Sjuan

Sjuan

Sjuan är en TV-kanal från TV4-gruppen. Kanalen grundades år 2003 som TV4 Plus.

Sweden

TV guide - Friday, 10/05/24

00:00
 One Lane Bridge
Samtidigt som Ariki och Stephen jobbar med flera olika teorier ökar spänningarna mellan klimataktivisterna och fastighetsutvecklarna, tills dess att en av grupperna tar saken i sina egna händer.
sv
01:00
 The Beast Must Die
Frances gör sig allt mer hemmastadd och kommer ett steg närmare sin hämnd när hon finner det perfekta mordvapnet. Strangeways visar sig ha gjort stora framsteg i sin utredning, och Frances inser att hon måste slå till innan det är…
sv
02:00
Det okända
Mediet Lena Ranehag beger sig till en flerfamiljsvilla i Vetlanda där grannarna Anneli och Yvonne upplevt märkliga fenomen.
sv
03:00
 One Lane Bridge
Klimataktivisterna sörjer sin mördade vän. Utredningen pekar snabbt mot de rika fastighetsutvecklarna, som har mest att förlora om bygget inte blir av. Samtidigt ställs Ariki inför visioner där en bilkrasch leder honom på nya spår...
sv
04:00
 The Beast Must Die
Frances behöver köpa sig mer tid och lyckas bli erbjuden att stanna ett tag till på ön. Strangeways missnöje över hur hans företrädare hanterat Frances fall bara växer, och han börjar ifrågasätta vad Frances närvaro på ön egentligen…
sv
05:00
Amazing Hotels
Säsongsstart. Giles och Monica flyger till Franska Polynesien för att arbeta på en av världens lyxigaste ekoresorter.
sv
06:00
10 år yngre på 10 dagar
Cherry var en gång i tiden en självsäker kvinna, men efter en allvarlig huvudskada har hon inte lyckats bli sig själv igen. Alison har fullt upp med att ta hand om sina barn som alla har speciella behov.
sv
07:00
Första hunddejten
Säsongsavslutning. Mopsen Bentley introduceras till Ramesh, men det uppstår ingen kemi till en början. Kan den gemensamma kärleken till julgodis föra dem samman?
sv
08:00
Veterinärerna
Veterinär Cesar Guevara undersöker taxen Senta som kommit in akut med smärtor i ena benet och Cesar gör en upptäckt som kan vara tecken på något mycket allvarligt. Veterinären i Jönköping får besök av ett gäng ovanliga patienter.
sv
09:00
Amazing Hotels
Giles och Monica reser till Oman och besöker det femstjärniga hotellet Anantara Al Jabal Al Akhdar, en resort som blandar lokal tradition med moderna trender.
sv
10:00
En plats i solen
Sportfantasterna Katrina och Colin drömmer om ett eget semesterboende på Sardinien, en ö de har besökt regelbundet i 18 år. Jean Johansson presenterar fem spännande fastigheter för dem, men kommer något att vara helt perfekt?
sv
11:00
En plats i solen
Marion letar efter ett italienskt drömboende dit hon kan åka och semestra med tonårsdottern och övriga familjen. Bästa kompisen Bronagh är med som smakråd och Danni Menzies gör sitt yttersta för att hitta rätt.
sv
12:00
Husjägarna
Kirstie träffar en familj med särskilda behov och en lång önskelista. Det blir en rejäl utmaning att hitta rätt fastighet när familjen har svårt att enas.
sv
13:00
 Golden boy
Ferit och Seyran blir ombedda att skriva under skilsmässopappren. Orhan och Ferit hamnar i ett våldsamt bråk hemma i huset.
sv
14:00
 Mord och inga visor
Jessica är i New York och hamnar mitt i en mordgåta, när en hemlös mans kropp hittas som saknar en sko. Misstankarna riktas snabbt mot att hans död inte var en olycka.
sv
15:00
 Lilla huset på prärien
Laura försöker till varje pris att rädda en orkidé från att torka ut men hennes ansträngningar sätter hennes egen hälsa på spel.
sv
16:00
Det okända
Caroline Giertz och mediet Jörgen Gustafsson åker till Österbybruk för att hjälpa Martin Westerman och hans sambo Johanna Ekström. De försöker renovera sitt hus men något i huset verkar inte alls uppskatta förändringarna.
sv
17:00
Husjägarna
Phil och Kirstie återser personer från tidigare husjakter. Chloe ville flytta hemifrån men kom inte överens med sin pappa.
sv
18:00
Hjälp! Hunden styr mitt liv
Nellie är så rädd för människor att hon gömmer sig så fort någon kommer nära. På hemmaplan ägnar hon sig också åt att frenetiskt slicka och bita på väggarna. Kan Victoria ta reda på anledningen till Nellies oönskade beteende?
sv
18:30
Hjälp! Hunden styr mitt liv
De enorma vovvarna Saffie och Yogi vet inte om hur stora de faktiskt är, vilket gör ägaren Carole orolig för en eventuell olycka. Kan Victoria hjälpa till med att få hundarna att ta det försiktigt?
sv
19:00
 Harry Wild
Harry, Fergus och Lola blir bjudna på en fest med mordtema på en avlägsen ö. Festligheterna övergår snabbt till något helt annat, när de inser att en verklig mördare befinner sig mitt bland dem.
sv
20:00
 Mord i paradiset
En kustjägare hittas mördad och bevisen pekar mot en man. Humphrey och hans team tror sig ha fått en enkel nöt att knäcka, men snart får de tänka om.
sv
21:00
 Mord i paradiset
Säsongsavslutning. En backpacker hittas död och vid första anblicken verkar det röra sig om självmord. Men en mystisk tvättkorg ställer till det för Humphrey och hans kollegor.
sv
22:00
 Miss Marple
När Tommy och Tuppence Beresford besöker sin äldre släkting tant Ada på ålderdomshemmet reagerar Tuppence på sjukvårdspersonalens uppträdande.
sv

TV guide - Saturday, 11/05/24

00:00
 P.S. I Love You
När Holly Kennedy förlorar sin älskade make Gerry efter en kortare tids sjukdom blir hon fullkomligt förtvivlad. Det visar sig dock att Gerry skrivit en rad brev till henne som ska hjälpa henne komma över sorgen.
sv
02:45
Det okända
Mediet Vendela Cederholm besöker Ann Karlsson som bor i småländska Bälhult tillsammans med sina djur. Ann och hennes dotter Malin som ofta kommer på besök har märkt av flera märkliga fenomen som gör dem illa till mods.
sv
03:45
Det okända
Mediet Camilla Öhrnberg besöker Kent och Maria Hane som bor utanför Ockelbo. De har känt närvaron av någon eller något i sitt hus och när även deras yngsta son började bli orolig bestämde de sig för att försöka få svar på gåtan.
sv
05:00
Veterinärerna
Myskoxen Thor i Skånes djurpark ska sövas och parkens andra hane passar på att mäta sina krafter när Thor är påverkad av bedövningspilen.
sv
06:00
Veterinärerna
När hunden Sally drabbas av ett krampanfall visar det sig att hon lider av en allvarlig kärlmissbildning. Det är nu dags för en riskfylld operation. Den otursförföljda hästen Tuva har haft många motgångar i sitt liv.
sv
07:00
Första hunddejten
Två urgulliga men olika valpar presenteras för en familj, som behöver välja mellan att tänka med hjärnan eller hjärtat. Lauren hoppas på att hitta sin nya bästa vän i Lhasan Winnie.
sv
08:00
Första hunddejten
Salukivalpen Harry imponerar på paret Charlie och Ali med sina känguruhopp. Staffen Nancy leker apportering med familjen Friend, men kommer det vara tillräckligt för att de ska vilja ta med henne hem?
sv
09:00
En plats i solen
Laura Hamilton hjälper Janine och Mark från Stockport att hitta sitt nya semesterboende. Efter 20 år som gifta och två utflugna barn vill de äntligen ge sig hän för drömmen om ett andra hem i Frankrike.
sv
10:00
En plats i solen
Debbie och Guy är på jakt efter ett permanent hem i charmigt franska Charente. Jasmine Harman tar sig an uppdraget och visar paret fem härliga förslag. Kommer något av dem att falla dem i smaken?
sv
11:00
En plats i solen
Ben Hillman beger sig till Teneriffa för att hjälpa Del och Diane att hitta den perfekta semesterbostaden att tillbringa årets kallaste månader i. De letar efter ett rymligt familjehus med pool, där barn och barnbarn får plats.
sv
12:00
10 år yngre på 10 dagar
Säsongsstart. Tracey är nyseparerad efter 20 års giftermål och känner sig nu vilsen i sitt eget utseende. Polisen Suzanne känner sig självsäker i sin yrkesroll, men inte när uniformen tas av.
sv
13:00
10 år yngre på 10 dagar
Det har blivit dags för fler häpnadsväckande förvandlingar när teamet träffar Sam, en stark kvinna som saknar självförtroende. Amanda har lidit av våld i hemmet hela sitt liv, vilket har lett till att hon känner sig osäker och deppig.
sv
14:00
Property Brothers - renoveringsdrömmar
När Tenny köpte sitt hus för tio år sedan var hon singel, men sedan partnern Lyle kommit in i hennes liv har de insett att huset behöver passa det nya familjelivet. Jonathan och Drew kallas in för att förvandla husets sociala ytor.
sv
15:00
 My Life is Murder
Alexa möts av ett kyligt mottagande när hon utreder varför kocken på ett hälsocenter hittas död i sin egen frys. Familjehemligheter verkar frodas på centret och när det visar sig att offret kommit på glid med styvsonen får Alexa…
sv
16:00
Trädgårdsmästarna
Adrian och Gail drömmer om en modern trädgård som matchar deras fina hus i Holmfirth, men ett krav är att den har en australisk twist. Kan Charlie och bröderna Rich lyckas med uppdraget och samtidigt hålla sig inom budgeten?
sv
17:00
Återskaparna England
I verkstaden i detta avsnitt ska en gammal rostig trampbil återfå sin forna glans, ett pokerbord behöver ny stoppning och en fransk bronsstaty föreställande en dansande, knivkastande Salome ska inte bara restaureras utan även få nya…
sv
18:00
 Miss Marple
När Tommy och Tuppence Beresford besöker sin äldre släkting tant Ada på ålderdomshemmet reagerar Tuppence på sjukvårdspersonalens uppträdande.
sv
20:00
 Hudson & Rex
När en universitetsprofessor med kontroversiella åsikter hittas död i sitt eget klassrum, täckt i tjära och fjädrar, börjar Charlie söka efter professorns fiender. Jesse går undercover som student för att ta reda på mer.
sv
21:00
 Hudson & Rex
När en professionell hund- och djurvakt dödas under en hundpromenad börjar Charlie och Rex undersöka offrets klienter. Sarah och Charlie kommer närmare varandra när hon hjälper honom med hans vattenläcka hemma.
sv
22:00
 Livet efter dig
Lou är en obotlig optimist i tokroliga kläder som är för fattig för att flytta hemifrån. Will är en tjusig överklasskille som har blivit totalförlamad och tappat livslusten.
sv