HRT International

HRT International

Dana 1. siječnja 2018. godine Hrvatska radiotelevizija pokrenula je peti televizijski program pod nazivom HRT 5, a danas HRT International namijenjen Hrvatima izvan Republike Hrvatske te međunarodnoj javnosti.

Croatia

TV guide - Sunday, 19/05/24

00:14
Peti dan
Teme:
1. Jasenovac
2. Nebinarnost

Komentatori su Marijana Bijelić, Lana Bobić Matija Štahan i Petar Mitrikeski.

hrti.i i youtube kanal hrt-a
Instagram: petidanhrt3
hr
01:15
Studio 4: Sport
Aktualne sportske teme i aktualni sportski trenutak provjerite u studijskim razgovorima s poznatim sportašima, trenerima i djelatnicima iz svijeta sporta.
hr
01:22
Garaža: Atlantida (2013.)
Glazbena emisija, studijski minikoncert s predstavnicima hrvatske urbane glazbene scene. Popularizira glazbu izvan mainstreama.
hr
01:53
#FINO&JEFTINO: Pastrva
Pripremamo primamljiva i svima pristupačna jela diljem Hrvatske uz zanimljive, kreativne i poznate goste.
hr
02:01
Vijesti na španjolskom jeziku
Vijesti na španjolskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
02:09
Mirogoj: Komemoracija žrtvama Bleiburške tragedije i Hrvatskog križnog puta
Na groblju Mirogoj kod središnjeg križa održat će se komemoracija u povodu 79. godišnjice bleiburške tragedije i hrvatskog križnog puta. Spomenut ćemo se svih žrtava najstrašnijih komunističkih zločina koji su se dogodili većinom nad Hrvatima, ali i pripadnicima drugih naroda sredinom svibnja 1945. pa nadalje. Organizator komemoracije je Počasni bleiburški vod, suorganizator u liturgijskom dijelu HBK, pokrovitelj Hrvatski sabor, a supokrovitelj Hrvatski narodni sabor BiH. Vijence će položiti predstavnici državne vlasti RH i Počasnog bleiburškog voda, a prigodne molitve voditi mons. Jure Bogdan, vojni biskup u RH, i imam Halid efendija Dolić, izaslanik Aziza Hasanovića, muftije Islamske zajednice u RH. Nastupit će i klapa Janjevo. Voditelj programa komemoracije je Zvonimir Ancić, glasnogovornik HBK.

Organizator produkcije: Luka Zadravec
hr
02:54
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih stručnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedeće dane.
hr
03:46
turizam.hrt
Kakva nova pravila poslovanja očekuju splitske ugostitelje? Koji su novi trendovi u kamping turizmu i jesu li naši kampovi skupi? Gost emisije je predsjednik Svjetske federacije kampista Alvas Periera.
Koja neotkrivena područja hrvatskog juga već u predsezoni vrve posjetiteljima? Čime u ovo doba turiste privlače na istoku Hrvatske?

Autorica projekta: Senka Mošnja
hr
04:19
Vijesti na engleskom jeziku
Vijesti na engleskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
04:27
Simon čudotvorac, hrvatski igrani film (12)
Crna komedija. Nakon slučajnog saznanja o smrti majke svoje bivše ljubavi Mine, Simon odluči ukrasti njezino tijelo kako bi u Mini izazvao katarzične procese i učinio nešto za nju. Mina godinama nije bila u kontaktu s majkom zbog mračnih obiteljskih tajni. Simon planira nekoliko dana skrivati tijelo, a onda oživjeti pokojnicu. On posjeduje takvu moć. Međutim, Simonu ukradu tijelo i on ga pokušava vratiti upadajući tijekom potrage u razne nevolje. Istovremeno, ne znajući ništa o Simonovim nevoljama, Mina se suočava sa svojom prošlošću i emocionalnom prtljagom koju godinama nosi.

producent: Jozo Patljak
direktor fotografije: Darko Drinovac
montaža: Dubravko Slunjski
scenografija: Velimir Domitrović
kostimografija: Branka Tkalčec
ton: Blaž Andračić
maska: Tina Jesenković
glazba: Dubravko Robić
vfx: Antonio Patljak
hr
06:01
Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb, 30.11.2019., 2.dio
Ovo je drugi dio koncerta Doris Dragović u zagrebačkoj Areni koji će se sigurno pamtiti kao njezin koncert života. Koncert je održan 30. studenoga 2019.
Jedna od najvećih glazbenih diva s ovih prostora, oduševila je publiku svojim svevremenskim hitovima.
Pratio ju je orkestar vrhunskih glazbenika, a dvoranom s oko 18.000 ljudi, odjekivale su uspješnice: Ni riči, Baklje ivanjske, Dajem ti srce, Željo moja... Uz Doris, pjevajte i vi.
hr
07:05
Studio 4: Kultura
Najnoviji informativni sadržaji iz zemlje i svijeta. Prijenosi, javljanja uživo, analize i razgovori s gostima iz svih područja javnog djelovanja. Politika, kultura, sport i aktualnosti iz društvenog života. Prvi, najbrži i najrelevantniji - Studio 4.
hr
07:14
Dolina sunca, serija (42/210)
Svi su zbunjeni zbog Višnjinog ispada, a Lada odmah shvati da je ona prijavila fra Antu. U šetnji pokraj Sivke Sofija naiđe na Nikolu koji pijan spava ispod drveta, ali je on moli da ga odvede bilo gdje samo ne Ruži pred oči. Zbog razvoja događaja Ruža misli kako je upravo Višnja ta s kojom je petljao fra Ante. Stela je iznenađena kad ugleda na vratima Sofiju s pijanim Nikolom. Ruža ne trati vrijeme kako bi po Jablanovu raširila priču o Višnji i fra Anti. Lada zabrinuto povjeri Ottu svoje sumnje na Višnju, ali joj on napomene kako bi se prema Višnji trebali ponijeti onako kako bi to fra Ante učinio. Nikola je posramljen i ne zna što bi rekao kada se probudi kod Sofije. Ona mu kaže da mora razgovarati s Ružom, ali on plane jer je ljut na samoga sebe. Trudeći se svim silama, Ivan se uspijeva podići sam na noge. Nataša u razgovoru sa Sofijom spomene kako joj moraju naći nekog zgodnog udovca, a Sofija teško skrivajući osjećaje odmah pomisli na Nikolu. Lada se sažali nad Ottovom pričom o nesretnoj ljubavi između njega i Sonjine majke, za koju ne zna ni Sonja. Juran uspije oraspoložiti potištenu Sonju spomenuvši joj zajedničke planove za bogatu budućnost. Ruža ostane zatečena kada joj Otto spomene kako je vidio Andriju zagrljenog s dvije djevojke. Juran izlaže Sonji svoj plan sabotaže Kristijanovog ekološkog uzgoja povrća...

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda
hr
07:57
Klub čitatelja
Svaki tjedan strastveni čitatelji, kritičari i teoretičari razgovaraju o jednom naslovu koji se trenutačno čita u Hrvatskoj.
hr
08:48
Jojo i prijevozna sredstva: Automobil
AUTOMOBIL
Jojo i njegovi prijatelji spremaju se na izlet AUTOMOBILOM. Ali prije polaska, treba ga pripremiti za vožnju...
Zato je Jojo najprije provjerio ima li dovoljno benzina, je li sa motorom sve uredu, a zajedno su ga opratli - da bude čist i uredan! Pa kada su sve to obavili, sretni i zaigrani krenuli su u avanturu!
Ali po putu su im se dogodile mnoge neplanirane zgode iz kojih su naučili pravila ponašanja tijekom vožnje...
A naučit ćemo i ih mi zajedno s njima!


Ekipa:
producentica: Blanka Barlović
kostimografkinja: Jasna Zvonković
dramaturginja: Ivana Gudelj
scenarist, autor pjesama i animacija: Bojan Jambrošić
tehničko snimateljska ekipa: Nenad Suvačarov, Demir Drenovački, Boris Bačić
glazbeni producent: Jan Cvetković
montažeri: Igor Roksandić, Nina Koletić, Matija Ivće, Tomislav Rataj, Tomislav Mihajlov
majstor tona: Robert Vladimir Stanić
redateljica: Ivana Radovčić
urednica: Silva Skender
hr
08:54
Mališani: David - Pospremanje
U dvadeset dvominutnih epizoda serije čekaju vas do sada neviđene zgode i postolovine: kako oprati šape svome psiću, kako ga nahraniti, kako staviti rublje na sušenje i pobijediti kvačice, izvaditi suđe iz perilice, pripremiti sok od naranče, pomesti kuću, posaditi biljke u vrtu ili se sam samcat spakirati za izlet.
Provedite jutro u društvu dvogodišnjaka!

Seriju pripremili:
Dario Hacek, Valentina Mavretić, Srđan Gulić

Producentica: Marinela Brala

Urednice: Sanja Nakić, Tanja Kirhmajer
hr
08:56
Ho ho ho hotel: Staro novo
HO HO HO HOTEL

Ove vas jeseni pozivamo u hotel kakav još nikada niste vidjeli! Kakve će sve goste dočekati najbolji i i najzabavniji domaćini Hotela Ruža i Franc i koje će smiješne, šašave i nemoguće želje i probleme imati njihovi gosti- vidjet ćete u 20 epizoda nove humoristično- edukativne serije za djecu ! Ruža i Franc mogu riješiti svaki problem, ali , na a svoj posebni i smiješni način.


Igrano- edukativna serija od 20 desetominutnih epizoda u produkciji Programa za djecu i mlade događa se u hotelu s najneobičnijim, najboljim i najsješnijim domaćinima Ružom i Francom te njihovim gostima s još neobičnijim luckastim željama i problemima! Kroz smiješne i šašave zgode nespretnog mađioničara, šašavog znanstvenika, operne dive koja je ostala bez glasa i mnogih drugih, naučit ćemo što je toplo, a što hladno, što tiho, a što glasno, brzo ili sporo, veliko il malo, visoko i nisko, blizu ili daleko, teško ili lagano, vidljivo ili nevidljivo!
U seriji glavne uloge igraju Jadranka Đokić i Borko Perić kao domaćini hotela koji probleme rješavaju svak na svoj luckasti način, te njihovi gosti : Ksenija Marinković, Jelena Miholjević, Živko Anočić, Karlo Mrkša, Filip Juričić, Bernard Tomić, Lana Barić, Sanja Milardović, Paško Vukasović, Pero Juričić, Helena Buljan , Frano Mašković, Linda Begonja, Nataša Janjić, Judta Franković, Ana Maras Harmander, Dražen Bratulić , Iva Peter Dragan, Aneta Grabovac , Tit i Toma Medvešek i mnogi drugi.

Redatelji : Marko Šantić i Ivan Sikavica
Direktori fotografije: Ivan Zadro, Danko Vučinović i Frane Pamić
Scenograf: Stefano Katunar
Kostimografkinja: Jasna Zvonković
Autor glazbe: Coco Mosquito
Urednica: Tanja Kirhmajer
Producentica: Sanja Ivančin
hr
09:07
Tata i ja: Na bicikliranju, dokumentarno-igrana serija za djecu
U 2. sezoni serijala "Tata i ja", Tristan i njegov tata Domagoj odlaze na izlete gdje njihovo druženje i istraživanje, ponekad i svladavanje izazova, postaje zabava i učenje za oboje. A kako i sami kažu - najvažnije je da će im svaka od avantura koju su zajedno doživjeli na tom putu postati vrijedna uspomena na vrijeme koje su proveli zajedno.

U ovoj epizodi Domagoj i Tristan odlaze na bicikliranje.
hr
09:17
Potrošački kod
Zbog krivotvorenih proizvoda i piratstva svaka država u prosjeku na godinu izgubi do 15 milijardi eura. Činjenica je da se gotovo sve može krivotvoriti: prehrambeni i kozmetički proizvodi, odjeća, igračke, lijekovi. Na razini EU-a krivotvoreni proizvodi čine gotovo 7 posto svih proizvoda uvezenih iz trećih zemalja. Lani je naša Carinska uprava zabilježila ulazak 635 krivotvorena proizvoda vrijednih više od 4 200 000 eura.
Gosti su: Ninoslav Babić, viši upravni savjetnik u Carinskoj upravi, Središnjem uredu, Sektoru za carinski sustav, i Ana Knežević, Hrvatska udruga za zaštitu potrošača.
hr
09:44
Studio 4: Sport
Aktualne sportske teme i aktualni sportski trenutak provjerite u studijskim razgovorima s poznatim sportašima, trenerima i djelatnicima iz svijeta sporta.
hr
09:52
#REPORTAŽE: Lovac na oluje, dokumentarna reportaža
Iz emisije Kod nas doma donosimo reportaže o zanimljivim temama.
hr
10:01
Vijesti na španjolskom jeziku
Vijesti na španjolskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
10:09
Mirogoj: Komemoracija žrtvama Bleiburške tragedije i Hrvatskog križnog puta
Na groblju Mirogoj kod središnjeg križa održat će se komemoracija u povodu 79. godišnjice bleiburške tragedije i hrvatskog križnog puta. Spomenut ćemo se svih žrtava najstrašnijih komunističkih zločina koji su se dogodili većinom nad Hrvatima, ali i pripadnicima drugih naroda sredinom svibnja 1945. pa nadalje. Organizator komemoracije je Počasni bleiburški vod, suorganizator u liturgijskom dijelu HBK, pokrovitelj Hrvatski sabor, a supokrovitelj Hrvatski narodni sabor BiH. Vijence će položiti predstavnici državne vlasti RH i Počasnog bleiburškog voda, a prigodne molitve voditi mons. Jure Bogdan, vojni biskup u RH, i imam Halid efendija Dolić, izaslanik Aziza Hasanovića, muftije Islamske zajednice u RH. Nastupit će i klapa Janjevo. Voditelj programa komemoracije je Zvonimir Ancić, glasnogovornik HBK.

Organizator produkcije: Luka Zadravec
hr
10:54
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih stručnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedeće dane.
hr
11:46
turizam.hrt
Kakva nova pravila poslovanja očekuju splitske ugostitelje? Koji su novi trendovi u kamping turizmu i jesu li naši kampovi skupi? Gost emisije je predsjednik Svjetske federacije kampista Alvas Periera.
Koja neotkrivena područja hrvatskog juga već u predsezoni vrve posjetiteljima? Čime u ovo doba turiste privlače na istoku Hrvatske?

Autorica projekta: Senka Mošnja
hr
12:19
Vijesti na engleskom jeziku
Vijesti na engleskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
12:27
Simon čudotvorac, hrvatski igrani film (12)
Crna komedija. Nakon slučajnog saznanja o smrti majke svoje bivše ljubavi Mine, Simon odluči ukrasti njezino tijelo kako bi u Mini izazvao katarzične procese i učinio nešto za nju. Mina godinama nije bila u kontaktu s majkom zbog mračnih obiteljskih tajni. Simon planira nekoliko dana skrivati tijelo, a onda oživjeti pokojnicu. On posjeduje takvu moć. Međutim, Simonu ukradu tijelo i on ga pokušava vratiti upadajući tijekom potrage u razne nevolje. Istovremeno, ne znajući ništa o Simonovim nevoljama, Mina se suočava sa svojom prošlošću i emocionalnom prtljagom koju godinama nosi.

producent: Jozo Patljak
direktor fotografije: Darko Drinovac
montaža: Dubravko Slunjski
scenografija: Velimir Domitrović
kostimografija: Branka Tkalčec
ton: Blaž Andračić
maska: Tina Jesenković
glazba: Dubravko Robić
vfx: Antonio Patljak
hr
14:01
Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb, 30.11.2019., 2.dio
Ovo je drugi dio koncerta Doris Dragović u zagrebačkoj Areni koji će se sigurno pamtiti kao njezin koncert života. Koncert je održan 30. studenoga 2019.
Jedna od najvećih glazbenih diva s ovih prostora, oduševila je publiku svojim svevremenskim hitovima.
Pratio ju je orkestar vrhunskih glazbenika, a dvoranom s oko 18.000 ljudi, odjekivale su uspješnice: Ni riči, Baklje ivanjske, Dajem ti srce, Željo moja... Uz Doris, pjevajte i vi.
hr
15:05
Studio 4: Kultura
Najnoviji informativni sadržaji iz zemlje i svijeta. Prijenosi, javljanja uživo, analize i razgovori s gostima iz svih područja javnog djelovanja. Politika, kultura, sport i aktualnosti iz društvenog života. Prvi, najbrži i najrelevantniji - Studio 4.
hr
15:14
Dolina sunca, serija (42/210)
Svi su zbunjeni zbog Višnjinog ispada, a Lada odmah shvati da je ona prijavila fra Antu. U šetnji pokraj Sivke Sofija naiđe na Nikolu koji pijan spava ispod drveta, ali je on moli da ga odvede bilo gdje samo ne Ruži pred oči. Zbog razvoja događaja Ruža misli kako je upravo Višnja ta s kojom je petljao fra Ante. Stela je iznenađena kad ugleda na vratima Sofiju s pijanim Nikolom. Ruža ne trati vrijeme kako bi po Jablanovu raširila priču o Višnji i fra Anti. Lada zabrinuto povjeri Ottu svoje sumnje na Višnju, ali joj on napomene kako bi se prema Višnji trebali ponijeti onako kako bi to fra Ante učinio. Nikola je posramljen i ne zna što bi rekao kada se probudi kod Sofije. Ona mu kaže da mora razgovarati s Ružom, ali on plane jer je ljut na samoga sebe. Trudeći se svim silama, Ivan se uspijeva podići sam na noge. Nataša u razgovoru sa Sofijom spomene kako joj moraju naći nekog zgodnog udovca, a Sofija teško skrivajući osjećaje odmah pomisli na Nikolu. Lada se sažali nad Ottovom pričom o nesretnoj ljubavi između njega i Sonjine majke, za koju ne zna ni Sonja. Juran uspije oraspoložiti potištenu Sonju spomenuvši joj zajedničke planove za bogatu budućnost. Ruža ostane zatečena kada joj Otto spomene kako je vidio Andriju zagrljenog s dvije djevojke. Juran izlaže Sonji svoj plan sabotaže Kristijanovog ekološkog uzgoja povrća...

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda
hr
15:57
Klub čitatelja
Svaki tjedan strastveni čitatelji, kritičari i teoretičari razgovaraju o jednom naslovu koji se trenutačno čita u Hrvatskoj.
hr
16:48
Jojo i prijevozna sredstva: Automobil
AUTOMOBIL
Jojo i njegovi prijatelji spremaju se na izlet AUTOMOBILOM. Ali prije polaska, treba ga pripremiti za vožnju...
Zato je Jojo najprije provjerio ima li dovoljno benzina, je li sa motorom sve uredu, a zajedno su ga opratli - da bude čist i uredan! Pa kada su sve to obavili, sretni i zaigrani krenuli su u avanturu!
Ali po putu su im se dogodile mnoge neplanirane zgode iz kojih su naučili pravila ponašanja tijekom vožnje...
A naučit ćemo i ih mi zajedno s njima!


Ekipa:
producentica: Blanka Barlović
kostimografkinja: Jasna Zvonković
dramaturginja: Ivana Gudelj
scenarist, autor pjesama i animacija: Bojan Jambrošić
tehničko snimateljska ekipa: Nenad Suvačarov, Demir Drenovački, Boris Bačić
glazbeni producent: Jan Cvetković
montažeri: Igor Roksandić, Nina Koletić, Matija Ivće, Tomislav Rataj, Tomislav Mihajlov
majstor tona: Robert Vladimir Stanić
redateljica: Ivana Radovčić
urednica: Silva Skender
hr
16:54
Mališani: David - Pospremanje
U dvadeset dvominutnih epizoda serije čekaju vas do sada neviđene zgode i postolovine: kako oprati šape svome psiću, kako ga nahraniti, kako staviti rublje na sušenje i pobijediti kvačice, izvaditi suđe iz perilice, pripremiti sok od naranče, pomesti kuću, posaditi biljke u vrtu ili se sam samcat spakirati za izlet.
Provedite jutro u društvu dvogodišnjaka!

Seriju pripremili:
Dario Hacek, Valentina Mavretić, Srđan Gulić

Producentica: Marinela Brala

Urednice: Sanja Nakić, Tanja Kirhmajer
hr
16:56
Ho ho ho hotel: Staro novo
HO HO HO HOTEL

Ove vas jeseni pozivamo u hotel kakav još nikada niste vidjeli! Kakve će sve goste dočekati najbolji i i najzabavniji domaćini Hotela Ruža i Franc i koje će smiješne, šašave i nemoguće želje i probleme imati njihovi gosti- vidjet ćete u 20 epizoda nove humoristično- edukativne serije za djecu ! Ruža i Franc mogu riješiti svaki problem, ali , na a svoj posebni i smiješni način.


Igrano- edukativna serija od 20 desetominutnih epizoda u produkciji Programa za djecu i mlade događa se u hotelu s najneobičnijim, najboljim i najsješnijim domaćinima Ružom i Francom te njihovim gostima s još neobičnijim luckastim željama i problemima! Kroz smiješne i šašave zgode nespretnog mađioničara, šašavog znanstvenika, operne dive koja je ostala bez glasa i mnogih drugih, naučit ćemo što je toplo, a što hladno, što tiho, a što glasno, brzo ili sporo, veliko il malo, visoko i nisko, blizu ili daleko, teško ili lagano, vidljivo ili nevidljivo!
U seriji glavne uloge igraju Jadranka Đokić i Borko Perić kao domaćini hotela koji probleme rješavaju svak na svoj luckasti način, te njihovi gosti : Ksenija Marinković, Jelena Miholjević, Živko Anočić, Karlo Mrkša, Filip Juričić, Bernard Tomić, Lana Barić, Sanja Milardović, Paško Vukasović, Pero Juričić, Helena Buljan , Frano Mašković, Linda Begonja, Nataša Janjić, Judta Franković, Ana Maras Harmander, Dražen Bratulić , Iva Peter Dragan, Aneta Grabovac , Tit i Toma Medvešek i mnogi drugi.

Redatelji : Marko Šantić i Ivan Sikavica
Direktori fotografije: Ivan Zadro, Danko Vučinović i Frane Pamić
Scenograf: Stefano Katunar
Kostimografkinja: Jasna Zvonković
Autor glazbe: Coco Mosquito
Urednica: Tanja Kirhmajer
Producentica: Sanja Ivančin
hr
17:07
Tata i ja: Na bicikliranju, dokumentarno-igrana serija za djecu
U 2. sezoni serijala "Tata i ja", Tristan i njegov tata Domagoj odlaze na izlete gdje njihovo druženje i istraživanje, ponekad i svladavanje izazova, postaje zabava i učenje za oboje. A kako i sami kažu - najvažnije je da će im svaka od avantura koju su zajedno doživjeli na tom putu postati vrijedna uspomena na vrijeme koje su proveli zajedno.

U ovoj epizodi Domagoj i Tristan odlaze na bicikliranje.
hr
17:17
Potrošački kod
Zbog krivotvorenih proizvoda i piratstva svaka država u prosjeku na godinu izgubi do 15 milijardi eura. Činjenica je da se gotovo sve može krivotvoriti: prehrambeni i kozmetički proizvodi, odjeća, igračke, lijekovi. Na razini EU-a krivotvoreni proizvodi čine gotovo 7 posto svih proizvoda uvezenih iz trećih zemalja. Lani je naša Carinska uprava zabilježila ulazak 635 krivotvorena proizvoda vrijednih više od 4 200 000 eura.
Gosti su: Ninoslav Babić, viši upravni savjetnik u Carinskoj upravi, Središnjem uredu, Sektoru za carinski sustav, i Ana Knežević, Hrvatska udruga za zaštitu potrošača.
hr
17:44
Studio 4: Sport
Aktualne sportske teme i aktualni sportski trenutak provjerite u studijskim razgovorima s poznatim sportašima, trenerima i djelatnicima iz svijeta sporta.
hr
17:52
#REPORTAŽE: Lovac na oluje, dokumentarna reportaža
Iz emisije Kod nas doma donosimo reportaže o zanimljivim temama.
hr
18:01
Vijesti na španjolskom jeziku
Vijesti na španjolskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
18:09
Mirogoj: Komemoracija žrtvama Bleiburške tragedije i Hrvatskog križnog puta
Na groblju Mirogoj kod središnjeg križa održat će se komemoracija u povodu 79. godišnjice bleiburške tragedije i hrvatskog križnog puta. Spomenut ćemo se svih žrtava najstrašnijih komunističkih zločina koji su se dogodili većinom nad Hrvatima, ali i pripadnicima drugih naroda sredinom svibnja 1945. pa nadalje. Organizator komemoracije je Počasni bleiburški vod, suorganizator u liturgijskom dijelu HBK, pokrovitelj Hrvatski sabor, a supokrovitelj Hrvatski narodni sabor BiH. Vijence će položiti predstavnici državne vlasti RH i Počasnog bleiburškog voda, a prigodne molitve voditi mons. Jure Bogdan, vojni biskup u RH, i imam Halid efendija Dolić, izaslanik Aziza Hasanovića, muftije Islamske zajednice u RH. Nastupit će i klapa Janjevo. Voditelj programa komemoracije je Zvonimir Ancić, glasnogovornik HBK.

Organizator produkcije: Luka Zadravec
hr
18:54
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih stručnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedeće dane.
hr
19:46
turizam.hrt
Kakva nova pravila poslovanja očekuju splitske ugostitelje? Koji su novi trendovi u kamping turizmu i jesu li naši kampovi skupi? Gost emisije je predsjednik Svjetske federacije kampista Alvas Periera.
Koja neotkrivena područja hrvatskog juga već u predsezoni vrve posjetiteljima? Čime u ovo doba turiste privlače na istoku Hrvatske?

Autorica projekta: Senka Mošnja
hr
20:19
Vijesti na engleskom jeziku
Vijesti na engleskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
20:27
Simon čudotvorac, hrvatski igrani film (12)
Crna komedija. Nakon slučajnog saznanja o smrti majke svoje bivše ljubavi Mine, Simon odluči ukrasti njezino tijelo kako bi u Mini izazvao katarzične procese i učinio nešto za nju. Mina godinama nije bila u kontaktu s majkom zbog mračnih obiteljskih tajni. Simon planira nekoliko dana skrivati tijelo, a onda oživjeti pokojnicu. On posjeduje takvu moć. Međutim, Simonu ukradu tijelo i on ga pokušava vratiti upadajući tijekom potrage u razne nevolje. Istovremeno, ne znajući ništa o Simonovim nevoljama, Mina se suočava sa svojom prošlošću i emocionalnom prtljagom koju godinama nosi.

producent: Jozo Patljak
direktor fotografije: Darko Drinovac
montaža: Dubravko Slunjski
scenografija: Velimir Domitrović
kostimografija: Branka Tkalčec
ton: Blaž Andračić
maska: Tina Jesenković
glazba: Dubravko Robić
vfx: Antonio Patljak
hr
22:01
Koncert Doris Dragović u Areni Zagreb, 30.11.2019., 2.dio
Ovo je drugi dio koncerta Doris Dragović u zagrebačkoj Areni koji će se sigurno pamtiti kao njezin koncert života. Koncert je održan 30. studenoga 2019.
Jedna od najvećih glazbenih diva s ovih prostora, oduševila je publiku svojim svevremenskim hitovima.
Pratio ju je orkestar vrhunskih glazbenika, a dvoranom s oko 18.000 ljudi, odjekivale su uspješnice: Ni riči, Baklje ivanjske, Dajem ti srce, Željo moja... Uz Doris, pjevajte i vi.
hr
23:05
Studio 4: Kultura
Najnoviji informativni sadržaji iz zemlje i svijeta. Prijenosi, javljanja uživo, analize i razgovori s gostima iz svih područja javnog djelovanja. Politika, kultura, sport i aktualnosti iz društvenog života. Prvi, najbrži i najrelevantniji - Studio 4.
hr
23:14
Dolina sunca, serija (42/210)
Svi su zbunjeni zbog Višnjinog ispada, a Lada odmah shvati da je ona prijavila fra Antu. U šetnji pokraj Sivke Sofija naiđe na Nikolu koji pijan spava ispod drveta, ali je on moli da ga odvede bilo gdje samo ne Ruži pred oči. Zbog razvoja događaja Ruža misli kako je upravo Višnja ta s kojom je petljao fra Ante. Stela je iznenađena kad ugleda na vratima Sofiju s pijanim Nikolom. Ruža ne trati vrijeme kako bi po Jablanovu raširila priču o Višnji i fra Anti. Lada zabrinuto povjeri Ottu svoje sumnje na Višnju, ali joj on napomene kako bi se prema Višnji trebali ponijeti onako kako bi to fra Ante učinio. Nikola je posramljen i ne zna što bi rekao kada se probudi kod Sofije. Ona mu kaže da mora razgovarati s Ružom, ali on plane jer je ljut na samoga sebe. Trudeći se svim silama, Ivan se uspijeva podići sam na noge. Nataša u razgovoru sa Sofijom spomene kako joj moraju naći nekog zgodnog udovca, a Sofija teško skrivajući osjećaje odmah pomisli na Nikolu. Lada se sažali nad Ottovom pričom o nesretnoj ljubavi između njega i Sonjine majke, za koju ne zna ni Sonja. Juran uspije oraspoložiti potištenu Sonju spomenuvši joj zajedničke planove za bogatu budućnost. Ruža ostane zatečena kada joj Otto spomene kako je vidio Andriju zagrljenog s dvije djevojke. Juran izlaže Sonji svoj plan sabotaže Kristijanovog ekološkog uzgoja povrća...

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda
hr
23:57
Klub čitatelja
Svaki tjedan strastveni čitatelji, kritičari i teoretičari razgovaraju o jednom naslovu koji se trenutačno čita u Hrvatskoj.
hr

TV guide - Monday, 20/05/24

00:48
Jojo i prijevozna sredstva: Automobil
AUTOMOBIL
Jojo i njegovi prijatelji spremaju se na izlet AUTOMOBILOM. Ali prije polaska, treba ga pripremiti za vožnju...
Zato je Jojo najprije provjerio ima li dovoljno benzina, je li sa motorom sve uredu, a zajedno su ga opratli - da bude čist i uredan! Pa kada su sve to obavili, sretni i zaigrani krenuli su u avanturu!
Ali po putu su im se dogodile mnoge neplanirane zgode iz kojih su naučili pravila ponašanja tijekom vožnje...
A naučit ćemo i ih mi zajedno s njima!


Ekipa:
producentica: Blanka Barlović
kostimografkinja: Jasna Zvonković
dramaturginja: Ivana Gudelj
scenarist, autor pjesama i animacija: Bojan Jambrošić
tehničko snimateljska ekipa: Nenad Suvačarov, Demir Drenovački, Boris Bačić
glazbeni producent: Jan Cvetković
montažeri: Igor Roksandić, Nina Koletić, Matija Ivće, Tomislav Rataj, Tomislav Mihajlov
majstor tona: Robert Vladimir Stanić
redateljica: Ivana Radovčić
urednica: Silva Skender
hr
00:54
Mališani: David - Pospremanje
U dvadeset dvominutnih epizoda serije čekaju vas do sada neviđene zgode i postolovine: kako oprati šape svome psiću, kako ga nahraniti, kako staviti rublje na sušenje i pobijediti kvačice, izvaditi suđe iz perilice, pripremiti sok od naranče, pomesti kuću, posaditi biljke u vrtu ili se sam samcat spakirati za izlet.
Provedite jutro u društvu dvogodišnjaka!

Seriju pripremili:
Dario Hacek, Valentina Mavretić, Srđan Gulić

Producentica: Marinela Brala

Urednice: Sanja Nakić, Tanja Kirhmajer
hr
00:56
Ho ho ho hotel: Staro novo
HO HO HO HOTEL

Ove vas jeseni pozivamo u hotel kakav još nikada niste vidjeli! Kakve će sve goste dočekati najbolji i i najzabavniji domaćini Hotela Ruža i Franc i koje će smiješne, šašave i nemoguće želje i probleme imati njihovi gosti- vidjet ćete u 20 epizoda nove humoristično- edukativne serije za djecu ! Ruža i Franc mogu riješiti svaki problem, ali , na a svoj posebni i smiješni način.


Igrano- edukativna serija od 20 desetominutnih epizoda u produkciji Programa za djecu i mlade događa se u hotelu s najneobičnijim, najboljim i najsješnijim domaćinima Ružom i Francom te njihovim gostima s još neobičnijim luckastim željama i problemima! Kroz smiješne i šašave zgode nespretnog mađioničara, šašavog znanstvenika, operne dive koja je ostala bez glasa i mnogih drugih, naučit ćemo što je toplo, a što hladno, što tiho, a što glasno, brzo ili sporo, veliko il malo, visoko i nisko, blizu ili daleko, teško ili lagano, vidljivo ili nevidljivo!
U seriji glavne uloge igraju Jadranka Đokić i Borko Perić kao domaćini hotela koji probleme rješavaju svak na svoj luckasti način, te njihovi gosti : Ksenija Marinković, Jelena Miholjević, Živko Anočić, Karlo Mrkša, Filip Juričić, Bernard Tomić, Lana Barić, Sanja Milardović, Paško Vukasović, Pero Juričić, Helena Buljan , Frano Mašković, Linda Begonja, Nataša Janjić, Judta Franković, Ana Maras Harmander, Dražen Bratulić , Iva Peter Dragan, Aneta Grabovac , Tit i Toma Medvešek i mnogi drugi.

Redatelji : Marko Šantić i Ivan Sikavica
Direktori fotografije: Ivan Zadro, Danko Vučinović i Frane Pamić
Scenograf: Stefano Katunar
Kostimografkinja: Jasna Zvonković
Autor glazbe: Coco Mosquito
Urednica: Tanja Kirhmajer
Producentica: Sanja Ivančin
hr
01:07
Tata i ja: Na bicikliranju, dokumentarno-igrana serija za djecu
U 2. sezoni serijala "Tata i ja", Tristan i njegov tata Domagoj odlaze na izlete gdje njihovo druženje i istraživanje, ponekad i svladavanje izazova, postaje zabava i učenje za oboje. A kako i sami kažu - najvažnije je da će im svaka od avantura koju su zajedno doživjeli na tom putu postati vrijedna uspomena na vrijeme koje su proveli zajedno.

U ovoj epizodi Domagoj i Tristan odlaze na bicikliranje.
hr
01:17
Potrošački kod
Zbog krivotvorenih proizvoda i piratstva svaka država u prosjeku na godinu izgubi do 15 milijardi eura. Činjenica je da se gotovo sve može krivotvoriti: prehrambeni i kozmetički proizvodi, odjeća, igračke, lijekovi. Na razini EU-a krivotvoreni proizvodi čine gotovo 7 posto svih proizvoda uvezenih iz trećih zemalja. Lani je naša Carinska uprava zabilježila ulazak 635 krivotvorena proizvoda vrijednih više od 4 200 000 eura.
Gosti su: Ninoslav Babić, viši upravni savjetnik u Carinskoj upravi, Središnjem uredu, Sektoru za carinski sustav, i Ana Knežević, Hrvatska udruga za zaštitu potrošača.
hr
01:44
Studio 4: Sport
Aktualne sportske teme i aktualni sportski trenutak provjerite u studijskim razgovorima s poznatim sportašima, trenerima i djelatnicima iz svijeta sporta.
hr
01:52
#REPORTAŽE: Lovac na oluje, dokumentarna reportaža
Iz emisije Kod nas doma donosimo reportaže o zanimljivim temama.
hr
02:01
Vijesti na španjolskom jeziku
Vijesti na španjolskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
02:08
Mir i dobro
Nedjeljni informativni magazin prati tjedne događaje vezane uz djelovanje i život Katoličke Crkve u domovini i inozemstvu.
hr
02:35
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih stručnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedeće dane.
hr
03:28
Split: More
Mozaična informativna emisija posvećena bogatstvu našeg Jadranskog mora, obale i priobalja. Donosi zanimljive reportaže o temama vezanim za život na moru i uz njega. Emitira se iz HRT-ovih studija Split, Rijeka, Zadar i Pula.
hr
03:58
Vijesti na engleskom jeziku
Vijesti na engleskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
04:06
Plodovi zemlje
Nedjeljna emisija o poljoprivredi i ribarstvu bavi se aktualnim temama, kritički progovara o agrarnoj politici, savjetuje i poučava gledatelje te donosi agroprognozu. Najstarija specijalizirana emisija Hrvatske televizije, emitira se od 1958. godine.
hr
04:57
Simon čudotvorac, hrvatski film (12)
Crna komedija. Nakon slučajnog saznanja o smrti majke svoje bivše ljubavi Mine, Simon odluči ukrasti njezino tijelo kako bi u Mini izazvao katarzične procese i učinio nešto za nju. Mina godinama nije bila u kontaktu s majkom zbog mračnih obiteljskih tajni. Simon planira nekoliko dana skrivati tijelo, a onda oživjeti pokojnicu. On posjeduje takvu moć. Međutim, Simonu ukradu tijelo i on ga pokušava vratiti upadajući tijekom potrage u razne nevolje. Istovremeno, ne znajući ništa o Simonovim nevoljama, Mina se suočava sa svojom prošlošću i emocionalnom prtljagom koju godinama nosi.

producent: Jozo Patljak
direktor fotografije: Darko Drinovac
montaža: Dubravko Slunjski
scenografija: Velimir Domitrović
kostimografija: Branka Tkalčec
ton: Blaž Andračić
maska: Tina Jesenković
glazba: Dubravko Robić
vfx: Antonio Patljak
hr
06:30
Abeceda zdravlja: Ljetne infekcije
U deset minuta govori se o jednoj bolesti i načinima liječenja te mogućnostima koje nude suvremena dijagnostika i terapija.
hr
06:39
Studio 4: Kultura
Najnoviji informativni sadržaji iz zemlje i svijeta. Prijenosi, javljanja uživo, analize i razgovori s gostima iz svih područja javnog djelovanja. Politika, kultura, sport i aktualnosti iz društvenog života. Prvi, najbrži i najrelevantniji - Studio 4.
hr
06:49
Nedjeljom u 2
Tjedna emisija u kojoj urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture i gospodarstva.
hr
07:47
Samo lagano
"Pravi umjetnik nije onaj tko je inspiriran, već onaj koji inspirira druge", rekao je slavni Salvador Dali.
Iako svi nismo umjetnici, ponekad načinom života možemo nadahnuti one oko sebe.
I tko zna, možda će to biti onaj kamenčić koji će pokrenuti kakvu inspirativnu lavinu iz koje se može izroditi i poneko pravo umjetničko djelo.
Do tada - uvijek se možemo diviti onima koja već postoje!
Ili nadahnuće možete pronaći u najnovijoj epizodi našeg SAMO LAGANOg druženja!
hr
08:18
Simfonijski orkestar i Zbor HRT-a, Akademski zbor I.G. Kovačić pod ravnanjem Vladimira Kranjčevića izvode djela A. Brucknera - V. Lisinski, 17.11.2016.
Dirigent, pijanist, pedagog i organizator - dugogodišnji šef dirigent Zbora HRT-a (od 1976. do 1982.) i Simfonijskog orkestra HRT-a (od 1983. do 1988.), maestro Vladimir Kranjčević preminuo je 9. veljače 2020., u 84. godini. U spomen na njegov život i stvaralaštvo prikazujemo koncert iz 2016. godine kada je maestro Kranjčević u Koncertnoj dvorani" V. Lisinski" obilježio 80. životnu obljetnicu uz ansamble koje je kao šef-dirigent vodio u vrijeme pune stvaralačke snage - Zbor i Simfonijski orkestar HRT-a, Akademski zbor Ivan Goran Kovačić, uz vokalne soliste čije je stasanje i sam poticao - Martinu Zadro, Martinu Gojčetu Silić, Domagoja Dorotića, Luciana Batinića te orguljaša Pavla Mašića. Za slavljenički koncert odabrao je djela jednog od svojih omiljenih skladatelja, Antona Brucknera - 7. simfoniju i Te Deum.
hr
09:51
Studio 4: Sport
Aktualne sportske teme i aktualni sportski trenutak provjerite u studijskim razgovorima s poznatim sportašima, trenerima i djelatnicima iz svijeta sporta.
hr
10:01
Vijesti na španjolskom jeziku
Vijesti na španjolskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
10:08
Mir i dobro
Nedjeljni informativni magazin prati tjedne događaje vezane uz djelovanje i život Katoličke Crkve u domovini i inozemstvu.
hr
10:35
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih stručnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedeće dane.
hr
11:28
Split: More
Mozaična informativna emisija posvećena bogatstvu našeg Jadranskog mora, obale i priobalja. Donosi zanimljive reportaže o temama vezanim za život na moru i uz njega. Emitira se iz HRT-ovih studija Split, Rijeka, Zadar i Pula.
hr
11:58
Vijesti na engleskom jeziku
Vijesti na engleskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
12:06
Plodovi zemlje
Nedjeljna emisija o poljoprivredi i ribarstvu bavi se aktualnim temama, kritički progovara o agrarnoj politici, savjetuje i poučava gledatelje te donosi agroprognozu. Najstarija specijalizirana emisija Hrvatske televizije, emitira se od 1958. godine.
hr
12:57
Simon čudotvorac, hrvatski film (12)
Crna komedija. Nakon slučajnog saznanja o smrti majke svoje bivše ljubavi Mine, Simon odluči ukrasti njezino tijelo kako bi u Mini izazvao katarzične procese i učinio nešto za nju. Mina godinama nije bila u kontaktu s majkom zbog mračnih obiteljskih tajni. Simon planira nekoliko dana skrivati tijelo, a onda oživjeti pokojnicu. On posjeduje takvu moć. Međutim, Simonu ukradu tijelo i on ga pokušava vratiti upadajući tijekom potrage u razne nevolje. Istovremeno, ne znajući ništa o Simonovim nevoljama, Mina se suočava sa svojom prošlošću i emocionalnom prtljagom koju godinama nosi.

producent: Jozo Patljak
direktor fotografije: Darko Drinovac
montaža: Dubravko Slunjski
scenografija: Velimir Domitrović
kostimografija: Branka Tkalčec
ton: Blaž Andračić
maska: Tina Jesenković
glazba: Dubravko Robić
vfx: Antonio Patljak
hr
14:30
Abeceda zdravlja: Ljetne infekcije
U deset minuta govori se o jednoj bolesti i načinima liječenja te mogućnostima koje nude suvremena dijagnostika i terapija.
hr
14:39
Studio 4: Kultura
Najnoviji informativni sadržaji iz zemlje i svijeta. Prijenosi, javljanja uživo, analize i razgovori s gostima iz svih područja javnog djelovanja. Politika, kultura, sport i aktualnosti iz društvenog života. Prvi, najbrži i najrelevantniji - Studio 4.
hr
14:49
Nedjeljom u 2
Tjedna emisija u kojoj urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture i gospodarstva.
hr
15:47
Samo lagano
"Pravi umjetnik nije onaj tko je inspiriran, već onaj koji inspirira druge", rekao je slavni Salvador Dali.
Iako svi nismo umjetnici, ponekad načinom života možemo nadahnuti one oko sebe.
I tko zna, možda će to biti onaj kamenčić koji će pokrenuti kakvu inspirativnu lavinu iz koje se može izroditi i poneko pravo umjetničko djelo.
Do tada - uvijek se možemo diviti onima koja već postoje!
Ili nadahnuće možete pronaći u najnovijoj epizodi našeg SAMO LAGANOg druženja!
hr
16:18
Simfonijski orkestar i Zbor HRT-a, Akademski zbor I.G. Kovačić pod ravnanjem Vladimira Kranjčevića izvode djela A. Brucknera - V. Lisinski, 17.11.2016.
Dirigent, pijanist, pedagog i organizator - dugogodišnji šef dirigent Zbora HRT-a (od 1976. do 1982.) i Simfonijskog orkestra HRT-a (od 1983. do 1988.), maestro Vladimir Kranjčević preminuo je 9. veljače 2020., u 84. godini. U spomen na njegov život i stvaralaštvo prikazujemo koncert iz 2016. godine kada je maestro Kranjčević u Koncertnoj dvorani" V. Lisinski" obilježio 80. životnu obljetnicu uz ansamble koje je kao šef-dirigent vodio u vrijeme pune stvaralačke snage - Zbor i Simfonijski orkestar HRT-a, Akademski zbor Ivan Goran Kovačić, uz vokalne soliste čije je stasanje i sam poticao - Martinu Zadro, Martinu Gojčetu Silić, Domagoja Dorotića, Luciana Batinića te orguljaša Pavla Mašića. Za slavljenički koncert odabrao je djela jednog od svojih omiljenih skladatelja, Antona Brucknera - 7. simfoniju i Te Deum.
hr
17:51
Studio 4: Sport
Aktualne sportske teme i aktualni sportski trenutak provjerite u studijskim razgovorima s poznatim sportašima, trenerima i djelatnicima iz svijeta sporta.
hr
18:01
Vijesti na španjolskom jeziku
Vijesti na španjolskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
18:08
Mir i dobro
Nedjeljni informativni magazin prati tjedne događaje vezane uz djelovanje i život Katoličke Crkve u domovini i inozemstvu.
hr
18:35
Dnevnik 2
Najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, brojne reportaže, gostovanja istaknutih stručnjaka i komentatora u Dnevniku 2, u najgledanijoj informativnoj emisiji HTV-a. Uz sportske aktualnosti pogledajte i detaljnu vremensku prognozu za sljedeće dane.
hr
19:28
Split: More
Mozaična informativna emisija posvećena bogatstvu našeg Jadranskog mora, obale i priobalja. Donosi zanimljive reportaže o temama vezanim za život na moru i uz njega. Emitira se iz HRT-ovih studija Split, Rijeka, Zadar i Pula.
hr
19:58
Vijesti na engleskom jeziku
Vijesti na engleskom jeziku namijenjene turistima u Hrvatskoj.
hr
20:06
Plodovi zemlje
Nedjeljna emisija o poljoprivredi i ribarstvu bavi se aktualnim temama, kritički progovara o agrarnoj politici, savjetuje i poučava gledatelje te donosi agroprognozu. Najstarija specijalizirana emisija Hrvatske televizije, emitira se od 1958. godine.
hr
20:57
Simon čudotvorac, hrvatski film (12)
Crna komedija. Nakon slučajnog saznanja o smrti majke svoje bivše ljubavi Mine, Simon odluči ukrasti njezino tijelo kako bi u Mini izazvao katarzične procese i učinio nešto za nju. Mina godinama nije bila u kontaktu s majkom zbog mračnih obiteljskih tajni. Simon planira nekoliko dana skrivati tijelo, a onda oživjeti pokojnicu. On posjeduje takvu moć. Međutim, Simonu ukradu tijelo i on ga pokušava vratiti upadajući tijekom potrage u razne nevolje. Istovremeno, ne znajući ništa o Simonovim nevoljama, Mina se suočava sa svojom prošlošću i emocionalnom prtljagom koju godinama nosi.

producent: Jozo Patljak
direktor fotografije: Darko Drinovac
montaža: Dubravko Slunjski
scenografija: Velimir Domitrović
kostimografija: Branka Tkalčec
ton: Blaž Andračić
maska: Tina Jesenković
glazba: Dubravko Robić
vfx: Antonio Patljak
hr
22:30
Abeceda zdravlja: Ljetne infekcije
U deset minuta govori se o jednoj bolesti i načinima liječenja te mogućnostima koje nude suvremena dijagnostika i terapija.
hr
22:39
Studio 4: Kultura
Najnoviji informativni sadržaji iz zemlje i svijeta. Prijenosi, javljanja uživo, analize i razgovori s gostima iz svih područja javnog djelovanja. Politika, kultura, sport i aktualnosti iz društvenog života. Prvi, najbrži i najrelevantniji - Studio 4.
hr
22:49
Nedjeljom u 2
Tjedna emisija u kojoj urednik razgovara s gostom iz svijeta politike, znanosti, kulture i gospodarstva.
hr