TV3 Puls

TV3 Puls

Kanalen sender stort set døgnet rundt. TV3 Puls sender ligesom sine søsterkanaler TV3 og TV3+ fra London og har derfor reklamebreaks. Programprofilen indeholder sport, film, serier og gode livsstilsprogrammer til hele familien.

Denmark

ТБ-гід - субота, 11.05.24

00:00
 Dr. Phil 20
Dr. Phil besøger et hjemløsesamfund og taler med et ungt par, der gik fra at have en ejerlejlighed i forstæderne til at kæmpe for at overleve i en autocamper.
da
01:00
 McLeods døtre
Vince er glad for Claire og overbeviser hende om at lade sig opstille til den ledige stilling i Gungellan Farmers Council. Tess er frivillig som kampagnechef og taleskriver.
da
02:00
 McLeods døtre
Claires rolle som talsmand for den lokale landmandsforening kræver, at hun tager til Melbourne og mødes med deres MLA, Charles Bateman, der deltager i et nationalt forum med andre parlamentsmedlemmer.
da
03:00
 Ally McBeal
Ling sagsøger en mandlig ansat for at have seksuelt upassende tanker. Og Nelle og Ally er begge på katastrofale dates.
da
04:00
 Good Trouble
Jazmins bryllup får følelserne frem i Coterie-holdet. Luca bliver inspireret til at gøre noget for de hjemløse. Et forhold slutter, mens et andet genopstår. Isabella står over for nye problemer med sine forældre.
da
05:00
 Good Trouble
Efter at have talt tingene igennem med Evan, genovervejer Mariana sin relation med Joaquin. Dennis ændrer mening om forældreskab. Davia inspirerer sin hjemmeskolefamilie til at søge psykologhjælp. Isabellas forældre bringer hendes historie frem i lyset.
da
06:00
 Dr. Phil 21
Eftersøgningen af en forsvunden teenager, som måske er offer for sexhandel. En pige siger, at hun blev lokket ind i sexhandel af en mand, hun mødte online.
da
06:55
 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay besøger Bella Gianna's. En familieejet italiensk restaurant i Congers, New York City. Efter intense undersøgelser og overvågning har Ramsay og hans hold set, hvordan ejerens temperament giver spændinger på arbejdspladsen og i familien. Ramsay vil forsøge at rette op på den skrantende restaurant på bare 24 timer.
da
07:50
 Gordon Ramsay's 24 Hours to Hell and Back
Gordon Ramsay tager til The Old Coffee Pot, en cajun-restaurant midt i hjertet at New Orleans. Efter undersøgelser og overvågning finder holdet frem til, at restaurantens personale og især chefkokken mangler ansvarlighed. Ramsay har 24 timer til at redde den skrantende restaurant.
da
08:45
 The Vows We Keep
En eventplanlægger skal arrangere det perfekte bryllup for sin søster på mindre end en måned, men opdager, at drømmelokationen for brylluppet, The Willows, er ved at blive solgt af ejerens barnebarn – som hun er ved at blive forelsket i.
da
10:25
 Dr. Phil 20
Tom hævder, at Teaka er ham utro med hans venner, naboer, kolleger og endda postbuddet. Teaka sværger, at hun aldrig har været Tom utro, og påstår, at han har gjort hende til en fange i sit eget hjem.
da
11:20
 Dr. Phil 20
Dr. Phil møder Brittany, som hævder, at hendes far, Charlie, bliver snydt for en masse penge af sin onlineforlovede, "Stephanie". Dr. Phil starter sin undersøgelse i Los Angeles og ender i Danmark!
da
12:20
 The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver
Kokkene kommunikerer deres stil visuelt og lærer, hvordan de engagerer et publikum og sælger deres mad og deres "brand" med rammende og lækre billeder.
da
13:30
 Velkommen hjem
I en forstad til Århus bor Steen i et mindre parcelhus. Børnene er flyttet hjemmefra og Steen er blevet enkemand i en alt for tidlig alder. For fire år siden mistede han sit livs kærlighed, efter at hun blev syg med brystkræft. Datteren – Sofia, synes at hendes fars liv er sat lidt på standby. Han interesser sig mere for hvordan andre har det. End for hvordan han selv kommer over sin store sorg. Sofia beslutter sig for at give sin far et kærligt spark bagi. Hun lokker Steen hjemmefra, og uden han ved noget samler Sofia alle hans venner og naboer. I fællesskab med en designer, en håndværker og vært Ibi Støving bygger de det herreværelse i kælderen, som Steen altid har drømt om. To dage senere kommer Steen hjem for at opdage, at der er uventede gæster i kælderen, der alle byder ham Velkommen Hjem.
da
14:25
 Dyreværnet 1
Dyreværnet rykker ud til en anmeldelse om 23 hunde i et almindeligt parcelhus – men ejeren vil ikke umiddelbart lukke dyreværnsfolkene ind. Hjemme på internatet har politiet afleveret en hund med en helt særlig skæbne. Den er en af de forbudte racer ifølge hundeloven. Og Dyreværnet står nu i det dilemma at de ikke må give hunden videre til en ny familie – men mod deres vilje skal aflive hunden. Makkerparret Nina og Rikke rykker til Fyn for at hjælpe en mand der ikke kan tage vare på sine mange hunde. Og så kommer de to underernærede hvalpe der i sidste uge blev fjernet fra deres ejer ud til nye familier.
da
15:25
 Med kniven for struben
Midt på gågaden i Nykøbing Sjælland ligger restaurant Bøf og Salat. Her går det rigtig dårligt, og kokken Henrik har glemt, hvordan man laver mad. Med over 30 retter på kortet har rutinens magt overtaget køkkenet, og Henrik har mistet gejsten. Se med, om Bo kan hjælpe Henrik med at vinde både gæsterne og gejsten tilbage.
da
16:30
 Hoarder House Flippers
At købe et hus uden at se det på forhånd er bare en almindelig dag på kontoret for Ryan og Kiki, men selv disse eksperter er ikke forberedt på, hvad de finder for enden af en forvildet, tilgroet indkørsel i Springbrook, Ontario. Kan Ryan og Kiki se skoven for bare træer og forvandle denne nedslidte ranch til en pæn profit?
da
17:40
 Løvens Hule UK 19
I denne serie får opfindere og entreprenører chancen for at virkeliggøre deres forretningsdrømme – hvis de kan få den succesfulde jury til at investere i deres idé.
da
18:55
 Boligkøb i blinde – USA
Terrance og Mahalath har søgt efter en bolig i fire lange år. Deres familie er blevet dobbelt så stor, siden hun flyttede ind i hans ungkarlehus, men det travle par kan ikke blive enige om et hus, så nu må eksperterne i gang.
da
20:00
 The Great Cookbook Challenge with Jamie Oliver
Forfattere er forpligtet til at tage deres bøger med på markedsføringsturnéer. Kokkene skal kunne præsentere deres koncept for offentligheden.
da
21:05
 Kvinde spring
Kate Reddy arbejder hårdt for et finansieringsselskab i Boston. Om aftenen drager hun hjem til sin hengivne mand Richard, der er arkitekt, samt deres to børn. Det er en vanskelig balancegang, som Kates bedste veninde og arbejdende mor Allison har fuld forståelse for i modsætning til Kates superintelligente, barnefobiske unge kollega Momo. Da Kate får ansvaret får en ny vigtig klient og med jævne mellemrum må rejse til New York, og Richard samtidig får det arbejde, han havde håbet på, bliver parrets hverdag pludselig travlere. Situationen bliver endnu mere kompliceret, da Kates nye forretningspartner, Jack Abelhammer, skruer charmen på over for Kate.
da
23:00
The Long Island Serial Killer: A Mother's Hunt for Justice
Mari Gilbert søger sandheden bag, hvad der skete med hendes datter Shannan, der forsvandt efter en date på Long Island.
da

ТБ-гід - неділя, 12.05.24

00:50
 The Best of Enemies
Menneskerettighedsaktivisten Ann Atwater er en urokkelig kvinde, der stædigt tager kampen op mod en repræsentant for Ku Klux Klan, C.P. Ellis. Kampen varer i ti år og slutter i 1971 i Durham, North Carolina.
da
03:30
 Svenske forbrydelser
En ejendomsejer gør en forfærdelig opdagelse hos en af sine udlejere. I lejlighedens badekar ligger resterne af et råddent lig – som at dømme efter lugten har ligget der i lang tid. Kan politiet indhente gerningsmændene?
da
04:30
 Svenske forbrydelser
Abbas og Sina forelsker sig i hinanden, men Sinas familie forbyder forholdet, og parret beslutter sig for at flygte. Men vil de blive jagtet, og hvor langt vil familien gå for at forhindre deres kærlighed?
da
05:25
 Idas fristelser
Christer Rødseth, vinder af VM for kokke og nu køkkenchef på restaurant Fjøla, kigger forbi og viser Ida, hvordan han bager sin fremragende portionsanrettede æblekage.
da
06:00
 Idas fristelser
Vi kan ikke påstå, at det er sundt, men vi kan love, at det smager fantastisk. Ida viser, hvordan hun bager lækre chokoladekugler og ekstraordinære brownies.
da
06:30
 Hus vandet 1
Mark og Holly er professionelle vintersportsfotografer. Nu vil de designe et flydende hjem midt mellem småbåde og lystsejlere, der ligger fortøjet langs flodbredden.
da
07:25
 Hus på vandet 1
Wout og Lydia vil have et flydende hjem for at slutte sig til et lille fællesskab af flydende huse på en kanal syd for Amsterdam. Janet og Dwayne søger et hjem, som de kan tage med sig overalt på kanalerne i Storbritannien.
da
08:25
 Hus på vandet 1
Steve King vil bygge sit eget lille flydende hjem – en rustik husbåd på et katamaranskrog. Michelle Lanker og Bill Bloxom vil bygge et flydende hjem, der er så miljøvenligt som overhovedet muligt.
da
09:25
 Hus på vandet 1
Heather og Aaron troede, at et flydende hjem var en for umulig drøm, men de fandt et firma, der kunne bygge dem et økonomisk overkommeligt flydende hjem. John og Lorraine sejler ofte på deres yacht og vil nu også bo i en.
da
10:30
 Hus på vandet 1
Shirley og Russ nyder at bo på deres yacht og vil have et flydende hjem for at blive en del af et fællesskab af 600 flydende hjem på Fraser River. Glenn og Margaret vil have et flydende hjem med maritimt tema i en lystbådehavn.
da
11:45
 Hoarders
Stacey har to dage til at komme af med de 47 hunde og katte, som har overtaget hendes hjem. De har ødelagt alt, og det har tvunget Staceys datter til at flytte. Nu risikerer Stacey at miste både sit hus og sin datter.
da
12:45
 Hoarders
Lisa er kok og ved alt om historiske køkkenredskaber. Men hun samler også på mad, og hendes hus er fyldt til randen og er sundhedsfarligt at leve i. Nu har hun 40 dage til at få gjort rent inden hun ender i fængsel.
da
13:50
 Hoarders
Jerrys hus er så fyldt med ting, at hun ikke kan bo der. Nu bor hun hos en veninde, men hendes hus har hun også fyldt op. Veninden har nu givet hende et ultimatum: ryd op eller flyt ud.
da
14:50
 Hoarders
Vivian bor sammen med 30 katte, og hendes hus er fyldt med ekskrementer og urin. Hendes mand er allerede flyttet og besøger hende kun hver 4. – 6. måned. Er det for sent for Vivian at rydde op?
da
15:55
 Hoarders
Kevins lejlighed på Manhattan er så fuld af ting, at han selv må sove på en bænk foran bygningen. Hvis han ikke rydder op nu, bliver han smidt ud af sin lejlighed.
da
17:00
 Hoarders
Bonnies hus er så giftigt, at hun selv næsten døde af en virus. Hendes læge har rådet hende til at holde sig væk fra huset, indtil det er blevet rengjort.
da
18:00
 Kvinde på spring
Kate Reddy arbejder hårdt for et finansieringsselskab i Boston. Om aftenen drager hun hjem til sin hengivne mand Richard, der er arkitekt, samt deres to børn. Det er en vanskelig balancegang, som Kates bedste veninde og arbejdende mor Allison har fuld forståelse for i modsætning til Kates superintelligente, barnefobiske unge kollega Momo. Da Kate får ansvaret får en ny vigtig klient og med jævne mellemrum må rejse til New York, og Richard samtidig får det arbejde, han havde håbet på, bliver parrets hverdag pludselig travlere. Situationen bliver endnu mere kompliceret, da Kates nye forretningspartner, Jack Abelhammer, skruer charmen på over for Kate.
da
20:00
 Building Historic Homes
Lokkemidlet med at renovere en enorm tidligere tærskelade i Herefordshire er for godt til at sige nej til for Anthony og Sarah, som forsøger at bygge deres perfekte hjem for evigt.
da
21:05
 Depotjægerne 14
Køberne prøver lykken på et nyt sted i La Habra. Dusty ender med en interessant lagerenhed, mens Kenny afvejer værdien af barndomsminder.
da
21:35
 Depotjægerne 14
Laura overtager styringen alene i Fullerton og sælger bedre end Dan. Darrell falder over en uventet samling.
da
22:05
 Boligkøb i blinde – USA
Terrance og Mahalath har søgt efter en bolig i fire lange år. Deres familie er blevet dobbelt så stor, siden hun flyttede ind i hans ungkarlehus, men det travle par kan ikke blive enige om et hus, så nu må eksperterne i gang.
da