Play7

Play7

Play7 richt zich voornamelijk op een vrouwelijk kijkerspubliek, met aangekochte fictieseries, reality, human interest en romantische films.

Belgium

Guía de TV - martes, 21/05/24

00:45
Love Island UK
S06 E30. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Laura Whitmore (Self - Host), Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self) (2020)
ni
01:45
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 15 S19 E15. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Het is de laatste kwartfinale van dit seizoen. De vier overgebleven kandidaat koks van deze lichting keren terug om een plek in de knock-out ronde te winnen. Ze dienen een twee gangen maaltijd te bereiden die niet enkel de jury zal imponeren maar die ook in de smaak zullen vallen bij enkele van de meest succesvolle winnaars van de voorgaande seizoenen van MasterChef. Enkel twee van de vier kandidaten gaan naar de knock out ronde. Regisseur: David Crerar (2023)
ni
02:10
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:56
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
06:40
Say Yes to the Dress: Atlanta
Brides by the Numbers S06 E09. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
07:05
Say Yes to the Dress: Atlanta
Breaking the Bank S06 E10. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
07:30
Say Yes to the Dress: Atlanta
No Time For Nostalgia S06 E11. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2013)
ni
07:55
Say Yes to the Dress: Atlanta
Chances Are... S06 E12. Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Himself - Fashion Director), Robin Gibb (), Chances Williams (Himself) (2014)
ni
08:20
Het blok Australië
Main Bathrooms Revealed S16 E05. The Block Australia volgt 4 koppels, die elk een woning onder handen nemen en renoveren. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.The Block Australia volgt 4 koppels, die elk een woning onder handen nemen en renoveren. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint. (2022)
ni
09:40
Love It or List It
Dana and Dave S09 E15. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
10:30
Dr. Phil
Daycare dangers S21 E109. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2022)
ni
11:20
Love Island UK
S06 E29. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Laura Whitmore (Self - Host), Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self) (2020)
ni
12:10
Love Island UK
S06 E30. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Laura Whitmore (Self - Host), Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self) (2020)
ni
13:10
The Marriage Pact
S01 E05. Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd.Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd. (2023)
ni
14:10
The Marriage Pact
S01 E06. Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd.Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd. (2023)
ni
15:05
Het blok Australië
S16 E06. Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint. (2022)
ni
16:05
Paramedics
Last Dawn S03 E04. Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden.Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden. (2021)
ni
16:55
Dr. Phil
Social media: The real vs. the façade S21 E110. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
17:45
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 16 S19 E16. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Het is de start van een nieuwe Knock Out week, waarbij de14 overgebleven amateur koks het tegen elkaar opnemen. Aan het einde van de week is duidelijk wie er door mag naar de halve finale. De kandidaten worden gesplitst in twee groepjes van 7. Hun opdracht is samen een gerecht te maken die ze zelf zouden willen serveren in hun eigen restaurant. Maar 5 van de zeven kandidaten mogen vervolgens daadwerkelijk in een restaurantkeuken aan de slag en twee van de kandidaten zullen aan het einde van deze ronde naar huis mogen. De vijf overgebleven kandidaten dienen vervolgens samen een lunch verzorgen in het restaurant Decimo onder de strenge leiding van Peter Sanchez-Iglesias, een kok, gespecialiseerd in de Spaans-Mexicaanse keuken, die eigenaar is van twee Michelin ster restaurants in Bristol. Wie van de kandidaten zal onder deze druk bezwijken en wie mag er door naar de halve finale? Deze week zal Gregg afwezig zijn, maar als gast jurylid schuift Anna Haugh aan. (2023)
ni
18:50
Love It or List It
Anu and Samir S09 E16. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
19:45
Chateau Meiland
S06 E06. De familie Meiland is terug in Nederland - en dat laten ze merken. Vanuit de chateauwaardige boerderij in de Achterhoek bouwen Martien, Erica en Maxime aan hun Meiland-imperium.Lang stilzitten is niets voor de familie Meiland. Nu de verhuizing naar Noordwijk is afgerond, wordt het tijd voor iets nieuws. Martien gaat in de mode! En wat kun je beter verkopen dat iets waar je zelf dol op bent? Dus worden het shawls - zelfs hartje zomer kan Martien niet zonder. Als ze een beetje opschieten, kan zijn eigen merk nog voor cadeaumaand december worden gelanceerd en loopt straks heel Nederland met een originele Meiland om de nek. Acteurs: Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Claire Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Montana Meiland (Self) (2021)
ni
20:35
Ring By Spring
S01 E05. Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen.Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. (2023)
ni
21:35
Ring By Spring
S01 E06. Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen.Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. (2023)
ni
22:40
The Real Housewives of Beverly Hills
Amnesia Appetizers S07 E05. Lisa Vanderpump en Kyle bespreken verjonging met een plastisch chirurg. Lisa Rinna en Erika ontmoeten Eden, dochter van Vidal Sassoon.Lisa Vanderpump en Kyle bespreken verjonging met een plastisch chirurg. Lisa Rinna en Erika ontmoeten Eden, dochter van Vidal Sassoon. Dorit en haar man twijfelen over Lisa Rinna en Eileens beslissingen. Camille Grammer is gastvrouw. Acteurs: Kyle Richards (Herself), Lisa Vanderpump (Herself), Eileen Davidson (Herself), Lisa Rinna (Herself), Erika Jayne (Herself) (2016)
ni
23:35
Love Island UK
S06 E31. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni

Guía de TV - miércoles, 22/05/24

00:40
Love Island UK
S06 E32. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni
01:25
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 16 S19 E16. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Het is de start van een nieuwe Knock Out week, waarbij de14 overgebleven amateur koks het tegen elkaar opnemen. Aan het einde van de week is duidelijk wie er door mag naar de halve finale. De kandidaten worden gesplitst in twee groepjes van 7. Hun opdracht is samen een gerecht te maken die ze zelf zouden willen serveren in hun eigen restaurant. Maar 5 van de zeven kandidaten mogen vervolgens daadwerkelijk in een restaurantkeuken aan de slag en twee van de kandidaten zullen aan het einde van deze ronde naar huis mogen. De vijf overgebleven kandidaten dienen vervolgens samen een lunch verzorgen in het restaurant Decimo onder de strenge leiding van Peter Sanchez-Iglesias, een kok, gespecialiseerd in de Spaans-Mexicaanse keuken, die eigenaar is van twee Michelin ster restaurants in Bristol. Wie van de kandidaten zal onder deze druk bezwijken en wie mag er door naar de halve finale? Deze week zal Gregg afwezig zijn, maar als gast jurylid schuift Anna Haugh aan. (2023)
ni
02:25
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:50
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
07:10
Extreme Weddings: Australia
Shark Dive Wedding, KFC Wedding and Pagan Wedding S01 E05.Een bruiloft op de oceaanbodem met 30 haaien als bruiloftsgasten en een aanstaande bruidegom die doodsbang is. De enige heidense trouwambtenaar van Australië kanaliseert de goden Thor en Odin. (2022)
ni
08:00
Extreme Weddings: Australia
Skydiving Wedding and Sheep Shearing Wedding S01 E06. Eenn kijk op koppels die extreme manieren hebben gekozen om hun huwelijk te vieren: van buitengewone locaties, enorm wilde thema's tot de allergekste activiteiten.Dory en Jared vliegen hun huwelijk in tijdens een bruiloft met als thema extreme sports. Andrew wil trouwen omringd door schapen, maar zijn bruid is er niet zo blij mee en is vooral bang. (2022)
ni
08:45
Het blok Australië
S16 E06. Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint. (2022)
ni
09:45
Love It or List It
Anu and Samir S09 E16. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
10:35
Dr. Phil
Social media: The real vs. the façade S21 E110. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
11:25
Love Island UK
S06 E31. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni
12:15
Love Island UK
S06 E32. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni
13:10
Ring By Spring
S01 E05. Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen.Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. (2023)
ni
14:05
Ring By Spring
S01 E06. Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen.Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. (2023)
ni
15:05
Het blok Australië
Nosey Neighbour Challenge S16 E07.De teams werken hard om luxe logeerkamers te creëren. De uitdaging roept veel vragen op en geeft de kans om de kabouter te pakken te krijgen. De trofee wordt uitgereikt aan degene die de midweek-uitdaging wint en voegt een extra punt toe aan de scores van de juryleden. (2022)
ni
15:55
Paramedics
Stand Down S03 E05. Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden.Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden. (2018)
ni
16:50
Dr. Phil
Am i really engaged to superstar entertainer omarion S21 E111. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. Acteurs: Robin McGraw (Self) (2023)
ni
17:40
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 17 S19 E17. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Vervolg van de knockout week. Aan het einde van deze week zullen er nog maar 10 kandidaat koks over zijn. Vandaag is het de beurt van de tweede groep van zeven om voor een plek in de halve finale te vechten. Hun eerste opdracht is het bereiden van een maaltijd dat zij op de kaart in hun eigen restaurant zouden zetten. De jury beslist vervolgens welke 2 kandidaten naar huis mogen en wie van deze zeven mee mag helpen met het verzorgen van een lunch in het restaurant van de Royal Opera; Piazza olv. meesterkok Richard Robinson. Wie van deze kandidaten mag er door naar de halve finale? (2023)
ni
18:45
Love It or List It
Jeff and Megan S09 E17. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
19:45
Chateau Meiland
S06 E07. De familie Meiland is terug! De chateauwaardige boerderij in het Gelderse Hengelo wordt ingeruild voor een modern kasteel in de geboorteplaats van Martien Meiland: Noordwijk.Het valt niet mee om iets geheim te houden binnen de familie Meiland. Toch worden er meerdere complotjes gesmeed. Voor Maxime moet er nog een babyshower komen. Maar als de agenda's worden getrokken, blijkt de beste dag ruim na de uitgerekende datum - en dat is niet de bedoeling. En de verjaardag van Martien kan ook niet een paar weken worden verschoven. Hij wordt zestig, een kroonjaar, dus reden voor een groot verrassingsfeest en een mooi cadeau, maar wat geef je iemand die alles al heeft? De rest van het gezin is het snel eens: een familievakantie, dan heeft iedereen er wat aan. Behalve oma, die is te oud. Ze gaat nu ook niet mee voor de zomervakantie naar Curaçao. Martien, Erica en Maxime vertrekken morgen en gaan nog even afscheid nemen. Maar als ze op oma's deur kloppen, krijgen ze geen gehoor. Oma zal toch niet? Acteurs: Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Claire Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Dirk Hoogstraten Sr. (Self) (2021)
ni
20:35
Say Yes to the Dress: Atlanta
Bride Overboard S06 E13. Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2014)
ni
21:05
Say Yes to the Dress: Atlanta
It Takes Two S06 E14. Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2014)
ni
21:35
Say Yes to the Dress: Atlanta
Shiny, Happy, Bling! S06 E15. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2014)
ni
22:05
Say Yes to the Dress: Atlanta
Twelve's A Crowd S06 E16. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Himself - Fashion Director), Robin Gibb () (2014)
ni
22:45
The Real Housewives of Beverly Hills
Compromising Positions S07 E06. Ondanks de rampzalige feestjes in het verleden organiseert Kyle een spelletjesavond, wat leidt tot veel gelach.Een groep rijke vrouwen wordt gevolgd tijdens hun luxe leventje in Beverly Hills. Een leven van ups en downs waarin ze elkaar als vijanden te lijf gaan, als vrienden borrelen en daarnaast flink wat drama veroorzaken. Acteurs: Kyle Richards (Herself), Lisa Vanderpump (Herself), Eileen Davidson (Herself), Lisa Rinna (Herself), Erika Jayne (Herself) (2016)
ni