FilmBox Plus

FilmBox Plus

FilmBox Plus - най-великите звезди на киното във филми носители на Оскари

Bulgaria

Guía de TV - sábado, 18/05/24

00:15
FLYING LESSONS
Когато животът й е на кръстопът, 25-годишната Софи Конуей (Маги Грейс) се връща в малкото градче, което винаги е искала да забрави. У дома тя се изправя пред бивши любовници, оплетена връзка с майка й, и Хари Плезънт - пациент с Алцхаймер, който по странен начин се включва в борбата на Софи да си спомни.
bg
02:00
PETUNIA
Нестандартно нюйоркско семейство трябва да приеме недоволството си от живота, връзките и пълната непредсказуемост на любовта. Петуния навързва живота на братята Чарли, Ейдриън и Майкъл, докато те забравят всичко, което са ги учили техните родители психоаналитици.
bg
03:50
CAMP HELL
В края на всяко лято, децата от християнската общност на Ню Джърси отиват в лагер Надежда. Заедно те бродят из горите, далеч от светските разсейвания. Тук децата се научават на пътя на Господ, заплахите на плътта и биват плашени с разкази за Дявола. Един чаровен свещеник случайно донася злото сред тях и безопасното духовно убежище се превръща в кошмар, който дори вярата не може да прекрати.
bg
05:30
ME TWO
Жан-Кристиян Рану (Jean-Christian Ranu) (в тази роля Daniel Auteuil) е ексцентричен счетоводител, който живее ден за ден. Жил Габриел (Gilles Gabriel) (в тази роля Alain Chabat) на свой ред е певец на музика поп, който преди време е бил доста популярен. Никой не би очаквал, че съдбите на тези двама така различни хора изведнъж могат да се преплетат. Звездата на попмузиката сега се подготвя да се върне триумфално на сцената, но плановете му изведнъж се объркват, когато с автомобила си блъска Рану. След като потърпевшият се възстановява, ужасен открива, че в главата му се е загнездил някакъв друг глас. Оказва се, че Габриел е умрял и по необясним начин е влязъв в мислите на счетоводителя. От този момент Рану представлява двама души в едно тяло.
bg
08:40
ARMY OF ONE
"Базиран отчасти на историята на Гари Фокнър, строителен работник от Колорадо със здравословни проблеми, който няколко пъти опитва да влезе в Пакистан и Афганистан в търсене на лидера на Ал Кайда, филмът е в духа на комедиите на Саша Барон Коен ""Борат"", ""Бруно"" и ""Диктаторът""."
bg
10:10
HEROES #1
Mъж пътува през провинцията и бърза да стигне навреме на бизнес среща. Той е погълнат от мисли за презентацията, която трябва да изнесе за важен клиент, която може да бъде повратна точка в неговата кариера.  Той не е подготвен за забавяния и изненади, но съдбата му е подготвила изненади. Тяло насред пътя, тяло на дете. Той натиска спирачката и успява да спре навреме.  Слава Богу, детето е добре, но е объркано.  Мъжът иска да помогне, но клиентите му го чакат.
bg
11:55
WINE OF SUMMER, THE
В духа на ''Под небето на Тоскана'', Джеймс (Итън Пек) напуска работа и най-накрая следва мечтата си. Велика пиеса го вдъхновява да поеме на пътуване за опознаване на себе си, което го отвежда до Испания. Там Джеймс среща красивата Виктория (Елза Патаки), както и драматурга, който е променил живота му. Джеймс бързо се оплита в мрежа от страсти, любов и разрушено доверие.
bg
13:25
JULIUS CAESAR 01001
Епичен поглед към Юлий Цезар, последния диктатор на Рим, чиято смърт слага край на Римската република. Проследява кампаниите му в Галия и Египет, съперничеството му с генерал Помпей и убийството му от Брут и Касий.
bg
14:55
EL SECRETARIO - ep - 73
Олга преживява ужас, когато Кастильо се обажда на доктора, за да потвърди бременността й. Междувременно Хайме, адвокатът на Феликс, иска от Марио голяма сума в долари, а Марио не разбира защо е това, след като брат му е под домашен арест и не може да похарчи парите. Дженси изнудва Олга и я третира като робиня.
bg
15:40
EL SECRETARIO - ep - 74
"Олга води Емилио в мотел, където той изживява най-срамната ситуация в живота си. Паола идва в ""Копито"" и вижда Нелсон, заместника на Патекива и син на Делфина, който започва да я сваля. Флор, прислужницата на Лорена, спира да понася арогантността на шефката си и започва да й отвръща със същото."
bg
16:25
EL SECRETARIO - ep - 75
Емилио пита Антония дали мисли да се върне при Феликс, а тя му напомня, че той вече се е върнал при Олга. Нелсон се връща късно от обяд в първия си ден и Кастильо го предупреждава, че ще го глоби. Олга кани Емилио у тях, като му казва, че баща й го няма. Приятелството между Миладис и Агире прекрачва границата...
bg
17:10
JULIUS CAESAR 01002
Епичен поглед към Юлий Цезар, последния диктатор на Рим, чиято смърт слага край на Римската република. Проследява кампаниите му в Галия и Египет, съперничеството му с генерал Помпей и убийството му от Брут и Касий.
bg
18:35
LOVE IN LAPLAND
реж: Arnauld Mercadier; rok: 2017; произв.: Франция; време: 92 минути
bg
20:10
THAT EVENING SUN
Възрастен земеделец от Тенеси се връща в стопанството си и трябва да се изправи пред семейно предателство, появяването на стар враг и загубата на фермата.
bg
22:00
YOUR MOVE
Преуспяващ бизнесмен от Ню Йорк провежда видео разговор с жена си и детето си, които са на гости на семейството й в Мексико, когато вижда брутално нападение над тях и отвличането им. След като не може да разчита на местната полиция, той поема на поход да открие семейството си и да отмъсти за насилието срещу тях.
bg
23:40
RIVALS #1
Инсп. Франсоа разбира, че брат му Габриел е излязъл от затвора, където е лежал 10 г. за убийство. Срещата между полицая и по-големия му брат е неловка. Но те се опитват да забравят миналото - Габриел иска да се впише в обществото, а Франсоа прави всичко възможно да му помогне. Но реалността и старите демони не им дават мира.
bg

Guía de TV - domingo, 19/05/24

01:25
FLYING LESSONS
Когато животът й е на кръстопът, 25-годишната Софи Конуей (Маги Грейс) се връща в малкото градче, което винаги е искала да забрави. У дома тя се изправя пред бивши любовници, оплетена връзка с майка й, и Хари Плезънт - пациент с Алцхаймер, който по странен начин се включва в борбата на Софи да си спомни.
bg
03:10
MEMSAHIB
Британска учителка в средата на 19-и век се влюбва в краля на Бегампур, Индия, но любовта им е прекъсната скоропостижно и преродените им духове се събират наново в съвременна Индия.
bg
04:55
GUTTER KING #1
Взета от живота история за улични боксови борби. Едно момче, което непрекъснато си навлича бели, получава шанс за нормален живот в ново семейство след излизане от поправителния дом. Но неговите нови баща и брат му показват нелегалния свят на борбите, които са начин за печелене на пари. Уил, който прекарва целия си живот на улицата, е роден боец и в това е най-добър. Но неговите представи за нормален живот пръсват, когато познава тъмните страни на съревнованията – тези на улицата и тези у дома. Това е разказ за любовта и изневярата.
bg
06:45
ADVENTURE SCOUTS
Филм за група зрелостници - момчета и момичета, наречени "приключенски разузнавачи", които се връщат от къмпинг и откриват, че малкият им град е в плен на банда безмозъчни мотоциклетисти. Като използват само скаутските си знания и оборудване за къмпинг, децата обезвреждат членовете на бандата, един по един, събират се със семействата си и връщат чувството на гордост на общността.
bg
08:10
NATIONAL TREE #1
Когато Sitka Spruce, принадлежащо на Рок, е избрано за национално дърво, той и баща му тръгват на вълнуващо пътуване през цяла Америка.
bg
09:35
BOXER, THE #1
Бен е изтерзан човек, който търси спасение от тормоза вкъщи в суровия живот на улицата и в резултат попада в затвора. След като излежава присъдата си, той става боксьор с помощта на треньора Джо, чийто златни дни в бокса са преминали отдавна. С него и с новооткритата си любов Натали Бен ще се бие за нещо повече от шампионската титла.
bg
12:45
AMAZING GRACE (2018)
Документален филм за Арета Франклин, заснет с хора на баптистка църква Ню Бетел в Уатс, Лос Анжелис през януари 1972 г.
bg
14:15
COP DOG
Сърдечна история за едно момче и неговото куче, които тръгват да разкрият загадката за смъртта на бащата на момчето.
bg
15:45
NO ONE CAN BRUSH MY HAIR LIKE THE WIND
реж: Peter Del Monte; rok: 2014; произв.: Италия; време: 89 минути
bg
20:25
UGARIT 3
Джак Хънтър разбира, че "Небесната звезда" може би се намира в Турция. Най-добрият им водач е Амин Антаки, търговец на антики, чийто син Фуад е бил съученик на Надя. Литман успява да се домогне до името на последния собственик на кутията и убива Амин. Същата нощ, инспектор Фати разпитва Надя и Джак за смъртта на Амин. Фуад пристига в хотела и предлага да съдейства за откриването на кутията със скъпоценни камъни. Скоро разбират, че кутията е била дарена на манастир, разположен в планината. По пътя към манастира, те са нападнати от Литман и хората му. Докато Джак отказва, Фуад се съгласява да помогне на Литман. Нашите герои успяват да избягат точно преди експлодира сградата. Джак и Надя откриват Фуад, който лекува раната си на главата. Фуад казва на Джак, че Литман се е отправил към вулканичните полета, за да се срещне с Петровски. Джак знае, че единственият им шанс е да откраднат звездата преди Литман и Петровски да свържат Звездата и Ирис. Фуад е убит, а останалите са взети за заложници. Петровски е на път да убие Джак, когато снайперски куршум на службите за сигурност поразява Петровски. Джак се впуска в действие, защото знае, че за да спаси света от сигурно унищожение, той трябва да попречи на Литман да обедини Звездата и Ириса. Сега, сред горящите пепелища от вулканична маса, Джак Хънтър ще направи отчаян опит да се изправи в битка, която светът не може да си позволи да загуби.
bg
22:00
GUTTER KING #1
Взета от живота история за улични боксови борби. Едно момче, което непрекъснато си навлича бели, получава шанс за нормален живот в ново семейство след излизане от поправителния дом. Но неговите нови баща и брат му показват нелегалния свят на борбите, които са начин за печелене на пари. Уил, който прекарва целия си живот на улицата, е роден боец и в това е най-добър. Но неговите представи за нормален живот пръсват, когато познава тъмните страни на съревнованията – тези на улицата и тези у дома. Това е разказ за любовта и изневярата.
bg
23:35
MULTIPLE SARCASMS
Гейбриъл е човек, който наглед има успешен професионален живот като архитект, красива жена в лицето на Ани и любяща дъщеря - Елизабет. Но той скоро осъзнава, че всъщност не е щастлив. Гейбриъл решава, че иска да напише пиеса за жалкото състояние на живота си. Той напуска работа, намира си отракан литературен агент и започва да пише. Макар бракът му да завършва с развод, пиесата е успешна и въпреки че животът му вече е различен, той най-накрая е щастлив.
bg