SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV guide - Tuesday, 21/05/24

00:00
 Maria Larssons eviga ögonblick
Maria Larsson är en ung arbetarkvinna vid 1900-talets början. Trots en suput till man och en stor barnskara gör hon allt för att leva ett anständigt liv.
sv
02:10
 Alla tiders 91:an Karlsson
91:an Karlsson trillar av en stege och förlorar medvetandet. Och eftersom han just tittat i en historiebok så börjar han nu avsvimmad en resa i tiden där han får träffa allt från vikingar till Gustav Vasa.
sv
03:25
 Tystnaden
Drama om mangelen på et emosjonelt forhold mellom to søstre og den ene kvinnens sønn som er på reise hjem til Sverige. Da den ene søsteren blir syk må de stoppe i et fremmed land i en by med navnet Timoka.
sv
05:00
Jazzgossen
Rikemanssonen Teddy Anker gör stor lycka på revyscenen – mycket tack vare den affärsbegåvade korvgubben Mille. Här skildras en påkostad nöjesvärld från förr, där Karl Gerhard spelar sig själv och Teddy öppnar Stockholms första…
sv
06:45
 Madicken på Junibacken
I det stora huset vid ån bor Madicken och hennes lillasyster Lisabet tillsammans med mamma, pappa, hembiträdet Alva och katten Gosan. Här händer det alltid saker.
sv
08:05
 Glasblåsarns barn
En spännande saga om Härskaren och Härskarinnan som bor i det stora slottet på andra sidan floden. Härskarinnan har alltid fått det hon önskar sig och när hon säger att hon vill ha två barn på slottet, en pojke och en flicka, så…
sv
09:55
 P & B
Under en presenning i Stockholm möts Petterson och Bendel som båda är nedgångna och panka. Ändå föreslår Bendel att de båda ska bilda ett bolag och bli rika.
sv
11:40
 Bäst före
Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts…
sv
13:20
 Fjorton suger
Fjortonåriga Emma är en cool tjej som håller på att byta umgänge från sin småtjejskrets till storebrorsans äldre gäng. Det är en helt annan värld och Emma råkar riktigt illa ut.
sv
14:40
 Arn - Tempelriddaren
Jan Guillous succéböcker om stormannaättssonen Arn Magnusson ligger till grund för den dyraste filmsatsningen i Sverige någonsin.
sv
16:55
 Åsa-Nisse i raketform
Året är 1966 och rymdfarkoster var något nytt och spännande. Här får vi följa Åsa-Nisse och Klabbarparn när de bygger sin egen rymdraket.
sv
18:00
Eva & Adam - 4 födelsedagar & 1 fiasko
Eva och Adam har varit ihop i nästan tre år men Eva börjar fundera på om förhållandet verkligen är det rätta, så hon gör slut.
sv
19:30
 Jönssonligan dyker upp igen
Komedi med Gösta Ekman och Ulf Brunnberg.
sv
21:00
 Sommarnattens leende
Ingmar Bergmans romantiska komedi om kärleken och erotiken som den gestaltas en svensk sommarnatt på ett slott vid sekelskiftet. Advokat Egerman och hans älskarinna, skådespelerskan Desirée Armfeldt, står i centrum.
sv
22:50
 Amorosa
Historien om den omdebatterade författarinnan Agnes von Krusenstjerna under perioden 1913-30, och hennes äktenskap med den fjorton år äldre författaren David Sprengel, som fick stor betydelse för hennes författarskap.
sv

TV guide - Wednesday, 22/05/24

00:45
 91:an Karlssons bravader
Regementet förbereder en manöver och överste Gyllenskalps stab har låtit framställa en synnerligen hemlig karta speciellt för ändamålet.
sv
02:15
 Såsom i en spegel
Bergmans Oscarbelönade film där en splittrad familj återförenas under ett dygn ute på en isolerad sommarö. En splittrad familj återförenas under ett dygn ute på en isolerad sommarö.
sv
03:45
 Mannen som slutade röka
När korvdirektören Hugo Alighieri dör ärver sonen Dante 17 miljoner kronor. Det finns dock ett villkor i testamentet; Dante måste sluta röka inom två veckor och sedan vara rökfri i ett år, annars går alla miljonerna till farbror…
sv
05:25
 Emil & Ida i Lönneberga
Emil och hans lillasyster Ida bor med mamma Alma och pappa Anton, drängen Alfred och pigan Lina, på en gård i Katthult. Emil är egentligen en snäll pojke, men det blir ofta fel ändå.
sv
06:25
 Rasmus på luffen
Rasmus är föräldralös och bor på ett barnhem. Rasmus högsta önskan är att ha egna föräldrar. Ibland kommer det barnlösa par till barnhemmet som vill adoptera ett barn men de väljer alltid flickor, så till slut bestämmer sig Rasmus…
sv
08:10
 Kill your darlings
Erik, en desperat manusförfattare i Hollywood, luras med på en galen resa genom Kalifornien av mystiska Lola, som visar sig vara en livsfarlig psykopat.
sv
09:45
 Repmånad eller hur man gör pojkar av män
Ett gäng gamla kompisars repövning urartar fullständigt då deltagarna är helt inställda på att jaga brudar, dansa på Stadshotellet och få i sig mat och dryck, som inte alls kommer från markan.
sv
11:10
 Varg
Klemens är en enstöring som mest sköter sig själv. Hans systerson Nejla ser upp till honom och vill till varje pris leva samma liv. Men vare sig hans mamma eller samhället vill låta detta ske.
sv
12:45
 Bitchkram
Kristin räknar ner dagarna till studenten och längtar efter att kunna lämna småstaden och sin manipulativa syster bakom sig.
sv
14:25
 Arn: Riket vid vägens slut
Arn lämnar Jerusalem och återvänder hem. Efter många långa år återser han nu sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till.
sv
16:30
 Åsa-Nisse i agentform
När mystiska saker händer i bygden kläcker Åsa-Nisse och Klabbarparn en plan. De ska träna upp handlare Sjökvist till hemlig agent och övertalar honom att genomgå ett träningsprogram i värsta James Bond-anda.
sv
18:00
 Jordgubbar med riktig mjölk
Dramakomedi med Janne 'Loffe' Carlsson och Patrik Ersgård.
sv
19:25
 Ägget är löst!
Den rike direktören förtrycker både sin fru och son. En dag tar sonen saken i egna händer och försöker mörda sin far. Men han misslyckas och kastas i sjön. Där fastnar han på botten. Han anpassar sig till sjölivet och övervintrar.
sv
21:00
 Sällskapsresan
Stig-Helmer Olsson ska åka i väg på sin första utlandssemester till Kanarieöarna. För att komma över sin flygskräck går han till doktor Levanders klinik för att få hjälp.
sv
22:45
 Förortsungar
Amina och hennes morfar har väntat i tre år på att få uppehållstillstånd i Sverige, men när morfadern plötsligt dör så ställs allt på sin spets. Amina måste nu gömma sig hos den piercade och tatuerade hårdrockaren Johan.
sv