AMC

AMC

Home to The Walking Dead, Better Call Saul, FearTWD, Kevin Can F Himself and more.

Serbia

TV-guide - torsdag, 16-05-2024

01:00
Предигра за брак
Чарли на 10 години одбива да бакне љубопитно девојче кое на него фрла клетва. Дваесет и пет години подоцна, иако кариерата на Чарли е успешна, истото не важи и за неговиот романтичен живот.Чарли на 10 години одбива да бакне љубопитно девојче кое на него фрла клетва. Дваесет и пет години подоцна, иако кариерата на Чарли е успешна, истото не важи и за неговиот романтичен живот. Кога ќе ја запознае Кам, тој се обидува да ја укине клетвата пред да биде доцна...
mk
AMC
02:35
Strah iz dubine 4
Crno jezero je sada utočište za krokodile, okruženo električnom ogradom. Kada ograda ostane otvorena, srednjoškolski autobus nesvesno ulazi u park.Crno jezero je sada utočište za krokodile, okruženo električnom ogradom. Kada ograda ostane otvorena, srednjoškolski autobus nesvesno ulazi u park. Na Rebi i šerifu je da spasu decu da ne postanu hrana za krokodile.
mk
AMC
03:55
Iskonski bes
Film prati vožnju mladog para kroz pacifički severozapad. Oni će biti primorani da se suoče sa prirodom, lokalnim stanovništvom, ali i sa čudovišnim bićem skrivenom u šumi.Film prati vožnju mladog para kroz pacifički severozapad. Maks i Ešli će se izgubiti u dubokoj šumi u kojoj živi čudovišno biće i ubrzo će se naći u zastrašujućoj borbi za opstanak, suočeni sa prirodom, lokalnim stanovništvom i tim legendarnim, misterioznim stvorenjem.
mk
AMC
05:35
Konačno odbrojavanje
Pridružite nam se u sastavljanju lista najvažnijih događaja i ličnosti vezanih za filmski svet! Od tajni sa filmskih setova, burnih raskida pa sve do spiska najboljih filmova pojedinih dekada, ovo.Pridružite nam se u sastavljanju lista najvažnijih događaja i ličnosti vezanih za filmski svet! Od tajni sa filmskih setova, burnih raskida pa sve do spiska najboljih filmova pojedinih dekada, ovo su priče koje će vas zaintrigirati!
mk
AMC
09:30
Tajna Nojeve barke
Detektiv i strastveni ljubitelj umetnosti traži nestalog prijatelja svog strica u Italiji. Otkriva pergament koji ga vodi u Jermeniju.Detektiv i strastveni ljubitelj umetnosti traži nestalog prijatelja svog strica u Italiji. Otkriva pergament koji ga vodi u Jermeniju.
mk
AMC
11:35
Spartak
Spartak živi u ropstvu u egipatskoj pustoši osuđen na krvavi rad do kraja života.Spartak živi u ropstvu u egipatskoj pustoši osuđen na krvavi rad do kraja života. Nakon dugogodišnjeg mukotrpnog rada njegov život se u potpunosti menja kada ga zapazi vlasnik rimske gladijatorske škole koji ga kupuje i priprema za borbe u areni. Već od prvog nastupa novi štićenik se ističe impozantom snagom, spretnošću i harizmom o kojoj se brzo pročuje. Svoj novostečeni položaj u društvu, Spartak koristi kako bi organizovao pobunu robova koja će uzdrmati Rim.
mk
AMC
13:00
Spartak
Nakon što ga je kupio i trenirao vlasnik rimske gladijatorske škole, rob vodi revoluciju robova i gladijatora u revoltu protiv Rima.Nakon što ga je kupio i trenirao vlasnik rimske gladijatorske škole, rob vodi revoluciju robova i gladijatora u revoltu protiv Rima.
mk
AMC
14:25
Beowulf
mk
AMC
15:50
Nevestin otac
Eni se vraća iz Evrope i saopštava svom ocu Džordžu Benksu da se verila.Eni se vraća iz Evrope i saopštava svom ocu Džordžu Benksu da se verila. Njen budući suprug je Brajan, nezavisni konsultant za komunikacije. Počinju pripreme za raskošno venčanje a on sa setom pokušava da se pripremi za trenutak kada će svoju ćerku predati budućem suprugu.
mk
AMC
17:30
Ден во вистинскиот живот
Вдовец дознава дека жената во која се заубил е девојка на неговиот брат.Вдовец дознава дека жената во која се заубил е девојка на неговиот брат.
mk
AMC
19:00
Ponovo opsednuta
Parodija "Egzorcista" (1973) prati Lindu Bler, koju ponovo zaposeda Satana i Leslija Nilsena kao egzorcistu.Parodija "Egzorcista" (1973) prati Lindu Bler, koju ponovo zaposeda Satana i Leslija Nilsena kao egzorcistu.
mk
AMC
20:20
Знаци
mk
AMC
22:00
Адреналин
mk
AMC
23:15
Човекот со железни тупаници 2
mk
AMC

TV-guide - fredag, 17-05-2024

00:40
Брејвен
mk
AMC
02:10
Соба за паника
Трилер со Џоди Фостер во улогата на Мег Алтман - мајка која по раводот купува куќа во Њујорк и се преселува.Трилер со Џоди Фостер во улогата на Мег Алтман - мајка која по раводот купува куќа во Њујорк и се преселува. Во својот дом таа е заробена во панична соба заедно со својата ќерка додека тројца натрапници брутално го напаѓаат нивниот дом, а всушност она што бараат се крие токму во таа соба.
mk
AMC
03:55
Bekstvo
Dok Mekoj pokušava da pobegne iz zatvora uz pomoć svoje žene Kerol. Naime, Kerol mora da se dogovori sa narkobosom Džekom Benjonom, koji planira pljačku za koju će biti potreban Doc.Dok Mekoj pokušava da pobegne iz zatvora uz pomoć svoje žene Kerol. Naime, Kerol mora da se dogovori sa narkobosom Džekom Benjonom, koji planira pljačku za koju će biti potreban Doc.
mk
AMC
05:45
Zoom In
"Zoom in" je televizijska serija koja će nam omogućiti da zavirimo iza kulisa sveta filmske produkcije."Zoom in" je televizijska serija koja će nam omogućiti da zavirimo iza kulisa sveta filmske produkcije. U ovoj seriji gledaoci imaju priliku da iz prve ruke otkriju kako zaista izgleda snimanje najvećih holivudskih hitova.
mk
AMC
06:00
Rediteljski kratki rezovi
Emisija kratke forme u kojoj najpriznatiji reditelji otkrivaju zanimljive anegdote i nepoznate pojedinosti sa snimanja filmova koji su ostali upamćeni kao značajni u istoriji kinematografije.Emisija kratke forme u kojoj najpriznatiji reditelji otkrivaju zanimljive anegdote i nepoznate pojedinosti sa snimanja filmova koji su ostali upamćeni kao značajni u istoriji kinematografije.
mk
AMC
06:05
Одблиску
Емисијата "Одблиску" на гледачите им носи интервјуа со најголемите холивудски ѕвезди, но и интересни работи поврзани со светот на филмот.Емисијата "Одблиску" на гледачите им носи интервјуа со најголемите холивудски ѕвезди, но и интересни работи поврзани со светот на филмот.
mk
AMC
06:30
Одблиску
Емисијата "Одблиску" на гледачите им носи интервјуа со најголемите холивудски ѕвезди, но и интересни работи поврзани со светот на филмот.Емисијата "Одблиску" на гледачите им носи интервјуа со најголемите холивудски ѕвезди, но и интересни работи поврзани со светот на филмот.
mk
AMC
07:00
Tajna Nojeve barke
Detektiv i strastveni ljubitelj umetnosti traži nestalog prijatelja svog strica u Italiji. Otkriva pergament koji ga vodi u Jermeniju.Detektiv i strastveni ljubitelj umetnosti traži nestalog prijatelja svog strica u Italiji. Otkriva pergament koji ga vodi u Jermeniju.
mk
AMC
09:05
Удар
mk
AMC
10:35
Удар
mk
AMC
12:05
Zmija u orlovoj senci
Jedno siroče je odraslo u školi kung fua, gde ga tretiraju kao lutalicu i metu za vežbanje učenika, a njegov život se menja nakon što pomaže putujućem prosjaku.Jedno siroče je odraslo u školi kung fua, gde ga tretiraju kao lutalicu i metu za vežbanje učenika, a njegov život se menja nakon što pomaže putujućem prosjaku.
mk
AMC
13:40
Змејско срце 3: Клетвата на.
mk
AMC
15:10
Правилата не важат
mk
AMC
17:10
Krilo ili batak
Poznati gastronomski kritičar Čarls zamerio se proizvođaču brze hrane, braneći autentičnu francusku kuhinju.Poznati gastronomski kritičar Čarls Dušmin objavio je rat brzoj hrani sa namerom da sačuva autentičnu francusku kuhinju. Da bi uspeo u tome, mora u tok šou emisiji da pokaže svoje umeće i da prepozna hranu i vino po ukusu. Ali, baš tada, u njegovom životu dese se dva potresa - sin ne želi da ga nasledi, već želi da bude klovn, a on je izgubio čulo ukusa.
mk
AMC
18:50
Убијци
mk
AMC
20:20
Сестри во акција
mk
AMC
22:00
Интернационална истрага
Агентот на Интерпол, Луис Селинџер, заедно со американски разузнавач, ќе се обидат да разоткријат моќна и почитувана финансиска институција и нејзината улога во илегалната трговија со оружје.Агентот на Интерпол, Луис Селинџер, заедно со американски разузнавач, ќе се обидат да разоткријат моќна и почитувана финансиска институција и нејзината улога во илегалната трговија со оружје. Тие започнуваат борба против криминалот и опасна трка со времето.
mk
AMC