MTV Viihde

MTV Viihde

C More on pohjoismainen maksu-tv-yhtiö, jonka emoyhtiö on ruotsalaisen mediayhtiö Bonnier AB:n tytäryhtiö Bonnier Broadcasting.

Finland

TV guide - Saturday, 18/05/24

00:35
 Mile 22IMDB 6.1/10
Amerikkalaisen tiedustelu-upseerin on salakuljetettava poliiisi Indonesian rajojen ulkopuolelle. Poliisilla on arkaluontoista tietoa, joka saattaa uhata koko Yhdysvaltain turvallisuutta.
fi
02:05
 The CommuterIMDB 6.3/10
Päivästä toiseen perheenisä ja entinen poliisi, Michael matkustaa junalla töihin. Kun hän saa yllättäen kenkää, tarjoaa mystinen nainen hänelle matkan kotiin junalla. Jos hän kieltäytyy, hänen perheensä kuolee.
fi
03:45
 Polta nämä kirjeet
Tosipohjaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka.
fi
05:45
 Sune vs. SuneIMDB 5.6/10
Lassen alku neljännellä luokalla on suuri sokki. Uusi poika istuu Lassen paikalla luokassa, ja hän on juuri sellainen kuin Lasse haluaisi olla. Eikä siinä vielä kaikki, sillä hänen nimensä on Lasse.
fi
07:10
 The Space Between UsIMDB 6.4/10
Avaruusalus lähtee kohti Marsia tehtävänään kansoittaa planeetta. Lähdön jälkeen naisastronautti huomaa olevansa raskaana. Näin alkaa Gardner Elliotin epätavallinen elämä punaisella planeetalla, missä hän kasvaa 16-vuotiaaksi kohdaten vain 14 ihmistä.
fi
09:05
Joan Baez: I Am a Noise
Dokumentissa legendaarinen folk-laulaja ja aktivisti Joan Baez sukeltaa ainutlaatuiseen arkistomateriaaliinsa. Siinä kuvataan musiikkiuraa, kansalaisoikeusliikettä, taistelua mielenterveysongelmia vastaan ja romanssia nuoren Bob Dylanin kanssa.
fi
10:55
 Lotta på BråkmakargatanIMDB 5.8/10
Lotta on rämäpäinen viisivuotias. Kun hän eräänä päivänä näkee sisarustensa pyöräilevän lujaa, hänkin haluaa pyörän. Lotta päättää varastaa itselleen sellaisen.
fi
12:10
 Bonjour AnneIMDB 5.8/10
Anne on ollut monta vuotta naimisissa itsekeskeisen elokuvatuottajan kanssa, kun hänen on odottamatta ajettava Cannesista Pariisiin miehensä liikekumppanin, elämäniloisen Jacquesin kanssa. Automatkasta tulee seikkailu täynnä nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, viiniä ja romantiikkaa - kokemuksia, jotka saavat Annen taas innostumaan elämästä.
fi
13:40
 Green BookIMDB 8.2/10
Tony Lip palkataan mustan pianistin Don Shirleyn autonkuljettajaksi konserttikiertueelle. Rasismin ja vaarojen keskellä kaksikon on unohdettava erilaisuutensa selvitäkseen elämänsä matkasta.
fi
15:45
 A Dog's PurposeIMDB 7.2/10
Bailey-koira ehtii elää monta elämää eri vuosikymmenillä etsiessään olemassaolonsa tarkoitusta. Ethan-pojan kanssa syntyy vahva side, joka kestää kriisitkin. Pääosissa: Josh Gad, Dennis Quaid, K.J. Apa, Juliet Rylance, Bryce Geishar. Ohjaaja: Lasse Hallström, USA 2017.
fi
17:20
 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie SocietyIMDB 7.4/10
Romanttinen draama kirjailijasta, joka toisen maailmansodan loputtua sattumalta saa yhteyden Guernseyn saarella toimivan kirjakerhon jäseniin. Hän päättää matkustaa sinne ja kirjoittaa kirjan heistä ja heidän elämästään saksalaismiehityksen aikana.
fi
19:20
 Book ClubIMDB 6.1/10
Romanttisessa komediassa neljä kypsään ikään ehtinyttä naista lukee kirjakerhossaan Fifty Shades of Greyn, ja kukin kokee omanlaisensa herätyksen. Yksi aloittaa nettideittailun, toinen hyppää uuteen suhteeseen leskeksi jäämisen jälkeen ja jokainen oppii jotain uutta elämästä ja rakkaudesta.
fi
21:00
 Cold PursuitIMDB 6.2/10
Nels (Liam Neeson) on tavallinen mies, joka työskentelee lumenauraajana Coloradossa. Kun hänen poikansa murhataan, hän lähtee kostoretkelle jahtaamaan denveriläistä huumekartellia, joka pian luulee kilpailevan jengin haluavan sotaa.
fi
22:55
 BeckIMDB 5.9/10
Umpikuja. En mand findes brutalt myrdet. Han var kendt for at medvirke i et stort røveri, hvor man aldrig fandt udbyttet. Efterforskningen tager en voldsom drejning for politiet, da en af deres egne forsvinder.
fi

TV guide - Sunday, 19/05/24

00:25
 MidsommarIMDB 7.2/10
Dani ja Christian ovat amerikkalainen nuoripari, jonka suhde on hajoamassa. Sureva Dani lähtee kuitenkin Christianin ja tämän ystävien kanssa juhlimaan juhannusta syrjäiseen ruotsalaiseen kylään.
fi
02:50
 All the Money in the WorldIMDB 6.8/10
Maailman rikkaimman miehen John Paul Gettyn pojanpoika siepataan vuonna 1973 Italiassa ja julkinen kidnappausdraama venyy kuukaudesta toiseen, kun pojan äiti yrittää saada kitsaan appiukon maksamaan lunnaat. Pääosissa Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Romain Duris, Timothy Hutton ja Charlie Plummer. Ohjaus: Ridley Scott. (USA 2017)
fi
05:05
 JokerIMDB 4.5/10
Nicke rakastaa käytännön piloja. Kun hän menee naimisiin, hänen ystävänsä Nicke järjestää polttarit joiden on määrä alkaa kidnappauksella. Kaikki kuitenkin menee pieleen, ja Pelle joutuu oikean terroristiryhmän kidnappaamaksi...
fi
06:50
 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighetIMDB 2.6/10
Kolmas osa äärettömän suositussa ruotsalaisessa komediasarjassa venejupakoista ja huijauksista Göta-kanavalla ja sen rannoilla.
fi
08:20
 Eva & Adam
Adam on luokan uusi tulokas, kun hän tapaa Evan. Eva on juuri alkanut vastustaa poikia parhaan ystävänsä kanssa, koska kaikki pojat ovat lapsellisia. Mutta mikään ei voita ensirakkautta. Kun Eva ja Adam tapaavat, tunteita on vaikeaa estellä.
fi
09:40
 17 AgainIMDB 6.3/10
Komedia 37-vuotiaasta Mikestä (Matthew Perry), joka on elänyt elämänsä katkeruudessa menetettyään mahdollisuuden urheilu-uraan tyttöystävän tultua raskaaksi nuorena. Ihmeellisten tapahtumien jälkeen Mike herää 17-vuotiaana itsenään (Zac Efron) ja saa näin tilaisuuden aloittaa kaiken alusta.
fi
11:20
 Lotta 2 - Lotta flyttar hemifrånIMDB 5.8/10
Lotta on rämäpäinen viisivuotias. Tänä aamuna Lotta on raivoissaan, koska äiti on käskenyt häntä pukemaan päälleen inhottavan kutisevan puseron. Kaikessa hiljaisuudessa Lotta leikkaa siihen suuren reiän.
fi
12:40
 HairsprayIMDB 6.6/10
1960-luvun Amerikkaan sijoittuva komedia tukevasta teinistä, jonka unelma toteutuu, kun hän pääsee tanssijaksi tv-show’hun. Hänen integraatiopuheensa herättävät hieman närää.
fi
14:35
 Wild StyleIMDB 7.1/10
Kulttiklassikko, jota pidetään ensimmäisenä hip hop -elokuvana. Se vangitsee dynaamisen tunnelman 80-luvun alun graffitin ja räpin New Yorkissa.
fi
15:55
 Sune - Best ManIMDB 6.4/10
Lassen luokka on lähdössä salaiselle luokkaretkelle, jonne on myös lähdössä Lassen ihastus Sophie. Mutta luokkaretki on samana viikonloppuna kuin Lassen vaarin häät. Paniikki!
fi
17:20
 The Imitation GameIMDB 8.0/10
Talvella 1952 Iso-Britannian viranomaiset vastaanottivat ilmoituksen asuntomurrosta ja menivät matemaatikko, kryptoanalyytikko ja sotasankari Alan Turingin kotiin tutkimaan tapausta. Viranomaiset päätyivät pidättämään itse Turingin epäiltynä "törkeästä säädyttömyydestä". Syyte homoseksuaalisesta kanssakäymisestä johti tuomioon, joka lopulta mursi Turingin.
fi
19:10
 PavarottiIMDB 7.5/10
Huipputenori Pavarotti oli poikkeuksellinen yhdistelmä persoonallisuutta, neroutta ja julkisuutta, jolla oli ainutlaatuinen kyky tuoda ooppera viihteellisesti lähemmäksi kaikkia musiikin ystäviä.
fi
21:00
 WinchesterIMDB 5.4/10
Kauhuelokuva, jossa asetehtailija Winchesterin varakas perijätär rakentaa jättimäisen talon niiden haamuille, jotka on tapettu perheen aseilla.
fi
22:35
 Den of ThievesIMDB 7.0/10
Nick, erikoisdivisioonan johtaja, saa selville tunnetun rikollisen suunnittelevan isoa ryöstöä. Päästäkseen askeleen edelle, Nick alkaa painostaa rikosliigaa saadakseen ilmiantajan.
fi