasını kazanmak için süslü yanlarına sarılırlar.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Bebek, babasını bir günlüğüne her şeye 'evet' demeye ikna eder. En kötü ne olabilir ki? Evet Günü - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
03:00
 BARBAPAPA Ailesi
Ekmek Yapımı / Bir Çekirdekten Diğerine - Barbapapa çocuklarına ekmek yapmayı öğretmek ister ama işler planlandığı gibi gitmez. Barbabebekler avokado ağacı diker. Ama ilk hasada daha yıllar var. Barbazeki zaman kazanmak için felaket bir fikir bulur.
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Beklenmedik Kahraman / Paddington'ın Bir Kahramana İhtiyacı Var - Windsor Bahçeleri'nde iyilik yapan gizemli kahraman kim ve neden anonim kalmak istiyor? Paddington kış festivalinde bir igloda mahsur kaldığında dört ayaklı bir kahraman bulur.
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip bir kaykay parkı inşa ederken bir aksilik yaşar. Ekip bir pop yıldızının tur otobüsünü şehre getirmesine yardım eder. Ekip, Kaykay Parkı İnşa Ediyor! / Ekip, Tünel İnşa Ediyor! - Rubble, inşaat yavrularından oluşan ailesiyle birlikte yakındaki Builder Cove kasabasına taşınır ve burada yaşar, oynar ve topluluğun ihtiyacı olan her şeyi inşa ederler.
tr
04:10
 Kaşif Dora
Minik Dansçı / Uykulu Güneş - Dora ikizlere, içinde baila folklorico dansçısı olan müzik kutusu gösteriyor! Bailarina'nın çizmeleri kaçtı, onları geri almalılar. Güneş batmıyor çünkü bir türlü uykuya dalamıyor! Sol için Dora'nın Yastık Bulutu'nu bulması gerekiyor.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Tekerler! - Blaze'in süper güçleri onu SÜPER BLAZE'e dönüştürür! Hem de tam zamanında. Axle Şehri'ne uzaydan botlar iner ve ortalığı karıştırırlar!
tr
04:55
 Geyik Takımı
Uzay İstasyonu Gizemi / Kristal Karmaşası - Uzay istasyonunda garip şeyler olmaya başlar.
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show!
Bana Billiam De / Arkadaşlık Kalesi Tuzağı - Rayna, William'dan sorumlu davranmasını isteyince William, Billiam adında yetişkin balık olmaya çalışır.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show!
Şark Evi Harika / Diş Macunu Taklası - Bebek Köpekbalığı, aile müzik grubunda çalması için annesinin mükemmel müzik aletini bulmasına yardım ediyor. Baba, Büyükbaba ve Bebek ChewTube'da komik bir videosunu yayınladıktan sonra utanır.
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler ve Tropik Kar Fırtınası / Köpekçikler Köpüren Turşuları Kurtarır - Alex ve Bay Porter tropik bir adada kamp yaparken çılgın bir kar fırtınasına yakalanırlar.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Başkan Humdinger, Başkan Goodwayin lale festivali için olan mükemmel taç yapraklarını sabote ediyor.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Kunduz Evi İnşa Ediyor! / Ekip Yol Tamir Ediyor! - İnşaatçı Koyu'nda elektrikler kesildi! Yavrular sebebin kunduz olduğunu öğrenince, elektrik için ona bir ev inşa etmek zorunda.
tr
06:55
 Peppa Pig
Öğle Yemeği - Peppa ve George Büyükanne ve Büyükbaba Domuz'a öğle yemeğine giderler. Büyükanne Domuz salata yapar ama George yeşillik yemeyi sevmediği için Büyükanne Domuz, salataya dinozor şekli verir.
tr
07:00
 Peppa Pig
Elektrik Kesintisi - Tüm ışıkların kesildiği gün, Peppa'nın odası karanlığa gömülür. Bir elektrik kesintisi yaşanmaktadır. Elektriğin gelmesini beklerken, Peppa ve George oyun oynamak için bir meşale ararlar.
tr
07:04
 Peppa Pig
Baba Domuz'un Doğum Günü - Bugün, Baba Domuz'un doğum günüdür ama Baba Domuz işe gitmek zorundadır. O yokken, Anne Domuz, Peppa ve George, ona özel bir doğum günü sürprizi hazırlar.
tr
07:10
 Peppa Pig
Yatılı Misafir - Peppa, Zebra Zoë'nin evinde Koyun Suzy, Tavşan Rebecca, Şeker Kedi ve Fil Emily ile yatıya kalacaktır. Kızlar oyunlar oynar ve eğlenir. Nihayet uykuları gelir. Uyku tulumlarına sokulur ve uyuyakalırlar.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Kurtulma Günü - Froga güzel bir ayçiçeği alır ve onu serasına koymaya karar verir. Ne yapacağını bilmediği tüm eşyaları serasında sakladığını fark ediyor. Orada bitkisine yer kalmamış!
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Eğlenceli Sesler - Christopher'ın kayıt cihazında bulunan 3 komik sesi yanlışlıkla silen Ron onları dostlarının yardımıyla yeniden kaydetmeye karar verir. Ancak hiçbir ses Christopher'a uygun gelmiyor.
tr
07:30
 Minik Şef
Pizza / Ekmek - Minik Şef pizza yapar ve Ruby tüm fesleğeni yediğinde arkadaşlığın soslardan daha önemli olduğunu öğrenir! Minik Şef ekmek pişiriyor ama kabaran hamurunu izlemeyi unutuyor ve hamur çok büyüyünce hızlı çözüm gerekiyor!
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kar Raketi Yapan Goodways'i Kurtarıyor / Köpekçikler Ördek Göletini Kurtarıyor - Başkan Goodway ve ikizler kar raketi yürüyüşünden geç gelince Jake ve Everet onları aramak için PAW Patrol'u çağırır.
tr
08:10
 Köpecik Pit Ekibi
Paw Patrol, bir dans yarışmasında kaybolan Julia, Julius ve bir flamingoyu arıyor.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip Oyun Bahçesi İnşa Ediyor / Ekip Bir Çatıyı Onarıyor! - Speed Meister güvensiz oyun alanı inşa edince, Rubble ve Ekibi eski malzemelerle yeni oyun alanı inşa eder.
tr
08:50
 Geyik Takımı
Denizde Saklambaç / Dağda Eğlence - İkizler, Geyik Dalgıcı'nda doğum günü partisi düzenler. İkizler Aquapod'a saklanınca başları belaya girer. Trickalien Don Dağı'nı kızak gezintisine dönüştürünce ikizler süper eğlenceli bir gün geçirir.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Fırtınaya Karşı Yarışı / Paddington'ın Süper Salyangozu - Judy, Rangers'ın kampında fırtına çıkınca içindeki kahramanı bulur ve hava koşullarından korunmaları gerekir.
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Üç penguen taşıyan bir buz kütlesi yağmur ormanına gelir. Köpekçiklerin penguenleri soğuk evlerine geri götürmeleri gerekecek. Köpekçikler Orman Penguenlerini Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler ve Şoförsüz Kar Kedisinin Gizemi / Rocky Kendini Kurtarıyor - Cesur Danny'nin yeni kumandası yanlışlıkla Everest'in kar kedisini ve Macera Sahili'ndeki bütün araçların kontrolünü ele geçiriyor.
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Oto Yıkama İnşa Ediyor / Ekip, Büyükbaba Günü Planlıyor! - Başkan Greatway'in motosikletinin temizlenmesi gerekiyor! Wheeler ve yavruları büyük yarıştan önce çözüm üretmeli.
tr
10:30
 Kaşif Dora
Minik Axolotl / Baloncuk Sorunu - Dora ve Boots sevimli aksolotl bulurlar. Eve götürmek zorundalar ama o kaçıyor. Büyük Kırmızı Tavuk yüzen dev bir balonun içinde sıkışır ve doğruca bir yanardağa gider! Dora kurtarmak için bir kurtarma operasyonu yapmak zorunda.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show!
Balık Gücü / Süper Kahraman Eğitim Günü - Vola, Goldie, Chucks ve Hank, Baby ve William'ın sır sakladığını öğrenince dışlanmış hissederler.
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show!
Donma / Kristal Mercan Bilmecesi - Chucks, arkadaşlarıyla bir sorun hakkında yüzleşmek yerine yeni bir arkadaş grubu bulmaya karar verir. Kristal Mercan Ağacı kaybolduğunda, Dedektif Baby Shark ve William Watson olayın peşine düşer.
tr
11:35
 Peppa Pig
Yıldızlar - Gece saatleri ve tüm gökyüzü yıldızlarla dolu. Anne ve Baba Domuz, Peppa ve George'un montlarını giyip dışarı çıkarak yıldızları izlemesine izin verirler. Yıldızlar çok minik görünür ama Peppa ve George büyük görünmeleri için bir teleskop kullanır.
tr
11:40
 Peppa Pig
Peppa'nın kasabasındaki herkes, bir spor salonunun açılışına gelen Bay Patates ile tanışacağı için çok heyecanlıdır. Bay Patates Geliyor - Altın Balık mutlu görünmüyordur ve yemeğini de yemez. Peppa, George ve Anne Domuz onu bir otobüse bindirip Dr. Hamster'ın veterinerine götürürler.
tr
11:45
 Peppa Pig
Hem İş, Hem Oyun - Peppa ve Suzy yetişkinlerin bütün gün çalışmak zorunda olduğunu öğrenir ve işe gitme oyunu oynamaya karar verirler. Fakat kısa sürede yorulurlar.
tr
11:50
 Peppa Pig
Büyükbaba Tavşan'ın Kayıkhanesi - Teknesi batınca, Büyükbaba Domuz yardıma ihtiyaç duyar. Büyükbaba Köpek de onu Büyükbaba Tavşan'ın Kayıkhanesine bırakır, böylece tekne tamir edilebilir.
tr
11:55
 Peppa Pig
Lunapark - Aile lunaparka gider ama lunaparktakiler Anne Domuz'un yarışmada bir ödül kazanamayacağını söyleyince Anne Domuz kızar. George da onun gibi üzgündür çünkü mini golf etabı kendisi için çok geniştir.
tr
12:00
 Peppa Pig
Peppa ve oyun arkadaşları Madam Gazelle ile birlikte, bacağı kırıldığı için hastanede yatan Midilli Pedro'yu ziyarete giderler. Hastane - Altın Balık mutlu görünmüyordur ve yemeğini de yemez. Peppa, George ve Anne Domuz onu bir otobüse bindirip Dr. Hamster'ın veterinerine götürürler.
tr
12:05
 Peppa Pig
Çin Mağazasındaki Bay Bull - Bay Bull çay molasının tadını çıkarırken yanlışlıkla narin çaydanlığını kırar. Tamir edebilmesi ümidiyle parçaları Bayan Tavşan'a götürür.
tr
12:15
 Peppa Pig
Sandal Gezisi - Herkes sandalla gezmek için göle geldi, Bayan Tavşan'da her çeşit kiralık sandal var. Bütün aileler yarış halinde ve Baba Domuz kiralanmamış bir sandal bulmayı umuyor.
tr
12:20
 BARBAPAPA Ailesi
Adalet Yerini Bulacak / Büyük Bahar Temizliği - Barbartist kitabını iade etmeyi unutunca, Kütüphaneci Bay Katı'nın Barbapapa'yı ziyarete geleceği gün kaçmak ister. Barbaanne, Barbabebeklerin yatak odalarını toplamasını ister. Bebekler işten kaçmak için saklanır.
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Bahse Giriyorum / Roy - Barbapapalar dev bir iglo inşa eder. Barbataşkın ve Barbaçalışkan, kimin daha cesur olduğunu bulmaya çalışır. Barbazeki, futbolda da çok iyi olan bir robot süpürge yaratır. Barbabebekler robotlara karşı bir maç düzenler.
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Cankurtaran Blaze! - Bugün Blaze ve AJ cankurtaran görevindeler. Ancak resmi cankurtaran rozetini elde etmek için dört cesur kurtarma gerekecek ve sadece en cesur canavar kamyonlar bunu başarabilecek.
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Kamp Ateşi Hikayeleri - Yıldızların altında bir kamp! Blaze, AJ, Starla, Crusher ve Pickle, en şaşırtıcı hikayeleri anlatmak için kamp ateşinin etrafında toplandı! Peki ya en iyi kısmı ne? En iyi hikayeyi kim anlatırsa son lokumu kazanacak!
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Guguklu Saati Kurtarıyor / Köpekçikler Bayan Marjorie'nin Evini Kurtarıyor - Jake'in ailesinden kalan guguklu saati içinde Çikiletta'yla dağ aşağı kaymaya başlar! Ryder yardıma Everest'i çağırır. Bayan Marjorie'nin bahçesinde gizemli delikler oluşmaya başlar.
tr
14:05
 PAW Patrol
Köpekçikler Şükran Gününü Kurtarır / Köpekçikler Rüzgarlı Koyu Kurtarır - Belediye Binası'nda verilen Şükran Günü yemeğindeki hindi Humdinger ve yavrularıyla kaçar! Güçlü bir rüzgar Macera Koyu Rüzgar Sörfü Yarışındaki bütün sörfçüleri alır götürür.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Akışın En İyisi / Büyücü Kar Fırtınası - Baby ve Teensy, evcil hayvanlar için düzenlenen bir dans yarışmasını kazanmak için süslü yanlarına sarılırlar.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Bebek, babasını bir günlüğüne her şeye 'evet' demeye ikna eder. En kötü ne olabilir ki? Evet Günü - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
15:00
 BARBAPAPA Ailesi
Ekmek Yapımı / Bir Çekirdekten Diğerine - Barbapapa çocuklarına ekmek yapmayı öğretmek ister ama işler planlandığı gibi gitmez. Barbabebekler avokado ağacı diker. Ama ilk hasada daha yıllar var. Barbazeki zaman kazanmak için felaket bir fikir bulur.
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Beklenmedik Kahraman / Paddington'ın Bir Kahramana İhtiyacı Var - Windsor Bahçeleri'nde iyilik yapan gizemli kahraman kim ve neden anonim kalmak istiyor? Paddington kış festivalinde bir igloda mahsur kaldığında dört ayaklı bir kahraman bulur.
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip bir kaykay parkı inşa ederken bir aksilik yaşar. Ekip bir pop yıldızının tur otobüsünü şehre getirmesine yardım eder. Ekip, Kaykay Parkı İnşa Ediyor! / Ekip, Tünel İnşa Ediyor! - Rubble, inşaat yavrularından oluşan ailesiyle birlikte yakındaki Builder Cove kasabasına taşınır ve burada yaşar, oynar ve topluluğun ihtiyacı olan her şeyi inşa ederler.
tr
16:10
 Kaşif Dora
Minik Dansçı / Uykulu Güneş - Dora ikizlere, içinde baila folklorico dansçısı olan müzik kutusu gösteriyor! Bailarina'nın çizmeleri kaçtı, onları geri almalılar. Güneş batmıyor çünkü bir türlü uykuya dalamıyor! Sol için Dora'nın Yastık Bulutu'nu bulması gerekiyor.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Tekerler! - Blaze'in süper güçleri onu SÜPER BLAZE'e dönüştürür! Hem de tam zamanında. Axle Şehri'ne uzaydan botlar iner ve ortalığı karıştırırlar!
tr
16:55
 Geyik Takımı
Uzay İstasyonu Gizemi / Kristal Karmaşası - Uzay istasyonunda garip şeyler olmaya başlar.
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show!
Bana Billiam De / Arkadaşlık Kalesi Tuzağı - Rayna, William'dan sorumlu davranmasını isteyince William, Billiam adında yetişkin balık olmaya çalışır.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show!
Şark Evi Harika / Diş Macunu Taklası - Bebek Köpekbalığı, aile müzik grubunda çalması için annesinin mükemmel müzik aletini bulmasına yardım ediyor. Baba, Büyükbaba ve Bebek ChewTube'da komik bir videosunu yayınladıktan sonra utanır.
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler ve Tropik Kar Fırtınası / Köpekçikler Köpüren Turşuları Kurtarır - Alex ve Bay Porter tropik bir adada kamp yaparken çılgın bir kar fırtınasına yakalanırlar.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Başkan Humdinger, Başkan Goodwayin lale festivali için olan mükemmel taç yapraklarını sabote ediyor. Köpekçikler Başkanın Lalelerini Kurtarıyor. - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Kunduz Evi İnşa Ediyor! / Ekip Yol Tamir Ediyor! - İnşaatçı Koyu'nda elektrikler kesildi! Yavrular sebebin kunduz olduğunu öğrenince, elektrik için ona bir ev inşa etmek zorunda.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Hızlıkuş'u Yakala! / Kayıp Papağan - Büyükanne Dora'ya kuş albümünü gösterir, ancak bir sayfa boştur. Dora, Quickatoo'yu bulup albümü tamamlamaya yemin eder. Dora ve Boots, Lorito adında papağanın annesini bulmasına yardım eder, ama papağan taklit etmekten vazgeçmez!
tr
19:25
 BARBAPAPA Ailesi
Hazine Avı / Vahşi Doğada Macera - Bay Katı'nın ikizlerinin ziyaretlerine gittiği Barbabebekler bir hazine avı düzenler ve manzaranın tadını çıkarırlar. Barbapapalar bahçede yeni bir maceraya atılır. Ancak doğada yaşamak beklediklerinden daha karmaşık çıkar.
tr
19:45
 Minik Şef
Patlamış Mısır / Muz - Minik Şef, arkadaşlarına film gecesi düzenler ve ağaç kütüğünü herkese yetecek kadar patlayacak bir patlamış mısır makinesine dönüştürür! Minik Şef muzlu tost yapıyor ama mükemmel muzunu ezince yepyeni bir yemek yapması gerekiyor!
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Toplayıcı Robot Kurtarıyor / Köpekçikler Maskot Kurtarıyor - Yumi'nin yeni robot mısır toplayıcısı kontrolden çıkınca Ryder ve Paw Patrol onu sakinleştirmeye çalışır.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Patlamış Mısır Kafesi İnşa Ediyor / Ekip, Kaygan Karmaşayı Toparlıyor! - Rubble ve Ekibi, Café Carl'ın patlamış mısır restoranının inşaatı kontrolden çıkınca temizlik moduna geçer. Sabunlu kaza, İnşaatçı Koyu'nda kaygan bir kargaşaya neden olur.
tr
20:50
 Geyik Takımı
Kaçak Hamster Topu / Mükemmelleştirici - Çelik yanlışlıkla Stu ve Safia'nın evcil hamsterı üzerinde büyüme ışını kullanır ve onu dev bir hamstera dönüştürür! Çelik ve Leydi Fluffpot, Kai Botler'ı şehrin en düzenli robotu yapınca bir temizlik robotu kapışmasına dahil..
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın En Sevdiği Kahraman / Paddington ve Kaykaycı - Paddington parktaki özel fotoğraf duvarı için bir kahraman seçmekte zorlanıyor, belki de eve daha yakından bakması gerekiyor.
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Turbot, deniz fenerini Cesur Danny'ye emanet eder ve Danny kapıda kalır. Hem de Fok Adasına bir yük gemisi yaklaşmaktayken. Köpekçikler Yük Gemisini Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Ace'in Doğum Günü Sürprizini Kurtarıyor / Köpekçikler Pizza Kulesini Kurtarıyor - Rocky ve Köpekçikler Ace Sorensen'in doğum günü için eski hurda bir arabayı tamir ediyorlar. Macera Koyu dünyanın en yüksek pizza kulesi rekoru için sıkı çalışıyor.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Açık Hava Sineması İnşa Ediyor! / Ekip, Gökkuşağı Hazinesini Buluyor! - Mix ve Motor'un en sevdiği yıldızın yeni filmi oynuyor, tabii yavrular izleyebilecekleri yer inşa edebilirlerse! Büyükbaba yavrulara gizli hazineden bahsettiğinde, bulmanın anahtarının inşaat ekibi..
tr
22:30
 Kaşif Dora
Alebrij Macerası / Buzlu Dondurma Vakti - Alebrije Ale Dora'dan yardım istiyor! Alebrije ağacı soluyor, bu yüzden gökkuşağı suyunu bulmak Dora'ya kaldı. Sıcak bir günde herkes paleta istiyor ama Val'in paleta kamyonu sıkışmış! Dora kurtarıp herkese paleta almaya gidiyor.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show!
Goldie, Chomp City'den bir yönetmeni etkilemek için ciddiyetini ortaya koyar. Everyfishy, Shadow'un yeni havalı kulübüne katılmak ister. Komik Balık / Havalı Kulüp - Baby Shark, ailesi ve arkadaşlarının tuzlu aptallıklarına dalın.
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show!
Bağımsızlık Günü / Costello Bırakıyor - Fishy Force, Carnivore Koy'daki tüm ikramları çalan bir kötü adamla mücadele ediyor. Costello işi bırakınca Vigo, balıkları olmadan süper kötü olmaya karar verir.
tr
23:35
 Peppa Pig
Noel Baba'nın Kulübesi - Peppa ve George ile arkadaşları, Noel Baba'yı görmeye gider. Peppa hediye olarak çok özel bir bebek ister. Peki Noel Baba bu hediyeyi getirecek mi?
tr
23:40
 Peppa Pig
Baba Domuz, iş okul çatısı için para toplamaya geldiğinde koşmayı zor bulur ama bir eşek arısından kaçarken koşmak hiç de zor değildir. Eğlenceli Koşu - Altın Balık mutlu görünmüyordur ve yemeğini de yemez. Peppa, George ve Anne Domuz onu bir otobüse bindirip Dr. Hamster'ın veterinerine götürürler.
tr
23:45
 Peppa Pig
Kütüphane - Baba Domuz'un uzun süre önce kütüphaneden aldığı bir kitap vardır. Ailece kitabı geri vermeye giderler ve okuyacak çok daha fazla kitap bulurlar.
tr
23:50
 Peppa Pig
Karavan - Peppa ve ailesi özel bir karavanla tatile giderler. Peppa, karavandaki bir butonun karavanı içinde uyuyabilecekleri minik bir eve çevirdiğini öğrenince şaşırır!
tr
23:55
 Peppa Pig
Peppa kreşten eve bir oyuncak ayı getirir ama ayının yeterince eğlenemeyeceğinden endişelidir. Teddy'nin Oyun Grubu - Altın Balık mutlu görünmüyordur ve yemeğini de yemez. Peppa, George ve Anne Domuz onu bir otobüse bindirip Dr. Hamster'ın veterinerine götürürler.
tr