National Geographic

National Geographic

Inspiring people to care about the planet! National Geographic is the world's premium destination for science, exploration, and adventure. Through their world-class scientists, photographers, journalists, and filmmakers, Nat Geo gets you closer to the stories that matter and past the edge of what's possible.

Finland

ТБ-гід - вівторок, 23.04.24

00:00
Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit etsivät vihjeitä Egyptin kuuluisan viimeisen faaraon - Kleopatran - hurjasta lopusta. He pohtivat tarinaa Kleopatran kuuluisista suhteista Julius Caesariin ja Marcus Antoniukseen. He löytävät 2 000 vuotta vanhan maalauksen keskeltä aavikkoa. Se on peräisin Kleopatran kaudelta. He etsivät myös Kleopatran kadonnutta hautaa salaisesta tunnelista muinaisen aleksandrialaisen temppelin alta.
fi
00:55
Notre Damen jälleenrakennus
Viisi vuotta tuhoisan tulipalon jälkeen tämä dokumentti esittelee yksinoikeudella Notre Damen katedraalin jälleenrakentamista. Historiallinen kirkko on miljardi dollaria maksaneen entisöinnin loppuvaiheessa. Työt monumentin elvyttämiseksi lähestyvät loppuaan, kun entisöintiryhmät pyrkivät saamaan sen valmiiksi, jotta se voitaisiin avata uudelleen yleisölle myöhemmin tänä vuonna.
fi
01:45
Mahdotonta rakentamassa
Daniel auttaa rakentamaan yhtä Afrikan pisintä kaapelisiltaa upean 600 metriä leveän ja 200 metriä syvän Msikaba-joen yli. Hän liittyy mukaan tiimiin ja pääsee kokemaan haastavan ison toimituksen, ahtaita paikkoja ja ystävällismielistä kilpailua, jonka tarkoituksena on luoda valtava pylväs, joka kannattelee tämän ihmeellisen sillan lähes 12 000 tonnia painavan osan.
fi
02:40
Food Factory USA
Jokainen herkullinen Food Factory USA:n jakso tarjoilee kolmea maan kaikkien aikojen herkkuista. Hampurilaisia, suklaakastiketta, salsaa, olutta ja kaikkea muuta. Nyt lähdemme villille matkalle artisaanikeittiöihin ja valtaviin massatuotantolaitoksiin.
fi
03:05
Lentoturmatutkinta
Sokkolaskeutuminen. Vuonna 2005 TANS Perun lento 204 syöksyi Amazonin sademetsään. Turma jätti jälkeensä ripoteltujen ruumiiden vanan viidakkoon.
fi
03:50
Suunnittelun jättimokat
Insinöörit kokeilevat rajoja ja johtavat meitä suuria saavutuksia kohti. Epäonnistumiset maksavat miljoonia että henkiä ja aiheuttavat takapakkia. Sarja matkaa maailmalla aina Yhdysvalloista muun muassa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Venäjälle ja Haitiin ja paljastaa rakennustöiden suurimmat epäonnistumiset arkistofilmien, asiantuntija-analyysien, silminnäkijöiden ja grafiikoiden avulla.
fi
04:30
Saari ilman lakeja
Port Protectionin asukkaiden on saatava tärkeät tehtävänsä loppuun ennen talvea, joten he pyytävät usein apua perheeltä tai ystäviltä.
fi
05:15
Vankilassa ulkomailla
Nopea, hurja ja vangittu. Kun katurallikuningas Rick sai kuulla tyttöystävänsä olevan raskaana, aikoi mies hankkia perheelleen elannon rikoksen tiellä. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
06:00
Pohjoisen valtatien pelastajat: kaaosta valtateillä!
Jotkin työt ovat niin isoja, että tarvitaan lisävarusteita ja toisen pelastajan kokemusta. Thord ja Terje työskentelevät Björnin kanssa siirtääkseen nopeasti sairaalatarvikkeita sisältävän lastin. Sitten Björnien tiimi auttavat liian kiireistä Thordia hänen alueellaan tapahtuneen onnettomuuden kanssa. Myöhemmin aloittelija Terje kokeilee taitojaan yksi, mutta huomaa, että tarvitsee lisäapua.
fi
06:45
Meret ilman vettä
Meripihkasali on yksi maailman arvokkaimmista kadonneista taideaarteista. Natsit varastivat sen ja säilyttivät sitä linnassa Baltian rannikolla, mutta se katosi sodan viimeisten kuukausien aikana. Vasta löydetty hylky johtaa tutkijat nyt mysteerin ytimeen. Heille paljastuu vuoden 1945 unohdettu tragedia: merenkäynninhistorian suurin evakuointi, joka ohittaa laajuudessaan jopa Dunkirkin.
fi
07:30
Elä vapaana tai kuole
Viisi oman elämänsä sankaria on valinnut vaihtoehtoisen elämäntavan ja jättänyt taaksensa modernit mukavuudet. He heittäytyvät villin luonnon armoille ja yrittävät selviytyä talvikauden Amerikan takametsissä ja suomailla. He metsästävät ruokansa, rakentavat majansa ja käyttävät elämiseensä vain sen, minkä voivat omin käsinsä ja taitoinensa tuottaa.
fi
08:15
Tutankhamonin aarteet: Kultaiset faaraot
Tutankhamonin haudan löytyminen vuonna 1922 nousi otsikoihin kaikkialla ja aloitti maailmanlaajuisen ihastuksen muinaiseen Egyptiin. Sisällä oli korvaamattomia esineitä - hienoista työkaluista tikareihin ja poikakuninkaan kultaiseen kuolinnaamioon. Vuosikymmeniä löydön jälkeen monet faaraon haudan mittaamattoman arvokkaista esineistä on kadonnut museoiden kellareihin ja arkistoihin pitkin Egyptiä.
fi
09:00
Sydneyn lentokentällä
Singaporen pääministeri on saapumassa, joten lentoaseman turvallisuustoimet ovat huipussaan. Matkustajan huomataan kantavan vaarallista asetta. Toisaalla etsitään naista, jonka ilmoitettiin lyyhistyneen kadulle. Tulliesimies Mel on innoissaan, että hän pääsee saattamaan lempiartistiaan hänen saapuessaan Sydneyn lentoasemalle.
fi
09:50
Alaskan lentopelastajat
Lentokoneet ovat Alaskan elinehto. Ne kuljettavat tarvikkeita ja pelastavat loukkaantuneita ja eksyneitä paikoista, jonne ei vie teitä. Rankat sääilmiöt ja äärimmäiset maastot tekevät alueesta maan vaarallisimman. Tutustu lentäjiin, jotka tekevät kaikkensa hoitaakseen homman. Kolmiosainen ohjelma Alaskan lentäjistä tutkii vaarallisen ammatin saloja ja sitä, mitä riskejä lentäjät kohtaavat.
fi
10:40
Alaskan lentopelastajat
Lentokoneet ovat Alaskan elinehto. Ne kuljettavat tarvikkeita ja pelastavat loukkaantuneita ja eksyneitä paikoista, jonne ei vie teitä. Rankat sääilmiöt ja äärimmäiset maastot tekevät alueesta maan vaarallisimman. Tutustu lentäjiin, jotka tekevät kaikkensa hoitaakseen homman. Kolmiosainen ohjelma Alaskan lentäjistä tutkii vaarallisen ammatin saloja ja sitä, mitä riskejä lentäjät kohtaavat.
fi
11:30
Uskomaton eläinlääkäri Pol
PVS:n asiantuntijat hoitavat monia tapauksia aina leguaanista, jolla ei ole ruokahalua, saksanpaimenkoiraan, jonka jalka roikkuu. Eläinlääkäri Lisa hoitaa taitavasti tukehtuvaa hevosta ja auttaa sitten ensi kertaa porsivaa emakkoa synnyttämään. Eläinlääkäri Nicolen tutkimukset auttavat shih tzua, jolla on outoja rakkuloita ja turvonnutta vuohta. Eläinlääkäri Brenda hoitaa kissaa, ja eläinlääkäri Pol tutkii kameleita tiineyden varalta.
fi
12:25
Lentoturmatutkinta
Totaalinen moottorivika. Kun British Midlandin lentokoneen moottori syttyi palamaan, lentäjät yrittivät hätälaskua. Toinenkin moottori ehti sammua ennen turvaan pääsyä.
fi
13:20
Lentoturmatutkinta
Niki Lauda: Onnettomuus ilmassa. Lentoyhtiön omistaja Niki Lauda selvittää turmatutkijoiden kanssa, miksi Lauda Airin lento 004 syöksyi äkillisesti maahan.
fi
14:15
Tonnikalan saalistajat: Outer Banks
On kulunut jo viikkoja sinieväkauden alusta Outer Banksissa ja kapteenit haluavat saalista. Reel E' Buggingille kyse ei ole voitosta, vaan kunnioituksesta. Pinwheel ei ole saanut kalaa, ja heille palkkio on kaikki kaikessa. Kun huono sää pakottaa laivaston pysymään satamassa, nämä kaksi alusta vaarantavat turvallisuutensa toivoen saavansa vielä yhden kalan enemmän kuin muut. Onnistuvatko he?
fi
15:10
Vaaran vyöhykkeellä
Dwayne ottaa mittaa Gabonin vaarallisista sademetsistä ja joista. Hän välttelee raivoavia vesiputouksia, käärmeitä ja krokotiilejä sekä kohtaa Baka-heimon, joka kertoo hänelle maanalaisesta luolastosta. Dwayne toivoo sen auttavan hänet poishakupaikalle. Läpikulkemattomasta viidakosta pois pääseminen auttaa häntä liikkumaan nopeammin, mutta luolat tuovat mukanaan uusia ja yllättäviä vaaroja.
fi
16:05
Suuret rakenteet: rakennustekniikan ihmeitä
Luontoäiti voi olla jättirakenteiden pahin vihollinen. Tätä silmällä pitäen insinöörit suunnittelevat ja rakentavat ne kestämään elementtejä. Puramme tekniset ihmeet ja paljastamme, miten ne kestävät kohtaamansa myrskyt. Aina äärimmäistä kuumuutta vastaan taistelevista huipputeknisistä jäähdytysjärjestelmistä huippuluokan ulkorakenteisiin, jotka suojaavat tuulelta ja roskilta.
fi
17:00
Hostile Planet
The highest mountains on Earth are home to snow leopards, golden eagles, mountain goats, barnacle goslings and gelada monkeys. But only the toughest can endure the extreme weather, scarce food supplies and limited oxygen on these peaks. Showcasing never-before-filmed animal behaviour using new technology to capture fresh angles and scales, Hostile Planet provides unique access to one of the most extreme environments on the planet.
fi
18:00
Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vanhinta nekropolista selvittääkseen pyramidien alkuperän. Kun he pääsevät aivan ensimmäiseen pyramidiin, rakentajien salat paljastuvat. Asiantuntijat kaivavat ylös luurankoja läheltä ensimmäistä pyramidia. Ryhmät tutkivat kadonnutta hautaa etsiessään pyramidien aikakauden mestaria. Tutkijat jäljittävät muinaisia tekstejä ratkaistakseen Egyptiläisen manalan koodit.
fi
19:00
Lentoturmatutkinta
Kiehtovia uudelleenlavastuksia ja huippu CGI:tä. Lentoturmatutkinta paljastaa totuuden tunnetuimpien lento-onnettomuuksien taustalla.
fi
20:00
Mystiset muinaiskuolemat
Hollannissa Weerdingen kaupungin läheltä löytyy kaksi ruumista, ja paikalliset päättelevät niiden kuuluvan miehelle ja naiselle, jotka on todennäköisesti liitetty yhteen elämässä ja kuolemassa. Mutta kun tutkijat sukeltavat syvemmälle mysteeriin, paljastuu lisää yksityiskohtia ja yllättävä käänne - ruumiit ovat kahden toisistaan riippumattoman miehen. Keitä he olivat ja miksi heidät murhattiin?
fi
21:00
Rewind the '90s
90-luvun unelmat ovat toteutumassa aina kylmän sodan lopusta avaruusaseman syntyyn. Biosphere 2 hämärtää faktaa ja fiktiota. The X-Files tekee meistä vainoharhaisia, onko ihmiskunta menettämässä kertomuksensa hallinnan? Furby-vakoojista ja ihmisklooneista vampyyritaisteluihin ja taistelukerhoihin, eksistentiaaliset pelkomme kasvavat, kun kiidämme kohti Y2K:ta. Selviydymmekö me? Paljastus: kyllä.
fi
22:00
Suunnittelun jättimokat
Joka vuosi 40 miljoonaa lentoa nousee ja laskeutuu, kun niin valtava määrä henkiä on kyseessä, virhemarginaalit eivät ole suuret. Air Francen 447-koneen automaattimallia pidettiin turvallisempana, mutta se johti kaikkien matkustajien kuolemaan. Nasan Skylab suunniteltiin miehittämätöntä avaruuslentoa varten, mutta se ei laskeutunut takaisin. Tekeekö tekoäly tulevaisuudestamme turvallisemman?
fi
23:00
Elämää äärirajoilla: Alaska
Kevään saapuessa Alaska herää henkiin. Johnny Rolfe metsästää mitä vain, mikä tulee tähtäimeen syvällä Kenain vuonoissa. Lahot puut uhkaavat tuhota Chris ja Jessi Morsen mökin kovilla tuulilla. Roachin perhe on kalojen perässä ennen kuin aika loppuu. Rowlandit suuntaavat yläjuoksulle suojellakseen vedenlähdettään eläinperäisiltä bakteereilta.
fi

ТБ-гід - середа, 24.04.24

00:00
Egyptin kadonneet aarteet
Arkeologit tutkivat Egyptin vanhinta nekropolista selvittääkseen pyramidien alkuperän. Kun he pääsevät aivan ensimmäiseen pyramidiin, rakentajien salat paljastuvat. Asiantuntijat kaivavat ylös luurankoja läheltä ensimmäistä pyramidia. Ryhmät tutkivat kadonnutta hautaa etsiessään pyramidien aikakauden mestaria. Tutkijat jäljittävät muinaisia tekstejä ratkaistakseen Egyptiläisen manalan koodit.
fi
00:55
Rewind the '90s
90-luvun unelmat ovat toteutumassa aina kylmän sodan lopusta avaruusaseman syntyyn. Biosphere 2 hämärtää faktaa ja fiktiota. The X-Files tekee meistä vainoharhaisia, onko ihmiskunta menettämässä kertomuksensa hallinnan? Furby-vakoojista ja ihmisklooneista vampyyritaisteluihin ja taistelukerhoihin, eksistentiaaliset pelkomme kasvavat, kun kiidämme kohti Y2K:ta. Selviydymmekö me? Paljastus: kyllä.
fi
01:50
Suunnittelun jättimokat
Joka vuosi 40 miljoonaa lentoa nousee ja laskeutuu, kun niin valtava määrä henkiä on kyseessä, virhemarginaalit eivät ole suuret. Air Francen 447-koneen automaattimallia pidettiin turvallisempana, mutta se johti kaikkien matkustajien kuolemaan. Nasan Skylab suunniteltiin miehittämätöntä avaruuslentoa varten, mutta se ei laskeutunut takaisin. Tekeekö tekoäly tulevaisuudestamme turvallisemman?
fi
02:40
Food Factory USA
Tässä Food Factory USA -jaksossa: Jokaisen Cold Stone -jäätelöannoksen takana on kokonainen armeija työntekijöitä. Anna viiden Vietnamista kotoisin olevan veljeksen viimeistellä täydelliset ranskalaiset leivonnaiset. Varo lentäviä kaloja, kun tilaat rapukakkuja Seattlessa.
fi
03:05
Lentoturmatutkinta
Onnettomuus Grand Canyonilla. Kaksi konetta syöksyi yhteentörmäyksen jälkeen Grand Canyoniin. Turmatutkijat löysivät koko lentojärjestelmää uhkaavan ongelman.
fi
03:50
Suunnittelun jättimokat
Insinöörit kokeilevat rajoja ja johtavat meitä suuria saavutuksia kohti. Epäonnistumiset maksavat miljoonia että henkiä ja aiheuttavat takapakkia. Sarja matkaa maailmalla aina Yhdysvalloista muun muassa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, Venäjälle ja Haitiin ja paljastaa rakennustöiden suurimmat epäonnistumiset arkistofilmien, asiantuntija-analyysien, silminnäkijöiden ja grafiikoiden avulla.
fi
04:30
Saari ilman lakeja
Kun syksy vaihtuu talveksi, Port Protectionin asukkaiden on sopeuduttava luontoäidin oikkuihin, jos he aikovat selviytyä. Gary Muehlberger lähtee metsään hankkiakseen arvokkaita näätäturkkeja.
fi
05:15
Vankilassa ulkomailla
Herra Mukavaa etsinnät. Kun opettaja Howard Marks suostui avustamaan vanhaa ystäväänsä huumekaupassa, ei hänellä ollut aavistustakaan edessä urkenevasta uudesta urastaan. Dokumenttisarja, National Geographic Channel.
fi
06:00
Pohjoisen valtatien pelastajat: kaaosta valtateillä!
Asiantuntijat taistelevat aikaa vastaan pitääkseen Norjan jäiset moottoritiet auki. Univelkainen Thord saa apua Björniltä kalliin lohilastin pelastamiseksi. Jo Roger ja Torstein ovat paineen alla, kun poliisi vaatii, että tie pitää saada auki -23 ºC pakkasella. Thord parka ei pääse nukkumaan ennen kuin hän joutuu lähtemään pahamaineiseen kurviin, jossa tilanteen paheneminen on vain ajan kysymys.
fi
06:45
Meret ilman vettä
Pearl Harborin hyökkäys yllätti Yhdysvaltain laivaston ja jäi historiaan. Havaijin vesien tyhjentäminen uusilla skannaustekniikoilla ei paljasta vain salaisten japanilaisten sukellusveneiden ja hävittäjäkoneiden kehittyneen teknologian, jonka avulla Japani pystyi upottamaan Yhdysvaltain taistelulaivoja, vaan myös sen, että taistelu alkoi paljon aikaisemmin ja oli laajempi kuin kukaan tiesi.
fi
07:25
Elä vapaana tai kuole
Viisi oman elämänsä sankaria on valinnut vaihtoehtoisen elämäntavan ja jättänyt taaksensa modernit mukavuudet. He heittäytyvät villin luonnon armoille ja yrittävät selviytyä talvikauden Amerikan takametsissä ja suomailla. He metsästävät ruokansa, rakentavat majansa ja käyttävät elämiseensä vain sen, minkä voivat omin käsinsä ja taitoinensa tuottaa. National Geographic.
fi
08:10
Tutankhamonin aarteet: Kultaiset faaraot
Tutankhamonin haudan löytyminen vuonna 1922 nousi otsikoihin kaikkialla ja aloitti maailmanlaajuisen ihastuksen muinaiseen Egyptiin. Sisällä oli korvaamattomia esineitä - hienoista työkaluista tikareihin ja poikakuninkaan kultaiseen kuolinnaamioon. Vuosikymmeniä löydön jälkeen monet faaraon haudan mittaamattoman arvokkaista esineistä on kadonnut museoiden kellareihin ja arkistoihin pitkin Egyptiä.
fi
08:55
Sydneyn lentokentällä
Sydneyn lentoaseman matkatavaraesimies Kevinillä on karmea päivä, kun hän ratkoo useita mekaanisia vikoja, jotka voisivat pysäyttää lentoaseman toimet. Sillä välin turvallisuuspuolella huomataan matkustaja, jolla on ase. Liittovaltion poliisi tutkii terminaalin sisäänkäynnille jätettyä epäilyttävää laukkua.
fi
09:45
Alaskan lentopelastajat
Lentokoneet ovat Alaskan elinehto. Ne kuljettavat tarvikkeita ja pelastavat loukkaantuneita ja eksyneitä paikoista, jonne ei vie teitä. Rankat sääilmiöt ja äärimmäiset maastot tekevät alueesta maan vaarallisimman. Tutustu lentäjiin, jotka tekevät kaikkensa hoitaakseen homman. Kolmiosainen ohjelma Alaskan lentäjistä tutkii vaarallisen ammatin saloja ja sitä, mitä riskejä lentäjät kohtaavat.
fi
10:35
Alaskan lentopelastajat
Lentokoneet ovat Alaskassa ehdottomia, sillä niillä voi toimittaa elintärkeitä tarvikkeita ja pelastaa kadonneita tai loukkaantuneita alueilla, joille tiet eivät vie. Rankat säät ja äärimmäinen maasto luovat maan vaarallisimmat ilmailuolosuhteet, joita lentäjien on kestettävä saadakseen työnsä hoidettua kaikin keinoin. Kolmiosaisessa erikoisohjelmassa tutustutaan vaaralliseen ammattiin ja hurjapäiden ottamiin riskeihin.
fi
11:25
Uskomaton eläinlääkäri Pol
Eläinlääkärit tekevät ihmeitä aina pulmallisesta porsinnasta kilin hätäsynnytykseen. Tassuja vaan tulee, kun eläinlääkärit Brenda ja Lisa hoitavat kaikenlaisia jalkaongelmia, esimerkiksi sheltien varvasvammat. Eläinlääkäri Pol tutkii valtavaa mastiffia, jolla on vatsaongelmia, ja loukkaantuneen kanin. Polin perhe lisää laumaan tiineen friisiläisen tamman. Eläinlääkäri Nicolella on kädet täynnä kukon ja kissan kanssa.
fi
12:20
Lentoturmatutkinta
Katoamistemppu. Tutkijoilla on edessään mystinen tapaus, kun Varigin lento 254 syöksyy kaukaiseen viidakkoon, yli tuhat kilometriä lentoreitistä sivuun.
fi
13:15
Lentoturmatutkinta
Sivuun pyyhkäisty. Lento 201 nousee ilmaan Kolumbiasta ja katoaa tutkasta lentäessään maailman kartoittamattomimpien viidakoiden yli.
fi
14:10
Äärimmäistä selviytymistä: toinen maailmasota
Jakso 6/6. Hazen Audel jäljittää paenneen sotavangin uskomattoman matkan, kun tämä vältti natsien vangiksi joutumisen Kreetan saarella yli vuoden toisen maailmansodan aikana.
fi
15:05
Vaaran vyöhykkeellä
Dwaynella on vain seitsemän päivää aikaa ylittää rutikuiva Omanin aavikko etsien vettä. Hän aloittaa rannikolta ja suuntaa sisämaan korkealle tasangolle. Siellä laaja maanalainen vajoama johtaa hänet keitaalle, jossa hän voi levätä ennen viimeistä haastetta. Loputtomalta vaikuttava hiekkadyynien meri ulottuu satojen kilometrien päähän. Tässä autiossa erämaassa häntä odottaa paimentolaisheimo.
fi
16:00
Jättimäiset Koneet
Avaruuden salaisuuksien ymmärtäminen vaatii uskomattomia koneita, ja näiden teknisten ihmeiden konepellin alla on hyvin monimutkaisia tieteellisiä luomuksia. Tässä jaksossa avataan avaruussukkula, NASA Crawler, ISS ja valtava teleskooppi.
fi
17:00
Hostile Planet
Delve beneath the surface of the largest habitat on Earth - our oceans - to uncover a world of extraordinary extremes from crushing depths to stormy coasts and vast blue deserts to crowded reefs. Oceans are dynamic environments where animals must adapt to life of constant change. Discover how seals fend off sharks; how turtles risk their lives to create their next generation; and how ingenious orca fight to survive in the face of ever-increasing competition.
fi
18:00
Egyptin kadonneet aarteet
Egypti on eräs maailman rikkaimmista arkeologisten aarteiden lähteistä. Kameramme seuraavat tässä sarjassa arkeologian eturintamassa olevia ryhmiä kautta Egyptin, kun ne suorittava kaivauksia koko kauden ajan. Maailman huippuarkeologit selvittävät muinaisen sivilisaation salaisuuksia ryömien pyramidien alla, etsien kauan kadonneita hautoja ja paljastaen 3 000 vuotta vanhoja muumioita.
fi
19:00
Lentoturmatutkinta
Kiehtovia uudelleenlavastuksia ja huippu CGI:tä. Lentoturmatutkinta paljastaa totuuden tunnetuimpien lento-onnettomuuksien taustalla.
fi
20:00
Meret ilman vettä
Eräs maailman synkimmistä merellä tehdyistä rikoksista oli Lucona-aluksen tahallinen upottaminen, jossa kuoli puolet miehistöstä. Syytetty taas lähti pakoon välttääkseen tuomion. Laivan löytäminen on ainut tapa todistaa hänen syyllisyytensä. Kilpa maailman syvimmällä lepäävän rikospaikan löytämiseksi ja todisteiden hankkimiseksi käynnistyi ennen kuin syyllinen pääsee koukusta.
fi
21:00
Salakaupan julmat kasvot
Reseptilääkkeet maksavat Yhdysvalloissa enemmän kuin missään muualla maailmassa. Siksi lähes 20 miljoonaa amerikkalaista hakee lääkkeensä pimeiltä markkinoilta - ja siksi rikolliset ovat innokkaita hyötymään kasvavasta kysynnästä. Tässä jaksossa Mariana matkustaa Meksikoon ja Intiaan tapaamaan joitakin alamaailman opportunisteja, jotka vaarantavat suojattomien potilaiden hengen.
fi
22:00
Vankilassa ulkomailla
42-vuotias David Harte kokee keski-iänkriisin, kun hänen avioliittonsa hajoaa ja yritys menee kiville. Kun Davidilla ei ole muutakaan paikkaan, David muuttaa rähjäiseen hotelliin. Hänet houkutellaan salakuljettamaan heroiinia Mauritiuksen paratiisisaarelle. Kun hänen onnensa kääntyy, Davidin on keksittävä, miten selvitä vaarallisesta, huumeita pursuavasta vankilasta keskellä Intian valtamerta.
fi
23:00
Notre Damen jälleenrakennus
Kun Pariisin Notre Damen katedraali melkein tuhoutui tulipalossa huhtikuussa 2019, insinöörit, muurarit ja puutyöntekijät aloittivat sen kunnostamisen. Ohjelmassa kerrotaan hankkeen haasteista ja seurataan kun kirvesmiehet muotoilevat puutavaraa uutta kattoa ja tornia varten, kivimuurarit korjaavat holvissa olevia aukkoja ja käsityöläiset entisöivät lasimaalauksia käyttäen perinteisiä menetelmiä.
fi