Filmbox Extra

Filmbox Extra

holivudski blokbasteri u full HD formatu.

Serbia

Programm-Guide - Freitag, 31.05.2024

01:00
9. život Louisa Draxa
Psiholog radi s mladićem koji je za dlaku preživeo ono što je trebalo da bude smrtonosni pad, ali biva uvučen u misteriju koja pomera granice fantazije i stvarnosti.
sr
02:45
Osnovna linija
Beselin je prljav disko klub u centru Istočnog Londona. Red do njega je uvek dugačak. Deni radi kao izbacivač, rasteruje huligane i dovodi u red pijane klince. Posle toga kad je spasio Terija - vlasnika kluba i vođu lokalnog ganga, upada u loše društvo - šta nikako nije želeo da mu se desi. Ipak postaje šef kluba ali samo pod uslovom da gleda kroz prste na sve sumnjive poslove koje se tamo dešavaju. Deni i njegova devojka Džesika maštaju da otvore svoj klub ipak Deni je prinuđen da se žrtvuje - mora da bira izmedju lojalnosti, moralnosti a svojim snovima da pobegne iz te rupe.
sr
05:15
Koko pre Šanel
Fascinantan portret legendarne Koko Šanel, revolucionarne modne diktatorice. Ona je ta koja je ženama dozvolila da nose kratke frizure, umetni nakit i hlače. Stvorila je uzor ekstremne elegancije s malom crnom na čelu te najzavodljiviji parfem na svetu - Šanel Nr 5. Šokantan život naoko hladne uspešne žene, čija je najskrivenija žudnja bila žudnja za pravom ljubavlju, a njezina osamljenost tako velika kao i njezina slava. Fantastična uloga nezaboravne Amelije - Odri Tatu.
sr
07:05
Deset ljubavnih pravila
Tata ženskaroš uči trapavog sina čarima zavođenja: deset dokazanih pravila na koja će pasti svaka žena. Međutim, rezultati nisu onakvi kakve je očekivao.
sr
08:40
Crkvena košarka
Poslednja je sezona crkvene košarke, pa sveštenik Linderman traži od Denisa Baksteda da povede tim Mad Lejka u osvajanje šampionata.
sr
10:15
Obrisi života
Ovo je snažna priča o propuštenim prilikama, ljubavi i novim šansama. Pratimo četiri žene koje se nalaze na životnoj prekretnici, gde su njihove želje prigušene strahovima, obavezama, tragedijama i kajanjem. Sve one moraju pronaći dovoljno hrabrosti da žive za sebe, ponovo uspostave poremećene odnose i posvete se stvarima koje zaista imaju značaj.
sr
11:45
Visina
Agentu FBI ponuđeni su milioni da pomogne lopovu da pobegne iz otetog aviona.
sr
13:10
Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida
Kada Ebigejl, samohrana majka dvoje dece, zatrudni nakon jedne noći provedene s Benom, ovaj neobični par pokušaće da se izbori s novonastalom situacijom.
sr
14:25
Heroji
Čovek juri automobilom kroz seoske predele, kako bi stigao na važan poslovni sastanak. Preokupiran predstojećom prezentacijom za važnog klijenta. Prezentacijom koja bi mogla biti prekretnica u njegovoj karijeri. Nije spreman za odlaganja ili iznenađenja, ali sudbina ima druge planove. Neko stoji nasred puta. Dete. Stiska kočnice i uspeva da zakoči na vreme. Srećom, dete je dobro, ali zbunjeno. On bi voleo da pomogne, ali klijenti čekaju.Ubrzo nakon prvog susreta, upoznaje još jednu osobu, mladu ženu s rancem, na putu za Barselonu. On joj nudi vožnju, ne sluteći da su se nekad poznavali. Kasnije uspevaju da se povežu, prisećajući se najromantičnijeg i najemotivnijeg dana u svojim detinjstvima.
sr
16:10
Delikatnost
Lepa Natalija se nakon muževljeve smrti baca u ralje posla. Nakon nekog vremena se sprijateljuje s Markusom, njezinim radnikom. Odnos se produbljuje. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti mogu da dovedu do raspada nečega do čega im je neobično stalo.
sr
18:00
Velika krađa Parsonsa
Postoji vreme kada vam preostaje da prosto zakopate mrtve. Ovo nije to vreme.
sr
19:30
Fatalno spasavanje
Dan pre razvoda Emili i Džejkoba, događa se katastrofa. Njihov sin Tobi, koji se igrao napolju, upada u stari, skriveni bunar. Džejkob mora izaći na kraj sa situacijom opasnom po život, ali i s Majkom, vatrogascem koji je ujedno i stara ljubav njegove supruge, jer će njih dvojica zajedno teško spasti dečaka. Vreme i nesreća su opasne tempirane bombe, a Džejkob i Majk okruženi su egom, tajnom bunara, i novim otkrićem stogodišnjeg tunela, što prkosi svakom logičnom objašnjenju.
sr
21:00
Virtuelna pljačka
Nakon dve godine provedene u zatvoru, profesionalni prevarant Alidor treba da obnovi svoje nelegalno bogatstvo. Kada upozna 20-godišnjeg Džeremija koji poseduje hakerske veštine, oni osmisle plan koji bi im mogao doneti milione. Međutim, za Džeremija je to više od genijalnog plana. Ovo je njegova prilika da se osveti finansijskom sistemu koji je njegovog oca doveo do samoubistva. Kako se pljačka odvija, dolazi do neočekivanih preokreta, a postavlja se pitanje ko zaista ima kontrolu?
sr
21:45
Klub 27
Eliot je preživeli član rok benda Fin, nakon samoubistva njegovog kolege iz benda i najboljeg prijatelja Toma, samo nekoliko nedelja nakon 27. rođendana. Uz pomoć momka iz malog grada i mlade autostoperke iz Irske, Eliot putuje od Los Anđelesa do svog rodnog grada u Misuriju, kako bi ispunio Tomovu poslednju želju.
sr
23:15
Kišni čovek
Čarli Babit, sebični japi, ostaje zakinut za nasledstvo kada njegov otac ostavi ogromno bogatstvo njegovom bratu Rejmondu, čoveku s posebnim potrebama, dok Čarliju ostaje samo sitniš. Zajedno kreću na putovanje preko cele zemlje.
sr

Programm-Guide - Samstag, 01.06.2024

01:25
Blizanac
Stariji plaćeni ubica suočava se sa svojim mlađim klonom.
sr
03:20
Tamnice i zmajevi 3: Knjiga podle tame
Treći deo sage Tamnice i zmajevi. Ekranizacija poznate kompjuterske igre. Paladin Grejson je hteo da postane plemeniti vitez. Nakon krvave bitke u kojoj gine njegov otac, a Grejson kao jedini preživeli, pristupa grupi čarobnjaka-ratnika. Principi kojih se drži su daleko od viteških ideala. Ipak, samo zahvaljujući tom savezu mladić može da dosegne svoj cilj - pronaći oca. Živog ili mrtvog.
sr
05:45
Koko pre Šanel
Fascinantan portret legendarne Koko Šanel, revolucionarne modne diktatorice. Ona je ta koja je ženama dozvolila da nose kratke frizure, umetni nakit i hlače. Stvorila je uzor ekstremne elegancije s malom crnom na čelu te najzavodljiviji parfem na svetu - Šanel Nr 5. Šokantan život naoko hladne uspešne žene, čija je najskrivenija žudnja bila žudnja za pravom ljubavlju, a njezina osamljenost tako velika kao i njezina slava. Fantastična uloga nezaboravne Amelije - Odri Tatu.
sr
07:35
Penina senka
Tokom odmora na ostrvu Ejmland, devojka otkriva opasnog konja koji nema poverenja u ljude. Da bi dokazala da konj uopšte nije opasan, devojka ga potajno obučava da ponovo veruje ljudima.
sr
09:15
Srećni zmaj
Mladi kineski zmaj, pošto je bio nevaljao, kažnjen je i bogovi ga šalju na zemlju kao običnog smrtnika. Mora da prođe kroz čudnu zemlju pre nego što zle sile ne shvate ko je on. Zaroni u svet fantazije, prateći nestašnog zmaja koji je magično pretvoren u malog dečaka koji je izbačen iż svoje kuće i mora da živi s ljudima. Kad snage dobra i zla saznaju za njega, rade sve da ga nađu pošto jedino on može da pronađe magični mač. Taj ko ga ima može da vlada celim svemirom. Da li će da pronadje mač pre nego sto ode u pogrešne ruke? Da li opet postane mali zmaj?
sr
10:50
Peščani čovek
Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?
sr
12:20
Uzdizanje
Uspon istinskog britanskog šampiona. Film zasnovan na istinitoj priči. Mladi Hauard Vinston, jedan je od najtalentovanijih mladih amaterskih boksera. Već ovenčan mnoštvom nagrada, momak iz Martir Tidfila krčio je desnicom svoj put, kroz karijeru profesionalnog boksera, radeći istovremeno u fabrici igračaka. Njegov san privremeno prekida nesreća na poslu, zbog koje su lekari primorani da mu delimično amputiraju tri prsta. Hauard pada u depresiju i misli da je sve izgubio, ali njegov otac ne planira da odustane, pa ga upoznaje sa sjajnim bokserskim trenerom, Edijem Tomasom.
sr
14:20
Ambasador u Bernu
Fiktivni prikaz napada na mađarsku ambasadu u Bernu 1958. godine. Film je zasnovan na istinitoj priči o događajima nakon mađarske revolucije 1956. godine.
sr
15:40
Berni
Berni je crna komedija o vezi pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda (Jack Black) i lokalne matrone dominantnog karaktera (Shirley MacLaine). Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Richard Linklater (Škola rocka), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tidea koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartage, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin.
sr
17:20
Asteriks na Olimpijadi
Za vreme olimpijskih igara, Brutus, usvojen sin Cezara, boriće se za srce princeze Irine. Irinu voli isto jedan od Gala - Romatiks. Njegovi prijatelji na čelu s Asteriksom i Obeliksom uradiće sve da pobede Brutusa. Zloban Brutus hoće da postigne još jedan cilj koji nema ništa zajedničko sa plemenitom olimpijskom idejom. Pogledaj svoje omiljene junake u potpuno drugom izdanju. Samo tu možes da sretneš i međunarodne zvezde sporta i to M. Šumahera, Žana Todta i Zinedine Zidana.
sr
19:15
Poznat
Nova verzija mjuzikla iz 1980. godine, koji se bavi polaznicima Njujorške akademije scenskih umetnosti.
sr
21:00
Cigarete na komad
Bobi, njujorški džeparoš koji se svuda predstavlja kao broker, izaziva sudbinu kada krade značku njujorškog detektiva, na nezadovoljstvo svog izuzetno manipulativnog dilera ukradenim stvarima. Igrajući ovu opasnu igru mačke i miša, Bobi nailazi na još veći izazov: vezu za jednu noć, s devojkom po imenu Lusi. Tri meseca nakon strastvene zajedničke noći, Lusi mu saopštava da je trudna. Iznenada, dva potpuno različita sveta se sudaraju, što Bobiju nalaže da preispita dotadašnji život. U gradu za koji je nekad bio nevidljiv, Bobi je sada prilično poznat i tražen.
sr
22:30
Futluz
Ren Makormak, tinejdžer iz velikog grada, seli se u varošicu u kojoj su zabranjeni rok muzika i ples. Njegov buntovni duh uzdrmaće lokalno stanovništvo.
sr