JIM

JIM

Jim on sopiva sekoitus asioita, tositarinoita ja hauskaa, mutkatonta viihdettä viihdettä aikuisille miehille ja naisille.

Finland

ТБ-гід - неділя, 21.04.24

00:50
Arman Pohjantähden alla
Miten toimii suomalainen vankeinlaitos, parantaako vai pahentaako vankila ihmistä? Arman vie katsojan suljettujen ovien ja kylmien katseiden taakse ja pohtii vapauden sekä oikeuksien menettämistä.
fi
JIM
01:50
Arman Pohjantähden alla
Missä viettää yönsä koditon ihminen tai mistä köyhä saa seuraavan ateriansa? Arman kohtaa yhteiskuntamme vähäosaisimmat ja kysyy, miten hyvinvointivaltiossa voi joutua kadulle ja leipäjonon jatkeeksi?
fi
JIM
02:50
Madventures Suomi
Madventures reissaa ulkomaille lähtemättä pois Suomesta. Matkalla selvitetään muun muassa miksi suomenruotsalaisen persvako on vähemmän hiessä kuin Rantalan akan pojalla. Luvassa nuuskan tekoa, krapulaa, kalastusta ja laiton tunkeutuminen Venäjän federaation alueelle. Madcook kohtaa lokin.
fi
JIM
09:00
Suomen huutokauppakeisari
Tangokuningatar Kaija Pohjola ihastuu keisarillisiin silmiin. Markku testaa pontikkap.. eikun siis akkuveden tislauslaitetta.
fi
JIM
10:00
Suomen huutokauppakeisari
Kari Vepsä peruuttaa hevosella ja myy länkkäritavaraa. Aki on ihan hangonkeksinä. Markku lotraa ja liimaa.
fi
JIM
11:00
Suomen huutokauppakeisari
Uskaltaako kuvataiteilija Kirsikka Ruohonen eli rap-artisti Adikia friistailata Akia vastaan? Markku tekee rakkauden töitä pajulla ja valolla.
fi
JIM
12:00
Kanadan rajalla
Kausi 2. Jakso 26/26. Kiteitä kattilassa. Lentorahtikeskuksen työntekijät törmäävät pakettiin, jonka sisältä paljastuu taidokas salakätkö. Lisäksi lentokentällä haastatellaan kiinalaisnaista, jonka matkat herättävät ihmetystä. Kanadalainen realitysarja.
fi
JIM
12:30
Australian rajalla
Kausi 13. Jakso 1/20. Kielletyt kuukakut. Vietnamilaisopiskelija yrittää tuoda maahan leivonnaisia, joiden täyte ei olekaan totuttuun tapaan mustaa vaan valkoista. Toinen matkustaja on tullannut muutaman savukeaskin, mutta nestettä valuvista laatikoista löytyy paljon muutakin. Australialainen realitysarja.
fi
JIM
13:00
Australian rajalla
Kausi 13. Jakso 2/20. Huumaava haju. Rajavartijat tarkkailevat hermostuneesti käyttäytyvää turistia, joka lisäksi haisee pahalta. Ranskalaisturistilla epäillään olevan luvattomia aikeita, ja kiinalaisperhe kaivaa itselleen kuoppaa tullissa. Australialainen realitysarja.
fi
JIM
13:30
Australian rajalla
Kausi 13. Jakso 3/20. Selityksiä suuvedestä. Thaimaasta palaavalla matkustajalla on laukuissaan kokonainen apteekki. Opiskelijatyttöä odottaa lentoasemalla poikaystävä, mutta rajavirkailija alkaa kysellä hänen opinnoistaan. Australialainen realitysarja.
fi
JIM
14:00
Australian rajalla
Kausi 13. Jakso 4/20. Kahdeksan laukun löytö. Neljän nuorukaisen seurue kiinnittää rajaviranomaisten huomion. Pian paljastuu, että heillä ei ole puhtaita jauhoja pussissa. Mieshieroja yrittää tulla maahan turistiviisumilla, mutta virkailija epäilee työntekoaikeita. Australialainen realitysarja.
fi
JIM
14:30
Alaskan jäälentokenttä
Kausi 3. Jakso 1/8. Operaatio Joulupukki. Kansalliskaarti järjestää operaatio Joulupukin, jossa se kuljettaa joululahjoja talven takia mottiin jääneisiin asutuskeskuksiin. Lentokenttäpoliisi ottaa vastaan lennolla rähinöineen matkustajan ja Boeing 737 joutuu viettämään yön Fairbanksissa ankaran sään vuoksi, mikä on vaarallista lentokoneelle kovan pakkasen takia. Amerikkalainen realitysarja.
fi
JIM
15:30
Alaskan jäälentokenttä
Kausi 3. Jakso 2/8. Kylmä vastaanotto. Anchoragen lentoasema valmistautuu ottamaan vastaan maailman tehokkaimman kuljetuslentokoneen, Antonov 124:n, joten kentän huoltotiimin on varmistettava, että kiitotiet ovat auki. Matkustaja menettää tajuntansa terminaalissa, ja Alaska Airlines ottaa vastaan uuden Boeing 737:n, josta vuotaa hydrauliöljyä. Amerikkalainen realitysarja.
fi
JIM
16:30
New York 24/7
Kausi 1. Jakso 1/3. Rikkaimmat. Yhdysvaltojen vilkkain kaupunki New York on megarikkaiden temmellyskenttä, missä asunnon hinta voi yltää kymmeniin miljooniin ja kihlasormuksen hinta puoleen miljoonaan. Lisäksi tutustutaan luksustuotteiden ostosavustajan ja rikkaiden dermatologin työhön. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
fi
JIM
17:30
Rekkakuskit Suomi
Rekkakuskit Suomi tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan ammattikuljettajien työhön ja elämään eri puolilla Suomea. Kotimainen realityohjelma.
fi
JIM
18:30
Suomen huutokauppakeisari
Aki ja Heli suuntaavat Tampereelle, jossa Simo Frangén kauppaa faunaa ja flooraa. Osaako yleisö arvostaa antiikkia? Markku onnistuu hevosmiehenä.
fi
JIM
19:30
Diili
Kausi 4. Jakso 14/14. Viimeinen kolmikko herää finaalipäivään toiveikkaana. Heidän tehtävänä on pilotoida Korjaamolle suunnittelemansa tapahtuma. Kaikki ei ole kuitenkaan niin helppoa miltä kuulostaa, sillä Jaajolla on jälleen kerran ässä hihassaan. Kotimainen sarja.
fi
JIM
21:00
Beck
Kun metsästä löytyy raiskattu ja murhattu nainen, Beck epäilee että asialla on sarjamurhaaja.
fi
JIM
23:00
Daniel Ahola: Poliisia ja rosvoa
Aikaisemmissa jaksoissa poliiseina tutuiksi tulleet Andreas Tolonen, Daniel Ahola ja heidän uusi side kickinsä Kevin Tran päättävät vaihtaa lain nurjalle puolelle rahanhimon yllättäessä, ja pakenevat poliisi kollegoitaan Roni Backia ja Veikka Markkasta pitkin Turkua. Pettääkö Kevin heti rosvo tiiminsä Ronin asettamien paineiden alla? Poliiseilla on käytössä omat konstinsa rosvojen löytämiseen, mutta nähtäväksi jää auttaako niiden käyttö takaa-ajossa.
fi
JIM
23:50
NCIS: Los Angeles
NCIS: LOS ANGELES kertoo NCIS:n vaativiin peitetehtäviin erikoistuneen Office of Special Projects (OSP) -viraston toiminnasta.
fi
JIM

ТБ-гід - понеділок, 22.04.24

00:50
Arman Pohjantähden alla
Kausi 1. Jakso 3/10. Cannonball. Arman pääsee moottoripyöräkerho Cannonballin matkaan ja näkemään mitä luottamus, kunnia sekä yhteisöllisyys merkitse heille, joita yhteiskunta luokittelee lainsuojattomiksi. Kotimainen sarja
fi
JIM
01:50
Arman Pohjantähden alla
Kausi 1. Jakso 4/10. Päihderiippuvuus. Päihderiippuvuus on paitsi yksilön, mutta myös koko yhteiskunnan ongelma joka ei katoa silmiä ummistamalla. Arman tutustuu päihdetyöhön ja ihmisiin, jotka ovat menettäneet kasvonsa ja ihmisarvonsa. Kotimainen sarja
fi
JIM
02:50
Madventures Suomi
Madventures mikromatkailee omaan kaupunkiinsa Helsinkiin ja ottaa selvää siitä, millainen on maailman onnellisimman kansan pääkaupunki. Luvassa joutomaita, supersankareita, katuvoltteja ja kaupungin laillista sekä laitonta haltuunottoa. Madcook kohtaa Tunnan verivihollisen.
fi
JIM
09:00
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 15/35. Sukelluksia, pyöräilyä ja viiniä. Rob ja Steve kamppailevat luontoäitiä vastaan viinitilallaan Lounais-Ranskassa. Jo ja Ed kouluttavat uutta apulaista sukellusyritykseensä Etelä-Espanjassa. Zoe ja Mark saavat Costa Blancan pyöräilylomakohteensa valmiiksi juuri ennen ensimmäisiä asiakkaita. Mitä mieltä Ironman-mestari on pyöräreiteistä Englantilainen realitysarja.
fi
JIM
10:00
New York 24/7
Kausi 1. Jakso 1/3. Rikkaimmat. Yhdysvaltojen vilkkain kaupunki New York on megarikkaiden temmellyskenttä, missä asunnon hinta voi yltää kymmeniin miljooniin ja kihlasormuksen hinta puoleen miljoonaan. Lisäksi tutustutaan luksustuotteiden ostosavustajan ja rikkaiden dermatologin työhön. Amerikkalainen lifestyleohjelma.
fi
JIM
11:00
Australian rajalla
Kausi 13. Jakso 5/20. Perinneruokia ja pakenijoita. Rajavartiolaitoksen iskuryhmä tekee ratsian sitrustilalle, jossa epäillään majailevan laittomia siirtolaisia. Samoalta palaava perhe yrittää tuoda maahan eksoottisia perinneruokia. Australialainen realitysarja.
fi
JIM
11:30
Australian rajalla
Kausi 13. Jakso 6/20. Kiinalainen juttu. Hongkongista saapuvan naisen matkatavaroista löytyy huumejäämiä. Tarkemmat tutkimukset yllättävät tullin. Englantia taitamaton kiinalaisnainen yrittää tuoda maahan suuren määrän kiellettyjä tavaroita. Australialainen realitysarja.
fi
JIM
12:00
Burgerimiehet Pohjois-Amerikassa
Kausi 2. Jakso 7/10. Akseli ja Ossi herättävät kauhua golf-kentällä ja syövät enemmän tacoja kuin Texasin laki sallii. Raja tulee lopulta vastaan ja pakoautoa on vaihdettava. Arkansas, hoi! Täältä tullaan! Kotimainen ruokaohjelma.
fi
JIM
13:00
Suomen huutokauppakeisari
Trubaduuri Markku Ketola kauppaa Kuusnepaa, lentäjämies tekee paluun ja Markku kärventää pizzoja.
fi
JIM
14:00
Alaskan jäälentokenttä
Kausi 3. Jakso 3/8. Pelastustehtävä. Kansalliskaartin eliittipelastusjoukot järjestävät harjoituksen, jossa pitää pelastaa kaksi hyiseen veteen joutunutta lentäjää. Lentoambulanssi kiirehtii etuajassa synnyttävän naisen avuksi, ja salaperäinen paketti johdattaa tullimiehet tuhat vuotta vanhan aarteen jäljille. Amerikkalainen realitysarja.
fi
JIM
15:00
100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa.
fi
JIM
15:10
Arman Pohjantähden alla
Kausi 1. Jakso 5/10. Vanhustenhoito. Jaksossa Arman osallistuu vanhusten arkeen ja pohtii laitoshoidon ja kotona asumisen haasteita. Mitkä ovat ihmisarvoisen elämän edellytykset ja miten ikäihmisten sairauksia sekä syrjäytymistä voisi vähentää? Kotimainen sarja
fi
JIM
16:10
Raskaan kaluston pelastajat
Kausi 4. Jakso 3/12. Helppoa kuin heinänteko. Tänään raskaiden hinausautojen kuljettajat kohtaavat kaatuneen heinälastin, hankalan suurjännitepylvään ja kiireisiä autoilijoita. Englantilainen dokumentaarinen sarja.
fi
JIM
17:10
Veikkausliiga
Seuraa kotimaista huippujalkapalloa aina syksyn ratkaisupeleihin asti suorana ja tallenteina Ruudusta. Tarjolla taitoa, vauhtia ja viihdettä. Urheiluohjelma.
fi
JIM
17:15
Duudsonit tuli taloon
Voipion perheen jälkikasvun mukaan uusperheen vanhemmat ovat nössöjä. Vanhemmat kaipaavatkin enemmän kunnioitusta rämäpäisten lastensa silmissä. Niinpä Duudsonit puskevat vanhemmat äärirajoilleen ja saavat heistä esiin aivan uusia puolia.
fi
JIM
18:15
Korisliiga
Korisliiga on täällä taas! Kausi heitetään käyntiin syyskuun lopussa ja se huipentuu kevään 2024 Pantterijahtiin! Elä mukana jokainen hetki, kun kaikki ottelut nähdään Ruudussa suorana ja tallenteena! Urheiluohjelma.
fi
JIM
21:00
Burgerimiehet Aasiassa
Uhanalaiset thaimaannorpat Akseli ja Ossi saapuvat pakettimatkalle Phuketiin. Pakettiin kuuluu banaanilettujen lisäksi runsaasti lihaa, kalaa ja kasviksia sekä normaalit ruokajuomat.
fi
JIM
22:00
Top Gear Suomi
Kauden lopuksi Teemu päättää viedä Ismon ja Toffen rentoutumaan roadtripille ja testaamaan karavaanarielämää tai modernimmin Van lifea kukin omalla tyylillään.
fi
JIM
23:00
Panttilainaamo
Koostejaksossa nähdään panttilainaamon parhaita villiin länteen liittyviä esineitä ja tarinoita. Pyssysankarit kuten Jesse James ja John Wesley Hardin kiehtovat monia, mutta ostajan vaarana ovat väärennökset.
fi
JIM