FilmBox Plus

FilmBox Plus

FilmBox Plus - най-великите звезди на киното във филми носители на Оскари

Bulgaria

Guía de TV - viernes, 10/05/24

00:20
PETUNIA
Нестандартно нюйоркско семейство трябва да приеме недоволството си от живота, връзките и пълната непредсказуемост на любовта. Петуния навързва живота на братята Чарли, Ейдриън и Майкъл, докато те забравят всичко, което са ги учили техните родители психоаналитици.
bg
02:10
ABDUCTION (2018)
Мъж излиза от фонтан в парк в Хо Ши Мин без никакъв спомен кой е и откъде идва. Докато се лута през града и навръзва спомени от миналото си, той е преследван неумолимо от загадъчна фигура.
bg
03:45
DESERTER
реж: Martin Huberty; rok: 2002; произв.:; време: 94 min
bg
05:20
CHLORINE
Семейство от предградията се бори комично да поддържа скъпия си начин на живот в своята материалистична общност в Ню Инглънд. Когато майката в менопауза (Седжуик) притиска своя провалил се съпруг за лоша сделка с недвижим имот, цялото семейство е подложено на изпитание.
bg
07:10
WHISPER ISLAND #1
Сам Далтон (Sam Dalton) е решена да спаси единствения дом, който изобщо някога е познавала. Момиченцето пише писмо на своята далечна леля Кристин (Christine), като се надява, че тя ще й помогне да предотврати изкупуването на ранчото. В същото това време се появява тийнейджърът Й. Т. Суинтън (J. T. Swinton), който заедно със Сам силно желае да намери съкровището, което уж е било скрито някъде из околностите на имота. Сам и Й. Т. трябва да се запознаят по-отлизо с миналото на леля Кристин. Това, което успяват да научат, ще промени живота им завинаги.
bg
08:30
COCO BEFORE CHANEL #1
До идеално оправено легло в сиропиталище стои слабо и стройно десетгодишно момиченце с гъста черна коса. Габриел Шанел, известна като Коко, и различните етапи на живота й. История за пътя на Коко от невзрачното детство до бляскавите светлини на Париж.
bg
10:20
HEROES #1
Mъж пътува през провинцията и бърза да стигне навреме на бизнес среща. Той е погълнат от мисли за презентацията, която трябва да изнесе за важен клиент, която може да бъде повратна точка в неговата кариера.  Той не е подготвен за забавяния и изненади, но съдбата му е подготвила изненади. Тяло насред пътя, тяло на дете. Той натиска спирачката и успява да спре навреме.  Слава Богу, детето е добре, но е объркано.  Мъжът иска да помогне, но клиентите му го чакат.
bg
12:05
TIME OUT OF MIND
"Ричард Гиър е в главната роля в драмата ""Пропиляно време"" на Орен Мовърман. Той играе Джордж, бездомен и умствено болен мъж, който от години не успява да се задържи на работа. Той се носи из града, търсейки храна, алкохол и подслон. В същото време се опитва да установи контакт с отчуждената си дъщеря (Джена Малоун). В един момент Джордж се възползва от някои от социалните услуги, предлагани от град Ню Йорк, но му липсва точната документация, за да получи финансовата помощ, от която се нуждае. Той се сприятелява с друг бездомник (Бен Верийн), който твърди, че е бил успешен джаз музикант. ""Пропиляно време"" е прожектиран на Международния филмов фестивал в Торонто през 2014 г."
bg
14:05
ARMY OF ONE
"Базиран отчасти на историята на Гари Фокнър, строителен работник от Колорадо със здравословни проблеми, който няколко пъти опитва да влезе в Пакистан и Афганистан в търсене на лидера на Ал Кайда, филмът е в духа на комедиите на Саша Барон Коен ""Борат"", ""Бруно"" и ""Диктаторът""."
bg
15:35
BOXER, THE #1
Бен е изтерзан човек, който търси спасение от тормоза вкъщи в суровия живот на улицата и в резултат попада в затвора. След като излежава присъдата си, той става боксьор с помощта на треньора Джо, чийто златни дни в бокса са преминали отдавна. С него и с новооткритата си любов Натали Бен ще се бие за нещо повече от шампионската титла.
bg
17:10
THAT EVENING SUN
Възрастен земеделец от Тенеси се връща в стопанството си и трябва да се изправи пред семейно предателство, появяването на стар враг и загубата на фермата.
bg
19:00
COP DOG
Сърдечна история за едно момче и неговото куче, които тръгват да разкрият загадката за смъртта на бащата на момчето.
bg
20:30
NO ONE CAN BRUSH MY HAIR LIKE THE WIND
реж: Peter Del Monte; rok: 2014; произв.: Италия; време: 89 минути
bg
22:45
HUMANITY BUREAU, THE
В близко бъдеще правителството ще решава кой е излишен.
bg

Guía de TV - sábado, 11/05/24

00:20
MULTIPLE SARCASMS
Гейбриъл е човек, който наглед има успешен професионален живот като архитект, красива жена в лицето на Ани и любяща дъщеря - Елизабет. Но той скоро осъзнава, че всъщност не е щастлив. Гейбриъл решава, че иска да напише пиеса за жалкото състояние на живота си. Той напуска работа, намира си отракан литературен агент и започва да пише. Макар бракът му да завършва с развод, пиесата е успешна и въпреки че животът му вече е различен, той най-накрая е щастлив.
bg
01:55
MEMSAHIB
Британска учителка в средата на 19-и век се влюбва в краля на Бегампур, Индия, но любовта им е прекъсната скоропостижно и преродените им духове се събират наново в съвременна Индия.
bg
03:40
REFLECTIONS #1
Когато агентът на Европол Том Бриндл (Tom Brindle) бива извикан в Барцелона (Испания), за да издири серийния убиец, известен под името Пигмалион (Pygmalion), той прави очудващо откритие. Намерената при тялото на последната жертва ДНК (DNA) отговаря на тази на един млад, разпуснат войник, Марко Солер (Marco Soler). По-нататъшните изследвания показват, че ДНК може да принадлежи и на отделения брат-близнак на Марко. Агент Бриндл използува Марко, за да създаде психологически профил на брата-убиец. Но колкото повече агент Бриндл се приближава към убиеца, толкова и убиецът се приближава към него. Ловецът се превръща в преследван, понеже Пигмалион открива, че има брат-близнак и сега той започва да преследва следствената група. Сега единствен начин за залавяне на убиеца е да се рискува всичко и всекиго, който му е мил.
bg
06:25
AMAZING GRACE (2018)
Документален филм за Арета Франклин, заснет с хора на баптистка църква Ню Бетел в Уатс, Лос Анжелис през януари 1972 г.
bg
07:55
REGINA
Регина, която прекарва лятната ваканция в Исландия скучаейки, не си представя, че може да я срещне нещо вълнуващо. Само ако майка й, овдовяла социална работничка, можеше да срещне онзи специален човек, то тогава Регина би могла да отиде на летен лагер?!
bg
09:25
ADVENTURE SCOUTS
Филм за група зрелостници - момчета и момичета, наречени "приключенски разузнавачи", които се връщат от къмпинг и откриват, че малкият им град е в плен на банда безмозъчни мотоциклетисти. Като използват само скаутските си знания и оборудване за къмпинг, децата обезвреждат членовете на бандата, един по един, събират се със семействата си и връщат чувството на гордост на общността.
bg
10:50
NATIONAL TREE #1
Когато Sitka Spruce, принадлежащо на Рок, е избрано за национално дърво, той и баща му тръгват на вълнуващо пътуване през цяла Америка.
bg
13:50
EL SECRETARIO - ep - 67
реж: Amuchastegi Unai; rok: 2011; произв.:; време: 42 минути
bg
14:35
EL SECRETARIO - ep - 68
реж: Amuchastegi Unai; rok: 2011; произв.:; време: 43 минути
bg
15:20
EL SECRETARIO - ep - 69
реж: Amuchastegi Unai; rok: 2011; произв.:; време: 43 минути
bg
16:05
JULIUS CAESAR 01001
Епичен поглед към Юлий Цезар, последния диктатор на Рим, чиято смърт слага край на Римската република. Проследява кампаниите му в Галия и Египет, съперничеството му с генерал Помпей и убийството му от Брут и Касий.
bg
17:35
JULIUS CAESAR 01002
Епичен поглед към Юлий Цезар, последния диктатор на Рим, чиято смърт слага край на Римската република. Проследява кампаниите му в Галия и Египет, съперничеството му с генерал Помпей и убийството му от Брут и Касий.
bg
19:00
LOVE IN LAPLAND
реж: Arnauld Mercadier; rok: 2017; произв.: Франция; време: 92 минути
bg
20:35
TRUE SMILE
История за едно пътуване през празния поглед на сляп аутист, който прекосява 1300 км. с колело-тандем със своя брат. Този филм ни потапя в недостижимия свят на Серхио, който изглежда като пустинята, която е крайната цел на пътешествието им.
bg
22:00
GUTTER KING #1
Взета от живота история за улични боксови борби. Едно момче, което непрекъснато си навлича бели, получава шанс за нормален живот в ново семейство след излизане от поправителния дом. Но неговите нови баща и брат му показват нелегалния свят на борбите, които са начин за печелене на пари. Уил, който прекарва целия си живот на улицата, е роден боец и в това е най-добър. Но неговите представи за нормален живот пръсват, когато познава тъмните страни на съревнованията – тези на улицата и тези у дома. Това е разказ за любовта и изневярата.
bg
23:35
ACCIDENTAL WITNESS
реж: Tabori Kristoffer; rok: 2006; време: 89 минути
bg