Filmbox Extra

Filmbox Extra

holivudski blokbasteri u full HD formatu.

Serbia

Programm-Guide - Donnerstag, 06.06.2024

01:00
Kraljica filmskog seta
Megi Čejs nije baš poznata zvezda koja traži ljubav i ispunjenje u poslu. To što njoj najviše smeta je kućni pritvor i elektronska nanogica. Žena odlučuje da iskoristi svoj položaj i razglašava svoje alkoholičarske nastupe u žutoj štampi. Njen plan je upalio i o dešavanjima je glasno. Megi upoznaje Dova koji može da je uvede u svet velikih zvezda. Izgleda da će se njena najveća želja ispuniti, ipak stvari počinju da se komplikuju.
sr
03:00
Zdravo za gotovo
Dva stara prijatelja iz policijske škole, ponovo se susreću, nakon što su im se putevi potpuno razišli. Onaj koji je s druge strane zakona, uvlači onog ispravnog u svoj život u raskoši, koji je nasledio od nedavno ubijenog prijatelja.
sr
05:50
Penina senka
Tokom odmora na ostrvu Ejmland, devojka otkriva opasnog konja koji nema poverenja u ljude. Da bi dokazala da konj uopšte nije opasan, devojka ga potajno obučava da ponovo veruje ljudima.
sr
07:30
Izviđački kamp
Šesnaestogodišnji Jork Hejs, vođa izviđačke trupe Vatrenih zmajeva, vraća se u kamp Rakuta na poslednji godišnji skup izviđača. Jork je odlučan da ovaj poslednji učini najboljim. Nažalost, od samog početka ne ide onako kako je planirano, pa je Jork primoran da ostatak nedelje provede baveći se nedostacima, problemima i ludorijama neiskusnih i mladih članova svoje trupe. Situaciji ne pomaže ni pojavljivanje njegovog rivala Miča Džonasa, vođe izviđačke trupe Rogatih sova.
sr
08:55
Uzdizanje
Uspon istinskog britanskog šampiona. Film zasnovan na istinitoj priči. Mladi Hauard Vinston, jedan je od najtalentovanijih mladih amaterskih boksera. Već ovenčan mnoštvom nagrada, momak iz Martir Tidfila krčio je desnicom svoj put, kroz karijeru profesionalnog boksera, radeći istovremeno u fabrici igračaka. Njegov san privremeno prekida nesreća na poslu, zbog koje su lekari primorani da mu delimično amputiraju tri prsta. Hauard pada u depresiju i misli da je sve izgubio, ali njegov otac ne planira da odustane, pa ga upoznaje sa sjajnim bokserskim trenerom, Edijem Tomasom.
sr
10:55
Ljubavne note
Kad popularna zvezda kantri muzike Džejmi Derindžer slaže se na intervju sa Nori Flaneri koja je kritičar stručnjak u oblasti ozbiljne muzike, ne nada se da provede noć s njim. A šta više da zatrudni s njim. Kad otkriva iznenađenje počinje da nagovara svog najboljeg prijatelja koji je i ranije mislio o usvajanju deteta, da se odluči na to.
sr
12:25
Pariz 36
Proleće 1936. U Parizu vlada osećaj nesigurnosti zbog sve veće sile Nemačke. Do sada Žermena koji vodi muzičku agenciju nisu interesovale takve stvari, ipak vidi haos u gradu i sve to utiče na njegov privatan život. Sve se ruši. Žena odlazi s drugim a biznismen Galapje preti da ga izbaci iz tržišta. Ipak uz pomoć nezaposlenih glumaca, muškarac potpisuje ugovor s Galapje, hoće da napravi nezaboravnu predstavu.
sr
14:25
Pas Timber - Lovac na blago
Dečak i njegov najbolji prijatelj (preslatki pas koji govori), daju sve od sebe da sačuvaju svoj dom i porodicu.
sr
15:55
To večernje sunce
Vremešni farmer iz Tenesija vraća se na svoju farmu gde mora da se suoči s porodičnom izdajom, ponovnim pojavljivanjem starog neprijatelja i gubitkom farme.
sr
17:45
Velika krađa Parsonsa
Postoji vreme kada vam preostaje da prosto zakopate mrtve. Ovo nije to vreme.
sr
19:15
Gorko-slatko
Ekscentrični i bogati trgovac kafom, šalje priznatog stručnjaka u Tajland, gde treba da otkupi novu, egzotičnu vrstu kafe. Njegov savršen život ispada iz koloseka kad se, nakon prvobitne netrpeljivosti, zaljubljuje u prelepu ćerku vlasnika plantaže, a onda otkriva da ga šef ustvari uopšte nije poslao zbog kupovine kafe.
sr
21:00
Na tajnom zadatku
Dvojica policijskih službenika sa slabim rezultatima vraćaju se u srednju školu, kako bi se stopili s učenicima i razbili lanac trgovine sintetičkim drogama.
sr
22:50
Kišni čovek
Čarli Babit, sebični japi, ostaje zakinut za nasledstvo kada njegov otac ostavi ogromno bogatstvo njegovom bratu Rejmondu, čoveku s posebnim potrebama, dok Čarliju ostaje samo sitniš. Zajedno kreću na putovanje preko cele zemlje.
sr

Programm-Guide - Freitag, 07.06.2024

01:00
Majčino svedočenje
Najcrnje slutnje majke bivšeg robijaša obistinjuju se kada shvati da joj je sin upleten u ubistvo.
sr
02:35
Tamnice i zmajevi 3: Knjiga podle tame
Treći deo sage Tamnice i zmajevi. Ekranizacija poznate kompjuterske igre. Paladin Grejson je hteo da postane plemeniti vitez. Nakon krvave bitke u kojoj gine njegov otac, a Grejson kao jedini preživeli, pristupa grupi čarobnjaka-ratnika. Principi kojih se drži su daleko od viteških ideala. Ipak, samo zahvaljujući tom savezu mladić može da dosegne svoj cilj - pronaći oca. Živog ili mrtvog.
sr
05:55
Koko pre Šanel
Fascinantan portret legendarne Koko Šanel, revolucionarne modne diktatorice. Ona je ta koja je ženama dozvolila da nose kratke frizure, umetni nakit i hlače. Stvorila je uzor ekstremne elegancije s malom crnom na čelu te najzavodljiviji parfem na svetu - Šanel Nr 5. Šokantan život naoko hladne uspešne žene, čija je najskrivenija žudnja bila žudnja za pravom ljubavlju, a njezina osamljenost tako velika kao i njezina slava. Fantastična uloga nezaboravne Amelije - Odri Tatu.
sr
07:45
Berni
Berni je crna komedija o vezi pedantnog, ali od svih obožavanog asistenta direktora pogrebnog zavoda (Jack Black) i lokalne matrone dominantnog karaktera (Shirley MacLaine). Radnja se zbiva u malom gradiću u istočnom Teksasu. Režiser filma je Richard Linklater (Škola rocka), a inspiracija za film je bio članak iz časopisa Texas Monthly objavljen 1998. godine, koji opisuje život Bernija Tidea koji je zahvaljujući svojoj kreativnosti promenio građane gradića Kartage, nakon čega je, na njihovo veliko iznenađenje, uhapšen za počinjeni zločin.
sr
09:25
Projekat Dinosaur
Projekat Dinosaurus govori o ekspediciji oca i sina u Kongu, uz pratnju dokumentarističke TV ekipe. Kad svi akteri filma misteriozno nestanu, pronađeni snimak pokazaće zapanjujuće snimke dinosaurusa, za koje se verovalo da su izumrli pre 65 miliona godina.
sr
10:45
Crveno nebo
Osramoćeni top gan pilot, Buč Masters, predvodi odmetnuti vod koji mora da povrati kataklizmičko oružje za masovno uništenje. Kad otkrije da njegov bivši partner, Tom Kreg, radi za teroriste, Masters se mora izboriti s uništenim prijateljstvom i ljubavnim trouglom, ali i upustiti u vazdušnu bitku, kako bi povratio vojničku i ličnu čast.
sr
12:30
Peščani čovek
Jednog jutra, Beno pronalazi pesak u svom krevetu. Iako u početku pokušava ovo da ignoriše, ubrzo shvata da taj pesak ispada iz njega. Iz dana u dan, količina peska je sve veća i njegovo vreme ubrzano ističe. Na kraju nema izbora i pomoć traži od Sandre, vlasnice omanjeg kafea ispod njegovog stana. Iako je Beno strastveno mrzi, počinje da je sanja svake noći. Kakva je veza između Sandre, snova i peska?
sr
14:00
Srećni zmaj
Mladi kineski zmaj, pošto je bio nevaljao, kažnjen je i bogovi ga šalju na zemlju kao običnog smrtnika. Mora da prođe kroz čudnu zemlju pre nego što zle sile ne shvate ko je on. Zaroni u svet fantazije, prateći nestašnog zmaja koji je magično pretvoren u malog dečaka koji je izbačen iż svoje kuće i mora da živi s ljudima. Kad snage dobra i zla saznaju za njega, rade sve da ga nađu pošto jedino on može da pronađe magični mač. Taj ko ga ima može da vlada celim svemirom. Da li će da pronadje mač pre nego sto ode u pogrešne ruke? Da li opet postane mali zmaj?
sr
15:35
Biti Michael Madsen
Glumačka karijera Majkla Madsena je u zastoju zbog tabloidnih vesti koje piše Bili Dant, ozloglašeni paparaci novinar. Majkl odlučuje da preokrene stvar u svoju korist i angažuje trio perspektivnih režisera dokumentarnih filmova da snime hroniku života Bila Danta, njegove ljubavi i njegove nevolje. Ali, ovaj mali osvetnički čin dobija neočekivani obrt.
sr
17:00
Pravi osmeh
Priča o putovanju kroz prazan pogled autističnog i slepog dečaka koji u tandemu s bratom prelazi hiljadu i trista kilometara. Ovaj dokumentarac nas vodi kroz Seržov nedodirljivi svet, pa sve do pustinje, njihovog konačnog odredišta.
sr
18:25
Ambasador u Bernu
Fiktivni prikaz napada na mađarsku ambasadu u Bernu 1958. godine. Film je zasnovan na istinitoj priči o događajima nakon mađarske revolucije 1956. godine.
sr
19:45
Deset stvari koje bi trebalo da uradimo pre raskida
Kada Ebigejl, samohrana majka dvoje dece, zatrudni nakon jedne noći provedene s Benom, ovaj neobični par pokušaće da se izbori s novonastalom situacijom.
sr
21:00
Na tajnom zadatku: Povratak na koledž
Nakon što drugi put završavaju srednju školu, velike promene očekuju službenike Šmita i Jenka, jer se sada moraju infiltrirati na lokalni fakultet.
sr
22:50
Cigarete na komad
Bobi, njujorški džeparoš koji se svuda predstavlja kao broker, izaziva sudbinu kada krade značku njujorškog detektiva, na nezadovoljstvo svog izuzetno manipulativnog dilera ukradenim stvarima. Igrajući ovu opasnu igru mačke i miša, Bobi nailazi na još veći izazov: vezu za jednu noć, s devojkom po imenu Lusi. Tri meseca nakon strastvene zajedničke noći, Lusi mu saopštava da je trudna. Iznenada, dva potpuno različita sveta se sudaraju, što Bobiju nalaže da preispita dotadašnji život. U gradu za koji je nekad bio nevidljiv, Bobi je sada prilično poznat i tražen.
sr