MTV Aitio

MTV Aitio

Finland

ТБ-гід - субота, 20.04.24

01:30
 WarriorIMDB 8.2/10
Toimintaelokuvan ja perhedraaman yhdistelmässä veljekset kamppailevat kehässä ja sen ulkopuolella kun he osallistuvat rahakkaaseen vapaaotteluturnaukseen. Pääosissa Tom Hardy, Joel Edgerton, Nick Nolte. Ohjaus: Gavin O'Connor. (USA 2011)
fi
03:45
Joan Baez: I Am a Noise
Dokumentissa legendaarinen folk-laulaja ja aktivisti Joan Baez sukeltaa ainutlaatuiseen arkistomateriaaliinsa. Siinä kuvataan musiikkiuraa, kansalaisoikeusliikettä, taistelua mielenterveysongelmia vastaan ja romanssia nuoren Bob Dylanin kanssa.
fi
05:35
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:05
Star File
Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
06:15
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:45
 Sune i fjällenIMDB 3.9/10
Mitä Lasse tekee havaitessaan, että hänen rakas Sophiensa matkustaa tunturiin makean urheilijakaverin Santosin kanssa? Yksinkertaista! Hän suostuttelee koko Anderssonin perheen mukaan, vaikka heillä ei ole sen enempää rahaa kuin hiihtotaitoakaan.
fi
08:15
 UtvandrarnaIMDB 8.0/10
Klassinen draama Karl-Oskarista ja Kristinasta, jotka 1800-luvun puolivälissä jättävät pulakauden Smålandin päämääränään unelmien Amerikka.
fi
11:20
The Great BusterIMDB 7.5/10
Tuore dokumenttielokuva mykän elokuvan suuresta mestarista Buster Keatonista. Mukana ihailuaan osoittamassa ovat muun muassa Quentin Tarantino, Werner Herzog, Mel Brooks, 104-vuotias Norman Lloyd ja Jackassin Johnny Knoxville. Ohjaus Peter Bogdanovich. (The Great Buster: A Celebration, USA 2018)
fi
13:00
 Hälsoresan - En smal film av stor viktIMDB 4.2/10
Pysyvästi tollo Stig Helmer ja hänen elämäniloinen norjalaiskaverinsa Ole ovat palanneet! Yhdessä he kokeilevat terveysbisneksen ja "new agen" uusia tuulia. Reissullaan he tapaavat metsästäjiä, kananpoikia, vakuutusrahoja ja niin edelleen.
fi
14:40
 Polta nämä kirjeet
Tosipohjaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka.
fi
16:35
 Jönssonligan dyker upp igenIMDB 6.1/10
Neljännessä Jönssonliigaelokuvassa Sickan kumppaneineen sekaantuu poliittisiin juonitteluihin. Kaikki alkaa kunniallisella Ikean kaappausyrityksellä. Sickan kuitenkin huomaa, että joku käyttää Ikean huonekaluja aseiden salakuljetukseen.
fi
18:10
 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie SocietyIMDB 7.4/10
Romanttinen draama kirjailijasta, joka toisen maailmansodan loputtua sattumalta saa yhteyden Guernseyn saarella toimivan kirjakerhon jäseniin. Hän päättää matkustaa sinne ja kirjoittaa kirjan heistä ja heidän elämästään saksalaismiehityksen aikana.
fi
20:10
Fake Patient
Om fruktan för döden. Albin on sosiaalinen tyyppi, joka haluaa näyttelijäksi ja tekee töitä valepotilaana. Pian huomataan, että hän on ihan oikeasti sairas.
fi
20:35
Fake Patient
Förnekelse. Albin yrittää elää tavalliseen tapaan ja onnistuu ison pääroolin koekuvauksissa. Hän pyytää Yvonnelta anteeksi ja jatkaa flirttailua Cissin kanssa.
fi
21:00
 John Wick: Chapter 3 - ParabellumIMDB 7.5/10
Suositun elokuvasarjan kolmannessa osassa Keaunu Reevesin esittämällä supersalamurhaaja John Wickillä on joukko palkkionmetsästäjiä perässään, kun hänen hengestään on luvassa 14 miljoonaa dollaria.
fi
23:05
Beck
Menetetty poika. Metsästä löytyy osa viisi vuotta sitten kadonneeksi ilmoitetun miehen ruumiista. Mies oli tunnetun kirjailijan poika. Katoamistutkintaa hoiti aikoinaan Martin Beck, mutta Alexin mielestä tutkinta oli epätavallisen pinnallinen. Järjestyksessään 42. Beck-elokuva.
fi

ТБ-гід - неділя, 21.04.24

00:40
 Angel Has FallenIMDB 6.4/10
Kun Yhdysvaltain presidentti yritetään tappaa, hänen luottoagenttinsa Mike Banning, saa syyn niskoilleen ja pidätetään. Banning onnistuu pakenemaan selvittääkseen, kuka oli iskun takana.
fi
02:40
 Mile 22IMDB 6.1/10
Amerikkalaisen tiedustelu-upseerin on salakuljetettava poliiisi Indonesian rajojen ulkopuolelle. Poliisilla on arkaluontoista tietoa, joka saattaa uhata koko Yhdysvaltain turvallisuutta.
fi
04:15
 The Rental
Kauhutrilleri kahdesta pariskunnasta, jotka vuokraavat talon meren rannalta mukavaa viikonloppua varten. Pian he epäilevät omistajan vakoilevan heitä.
fi
05:40
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:10
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:40
 Lasse autolomalla
Tällä kertaa saamme seurata, miten likkojenhurmaaja Lasse ja hänen perheensä lähtevät automatkalle halki Euroopan. Kohteena on pieni etelätirolilainen kylä, jossa hänen isänsä ja äitinsä ovat olleet häämatkalla 20 vuotta aiemmin. Kylässä asustaa paitsi Lassen unelmatyttö, myös taiteilija, joka voisi tehdä perheestä satumaisen rikkaan. Tarvitaan vain hänen allekirjoituksensa. Mikä muka voisi mennä pieleen?
fi
08:15
 NybyggarnaIMDB 8.0/10
Toinen osa mestarillista filmatisointia Vilhelm Mobergin klassikosta, joka kertoo 1800-luvun puolivälissä Amerikkaan muuttaneista ruotsalaisista.
fi
11:30
Jag är IngridIMDB 7.3/10
Ingrid Bergman: In Her Own Words kertoo uskomattoman tarinan siitä, kuinka tavallisesta ruotsalaistytöstä tuli yksi Hollywoodin rakastetuimpia näyttelijättäriä.
fi
13:20
 The Stig-Helmer StoryIMDB 4.4/10
Muutaman vaarallisen seuramatkan jälkeen sankarimme Stig-Helmer Olsson tekee paluun nostalgisella aikamatkalla nuoruusvuosiin.
fi
14:55
 The ProgramIMDB 6.5/10
(The Program, draama, Iso-Britannia, Ranska, 2015) Irlantilainen urheilujournalisti David Walsh (Chris O'Dowd) epäilee moninkertaisen Tour de France -voittaja Lance Armstrongin (Ben Foster) puhtautta ja ryhtyy selvitystyöhön osoittaakseen, että kaikkien aikojen maantiepyöräilijän ura on ollut alusta alkaen valetta ja saavutukset vääryydellä hankittuja. 95 min. Ohjaus: Stephen Frears. Pääosissa: Ben Foster, Lee Pace, Guillaume Canet, Jesse Plemons, Chris O'Dowd, Dustin Hoffman, Bryan Greenberg.
fi
16:35
 Jönssonligan på MallorcaIMDB 5.9/10
Sickan tylsistyy sateisessa Tukholmassa. Vanheden ja Dynamiitti-Harry ovat vetäytyneet Mallorcalle tekemään enemmän tai vähemmän hyviä bisneksiä. Yhtäkkiä ohjaaja Wall-Enbergillä on tehtävä, joka saa Sickaninkin lähtemään Mallorcalle.
fi
18:15
 The Best of MeIMDB 6.7/10
Dawson ja Amanda tutustuivat toisiinsa lukiossa. Rakkaus roihusi, mutta ympäröivä maailma halusi muuta. Suhteesta ei tullut sitä, mitä olisi voinut. Pari kohtaa uudelleen 20 vuotta myöhemmin lapsuudenaikaisessa kaupungissaan.
fi
20:10
Käsi sydämellä
Avan mielestä suhde Johniin etenee liian nopeasti, ja hän haluaa ottaa askeleen takaisin. Markus antaa Johnille hyvää tarkoittavia neuvoja.
fi
20:35
Käsi sydämellä
Kun Ava ja John kutsutaan pariskuntana juhlimaan Billien neljäkuukautispäivää, on selvää, että John ottaa heidän suhteensa vakavammin kuin Ava.
fi
21:00
Kunnes kuolema meidät erottaa
Otsasuudelmia ja piiskaa. Sarja alkaa. Väljähtäneen avioliittonsa ja vauva-arjen uuvuttama Beta odottaa lapselleen päiväkotipaikkaa palatakseen töihin. Hän hyväksyy pitkin hampain äitinsä tarjouksen ja palkkaa parikymppisen Atlin lapsenhoitajaksi.
fi
21:45
Kunnes kuolema meidät erottaa
Kaikki peliin. Thomas ja Beta saavat palautettua kipinän suhteeseensa, mutta illallinen Thomasin epämääräisten liikekumppanien kanssa tuo takapakkia. Pari kääntyy uudestaan Atlin puoleen.
fi
22:35
Beck
Beck: Uusi elämä. Martin Beck on palannut töihin sairaslomalta, kollegojensa iloksi. Tiimi hoitaa murhajuttua, jossa tanskalaisen huumeliigan jäsen on löydetty kuolleena vedestä Tukholmasta. Onko kyseessä jengisodan alku? Järjestyksessään 43. Beck-elokuva.
fi