National Geographic Channel

National Geographic Channel

National Geographic is a British pay television channel that features documentaries produced by the National Geographic Society. It features some programming similar to that on the Discovery Channel such as nature and science documentaries.

United Kingdom

ТБ-гід - субота, 20.04.24

00:00
Egyptin kadonneet aarteet
Egypti on eräs maailman rikkaimmista arkeologisten aarteiden lähteistä. Kameramme seuraavat tässä sarjassa arkeologian eturintamassa olevia ryhmiä kautta Egyptin, kun ne suorittava kaivauksia koko kauden ajan. Maailman huippuarkeologit selvittävät muinaisen sivilisaation salaisuuksia ryömien pyramidien alla, etsien kauan kadonneita hautoja ja paljastaen 3 000 vuotta vanhoja muumioita.
fi
00:55
Toinen maailmansota: Pinnanalainen helvetti -kooste
Toisessa maailmansodassa sukellusveneet partioivat syvyyksiä. Muutamat vastoin kaikkia odotuksia suoritetut tehtävät merkitsivät kuitenkin eroa vallitsevan tilanteen ja historian muuttamisen välillä. Kapteenista, joka johti taistelun vihollisen takapihalle, pelastustehtävään, joka pelasti yhden Amerikan tulevista presidenteistä... Nämä ovat vaarallisia ja voitokkaita tehtäviä.
fi
01:45
Huumeparonien kannoilla
Huumepomo ?Chupeta? pyörittää miljardien kokaiinibisnestä kuin se olisi Fortune 500 -yhtiö. Chupeta nousee viimein johtamaan pahamaineista North Valleyn kartellia ja piilottaa yli sata miljoonaa dollaria käteisenä ja kultana kolumbialaisten talojen lattioihin ja seiniin. Kun hän pakenee viranomaisia epätoivoisesti, pitävätkö plastiikkakirurgia ja muuttuvat kasvot hänet askeleen edellä poliisia?
fi
02:35
Food Factory USA
Tässä Food Factory USA -jaksossa: Katso, miten yli puoli miljoonaa herkullista Egg McMuffinia tehdään joka päivä aina englantilaisista muffineista täydellisen muotoisiin paistettuihin muniin. Selvitä, mitä ammattimaiselta osterinviljelijältä vaaditaan ja vieraile Amerikan myydyimmän kosherviinin syntysijoilla.
fi
03:00
Kiven sisällä
Sarjassa seurataan kaltereiden takana työskentelevien ja tuomioitaan kärsivien arkea USA:n ankarimmissa vankiloissa. Tässä maailmassa jännittynyt ilmapiiri, väkivalta ja jengisodat ovat arkea - vain vahvimmat selviytyvät. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
03:45
Gathering Storm
Atlantin ja Karibian lämpimät vedet uhkaavat hirveää hurrikaania ja kesyttävät sen. Trooppinen syklooni muodostuu lähellä Bahaman saaria. Se suuntaa kohti Meksikonlahtea ja Floridaa. Se kääntyy kasvaessaan, jolloin itärannikko joutuu hälytystilaan. Kun hurrikaani Humberto kerää voimia 3. luokan myrskyksi, sen kaarimainen rata menee Bermudaa kohti. Näytämme, mitä 1 000 kameraamme sai kuvattua.
fi
04:30
Tabu
Joskus keräilyinnostus menee liian pitkälle, kuten vauvojen luurankoja keräilevällä Viktorilla, ja 550 eläimen "Nooan arkin" omistavalla Jimillä.
fi
05:15
Vankilassa ulkomailla
Vietnamin sotavangit McCain ja Brace. Kahden Vietnamin sodassa vangiksi jääneen lentäjän, John McCainin ja Ernest Bracen, uskomaton tarina. Selviytyäkseen he tarvitsivat toisiaan. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
06:00
Lentoturmatutkinta
Valtavat investoinnit saanut Airbus A320 syöksyi maahan ensimmäisellä julkisella lennollaan vuonna 1988. Oliko syy lentäjässä vai lentokoneessa?
fi
06:45
Katastrofin todistajat
Lokakuun 1. päivä 2015. Rahtialus El Faro oli perusreitillään Jacksonvillestä Puerto Ricoon, kun alus katosi luokan 4 Joaquin-pyörremyrskyyn. Tapahtumaa seurannut tutkimus paljasti El Faron uponneen Bahaman rannikolla. Sen mukana kuoli koko 33-henkinen miehistö. Uppoaminen oli suurin merionnettomuus USA:n kaupallisessa meriliikenteessä sitten toisen maailmansodan.
fi
07:30
Autojen ensiapu
Tim ja Fuzz noutavat Leen vuoden 1965 saksalaisen klassikkoauton: VW Karmann Ghian. Se on nähnyt parempiakin päiviä, ja moottorissa on vikaa.
fi
08:15
Historian parhaat palat
On aika turvallista väittää, että nykyään on olemassa paljon enemmän tietoja historiasta kuin ennen. Osa on mielipiteitä. Osa on vaikeaselkoista. Puolet ehkä väärin. Ja suuri osa siitä ei rehellisesti sanottuna ole kovin mielenkiintoista. Tarvitsemme siis aivan uuden, erilaisen ja jännittävän näkökulman historian mielenkiintoisiin hetkiin. Historiaa, mutta tylsät kohdat on napattu pois.
fi
09:00
Yukonin eläinlääkäri
Aikaa on rajallisesti, kun tri Oakley kiirehtii diagnosoimaan kissaa, jolla on hurja rakko-ongelma. Hän saattaa tarvita mysteerin kanssa lisäapua. Maatila, joka hoitaa karjansa hyvin, tarvitsee apua tri Oakleyltä testatakseen uutta järjestelmää riehakkaita biisoneita varten. On varsinainen koiran päivä, kun tri Oakley järjestää rokotusklinikan, johon voi ajaa autolla. Tri Oakley tutkii kahta frettiä sekä kahta saksanpaimenkoiraa, joilla on lajityypillisiä ongelmia.
fi
09:50
Alcatrazin hait
The worst of the worst, the toughest of the tough were all sent to The Rock. And they all wanted to escape. But their biggest obstacle wasn't the walls, the bars, the razor wire, or the guards - It was the sharks. And the guards made sure all the prisoners knew it. That's why they call it SHARKATRAZ. We'll investigate the frightening shark myth the guards used to prevent escapes.
fi
10:40
Saari ilman lakeja
Elämä Port Protectionissa on jatkuvaa oppimista selviytymisen koulussa. Asukkaiden on hyödynnettävä luovuuttaan pärjätäkseen.
fi
11:30
Lentoturmatutkinta
Queensin katastrofi. Pian 9/11-iskujen jälkeen tapahtunutta American Airlinesin maahansyöksyä New Yorkiin pidettiin terroritekona, kunnes todisteet osoittivat toisin.
fi
12:25
Lentoturmatutkinta
Myrskynsilmässä. Kokeneet myrskynmetsästäjät olivat menettää henkensä, kun heidän koneensa moottori syttyi palamaan kesken lennon.
fi
13:20
Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoasemalla on tiukka melurajoitus kello 6.00-23.00 ja hurja paine siirtää päivässä 900 lentokonetta. Tullipäällikkö George saa eteensä epäilyttävän paketin. Sillä välin aloittelija Mel joutuu äkkiä hoitamaan kaksi lääketieteellistä hätätapausta yhden tunnin aikana. Rahtitiimillä on ongelmia pursuavan lisäkontin kanssa.
fi
14:15
Sydneyn lentokentällä
Kun ensivasteyksiköt ovat mukana simuloidussa lentokoneonnettomuusharjoituksessa, oikeat ongelmat asettavat lentoaseman toimet vaaraan. Vaarallisten tuulien takia kaksi kiitorataa suljetaan. Seuraavaksi sähkökatko pyyhkii lentotietonäytöt tyhjiksi. Pahin mahdollinen skenaario vaikuttaa todennäköiseltä, kun matkustajaterminaalin räjähdyshälytys menee päälle.
fi
15:10
Sydneyn lentokentällä
Warner-labradori on juuri päässyt yhdeksän kuukauden rajavartiokoulutuksesta ja on ensimmäistä päivää töissä huumekoirana. Turvapäälliköt testaavat tiimejään yrittämällä kuljettaa tekopommin niiden ohi. Annie kohtaa totuuden hetken. Pääseekö hän läpi testistä ja viralliseksi tarkastushenkilöksi?
fi
16:05
Sydneyn lentokentällä
Sydneyssä on yksi kaikkien aikojen sateisimmista kausista. Hurja myrsky sulkee kaksi kiitorataa, ja saapuva lento välittää integroitujen toimien keskukselle hätäviestin. Mies on saanut koneessa sydänkohtauksen. Pystyykö kone laskeutumaan tässä säässä? Myöhemmin tulipaloharjoitus muuttuu oikeaksi tilanteeksi, kun toinen kone ilmoittaa olevansa tulessa.
fi
17:00
Sydneyn lentokentällä
Viikonloppulomailijat ja kotiin palaavat työmatkalaiset tekevät perjantaista kiireisen päivän lentoasemalla. Lisääntynyt matkustajamäärä tarkoittaa myös lisää ongelmia, joten tullin esimiehet ovat varuillaan. Tänään ongelmia tuottavat ambulanssikoneen hätätapaus, turvallisuusrikkeet, huumeet ja huutava matkustaja, jonka lentoyhtiö on päättänyt laittaa matkustuskieltoon.
fi
18:00
Elämää äärirajoilla: Alaska
Alaskan ankara pimeä talvi lähestyy, ja kaikki kiirehtivät selvitäkseen talven raivosta. Millerit toivovat voivansa pyytää peuroja ja oppivansa uusia asioita. Alex Javor tähtää uuteen luonnonvaraan. Chevie ja Sonta Roach opettavat lapsilleen keinoja selviytyä maan antimilla, ja Johnny Rolfe vaeltaa kauas löytääkseen lääkekasvin, joka auttaa hänen parasta ystäväänsä selviytymään.
fi
19:00
Eläinmaailman kuningattaret
Palkitut kuvaajat yhdistävät voimansa eri puolilta maailmaa tulevien naisohjaajien kanssa kuvatakseen eläinten kuningattaria. Heidän eeppisten seikkailujensa ohella maailman luonnonvaraisissa paikoissa juhlistamme inspiroivia tarinoita naisista, joita he tapaavat: tieteilijöistä, luonnonsuojelijoista ja aktivisteista, jotka tekevät kaikkensa suojellakseen eläimiä ja niiden ikonisia koteja.
fi
20:00
Junamatkat ylhäältä päin
Ghan on Australian ylellisin juna, joka kulkee koko mantereen halki etelärannikon Adelaidesta Darwinin trooppisiin maisemiin pohjoisessa. Kahden päivän matkalla tulee vastaa hurjaa kuumuutta, mahdollisia törmäyksiä villieläinten kanssa ja äärimmäisten sääilmiöiden uhka. Insinööriarmeijan on työskenneltävä ympäri vuorokauden pitääkseen Ghan-junan ja sen 3 000 kilometrin radan kunnossa.
fi
21:00
Mystiset muinaiskuolemat
Hollannissa Weerdingen kaupungin läheltä löytyy kaksi ruumista, ja paikalliset päättelevät niiden kuuluvan miehelle ja naiselle, jotka on todennäköisesti liitetty yhteen elämässä ja kuolemassa. Mutta kun tutkijat sukeltavat syvemmälle mysteeriin, paljastuu lisää yksityiskohtia ja yllättävä käänne - ruumiit ovat kahden toisistaan riippumattoman miehen. Keitä he olivat ja miksi heidät murhattiin?
fi
22:00
Egyptin kadonneet aarteet
Koukuttava, toiminnan- ja löytöjentäyteinen sarja seuraa kansainvälisiä egyptologien ryhmiä, kun nämä tutkivat maailman rikkainta muinaiskohdetta: Egyptin Kuninkaiden laaksoa.
fi
23:00
Kaltereiden takana
Kaltereiden takana vankien on opittava nopeasti uudet säännöt tai kärsittävät seuraukset. Nuoret rikolliset saavat mahdollisuuden muuttaa tapansa.
fi

ТБ-гід - неділя, 21.04.24

00:00
Huumebisnes Oy
Huumeet muodostavat miljardien dollareiden bisneksen, joka aiheuttaa maailmassa eniten rikollisuutta ja väkivaltaa. Sarjassa seurataan niin maailmanlaajuista laitonta huumekauppaa kuin huumeiden käyttöä ja jäljittämistä. Dokumenttisarja, National Geographic.
fi
00:55
Mystiset muinaiskuolemat
Hollannissa Weerdingen kaupungin läheltä löytyy kaksi ruumista, ja paikalliset päättelevät niiden kuuluvan miehelle ja naiselle, jotka on todennäköisesti liitetty yhteen elämässä ja kuolemassa. Mutta kun tutkijat sukeltavat syvemmälle mysteeriin, paljastuu lisää yksityiskohtia ja yllättävä käänne - ruumiit ovat kahden toisistaan riippumattoman miehen. Keitä he olivat ja miksi heidät murhattiin?
fi
01:45
Toinen maailmansota ylhäältä päin
Liittoutuneet ovat vallanneet Pohjois-Ranskan rannat. Nyt liittoutuneet aloittavat rankan taistelun vihollisen alueen läpi vallatakseen takaisin natsien miehittämän Euroopan. Edessä ovat hyvin varustetut ja raivokkaat saksalaiset joukot ja satoja kilometrejä petollista maastoa - tämä on tarina kovasta kahden kuukauden marssista Pariisin vapauttamiseksi.
fi
02:35
Food Factory USA
Tässä Food Factory USA -jaksossa: Mikä alkoi yhden miehen intohimona, on kasvanut valtavaksi hot sauce -innostukseksi ja yritykseksi. Selvitä salaisuus herkullisen POM Wonderful -granaattiomenamehun takana. Kalifornialaisessa tehtaassa jokainen sianlihatamale kääritään käsin, höyrytetään ja röntgenkuvataan.
fi
03:00
Toisen maailmansodan haudatut salaisuudet
Uuden-Guinean sotakampanja tunnetaan yhtenä rankimmista toisen maailmansodan taisteluista. Se kesti kolme vuotta, kunnes liittoutuneet viimein saivat voiton japanilaisista. Pete Kelsey ja Marty Morgan vaeltavat Uuden-Guinean tulivuorilla, viidakoissa ja soilla etsiessään johtolankoja, jotka kertovat, miten liittoutuneet purkivat japanilaisen sotakoneen.
fi
03:45
Gathering Storm
Lämpimät ja matalat Meksikonlahden vedet ovat varsinaista polttoainetta hurrikaaneille. Rannikko on kärsinyt ennenkin, mutta meri- ja rannikkotaloudet elpyvät aina. Nyt alueella on enemmän ihmisiä, laivoja, kalastajia ja öljylauttoja kuin koskaan ennen. Kolme isoa myrskyä osuu sinne kauden aikana, mutta miten paljon tuhoa ne saavat aikaan?
fi
04:30
Mahdotonta rakentamassa
Daniel auttaa sekä Itävallassa että Italiassa tiimejä kaivamaan ja räjäyttämään maata, jotta eräs maailman pisimmistä maanalaisista rautateistä valmistuu. Itävallassa hän räjäyttää peruskalliota dynamiitin avulla ja Italiassa hän ohjaa valtavaa tunnelinkaivuukonetta, kun kaksi maata lähestyvät toisiaan keskikohdassa.
fi
05:15
Vankilassa ulkomailla
Vegasin mafiamies. Kun mafia päätti tappaa Frankin, mies liittyi todistajansuojeluohjelmaan, ja paljasti kaiken Las Vegasin rikollistoiminnasta. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
06:00
Lentoturmatutkinta
Boeing 737 törmäsi rakennukseen ruuhkaisena iltana LA:n kansainvälisellä lentokentällä vuonna 1991. Pelastusoperaatio oli synkkä.
fi
06:45
Hylkyjen salaisuudet
Tarkastelemme sota-alusten jäännöksiä Tyyneltämereltä Atlantin syvyyksiin paljastaen uusia löydöksia siitä, miten atomipommi muutti maailmaamme lopullisesti. Tyynellämerellä meritutkimusryhmä tekee ensimmäisen 3D-luotainskannauksen aluksista, jotka uposivat ydinräjähdyksissä vuonna 1946. Hylkyjen tutkiminen ja todistajanlausunnot antavat nyt uutta tietoa ydinräjähdysten kauhistuttavista vaikutuksista.
fi
07:30
Eläinmaailman kuningattaret
Maata ja merta yhdistävällä rannikolla asuu kaksi luonnon ikonisinta naarasta - miekkavalas ja harmaakarhu. Kalifornianlahden aaltojen alla miekkavalasperheen menestys perustuu kuusikymmentävuotiaan matriarkan kokemukseen, kun taas Alaskan rannoilla ensikertalaisen karhunemon on kasvatettava kolme pentuaan yksin ja vain vaistojensa ohjaamana.
fi
08:15
Junamatkat ylhäältä päin
El Chepe kulkee Creelin vuoristokaupungista alkaen upean Copper Canyonin läpi, jossa asuu eristäytynyt raramuri-kansa. Liitymme insinöörien seuraan tällä vuoristoisella rautatiellä, jonka rakentaminen kesti 100 vuotta. He pitävät sen turvassa kiviltä, äkillisiltä tulvilta ja jopa hurrikaaneilta. Matka päättyy Los Mochisiin Sinaloan osavaltiossa, joka on portti Tyynellemerelle.
fi
09:00
Yukonin eläinlääkäri
Kaksi karhunpentua toipuu kamalasta kokemuksestaan, mutta ne tarvitsevat tohtori Oakleyn apua lähteäkseen pitkälle matkalle uuteen kotiin. Kissalla on suussaan pahoja haavaumia, jotka huolestuttavat sen omistajaa. Tohtori Oakley kuitenkin tietää, mitä tehdä. Helppo leikkaus uhkaa viedä Rusty-labradorin hengen. Kaksi kiliä on kastroitava. Tohtori Oakley menee kahden tyttärensä ja hevosten kanssa uimaan.
fi
09:25
Mystiset muinaiskuolemat
Lähellä Silkeborgia Tanskassa turpeenkaivajat löytävät pään, ja viranomaiset selvittävät liittyykö se kadonneeseen poikaan. Poliisi huomaa, että ruumis on paljon vanhempi kuin kadonnut henkilö, ja kutsuu museon tutkimaan asiaa. Kaivauksissa löydetään täydellisesti säilynyt ihminen, joka on poseerattu mielenkiintoisella tavalla. Voiko asento olla johtolanka siihen, miten ja miksi hänet murhattiin?
fi
10:15
Meret ilman vettä
Arkeologit tutkivat Oregonin rannikkoa löytääkseen yli kolme sataa vuotta sitten uponneen aluksen jäänteet. Alkuperäisten amerikkalaisten tarinat näet kertovat haaksirikosta ja sen selviytyjistä. Arkeologit rakentavat kuvaa uponneesta hylystä käyttäen historiallisia tietoja ja omaa asiantuntemustaan. He paljastavat, miten suuri laiva kuljetti satojen tonneja lastia lähes toiselle puolen maailmaa.
fi
11:10
Rewind the '90s
Rajoja rikkoneesta In Living Color -sarjasta Elleniin ja hurjiin ohjelmiin, kuten Madonna's Truth or Dare ja Clinton's War Room, 90-luku oli keksintöjen, aitouden ja tutkimuksen aikaa. Mullistimme viestinnän tekemällä matkapuhelimista trendikkäitä, kun ostos-tv pauhasi televisiossa ja tekoäly antoi vinkkejä huimasta potentiaalistaan. Muutos oli ainoa vakio.
fi
12:05
Lentoturmatutkinta
Veriteko Välimeren yllä. Kun Italiasta lähtenyt lentokone räjähti ilmassa Välimeren yllä, kesti kolmekymmentä vuotta selvittää, miten terroristit aiheuttivat turman.
fi
13:00
Animal Travels
Muuttavat otukset tekevät uskomattomia matkoja pistäen kaiken likoon selviytyäkseen. Niitä ajaa hämmästyttävä yhdistelmä vaistoa, viisautta ja silkkaa tahtoa. Afrikassa valtavat eläinlaumat jahtaavat sateita ja muodostavat yhden maailman suurimmista muuttoliikkeistä.
fi
14:00
The Hummingbird Effect
Costa Ricassa mottona on ?pura vida? eli puhdas elämä - tämä hämmästyttävän pieni maa on täynnä upeaa luontoa ja koskemattomia ekosysteemejä. Monimuotoisuudesta on osittain vastuussa yksi pieni ja yllättävä otus: kolibrit. Ohjelmassa tutkitaan Costa Rican villejä ja karujakin maisemia maan uskomattoman kolibrimäärän selvittämiseksi. Näillä pienillä olennoilla on kokoaan suurempi rooli maailman joidenkin rikkaimpien ja villeimpien ekosysteemien ylläpidossa. Kolibrit ilmestyivät maailmaan Amerikoissa yli 20 miljoonaa vuotta sitten, minkä jälkeen ne kehittyivät nopeasti maailman värikkäimmiksi ja kimaltelevimmiksi linnuiksi. Niiden erityisten kehojen ansiosta ne ovat lentomestareita, jotka ovat täydellisiä nektarinjuomiseen kukista. Niiden pölyttämät kukat ovat
fi
15:00
Australia's Land of the Ancients
Australian muinaisista alueista kertova ohjelma tutkii Koillis-Australian ainutlaatuisia ja ikivanhoja maisemia. Alue on mantereen monimuotoisin biodiversiteetiltään. Krokotiilit vaanivat kaloja, villisiat metsästävät ja pussieläinäidit huolehtivat pienokaisistaan kaukana pohjoisessa. Ohjelmassa nähdään kohokohtia uskomattomien lajien elämästä niiden kamppaillessa selviytymisestä vaikeissa ja vaihtuvissa oloissa.
fi
16:00
Secrets of the Elephants
Tämä jakso paljastaa Namibian viimeisten jäljellä olevien aavikkonorsujen salaisuudet. Kuivuuden, hiekkamyrskyjen ja jopa tulvien uhatessa norsuja sukupolvelta toiselle välittynyt tietämys pitää ne hengissä. Tämä on norsuille ankarin paikka maan päällä, ja niiden tarina on riemuvoitto tässä äärimmäisyyksien maassa.
fi
17:05
Secrets of the Elephants
Suuret perheet ja vahvat suhteet ovat savanninorsujen menestyksen perusta. Selvittämällä norsujen salaisuudet voimme alkaa ymmärtää niiden merkittävää kieltä, joka muistuttaa meidän kommunikaatiotapojamme. Hyvä johtajuus ja läheiset ystävyyssuhteet auttavat norsuja yli vaikeiden aikojen niiden laskeutuessa jyrkänteitä, etsiessä paikkaansa hierarkiassa ja surressa kuolleita lajitovereitaan.
fi
18:05
Secrets of the Elephants
Ihmisten kajotessa yhä laajemmin ympäristöönsä Aasiannorsut oppivat sopeutumaan kohtaamiinsa haasteisiin. Ne osaavat käyttää apuvälineitä sähköaitojen hajottamiseen, tehdä sopimuksia maanviljelijöiden kanssa ja kehittää yhteistyöjärjestelyn teeviljelmillä, joilla ne toteuttavat kitkemisen satoa vahingoittamatta.
fi
19:00
Secrets of the Elephants
Kongon sademetsässä asustaa yksi maailman vaikeimmin tavoitettavista lajeista, Afrikan metsänorsu. Kaikki näissä norsuissa - kehot, käyttäytyminen ja perheet - ovat sopeutuneet elämään sademetsässä. Mutta täällä selviytyminen tarkoittaa muutakin kuin sopeutumista. Nämä norsut ovat muokanneet niitä ympäröivän metsän tarpeidensa mukaiseksi ja näin toimimalla luoneet elinympäristön, joka poikkeaa kaikista muista maan päällä.
fi
20:00
Lentoturmatutkinta
China Airlinesin lento 676 sammuu pahenevan sähkömyrskyn aikana koneen lähestyessä Taipeita. Kone putoaa suoraan kiireiselle tielle. Onnettomuudessa kuolevat kaikki 196 ihmistä koneessa ja kuusi henkilöä maassa. Kyseessä on maan historian hirvittävin lento-onnettomuus. Kaikki oli kiinni 11 hämmentävästä sekunnista, kun kumpikaan lentäjä ei hallinnut konetta.
fi
21:00
Meret ilman vettä
Eräs maailman synkimmistä merellä tehdyistä rikoksista oli Lucona-aluksen tahallinen upottaminen, jossa kuoli puolet miehistöstä. Syytetty taas lähti pakoon välttääkseen tuomion. Laivan löytäminen on ainut tapa todistaa hänen syyllisyytensä. Kilpa maailman syvimmällä lepäävän rikospaikan löytämiseksi ja todisteiden hankkimiseksi käynnistyi ennen kuin syyllinen pääsee koukusta.
fi
22:00
Air Force One: Presidentin lentävä linnoitus
Air Force One on aina ollut insinööritaitojen ihme, mutta nyt huipputurvallinen taivaalla matkaava komentokeskus joutuu mullistavaan remonttiin. Pääsemme seuraamaan aivan ennennäkemättömän laajalti presidentin koneen uudelleensuunnittelua. Paljastamme sen huiman muutoksen yhdeksi kaikkein edistyneimmäksi koneeksi mitä on koskaan nähty ilmailun alalla.
fi
23:00
Salakaupan julmat kasvot
Palkkamurhaajat murhaavat vuosittain lähes 3 000 ihmistä eri puolilla maailmaa, mutta heistä tiedetään vain vähän. Mikä saa ihmisen tappamaan rahasta? Tässä jaksossa Mariana matkustaa tämän väkivaltaisen elinkeinon pariin ja jäljittää ensin palkkamurhaajan kotikaupungissaan Los Angelesissa, minkä jälkeen hän suuntaa maahan, jossa palkkamurhista on tullut lähes jokapäiväinen ilmiö: Etelä-Afrikkaan.
fi