Play7

Play7

Play7 richt zich voornamelijk op een vrouwelijk kijkerspubliek, met aangekochte fictieseries, reality, human interest en romantische films.

Belgium

TV-guide - søndag, 12-05-2024

00:40
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:55
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
07:00
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E43. Terwijl de beoordeling nadert, bereiden de teams zich ook voor op de open huizen. Slechte keuzes en last minute fouten, zorgen ervoor dat het budget van sommige teams langzaamaan minder wordt.Terwijl de beoordeling nadert, bereiden de teams zich ook voor op de open huizen. Slechte keuzes en last minute fouten, zorgen ervoor dat het budget van sommige teams langzaamaan minder wordt. (2021)
ni
07:50
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E44. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
09:10
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E45. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
10:10
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E46. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd. (2021)
ni
11:05
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E47. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Het zijn de laatste loodjes. Zo vlak voor de veiling en met enorme prijzen op het spel, zijn de teams nog steeds niet helemaal klaar. Problemen met de omheining veroorzaakt een enorm conflict en het emotionele afscheid eist zijn tol. (2021)
ni
11:55
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 5 S19 E05. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.De zeven overgebleven kandidaatkoks krijgen een nieuwe opdracht van niemand minder dan de culinaire recensent Jay Rayner. De kandidaten dienen een recept van Jay exact te kopiëren en in het eerste gerecht beslag gebruiken en in het andere chocolade. Regisseur: David Crerar (2023)
ni
13:00
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 6 S19 E06. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. Acteurs: India Fisher (Self - Narrator) (2023)
ni
13:35
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 7 S19 E07. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. Regisseur: David Crerar. Acteurs: India Fisher (Self - Narrator) (2023)
ni
14:40
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 8 S19 E08. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. (2023)
ni
15:30
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 9 S19 E09. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. (2023)
ni
16:05
Paramedics
S02 E08. De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een ongekend inzicht in het dagelijks leven van deze hulpverleningshelden.De ambulanceploegen van Australië vechten om levens te redden in een race tegen de klok. Camera's gemonteerd op ambulances en helikopters geven een ongekend inzicht in het dagelijks leven van deze hulpverleningshelden. Acteurs: Samuel Johnson (Self - Narrator) (2018)
ni
16:55
Paramedics
S03 E01. Natalie en Leonard troosten een schooljongen die uit een metershoge boom is gevallen. MICA-verpleger Cam gebruikt alles in zijn macht om een 78-jarige patiënt in stabiele toestand te krijgen.Natalie en Leonard troosten een schooljongen die uit een metershoge boom is gevallen. MICA-verpleger Cam gebruikt alles in zijn macht om een 78-jarige patiënt in stabiele toestand te krijgen. (2021)
ni
17:50
Paramedics
S03 E02. Nat en Leonard gaan naar het zwembad van een hotel nadat een romantisch uitstapje voor een jonge moeder op een ramp uitloopt. Eamon en Mike behandelen een getraumatiseerd kind dat is aangevallen door een hond.Nat en Leonard gaan naar het zwembad van een hotel nadat een romantisch uitstapje voor een jonge moeder op een ramp uitloopt. Eamon en Mike behandelen een getraumatiseerd kind dat is aangevallen door een hond. (2021)
ni
18:45
Paramedics
S03 E03. In het ruige bushland stort een auto honderd meter naar beneden in een ravijn en de redding van de gewonde bestuurder wordt een nachtmerrie voor vluchtverpleger Ray. Een tiener maakt een angstaanjagende val.In het ruige bushland stort een auto honderd meter naar beneden in een ravijn en de redding van de gewonde bestuurder wordt een nachtmerrie voor vluchtverpleger Ray. Een tiener maakt een angstaanjagende val. (2021)
ni
19:40
Botched
Gimme Gimme More... Surgery S04 E17. Wanneer een cosmetische ingreep gedaan wordt, gaat dit niet altijd zoals gepland. Plastisch chirurgen Paul Nassif en Terry Dubrow proberen de schade van de eerste procedure terug te draaien.Wanneer een cosmetische ingreep gedaan wordt, gaat dit niet altijd zoals gepland. Plastisch chirurgen Paul Nassif en Terry Dubrow proberen de schade van de eerste procedure terug te draaien. Acteurs: Terry J. Dubrow (Self), Rajee Narinesingh (Self), Sandra Narinesingh (Self - Rajee's Mom), Paul Nassif (Self), Andy Sacher (Self) (2018)
ni
20:30
Botched
Junk in the Trunk S04 E18. Wanneer een cosmetische ingreep gedaan wordt, gaat dit niet altijd zoals gepland. Plastisch chirurgen Paul Nassif en Terry Dubrow proberen de schade van de eerste procedure terug te draaien.Wanneer een cosmetische ingreep gedaan wordt, gaat dit niet altijd zoals gepland. Plastisch chirurgen Paul Nassif en Terry Dubrow proberen de schade van de eerste procedure terug te draaien. Acteurs: Allegra Cole (Self) (2018)
ni
21:20
Naked Attraction
Hollie-Anna & Jaison S06 E03. Hoopvolle singles moeten uit een groep van zes naakte mensen kiezen met wie ze op date willen gaan. Een voor een worden hun lichaamsdelen getoond.De 25-jarige makelaar Hollie-Anna uit Margate is na vele dates op zoek naar een langdurige relatie. De 29-jarige transman Jaison uit Norwich wil een diepere band opbouwen met een date die hem kan accepteren zoals hij is. Regisseur: Emma Carroll. Acteurs: Anna Richardson (Self - Presenter) (2020)
ni
22:20
Naked Attraction
Glyn & Jamie S06 E04. De 60-jarige Glyn verdient zijn brood met entertainment. Hij zit vol leven en humor, maar is op zoek naar een serieuze partner. De 28-jarige Jamie heeft veel dates, maar heeft moeite om de juiste man te vinden.De 60-jarige Glyn verdient zijn brood met entertainment. Hij zit vol leven en humor, maar is op zoek naar een serieuze partner. De 28-jarige Jamie heeft veel dates, maar heeft moeite om de juiste man te vinden. Regisseur: Emma Carroll. Acteurs: Anna Richardson (Self - Presenter) (2020)
ni
23:20
Tattoo Fixers on Holiday
S02 E03. Sketch helpt Peter, die een problematische tatoeage heeft. Daarnaast verlost Glen Kieren van een herinnering aan een vakantieflirt. En Alice geeft Jenny een eerbetoon aan haar orgaandonor.Sketch helpt Peter, die een problematische tatoeage heeft. Daarnaast verlost Glen Kieren van een herinnering aan een vakantieflirt. En Alice geeft Jenny een eerbetoon aan haar orgaandonor. Regisseur: Pete Deagle. Acteurs: Paisley Billings (Self - Receptionist), Glen Carloss (Self), Jay Hutton (Self), Alice Perrin (Self), Sketch (Self) (2016)
ni

TV-guide - mandag, 13-05-2024

00:20
Tattoo Fixers on Holiday
S02 E04. Glen ontmoet dronken tatoeageverzamelaar Jack, Sketch verlost Dylan van een herinnering aan zijn verleden, Jay geeft Julie een bijzonder portret en Joel verliest zijn onbetrouwbare tatoeage.Glen ontmoet dronken tatoeageverzamelaar Jack, Sketch verlost Dylan van een herinnering aan zijn verleden, Jay geeft Julie een bijzonder portret en Joel verliest zijn onbetrouwbare tatoeage. Regisseur: Pete Deagle. Acteurs: Paisley Billings (Self - Receptionist), Glen Carloss (Self), Jay Hutton (Self), Alice Perrin (Self), Sketch (Self) (2017)
ni
01:05
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
04:50
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
05:00
Geen uitzending
Geen uitzending.Geen uitzending.
ni
07:05
Ring By Spring
The Hunt S01 E01. Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen.Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. (2023)
ni
07:50
Ring By Spring
Red Flags S01 E02. Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen.Studenten van de Texas State University nemen deel aan een decennia-oude traditie om hun toekomstige echtgenoten te vinden en zich te verloven voordat ze afstuderen. (2023)
ni
08:40
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E47. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Het zijn de laatste loodjes. Zo vlak voor de veiling en met enorme prijzen op het spel, zijn de teams nog steeds niet helemaal klaar. Problemen met de omheining veroorzaakt een enorm conflict en het emotionele afscheid eist zijn tol. (2021)
ni
09:25
Love It or List It
Chris and Michelle S09 E09. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
10:20
Dr. Phil
Murdaugh murders: The trial S21 E88. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
11:00
Love Island UK
S06 E17. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Laura Whitmore (Self - Host), Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self) (2020)
ni
11:50
Love Island UK
(Winter INT) S06 E18. Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond.Een aantal jonge vrijgezellen komen naar Mallorca om tijdens de zomer naar de liefde te zoeken. Het winnende stel zal het eiland verlaten met 50.000 pond. Acteurs: Laura Whitmore (Self - Host), Paige Turley (Self), Siannise Fudge (Self), Jess Gale (Self), Mike Boateng (Self) (2020)
ni
12:40
Paris in Love
Live From Las Vegas S01 E04. Paris laat Las Vegas oplichten bij de grote opening van een casino dat naar haar overgrootvader is genoemd, Carter's kinderwens kort na het huwelijk doet Paris zich afvragen hoe haar leven zal veranderen.Paris laat Las Vegas oplichten bij de grote opening van een casino dat naar haar overgrootvader is genoemd, Carter's kinderwens kort na het huwelijk doet Paris zich afvragen hoe haar leven zal veranderen. Regisseur: Michelle Peerali (2021)
ni
13:15
Paris in Love
The Michigan Life S01 E05. Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.Paris reist af naar Carters geboortestad in Michigan om dj te zijn op de bruiloft van een familielid, maar het opvallende verschil tussen de familie Hilton en Reum leidt ertoe dat Paris zich vragen stelt bij Carter's plannen voor hun toekomst. Regisseur: Andrea Metz. Acteurs: Carter Reum, Paris Hilton (2021)
ni
14:10
Paris in Love
The Fashion and the Furious S01 E06. Samen met haar verloofde, familie en vrienden plant Paris Hilton de meest "emotionele" bruiloft aller tijden terwijl ze werkt, ontspant en zich voorbereidt op haar reis als potentiële moeder.Paris en de familie gaan naar New York voor het verlovingsfeest, maar de sfeer wordt minder feestelijk als een strijd tussen Kathy en Carter openbaar wordt. Paris probeert zich te verschuilen achter haar verplichtingen op New York Fashion Week. Regisseur: Andrea Metz. Acteurs: Carter Reum, Paris Hilton (2021)
ni
14:55
Het Blok Nieuw-Zeeland
S09 E48. Vier koppels moeten vervallen huizen compleet renoveren en inrichten. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.Het is de finale, wat betekent dat de huizen worden geveild en de winnaars bekendgemaakt. Vanwege de pandemie kan niet iedereen fysiek aanwezig zijn, maar dat maakt de spanning niet minder. Terwijl de teams wachten op de volgorde van de veiling, krijgen ze hartverwarmende video's te zien van fans. Ook wordt bekendgemaakt wie de stem van het publiek krijgt. Daarna start de zenuwslopende veiling, waarbij het team met de meeste winst tot de winnaar van het seizoen wordt gekroond. (2021)
ni
16:10
Tattoo Fixers on Holiday
S02 E03. Sketch helpt Peter, die een problematische tatoeage heeft. Daarnaast verlost Glen Kieren van een herinnering aan een vakantieflirt. En Alice geeft Jenny een eerbetoon aan haar orgaandonor.Sketch helpt Peter, die een problematische tatoeage heeft. Daarnaast verlost Glen Kieren van een herinnering aan een vakantieflirt. En Alice geeft Jenny een eerbetoon aan haar orgaandonor. Regisseur: Pete Deagle. Acteurs: Paisley Billings (Self - Receptionist), Glen Carloss (Self), Jay Hutton (Self), Alice Perrin (Self), Sketch (Self) (2016)
ni
17:00
Dr. Phil
Murdaugh murdersl what the housekeeper saw S21 E104. Dr. Phil geeft zijn gasten advies over hun problemen of levensstijl. Dankzij zijn ervaring als psycholoog weet Dr. Phil bijna altijd raad.Talkshow waarin menselijke problemen worden besproken. Dr. Phil, wereldwijd beroemd geworden als de huispsycholoog van Oprah Winfrey, staat bekend om zijn unieke manier van analyseren en directe en confronterende benadering. (2023)
ni
17:45
MasterChef
MASTERCHEF UK S19 - 10 S19 E10. Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden.Amateurkoks uit heel Groot-Brittannië gaan de strijd aan met elkaar en tonen hun kookkunsten. De juryleden houden een oogje in het zeil terwijl de deelnemers nieuwe en creatieve gerechten bereiden. Regisseur: David Crerar (2023)
ni
18:50
Love It or List It
Marc and Sharon S09 E10. Realityshow over families die ontevreden zijn over hun huis. De designer probeert hen te overtuigen om het huis op te knappen, terwijl de makelaar vindt dat ze moeten zoeken naar een andere woning.Huiseigenaren besluiten dat hun huis niet meer past bij hun levensstijl,maar of ze blijven of gaan,hangt af van experts Hilary Farr & David Visentin. Huiseigenaren besluiten dat hun huizen niet meer passen bij hun levensstijl, maar of ze blijven of gaan, hangt af van de experts Hilary Farr en David Visentin. Zullen ze dol zijn op hun onlangs gerenoveerde huis, of zullen ze het op de lijst zetten om een ¶¶ander te kopen? Regisseur: Richard Yearwood. Acteurs: Hilary Farr (Herself - Host), David Visentin (Himself - Host) (2020)
ni
19:45
Chateau Meiland
S05 E17. Realityprogramma waar de familie Meiland op de voet wordt gevolgd bij hun avonturen. Vanuit de chateauwaardige boerderij in de Achterhoek bouwen Martien, Erica en Maxime aan hun Meiland-imperium.Bij de familie Meiland zijn er altijd meer dromen en plannen dan tijd en middelen. Zo staat het chateau in Frankrijk nog altijd te koop en doet de gemeente Bronckhorst ingewikkeld over de boerderij. Volgens het bestemmingsplan is er maar plek voor één huishouden. Dus wonen Erica en Maxime illegaal op hun eigen landgoed. En ondanks alle ervaring, blijft doe-het-zelven riskant; Martien ontdekt proefondervindelijk dat ijskrabben met een nummerplaat leidt tot onherstelbare krassen op de voorruit. Maar ondanks alle tegenslag blijft de familie onverstoorbaar chaotisch optimistisch. Het klassieke park met zwembad en vrij rondlopend vee gaat er vast komen. Er wordt in ieder geval alvast geoefend met koe-knuffelen. En de kans dat er verhuisd moet worden, is een mooie aanleiding om op huizenjacht te gaan. Dillema's, kansen en mogelijkheden die allemaal worden overtroffen door het sprookje dat het Meiland-leven is. Er is zelfs ruimte voor nieuwe liefdes. Acteurs: Martien Meiland (Self), Erica Meiland (Self), Montana Meiland (Self), Maxime Meiland (Self), Claire Meiland (Self) (2021)
ni
20:35
The Marriage Pact
S01 E03. Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd.Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd. (2023)
ni
21:30
The Marriage Pact
S01 E04. Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd.Volg deze groep vrienden die ongehuwd zijn en een belofte moeten nakomen of verbreken die ze in het verleden hebben gemaakt: een pact om te trouwen als ze beiden nog vrijgezel zijn op een bepaalde leeftijd. (2023)
ni
22:30
The Real Housewives of Beverly Hills
Secrets Revealed S06 E24. Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.Deze populaire realityserie vindt plaats in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken. Acteurs: Brandi Glanville (), Eileen Davidson (), Kim Richards (), Kyle Richards (), Lisa Rinna () (2016)
ni