Sjuan

Sjuan

Sjuan är en TV-kanal från TV4-gruppen. Kanalen grundades år 2003 som TV4 Plus.

Sweden

TV guide - Saturday, 11/05/24

00:00
 P.S. I Love You
När Holly Kennedy förlorar sin älskade make Gerry efter en kortare tids sjukdom blir hon fullkomligt förtvivlad. Det visar sig dock att Gerry skrivit en rad brev till henne som ska hjälpa henne komma över sorgen.
sv
02:45
Det okända
Mediet Vendela Cederholm besöker Ann Karlsson som bor i småländska Bälhult tillsammans med sina djur. Ann och hennes dotter Malin som ofta kommer på besök har märkt av flera märkliga fenomen som gör dem illa till mods.
sv
03:45
Det okända
Mediet Camilla Öhrnberg besöker Kent och Maria Hane som bor utanför Ockelbo. De har känt närvaron av någon eller något i sitt hus och när även deras yngsta son började bli orolig bestämde de sig för att försöka få svar på gåtan.
sv
05:00
Veterinärerna
Myskoxen Thor i Skånes djurpark ska sövas och parkens andra hane passar på att mäta sina krafter när Thor är påverkad av bedövningspilen.
sv
06:00
Veterinärerna
När hunden Sally drabbas av ett krampanfall visar det sig att hon lider av en allvarlig kärlmissbildning. Det är nu dags för en riskfylld operation. Den otursförföljda hästen Tuva har haft många motgångar i sitt liv.
sv
07:00
Första hunddejten
Två urgulliga men olika valpar presenteras för en familj, som behöver välja mellan att tänka med hjärnan eller hjärtat. Lauren hoppas på att hitta sin nya bästa vän i Lhasan Winnie.
sv
08:00
Första hunddejten
Salukivalpen Harry imponerar på paret Charlie och Ali med sina känguruhopp. Staffen Nancy leker apportering med familjen Friend, men kommer det vara tillräckligt för att de ska vilja ta med henne hem?
sv
09:00
En plats i solen
Laura Hamilton hjälper Janine och Mark från Stockport att hitta sitt nya semesterboende. Efter 20 år som gifta och två utflugna barn vill de äntligen ge sig hän för drömmen om ett andra hem i Frankrike.
sv
10:00
En plats i solen
Debbie och Guy är på jakt efter ett permanent hem i charmigt franska Charente. Jasmine Harman tar sig an uppdraget och visar paret fem härliga förslag. Kommer något av dem att falla dem i smaken?
sv
11:00
En plats i solen
Ben Hillman beger sig till Teneriffa för att hjälpa Del och Diane att hitta den perfekta semesterbostaden att tillbringa årets kallaste månader i. De letar efter ett rymligt familjehus med pool, där barn och barnbarn får plats.
sv
12:00
10 år yngre på 10 dagar
Säsongsstart. Tracey är nyseparerad efter 20 års giftermål och känner sig nu vilsen i sitt eget utseende. Polisen Suzanne känner sig självsäker i sin yrkesroll, men inte när uniformen tas av.
sv
13:00
10 år yngre på 10 dagar
Det har blivit dags för fler häpnadsväckande förvandlingar när teamet träffar Sam, en stark kvinna som saknar självförtroende. Amanda har lidit av våld i hemmet hela sitt liv, vilket har lett till att hon känner sig osäker och deppig.
sv
14:00
Property Brothers - renoveringsdrömmar
När Tenny köpte sitt hus för tio år sedan var hon singel, men sedan partnern Lyle kommit in i hennes liv har de insett att huset behöver passa det nya familjelivet. Jonathan och Drew kallas in för att förvandla husets sociala ytor.
sv
15:00
 My Life is Murder
Alexa möts av ett kyligt mottagande när hon utreder varför kocken på ett hälsocenter hittas död i sin egen frys. Familjehemligheter verkar frodas på centret och när det visar sig att offret kommit på glid med styvsonen får Alexa…
sv
16:00
Trädgårdsmästarna
Adrian och Gail drömmer om en modern trädgård som matchar deras fina hus i Holmfirth, men ett krav är att den har en australisk twist. Kan Charlie och bröderna Rich lyckas med uppdraget och samtidigt hålla sig inom budgeten?
sv
17:00
Återskaparna England
I verkstaden i detta avsnitt ska en gammal rostig trampbil återfå sin forna glans, ett pokerbord behöver ny stoppning och en fransk bronsstaty föreställande en dansande, knivkastande Salome ska inte bara restaureras utan även få nya…
sv
18:00
 Miss Marple
När Tommy och Tuppence Beresford besöker sin äldre släkting tant Ada på ålderdomshemmet reagerar Tuppence på sjukvårdspersonalens uppträdande.
sv
20:00
 Hudson & Rex
När en universitetsprofessor med kontroversiella åsikter hittas död i sitt eget klassrum, täckt i tjära och fjädrar, börjar Charlie söka efter professorns fiender. Jesse går undercover som student för att ta reda på mer.
sv
21:00
 Hudson & Rex
När en professionell hund- och djurvakt dödas under en hundpromenad börjar Charlie och Rex undersöka offrets klienter. Sarah och Charlie kommer närmare varandra när hon hjälper honom med hans vattenläcka hemma.
sv
22:00
 Livet efter dig
Lou är en obotlig optimist i tokroliga kläder som är för fattig för att flytta hemifrån. Will är en tjusig överklasskille som har blivit totalförlamad och tappat livslusten.
sv

TV guide - Sunday, 12/05/24

00:20
 Flickan på tåget
Rachel Watson är en nyskild kvinna vars alkoholproblem hjälper henne hantera sin separation och förlorade anställning.
sv
02:40
Det okända
Mediet Terry Evans besöker Gävles fängelsemusem. Museéts historia sträcker sig ända till 1500-talet och många har berättat om övernaturliga upplevelser innanför murarna.
sv
03:40
Det okända
Mediet Lena Ranehag beger sig till en flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen.
sv
04:35
Kökets trädgård
I det här avsnittet får vi följa med när Paul Svensson sår och omskolar en av sina favoritgrödor - ärtor! Kan man odla dem i kruka på balkong? Hur fixar man bästa klätterstödet och behöver man gödsla? Se tips och recept på köket.se
sv
05:00
Veterinärerna
Veterinären Kalle Nordfeldt och hans kollegor på Skånes djurpark försöker fånga in parkens två lodjursungar, något som visar sig vara allt annat än lätt.
sv
06:00
Veterinärerna
Rottweilern Piccolino i Bagarmossen i Stockholm blir opererad av veterinären Kerstin Kjell när hon får kämpa med ett sår som blöder ymnigt.
sv
07:00
Första hunddejten
Duon Poppy och Bron försöker att hitta ett hem där de båda kan få flytta in. Salukivalpen Harry fortsätter sin kamp för att hitta sin familj, men han behöver hitta modet att övervinna sina rädslor.
sv
08:00
Första hunddejten
Collien Margot behöver ett hem där hon får hålla sig aktiverad och vandringstokiga Katherine och Mark vill ha en aktiv hund. Kan det vara en perfekt match?
sv
09:00
Första hunddejten
Säsongsavslutning. Mopsen Bentley introduceras till Ramesh, men det uppstår ingen kemi till en början. Kan den gemensamma kärleken till julgodis föra dem samman?
sv
10:00
En plats i solen
Jasmine Harman befinner sig i kuststaden Corralejo på Fuerteventura för att hjälpa Marion och Tracey att hitta sitt nya semesterboende.
sv
11:00
En plats i solen
Mark och Peter har semestrat på Gran Canaria i många år och har blivit förälskade i ön. Nästa steg är nu att hitta ett härligt semesterboende att åka till med hunden Rosie. Danni Menzies har hittat fem spännande förslag att visa dem.
sv
12:00
10 år yngre på 10 dagar
Den här veckan hjälper expertteamet sjuksköterskan Alison, som skött om patienter under hela pandemin - men glömt att sköta om sig själv. De träffar också Rachael, en mamma som är i desperat behov av hjälp.
sv
13:00
10 år yngre på 10 dagar
Nick påminns om sitt festliga förflutna varje gång han tittar sig själv i spegeln och vill nu göra sin familj stolt. Michelle har försökt komma över ett trauma i 20 år och vill nu gå vidare. De båda får hjälp på traven av experterna!
sv
14:00
Julius gård
En svår uppgift står framför Julius - han ska klippa tånaglarna på sina getter! När sysslan är gjord lagar han en fantastisk puttanesca med gröna bönor och till efterrätt blir det en salt "clotted cream fudge".
sv
14:30
Julius gård
Julius favoritgrönsak att odla är squash och dagen till ära kokar han ihop en squashpasta, med en egengjord pastadeg. Mot kvällen får han hjälp av vännerna att skörda på gården och som tack får de smaka på hans legendariska tiramisu.
sv
15:00
Ambulansen
Ett larmsamtal om en man som fallit av en häst får högsta prioritet för Chris & Lee som jobbar tillsammans i en av ambulanserna i Lancashire.
sv
16:00
 Hudson & Rex
Rex anklagas för att ha attackerat en tidigare polis och Charlie tar hjälp av en oortodox allierad för att försöka rentvå Rex namn och lyckas behålla honom i teamet.
sv
17:00
Hela England bakar
Det är dags att baka klassiska Brittiska biscuits, smarriga syltkakor och en interaktiv leksak av biscuits.
sv
18:30
Bingolotto
Det är äntligen dags för en ny fartfylld bingokväll med Daniel Norberg! Missa inte när Martinez orkester bjuder på ljuva toner. Dessutom ser vi Claes Malmberg med flera från buskisen ”Korvfabrikören”. Mattias Bylund leder husbandet.
sv
20:00
Återskaparna England
En liten leksakstraktor som tillhört en handelsresande restaureras i detta avsnitt. Dessutom lagas en bildplatta som gått sönder samt en militärkompass som varit i bruk under båda världskrigen men nu behöver lite omvårdnad.
sv
21:00
Property Brothers - renoveringsdrömmar
Helen och Jared är två britter som flyttat till Los Angeles med sin familj, men insidan av deras hus gör att de aldrig riktigt känt sig som hemma.
sv
22:00
 Mord i paradiset
Kriminalpolisen Mooney och teamet ger sig in i pokervärlden med hög insats när en finalist förgiftas.
sv