Jednotka

Jednotka

Jednotka je prvý televízny okruh (program) Rozhlasu a televízie Slovenska.

Slovakia

TV-guide - søndag, 19-05-2024

01:50
Správy RTVS "N"
E139 Správy
sk
02:40
Počasie
E139 Správy/Pošasie
sk
02:50
Nikto nie je dokonalý
E26 Talk show Milana "Juniora" Zimnýkovala a Marcela Forgáča a ich hostí,ktorá má na všetko odpoveď. Hostia : Peter Jablonský a Peter Batthyány.
sk
03:55
Správy RTVS "N"
E139 Správy
sk
04:45
Góly-body-sekundy
E139 Magazín
sk
05:05
Cestou necestou
E05 Malý filmový štáb sa vydáva po stopách zaujímavých Slovákov žijúcich v zahraničí, ktorí dobre poznajú miestne pomery. Prostredníctvom svojich očí nám ukážu, ako vonia a chutí ďaleký svet. Môžeme sa úprimne tešiť, že spoznáme veľa zaujímavých krajín, regiónov a miest, cez fantastické gastronomické zážitky a informácie. Meghalaja je malý indický štát nachádzajúci sa v severovýchodnej časti krajiny. Na severe hraničí s ďalším federálnym štátom Ásam a na juhu tvorí medzinárodnú hranicu s Bangladéšom. Hlavným mestom je Šillong, ktoré je vďaka svojej prírode známe ako "Škótsko východu". Je totiž obklopené zeleňou a vzrušujúcou čistou prírodou s množstvom vodopádov či živými mostami. Okrem prírodných krás, funguje Šillong ako vstupná brána do štátu Meghalaja. Pre túto oblasť sú typické silné dažde, v lete je tu teplo a v zime zima. Žijú tu úžasní ľudia s unikátnou kultúrou, v ktorej sa zrkadlí zmes rôznych etník a náboženstiev. Podľa sčítania ľudu v Indii mal v roku 2011 Šillong...
sk
05:35
Nebíčko v papuľke
E15 Blížia sa Majstrovstvá sveta v hokeji. Hosťujúce krajiny sú tento krát 2 - Fínsko a Švédsko. Naši hokejisti si zmerajú sily v hlavnom meste Fínska v Helsinkách s niekoľkými súpermi. Preto sme sa v tomto diely Nebíčka v papuľke rozhodli byť aj my trochu svetoví a zavítať do kuchyne jednotlivých národov. Nemohli sme obísť fínsku kuchyňu, známu rôznymi druhmi rýb. A neobišli sme francúzske sladké dobroty.
sk
06:05
Zaži to
E08 Zaži to! ...s farbami Riško a Ellka spoznávajú dôležitosť farieb v nášom živote. Zahrajú si hru, ktorá je postavená na rozoznávaní farieb, pričom budú mať rôzne pohľady na tie-ktoré odtiene farieb. Otestujú si to v Arboréte na Borovej hore vo Zvolene pri pohľade na kvety, rastliny, dreviny, kvitnúce rôznymi farbami.
sk
06:20
Slimák Maťo a škriatok Klinček
E28 Kreslená séria rozprávok o dobrodružstvách dvoch nerozlučných priateľov, slimáka Maťa a kvetinového škriatka Klinčeka, ktorí spolu objavujú svet, hľadajú si priateľov a sú ochrancami prírody.
sk
06:30
Websterovci
E16 Animácia
sk
06:40
Odo
S01E25 Animácia
sk
06:50
Nezbedný havran
S01E10 Život nezbedného havrana a jeho kamarátov je ako veselý letný tábor plný zážitkov. Každý deň je plný nezvyčajných dobrodružstiev, ktorých tvorcom je sám havran. Je tiež špecialistom na vyriešenie každého problému, ktorý by bez neho ani nejestvoval. Seriál o priateľstve a zodpovednosti, vznikol na základe knižných predlôh spisovateľky Nele Moostovej a ilustrácií Annet Rudolphovej.
sk
07:00
Malý rytier Trenk
S02E07 Nemecký animovaný seriál o hrdinovi Trenkovi, ktorý vznikol z pera nemeckej autorky detskej literatúry Kirsten Boie.
sk
07:25
Apollo a veselé chrobáčiky
S01E47 Animácia
sk
07:40
Zberateľ zvukov
S01E13 Animovaný seriál pre deti je o zvuku, ako ho zachytáva maličká bytosť menom Zberateľ zvukov.
sk
07:45
Xavier Riddle a Tajné múzeum
E71 Xavier, Yadina a Brad cestujú späť v čase, aby spoznali slávnych hrdinov minulosti keď boli ešte deťmi a naučili sa, ako byť svojimi vlastnými hrdinami súčasnosti.
sk
07:55
Údolie Muminovcov
S01E10 Údolie Muminovcov je magické miesto nedotknuté človekom ani moderným svetom. Tam žijú naši hrdinovia ako Mumintroll, Mrnka, Snusmumrik, Snorka, Muminmama, Muminocko, Sniff či Snorka. Muminovci sú veľmi láskavé bytosti plné života, smiechu a fantázie. Sú nesmierne optimistickí a odvážni. Majú veľký zmysel pre humor a sú vždy pripravení s otvorenou náručou prijať každého svojho príbuzného, piateľa aj tuláka, ktorý k nim zavíta. Sú nesmierne tolerantní a každého berú takého aký je so všetkými nedostatkami a nepokúšajú sa ho zmeniť. Majú veľkú úctu a lásku k prírode. Každý príbeh s Mumintrollom, nám prinesie nové posolstvo, neopakovateľný zážitok a veľké dobrodružstvo.
sk
08:20
Šéfkuchár Shane
S01E19 Náučná, animovaná rozprávka pre deti v predškolskom veku o zdravom stravovaní.
sk
08:30
Dokážeš to!
E07 Dokument je súčasťou série EBU - Dokážeš to! Séria venovaná detským hrdinom, ktorí majú svoj cieľ a dokážu nevídané veci.
sk
08:45
Zázračný ateliér
E16 Zábavno-kreatívny cyklus pre deti predškolského a mladšieho školského veku.
sk
09:10
Príbeh rieky Poprad
E04 Skupina zvedavých žiakov základných škôl z povodia rieky Poprad spolu so špičkovými vedcami sa snaží zachytiť realitu širokého povodia rieky Poprad v čo najširšej komplexite,tekutosti,smrade,biodiverzite, s radosťou im vlastnou....Divák sa má tak možnosť tešiť na časť reality,ktorú nevidí každý deň aj keď s ňou susedí...
sk
09:40
Autosalón
E18 V magazíne si porovnáme medely automobilu Mitsubishi Colt s rôznymi motorizáciami a najviac sa povenujeme modeli s litrovým turbomotorom.Predstavíme aj nopvú generáciu Peugeota 3008, ktorý má pod kapotou dva benzínové jednotky, ale môže mať aj elektromotor.Pozrieme sa aj na Fabiu, ktorá síce nie je celkom nová, ale malý facelift a nová škála príplatkových farieb jej ešte viac zdvihli sebavedomie. A aby sme neobišli ani vyznávačov jednej stopy, predstavíme vám 3. generáciu motocykla Honda CRF 1100 L Africa Twin.
sk
10:05
Svet z vtáčej perspektívy
E09 Dokumentárcy cyklus
sk
11:00
Slovensko v obrazoch
E17 Zrekonštruovaná a rozkvitnutá záhrada pri Prezidentskom paláci opäť víta návštevníkov. S kamerou sme mimo dňa otvorených dverí navštívili aj samotné sídlo hlavy štátu a kaplnku svätej Barbory. Keď šľachtic Grasalkovič dal postaviť palác, kaplnka bola prístupná aj pre verejnosť. Dnes sa v nej konajú bohoslužby len dvakrát do roka. Úžitková keramika z dielne Ladislav Repku vďaka unikátnej hline odolá mrazu aj ohňu. No kým ju majster keramikár spraví, najskôr si hlinu nakope, potom ju nechá na dvore dobre premrznúť a až potom z nej vyrába jedinečný riad. Na Spiši v prímestskom areáli ožíva vojenská história z čias studenej vojny. Betónový bunker je jedným z prefabrikovaných úkrytov, ktoré sa stavali po celom Československu. Kúrilo sa v ňom tuhým palivom a posádka nemala k dispozícii vodu. Musela si ju priniesť a skladovať vo veľkých nádobách. Na svietenie sa používali petrolejové lampy. Už v 4. storočí stáli na Slovensku rímske kúpele. Dôkaz nájdete v archeoparku v Cíferi _...
sk
11:25
Svet v obrazoch
E16 Pozveme vás na unikátnu výstavu do Milána, aj do baru v Budapešti, kde sú steny popísané odkazmi. Mladé rodiny sa snažia žiť na farmách sebestačne. V Londýne inštalovali umelecké diela do Kew Garden.
sk
11:55
O 5 minút 12
E18 Hostia: Zuzana Kusá, vedecká pracovníčka, Sociologický ústav SAV Silvia Pastoreková, generálna riaditeľka Biomedicínskeho centra SAV Miron Zelina , psychológ, pedagóg a odborník na vzdelávanie Karol Lovaš, pedagóg, Inštitút komunikačných štúdií a žurnalistiky UK v Prahe Téma: Slovensko po atentáte na premiéra - stav, dôsledky a možnosti zmiernenia spoločenského a politického napätia Reláciu moderuje Marek Gudiak
sk
12:55
Občan za dverami
E16 Od minulého leta sa vo Veľkých Levároch kope a kope. No nie všetci obyvatelia zdieľajú z novej kanalizácie rovnaké nadšenie. Najmä tí, z Kadlečíkovej ulice. Ich rodinné domy totiž majú byť na kanalizáciu napojené iným spôsobom ako vo zvyšku dediny. Budú musieť zaplatiť oveľa viac za pripojenie, nehovoriac o doživotnej údržbe... Nikto jej neverí. Pani Mária z Banskej Bystrice sa už dlhodobo sťažuje na vibrácie, ktoré pociťuje vo svojom byte. Extrémne pre na trpí fyzicky aj psychicky... Hoci dlhé roky pracovali, dnes žijú doslova z ruky do úst. Prežívajú z mesiaca na mesiac. Manželia Hricišínovci sú ťažko zdravotne postihnutí, pre svoje diagnózy za zamestnať nemôžu. A čo robí v takomto prípade štát? Posudzuje na diaľku od stola a dvoch ľudí necháva živoriť...
sk
13:25
Peniaze
E16 Všetko, čo potrebujete vedieť o (svojich) peniazoch.
sk
13:50
Agatha Christie: Poirot
S03E09 Princ Farouq z Egypta dovolí istej žene aby si dala na ruku jeho hodnotný rubínový prsteň. Ona s ním odíde. Kpt. Hastings je však na Vianoce v Škótsku a Poirot sa ocitne uprostred rodiny Laceyovcov, aby s nimi strávil Vianoce. Plukovník Lacey, známy egyptológ, bol jedným z tých Angličanov, ktorí poznali ten prsteň. Poirot počas vyšetrovania krádeže zistí, že plukovník má finančné problémy. S pomocou miestnych detí nastaví na zlodeja pascu.
sk
14:40
Agatha Christie: Poirot
S03E10 Pozvania na maškarný bál sa neodmietajú. Ani Poirot sa nemá ako vyhovárať, spoločenská prestíž celej akcie je iba zvýznamnená odporúčaním, aby ľudia prišli prezlečení za slávne osobnosti. O to menej práce musí vyvinúť slávny detektív, ktorý sa vďaka tomu nemusí prezliekať vôbec. Ale ani na tak preplnenom večierku sa pre Poirota nájde dôležitá úloha. Vyriešiť vraždu Lorda Cronshawa, ktorú si nikto nevšimol. Dôležitým dôkazom však bude malá časť kostýmu predpokladaného vraha.
sk
15:35
Smrť prichádza v daždi
Dvojica vyšetrovateľov - kapitán Jakubec (Ladislav Chudík) a poručík Michalko (Viliam Polónyi) - vyšetruje záhadnú vraždu ženy. Kým Jakubec je racionálny a analytický typ vyšetrovateľa, jeho menej chápavý kolega mu prácu miestami nijako neuľahčuje. Ani jeden zo štyroch podozrivých páchateľov nemá pre vraždu pravdepodobný motív, a prácu kriminalistom sťažuje aj zhoda zvláštnych náhod a okolností. Film je prvou časťou z voľnej série populárnych slovenských detektívok, ktoré stáli pri zrode tzv. diváckeho filmu na Slovensku.
sk
17:10
Boli sme pri tom
E08 Je koniec roka a čas na bilanciu. To je aj posledná epizóda nášho jubilejného cyklu Boli sme pri tom k výročiu Slovenskej televízie. Pripomenieme si veľké zábavné a silvestrovské programy, pri ktorých televízia rada siahala do bohatého hereckého koša Slovenského národného divadla. A k nim patria aj naši dnešní hostia - Zdena Studenková a Jozef Vajda, ktorí nás sprevádzali mnohými úspešnými zábavnými reláciami a silvestrovskými galaprogramami.
sk
18:15
Veľkou lyžicou
E12 Naši moderátori sa vyberú do úžasnej slovenskej prírody po stopách divej zvery. Šarkan bude variť poľovnícke recepty a od mladej herečky sa čo-to naučí po rusínsky. Octaviu omráči nádhera Chránenej krajinnej oblasti Poľana a srdce miestnych ľudí.
sk
18:58
Krátke počasie
E133 Správy/Pošasie
sk
19:00
Správy RTVS
E140 Správy
sk
19:55
Góly-body-sekundy
E140 Magazín
sk
20:16
Informácia pre tipujúcich: KENO 10, Keno Joker, Loto, Joker, Loto 5 z 35
E40 Spoločnosť/Politika
sk
20:20
Počasie
E140 Správy/Pošasie
sk
20:30
Toni - pôrodný asistent
E01 Toni pracuje ako pôrodný asistent a je to prirodzený talent. Byť mužským pôrodným asistentom však nie je vždy jednoduché. Keď príde o prácu v nemocnici, rozhodne sa pre živnosť. Gynekologička Luise mu ponúkne miesto vo svojej ordinácii. Zdá sa, že to je správna ponuka v správny čas. Zdá sa však, že udalosti z minulosti im spoluprácu komplikujú.
sk
22:05
Citrónshow
E08 Legenda slovenského hokeja Richard Lintner a jeho spolumoderátorka Janka Slačková vás prevedú zákulisím hokejovej Ostravy 2024. Na svevere Moravy na vás čaká neuveriteľná atmosféra, množstvo fanúšikov a pravá hokejová zábava v spoločnosti popredných osobností športu a šoubiznisu v relácii Citrónshow .
sk
23:00
Smrť prichádza v daždi
Dvojica vyšetrovateľov - kapitán Jakubec (Ladislav Chudík) a poručík Michalko (Viliam Polónyi) - vyšetruje záhadnú vraždu ženy. Kým Jakubec je racionálny a analytický typ vyšetrovateľa, jeho menej chápavý kolega mu prácu miestami nijako neuľahčuje. Ani jeden zo štyroch podozrivých páchateľov nemá pre vraždu pravdepodobný motív, a prácu kriminalistom sťažuje aj zhoda zvláštnych náhod a okolností. Film je prvou časťou z voľnej série populárnych slovenských detektívok, ktoré stáli pri zrode tzv. diváckeho filmu na Slovensku.
sk

TV-guide - mandag, 20-05-2024

00:30
Správy RTVS "N"
E140 Správy
sk
01:20
Góly-body-sekundy
E140 Magazín
sk
01:45
Počasie
E140 Správy/Pošasie
sk
01:50
Toni - pôrodný asistent
E01 Toni pracuje ako pôrodný asistent a je to prirodzený talent. Byť mužským pôrodným asistentom však nie je vždy jednoduché. Keď príde o prácu v nemocnici, rozhodne sa pre živnosť. Gynekologička Luise mu ponúkne miesto vo svojej ordinácii. Zdá sa, že to je správna ponuka v správny čas. Zdá sa však, že udalosti z minulosti im spoluprácu komplikujú.
sk
03:20
Svet z vtáčej perspektívy
E09 Dokumentárcy cyklus
sk
04:15
Správy RTVS "N"
E140 Správy
sk
05:05
Slovensko v obrazoch
E17 Zrekonštruovaná a rozkvitnutá záhrada pri Prezidentskom paláci opäť víta návštevníkov. S kamerou sme mimo dňa otvorených dverí navštívili aj samotné sídlo hlavy štátu a kaplnku svätej Barbory. Keď šľachtic Grasalkovič dal postaviť palác, kaplnka bola prístupná aj pre verejnosť. Dnes sa v nej konajú bohoslužby len dvakrát do roka. Úžitková keramika z dielne Ladislav Repku vďaka unikátnej hline odolá mrazu aj ohňu. No kým ju majster keramikár spraví, najskôr si hlinu nakope, potom ju nechá na dvore dobre premrznúť a až potom z nej vyrába jedinečný riad. Na Spiši v prímestskom areáli ožíva vojenská história z čias studenej vojny. Betónový bunker je jedným z prefabrikovaných úkrytov, ktoré sa stavali po celom Československu. Kúrilo sa v ňom tuhým palivom a posádka nemala k dispozícii vodu. Musela si ju priniesť a skladovať vo veľkých nádobách. Na svietenie sa používali petrolejové lampy. Už v 4. storočí stáli na Slovensku rímske kúpele. Dôkaz nájdete v archeoparku v Cíferi _...
sk
05:30
Dámsky klub
E91 Radosti a starosti nielen zo sveta žien. Dámsky klub je denný magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu
sk
07:00
Ranné správy RTVS
E92 Správy
sk
08:30
Cestujeme bez batožiny
E27 Vyberte sa na cestu po svete. Tvorcovia tejto série vás vezmú na Bali, do Japonska, Indonézie,do mnohých exotických krajín.... všade sa dozviete niečo mimoriadne, niečo zvláštne,niečo zaujímavé. vypočujete si pozitívne príbehy ľudí, ktorí zdieľajú spoločné hodnoty. dozviete sa o rozmanitých kultúrach a ich histórii o úžasnýžch ľuďoch a ich životných podmienkach. vyberte sa na cestu - bez batožiny....
sk
09:00
Detektívi zo severu
S06E10 Detektívka
sk
10:00
Na krok od neba
S05E11 Zdá sa, že komisárovi Francescovi sa konečne podarilo vyrovnať so svojou minulosťou a začína túžiť po novom živote. Ešte väčšie nádeje mu prinesie návrat Emmy do San Candida, po ročnej odmlke. Ale prečo sa vrátila späť? Zdá sa, že pravým dôvodom nebude Francesco. Podarí sa Francescovi skutočne zbaviť svojich démonov z minulosti? Môže komunita Deva stále znepríjemňovať jeho život? Nečakaná udalosť ohrozí Emmu a otvorí všetky Francescove staré rany a tajomstvá. Aj komisára Vincenza s manželkou Evou čaká mnoho nových radostí i starostí.
sk
11:00
Duel
E23 Vedomostná súťaž s jedným moderátorom a dvoma hráčmi.
sk
11:25
Všade dobre, doma naj
E70 Traja súťažiaci, tri kolá, štipka taktiky a napätie až do konca - to je súťaž Všade dobre, doma naj s moderátorom Martinom Nikodýmom. V 1. kole odpovedajú traja súťažiaci na každú z 8 otázok moderátora výberom zo štyroch možností. Za každú správnu odpoveď získavajú 5 bodov. Do druhého kola postupujú dvaja hráči s najvyššími počtami bodov. V 2. kole majú dvaja súťažiaci striedavo možnosť voliť si otázku z množiny dvanástich tém, ktoré sú odlíšené bodovým ohodnotením (5 - 10 - 15 bodov). Do finále - 3. kola, postupuje hráč s vyšším bodovým ziskom v druhom kole. Čakajú ho otázky týkajúce sa výlučne Slovenska a za každú správnu odpoveď získa finančnú výhru od 50 eur až do 500 eur. Spolu si môže finalista prilepšiť až o 1 150 eur. Na záver však ešte prichádza veľké pokušenie v podobe prémiovej otázky. Svoju výhru môže zdvojnásobiť alebo aj úplne stratiť.
sk
12:00
Správy RTVS
E92 Správy
sk
12:25
Dámsky klub
E92 Magazín o ženách pre ženy, ktorý vám ponúka rady, postrehy, námety, odpovede na otázky a problémy, ktoré trápia súčasnú ženu.
sk
13:55
Tajomstvo mojej kuchyne
E18 Najlepšie recepty Kamily Magálovej a Pavla Pospíšila odhalené!
sk
14:40
Zdravá maškrta
E88 Maškrtiť sa dá nielen chutne, ale najmä zdravo. Máme tipy na zdravé a výborné maškrty pre mladých, mamičky s deťmi ale aj všetkých, ktorí majú radi dobré jedlo. Zdravé maškrty dodávajú potrebnú energiu bez kíl navyše. Kristína Kocian vám ponúkne výborné recepty so zameraním na zníženie cholesterolu.
sk
15:00
Don Matteo
S09E06 Odvážny a brilantný duchovný otec Don Matteo je opäť v Gubbiu. Rád jazdí na svojom bicykli po dychvyrážajúcich kopcoch Umbrie a je vždy tam, kde sa niečo deje. Jeho hlboké poznanie ľudskej duše ho vedie aj cez krivé zákruty zločinu. Matteo je múdry a rešpektovaný človek, ktorý skutočne dokáže pochopiť problémy ľudí a vždy je ochotný im pomôcť. Vďaka svojej ľudskosti často pomáha zločincom na ceste k vykúpeniu a zakaždým ich presvedčí, aby sa priznali k svojim zločinom a prijali zodpovednosť za svoje činy. Pri riešení prípadov ho sprevádza vtipná dvojica policajných vyšetrovateľov, šarmantná starostka mesta a dvojica verných pomocníkov na fare, Natalina a Pippo.
sk
16:00
Správy RTVS
E92 Správy
sk
16:25
Bez batožiny
E28 Vyberte sa na cestu po svete. Tvorcovia tejto série vás vezmú na Bali, do Japonska, Indonézie,do mnohých exotických krajín.... všade sa dozviete niečo mimoriadne, niečo zvláštne,niečo zaujímavé. vypočujete si pozitívne príbehy ľudí, ktorí zdieľajú spoločné hodnoty. dozviete sa o rozmanitých kultúrach a ich histórii o úžasnýžch ľuďoch a ich životných podmienkach. vyberte sa na cestu - bez batožiny....
sk
16:50
Destinácie
E66 Destrinácie - to sú cestopisy - dokumenty o miestach po celom svete, ktoré inšpirovali veľkých umelcov a stali sa tak ich obľúbeným zdrojom tvorby - je to výleto do krajín i tajov umenia.
sk
17:00
Detektívi zo severu
S06E12 Detektívka
sk
17:50
Krátke správy RTVS
E92 Správy
sk
17:55
Duel
E24 Vedomostná súťaž s jedným moderátorom a dvoma hráčmi.
sk
18:25
Všade dobre, doma naj
E71 Traja súťažiaci, tri kolá, štipka taktiky a napätie až do konca - to je súťaž Všade dobre, doma naj s moderátorom Martinom Nikodýmom. V 1. kole odpovedajú traja súťažiaci na každú z 8 otázok moderátora výberom zo štyroch možností. Za každú správnu odpoveď získavajú 5 bodov. Do druhého kola postupujú dvaja hráči s najvyššími počtami bodov. V 2. kole majú dvaja súťažiaci striedavo možnosť voliť si otázku z množiny dvanástich tém, ktoré sú odlíšené bodovým ohodnotením (5 - 10 - 15 bodov). Do finále - 3. kola, postupuje hráč s vyšším bodovým ziskom v druhom kole. Čakajú ho otázky týkajúce sa výlučne Slovenska a za každú správnu odpoveď získa finančnú výhru od 50 eur až do 500 eur. Spolu si môže finalista prilepšiť až o 1 150 eur. Na záver však ešte prichádza veľké pokušenie v podobe prémiovej otázky. Svoju výhru môže zdvojnásobiť alebo aj úplne stratiť.
sk
18:58
Krátke počasie
E134 Správy/Pošasie
sk
19:00
Správy RTVS
E141 Správy
sk
19:55
Góly-body-sekundy
E141 Magazín
sk
20:15
Počasie
E141 Správy/Pošasie
sk
20:30
Paul a škola života
Je koniec dvadsiatych a rokov, keď si Celestine v parížskom sirotinci vyzdvihuje malého Paula a odvádza ho so sebou do dediny v nádhernom kraji Sologne. Je manželkou hájnika, ktorý sa stará o lesy, patriace grófovi de Fresnay, a Paula nové prostredie celkom pohltí. Objavuje prekrásnu prírodu a spriatelí sa nielen s miestnym pytliakom, ale získa si aj srdce samotného grófa...
sk
22:25
Reportéri
E16 Aktuálna, analytická a investigatívna publicistika. Zaujímavé témy, kauzy, príbehy, exkluzívne rozhovory. Reportéri sú všade tam, kde zlyháva zákon a nespravodlivosť ostáva nepotrestaná. Prinášajú svedectvo doby, ktorú žijeme.
sk
22:55
Inšpektor Max
S01E10 Pôvodný televízny krimiseriál s orginálnym inšpektorom Zoltánom Maxom,ktorý používa proti zločincom vlastné pravidlá.
sk