Nick Jr.

Nick Jr.

Çocukların oldukça keyif alarak izleyeceği bu kanal oldukçada eğiticidir. Nick Jr., Nickelodeon'ın okul öncesi çocuklara yönelik yayın yapan kanalıdır. Kanal 2 Şubat 1999 tarihinde Noggin olarak yayına başlamıştır.

Turkey

Guía de TV - viernes, 24/05/24

00:00
 Peppa Pig
Kum Havuzu - Peppa ve arkadaşları bir kum havuzunda ıssız bir ada yapmaya çalışıyorlar. Ormanı, gölü, evleri ve dükkanları ile, hepsi sonuçla gurur duyuyor.
tr
00:05
 Peppa Pig
Okulun çatısı yine sızdırıyor, bu yüzden çocuklar yeni bir çatı yapmak amacıyla para toplamak için bir panayır düzenliyor. Çocuk Şenliği - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
00:15
 Peppa Pig
Peppa, Büyükanne Domuz'un lavantalı parfümünü kokladıktan sonra bahçedeki çiçekleri kullanarak kendine özel bir koku yaratır. Parfüm - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
00:20
 BARBAPAPA Ailesi
Hikaye Yarışı/ Barbabebeklerin Dünyası - Barbaçalışkan, Barbalala ve Barbasüslü, sırayla kendi dokunuşlarını katarak aynı hikayeyi anlatır. Barbapapa ailesi sahilde bir gün geçiriyor. İki takıma bölünen Barbabebekler kumlu bir yarımada için savaşır.
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Aç Gözlüler / Bali Nerede? - Dağdan bir keçi kaçar ve yoluna çıkan her şeyi yiyerek ortalığı kasıp kavurur! Bali kaybolur, Barbapapa onu aramak için hayal gücünü zorlarken onları güzel bir sürprizin beklediğinden habersizdir!
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Atari Macerası - Blaze, AJ ve Kıvılcım atari salonundalar ve Kıvılcım'ın gözü muhteşem bir parıltılı rokette! Ancak, roket için yeterli bileti olmadığında, arkadaşlar farklı video oyunlarının içine atlamalı ve ödülü almak için yeterli bileti kazanmalıdır!
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Turşu Dünyası - Burası Turşu Dünyası! Axle Şehri'ndeki en havalı, en turşu kokulu tema parkı. Ne yazık ki Turşu'nun ailesi yolda kayboldu! Şimdiye kadarki en cesur maceralarında, aileyi kurtarmak ve onları parka geri getirmek Blaze ve Turşu'ya düşüyor.
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Roket Pateni Kurtarıyor / Köpekçikler Ryder'ın Sürprizini Kurtarıyor - Teslimatta bir karışıklık Bayan Marjorie ve Danny'nin Macera Koyu'nda hızla kontrolden çıkmasına sebep olur.
tr
02:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Mahsur Valileri Kurtarıyor / Köpekçikler Yarışmayı Kurtarıyor - Kuzeyde balık tutarken Vali Goodway ve Humdinger, Chickaletta'yla bir buz çatlağına sıkışır. Wingnutların çiftliğinde Kovboy Kız Beryl bir yarışma programı düzenler.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Bana Billiam De / Arkadaşlık Kalesi Tuzağı - Rayna, William'dan sorumlu davranmasını isteyince William, Billiam adında yetişkin balık olmaya çalışır.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir. Başkan Bebek - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
03:00
 BARBAPAPA Ailesi
Fuşya Okyanus / Sıfır Atık - Kimyasal spreyler kırları pembe yapar! Barbapapalar hasta kuşları korumak için bir büyük kuş evi inşa eder. Aile çöplerle kaplı bir kumsal görür ve sahili temizleyip, çöplerden minyatür golf sahası yapmaya karar verir.
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington Martılara Karşı / Paddington ve Deniz Feneri - Paddington martıların cipslere bayıldığını ve almak için her şeyi yapacaklarını anlar, ama öğle yemeğini sıcak teslim edebilir mi? Deniz feneri bozulur ve sisli gecede Paddington denizdeki tekneyi kurtarmaya yardım..
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dondurma Dükkanı İnşa Ediyor! / Ekip Bir Gıcırtıyı Düzeltiyor! - Rüzgârlı günde bir dondurma inşaatı raydan çıkınca Rubble, Mix, Wheeler ve Charger peşlerine düşer. Belediye Binası'nda bir gıcırtı var.
tr
04:10
 Kaşif Dora
Dost-dönümü Macerası / Swiper'ın Doğum Günü Sürprizi - Boots ve Dora, Isa'ya bir dost-dönümü hediyesi getirmek için Muz Tepesi'ne gidiyor. Boots'un boyadığı bir saksı! Dora ve arkadaşları Arakçı'ya doğum günü partisi düzenler.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Kaydıraklı Kupa - Blaze ve Gasquatch Süper Kaydırak Kupasını kazanmak için yarışıyor! Ancak yol boyunca sorunlarla karşılaştıklarında, Gasquatch bunları çamurla nasıl çözeceğini biliyor.
tr
04:55
 Geyik Takımı
Yarasalar Dostlar / Çanta Karmaşası - Scratch'in Gizli Ada'ya tatili, tabletinden gelen gürültü yarasanın adayı ziyaretini tehdit edince ters gider. Lady Fluffpot, profesör Scratch'e çantasındaki saklama alanını artırmasını söyler ama Scratch'in aleti her şeyi içine çeker.
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show!
Donma / Kristal Mercan Bilmecesi - Chucks, arkadaşlarıyla bir sorun hakkında yüzleşmek yerine yeni bir arkadaş grubu bulmaya karar verir. Kristal Mercan Ağacı kaybolduğunda, Dedektif Baby Shark ve William Watson olayın peşine düşer.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show!
Balık Gücü / Süper Kahraman Eğitim Günü - Vola, Goldie, Chucks ve Hank, Baby ve William'ın sır sakladığını öğrenince dışlanmış hissederler.
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Tebeşir Sanatını Kurtarıyor /Köpekçikler Patatesleri Kurtarıyor - Mini Patrol ve köpekçikler yağmurdan önce bir duvar resmini kurtarmaya koşar. Çiftçi Al Yumi bahçesinin deliklerle dolu olduğunu görür ve bir tür patatesi kayıptır.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Paw Patrol, Çiftçi Al'ın tarlasında uzaylıların kayıp oyuncağı ile ilgili bir mesaj bulur. Kayıp uzay oyuncağı bulunmalıdırlar! Yavrular Uzay Oyuncağını Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip Oyun Bahçesi İnşa Ediyor / Ekip Bir Çatıyı Onarıyor! - Speed Meister güvensiz oyun alanı inşa edince, Rubble ve Ekibi eski malzemelerle yeni oyun alanı inşa eder.
tr
06:55
 Peppa Pig
Müze - Peppa ve ailesi müzeye giderler. Peppa kendini Kral ve Kraliçe odasındaki bir Kraliçe gibi hayal eder. George ise kendisinin Dinozor Odası'ndaki bir dinozor olduğunu düşünür.
tr
07:00
 Peppa Pig
Madam Gazelle'in Veda Partisi - Çocuklar mutsuz çünkü en sevdikleri öğretmenleri Madam Gazelle kreşten ayrılıyor. Ancak güzel bir veda partisi iyi bir uğurlama sağlayacaktır.
tr
07:04
 Peppa Pig
Kraliçe - Bayan Tavşan'a Kraliçe Çalışkanlık Ödülü verilecek, Peppa ve arkadaşları da Kraliçe ile tanışmak için saraya kadar ona eşlik edecekler!
tr
07:10
 Peppa Pig
Issız Ada - Bir balık tutma gezisi ters gittiğinde Büyükbaba Domuz, Büyükbaba Köpek ve Büyükbaba Tavşan ıssız bir adada mahsur kalır ve onları kurtarabilecek tek kişi Kaptan Baba Köpek'tir.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Ron'un Güneş Yanığı - Ron güneşte çok yandı ve çıkıp dostlarıyla oynamaya çok utanıyor. Onlarla oynaması için akıllarına gelen her şeyi denerler. Hatta onu Froga'nın taze pişmiş kurabiyeleriyle cezbetmeye çalışırlar!
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Bubu'nun Portresi - Anna sürpriz olarak Bubu'nun güzel bir portresini çiziyor. Bir boyası eksik olduğu için kısa süreliğine tabloyu çayırda bırakır. Bu arada, Christopher gelir ve terk edilmiş tabloyu bulur, onu Bubu'y'a götürmeye karar verir.
tr
07:30
 Minik Şef
Elmalı Turta / Guakamole - Minik Şef, büyük yarışma için elmalı turta pişiriyor ve bir kazadan sonra giriş bulmak için hızlı düşünmek zorunda. Minik Şef piknik için Guakamole yapar, arkadaşları mutfak aletlerini kullanarak yardım edince paylaşmayı öğrenmeli.
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Paraşütçüleri Kurtarıyor / Köpekçikler Kapkeykleri Kurtarıyor - Vali Goodway ve Çiftçi Al paraşütle atlayıp eğlenmeye hazır ama maceraları hemen alt üst oluyor.
tr
08:10
 Paw Patrol
Başkan Goodway'in defilesinde, yavrular Çiftçi Al ve Başkan Humdinger'ı kurtarmalı, çünkü kabarık bir gömlek onlarla uçup gitti.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Ağaç Ev İnşa Ediyor! / Ekip Bir Tavuk Yemliği İnşa Ediyor! - Park Korucusu Rose'un en sevdiği ağaç, Rubble ve Büyükbaba bir çözüm bulamazsa yasaklanabilir.
tr
08:50
 Geyik Takımı
Hazine Gemisi / Kıvılcım Adasında Pijama Partisi - Bobbi, Sir Çelik'in ışıltılı çapasını hazine sandı.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Gizemli Mağara Keşfi / Paddington ve Fosil Avı - Mağaradaki garip sesleri ne çıkarıyor? Jonathan denizkızı olduğunu düşünüyor, ama Paddington emin değil.
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Vali Goodway'in cüzdanı içinde Çikiletta'yla birlikte kaybolur! Vali Goodway'in Cüzdanını Köpekçikler Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Orman Madencisini Kurtarıyor / Köpekçikler Otis Amca'yı Kulübesinden Kurtarıyor - Otis Amca altın madenine geziye gider. Rotadan sapınca köpekçikler ve Ryder'ın onu bubi tuzaklarından kurtarması gerekir.
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Köpüşler Büyük Bir Bisiklet Mağazası İnşa Ediyor / Ekip Süper Küvet Yapıyor - Rubble ve yavruları Bisiklet Festivali için büyük bir bisiklet dükkânı inşa etmeye çalışıyor tabii Speed Meister önce davranmazsa! Motor aile fotoğrafından önce banyo yapmak istemeyince,..
tr
10:30
 Kaşif Dora
Yağmur Ormanı Ritim Dansı / Sihirli Fındık - Isa, herkesin Yağmur Ormanı Ritmo'sunda dans edeceği bir parti düzenliyor.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show
Gösteri Devam Etmeli / Dedektif Baby Shark - Goldie'nin canı sıkılınca Baby ve arkadaşları onu keyiflendirmek için bir müzikal sahneleme kararı alırlar.
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show
Bir Balığa Dilek Dile / Köpekbalığı Yarışı - Bebek ve arkadaşları Dilek Dağı'na tırmanmak ve efsanevi denizyıldızı Ol' Sea Breeze'de dilek dilemek için yola çıkar. Shadow, en iyi köpekbalığının kim olduğunu kanıtlamak için Baby Shark'a meydan okur.
tr
11:35
 Peppa Pig
Peppa, Büyükanne Domuz'un lavantalı parfümünü kokladıktan sonra bahçedeki çiçekleri kullanarak kendine özel bir koku yaratır. Parfüm - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
11:40
 Peppa Pig
Okulun çatısı yine sızdırıyor, bu yüzden çocuklar yeni bir çatı yapmak amacıyla para toplamak için bir panayır düzenliyor. Çocuk Şenliği - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
11:45
 Peppa Pig
Japon Balığı Goldie biraz yalnız hissediyor, Peppa onu akvaryuma götürüyor. Akvaryum - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
11:50
 Peppa Pig
Güzel bir gün ama Peppa, George, Baba Domuz ve Büyükbaba Domuz evde oturmuş araba yarışı seyrediyor! George'un Yarış Arabası - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
11:55
 Peppa Pig
Küçük Tekne - Büyükbaba Tavşan'ın teknesini nehir kenarındaki piknik yerine götürdüklerinde Baba Domuz arkada kalır. Biri onu unutmayıp biraz pasta ayıracak mı?
tr
12:00
 Peppa Pig
Kum Havuzu - Peppa ve arkadaşları bir kum havuzunda ıssız bir ada yapmaya çalışıyorlar. Ormanı, gölü, evleri ve dükkanları ile, hepsi sonuçla gurur duyuyor.
tr
12:05
 Peppa Pig
Okulun çatısı yine sızdırıyor, bu yüzden çocuklar yeni bir çatı yapmak amacıyla para toplamak için bir panayır düzenliyor. Çocuk Şenliği - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
12:15
 Peppa Pig
Peppa, Büyükanne Domuz'un lavantalı parfümünü kokladıktan sonra bahçedeki çiçekleri kullanarak kendine özel bir koku yaratır. Parfüm - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
12:20
 BARBAPAPA Ailesi
Hikaye Yarışı/ Barbabebeklerin Dünyası - Barbaçalışkan, Barbalala ve Barbasüslü, sırayla kendi dokunuşlarını katarak aynı hikayeyi anlatır. Barbapapa ailesi sahilde bir gün geçiriyor. İki takıma bölünen Barbabebekler kumlu bir yarımada için savaşır.
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Aç Gözlüler / Bali Nerede? - Dağdan bir keçi kaçar ve yoluna çıkan her şeyi yiyerek ortalığı kasıp kavurur! Bali kaybolur, Barbapapa onu aramak için hayal gücünü zorlarken onları güzel bir sürprizin beklediğinden habersizdir!
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Atari Macerası - Blaze, AJ ve Kıvılcım atari salonundalar ve Kıvılcım'ın gözü muhteşem bir parıltılı rokette! Ancak, roket için yeterli bileti olmadığında, arkadaşlar farklı video oyunlarının içine atlamalı ve ödülü almak için yeterli bileti kazanmalıdır!
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Turşu Dünyası - Burası Turşu Dünyası! Axle Şehri'ndeki en havalı, en turşu kokulu tema parkı. Ne yazık ki Turşu'nun ailesi yolda kayboldu! Şimdiye kadarki en cesur maceralarında, aileyi kurtarmak ve onları parka geri getirmek Blaze ve Turşu'ya düşüyor.
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Roket Pateni Kurtarıyor / Köpekçikler Ryder'ın Sürprizini Kurtarıyor - Teslimatta bir karışıklık Bayan Marjorie ve Danny'nin Macera Koyu'nda hızla kontrolden çıkmasına sebep olur.
tr
14:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Mahsur Valileri Kurtarıyor / Köpekçikler Yarışmayı Kurtarıyor - Kuzeyde balık tutarken Vali Goodway ve Humdinger, Chickaletta'yla bir buz çatlağına sıkışır. Wingnutların çiftliğinde Kovboy Kız Beryl bir yarışma programı düzenler.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Bana Billiam De / Arkadaşlık Kalesi Tuzağı - Rayna, William'dan sorumlu davranmasını isteyince William, Billiam adında yetişkin balık olmaya çalışır.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir. Başkan Bebek - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
15:00
 BARBAPAPA Ailesi
Fuşya Okyanus / Sıfır Atık - Kimyasal spreyler kırları pembe yapar! Barbapapalar hasta kuşları korumak için bir büyük kuş evi inşa eder. Aile çöplerle kaplı bir kumsal görür ve sahili temizleyip, çöplerden minyatür golf sahası yapmaya karar verir.
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington Martılara Karşı / Paddington ve Deniz Feneri - Paddington martıların cipslere bayıldığını ve almak için her şeyi yapacaklarını anlar, ama öğle yemeğini sıcak teslim edebilir mi? Deniz feneri bozulur ve sisli gecede Paddington denizdeki tekneyi kurtarmaya yardım..
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dondurma Dükkanı İnşa Ediyor! / Ekip Bir Gıcırtıyı Düzeltiyor! - Rüzgârlı günde bir dondurma inşaatı raydan çıkınca Rubble, Mix, Wheeler ve Charger peşlerine düşer. Belediye Binası'nda bir gıcırtı var.
tr
16:10
 Kaşif Dora
Dost-dönümü Macerası / Swiper'ın Doğum Günü Sürprizi - Boots ve Dora, Isa'ya bir dost-dönümü hediyesi getirmek için Muz Tepesi'ne gidiyor. Boots'un boyadığı bir saksı! Dora ve arkadaşları Arakçı'ya doğum günü partisi düzenler.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Kaydıraklı Kupa - Blaze ve Gasquatch Süper Kaydırak Kupasını kazanmak için yarışıyor! Ancak yol boyunca sorunlarla karşılaştıklarında, Gasquatch bunları çamurla nasıl çözeceğini biliyor.
tr
16:55
 Geyik Takımı
Yarasalar Dostlar / Çanta Karmaşası - Scratch'in Gizli Ada'ya tatili, tabletinden gelen gürültü yarasanın adayı ziyaretini tehdit edince ters gider. Lady Fluffpot, profesör Scratch'e çantasındaki saklama alanını artırmasını söyler ama Scratch'in aleti her şeyi içine çeker.
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show!
Donma / Kristal Mercan Bilmecesi - Chucks, arkadaşlarıyla bir sorun hakkında yüzleşmek yerine yeni bir arkadaş grubu bulmaya karar verir. Kristal Mercan Ağacı kaybolduğunda, Dedektif Baby Shark ve William Watson olayın peşine düşer.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show!
Balık Gücü / Süper Kahraman Eğitim Günü - Vola, Goldie, Chucks ve Hank, Baby ve William'ın sır sakladığını öğrenince dışlanmış hissederler.
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Tebeşir Sanatını Kurtarıyor /Köpekçikler Patatesleri Kurtarıyor - Mini Patrol ve köpekçikler yağmurdan önce bir duvar resmini kurtarmaya koşar. Çiftçi Al Yumi bahçesinin deliklerle dolu olduğunu görür ve bir tür patatesi kayıptır.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Paw Patrol, Çiftçi Al'ın tarlasında uzaylıların kayıp oyuncağı ile ilgili bir mesaj bulur. Kayıp uzay oyuncağı bulunmalıdırlar! Yavrular Uzay Oyuncağını Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip Oyun Bahçesi İnşa Ediyor / Ekip Bir Çatıyı Onarıyor! - Speed Meister güvensiz oyun alanı inşa edince, Rubble ve Ekibi eski malzemelerle yeni oyun alanı inşa eder.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Tres Leches Problemi / Cızır Cuzur Cız - Dora, Boots ve Benny, Benny'nin büyükannesine büyük, narin tres leches keki götürmek için yağmur ormanlarında yürümek zorunda.
tr
19:25
 BARBAPAPA Ailesi
Hikaye Yarışı/ Barbabebeklerin Dünyası - Barbaçalışkan, Barbalala ve Barbasüslü, sırayla kendi dokunuşlarını katarak aynı hikayeyi anlatır. Barbapapa ailesi sahilde bir gün geçiriyor. İki takıma bölünen Barbabebekler kumlu bir yarımada için savaşır.
tr
19:45
 Minik Şef
Tomrukta Karıncalar / Quesadilla - Minik Şef, piknik için Tomrukta Karıncalar yapar, ancak yiyecekler kaybolmaya başlayınca bir gizemi çözmesi gerekir! Minik Şef, Quesadilla yapar ama en sevdiği salsa kavanozunu o ve arkadaşları ne kadar uğraşırsa uğraşsın açamaz!
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kraliçe Gıdak Gıdak'ı Kurtarıyor / Köpekçikler Çölde Balon Kurtarıyor - Vali Goodway rüyasında Chickaletta'nın hüküm sürdüğü gizemli Gıdak Gıdak Adası'na gittiğini görür! Gezgin Travis'in balonu Flaunder'a takılır.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Oto Yıkama İnşa Ediyor / Ekip, Büyükbaba Günü Planlıyor! - Başkan Greatway'in motosikletinin temizlenmesi gerekiyor! Wheeler ve yavruları büyük yarıştan önce çözüm üretmeli.
tr
20:50
 Geyik Takımı
Penguen Karmaşası / Mağara Çıkmazı - Bir buzdağı teknesi kıyıya vurduğunda, şehir ve orman bir anda sorunlu penguenlerin istilasına uğrar! Geyik Takımı kristal mağaralarda ayrı düştüğünde, güvenli bir şekilde çıkmak için birbirleri gibi düşünmeli ve hareket..
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Korsan Hazine Avı / Paddington'ın Kumdan Kale Gösterisi - Paddington, Kaptan Yeşil Sakal'ın ganimeti için hazine avına çıkar, ama arkadaş kalıp paylaşabilecekler mi? Herkes kumdan kale yarışmasını kazanmak ve özel bir dondurma ödülünün tadını çıkarmak..
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Bu koku da ne? Tuhaf bir koku ormandaki hayvanları evinden kaçırıyor. Köpekçikler ve Kokulu Baloncuk Sorunu - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Valinin Çöplerini Kurtarıyor / Köpekçikler Kraliyet Zırhını Kurtarıyor - Vali Humdinger'ın çöp kamyonu sahili kirletir. Durumu Rocky'nin yeni Geri Dönüşüm Kamyonu kurtaracak! Prenses'in hediyesi kasabanın her yerine dağılır.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip bir kaykay parkı inşa ederken bir aksilik yaşar. Ekip bir pop yıldızının tur otobüsünü şehre getirmesine yardım eder. Ekip, Kaykay Parkı İnşa Ediyor! / Ekip, Tünel İnşa Ediyor! - Rubble, inşaat yavrularından oluşan ailesiyle birlikte yakındaki Builder Cove kasabasına taşınır ve burada yaşar, oynar ve topluluğun ihtiyacı olan her şeyi inşa ederler.
tr
22:30
 Kaşif Dora
Gökkuşağı'nın Kayıp Renkleri / Boots'un Lastik Topu - İkizler ilk gökkuşağını gördükleri için çok heyecanlılar ama gökkuşağı eksik! Dora renkleri geri getirmek için yola koyulur. Boots'un topu Yandaki Orman'a kaçar ve geri almak için Kırkayak Cynthia'dan yardım ister.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show
Kaptan Kelp / Minik Su Ayısı - Super Shark ve Kaptan Kelp olarak Baby Shark ve William oyun süresinden tasarruf etmek için yola çıktılar ancak Kaptan Kelp sadece bir yardımcı mı? Baby Shark minicik bir evcil hayvanı sahipleniyor ama büyük bir sorumluluğa hazır mı?
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show
Başkan Bebek / Ya Batarsın Ya Çıkarsın - Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir.
tr
23:35
 Peppa Pig
Uzaydaki Aksi Tavşan - Aksi Tavşan uzay roketleri hakkında konuşmak için Peppa'nın oyun grubunu ziyaret eder. Aksi Tavşan'ın sesi kısılana kadar her şey çok iyi gidiyordu. Doktor Kahverengi Ayı onun tekrar konuşmasını sağlayabilecek mi?
tr
23:40
 Peppa Pig
Peppa'nın Sirki - Büyükbaba Domuz bahçesine bir çadır kurdu. Peppa ve arkadaşları sirk kurmak için orasının mükemmel bir yer olduğuna karar verirler. Sirk müdürü Peppa ile şov başlayabilir!
tr
23:45
 Peppa Pig
Balık Havuzu - Baba Domuz küçükken gittiği balık havuzunu görmeleri için Peppa ve George'u oraya götürür. O zamandan beri bazı şeylerin değiştiğini görünce biraz şaşırır.
tr
23:50
 Peppa Pig
Eski Günler - Anne Domuz, Peppa ve arkadaşı Koyun Suzy'ye bebeklik fotoğraflarını gösteriyor. Peppa ve Suzy o kadar küçüklüklerini hatırlamıyorlar ama her zaman en iyi arkadaş olduklarını görmekten mutlu oluyorlar.
tr
23:55
 Peppa Pig
Karlı Dağ - Peppa ve arkadaşları Karlı Dağ'da kayak yapmayı öğreniyor. Öğretmenleri Bayan Gazelle kayakta çok iyi ve bir zamanlar dünya şampiyonuydu! Ama sonunda herkesi etkileyen kişi Anne Domuz oluyor..
tr

Guía de TV - sábado, 25/05/24

00:00
 Peppa Pig
Çamur Birikintileri - Yağmur yağar ve Peppa dışarı çıkamadığı için üzülür. Yağmur dindiğinde, Peppa kendini iyi hisseder ve George'la birlikte en sevdikleri oyunu oynarlar. Çamurda zıplamak!
tr
00:05
 Peppa Pig
Issız Ada - Bir balık tutma gezisi ters gittiğinde Büyükbaba Domuz, Büyükbaba Köpek ve Büyükbaba Tavşan ıssız bir adada mahsur kalır ve onları kurtarabilecek tek kişi Kaptan Baba Köpek'tir.
tr
00:15
 Peppa Pig
Kraliçe - Bayan Tavşan'a Kraliçe Çalışkanlık Ödülü verilecek, Peppa ve arkadaşları da Kraliçe ile tanışmak için saraya kadar ona eşlik edecekler!
tr
00:20
 BARBAPAPA Ailesi
Barbazeki'nin Bir Sırrı Var / Süper Havalı - Barbazeki tuhaf davranır. Acaba ne saklıyor? Barbabebekler bunu öğrenmek için her şeyi yapabilir. Barbapapa enerji tasarrufu yapmaya karar verir. Ancak gizli bir proje yapan Barbazeki bu çabalarını baltalar.
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Barba TV / Müze - Barbabebekler TV'ye yapıştı. TV'yi çok sevdikleri için ebeveynleri onları kendi şovlarını yapmaya teşvik eder. Barbababa evrim müzesini ziyaret eder. Program: Dünya'nın yaratılışı, Prekambriyen denizaltısı ve.. dinozorlar!
tr
01:00
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Dev Soğuğa Karşı! / Süper Köpekler, Süper Çitaya Karşı! - Harold her şeyi anında dondurabilen bir ışın yaratır, ışın bozulur ve dev bir buz topu gönderir.
tr
01:25
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Evrenin Valisine Karşı - Harold Humdinger muazzam bir meteorun içinden çıkan güçlü bir kristali ele geçirdiğinde Ryder, Harold'ın Evrenin Başkanı olmasını sonsuza dek engellemek için Özgür ve Küçük Devriyelerle bir araya gelmek zorunda kalır!
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Süper Köpekçikler: Köpekçikler ve Süper İkizler - Süper haydut Ladybird Vali Goodway de dahil kasabanın bütün hazinelerini alarak Macera Koyu'nu alt üst ediyor! Süper Köpekçikler yeni dostları Süper İkizler'le güçlerini birleştirerek bu süper macerada kasabayı ve valiyi..
tr
02:05
 PAW Patrol
Süper Köpekçikler: Köpekçikler Dev Tavuğu Kurtarıyor / Süper Köpekçikler: Köpekçikler Harold'ın Dond - Ladybird geri döner! Chickaletta'nınsa süper güçleri vardır! Süper İkizler Köpekçikler'e katılarak dev tavukla kasabayı kurtarır.
tr
02:30
 PAW Patrol
Süper Köpekçikler: Süper Güç: Süper Köpekçikler KopyaKedi'ye Karşı - Süper Köpekçikler, süper kötü KopyaKedi'ye karşı mücadele verir. Şu ana kadar karşılaştıkları en zorlu düşmanları için yeni güçler ve ekipmanlar gerekecek.
tr
02:50
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Dev Soğuğa Karşı! / Süper Köpekler, Süper Çitaya Karşı! - Harold her şeyi anında dondurabilen bir ışın yaratır, ışın bozulur ve dev bir buz topu gönderir.
tr
03:00
 Barbapapa Ailesi
Barbataşkın, gizli ajan gibi, Barbapapa'nın pastasını kimin çaldığını bulmak için aletleriyle bir soruşturmaya başlar. Barbataşkın Nereye Gitti? - Dünyanın en pop ailesinin dünya ekranlarına baş döndürücü dönüşü! Barbapapa Ailesi!Barbapapalar için rutin bir gün yok: her gün sürprizlerle dolu neşeli bir macera!
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Pofuduk Kurtarması / Paddington Denizin Altına Gidiyor - Paddington ve Brown'lar, ilk uçuşlarını yapmak yerine kamp alanında kaybolan yarvru martıları kurtarıyor. Paddington, Jonatahn ve Judy ile bir dalış macerası yaşıyor ama Judy'nin kolyesi nerede?
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Kunduz Evi İnşa Ediyor! / Ekip Yol Tamir Ediyor! - İnşaatçı Koyu'nda elektrikler kesildi! Yavrular sebebin kunduz olduğunu öğrenince, elektrik için ona bir ev inşa etmek zorunda.
tr
04:10
 Kaşif Dora
Minik Axolotl / Baloncuk Sorunu - Dora ve Boots sevimli aksolotl bulurlar. Eve götürmek zorundalar ama o kaçıyor. Büyük Kırmızı Tavuk yüzen dev bir balonun içinde sıkışır ve doğruca bir yanardağa gider! Dora kurtarmak için bir kurtarma operasyonu yapmak zorunda.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Tekerlekler Yeşil Kraliçe'ye Karşı - Yeşil Kraliçe Axle Şehrindeki her şeyi yeşile çeviriyor! Neyse ki Blaze, Watts ve Darington süper kahramanlara dönüşebiliyor! Axle Şehri sonsuza dek tek renk olmadan önce Yeşil Kraliçe'yi durdurabilecekler mi?
tr
04:55
 Geyik Takımı
Macera Kampı / Renk Hırsızı - Maceracı Alex bir macera kampı düzenliyor ama İkizler aşırı rekabetçi ve tüm rozetleri kazanmak istiyorlar. Kai, Jade'in çiçek ekmesine yardım etmek için bir bahçe cücesi icat eder ama cüce arızalanır ve ormandaki renkleri kurutur.
tr
05:15
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Dev Soğuğa Karşı! / Süper Köpekler, Süper Çitaya Karşı! - Harold her şeyi anında dondurabilen bir ışın yaratır, ışın bozulur ve dev bir buz topu gönderir.
tr
05:40
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Evrenin Valisine Karşı - Harold Humdinger muazzam bir meteorun içinden çıkan güçlü bir kristali ele geçirdiğinde Ryder, Harold'ın Evrenin Başkanı olmasını sonsuza dek engellemek için Özgür ve Küçük Devriyelerle bir araya gelmek zorunda kalır!
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Süper Köpekçikler: Köpekçikler ve Süper İkizler - Süper haydut Ladybird Vali Goodway de dahil kasabanın bütün hazinelerini alarak Macera Koyu'nu alt üst ediyor! Süper Köpekçikler yeni dostları Süper İkizler'le güçlerini birleştirerek bu süper macerada kasabayı ve valiyi..
tr
06:20
 PAW Patrol
Süper Köpekçikler: Köpekçikler Dev Tavuğu Kurtarıyor / Süper Köpekçikler: Köpekçikler Harold'ın Dond - Ladybird geri döner! Chickaletta'nınsa süper güçleri vardır! Süper İkizler Köpekçikler'e katılarak dev tavukla kasabayı kurtarır.
tr
06:40
 PAW Patrol
Süper Köpekçikler: Süper Güç: Süper Köpekçikler KopyaKedi'ye Karşı - Süper Köpekçikler, süper kötü KopyaKedi'ye karşı mücadele verir. Şu ana kadar karşılaştıkları en zorlu düşmanları için yeni güçler ve ekipmanlar gerekecek.
tr
07:00
 Peppa Pig
Meyve - Markette meyve günü ve Bayan Tavşan meyveli içecek yapıyor. Herkes karıştırmak için favori meyvelerini seçiyor. George onu güçlü ve büyük yapması için özel bir dinozor karışımı alıyor.
tr
07:04
 Peppa Pig
George'un Balonu - Peppa ve Suzy yapacak bir şey bulamayıp, sıkılıyorlar. Baba Domuz onlara oynamaları için eski bir kutu bahçe oyunu bulur. Ancak bazı oyunlar küçük George için kolay değil.
tr
07:10
 Peppa Pig
Korsan Hazinesi - Korsan Peppa ve arkadaşları bir hazine sandığını birleştirip, işaretli yere gömerler. Pedro bir şeyler kaybettiğini anlayınca izi takip etmesi gerekiyor.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Sihir Numarası - Anna ve Christopher Ron'un sihir numarasına hayran olur! Ron Anna'ya nasıl sihirbaz olunacağını öğrettiğinde Christopher'ı yok etmek ister! Christopher bir balona, balon da Froga'ya dönüşür!
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Onu Bul! - Bugün günün oyununu Christopher seçiyor. Dostlarının getirmesi gereken nesneleri listeler, başaran ilk takım oyunu kazanır. Ancak onları bulmak kolay değil: güneş, bir uzay gemisi veya bir ev!
tr
07:30
 Minik Şef
Tomrukta Karıncalar / Quesadilla - Minik Şef, piknik için Tomrukta Karıncalar yapar, ancak yiyecekler kaybolmaya başlayınca bir gizemi çözmesi gerekir! Minik Şef, Quesadilla yapar ama en sevdiği salsa kavanozunu o ve arkadaşları ne kadar uğraşırsa uğraşsın açamaz!
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kraliçe Gıdak Gıdak'ı Kurtarıyor / Köpekçikler Çölde Balon Kurtarıyor - Vali Goodway rüyasında Chickaletta'nın hüküm sürdüğü gizemli Gıdak Gıdak Adası'na gittiğini görür! Gezgin Travis'in balonu Flaunder'a takılır.
tr
08:10
 Paw Patrol
Başkan Humdinger, gün boyu sinir bozucu bir şarkı çalabilmek için bir müzik kutusu çalar. Chase ve Rubble onun izini sürer.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Oto Yıkama İnşa Ediyor / Ekip, Büyükbaba Günü Planlıyor! - Başkan Greatway'in motosikletinin temizlenmesi gerekiyor! Wheeler ve yavruları büyük yarıştan önce çözüm üretmeli.
tr
08:50
 Geyik Takımı
Penguen Karmaşası / Mağara Çıkmazı - Bir buzdağı teknesi kıyıya vurduğunda, şehir ve orman bir anda sorunlu penguenlerin istilasına uğrar! Geyik Takımı kristal mağaralarda ayrı düştüğünde, güvenli bir şekilde çıkmak için birbirleri gibi düşünmeli ve hareket..
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Korsan Hazine Avı / Paddington'ın Kumdan Kale Gösterisi - Paddington, Kaptan Yeşil Sakal'ın ganimeti için hazine avına çıkar, ama arkadaş kalıp paylaşabilecekler mi? Herkes kumdan kale yarışmasını kazanmak ve özel bir dondurma ödülünün tadını çıkarmak..
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Bu koku da ne? Tuhaf bir koku ormandaki hayvanları evinden kaçırıyor. Köpekçikler ve Kokulu Baloncuk Sorunu - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Valinin Çöplerini Kurtarıyor / Köpekçikler Kraliyet Zırhını Kurtarıyor - Vali Humdinger'ın çöp kamyonu sahili kirletir. Durumu Rocky'nin yeni Geri Dönüşüm Kamyonu kurtaracak! Prenses'in hediyesi kasabanın her yerine dağılır.
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip bir kaykay parkı inşa ederken bir aksilik yaşar. Ekip bir pop yıldızının tur otobüsünü şehre getirmesine yardım eder. Ekip, Kaykay Parkı İnşa Ediyor! / Ekip, Tünel İnşa Ediyor! - Rubble, inşaat yavrularından oluşan ailesiyle birlikte yakındaki Builder Cove kasabasına taşınır ve burada yaşar, oynar ve topluluğun ihtiyacı olan her şeyi inşa ederler.
tr
10:30
 Kaşif Dora
Gökkuşağı'nın Kayıp Renkleri / Boots'un Lastik Topu - İkizler ilk gökkuşağını gördükleri için çok heyecanlılar ama gökkuşağı eksik! Dora renkleri geri getirmek için yola koyulur. Boots'un topu Yandaki Orman'a kaçar ve geri almak için Kırkayak Cynthia'dan yardım ister.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show
Kaptan Kelp / Minik Su Ayısı - Super Shark ve Kaptan Kelp olarak Baby Shark ve William oyun süresinden tasarruf etmek için yola çıktılar ancak Kaptan Kelp sadece bir yardımcı mı? Baby Shark minicik bir evcil hayvanı sahipleniyor ama büyük bir sorumluluğa hazır mı?
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show
Başkan Bebek / Ya Batarsın Ya Çıkarsın - Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir.
tr
11:35
 Peppa Pig
Uzaydaki Aksi Tavşan - Aksi Tavşan uzay roketleri hakkında konuşmak için Peppa'nın oyun grubunu ziyaret eder. Aksi Tavşan'ın sesi kısılana kadar her şey çok iyi gidiyordu. Doktor Kahverengi Ayı onun tekrar konuşmasını sağlayabilecek mi?
tr
11:40
 Peppa Pig
Peppa'nın Sirki - Büyükbaba Domuz bahçesine bir çadır kurdu. Peppa ve arkadaşları sirk kurmak için orasının mükemmel bir yer olduğuna karar verirler. Sirk müdürü Peppa ile şov başlayabilir!
tr
11:45
 Peppa Pig
Balık Havuzu - Baba Domuz küçükken gittiği balık havuzunu görmeleri için Peppa ve George'u oraya götürür. O zamandan beri bazı şeylerin değiştiğini görünce biraz şaşırır.
tr
11:50
 Peppa Pig
Eski Günler - Anne Domuz, Peppa ve arkadaşı Koyun Suzy'ye bebeklik fotoğraflarını gösteriyor. Peppa ve Suzy o kadar küçüklüklerini hatırlamıyorlar ama her zaman en iyi arkadaş olduklarını görmekten mutlu oluyorlar.
tr
11:55
 Peppa Pig
Karlı Dağ - Peppa ve arkadaşları Karlı Dağ'da kayak yapmayı öğreniyor. Öğretmenleri Bayan Gazelle kayakta çok iyi ve bir zamanlar dünya şampiyonuydu! Ama sonunda herkesi etkileyen kişi Anne Domuz oluyor..
tr
12:00
 Peppa Pig
Çamur Birikintileri - Yağmur yağar ve Peppa dışarı çıkamadığı için üzülür. Yağmur dindiğinde, Peppa kendini iyi hisseder ve George'la birlikte en sevdikleri oyunu oynarlar. Çamurda zıplamak!
tr
12:05
 Peppa Pig
Issız Ada - Bir balık tutma gezisi ters gittiğinde Büyükbaba Domuz, Büyükbaba Köpek ve Büyükbaba Tavşan ıssız bir adada mahsur kalır ve onları kurtarabilecek tek kişi Kaptan Baba Köpek'tir.
tr
12:15
 Peppa Pig
Kraliçe - Bayan Tavşan'a Kraliçe Çalışkanlık Ödülü verilecek, Peppa ve arkadaşları da Kraliçe ile tanışmak için saraya kadar ona eşlik edecekler!
tr
12:20
 BARBAPAPA Ailesi
Barbazeki'nin Bir Sırrı Var / Süper Havalı - Barbazeki tuhaf davranır. Acaba ne saklıyor? Barbabebekler bunu öğrenmek için her şeyi yapabilir. Barbapapa enerji tasarrufu yapmaya karar verir. Ancak gizli bir proje yapan Barbazeki bu çabalarını baltalar.
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Barba TV / Müze - Barbabebekler TV'ye yapıştı. TV'yi çok sevdikleri için ebeveynleri onları kendi şovlarını yapmaya teşvik eder. Barbababa evrim müzesini ziyaret eder. Program: Dünya'nın yaratılışı, Prekambriyen denizaltısı ve.. dinozorlar!
tr
13:00
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Dev Soğuğa Karşı! / Süper Köpekler, Süper Çitaya Karşı! - Harold her şeyi anında dondurabilen bir ışın yaratır, ışın bozulur ve dev bir buz topu gönderir.
tr
13:25
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Evrenin Valisine Karşı - Harold Humdinger muazzam bir meteorun içinden çıkan güçlü bir kristali ele geçirdiğinde Ryder, Harold'ın Evrenin Başkanı olmasını sonsuza dek engellemek için Özgür ve Küçük Devriyelerle bir araya gelmek zorunda kalır!
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Süper Köpekçikler: Köpekçikler ve Süper İkizler - Süper haydut Ladybird Vali Goodway de dahil kasabanın bütün hazinelerini alarak Macera Koyu'nu alt üst ediyor! Süper Köpekçikler yeni dostları Süper İkizler'le güçlerini birleştirerek bu süper macerada kasabayı ve valiyi..
tr
14:05
 PAW Patrol
Süper Köpekçikler: Köpekçikler Dev Tavuğu Kurtarıyor / Süper Köpekçikler: Köpekçikler Harold'ın Dond - Ladybird geri döner! Chickaletta'nınsa süper güçleri vardır! Süper İkizler Köpekçikler'e katılarak dev tavukla kasabayı kurtarır.
tr
14:30
 PAW Patrol
Süper Köpekçikler: Süper Güç: Süper Köpekçikler KopyaKedi'ye Karşı - Süper Köpekçikler, süper kötü KopyaKedi'ye karşı mücadele verir. Şu ana kadar karşılaştıkları en zorlu düşmanları için yeni güçler ve ekipmanlar gerekecek.
tr
14:50
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Dev Soğuğa Karşı! / Süper Köpekler, Süper Çitaya Karşı! - Harold her şeyi anında dondurabilen bir ışın yaratır, ışın bozulur ve dev bir buz topu gönderir.
tr
15:15
 Barbapapa Ailesi
Barbataşkın, gizli ajan gibi, Barbapapa'nın pastasını kimin çaldığını bulmak için aletleriyle bir soruşturmaya başlar. Barbataşkın Nereye Gitti? - Dünyanın en pop ailesinin dünya ekranlarına baş döndürücü dönüşü! Barbapapa Ailesi!Barbapapalar için rutin bir gün yok: her gün sürprizlerle dolu neşeli bir macera!
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Pofuduk Kurtarması / Paddington Denizin Altına Gidiyor - Paddington ve Brown'lar, ilk uçuşlarını yapmak yerine kamp alanında kaybolan yarvru martıları kurtarıyor. Paddington, Jonatahn ve Judy ile bir dalış macerası yaşıyor ama Judy'nin kolyesi nerede?
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Kunduz Evi İnşa Ediyor! / Ekip Yol Tamir Ediyor! - İnşaatçı Koyu'nda elektrikler kesildi! Yavrular sebebin kunduz olduğunu öğrenince, elektrik için ona bir ev inşa etmek zorunda.
tr
16:10
 Kaşif Dora
Minik Axolotl / Baloncuk Sorunu - Dora ve Boots sevimli aksolotl bulurlar. Eve götürmek zorundalar ama o kaçıyor. Büyük Kırmızı Tavuk yüzen dev bir balonun içinde sıkışır ve doğruca bir yanardağa gider! Dora kurtarmak için bir kurtarma operasyonu yapmak zorunda.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Tekerlekler Yeşil Kraliçe'ye Karşı - Yeşil Kraliçe Axle Şehrindeki her şeyi yeşile çeviriyor! Neyse ki Blaze, Watts ve Darington süper kahramanlara dönüşebiliyor! Axle Şehri sonsuza dek tek renk olmadan önce Yeşil Kraliçe'yi durdurabilecekler mi?
tr
16:55
 Geyik Takımı
Macera Kampı / Renk Hırsızı - Maceracı Alex bir macera kampı düzenliyor ama İkizler aşırı rekabetçi ve tüm rozetleri kazanmak istiyorlar. Kai, Jade'in çiçek ekmesine yardım etmek için bir bahçe cücesi icat eder ama cüce arızalanır ve ormandaki renkleri kurutur.
tr
17:15
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Dev Soğuğa Karşı! / Süper Köpekler, Süper Çitaya Karşı! - Harold her şeyi anında dondurabilen bir ışın yaratır, ışın bozulur ve dev bir buz topu gönderir.
tr
17:40
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Evrenin Valisine Karşı - Harold Humdinger muazzam bir meteorun içinden çıkan güçlü bir kristali ele geçirdiğinde Ryder, Harold'ın Evrenin Başkanı olmasını sonsuza dek engellemek için Özgür ve Küçük Devriyelerle bir araya gelmek zorunda kalır!
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Süper Köpekçikler: Köpekçikler ve Süper İkizler - Süper haydut Ladybird Vali Goodway de dahil kasabanın bütün hazinelerini alarak Macera Koyu'nu alt üst ediyor! Süper Köpekçikler yeni dostları Süper İkizler'le güçlerini birleştirerek bu süper macerada kasabayı ve valiyi..
tr
18:20
 PAW Patrol
Süper Köpekçikler: Köpekçikler Dev Tavuğu Kurtarıyor / Süper Köpekçikler: Köpekçikler Harold'ın Dond - Ladybird geri döner! Chickaletta'nınsa süper güçleri vardır! Süper İkizler Köpekçikler'e katılarak dev tavukla kasabayı kurtarır.
tr
18:40
 PAW Patrol
Süper Köpekçikler: Süper Güç: Süper Köpekçikler KopyaKedi'ye Karşı - Süper Köpekçikler, süper kötü KopyaKedi'ye karşı mücadele verir. Şu ana kadar karşılaştıkları en zorlu düşmanları için yeni güçler ve ekipmanlar gerekecek.
tr
19:05
 Paw Patrol
Süper Köpekler, Dev Soğuğa Karşı! / Süper Köpekler, Süper Çitaya Karşı! - Harold her şeyi anında dondurabilen bir ışın yaratır, ışın bozulur ve dev bir buz topu gönderir.
tr
19:25
 BARBAPAPA Ailesi
Aç Gözlüler / Bali Nerede? - Dağdan bir keçi kaçar ve yoluna çıkan her şeyi yiyerek ortalığı kasıp kavurur! Bali kaybolur, Barbapapa onu aramak için hayal gücünü zorlarken onları güzel bir sürprizin beklediğinden habersizdir!
tr
19:45
 Minik Şef
Peynirli Makaroni / Patates Yahnisi - Minik Şef yağmurlu bir gün Peynirli Makaroni yapar ama akan bir çatı ağaç kütüğü mutfağında kaos yaratır! Minik Şef korsan patates yahnisi pişiriyor ve özel malzemeyi bulmak için bir hazine haritası kullanıyor.
tr
20:05
 Paw Patrol
Köpüşler, Humsquatch'ın dönüşünü durduruyor. / Köpüşler, Yalnız Hayaleti Kurtarıyor! - Eddie ve Emmy karnavalda sabırsızlanınca, herkesi kovalamak için Belediye Başkanı Humdinger'in Humsquatch kostümüne saklanırlar.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Açık Hava Sineması İnşa Ediyor! / Ekip, Gökkuşağı Hazinesini Buluyor! - Mix ve Motor'un en sevdiği yıldızın yeni filmi oynuyor, tabii yavrular izleyebilecekleri yer inşa edebilirlerse! Büyükbaba yavrulara gizli hazineden bahsettiğinde, bulmanın anahtarının inşaat ekibi..
tr
20:50
 Geyik Takımı
Mucit Tıkanması / Yapışkan Sorunu - Kai, mucit yarışması sırasında mucit tıkanıklığı yaşıyor! Scratch'in icadı arızalanır ve kaotik bir hava yaratır. Sir Çelik boba çayını çok sever ama Profesör Scratch'in boba yapma makinesine zarar verir ve sokakları incilerle doldurur.
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Sahil Temizliği / Paddington'ın Tatile Vedası - Kumsal darmadağın, ama herkesin dört gözle beklediği plaj partisi için tüm çöpler zamanında temizlenebilecek mi? Yaz tatili sona erdi, bu yüzden yeni arkadaşlarına veda etme zamanı geldi.
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Bebek Devekuşlarını Kurtarıyor - Devekuşu Olivia kanyona düştü! Köpekçiklerin yakında çatlayacak yumurtalarını sıcak tutarak Olivia'yı güvenli bir yere çıkarması gerek.
tr
21:45
 Paw Patrol
Köpüşler, T-rex Tayk' ı Kurtarıyor! / Köpüşler, Oyuncu Yavru Fili Kurtarıyor! - Yavru bir T-Rex kaybolunca, Ryder ve yavruları onu bulmak için Dino Wilds'a cesur bir göreve gider.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Domuz Ahırı İnşa Ediyor! / Ekip, Dev Bir Uçak Pisti İnşa Ediyor - Yeni bir çiftçi, Rubble ve Ekibi'nden domuzu için bir ahır inşa etmelerini istiyor! Ama zamanında bitecek mi? Motor'un doğum günü hediyesi, yavrular Builder Cove'un havaalanının daha büyük piste..
tr
22:30
 Kaşif Dora
Hızlıkuş'u Yakala! / Kayıp Papağan - Büyükanne Dora'ya kuş albümünü gösterir, ancak bir sayfa boştur. Dora, Quickatoo'yu bulup albümü tamamlamaya yemin eder. Dora ve Boots, Lorito adında papağanın annesini bulmasına yardım eder, ama papağan taklit etmekten vazgeçmez!
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show
Baba Barakası / Uyusun da Büyüsün - Bencil bir balık mini golfü ele geçirince Baby Shark ve William onu yenecek şampiyon bir mini golf oyuncusu bulmalıdır. Hank evcil kayası Rocky'nin yardımı olmadan korkularının üstesinden gelmeye çalışır.
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show
Shadow Diyarı / Eski Zamanlar - Baby Shark'ın popülaritesini kıskanan Shadow, Wreck'i kendi kişisel eğlence parkı olarak yeniden markalaştırıyor. Baby Shark ve arkadaşları şövalyeler ve asiller oynarken Vola bir prensesden daha fazlası olmak ister.
tr
23:35
 Peppa Pig
George, meyve suyunu çok hızlı içince hıçkırık tutar. Peppa onu iyileştirmeye çalışır. Hıçkırık - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
23:40
 Peppa Pig
Bisikletler - Baba Domuz kocaman bir bal kabağı yetiştirmiştir ve Peppa bisiklete biniyordur. Peppa bisikletin küçük tekerlerini çıkarıp binmek ister ama sonra bal kabağına çarpar.
tr
23:45
 Peppa Pig
Anne Domuz, Peppa'ya bir kutu verir ve bunun gizli kalması gerekiyordur. Sırlar - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
23:50
 Peppa Pig
Peppa ve George, uçurtma uçurmak için dışarıya çıkar ama uçurtma bir ağaca takılır. Uçurtma Uçurtmak - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr
23:55
 Peppa Pig
Peppa ve ailesi pikniğe gider. Baba Domuz çok yemek yediği içim uyuyakalır ama sonra bir yaban arısı onu kovalayınca biraz egzersiz yapar! Piknik - Peppa, annesi, babası ve abisi George'la yaşayan küçük bir domuzdur. Peppa oyun oynamayı, şık giyinmeyi, uzun seyahatleri ve çamurda zıplamayı sever.
tr