Nova Cinema

Nova Cinema

Nova Cinema je česká neplacená komerční televizní stanice, která je zaměřena na zahraniční produkci filmů, seriálů, reality show a filmově zaměřené pořady.

Czechia

TV-guide - mandag, 20-05-2024

00:00
Temné kouty
Žena přežila brutální vraždu své rodiny a dítěte. Nyní ji tajný spolek posedlý řešením známých zločinů přinutí si opět vybavit okolnosti osudného dne.
cs
02:20
Ďáblova slza
Washingtonské nádraží se stane místem tragédie, kde neznámý útočník postřílí sedm lidí a stihne utéct. Chvíli poté dostane místní radnice vzkaz, že útok se bude opakovat každých 24 hodin, dokud nebude zaplaceno výkupné 20 milionů dolarů. Ve městě je zabit neznámý muž, který má u sebe diktafon s vyděračským vzkazem a policie ho pokládá za útočníka. FBI ale odhalí, že pracoval na objednávku. Případ dostane na starost agentka Margaret Lukasová, která požádá o pomoc soudního analytika Parkera Kincaida. Ten před lety pomocí analýzy písma odhalil sériového vraha, kterému se však podařilo uprchnout během cesty do věznice a poté zaútočit na Parkerovu rodinu. I když vědec nechce o FBI ani slyšet, Margaret ho přemluví ke spolupráci. Celý tým brzy vypátrá místo, kde vrah psal dopisy. Brzy je jasné, že se opět jedná o léčku s nastraženou bombou. Přesně podle výhrůžek se útok opakuje, tentokrát zemře devět lidí. Mnoho času nezbývá, přesto se Parkerovi podaří odhalit klíčovou informaci.(TV Nova)
cs
04:05
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně VII (Tuková bomba)
Rizzoli & Isles je kriminální seriál z prostředí bostonského oddělení vražd. Hlavními postavami jsou detektiv Jane Rizzoli a soudní lékařka Maura Isles. Ty společně se svými kolegy musí řešit nejen nové případy, ale také se vypořádat se stíny minulosti, které ohrožují jejich vlastní životy.(zipacna)
cs
04:25
Zpátky ve hře
Gus Lobel byl po desetiletí jedním z nejlepších hledačů baseballových talentů, avšak přes veškerou snahu cítí, že stárne. Vedení Atlanty Braves začíná zpochybňovat jeho úsudek. Musí jim dokázat, že je schopen přizpůsobit se novým technologiím ve výběru talentů a oťuknout nového pálkaře Boa. Jedinou osobou, která by Gusovi v krizovém období mohla pomoct, je jeho dcera Mickey. Tato nadějná právnička dá v sázku vlastní kariéru, aby zachránila otcovu existenci. Přes Gusův nesouhlas se Mickey k němu připojí na jeho poslední scoutské cestě po Severní Karolíně. Dívka zjišťuje, že její otec na dálku moc dobře nevidí. A tak se alespoň na chvíli stane jeho očima. Při sledování Boa Gus používá nejen Mickeyiny oči, ale také svůj sluch a zjistí, že Bo je sice nadějný a dobrý hráč, ale nedokáže odpálit točený nadhoz, a tak svému týmu doporučí Boa nekupovat...(TV Nova)
cs
06:30
Kalifornský sen
Maggie se touží stát úspěšnou hudební producentkou. Jako osobní asistentka popové ikony Grace Davisové by teoreticky měla mít tu nejlepší průpravu, jenže prakticky to takhle jednoduše nefunguje. Maggie je v Traciině životě ten nejposlednější poskok, který donáší kafe a oblečení z čistírny a čtyřiadvacet hodin denně je připravený plnit i ty nejbláznivější nápady své šéfové. Pokud má nějaký ten umělecký nápad, Traciin producent Jack ho pokaždé pohrdavě zamítne. A dobrý nápad by se přitom hodil, protože doposavad úspěšný hudební kolotoč se právě začíná trochu zadrhávat...
cs
08:45
Jesse Stone: Smrt v jezeře
Držitel ceny Emmy a Zlatého glóbu Tom Selleck (Tři muži a nemluvně, TV film Magnum P.I.) se vrací jako policejní šéf Jesse Stone v dalším vzrušujícím pokračování série, natočené podle tajemných detektivních příběhů autora Roberta B. Parkera. Jako nový policejní šéf městečka Paradise ve státě Massachussets se musí Jesse Stone ihned pustit do vyšetřování brutální vraždy mladé problémové dívky, jejíž mrtvola byla nalezena v místním jezeře. Stone se brzy dozvídá, že zavražděná dívka bývala dříve školní premiantka, ale potom se - jakoby vnitřně zraněná - vydala na cestu sebezničení, jež skončila její brzkou smrtí. Nedostatek důkazů přivádí bývalého losangeleského policistu do Bostonu, ale reakce místního podsvětí příliš přívětivá není. Stoneova situace se ještě zhoršuje, když se musí vypořádat s případem domácího násilí, jež vyvrcholí smrtí. Do toho všeho svádí souboj se svým sklonem k alkoholu, bývalou manželkou a opravdu katastrofálním milostným životem. S rostoucím množstvím informací o dívčině nešťastné minulosti začíná mít Stone podezření, že bostonský svět bohatých lidí může se vším souviset a jeho posedlost případem roste. Stone je rozhodnutý, že vraha z rajského města Paradise předá spravedlnosti za jakoukoliv cenu.
cs
10:35
Mimi šéf
Mimi šéf je ve skutečnosti velký boss. Navenek sice působí jako roztomilé batole, ale uvnitř je to protřelý byznysmen posedlý obchodními úspěchy. Pracuje pro organizaci BabyCorp a jeho hlavním posláním je zjistit, proč teď děti prohrávají na trhu rodičovské lásky. Zatímco lásky k dětem ubývá a podíl BabyCorp na trhu klesá, o to rychleji rostou výsledky konkurenční společnosti Štěně a.s. Ta místo dětí prosazuje do rodin chlupaté, roztomilé mazlíčky a její zakladatel Francis E. Francis si může spokojeně mnout ruce a věřit, že děti z byznysu s láskou úplně vyšoupne. Mimi šéf se musí se svými pomocníky z BabyCorp vydat na speciální misi za záchranou rodičovské lásky. A aby v boji proti konkurenci uspěl, musí na svou stranu získat i svého staršího brášku.(CinemArt)
cs
12:25
Šéfe, jsem v tom!
Thea je sekretářka v jednom malém vydavatelství. Její rodiče zemřeli při autonehodě, a ona musela opustit školu a postarat se o svojí mladší sestru. Jenže sama o sobě si myslí, že je nula, a podle toho také žije. Její šéf jí místo dobré práce nutí mýt a venčit svého psa, a peskuje jí, když přijde o čtyři minuty pozdě do práce. Jednoho dne má ale Thea dostat padáka, a tak řekne, že je těhotná. Jako těhotná nesmí být ze zaměstnání vyhozena. Jenže na těhotenství jen tak někdo nezapomene, a když se to v práci rozkřikne, je nucena několik měsíců předstírat, že je stále těhotná. Nakonec si to tak vsugeruje, že tomu i sama věří. Jenže jednoho dne to praskne, a Thea bude mít co vysvětlovat.(zipacna)
cs
14:10
Pán prstenů: Návrat krále
Rozhodující bitva o Středozem začíná! Čaroděj Gandalf, elf Legolas a trpaslík Gimli spěchají s dědicem trůnu Aragornem na pomoc zemi Gondor, která odolává početnému Sauronovu vojsku. Armáda obránců dobra by byla poražena, nebýt toho, že Aragorn vyzval k boji po svém boku zástupy prokletých mrtvých z nitra hory. Když mu mrtví pomohou v závěrečném boji o Středozem, budou zbaveni kletby. Mezitím hobiti Frodo a Sam se v doprovodu Gluma snaží dostat hluboko do země Mordor, kde musí v ohních Hory osudu zničit magický Prsten moci. Jedině tak bude síla mocného pána temnot Saurona skutečně zlomena. Glumova mysl je omámena mocí prstenu a on udělá všechno proto, aby se mu jeho miláček vrátil. A tak na Froda a Sama, kteří v Glumovi vidí jedinou možnost, jak najít cestu k Hoře osudu, čekají od jejich průvodce nebezpečné nástrahy...(TV Nova)
cs
18:00
Jumanji
Příběh začíná v roce 1969, kdy dvanáctiletý Alan Parrish objeví starou deskovou hru s podivným názvem Jumanji. Odpoledne, když jeho rodiče odjedou na slavnost, Alan společně s kamarádkou Sárou podivnou hru otevřou a pustí se do hraní. Po několika hodech kostkou se vyděšená Sára stane svědkem toho, jak vtáhne hra Alana dovnitř. O šestadvacet let později se do opuštěného domu Parrishových nastěhuje teta Nora s neteří Judy a synovcem Peterem, jejichž rodiče nedávno zahynuli při nehodě. Děti slyší podivné dunění a na půdě objeví zaprášenou rozehranou hru. Začnou ji hrát a hned po prvním hodu kostkami se začnou dít podivné věci. Objeví se obrovští moskyti, kterým se děti ubrání jen s velkými obtížemi, a za nimi následuje tlupa malých rezatých opic, které začnou likvidovat zařízení domu. A nakonec se objeví obrovský lev a podivný divoch. Je to dospělý Alan Parrish, který prožil šestadvacet let uvnitř hry. Začne se shánět po rodičích, ale s pomocí Petera a Judy zjistí, že zemřeli. Alan se po dlouhém přemlouvání nechá přesvědčit, aby pokračoval ve hře. Ta se totiž musí podle pravidel dohrát až do konce. Musí s nimi hrát také Sára, ta však odmítne. Začne hrát, až když jí Alan nepřímo vyčte, že ho nechala samotného ve hře. Čtveřice si přísahá, že tentokrát hru dohraje do konce. Při každém dalším hodu se totiž vynořuje větší nebezpečí, které hráče ohrožuje. Všichni jsou však odhodláni hrát dál, protože jedině tak lze situaci zachránit.(TV Nova)
cs
20:00
Taxi 5
Pařížský superpolda Sylvain Marot je proti své vůli převelen na městskou policii do Marseille. Bývalý komisař Gilbert, nyní primátor města, ho pověří speciálním úkolem. Má dopadnout gang italských lupičů, kteří v nadupaných Ferrari vykrádají jedno klenotnictví za druhým. Jenže s chabě vybaveným vozovým parkem francouzské policie to půjde splnit velmi těžko. Silvain tak má jen jednu možnost. Přemluvit ke spolupráci Eddyho Makloufa, synovce slavného Daniela Moralese. Eddy totiž po svém strýčkovi zdědil jeho vytuněné bílé taxi. Bohužel už ale nezdědil jeho řidičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentní řidič, který se s volantem v ruce snad narodil. Po dvaceti letech od uvedení prvního dílu přichází v produkci Luca Bessona již pátý díl slavné francouzské série. Štafetu přebírají nové herecké tváře. Ale to hlavní – vytuněné bouráky a adrenalinové honičky zůstávají.(Bioscop)
cs
22:05
Prci, prci, prcičky: Kniha lásky
Zbrusu nový a čerstvý kousek ze série Prci, prci, prcičky je tu! Čeká vás sexy dovádění, žhavé dívky a nespoutaná zábava, s jakou jste se dosud nesetkali! Rob, Nathan a Lube jsou kamarádi ze střední školy odhodlaní užít si s dívkami svých snů. Ve školní knihovně náhodně objevují legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou napsali bývalí studenti, ale několik chybějících stran způsobuje, že si každý z nich užije zábavu, kterou opravdu nečekal!(oficiální text distributora)
cs

TV-guide - tirsdag, 21-05-2024

00:05
Lítám v tom
Příběh muže, který žil s hlavou v oblacích. Hrdina komedie Lítám v tom, Ryan Bingham (George Clooney), je šťastný člověk. S hlavou v oblacích neochvějně míří za splněním životního snu, jenže život bývá pěkná mrcha. A ta dokáže i v cílové rovince říct: „Hochu, běžíš po špatné trati.“ Režisér Jason Reitman má slabost pro anithrdiny, ať už je to lobbista hájící zájmy tabákových firem (Děkujeme, že kouříte) nebo těhotná teenagerka (Juno). Tentokrát se zahleděl do stoprocentního sobce a to tak neodolatelně, že stvořil jeden z nejlepších filmů uplynulého roku... Životní cíl Ryana Binghama asi většině z vás bude připadat směšný. Chtěl by nalétat 10 miliónů leteckých mil a díky tomu vstoupit do elitní společnosti několika málo vyvolených. Pravděpodobnost splnění téhle „mission impossible“ je velmi vysoká, protože Ryan prakticky žije v letadle. Jako zaměstnanec společnosti, která se zabývá podnikovou optimalizací (v překladu to znamená, že jde o profesionální vyhazovače z práce), nepřetržitě létá po Spojených státech a snižuje stavy ve firmách, jejichž šéfové nemají dost odvahy na to, aby své lidi propustili sami. Nomádský život Ryanovi naprosto vyhovuje. Jeho vlastní byt je méně útulný než libovolný hotelový pokoj, rodina s ním už dávno přestala počítat a všechno, co má, se vejde do jediného kufru, který ovšem musí splňovat kritéria pro příruční zavazadlo. Na letištích se navíc dají potkat dost zajímaví lidé jako například příležitostná spolucestující podobného ražení (Vera Farmiga), ochotná mít vztah „když to letové řády dovolí“. Žádný strom ale neroste až do nebe a Ryanovo ohrožení má podobu mladé ambiciózní kolegyně (Anna Kendrick), která v rámci úspor vymyslela propouštění lidí online. To by znamenalo, že se Ryan snese z nebes zpátky na zem a ztratí tak všechno, na čem mu záleželo. Tváří v tvář téhle nejpříjemné pravdě začne trochu přemýšlet o tom, jestli by se smysl života nedal nakonec najít i na zemi.(oficiální text distributora)
cs
02:05
Temné kouty
Žena přežila brutální vraždu své rodiny a dítěte. Nyní ji tajný spolek posedlý řešením známých zločinů přinutí si opět vybavit okolnosti osudného dne.
cs
04:05
Beethoven 4
Richard (Judge Reinhold) a Beth (Julia Sweeney) Newtonovci napriek skúsenostiam z minulosti opäť raz podľahnú prosbám Richardovho brata a súhlasia, že sa počas jeho dovolenky postarajú o jeho bernardína. Na starosť pripadne Richardovi, ktorý pracuje doma a ktorému čoskoro dôjde trpezlivosť. Deti sa pokúsia zachrániť situáciu tým, že prihlásia Beethovena do školy psej poslušnosti. V inej časti mesta žije magnát Reginald Sedgewick (Matt McCoy) s manželkou Marthou (Veanne Cox), ktorí sa k dcére Madison (Kaleigh Krish) správajú s láskavou nevšímavosťou, zato však nesmierne hýčkajú svojho obrovského a vzorne vychovaného bernardína Michelangela. Jedného dňa sa oba bernardíny stretnú v parku, kde nechtiac dôjde k ich zámene. A tak Newtonovci nemôžu uveriť, že by bol ich pes taký poslušný, kým skutočný Beethoven spôsobí v bohatej a snobskej rodine úplnú katastrofu. Dokáže však do ich života vniesť niečo, čo im chýbalo: istú dávku uvoľnenosti a pozornosti pre Madison. Otázkou ale zostáva, či Beethoven a Michelangelo nájdu spôsob, ako sa vrátiť tam, kam patria...(TV Markíza)
cs
05:30
Zathura: Vesmírné dobrodružství
Vždy, keď ich otec (Tim Robbins) odíde do práce, začnú si šesťročný Danny (Jonah Bobo) a desaťročný Walter (Josh Hutcherson) liezť na nervy. Raz sa však behom obvyklého hašterenia Danny ocitne zamknutý v temnej pivnici, kde objaví starú stolovú hru menom Zathura. Už od prvého ťahu je však jasné, že Zathura nie je len tak obyčajná hra - Dannyho figúrka sa pohybuje sama od seba a akonáhle vstúpi  na políčko meteorický roj, dom začne byť bombardovaný skutočnými meteoritmi. Skrz dieru v streche si obaja bratia uvedomia, že sa ocitli v ďalekom temnom vesmíre. A nie sú samy. Tak začína ich úžasné dobrodružstvo, behom ktorého si Danny s Walterem uvedomia, že pokiaľ sa im nepodarí dokončiť hru, zostanú vo vesmíre navždy. Každý ďalší ťah je zárukou nového vzrušujúceho dobrodružstva – bratia nechtiac uložia svoju sestru do hlbokého kryonického  spánku, utekajú pred pokazeným dvojmetrovým robotom, zachránia vesmírneho stroskotanca a stretnú sa s hroznými mäsožravými jaštermi. Spolu s osirelým astronautom sa musia pokúsiť prekonať všetky nástrahy a úspešne sa prebojovať až na koniec tajomnej hry, aby sa mohli vrátiť domov. Všetky pokusy však môžu vyjsť nazmar, pokiaľ sa im nepodarí zvíťaziť nad najväčším nebezpečenstvom zo všetkých - silnou gravitačnou silou, ktorá ich vťahuje do prázdnoty temnej planéty Zathura.(TV Markíza)
cs
07:25
Kriminálka Miami VI (Drž se svých zásad)
Na rozdiel od kolegov v Las Vegas, ktorí dokonale poznali prostredie suchej púšte, kriminalisti z Miami vyšetrujú zločiny v dusnej a vlhkej klíme bujnej subtropickej vegetácie Floridy. V jednotke C.S.I. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (Emily Procterová), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (Rory Cochrane), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (Adam Rodriguez), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride a pozná všetky biologické a fyzikálne procesy, ktoré sa v nich odohrávajú. Neoddeliteľným členom tímu je vševediaca súdna lekárka a koroner Dr. Alexx Woodsová (Khandi Alexander), ktorá načúva reči stôp na telách obetí. Jednotka forenzných vedcov z Miami dokáže vyriešiť aj také prípady vrážd, ktoré by iné laboratóriá pre náročnosť vzdali. Ich doménou sú dôkazy z miesta činu, predovšetkým odtlačky prstov či biologický materiál. Presné výsledky náročných vedeckých analýz, porovnávania DNA a nevyhnutná železná logika umožňujú efektívne pátranie po skutočných zločincoch. Pod prístrojmi najlepšie vybavených laboratórií na svete potom nájdené dôkazy prehovoria jasnou rečou a prezradia znalcom dostatok informácii o páchateľoch. Pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu - obete zločinov.(oficiální text distributora)
cs
08:25
Kriminálka Miami VI (Chůva)
Na rozdiel od kolegov v Las Vegas, ktorí dokonale poznali prostredie suchej púšte, kriminalisti z Miami vyšetrujú zločiny v dusnej a vlhkej klíme bujnej subtropickej vegetácie Floridy. V jednotke C.S.I. Miami ďalej pracujú Calleigh Duquesneová (Emily Procterová), južanská kráska, ktorá sa špecializuje na balistiku a balistické testy, ďalej Tim Speedle (Rory Cochrane), mladý vyšetrovateľ s dobrými stykmi v uliciach, Eric Delko (Adam Rodriguez), expert na vodu, ktorý vie všetko o riekach a močiaroch na Floride a pozná všetky biologické a fyzikálne procesy, ktoré sa v nich odohrávajú. Neoddeliteľným členom tímu je vševediaca súdna lekárka a koroner Dr. Alexx Woodsová (Khandi Alexander), ktorá načúva reči stôp na telách obetí. Jednotka forenzných vedcov z Miami dokáže vyriešiť aj také prípady vrážd, ktoré by iné laboratóriá pre náročnosť vzdali. Ich doménou sú dôkazy z miesta činu, predovšetkým odtlačky prstov či biologický materiál. Presné výsledky náročných vedeckých analýz, porovnávania DNA a nevyhnutná železná logika umožňujú efektívne pátranie po skutočných zločincoch. Pod prístrojmi najlepšie vybavených laboratórií na svete potom nájdené dôkazy prehovoria jasnou rečou a prezradia znalcom dostatok informácii o páchateľoch. Pomstia tých, čo už hovoriť nedokážu - obete zločinov.(oficiální text distributora)
cs
09:25
Pán prstenů: Návrat krále
Rozhodující bitva o Středozem začíná! Čaroděj Gandalf, elf Legolas a trpaslík Gimli spěchají s dědicem trůnu Aragornem na pomoc zemi Gondor, která odolává početnému Sauronovu vojsku. Armáda obránců dobra by byla poražena, nebýt toho, že Aragorn vyzval k boji po svém boku zástupy prokletých mrtvých z nitra hory. Když mu mrtví pomohou v závěrečném boji o Středozem, budou zbaveni kletby. Mezitím hobiti Frodo a Sam se v doprovodu Gluma snaží dostat hluboko do země Mordor, kde musí v ohních Hory osudu zničit magický Prsten moci. Jedině tak bude síla mocného pána temnot Saurona skutečně zlomena. Glumova mysl je omámena mocí prstenu a on udělá všechno proto, aby se mu jeho miláček vrátil. A tak na Froda a Sama, kteří v Glumovi vidí jedinou možnost, jak najít cestu k Hoře osudu, čekají od jejich průvodce nebezpečné nástrahy...(TV Nova)
cs
13:25
Taxi 5
Pařížský superpolda Sylvain Marot je proti své vůli převelen na městskou policii do Marseille. Bývalý komisař Gilbert, nyní primátor města, ho pověří speciálním úkolem. Má dopadnout gang italských lupičů, kteří v nadupaných Ferrari vykrádají jedno klenotnictví za druhým. Jenže s chabě vybaveným vozovým parkem francouzské policie to půjde splnit velmi těžko. Silvain tak má jen jednu možnost. Přemluvit ke spolupráci Eddyho Makloufa, synovce slavného Daniela Moralese. Eddy totiž po svém strýčkovi zdědil jeho vytuněné bílé taxi. Bohužel už ale nezdědil jeho řidičské schopnosti. Zato Sylvain je excelentní řidič, který se s volantem v ruce snad narodil. Po dvaceti letech od uvedení prvního dílu přichází v produkci Luca Bessona již pátý díl slavné francouzské série. Štafetu přebírají nové herecké tváře. Ale to hlavní – vytuněné bouráky a adrenalinové honičky zůstávají.(Bioscop)
cs
15:25
Kouzelná chůva a Velký třesk
Tentokrát se kouzelná chůva Nanny McPhee objeví u naprosto přepracované a vystresované matky. Paní Greenová se stará nejen o malou farmu, ale také o své tři děti, zatímco její manžel bojuje ve válce daleko od domova a rodiny. Korunu všemu nasazuje příjezd snobských a rozmazlených příbuzných, kteří se nějakou dobu chtějí na farmě usadit. Tady je pomoci Nanny McPhee opravdu potřeba. Ta dětem dává pomocí kouzel a magie pět lekcí výchovy, při kterých často nedokážete vyjít z úžasu.(Nela Sofie)
cs
17:30
Hříchy pro pátera Knoxe (Proč tolik nebožtíků)
Seznam epizod: 01. Intimní záležitost02. Omyl v lázních03. Otázka alibi04. Justiční omyl05. Proč tolik nebožtíků06. Ruce s dlouhými prsty07. Ženské za volantem08. Podzimní romance09. Mezi námi děvčaty10. Třetí vrchol trojúhelníku
cs
18:30
Dívka na koštěti
Václav Vorlíček, Miloš Macourek a Hermína Franková jsou autory komedie Dívka na koštěti o mladé čarodějnici, která dala přednost životu mezi lidmi před výsadami nadpřirozených bytostí. Příběh o Saxaně, jak se začínající čarodějnice jmenuje, není jen návratem do světa pohádek, dětských snů a fantazie, ale především konfrontací se světem konkrétním a reálným. Saxana, která uteče z pohádkové říše a seznámí se s dobrem i zlem skutečného lidského světa, se nakonec přece jen rozhodne mezi lidmi zůstat, protože zde našla něco víc, než jí mohly poskytnout čarodějnické síly, totiž opravdový lidský cit...(oficiální text distributora)
cs
20:00
Tomb Raider
Lara Croft (Alicia Vikanderová) je zcela nezávislá dcera výstředního dobrodruha, který zmizel beze stopy, když byla ještě dítě. Teď je z ní jednadvacetiletá mladá žena, která se marně snaží najít skutečný cíl i smysl života. Na kole brázdí ulicemi módního východního Londýna jako kurýr, ale sotva si vydělá na nájem, chodí na vysokou školu, ale jen zřídkakdy se dostane na přednášku. Lara, která je odhodlaná jít svou vlastní cestou, odmítá převzít otěže otcova celosvětového, a stejně zatvrzele si odmítá přiznat, že tátu nadobro ztratila. Když si přečte záhadný vzkaz, který jí otec zanechal, rozhodne se opustit Londýn a vyrazit do neznáma, aby přišla na to, co se mu doopravdy stalo. Vydá se po jeho stopách hledat legendární hrobku na mýtickém ostrově někde poblíž japonského pobřeží. Tato mise ale nebude jednoduchá.
cs
22:30
Annabelle se vrací 3
Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil.
cs