Discovery Channel

Discovery Channel

Serbia

TV-guide - tirsdag, 21-05-2024

00:00
Lovac na starine
Dru je iznenađen stvarima koje pronalazi u neobičnoj radnji u okrugu Daram. Kasnije mora da odustane od svog šešira da bi osigurao kupovinu dva izuzetno retka predmeta.Dru je iznenađen stvarima koje pronalazi u neobičnoj radnji u okrugu Daram. Kasnije mora da odustane od svog šešira da bi osigurao kupovinu dva izuzetno retka predmeta.
sr
01:00
Lovac na starine: Restauratori
Prodavac Sakon Durant traži od stolara Robina da kuhinjskom ormariću iz 1930-ih da elegantnu transformaciju. Kovač Nev pretvara rešetku za vatru u moderno umetničko delo.Prodavac Sakon Durant traži od stolara Robina da kuhinjskom ormariću iz 1930-ih da elegantnu transformaciju. Kovač Nev pretvara rešetku za vatru u moderno umetničko delo.
sr
02:00
Preživljavanje - Goli i.
Fotograf i inženjer snimaju Limpopo u Južnoj Africi. No, nakon deset dana bez hrane, ovi fanovi dovode u pitanje svoju sposobnost da izdrže do kraja.Fotograf i inženjer snimaju Limpopo u Južnoj Africi. No, nakon deset dana bez hrane, ovi fanovi dovode u pitanje svoju sposobnost da izdrže do kraja.
sr
03:00
Kako se pravi?
Saznajte kao se prave dekadentni šampanjac, moćni brodski turbokompresori i svakodnevno neophodni bankomati.Saznajte kao se prave dekadentni šampanjac, moćni brodski turbokompresori i svakodnevno neophodni bankomati.
sr
03:30
Kako se pravi?
Otkrijte šta je potrebno za izradu hotrodova, ukrasnih jaja, prskalica na vatrogasnom crevu i loptica za bejzbol.Otkrijte šta je potrebno za izradu hotrodova, ukrasnih jaja, prskalica na vatrogasnom crevu i loptica za bejzbol.
sr
04:00
Trgovci automobilima
Legende u poslu s automobilima Majk Bruer i Ed Čajna se upuštaju u najveći rizik u karijeri. Oni otvaraju radionicu u izuzetno konkurentnom okruženju, na zapadnoj obali Amerike.Legende u poslu s automobilima Majk Bruer i Ed Čajna se upuštaju u najveći rizik u karijeri. Oni otvaraju radionicu u izuzetno konkurentnom okruženju, na zapadnoj obali Amerike.
sr
05:00
Lovac na starine
U centru za antikvitete u Glosterširu, Dru nalazi dragoceni predmet koji drugi antikvari nisu primetili. Kasnije, on otkriva izgubljena blaga na imanju u Kentu.U centru za antikvitete u Glosterširu, Dru nalazi dragoceni predmet koji drugi antikvari nisu primetili. Kasnije, on otkriva izgubljena blaga na imanju u Kentu.
sr
06:00
Trgovci automobilima
Majk pronalazi jedan MC40 od samo 1000 ikada napravljenih povodom 40-godišnjice odavanja počasti britanskoj ikoni reli trka u Monte Karlu. Može li Ant da mu oživi izvorni izgled?Majk pronalazi jedan MC40 od samo 1000 ikada napravljenih povodom 40-godišnjice odavanja počasti britanskoj ikoni reli trka u Monte Karlu. Može li Ant da mu oživi izvorni izgled?
sr
07:00
Trgovci automobilima
Majk i Ant renoviraju Dodge Coronet 500 iz 1965. godine, veterana velike vučne snage, pokušavajući da ga povrate u vozno stanje.Majk i Ant renoviraju Dodge Coronet 500 iz 1965. godine, veterana velike vučne snage, pokušavajući da ga povrate u vozno stanje.
sr
08:00
Kako se pravi?
Saznajte kako se pravi kamen za oštrenje, pumpe, daske za peglanje i vesla za kajak. subota.Saznajte kako se pravi kamen za oštrenje, pumpe, daske za peglanje i vesla za kajak. subota.
sr
08:30
Kako se pravi?
Otkrijte šta je potrebno za izradu harmonika, ananasa i veštačkih zglobova.Otkrijte šta je potrebno za izradu harmonika, ananasa i veštačkih zglobova.
sr
09:00
Lovac na starine: Klasični.
Klasični trkački automobil Fiat 124 Spider nudi momcima priliku da ispune svoje trkačke snove, ali to ne ide lako i Dru mrzi njegovu zelenu kombinaciju boja.Klasični trkački automobil Fiat 124 Spider nudi momcima priliku da ispune svoje trkačke snove, ali to ne ide lako i Dru mrzi njegovu zelenu kombinaciju boja.
sr
10:00
Preživljavanje - Goli i.
Dvoje stručnjaka za preživljavanje moraju da prežive 21 dan bez hrane, vode i odeće na jednoj od najekstremnijih udaljenih lokacija. Kako će se snaći?Dvoje stručnjaka za preživljavanje moraju da prežive 21 dan bez hrane, vode i odeće na jednoj od najekstremnijih udaljenih lokacija. Kako će se snaći?
sr
11:00
Lovac na starine
U ogromnom ambaru u Saseksu Dru otkriva veliku zbirku zanimljivosti i objekata na temu životinjskog sveta. A u Kardifu je konačno otkrivena Druova omiljena vrsta antikviteta.U ogromnom ambaru u Saseksu Dru otkriva veliku zbirku zanimljivosti i objekata na temu životinjskog sveta. A u Kardifu je konačno otkrivena Druova omiljena vrsta antikviteta.
sr
12:00
Trgovci automobilima
Trgovac automobilima Majk Bruer i višestruko talentovani mehaničar Ant Ansted pronalaze i restauriraju legendarne automobile koje zatim uz zaradu prodaju u salonu u Los Anđelesu.Trgovac automobilima Majk Bruer i višestruko talentovani mehaničar Ant Ansted pronalaze i restauriraju legendarne automobile koje zatim uz zaradu prodaju u salonu u Los Anđelesu.
sr
13:00
Nemoguće renoviranje
Rasel Holms pretvara kuću iz 70-ih u elegantan dom jednom paru iz Teksasa. Suočavajući se sa malim budžetom i suprotstavljenim ukusima, on mora da pronađe kreativne kompromise.Rasel Holms pretvara kuću iz 70-ih u elegantan dom jednom paru iz Teksasa. Suočavajući se sa malim budžetom i suprotstavljenim ukusima, on mora da pronađe kreativne kompromise.
sr
14:00
Nemoguće renoviranje
Izvođač radova Rasel Holms pomaže klijentima da vrate svoje zaustavljene renovacije na pravi put koristeći genijalne kompromise i rešenja koja povećavaju cenu.Izvođač radova Rasel Holms pomaže klijentima da vrate svoje zaustavljene renovacije na pravi put koristeći genijalne kompromise i rešenja koja povećavaju cenu.
sr
15:00
Transformacija kampera
Džastin i Ana prepravljaju Santa Fe kamper iz 1956. za ono što misle da će biti brzi projekat renoviranja. Nažalost, potrebno je mnogo više posla nego što se očekivalo.Džastin i Ana prepravljaju Santa Fe kamper iz 1956. za ono što misle da će biti brzi projekat renoviranja. Nažalost, potrebno je mnogo više posla nego što se očekivalo.
sr
16:00
Spasavanje starih građevina
Robert, Majk i ekipa Blek Dog bave se spasavanjem stvari iz Džejms Hausa, kuće od preko 450 kvadratnih metara sagrađene 1893. godine.Robert, Majk i ekipa Blek Dog bave se spasavanjem stvari iz Džejms Hausa, kuće od preko 450 kvadratnih metara sagrađene 1893. godine.
sr
16:30
Zaboravljeni prtljag na.
Pratite snalažljive stručnjake za aukcije dok putuju svetom u želji da se domognu ostavljenog ili izgubljenog ličnog vlasništva, sve u pokušaju da ostvare veliki profit.Pratite snalažljive stručnjake za aukcije dok putuju svetom u želji da se domognu ostavljenog ili izgubljenog ličnog vlasništva, sve u pokušaju da ostvare veliki profit.
sr
17:00
Trgovci automobilima
Momci žele da se pozabave nečim po ekološkim standardima i želja im se ostvaruje kada Majk odabere originalni Honda CVCC iz 1977. godine kojem je potrebno obnoviti motor.Momci žele da se pozabave nečim po ekološkim standardima i želja im se ostvaruje kada Majk odabere originalni Honda CVCC iz 1977. godine kojem je potrebno obnoviti motor.
sr
18:00
Kako to rade?
Kako održavaju čistoću u najvišim kulama bliznakinjama na svetu? Kako prave slagalicu u kojoj je svaki deo jedinstven? I kako prave hokejaške štapove olimpijskog kvaliteta?Kako održavaju čistoću u najvišim kulama bliznakinjama na svetu? Kako prave slagalicu u kojoj je svaki deo jedinstven? I kako prave hokejaške štapove olimpijskog kvaliteta?
sr
18:30
Kako se pravi?
Još svakodnevnih stvari se stavlja pod mikroskop dok otkrivamo kako se prave vozila za pojedinačni prevoz, ulični satovi, membrane za bubanj i bubnjevi.Još svakodnevnih stvari se stavlja pod mikroskop dok otkrivamo kako se prave vozila za pojedinačni prevoz, ulični satovi, membrane za bubanj i bubnjevi.
sr
19:00
Lovac na starine: Restauratori
Slikar Gil vraća romansu u izbledelom kineskom bračnom kabinetu. Martin, specijalista za kožu, spasava redak kofer koji je jedan od najboljih koje je ikad video.Slikar Gil vraća romansu u izbledelom kineskom bračnom kabinetu. Martin, specijalista za kožu, spasava redak kofer koji je jedan od najboljih koje je ikad video.
sr
20:00
Zlato iz američkih dvorišta
Dejv Turin putuje u neistražene oblasti bogate zlatom u Americi da bi otkrio vekovima stare misterije rudarstva i pomogao svakodnevnim rudarima da pronađu svoje zlatne dane.Dejv Turin putuje u neistražene oblasti bogate zlatom u Americi da bi otkrio vekovima stare misterije rudarstva i pomogao svakodnevnim rudarima da pronađu svoje zlatne dane.
sr
21:00
Zlatna groznica: Zlato iz.
Dakota Fred i njegov sin Dastin rizikuju svoje živote da bi pronašli bogatstvo u zlatnim grumenovima, što ih odvodi duboko u vode jednog od najluđih potoka na Aljasci.Dakota Fred i njegov sin Dastin rizikuju svoje živote da bi pronašli bogatstvo u zlatnim grumenovima, što ih odvodi duboko u vode jednog od najluđih potoka na Aljasci.
sr
22:00
Ekspedicija Iks
Fil i Džes nastavljaju svoju istragu u basenu Uintah u Juti, gde su izveštaji o susretima sa NLO prestravili meštane. Tim otkriva zapanjujuće nove dokaze.Fil i Džes nastavljaju svoju istragu u basenu Uintah u Juti, gde su izveštaji o susretima sa NLO prestravili meštane. Tim otkriva zapanjujuće nove dokaze.
sr
23:00
Preživljavanje - Goli i.
Vrhunski stručnjaci za preživljavanje kreću na najveći izazov do sada u džungli Meksika. Oni nailaze na bujicu pljuskova, jezive zvukove i gromove!Vrhunski stručnjaci za preživljavanje kreću na najveći izazov do sada u džungli Meksika. Oni nailaze na bujicu pljuskova, jezive zvukove i gromove!
sr

TV-guide - onsdag, 22-05-2024

00:00
Lovac na starine
Dru prihvata privatan poziv u jedan od najveličanstvenijih domova u zemlji, Palace House. On je zapanjen velikom kolekcijom električnih rasvetnih tela.Dru prihvata privatan poziv u jedan od najveličanstvenijih domova u zemlji, Palace House. On je zapanjen velikom kolekcijom električnih rasvetnih tela.
sr
01:00
Lovac na starine: Restauratori
Specijalista za metal Ted pokušava da oživi starinski oklop kojem nedostaju neki važni delovi. Dru Pričard traži od kovača Neva da preinači pohabanu klupu.Specijalista za metal Ted pokušava da oživi starinski oklop kojem nedostaju neki važni delovi. Dru Pričard traži od kovača Neva da preinači pohabanu klupu.
sr
02:00
Zlato iz američkih dvorišta
Dejv Turin putuje u neistražene oblasti bogate zlatom u Americi da bi otkrio vekovima stare misterije rudarstva i pomogao svakodnevnim rudarima da pronađu svoje zlatne dane.Dejv Turin putuje u neistražene oblasti bogate zlatom u Americi da bi otkrio vekovima stare misterije rudarstva i pomogao svakodnevnim rudarima da pronađu svoje zlatne dane.
sr
03:00
Zlatna groznica: Zlato iz.
Dakota Fred i njegov sin Dastin rizikuju svoje živote da bi pronašli bogatstvo u zlatnim grumenovima, što ih odvodi duboko u vode jednog od najluđih potoka na Aljasci.Dakota Fred i njegov sin Dastin rizikuju svoje živote da bi pronašli bogatstvo u zlatnim grumenovima, što ih odvodi duboko u vode jednog od najluđih potoka na Aljasci.
sr
04:00
Trgovci automobilima
Legende u poslu s automobilima Majk Bruer i Ed Čajna se upuštaju u najveći rizik u karijeri. Oni otvaraju radionicu u izuzetno konkurentnom okruženju, na zapadnoj obali Amerike.Legende u poslu s automobilima Majk Bruer i Ed Čajna se upuštaju u najveći rizik u karijeri. Oni otvaraju radionicu u izuzetno konkurentnom okruženju, na zapadnoj obali Amerike.
sr
05:00
Lovac na starine
U oblasti Lejk Distrikt Dru se upoznaje sa uzgajivačem alpaka i kolekcionarom neobičnih antikviteta. A u zamku u Stafordširu, on upoznaje dvojnicu Elizabete I.U oblasti Lejk Distrikt Dru se upoznaje sa uzgajivačem alpaka i kolekcionarom neobičnih antikviteta. A u zamku u Stafordširu, on upoznaje dvojnicu Elizabete I.
sr
06:00
Trgovci automobilima
Majk je u potrazi za starim modelom SUV-a, Internešenel Harvester Skaut 800A. Antova popravka uključuje ponovnu izgadu prenosnog kućišta koje curi i zamenu unutrašnjosti.Majk je u potrazi za starim modelom SUV-a, Internešenel Harvester Skaut 800A. Antova popravka uključuje ponovnu izgadu prenosnog kućišta koje curi i zamenu unutrašnjosti.
sr
07:00
Trgovci automobilima
Majk i Ant poželeli su dobrodošlicu jednom primerku iz 68. godine u radionici: međunarodni Harvester Travelall , koji je preteča modernog SUV-a.Majk i Ant poželeli su dobrodošlicu jednom primerku iz 68. godine u radionici: međunarodni Harvester Travelall , koji je preteča modernog SUV-a.
sr
08:00
Kako se pravi?
Saznajte kako se prave zatvarači za šampanjac, pneumatska pošta, mašine za espresso i peći za pice. utorak.Saznajte kako se prave zatvarači za šampanjac, pneumatska pošta, mašine za espresso i peći za pice. utorak.
sr
08:30
Kako se pravi?
Otkrijte šta je potrebno za izradu džinovskih ventila, barometara i pelena za jednokratnu upotrebu. Takođe, kako se pakuju sardine?Otkrijte šta je potrebno za izradu džinovskih ventila, barometara i pelena za jednokratnu upotrebu. Takođe, kako se pakuju sardine?
sr
09:00
Lovac na starine: Klasični.
Retki poluizgrađeni Land Rover serije-2a daje Druu priliku da kreira svoj Safari "Landie" iz snova. Pošto dodaci više nisu dostupni, zanatlije priskaču u pomoć.Retki poluizgrađeni Land Rover serije-2a daje Druu priliku da kreira svoj Safari "Landie" iz snova. Pošto dodaci više nisu dostupni, zanatlije priskaču u pomoć.
sr
10:00
Preživljavanje - Goli i.
Dvoje ljudi se hrabro bori sa otrovnim zmijama, piranama i insektima koji ujedaju u dubinama kolumbijske prašume.Dvoje ljudi se hrabro bori sa otrovnim zmijama, piranama i insektima koji ujedaju u dubinama kolumbijske prašume.
sr
11:00
Lovac na starine
Osetivši priliku da ostvari dobru cenu Dru obilazi neke kontakte koji smanjuju i rasprodaju svoje kolekcije. U Noriču pronalazi predivan viktorijanski stalak za kišobrane.Osetivši priliku da ostvari dobru cenu Dru obilazi neke kontakte koji smanjuju i rasprodaju svoje kolekcije. U Noriču pronalazi predivan viktorijanski stalak za kišobrane.
sr
12:00
Trgovci automobilima
Majk pronalazi po svom mišljenju najbolje vozilo na prednji pogon: Lotus Elan M100. Ako Ant može da ponovo oživi motor i vešanje, da li će ostvariti profit?Majk pronalazi po svom mišljenju najbolje vozilo na prednji pogon: Lotus Elan M100. Ako Ant može da ponovo oživi motor i vešanje, da li će ostvariti profit?
sr
13:00
Moćne kamiondžije
Biti vozač kamiona nije lako: dugi sati, ogroman teret i prometni putevi su samo neki od problema sa kojima se suočavaju kamiondžije iz Nemačke, Italije i Holandije na putovanjima.Biti vozač kamiona nije lako: dugi sati, ogroman teret i prometni putevi su samo neki od problema sa kojima se suočavaju kamiondžije iz Nemačke, Italije i Holandije na putovanjima.
sr
14:00
Moćne kamiondžije
Biti vozač kamiona nije lako: dugi sati, ogroman teret i prometni putevi su samo neki od problema sa kojima se suočavaju kamiondžije iz Nemačke, Italije i Holandije na putovanjima.Biti vozač kamiona nije lako: dugi sati, ogroman teret i prometni putevi su samo neki od problema sa kojima se suočavaju kamiondžije iz Nemačke, Italije i Holandije na putovanjima.
sr
15:00
Moćne kamiondžije
Biti vozač kamiona nije lako: dugi sati, ogroman teret i prometni putevi su samo neki od problema sa kojima se suočavaju kamiondžije iz Nemačke, Italije i Holandije na putovanjima.Biti vozač kamiona nije lako: dugi sati, ogroman teret i prometni putevi su samo neki od problema sa kojima se suočavaju kamiondžije iz Nemačke, Italije i Holandije na putovanjima.
sr
16:00
Spasavanje starih građevina
Majk, Robert i ekipa Blek Dog Selvidž bave se spasavanjem čitavog bloka viktorijanskih kuća u Norfolku u Virdžiniji.Majk, Robert i ekipa Blek Dog Selvidž bave se spasavanjem čitavog bloka viktorijanskih kuća u Norfolku u Virdžiniji.
sr
16:30
Zaboravljeni prtljag na.
Finale sezone. Ekipa ide na aukciju u Njujork. Momci misle da su nedodirljivi, ali i Valeri je spremila nekoliko trikova.Finale sezone. Ekipa ide na aukciju u Njujork. Momci misle da su nedodirljivi, ali i Valeri je spremila nekoliko trikova.
sr
17:00
Trgovci automobilima
Kada Ed da Majku zadatak da pronađe klasični američki kamionet, Majk odlazi u okrug Sonoma gde upoznaje hipsterku i njen Ševrolet LUV.Kada Ed da Majku zadatak da pronađe klasični američki kamionet, Majk odlazi u okrug Sonoma gde upoznaje hipsterku i njen Ševrolet LUV.
sr
18:00
Kako to rade?
Kako uklapaju sve pogodnosti luksuznog stana u kamp-kućicu? I kako prave baletske patike koje na vrhovima prstiju izdržavaju težinu balerine?Kako uklapaju sve pogodnosti luksuznog stana u kamp-kućicu? I kako prave baletske patike koje na vrhovima prstiju izdržavaju težinu balerine?
sr
18:30
Kako se pravi?
Još svakodnevnih stvari se stavlja pod mikroskop dok otkrivamo kako se prave kućni grejači za vodu, vazdušni jastuci, žele bombone i mašine za glačanje leda.Još svakodnevnih stvari se stavlja pod mikroskop dok otkrivamo kako se prave kućni grejači za vodu, vazdušni jastuci, žele bombone i mašine za glačanje leda.
sr
19:00
Lovac na starine: Restauratori
Stolar Stiv se nada da će vatrom obnoviti starinski sanduk, ali da li će se on pretvoriti u pepeo? Osim toga, stručnjak za osvetljenje preuzima jedinstveni art deco luster.Stolar Stiv se nada da će vatrom obnoviti starinski sanduk, ali da li će se on pretvoriti u pepeo? Osim toga, stručnjak za osvetljenje preuzima jedinstveni art deco luster.
sr
20:00
Wheeler Dealers World Tour
Majk i Elvis idu globalno! Ovog puta, ulozi su veći, rokovi strožiji, a motorne transformacije fascinantnije nego ikada.Majk i Elvis idu globalno! Ovog puta, ulozi su veći, rokovi strožiji, a motorne transformacije fascinantnije nego ikada.
sr
21:00
Potera na točkovima
Kada ukradeno vozilo udari oficira veterana, potrebna je masivna potraga da bi se kriminalci uhvatili. Pored toga, policajac se sukobljava sa tri pljačkaša banke.Kada ukradeno vozilo udari oficira veterana, potrebna je masivna potraga da bi se kriminalci uhvatili. Pored toga, policajac se sukobljava sa tri pljačkaša banke.
sr
22:00
Potera na točkovima
Čovek je upucao dva policajca, a zatim pobegao, što je izazvalo poteru automobila velikom brzinom. Osim toga, dvojica osumnjičenih za pljačku beže u U-Haul kamionu.Čovek je upucao dva policajca, a zatim pobegao, što je izazvalo poteru automobila velikom brzinom. Osim toga, dvojica osumnjičenih za pljačku beže u U-Haul kamionu.
sr