MTV Viihde

MTV Viihde

C More on pohjoismainen maksu-tv-yhtiö, jonka emoyhtiö on ruotsalaisen mediayhtiö Bonnier AB:n tytäryhtiö Bonnier Broadcasting.

Finland

TV guide - Thursday, 16/05/24

01:00
 All the Money in the WorldIMDB 6.8/10
Maailman rikkaimman miehen John Paul Gettyn pojanpoika siepataan vuonna 1973 Italiassa ja julkinen kidnappausdraama venyy kuukaudesta toiseen, kun pojan äiti yrittää saada kitsaan appiukon maksamaan lunnaat. Pääosissa Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Romain Duris, Timothy Hutton ja Charlie Plummer. Ohjaus: Ridley Scott. (USA 2017)
fi
03:10
 Seven PsychopathsIMDB 7.2/10
Käsikirjoittaja Marty on ihan kiva ihminen. Hänen ystävänsä ovat erikoisia. Ainakaan heidän keksintönsä napata lemmikkejä lunnasrahojen takia ei ole kovin fiksua. Eräänä päivänä he varastavat sikäläisen rikollisjohtajan rakkaan pikku räksyttäjän ja saavat koko Los Angelesin alamaailman kimppuunsa.
fi
04:55
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:25
Star File
Adam Sandler
fi
05:30
Star File
Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:40
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:05
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:30
 Lasse autolomalla
Tällä kertaa saamme seurata, miten likkojenhurmaaja Lasse ja hänen perheensä lähtevät automatkalle halki Euroopan. Kohteena on pieni etelätirolilainen kylä, jossa hänen isänsä ja äitinsä ovat olleet häämatkalla 20 vuotta aiemmin. Kylässä asustaa paitsi Lassen unelmatyttö, myös taiteilija, joka voisi tehdä perheestä satumaisen rikkaan. Tarvitaan vain hänen allekirjoituksensa. Mikä muka voisi mennä pieleen?
fi
08:00
 Polta nämä kirjeet
Tosipohjaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka.
fi
09:55
 Mitt liv som hundIMDB 7.6/10
Ingemar asuu veljensä ja sairaan äitinsä kanssa. Hänellä on vaikeaa, mutta ei niin vaikeaa kuin Laika-koiralla avaruudessa. Ingemar lähetetään kesäksi maalle isoäitinsä luokse. Siellä hän tapaa ihmisiä, jotta muuttavat hänen elämäänsä.
fi
11:35
 DrömkåkenIMDB 5.5/10
Suosikkikomediassa Björn Skifs ja Suzanne Reuter. Kun Göranin perhe on purjehtimassa, hän ostaa puuhuvilan pakkohuutokaupasta ja alkaa tarmokkaasti remontoida sitä. Unelmahökkelissä piilee kuitenkin hengenvaarallinen salaisuus...
fi
13:10
 Eva & Adam
Adam on luokan uusi tulokas, kun hän tapaa Evan. Eva on juuri alkanut vastustaa poikia parhaan ystävänsä kanssa, koska kaikki pojat ovat lapsellisia. Mutta mikään ei voita ensirakkautta. Kun Eva ja Adam tapaavat, tunteita on vaikeaa estellä.
fi
14:30
 17 AgainIMDB 6.3/10
Komedia 37-vuotiaasta Mikestä (Matthew Perry), joka on elänyt elämänsä katkeruudessa menetettyään mahdollisuuden urheilu-uraan tyttöystävän tultua raskaaksi nuorena. Ihmeellisten tapahtumien jälkeen Mike herää 17-vuotiaana itsenään (Zac Efron) ja saa näin tilaisuuden aloittaa kaiken alusta.
fi
16:10
 Jönssonligan på MallorcaIMDB 5.9/10
Sickan tylsistyy sateisessa Tukholmassa. Vanheden ja Dynamiitti-Harry ovat vetäytyneet Mallorcalle tekemään enemmän tai vähemmän hyviä bisneksiä. Yhtäkkiä ohjaaja Wall-Enbergillä on tehtävä, joka saa Sickaninkin lähtemään Mallorcalle.
fi
17:45
 HairsprayIMDB 6.6/10
1960-luvun Amerikkaan sijoittuva komedia tukevasta teinistä, jonka unelma toteutuu, kun hän pääsee tanssijaksi tv-show’hun. Hänen integraatiopuheensa herättävät hieman närää.
fi
19:40
 Wild StyleIMDB 7.1/10
Kulttiklassikko, jota pidetään ensimmäisenä hip hop -elokuvana. Se vangitsee dynaamisen tunnelman 80-luvun alun graffitin ja räpin New Yorkissa.
fi
21:00
 B.M.F.
Detroit vs Everybody. Kausi alkaa. Meech muuttaa Detroitista Atlantaan laajentaakseen BMF:ää ja huomaa, että muuttoon kuuluu mukavia ja vähemmän mukavia yllätyksiä.
fi
21:50
 B.M.F.
Magic Makers. Meech keskittyy laajentamiseen ja Kolumbian kontakteihin, kun Terry yrittää löytää tasapainon Detroitin BMF:n, uuden ravintolan ja perheensä välillä.
fi
22:40
 BeckIMDB 5.9/10
Menetetty poika. Metsästä löytyy osa kadonneeksi ilmoitetun miehen ruumiista. Mies oli tunnetun kirjailijan poika. Katoamistutkintaa hoiti aikoinaan Martin Beck, mutta Alexin mielestä tutkinta oli epätavallisen pinnallinen. Järjestyksessään 42. Beck-elokuva.
fi

TV guide - Friday, 17/05/24

00:10
 Non-StopIMDB 6.9/10
(USA 2014) Toimintajännärissä rikolliset kiristävät lunnaita uhkaamalla New Yorkista Lontooseen matkaavan lentokoneen matkustajia ja lennolla oleva poliisi yrittää voittaa vaarallisen kissa ja hiiri -leikin Atlantin yllä. Pääosissa Liam Neeson, Julianne Moore, Scoot McNairy ja Michelle Dockery. Ohjaus Jaume Collet-Serra.
fi
01:55
 The Rental
Kauhutrilleri kahdesta pariskunnasta, jotka vuokraavat talon meren rannalta mukavaa viikonloppua varten. Pian he epäilevät omistajan vakoilevan heitä.
fi
03:20
 Feed
Kauhuelokuva nuorista, jotka kutsutaan luksusleirintäalueelle erämaahan, missä vaanii jokin paha. Guldbaggenin yleisöpalkinnon voittaja.
fi
05:05
Star File
Zac Efron. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:20
 StrulIMDB 5.8/10
Conny on kemianopettaja, joka aivan syyttä vedetään huumejuttuun ja tuomitaan vankilaan. Siellä hän oppii tuntemaan ammattirikollisia, jotka hoitavat salaisen tunnelin kautta hämäräbisneksiä. Conny pakotetaan heidän apurikseen.
fi
06:55
 Hands of StoneIMDB 6.6/10
"Hands of Stone" kertoo legendaarisen Roberto Duranin ja hänen ylistetyn valmentajansa Ray Arcelin uskomattoman tarinan. Tositarina sijottuu nyrkkeilyn kulta-aikaan (1964-1983), seuraten Duranin surullisenkuuluisaa kilpailua Sugar Ray Leonardia vastaan.
fi
08:45
 Knives OutIMDB 8.0/10
Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey löydetään kuolleena kartanostaan. Etsivä Benoit Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä, koittaen paljastaa totuuden.
fi
10:50
 Jönssonligan får guldfeberIMDB 6.1/10
Tällä kertaa Jönssonliigan on määrä varastaa datasiru, joka sisältää maanpuolustussalaisuuksia. Harmi vain että he eivät ole ainoita asialla vaan joutuvat kilpasille vanhan vihollisen Wall-Ekbergin kanssa.
fi
12:25
 The Great BusterIMDB 7.5/10
Tuore dokumenttielokuva mykän elokuvan suuresta mestarista Buster Keatonista. Mukana ihailuaan osoittamassa ovat muun muassa Quentin Tarantino, Werner Herzog, Mel Brooks, 104-vuotias Norman Lloyd ja Jackassin Johnny Knoxville. Ohjaus Peter Bogdanovich. (The Great Buster: A Celebration, USA 2018)
fi
14:00
 Lyckligare kan ingen varaIMDB 5.9/10
Elokuva kertoo viidestä eri-ikäisestä pariskunnasta, joiden elämät nivoutuvat toisiinsa toisaalta sattuman ja toisaalta tarkkaan harkittujen valintojen seurauksena.
fi
15:50
 Göta kanal eller Vem drog ur proppen?IMDB 5.7/10
Arabiprinssi aikoo tilata jättimäärän ruotsalaisia moottoriveneitä. Selvittääkseen kenelle hän antaa tilauksen prinssi järjestää purjehduskilpailun kahden yrityksen välille: vastakkain ovat jättifirma Uniship ja pieni Anderssonin telakka.
fi
17:25
 Sune i fjällenIMDB 3.9/10
Mitä Lasse tekee havaitessaan, että hänen rakas Sophiensa matkustaa tunturiin makean urheilijakaverin Santosin kanssa? Yksinkertaista! Hän suostuttelee koko Anderssonin perheen mukaan, vaikka heillä ei ole sen enempää rahaa kuin hiihtotaitoakaan.
fi
18:55
 He's Just Not That Into YouIMDB 6.4/10
Muistatko sen ihanan miehen, joka sanoi soittavansa eikä soittanutkaan? Ehkä hän kadotti numerosi. Ehkä hän on sairaalassa. Tai ehkä sinun tulisi vain muistaa: älä tuhlaa aikaasi vääriin miehiin.
fi
21:00
 Trigger Point
Tiimi suree Thomia, kun juttu saa uuden käänteen. Ilmiantaja lupaa tärkeää tietoa terrorijärjestöstä. Samaan aikaan toimittaja saa mystisen paketin.
fi
21:45
 Trigger Point
Alexilla on poliisille tärkeää tietoa uudesta, samalle päivälle suunnitellusta iskusta, mutta komentaja Francis varoittaa luottamasta liikaa Alexiin.
fi
22:30
 Tinker Tailor Soldier SpyIMDB 7.1/10
Elokuva sijoittuu vuoteen 1973 ja kylmän sodan jakomieliseen maailmaan. Britannian MI6:n entinen agentti George Smiley saa tehtäväkseen selvittää kuka salaisen palvelun sisällä on neuvostovakooja. Avukseen hän saa nuoren agentin Peter Guillamin.
fi