Doma

Doma

TV Doma je súkromná televízna stanica programovo zameraná na cieľovú skupinu mladých aktívnych ľudí vo veku 12-54 rokov.

Slovakia

ТБ-гід - четвер, 16.05.24

00:55
Keď kvitne láska
S01E46 Keď módna návrhárka Monika Sesse dostane fotografie, je prekvapená a pobúrená. Oyku sa vyhráža právnikom za porušenie autorských práv. V skutočnosti sa jej však páči Oykina kreativita a chcela by ju lepšie spoznať. Oyku sa bojí. Seyma sa medzitým spriahne s Onem, ktorá s ňou má svoje plány. Najprv ju plánuje vzdelávať v oblasti módy.
sk
01:30
S hlavou v oblakoch
E111 Cey Cey je v panike, keď ho všetci prosia, aby konečne oficiálne požiadal Ayhan o ruku. Leyla sa nahnevá, keď si všimne, že Osman sa na natáčaní rozpráva so spoluherečkou. To ich núti prehovoriť o svojom vzťahu. Sanemina a Canova rodina sa stretnú na večeri, ktorá sa rýchlo zvrtne. Sanem a Can sa obávajú, ako to bude pokračovať, a tak urobia dôležité rozhodnutie.
sk
02:15
S hlavou v oblakoch
E112 Mevkibe aj Huma sú ráno po rodinnej večeri rozhorčené a nevedia vystáť jedna druhú. Can a Sanem sa preto rozhodnú so svojimi novinkami počkať. Leyla si tiež netrúfa povedať rodičom, že sa s Osmanom rozišli. Cey Cey nakoniec povie Ayhan, že ju nechcel požiadať o ruku. Huma chce na prezentácii Poleninej knihy všemožne odvrátiť pozornosť na Polenin vzťah s Canom.
sk
02:55
Smotánka
Spoločnosť/Politika
sk
04:00
Adela show
S01E13 Talk-show
sk
05:10
Oteckovia
S01E23 23 Lucia sa rozhodne ochrániť deti pred hadom a vziať ich na noc k Alexovi. Marekove prémie neprišli na účet a Petra nemá v obchode čím zaplatiť! Vlado s Tomášom nevedia hada nikde nájsť a navyše záhadne zmizne aj Julka...
sk
06:00
Druhý dych
S01E74 74 Andrea má dôvod cítiť sa ohrozená. Dostáva od Teodora ponuku, ktorá ju poníži až na samé dno. Šakal obsadzuje Danarch. Danielov právnik oznamuje Anne, že Daniel sedí v cele predbežného zadržania. A obvinenie sa netýka len Daniela...
sk
06:45
Túžba tela
S01E64 64 Valeria sa zapíše do Hudobnej akadémie a podporuje ju v tom aj Angela, ale tajne pred Isabelou. Zo zápisu vyjde zmätená, lebo nemá klavír, na ktorom by mohla cvičiť. Antonio a Angela kupujú narodeninový darček, Salvador im poradí farbu, keď sa uistí, ktorú farbu má Abigail najradšej. Ona to potvrdí, keď dostane darček. Antonio sa čoraz viac udivuje, keď zisťuje, že Salvador rozpráva a rozmýšľa, ako keby bol Pedro Jose Donoso. Isabel navrhne Salvadori rande v lese. Isabel sa spýta Salvadora, čo zamýšľa s Angelou, či chce, aby sa do neho zaľúbila tak, ako ona. Povie mu, že je do nej zbláznený, on jej odpovie, že aj tak ho zvedie. Salvador ostane znepokojený, pretože veci by sa mohli skomplikovať. Isabel sľúbi Valerii, že jej kúpi vlastný klavír. Páter Jacobo povie Cantalicii, že jej strýko Felipe súhlasil, že jej pomôže nájsť Salvadora, a preto o pár dní pocestuje do Rio Claro.
sk
07:25
Túžba tela
S01E65 65 Salvador sa rozpráva s Matildou a požiada ju, aby nikdy nepovedala Rebece, že tam býva. Abigail vyčíta Antoniovi, aké knihy v poslednom čase číta: Spiritualizmus a čierna mágia. Andres a Walter sa rozprávajú, aký záhadný je Salvador, a plánujú, ako by sa ho zbavili. Andres nariadi Walterovi, aby striehol na všetko, čo sa v dome odohrá. Salvador upozorní Antonia, aby si neublížil, a preto nech nepátra. Rebeca a Salvador idú von, on je povie, že sa snaží zamestnať jej čas niečím produktívnejším. Isabel sa spýta Rebecy, či si myslí, že Angela sa zaujíma o Salvadora. Angela sa pýta Salvadora na jeho súkromný život, on jej odpovie, nech mu dôveruje. Cantalicia a jej syn Monchito sa vydajú na cestu do Rio Claro. Abigail oslavuje narodeniny. Antonio je naďalej veľmi žiarlivý na Salvadora, lebo má veľmi blízky vzťah s Angelou. Angela oznámi na zhromaždení, že prešla zoznam majetku svojho otca a chýba všetok nábytok zo zahraničia, presne im opíše do detailov, ktorý to je. Žiada...
sk
08:30
Krok za krokom
S05E16 Cody chce, aby sa Dana necítila toľko sama, a pošle jej na Valentína niekoľko anonymných milostných listov. Carol sa dostáva do väzenia a je to Frankova vina.
sk
09:15
Krok za krokom
S05E17 Frank a Carol sa snažia zostať mladými, ako rodičia v divadelnej skupine Lilly. Výsledky sú skôr bolestivé.
sk
10:00
Chicago Fire
S06E12 Keď sa na titulných stránkach novín objavia fotografie Caseyho a Severidea, ako vyskočili zo strechy počas hrdinskej záchrannej akcie, aj keď nerád, súhlasí Boden s tým, aby fotograf zdokumentoval jeden deň hasičov na stanici. Dawsonová a Brettová sa snažia prísť na to, čo sa deje s ich častým zákazníkom Geraldom, ktorý žije na ulici. Herrmann sa medzitým rozhodne začať popri práci s ponúkaním životných rád a Kiddová dospeje k rozhodnutiu o bývaní so Severideom.
sk
11:00
S hlavou v oblakoch
E113 Na predstavení Poleninej knihy Can sklame Polen aj Humu, keďže pred médiami vyhlási, že so Sanem tvoria pár. Huma sa nevzdáva. Súčasťou jej plánu je usporiadať Canovi narodeninovú oslavu. Sanem mu medzitým pripraví veľmi špeciálny darček, no Can začne byť počas jej úniku podozrievavý. Leyla sa snaží povedať matke pravdu o Osmanovi, no nedarí sa jej to. Cey Cey trpí, pretože Ayhan ho už nechce vidieť.
sk
11:55
S hlavou v oblakoch
E114 Can je stále nahnevaný a má podozrenie, že Sanem pred ním niečo skrýva. Huma plánuje oslavu na Canove narodeniny, je to však len ďalší pokus oddeliť ho od Sanem. V každom prípade chce, aby sa večierku zúčastnila Sanemina rodina, a tak príde za Mevkibe ospravedlniť sa za svoje zlé správanie pri večeri. Na samotnej párty sa niektoré vzťahy začnú rúcať a iné práve naopak vytvárať.
sk
12:55
Oteckovia
S01E24 24 Alex varuje Tomáša, aby si na svokru dával pozor... Lucii opäť zavolá tajný ctiteľ a objedná si od nej prvý odpudzovač krtkov. Tomáš ide za Marikou a chce vedieť, či ona vypustila hada z ambulancie!
sk
14:10
Keď kvitne láska
S01E45 Oyku a Derin sa stretávajú v telocvični, kde bude módne fotenie. Onem má v tíme spojenca, ktorý musí Oyku znemožniť kariéru. Zdá sa, že to nebude ťažké, keďže Oyku sa nepáčia outfity na fotenie, a tak si vezme nožnice a prispôsobí si ich. Ayaz pre ňu medzitým chystá ďalšie prekvapenie. Dievča mu povie, že sa nezúčastnilo na svojom maturitnom plese.
sk
15:15
Keď kvitne láska
S01E46 Keď módna návrhárka Monika Sesse dostane fotografie, je prekvapená a pobúrená. Oyku sa vyhráža právnikom za porušenie autorských práv. V skutočnosti sa jej však páči Oykina kreativita a chcela by ju lepšie spoznať. Oyku sa bojí. Seyma sa medzitým spriahne s Onem, ktorá s ňou má svoje plány. Najprv ju plánuje vzdelávať v oblasti módy.
sk
16:05
Túžba tela
S01E66 66 Andres povie Isabele, že nerozumie, ako sa Angela dozvedela o existencii majetku. Isabel mu vyčíta, že aj jej tajil majetok, o ktorom vravela Angela, Andres jej odpovie, že to urobil preto, lebo za veľa nestáli. Isabel mu povie, že budú musieť odovzdať Angele písomnosti o tých majetkoch. Andres povie Isabele, že všetko je veľmi čudné a že Angele musí pomáhať niekto oveľa nebezpečnejší ako Dr. Velaunde. Angela sa spýta Salvadora, či skutočne existujú majetky, ktoré si ona nárokuje; on jej odpovie, aby mu dôverovala, a ako dôkaz, že hovorí pravdu, jej odovzdá dokumenty, kde je všetko. Isabel povie Salvadorovi, že už všetci v dome si všimli, že sa snaží zviesť Angelu, on jej odpovie, že to nie je pravda a okrem toho ona nemá právo mu nič vyčítať. Isabel mu povie, že si je istá, že Angelu by nezaujal len obyčajný šofér. Rebeca povie Antoniovi, aby si dával pozor na Salvadora, že mu môže prevziať priateľku.
sk
17:05
Túžba tela
S01E67 67 Antonio sa veľmi nahnevá kvôli vzťahu medzi Angelou a Salvadorom, vyčíta to Angele, ona mu povie, že mu neodpustí, že jej neverí. Pohádajú sa. Salvador príde domov a pristihne Gaetanu, ako robí špiritistické sedenia. Požiada ju, aby si seriózne pohovorili. Vyčíta jej, prečo v tom pokračuje, keď jej to vyslovene zakázal. Walter povie Rebece, nech sa prestane trápiť kvôli Salvadorovi, lebo ho nepozná, a navyše môže byť ženatý. Felipe šíri ohovárania kvôli všetkým problémom, do ktorých ich dostal jeho synovec páter Jacobo, a všetko kvôli tomu, že pomáha Cantalicii a jej synovi. Zavedie ich domov. Cantalicia mu odovzdá list a noviny, čo jej poslal synovec. Salvador ide za Gaetanou, aby sa s ňou porozprával, povie jej, nech si robí, čo chce, len nech ho neopúšťa, lebo ona je jediná, čo pozná celú pravdu, navyše je jediná, kto vie ochrániť mŕtveho.
sk
18:05
Chicago Fire
S06E13 Hank Voight prichádza na stanicu 51 s prosbou o pomoc pri hľadaní podozrivého z bombového útoku. Ako dobrovoľníčky si vyberá záchranárky Dawsonovú s Brettovou, aby sa pod falošnou zámienkou dostali do domu človeka, ktorý je na hlavného podozrivého napojený. Ako vyšetrovanie pokračuje, Boden, Casey a Severide poskytnú svoju expertízu. Vzťah medzi Kiddovou a Zachom narazí na prekážku a Cruzovi robí problémy vyjadriť svoje skutočné city k Brettovej.
sk
19:00
Keď kvitne láska
S01E47 Onem poverí Seymu úlohou priblížiť sa k Derinovi. Oyku je s Monikou na aukcii, kde Monika kúpi drahý záves, no Oyku ho potom náhodou takmer spáli. Hoci sa iní snažia vziať na seba vinu, Monika zúri a Oyku sa bojí o svoju prácu. Ayaz ju teda vezme niekam, aby si oddýchla. Monika sa stretáva s Onem a ponúka jej spoluprácu. Gizem a Mete sa rozprávajú, ale Mete ju odmieta.
sk
20:00
Keď kvitne láska
S01E48 Monika požaduje, aby Oyku do večera ušila z obhoreného závesu večerné šaty na tlačovú konferenciu. Ayaz a Derin hľadajú dokonalý módny doplnok. Derin a Seyma sa zblížia a Mete tuší, že niečo nie je v poriadku, a tak ju sleduje. Na tlačovej konferencii Monika prekvapí Onem a všetkých ostatných vyhlásením, že Oyku bude jej pravou rukou. Ayaz a Mete majú problémy s projektom.
sk
20:55
Krok za krokom
S05E18 Al špehuje svojho priateľa, keď ju Frank odradí od spoločného lyžiarskeho víkendu.
sk
21:25
Krok za krokom
S05E19 Danin nový priateľ urazí Franka a Carol. JT predstiera, že je otec Lilly, aby si dohodol schôdzku.
sk
21:55
Priatelia
S04E21 Ross a Emily spoločne diskutujú o tom, koho pozvú na svadbu. Nie je to vôbec jednoduché. Ross trochu váha s pozvaním Rachel a spomína na všetky šťastné aj tie menej šťastné okamihy, ktoré so svojou bývalou priateľkou spoločne prežili. Joey, Chandler a Monica pozvanie na svadbu do Londýna prijali. Len Rachel sa vyhovára, že zostane doma a bude sa starať o tehotnú Phoebe.
sk
22:25
Priatelia
S04E22 Zamilovaný Ross žije prípravami na svoju svadbu a pri výbere svedka sa rozhoduje medzi Chandlerom a Joeym. Blížiaci sa koniec tehotenstva prežíva Phoebe pod stále väčším vplyvom svojich stále sa zhoršujích nálad. Ross je sklamaný, že Rachel nepríde na jeho svadbu. Chandler a Joey organizujú mládenecký večierok na rozlúčku pre Rossa. Na večierku zmizol zásnubný prsteň, ktorý Ross chcel dať Emily.
sk
22:55
Chicago Med
S06E04 Ethan má na seba aj na všetkých svojich podriadených vysoké nároky, nie každý je ale ochotný alebo schopný ich splniť. Potom sa však Ethan zaangažuje do ošetrenia plastického chirurga, ktorý z túžby po dokonalosti sám vykonáva úpravy na svojom tele. Keď ho Daniel nechce hospitalizovať na psychiatrii, Ethan vypení. Maggie prežíva ťažké chvíle. Jej adoptívnemu synovi Auggiemu zlyháva pečeň a musí čakať na transplantáciu. Tá je ale v nedohľadne. Natalie musí oznámiť svojej mladej pacientke, že má rakovinu. Crockett presadzuje operáciu, ale onkologička ju zamietne. Crockett sa ale nechce len tak vzdať. Willovi sa nedarí získať pre klinickú štúdiu dostatok pacientov. Nádej vkladá do stretnutia s lekárom, ktoré by mu mohol nejaké prípady odovzdať. April sa rozhodne Willovi so štúdiou pomôcť.
sk
23:50
Keď kvitne láska
S01E47 Onem poverí Seymu úlohou priblížiť sa k Derinovi. Oyku je s Monikou na aukcii, kde Monika kúpi drahý záves, no Oyku ho potom náhodou takmer spáli. Hoci sa iní snažia vziať na seba vinu, Monika zúri a Oyku sa bojí o svoju prácu. Ayaz ju teda vezme niekam, aby si oddýchla. Monika sa stretáva s Onem a ponúka jej spoluprácu. Gizem a Mete sa rozprávajú, ale Mete ju odmieta.
sk

ТБ-гід - п'ятниця, 17.05.24

00:50
Keď kvitne láska
S01E48 Monika požaduje, aby Oyku do večera ušila z obhoreného závesu večerné šaty na tlačovú konferenciu. Ayaz a Derin hľadajú dokonalý módny doplnok. Derin a Seyma sa zblížia a Mete tuší, že niečo nie je v poriadku, a tak ju sleduje. Na tlačovej konferencii Monika prekvapí Onem a všetkých ostatných vyhlásením, že Oyku bude jej pravou rukou. Ayaz a Mete majú problémy s projektom.
sk
01:30
S hlavou v oblakoch
E113 Na predstavení Poleninej knihy Can sklame Polen aj Humu, keďže pred médiami vyhlási, že so Sanem tvoria pár. Huma sa nevzdáva. Súčasťou jej plánu je usporiadať Canovi narodeninovú oslavu. Sanem mu medzitým pripraví veľmi špeciálny darček, no Can začne byť počas jej úniku podozrievavý. Leyla sa snaží povedať matke pravdu o Osmanovi, no nedarí sa jej to. Cey Cey trpí, pretože Ayhan ho už nechce vidieť.
sk
02:15
S hlavou v oblakoch
E114 Can je stále nahnevaný a má podozrenie, že Sanem pred ním niečo skrýva. Huma plánuje oslavu na Canove narodeniny, je to však len ďalší pokus oddeliť ho od Sanem. V každom prípade chce, aby sa večierku zúčastnila Sanemina rodina, a tak príde za Mevkibe ospravedlniť sa za svoje zlé správanie pri večeri. Na samotnej párty sa niektoré vzťahy začnú rúcať a iné práve naopak vytvárať.
sk
02:55
Smotánka
Spoločnosť/Politika
sk
03:55
Adela show
S01E14 Je vysoká, štíhla, úspešná... a je to blondína. Čím nás prekvapí dnes večer? Vaše večery bude spríjemňovať Adela Banášová reflexiou každodenných problémov, ktoré za pomoci svojich glosátorských kolegov rozmení na drobné, podfarbí vtipom a odľahčí iróniou. Samozrejme nebudú chýbať ani zaujímaví hostia.
sk
05:10
Oteckovia
S01E24 24 Alex varuje Tomáša, aby si na svokru dával pozor... Lucii opäť zavolá tajný ctiteľ a objedná si od nej prvý odpudzovač krtkov. Tomáš ide za Marikou a chce vedieť, či ona vypustila hada z ambulancie!
sk
06:00
Druhý dych
S01E75 Anna čelí psychickému nátlaku. Jakub sa priznáva Márii, čo ho spája s Teodorom. Riskuje vzťah s Máriou. Rábek ide vyšetrovateľke Vágnerovej po krku. Má podozrenie, že aj ona pracuje pre mafiu. Andrea neváha navštíviť Annu.
sk
06:40
Túžba tela
S01E66 66 Andres povie Isabele, že nerozumie, ako sa Angela dozvedela o existencii majetku. Isabel mu vyčíta, že aj jej tajil majetok, o ktorom vravela Angela, Andres jej odpovie, že to urobil preto, lebo za veľa nestáli. Isabel mu povie, že budú musieť odovzdať Angele písomnosti o tých majetkoch. Andres povie Isabele, že všetko je veľmi čudné a že Angele musí pomáhať niekto oveľa nebezpečnejší ako Dr. Velaunde. Angela sa spýta Salvadora, či skutočne existujú majetky, ktoré si ona nárokuje; on jej odpovie, aby mu dôverovala, a ako dôkaz, že hovorí pravdu, jej odovzdá dokumenty, kde je všetko. Isabel povie Salvadorovi, že už všetci v dome si všimli, že sa snaží zviesť Angelu, on jej odpovie, že to nie je pravda a okrem toho ona nemá právo mu nič vyčítať. Isabel mu povie, že si je istá, že Angelu by nezaujal len obyčajný šofér. Rebeca povie Antoniovi, aby si dával pozor na Salvadora, že mu môže prevziať priateľku.
sk
07:25
Túžba tela
S01E67 67 Antonio sa veľmi nahnevá kvôli vzťahu medzi Angelou a Salvadorom, vyčíta to Angele, ona mu povie, že mu neodpustí, že jej neverí. Pohádajú sa. Salvador príde domov a pristihne Gaetanu, ako robí špiritistické sedenia. Požiada ju, aby si seriózne pohovorili. Vyčíta jej, prečo v tom pokračuje, keď jej to vyslovene zakázal. Walter povie Rebece, nech sa prestane trápiť kvôli Salvadorovi, lebo ho nepozná, a navyše môže byť ženatý. Felipe šíri ohovárania kvôli všetkým problémom, do ktorých ich dostal jeho synovec páter Jacobo, a všetko kvôli tomu, že pomáha Cantalicii a jej synovi. Zavedie ich domov. Cantalicia mu odovzdá list a noviny, čo jej poslal synovec. Salvador ide za Gaetanou, aby sa s ňou porozprával, povie jej, nech si robí, čo chce, len nech ho neopúšťa, lebo ona je jediná, čo pozná celú pravdu, navyše je jediná, kto vie ochrániť mŕtveho.
sk
08:35
Krok za krokom
S05E18 Al špehuje svojho priateľa, keď ju Frank odradí od spoločného lyžiarskeho víkendu.
sk
09:20
Krok za krokom
S05E19 Danin nový priateľ urazí Franka a Carol. JT predstiera, že je otec Lilly, aby si dohodol schôdzku.
sk
10:05
Chicago Fire
S06E13 Hank Voight prichádza na stanicu 51 s prosbou o pomoc pri hľadaní podozrivého z bombového útoku. Ako dobrovoľníčky si vyberá záchranárky Dawsonovú s Brettovou, aby sa pod falošnou zámienkou dostali do domu človeka, ktorý je na hlavného podozrivého napojený. Ako vyšetrovanie pokračuje, Boden, Casey a Severide poskytnú svoju expertízu. Vzťah medzi Kiddovou a Zachom narazí na prekážku a Cruzovi robí problémy vyjadriť svoje skutočné city k Brettovej.
sk
11:05
S hlavou v oblakoch
E115 Mevkibe a Nihat sa obávajú, ako zaplatia dve manželstvá. Mevkibe navrhuje požiadať Nihatovho brata o pomoc. Nihat sa tomu bráni, keďže jeho brat je vraj poriadny lakomec. Potom Leyla naberie odvahu a nakoniec im povie, že sa s Osmanom rozišli. Can a Sanem medzitým zápasia so svojimi rodičmi, pretože ich nedokážu prinútiť hovoriť o manželstve. Huma sa nevie vyrovnať s ich vzťahom.
sk
11:55
S hlavou v oblakoch
E116 Can privedie svoju matku a Emreho na oslavu v susedstve Sanem. Sanem a Can by sa chceli porozprávať so svojimi mamami o ich svadobných plánoch, ale Mevkibe a Huma si navzájom nerozumejú. Cey Cey povie Ayhan, že sa už nebojí manželstva, no Ayhan už neverí v lásku kvôli Leyle a Osmanovi. Na oslavu prichádza aj Sanemin strýko Mithat. Canova matka zaujme a znervózňuje Nihatovho brata. Cey Ceyova stará mama sa mu opäť vyhráža.
sk
13:00
Oteckovia
S01E25 25 Lucia sa snaží pred Tamarou zatajiť Krtka, no neúspešne… Alex si je istý, že anonym do sociálky poslala Tomášova svokra! Prečo sa Linda nehnevá na Jara a ide spať na noc k mame?
sk
14:05
Keď kvitne láska
S01E47 Onem poverí Seymu úlohou priblížiť sa k Derinovi. Oyku je s Monikou na aukcii, kde Monika kúpi drahý záves, no Oyku ho potom náhodou takmer spáli. Hoci sa iní snažia vziať na seba vinu, Monika zúri a Oyku sa bojí o svoju prácu. Ayaz ju teda vezme niekam, aby si oddýchla. Monika sa stretáva s Onem a ponúka jej spoluprácu. Gizem a Mete sa rozprávajú, ale Mete ju odmieta.
sk
15:10
Keď kvitne láska
S01E48 Monika požaduje, aby Oyku do večera ušila z obhoreného závesu večerné šaty na tlačovú konferenciu. Ayaz a Derin hľadajú dokonalý módny doplnok. Derin a Seyma sa zblížia a Mete tuší, že niečo nie je v poriadku, a tak ju sleduje. Na tlačovej konferencii Monika prekvapí Onem a všetkých ostatných vyhlásením, že Oyku bude jej pravou rukou. Ayaz a Mete majú problémy s projektom.
sk
16:00
Túžba tela
S01E68 68 Isabel povie povie Angele, že napriek voľnosti, v ktorej žila, nedovolí, aby sa vyspala so všetkými mužmi, čo si zmyslí. Angela jej odpovie, že nedovolí, aby ju urážala a navyše ona nemá morálne právo hlásať, čo je správane a čo nie po tom, čo spravila jej otcovi. Salvador povie Valerii, že je veľmi šťastný, že ju vidí takú nadšenú z nového klavíra a zaželá jej veľa úspechov. Rebeca sa pokúsi ostrihať Salvadorovi vlasy a on sa nahnevá a vytkne jej, či ho chcela s tými nožnicami zabiť. Ona mu povie, že cíti, že do niekoho začína byť zaľúbená - myslí na Salvadora. Simon si myslí, že to je on, do ktorého je zaľúbená. Simon povie Antoniovi, že je šťastný, lebo žena, ktorú miluje, mu opätuje city. Andres prenasleduje Isabel, ona ho odmietne a znova mu povie, že už ho nemiluje. Andres sa jej spýta, či je zaľúbená do iného muža. Ona to poprie. Isabel a Andres odovzdajú Angele nový stav majetku, ktorý je podrobne rozpísaný spolu s akciami jej otca.
sk
17:00
Túžba tela
E69 69 Isabel a Andres povedia Angele, že Pedro Jose je vinný za to, že neodovzdal kompletnú správu o majetku, pretože on im tiež zatajil existenciu istých majetkov. Ona im povie, že si všetko pozorne prezrie, aby sa potom mohol začať proces o rozdelení majetku. Salvador požiada Rebecu, aby ho nechala na pokoji, aby ho neprenasledovala, ona mu povie, že on je na vine, lebo jej dodával nádeje. Salvador jej povie, že sa jej nepodarí dostať od neho vlasy, fotky alebo akúkoľvek hlúposť. A zakazuje jej chodiť za Angelou. Antonio ide za Angelou, ale mu povedia, že odišla so Salvadorom. Antonio sa nahnevá, pretože Angela sa na neho vykašľala kvôli stretnutiu so Salvadorom. Antonio prekvapivo objaví Angelu a Salvadora v objatí. Antonio im vynadá a vyčíta, že všetci mali pravdu, keď mu vraveli, že ho podvádzajú. Oni sa mu to snažia vysvetliť, ale Antonio nechce nič počuť. Angela sa rozplače. Salvador mu poradí, že ak naozaj miluje Angelu, musí si ju získať dôstojnosťou a nie výčitkami.
sk
18:05
Chicago Fire
S06E14 Zásahové vozidlo má výjazd k autonehode. Pri tej narazia na dominantného a agresívneho muža, ktorý neustále odpovedá za svoju zranenú manželku. Casey a Dawsonová sa jej snažia pomôcť, ale nepochodia. Teda až do tej doby, než sa žena rozhodne vziať veci do vlastných rúk. Cruza frustrujú Herrmann s Mouchom, keď zistí, že bez jeho vedomia kontaktovali ľudí ohľadom jeho vynálezu. Kiddová narazí na niečo, čo je pre Severidea zmysluplné a dôležité a Brettová sa dozvie potenciálne znepokojujúce správy.
sk
19:00
Keď kvitne láska
S01E49 Monika navrhne Derinovi, aby odišiel do Talianska a pracoval pre ňu. Fotograf jej dá podmienku, že s ním musí ísť aj Oyku. Monike navrhne, aby jej ponúkol prestížny módny kurz v Miláne, ktorý nebude môcť odmietnuť. Samozrejme, Oyku sa nadchne, ale potom si uvedomí, že by sa mala oddeliť od Ayaza. Opatrne sa ho opýta na to, aké má plány do budúcnosti. Onem žiada Seymu, aby šťastný pár oddelila. Sibel sa snaží otehotnieť.
sk
19:55
Keď kvitne láska
S01E50 Oyku a Seyma sa okamžite pohádajú v bare, kde si Monika otvorí obchod. Monika im za trest prikáže upratať bar. Na záver si vzhľadom na silu situácie delia občerstvenie. Oyku je šokovaná správou, že Seyma predala prsteň výmenou za to, aby jej rodine vrátili byt. Seyma sa Oyku zdôverí s tým, akú má dilemu ohľadom Monikinej ponuky. Medzitým Ayaz a jeho priatelia idú na večeru s Derinom, kde si uvedomia, že Derin nie je zlá osoba.
sk
20:50
Krok za krokom
S05E20 Dievčatá stretávajú troch skvelých chlapcov, z ktorých jeden je princ.
sk
21:20
Krok za krokom
S05E21 Dana, JT a Rich idú do centra testujúceho vlohy pre pracovnú kariéru. Niektoré z výsledkov sú skutočne prekvapujúce.
sk
21:50
Priatelia
S04E23 Chandler a Joey sa v Londýne vydávajú na spoločný turistický výlet. Zatiaľ Phoebe hľadá skutočné dôvody, prečo Rachel zostala doma. Emily zistila, že miesto, kde má mať svadbu s Rossom, leží napoly v troskách. Skoro katastrofickú situáciu v posledný okamih zachraňuje geniálnym nápadom Monica. Rachel sa rozhodla, že odletí za milovaným Rossom do Londýna.
sk
22:20
Priatelia
S04E24 Rachel síce zabudla doma cestovný pas, ale nakoniec aj tak odlieta za milovaným Rossom do Londýna. Chandler a Monica spolu nečakane strávia noc. Na druhý deň ale chcú všetko pred priateľmi zatajiť. Phoebe zavolá do hotela Joey, že hrozí nepríjemnosť, ktorej by mohol nejako zabrániť. Ross pri svadobnom obrade s Emily zazrie v sále Rachel. To sa mu stáva osudným.
sk
22:45
Chicago Med
S06E05 Natalie si nie je istá, ako je na tom jej vzťah s Crockettom. Sharon trápi, že sa Michael chce odsťahovať. Daniel sa handrkuje s exmanželkou kvôli sťahovaniu. Na pohotovosti sa ukáže Aprilin covidový pacient a ona sa snaží dostať ho do Willovej štúdie. Natalie navštívi Anna s prosbou o predpísanie antikoncepcie. Crockett a Noah majú v starostlivosti lekára, zakladateľa verejnej kliniky, ktorého aj so ženou priviezli kvôli otrave plynom. Za prípadom je ale niečo viac a Ethan trvá na tom, že v súlade s pravidlami upovedomí políciu. Hlavne Noahovi je to však proti srsti.
sk