Play7

Play7

Play7 richt zich voornamelijk op een vrouwelijk kijkerspubliek, met aangekochte fictieseries, reality, human interest en romantische films.

Belgium

Guía de TV - jueves, 23/05/24

00:45
Love Island UK
S06 E34. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni
01:35
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 17 S19 E17. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Vervolg van de knockout week. Aan het einde van deze week zullen er nog maar 10 kandidaat koks over zijn. Vandaag is het de beurt van de tweede groep van zeven om voor een plek in de halve finale te vechten. Hun eerste opdracht is het bereiden van een maaltijd dat zij op de kaart in hun eigen restaurant zouden zetten. De jury beslist vervolgens welke 2 kandidaten naar huis mogen en wie van deze zeven mee mag helpen met het verzorgen van een lunch in het restaurant van de Royal Opera; Piazza olv. meesterkok Richard Robinson. Wie van deze kandidaten mag er door naar de halve finale? (2023)
ni
02:35
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:56
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
07:15
Paris in Love
Serendipity and Secrets S01 E07. Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder. Regisseur: Andrea Metz. Acteurs: Paris Hilton, Carter Reum (2021)
ni
08:00
Paris in Love
Past Imperfect S01 E08. Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder. Regisseur: Andrea Metz. Acteurs: Carter Reum, Paris Hilton (2021)
ni
08:45
Paris in Love
Too Close for Carter S01 E09. Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder. Regisseur: Andrea Metz (2021)
ni
09:30
Het blok Australië
Nosey Neighbour Challenge S16 E07.De teams werken hard om luxe logeerkamers te creëren. De uitdaging roept veel vragen op en geeft de kans om de kabouter te pakken te krijgen. De trofee wordt uitgereikt aan degene die de midweek-uitdaging wint en voegt een extra punt toe aan de scores van de juryleden. (2022)
ni
10:20
Love It or List It
Jeff and Megan S09 E17. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
11:15
Dr. Phil
Am i really engaged to superstar entertainer omarion S21 E111. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. Acteurs: Robin McGraw (Self) (2023)
ni
12:00
Love Island UK
S06 E33. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni
12:50
Love Island UK
S06 E34. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni
13:45
Say Yes to the Dress: Atlanta
Bride Overboard S06 E13. Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2014)
ni
14:10
Say Yes to the Dress: Atlanta
It Takes Two S06 E14. Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2014)
ni
14:40
Say Yes to the Dress: Atlanta
Shiny, Happy, Bling! S06 E15. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Self - Fashion Director) (2014)
ni
15:05
Say Yes to the Dress: Atlanta
Twelve's A Crowd S06 E16. Pas verloofde vrouwen van over de hele wereld komen naar deze trouwjurkenwinkel om hun perfecte jurke te vinden.Een blik achter de schermen bij Kleinfeld Bridal, een van de beste bruidsjurkensalons in New York, waar Randy en zijn team nerveuze aanstaande bruiden helpen om hun perfecte trouwjurk te vinden. Acteurs: Monte Durham (Himself - Fashion Director), Robin Gibb () (2014)
ni
15:35
Het blok Australië
Guest Bedrooms Continue S16 E08. Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint. (2022)
ni
16:30
Paramedics
S03 E06. Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden.Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden. (2021)
ni
17:25
Dr. Phil
Dangerous diet crazes S21 E112. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
18:15
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 18 S19 E18. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Vandaag aan het einde van de Knockout week zijn er nog maar 10 kandidaten overgebleven. Allen van hen hebben nog een kans voor de half finale. Vandaag krijgen de kandidaten de opdracht om een gerecht te bereiden dat je met je handen kunt eten. Na deze ronde mogen acht kandidaten door naar de halve finale en twee kandidaten worden naar huis gestuurd. (2023)
ni
18:50
Love It or List It
Jamelle and Lauren S09 E18. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
19:45
Chateau Meiland
S06 E08. De familie Meiland is terug! De chateauwaardige boerderij in het Gelderse Hengelo wordt ingeruild voor een modern kasteel in de geboorteplaats van Martien Meiland: Noordwijk.De familie Meiland neemt het ervan: ze ontvluchten de natte zomer om van de zon te genieten op Curaçao. Ondanks zijn vliegangst, heeft Martien er graag een reis van tien uur voor over. Het wordt een druk jaar met de baby van Maxime, een nieuw kantoor en de zakelijke avonturen. Dus twee weken niets doen op Curaçao is precies wat ze nodig hebben. Maar stilzitten is niets voor de familie, altijd ontstaan er spontaan nieuwe plannetjes. Misschien staat er op het eiland wel een zonnig chateautje te koop. Acteurs: Dirk Hoogstraten (Self), Mariola Hoogstraten (Self), Evelien Meiland (Self), Jaap Meiland (Self), Montana Meiland (Self) (2021)
ni
20:35
Extreme Weddings: Australia
Larp Wedding, Bungee Jump Wedding and Wedding Planners Wedding S01 E07.Een koppel heeft een middeleeuws huwelijk bij het prehistorische monument Stonehenge, compleet met slagveld. Een ander koppel viert hun bruiloft op de hoogste toren van Australië. (2022)
ni
21:35
Extreme Weddings: Australia
Bollywood Wedding, Steampunk Wedding, Secret Destination Wedding S01 E08. Een gekostumeerde bruiloft, een curryfeest en een bruiloft met een verrassende bestemming.Eenn kijk op koppels die extreme manieren hebben gekozen om hun huwelijk te vieren: van buitengewone locaties, enorm wilde thema's tot de allergekste activiteiten. (2022)
ni
22:35
The Real Housewives of Beverly Hills
It's Expensive to Be Me S07 E07. Een groep rijke vrouwen wordt gevolgd tijdens hun luxe leventje in Beverly Hills.Een groep rijke vrouwen wordt gevolgd tijdens hun luxe leventje in Beverly Hills. Een leven van ups en downs waarin ze elkaar als vijanden te lijf gaan, als vrienden borrelen en daarnaast flink wat drama veroorzaken. Acteurs: Kyle Richards (Herself), Lisa Vanderpump (Herself), Eileen Davidson (Herself), Lisa Rinna (Herself), Erika Jayne (Herself) (2016)
ni
23:35
Love Island UK
S06 E35. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni

Guía de TV - viernes, 24/05/24

00:40
Love Island UK
S06 E36. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Iain Stirling (Narrator) (2020)
ni
01:50
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 18 S19 E18. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Vandaag aan het einde van de Knockout week zijn er nog maar 10 kandidaten overgebleven. Allen van hen hebben nog een kans voor de half finale. Vandaag krijgen de kandidaten de opdracht om een gerecht te bereiden dat je met je handen kunt eten. Na deze ronde mogen acht kandidaten door naar de halve finale en twee kandidaten worden naar huis gestuurd. (2023)
ni
02:20
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:55
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
06:45
The Marriage Pact
S01 E05. Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd.Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd. (2023)
ni
07:35
The Marriage Pact
S01 E06. Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd.Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd. (2023)
ni
08:20
Het blok Australië
Guest Bedrooms Continue S16 E08. Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint. (2022)
ni
09:10
Love It or List It
Jamelle and Lauren S09 E18. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
10:05
Dr. Phil
Dangerous diet crazes S21 E112. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
10:50
Love Island UK
S06 E35. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self), Finley Tapp (Self) (2020)
ni
11:45
Love Island UK
S06 E36. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Iain Stirling (Narrator) (2020)
ni
13:00
Extreme Weddings: Australia
Larp Wedding, Bungee Jump Wedding and Wedding Planners Wedding S01 E07.Een koppel heeft een middeleeuws huwelijk bij het prehistorische monument Stonehenge, compleet met slagveld. Een ander koppel viert hun bruiloft op de hoogste toren van Australië. (2022)
ni
13:55
Extreme Weddings: Australia
Bollywood Wedding, Steampunk Wedding, Secret Destination Wedding S01 E08. Een gekostumeerde bruiloft, een curryfeest en een bruiloft met een verrassende bestemming.Eenn kijk op koppels die extreme manieren hebben gekozen om hun huwelijk te vieren: van buitengewone locaties, enorm wilde thema's tot de allergekste activiteiten. (2022)
ni
14:50
Het blok Australië
Guest Bedrooms Revealed S16 E09. Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint.Stellen uit Australië strijden tegen elkaar en krijgen de opdracht om huizen te renoveren en ze met winst te verkopen. Het koppel dat bij de verkoop de hoogste prijs krijgt, wint. (2022)
ni
16:00
Paramedics
S03 E07. Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden.Volg de levens van heldhaftige Australische ambulancebroeders in hun dagelijkse bezigheden. 24 uur per dag, zeven dagen per week zetten zij zich in om de levens van burgers te redden. (2021)
ni
16:55
Dr. Phil
Detransitioning: is this a growing phenomenon S21 E114. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
17:45
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 19 S19 E19. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. Regisseur: David Crerar (2023)
ni
18:50
Love It or List It
Bijal and Sunita S09 E19. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
19:45
Chateau Meiland
S06 E09. Programma over het doen en laten van het avontuurlijke gezin Meiland. Ze hebben in Frankrijk een verwaarloosd oud kasteel opgeknapt, maar nu zijn ze weer in Nederland waar ze hun leven weer opnieuw op moeten bouwen.Lekker luieren is niets voor de familie Meiland, zelfs op vakantie op Curaçao is er geen moment rust. De dagen worden goed gevuld en als ineens Martiens broer Jaap met zijn vrouw Evelien als verrassing opduikt, is de chaos compleet. Als echte dierenliefhebbers, maken Erica en Maxime zich druk over het lot van de zwerfhonden op het eiland. Ook Martien buigt zich over de lokale flora en fauna: leguaan blijkt heerlijk! Acteurs: Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Claire Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Dirk Hoogstraten (Self) (2021)
ni
20:35
Paris in Love
Bachelor Party Bacchanal S01 E10. Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder. Regisseur: Andrea Metz. Acteurs: Paris Hilton (2021)
ni
21:35
Paris in Love
Ms. Hilton Goes to Washington S01 E11. Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder. Regisseur: Andrea Metz. Acteurs: Paris Hilton, Kathy Hilton (2021)
ni
22:45
Tattoo Fixers on Holiday
S02 E04. Glen ontmoet dronken tatoeageverzamelaar Jack, Sketch verlost Dylan van een herinnering aan zijn verleden, Jay geeft Julie een bijzonder portret en Joel verliest zijn onbetrouwbare tatoeage.Glen ontmoet dronken tatoeageverzamelaar Jack, Sketch verlost Dylan van een herinnering aan zijn verleden, Jay geeft Julie een bijzonder portret en Joel verliest zijn onbetrouwbare tatoeage. Regisseur: Pete Deagle. Acteurs: Paisley Billings (Self - Receptionist), Glen Carloss (Self), Jay Hutton (Self), Alice Perrin (Self), Sketch (Self) (2017)
ni