Barnkanalen

Barnkanalen

SVT Barnkanalen (2008–2012 användes logotypen SVT B) är en av Sveriges Televisions tv-kanaler som sedan den 23 december 2002 sänder barnprogram. Till skillnad från konkurrenterna Nickelodeon, Nick jr., Nicktoons, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Cartoon Network och Boomerang distribueras kanalen gratis i samtliga större distributörers basutbud.

Sweden

TV-guide - søndag, 19-05-2024

00:00
Trädgårdstider - syntolkat
Säsongens tävling ska avgöras! Vem gör det bästa smörrebrödet? Adam Aamann hinner med att både vara domare och baka ett tröstpris till förlorarna.
nb
01:00
30 dagar i fängelse - syntolkat
Fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson bor 30 dagar på ett svenskt fängelse, och så långt som möjligt försöker han dela de intagnas vardag. Efter en sömnlös natt är Christoffer på väg till anstalten i Halmstad.
nb
01:30
Inget program
Inget program
nb
04:00
Bolibompafamiljen
Mamma Juliana målar barnens naglar efter alla konstens regler.
nb
04:05
Inget program
Inget program
nb
05:00
I drömmarnas trädgård
Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr.
nb
05:25
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.
nb
05:40
Modiga kaniner
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.
nb
05:45
Min lillebror
Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.
nb
05:55
Hej Jycke
Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?
nb
06:00
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
nb
06:05
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
nb
06:15
Charlie och Lola
Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
nb
06:30
Paddingtons äventyr
Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond.
nb
06:40
Octonauterna
Eremitkräftorna. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.
nb
06:50
Karl, den pyttelilla riddaren
Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!
nb
07:05
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.
nb
07:15
Greta Gris
Brittisk tecknad serie. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
nb
07:20
Familjen Robertsson
Tvillingarna Bim och Tom Robertsson älskar att leka och fantasin får extra fart tillsammans med lillebror Kippe och hunden Floppis.
nb
07:30
Safirdrakens krafter
Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att…
nb
07:40
Petronix
Varhelst skurkar försöker stjäla åt sig ett djur någonstans i världen finns våra fyra superhjältar med högteknologiska hjälpredor där för att rädda dem!
nb
07:50
Vegetasaurier
För länge, länge sen, dominerades världen av de färskaste och saftigaste djuren någonsin. De mäktiga Vegetasaurierna!
nb
07:55
Sofia den första
Följ med prinsessan Sofia och hennes vänner på spännande äventyr i kungariket Förtrollnia.
nb
08:20
Bluey
Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa.
nb
08:30
Heja! Heja! Billy Bilsson
Häng med Billy och lillasyster Chrissy på äventyr i Stötfångarstad.
nb
08:40
Smurfarna
De små, blå smurfarna drar ut på äventyr och tillsammans försöker de lura den elake Gargamel.
nb
08:50
Pyjamashjältarna
På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.
nb
09:00
Cleo löser fallet
Hamstersyskonen Cleo och Ozzy driver en detektivbyrå under Bernards djuraffär mitt i London. Scotland Yards detektiv McFlare är en trogen kund och tillsammans löser de riktigt kluriga fall.
nb
09:25
Labyrint
Nu gäller det för tjejerna att kämpa för att få chansen att komma till Daidalos slajmfest som närmar sig.
nb
09:55
Ett fall för KLURO
Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem.
nb
10:05
Djupet
Flera ledtrådar har dykt upp under sökandet efter Ante och Fontannes farmor och farfar men de är långt ifrån säkra på var de kan befinnna sig. Samtidigt måste familjen koncentrera sig på sina uppdrag och värna världshaven.
nb
10:25
Vilse i Oz
12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem.
nb
10:50
Legendarerna
Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Stentavlorna.
nb
11:10
Space Nova
Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!
nb
11:35
Ranchen
Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur.
nb
11:55
Super-duper-asgrymt!
Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!
nb
12:10
Heidi
Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd, man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt ny hem.
nb
12:30
Biet Maya
Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en…
nb
12:40
Monsterbarnvakterna
Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!
nb
12:55
Kurre kom bort
Katten Kurre och gatusångaren Fred älskar att sjunga ihop. När en tjuv stjäl deras pengar tappar Kurre och Fred bort varandra. Kommer de nånsin att hitta varandra igen?
nb
13:30
Lilla ridskolan - romani gurbeti
Första dagen på ridskolan lär vi oss hur man ska bete sig i stallet, som är hästarnas hem. Juni, Alicia, Tilde och Alina får för första gången träffa stallchefen Ina, och lära sig om ordning och reda, och om säkerhet i ett stall.
nb
13:35
Lilla ridskolan - romani gurbeti
I dag ska vi få lära oss hur man tar hand om hästar. På schemat står mockning, skötsel och utfodring. Vad äter egentligen hästar mer än hö? Vår ridlärare Karolina går igenom vilken typ av utrustning som en ryttare behöver.
nb
13:40
Lilla ridskolan - romani gurbeti
I dag får eleverna på Lilla ridskolan sin allra första ridlektion. Men först lär vi oss hur man leder en häst, och hur man tar sig upp på hästryggen.
nb
13:45
Affe experimenterar - meänkieli
Affe och Meja tar reda på vad som händer när man häller mintgodisar i en flaska med läsk. Vi lär oss om ytspänning och koldioxidens flykt från läskflaskan.
nb
13:50
Affe experimenterar - meänkieli
Affe experimenterar en egen elmotor. Vi lär oss om magnetism och elektricitet.
nb
13:55
Affe experimenterar - meänkieli
Affe och Meja tar reda på varför det är viktigt att tvätta händerna med tvål, med hjälp av ett pepparexperiment. Vi lär oss om ytspänning.
nb
14:00
Vilda djur i Norden - syntolkat
Myrlejonets myrfälla. Ett myrlejon har grävt en fälla i strandsanden för att få något att äta. En myra faller i fällan och försöker fly. Kommer myrlejonet lyckas fånga och äta myran?
nb
14:05
Vilda djur i Norden - syntolkat
Ett dagis för ejderungar. Ett gäng små ejderungar måste ut på en mycket lång och farlig simtur. Ejderhonorna har därför samlat ihop alla ungar. För när man ska simma långt är det bäst att vara tillsammans.
nb
14:10
Pinos dagbok - syntolkat
Pino på tivoli. Pino och hans vänner går på tivoli. De åker radiobil, pariserhjul och besöker Lustiga huset.
nb
14:15
Muy i trafiken - syntolkat
Vännerna Megahertz, LeWow och Yee-Haa är på väg till parken. Ååh, kommer vi aldrig komma fram? Det visar sig att man måste veta hur man tar sig över övergångsställen först. Tur att Yee-Haa är med, då får vi lära oss vem Herr Gårman…
nb
14:20
The Gun - syntolkat
Ruby, Cleo och Elijah har flytt ut i skogen med pistolen och vet inte längre var de är. Deras mobiltelefoner har laddat ur och läget känns hopplöst när de plötsligt träffar på två personer vid en grillplats. Men kan de lita på dem?
nb
14:30
Sommaren före sexan - syntolkat
Tindra berättar en hemlighet för Edvin och han måste lova att inte berätta för de andra. Saker som behövs för att de ska kunna genomföra hämnden ska köpas och Edvin sätter Dushan i en svår sits.
nb
14:40
Malory Towers
Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och hennes klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium..
nb
15:05
100 saker att göra före high school
CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?
nb
15:25
Piratöarna
Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater och skeppsbrutna barn på jakt efter en gömd skatt.
nb
15:50
Big Top Academy
Nicholas familj är återförenad och allt fokus är tillbaka på att fila på cirkuskonsterna inför de kommande föreställningarna. Max är inte helt övertygad om att allt är som det ska och han börjar ifrågasätta sin egen pappa.
nb
16:10
Den ostoppbara gula yetin
Kan det bli knasigare än att flytta till en helt ny stad där det alltid är vinter och det dessutom finns en gul yeti? Jodå - mycket knasigare!
nb
16:25
Gigantosaurus
Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus.
nb
16:35
Andys akvatiska äventyr
Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!
nb
16:50
Ricky Zoom
Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna.
nb
17:05
Charlie och Lola
Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
nb
17:15
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
nb
17:20
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
nb
17:30
Monsterbarnvakterna
Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!
nb
17:45
Fåret Shaun
Fåret Shaun är tillbaka med nya galna upptåg på den helt ovetande bondens gård.
nb
17:50
Mumfie
Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr.
nb
18:00
Draken följer med
Draken följer med barn till en massa olika ställen.
nb
18:05
PAW Patrol
Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!
nb
18:15
Lu och småkrypsgänget
Följ med nyckelpigan Lu och hennes småkrypsvänner till Skalskolan. Här händer det många roliga saker varje dag.
nb
18:25
Pettson och Findus på nya äventyr
Det går inte en dag utan att katten Findus och gubben Pettson hittar på nya upptåg eller uppfinningar!
nb
18:35
Vem är du, Mamma Mu?
Barnen Lina och Lillebror sätter upp en spännande teaterpjäs för korna i ladugården. Mamma Mu blir så inspirerad att hon bestämmer sig för att sätta upp en alldeles egen pjäs, en mu-sikal!
nb
18:45
Andys globala äventyr
Andy och Teja är tillbaka med nya äventyr, över hela vår planet! Till sin hjälp har de numera också den avancerade AI-roboten Sigma!
nb
18:55
Livet på botten
Hur ter sig livet för en guldfisk? Går det att rymma, få coolare föräldrar eller kanske bara en gnutta uppmärksamhet?
nb
19:00
Min bror kollokungen
Fanny har förstått att Sonja ljugit om sin bror, men Sonja lyckas hitta ett sätt att rädda lögnen om Harry. Sonja visar Fanny en bild på "Hemlige Harry" men var har den riktiga Harry tagit vägen när det är dags för familjen att äta…
nb
19:30
3Hz
En osannolik slump. En brygga mellan dåtid och nutid, mellan ett mystiskt dödsfall och en dödlig sjukdom. De fyra vännerna har ingen aning om vilket äventyr de kommer råka ut för!
nb
19:50
Småkryp
Hur ser vardagslivet ut för en insekt? En "docu-cartoon" med en skämtsam inblick i småkrypens värld.
nb
20:00
Komiker utan gränser
Nu ska komikerna bland annat få hjälp med sin hicka, ramla så många gånger som möjligt, skaffa ny fotograf och prata med folk - med en Tomas Ledin-text som manus.
nb
20:45
Standup sketch show
Vi får se några av Anis Don Deminas roligaste situationer som han hamnat i, allt från tv-soffan till nattklubb och flygplanskabin. Några av Sveriges bästa komiker gestaltar skämt från scen till verklighet.
nb
21:00
Hemma hos Malin Persson Giolito – Drömmar om Europa
Författaren och juristen Malin Persson Giolito bjuder in några väl valda gäster på middag och samtal om Europa hemma i köket i Bryssel. Är den europeiska drömmen död? Eller ska EU rädda världen?
nb
21:50
Fotbollens historia - teckenspråkstolkat
Straffen som Thomas Ravelli räddade i kvartsfinalen mot Rumänien i VM 1994 gick rakt in i den svenska fotbollshistorien. Men tiden före det historiska ögonblicket kantas av tvivel och mörka tankar.
nb
22:20
Hall of fame - teckenspråkstolkat
Magnus Larsson var den osannolika världsspelaren vars karriär möjliggjordes av det svenska tennisundret. När han lade racketen på hyllan så var det början till slutet för svensk tennis.
nb
22:50
Rostiga roadtrips
Med en av världens minsta lastbilar ska vännerna korsa Alperna på sin väg mot Italien, där bilfantasten William väntar med stora planer. Innan dess hinner de både uppfylla barndomsdrömmar i stål och rekordturism.
nb
23:20
30 dagar i fängelse
Fotojournalisten Christoffer Hjalmarsson bor 30 dagar på ett svenskt fängelse, och så långt som möjligt försöker han dela de intagnas vardag. Efter en sömnlös natt är Christoffer på väg till anstalten i Halmstad.
nb
23:50
Advokaterna - teckenspråkstolkat
94-åriga Vera står åtalad för kränkande kommentarer om homosexuella och judar. En dömd narkotikasmugglare hoppas att ett alibi ska fria honom när fallet ska upp i hovrätten.
nb

TV-guide - mandag, 20-05-2024

00:20
EU-val 2024: Toppkandidaterna - teckenspråkstolkat
Partiernas toppkandidater inför EU-valet svarar på väljarnas frågor i en direktsändning från Umeå. Medverkande Helene Fritzon (S), Alice Bah Kuhnke (MP), Alice Teodorescu Måwe (KD) och Karin Karlsbro (L).
nb
01:20
Inget program
Inget program
nb
04:00
Killar
Viggo hittar ett grymt bra gömställe, men är leken fortfarande igång?
nb
04:05
Killar
Viggo hittar ett grymt bra gömställe, men är leken fortfarande igång?
nb
04:10
Bolibompafamiljen
Mamma Juliana målar barnens naglar efter alla konstens regler.
nb
04:15
Challenge Charlie
Charlie och Estren gör sin första challenge - boxprank. Men Charlies noggrannhet gör att Estren nästan dör. Just ja, Princy kommer vara med också. Och hans moppebil.
nb
04:30
Inget program
Inget program
nb
05:25
Lilla prinsessan
Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.
nb
05:40
Modiga kaniner
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.
nb
05:45
Sara och Anka
Fullt med små flamingor. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner.
nb
05:55
Hej Jycke
Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?
nb
06:00
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
nb
06:05
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
nb
06:15
Charlie och Lola
Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
nb
06:30
Heja! Heja! Billy Bilsson
Häng med Billy och lillasyster Chrissy på äventyr i Stötfångarstad.
nb
06:35
Astronella
Långt in i framtiden åker Astronella och hennes vänner på spännande upptäcktsfärder och äventyr. För i rymden finns oändligt många platser att utforska!
nb
06:50
Daniel Tigers kvarter
Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i.
nb
07:00
Greta Gris
Brittisk tecknad serie. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
nb
07:05
Fåret Shaun
När bonden inte ser på blir djuren sina riktiga jag. Detta avsnitt: Ulv i fårakläder.
nb
07:10
Vegetasaurier
För länge, länge sen, dominerades världen av de färskaste och saftigaste djuren någonsin. De mäktiga Vegetasaurierna!
nb
07:15
PAW Patrol
Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!
nb
07:30
Pyjamashjältarna
På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.
nb
07:40
Bluey
Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa.
nb
07:50
Karl, den pyttelilla riddaren
Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!
nb
08:00
Paddingtons äventyr
Paddington är en vänlig björn som älskar marmelad. Han har lätt för att hamna i trubbel men gör alltid sitt bästa för att ställa allt tillrätta igen. En animerad serie baserad på böckerna av Michael Bond.
nb
08:10
Octonauterna
Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.
nb
08:25
Biet Maya
Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en…
nb
08:35
Mumfie
Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr.
nb
08:45
Animanimaler
Tecknad film för alla barn.
nb
08:50
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg. Prinsessans röst görs av Sandra Kassman.
nb
09:00
Teckenlådan
Teckenlådan saknar en visuell ringklocka. Äntligen kommer det en elektriker, men han är hörande och lite halvtokig? men de förstår varandra till slut. Mormor älskar vibrationer, och Tommy tänker uppfinna en tyst musikmaskin.
nb
09:15
Tilde
Tilde är tjejen som tillsammans med sin hund och sina vänner utforskar världen med hjälp av sina teknikprylar.
nb
09:25
Monsterbarnvakterna
Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!
nb
09:40
Heidi
Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem.
nb
10:00
Djupet
Flera ledtrådar har dykt upp under sökandet efter Ante och Fontannes farmor och farfar men de är långt ifrån säkra på var de kan befinnna sig. Samtidigt måste familjen koncentrera sig på sina uppdrag och värna världshaven.
nb
10:20
Vilse i Oz
12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem.
nb
10:45
Zorro - legenden föds
Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på dem som stod i vägen!
nb
11:05
Space Nova
Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!
nb
11:35
Gigantosaurus
Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus.
nb
11:45
Andys dinosaurie-äventyr
Andy och Harriet jobbar med dinosaurieavdelningen på Naturhistoriska museet. Vad Harriet inte vet är att Andy hittat en tidsmaskin på museet som gör att han kan träffa dinosaurier på riktigt!
nb
12:00
Humlan Djojj - finska
Det är torka i familjen Blomnings trädgård och Djojj är törstig. Hela trädgården håller på att vissna och Djojjs kompisar gömmer sig i skuggan. De måste tillsammans hitta vatten innan det är för sent.
nb
12:05
Tripp, Trapp, Träd-sagor på finska
En berättelse om sommar hos mormor och morfar, att räkna alla skrapsår och om en tappad tand. Nils-Henrik Sikku läser sin egen översättning till nordsamiska av sagan "Skrapsår" av Solja Krapu-Kallio och Sara Gimbergsson.
nb
12:10
Molang
Molang är en glad och energisk kanin vars bästa vän är kycklingen Piu Piu.
nb
12:15
Thomas och vännerna
Thomas är varken det största eller snabbaste tåget men han vill bli det bästa tåget han kan bli! Tillsammans med sina vänner älskar han att vara på äventyr eller bara ha kul.
nb
12:25
Modiga kaniner
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.
nb
12:35
Pippi Långstrump
Nu kan Dunder-Karlsson och Blom inte bärga sig längre, de måste ha Pippis kappsäck. I Villa Villekulla har Pippi födelsedagskalas för Tommy och Annika, Herr Nilsson och Lilla Gubben.
nb
13:00
Andys förhistoriska äventyr
Håll i hatten - Andy ska ut på nya äventyr! Den här omgången till olika förhistoriska åldrar och arter.
nb
13:15
Andys akvatiska äventyr
Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!
nb
13:30
Affe experimenterar - meänkieli
Affe och Meja tar reda på vad som händer när man häller mintgodisar i en flaska med läsk. Vi lär oss om ytspänning och koldioxidens flykt från läskflaskan.
nb
13:35
Affe experimenterar - meänkieli
Affe experimenterar en egen elmotor. Vi lär oss om magnetism och elektricitet.
nb
13:40
Affe experimenterar - meänkieli
Affe och Meja tar reda på varför det är viktigt att tvätta händerna med tvål, med hjälp av ett pepparexperiment. Vi lär oss om ytspänning.
nb
13:45
Safirdrakens krafter
Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att…
nb
13:55
Ranchen
Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur.
nb
14:20
Malory Towers
Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och hennes klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium..
nb
14:45
Theodosia
Ett mäktigt, hemligt, sällskap vill med mörk magi störta världen ner i kaos. Emot dem står ett gäng osannolika hjältar med 14-åriga Theodosia i spetsen!
nb
15:05
100 saker att göra före high school
CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?
nb
15:25
Piratöarna
Tre syskon skannas av misstag in i ett dataspel. Där dras de in i ett äventyr fyllt av pirater och skeppsbrutna barn på jakt efter en gömd skatt.
nb
15:50
Big Top Academy
Nicholas familj är återförenad och allt fokus är tillbaka på att fila på cirkuskonsterna inför de kommande föreställningarna. Max är inte helt övertygad om att allt är som det ska och han börjar ifrågasätta sin egen pappa.
nb
16:15
Pinsamheter
Taylor Fry är 12 år och går i Sunburn Public School i Australien. Men hennes liv är inte så lätt, det mesta och de flesta runt omkring henne är jobbiga: skola, kompisar och inte minst hennes egen otroligt pinsamma familj.
nb
16:40
Den ostoppbara gula yetin
Kan det bli knasigare än att flytta till en helt ny stad där det alltid är vinter och det dessutom finns en gul yeti? Jodå - mycket knasigare!
nb
16:50
Super-duper-asgrymt!
Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!
nb
17:00
Ett fall för KLURO
Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem.
nb
17:15
Charlie och Lola
Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
nb
17:25
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
nb
17:30
Uppdrag framtid
Bästa kompisarna Sanna och Kiara i Floda älskar sin sjö! Men i bäcken som rinner genom Sannas trädgård ner i sjön finns det en massa skräp.
nb
17:45
Grejen med demokrati
Mina vill veta vad grejen med fria medier och tryckfrihet är. Den ytliga influeraren "Demokratiälskaren" tar på sig uppdraget att få Mina att förstå det - men det går inte så bra.
nb
17:50
Mitt liv som grej
Fanny slänger sin boll men missar papperskorgen. Nu får bollen en chans att berätta varför den inte ska slängas. När behövde man en boll för första gången? Vad skulle hända om den inte fanns?
nb
18:00
Röret
Hur fungerar ett hjärta? Det dunkar och pumpar blodet runt i kroppen men hur fungerar egentligen ett hjärta? Det undrar Greta och Tamara när de ber Sylvester att hoppa ner i röret för att landa inuti kroppen på en människa.
nb
18:05
Sofia den första
Följ med prinsessan Sofia och hennes vänner på spännande äventyr i kungariket Förtrollnia.
nb
18:30
Snickesnackarn
Tänk vad bra om det fanns en människa man inte kan bli blyg för. Som en riktigt bra vän. Tänk vad bra om Snickesnackarn kunde hitta en sån!
nb
18:45
Space Nova
Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!
nb
19:15
Lilla Aktuellt
Dagens viktigaste nyheter för unga tittare.
nb
19:25
3Hz
En osannolik slump. En brygga mellan dåtid och nutid, mellan ett mystiskt dödsfall och en dödlig sjukdom. De fyra vännerna har ingen aning om vilket äventyr de kommer råka ut för!
nb
19:50
Hunden Klapp
Hunden Klapp är en trogen vän och hjälper gärna sin matte när hon hamnar i trubbel.
nb
20:00
Gift vid första ögonkastet - syntolkat
”Vad som helst kan egentligen både vända och hända”. Med varsin husbil åker paren till sin gemensamma helg. De träffades i början av experimentet och alla hoppas nu på ett kärt återseende.
nb
20:50
Gift vid första ögonkastet - eftersnacket - syntolkat
”En jävla parhelg ni utsätter dem för”. Dags att prata parhelg! Helle har bjudit in de tidigare deltagarna Ida och Alex som ger oss ett unikt inifrånperspektiv.
nb
21:00
Bäst när det gäller
Träningslägret i Albufeira avslutas och friidrottssäsongen utomhus 2023 drar igång. Starka formbesked visar sig direkt när våra svenska friidrottare börjar tävla runt om i världen. Ett enda snedsteg kan släcka drömmen på en sekund.
nb
22:00
Komiker utan gränser
Nu ska komikerna bland annat få hjälp med sin hicka, ramla så många gånger som möjligt, skaffa ny fotograf och prata med folk - med en Tomas Ledin-text som manus.
nb
22:45
Standup sketch show
Vi får se några av Anis Don Deminas roligaste situationer som han hamnat i, allt från tv-soffan till nattklubb och flygplanskabin. Några av Sveriges bästa komiker gestaltar skämt från scen till verklighet.
nb