Nick Jr.

Nick Jr.

A Nick Jr. gyerekműsorokat sugárzó amerikai tévécsatorna. Magyarországon az európai változatát közvetítik, Németországból.

Germany

TV rehberi - Cuma, 17-05-2024

00:00
Szarvas osztag
Lady Majomtest / Állati kalamajka S02 E09. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Müty úr tönkreteszi az aratófesztivált, csak hogy Lady Puffancs nyugodtan vásárolhasson. Sikerül a Szarvasosztagnak megmenteni a parádét? // Bobbi szuszvirágainak porától mindenki nagyokat tüsszent. Lola próbál segíteni a beteg állatoknak. Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
00:25
Szarvas osztag
Az óriás napraforgó / Holdfoglaló S02 E10. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Ricardo napraforgóversenyt rendez. Lola aggódik, hogy az ő növénye túl kicsi. Egy kis faerő biztos jót tesz majd neki. // Lady Puffancs holdkőzetből készült szobrot akar, de a szarvasok tudják, hogy a Holdat megbolygatni nem jó ötlet. Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
00:55
Szarvas osztag
Minden felhő / A kristályüstökös S02 E11. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Bobbi szeretne együtt lenni Jade-del, de előbb a felbukkanó vattacukor felhőkkel kell foglalkozni. Tud Jade és a Szarvasosztag segíteni az üstököskristálynak, hogy kibocsássa szivárványszíneit? Csak ha Jade megtanul bízni a barátaiban. Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
01:15
A mancs őrjárat
Alex tollas barátainak megmentése / A puffos polgármester megmentése S09 E23.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Justin Paul Kelly (Chase), Jackson Reid (Rocky), Simon Webster (Alex), Frances White (Ms. Marjorie) (2023)
hu
01:40
A mancs őrjárat
A zenegép megmentése / A kötéltáncos megmentése S09 E24. Egy morcos sellőkutyi megpróbálja a felszínre emelni Kutylantiszt.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Solomon Brown (Ryder), Samuel Faraci (Rocky) (2021)
hu
02:00
A mancs őrjárat
A kis űrkövek megmentése / Az Eddie-k és Emmy-k megmentése S09 E25.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Rosemary Dunsmore (Mrs. Marjorie), Kai Harris (Ryder) (2021)
hu
02:25
Láng és a szuperverdák
Jeges menet S04 E06. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Snowy Bird 2 / Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Animals, Crusher's Inventions), Ramone Hamilton (AJ) (2018)
hu
02:45
Láng és a szuperverdák
Robotok a megmentők S04 E07. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Három vészhelyzet már túl sok egyetlen verdának, így Láng szupererős robottá alakítja saját magát és barátait, hogy megmentsék Tengelyvárost egy elszabadult vonattól, egy robbanásra kész ragasztógyártól és egy kitörő vulkántól. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Worker Truck 2 / Crusher), Nat Faxon (Worker Truck 1 / Pickle), Dee Bradley Baker (Frogs / Engineer / Gorilla / Skunk / Panda / Zebra / Monkeys / Beeper / Klunk), Ramone Hamilton (AJ) (2018)
hu
03:05
Láng és a szuperverdák
T-rex mentés S04 E08. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Három vészhelyzet már túl sok egyetlen verdának, így Láng szupererős robottá alakítja saját magát és barátait, hogy megmentsék Tengelyvárost egy elszabadult vonattól, egy robbanásra kész ragasztógyártól és egy kitörő vulkántól. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Dinosaurs / Dance-A-Saurus / Squeak / Chompy / Stompy), Nat Faxon (AJ), Dee Bradley Baker (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Reed Shannon (Singing AJ) (2018)
hu
03:30
Láng és a szuperverdák
Húsgolyó káosz S04 E09. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Zúzó véletlenül egy egész üveg GROW SPICE-ot ráborít egy húsgolyóra, ami hatalmasra nő és elgurul. Láng és Ficsor robotokká alakulnak, hogy megállítsák a húsgolyót, mielőtt az lerombolná az egész várost. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Customer 2 / Pirate / Blaze), Kevin Michael Richardson (Disco Truck / Fisherman / Crusher), Nat Faxon (Customer 1 / Pickle), Dee Bradley Baker (T-Rex / Eels / Chickens / Town Truck 2 / Baseball Player), Ramone Hamilton (AJ) (2018)
hu
03:50
Láng és a szuperverdák
Robotok az űrben S04 E10.Mikor Megan parancsnok a Plútón ragad, robot hőseink féregjáratokon száguldanak át, jégvulkánok mellett suhannak el és átlövik magukat egy aszteroida mezőn, hogy hazahozzák újdonsült barátjukat. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns), Ramone Hamilton (AJ) (2018)
hu
04:10
Láng és a szuperverdák
Égi pálya S02 E19. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Shane Poettcker. Actors: Dee Bradley Baker (Little Bird Truck), Nolan North (Blaze), Dusan Brown (AJ), Kate Higgins (Starla), Alexander Polinsky (Darington) (2016)
hu
04:30
Láng és a szuperverdák
A kívánságkerék S02 E20. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Sylvain Blais. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Jimmie Johnson (Dash), Kasey Kahne (Fender) (2016)
hu
04:55
A mancs őrjárat
A manátusz megmentése / A reggeli megmentése S06 E10.Al és Yumi gazda a Mancs őrjárat segítségre szorul, hogy eljuttathassanak egy manátuszt a mocsárba. // Porter úr és Alex szorult szituációba került. A fülük is megtelt juharsziruppal. A Mancs őrjáraton múlik, hogy megmentsék őket és a reggelit. Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2019)
hu
05:15
A mancs őrjárat
A földi kalózok megmentése / A madárleső Turbot-ék megmentése S06 E11.Alex, Julia, Julius és Tyúkica kalózok elvitorláznak és elvesznek a sivatagban. A Mancs őrjárat a földi kalózok megmentésére siet! // Turbot kapitány és Francois segítségért csipognak, mikor egy madárleső verseny miatt a levegőben ragadnak. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
05:35
A mancs őrjárat
Testcsere / A futó polgármester megmentése S06 E13.Chase és Tyúkica testet cserélnek és össze kell dolgozniuk, hogy visszavigyék Turbot kapitány hajóját az öbölbe. // Humdinger polgármester robot-nadrággal indul a Kalandöböl Legjobb Atlétája versenyen, ám végül a kutyiknak kell megmenteniük őt. Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2019)
hu
06:00
Láng és a szuperverdák
A repülő oroszlán S04 E15. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Láng és AJ izgatottan játszanak új barátjukkal, Ordítóval, a repülő oroszlánnal, ám mikor Ordító elveszíti mágikus Napkövét, szoborrá változik. Láng és AJ elindulnak, hogy megkeressék a Napkövet és Ordító visszanyerje varázserejét. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Frog / Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns), Scott Krippayne (Singer) (2019)
hu
06:25
A mancs őrjárat
Az öböl megmentése / Goodway papa megmentése S01 E14.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Devan Cohen (Rubble), Peter Cugno (Francois), Kallan Holley (Skye), Owen Mason (Ryder), Drew Davis (Marshall) (2013)
hu
06:55
Rubble és a brigád
Egy híd építése S01 E01. Rubble és családja, akik mind az építőiparban dolgoznak Szerel-szorosba költöznek, ahol boldogan éldegélnek, játszadoznak és megépítenek mindent, amire a közösségnek szüksége van.Rubble és családja felkészülnek egy híd megépítésére, de kiderül, hogy a gonosz Szélvész mesternek más elképzelése van. Végül Rubble és a brigád megment mindenkit és új, biztonságos hidat épít Szerel-szoros lakóinak. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2023)
hu
07:20
Dóra
Barátság-napi kaland / Swiper szülinapi meglepetése S01 E05. Csizi és Dóra a Banán-lankához mennek, hogy átadják Iza Barátság-napi ajándékát, egy vázát, amit Csizi festett ki.Csizi és Dóra a Banán-lankához mennek, hogy átadják Iza Barátság-napi ajándékát, egy vázát, amit Csizi festett ki. Dóra és barátai meglepi Swipert a szülinapján. A buli felé menet Swiper megpróbálja elcsaklizni a saját ajándékát. Director: Donald Kim (2024)
hu
07:45
Baba cápa nagy műsora
Tengernyi rák S02 E26. Cápika nyomozó és William Watson megoldják a rákok rejtélyét.Cápika nyomozó és William Watson megoldják a rákok rejtélyét. Director: Mike Carlo. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2024)
hu
08:20
Barbapapa és családja
A hét fogás / A tökéletes portré S01 E26. A gyereke azt hiszik, az ételtől függ a színük és a formájuk, ezért kiválasztják, ki mit ehet. // Barbaszőrnek nincs ihlete.A gyereke azt hiszik, az ételtől függ a színük és a formájuk, ezért kiválasztják, ki mit ehet. // Barbaszőrnek nincs ihlete. A család minden tagja új ötletet javasol neki. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
08:45
Barbapapa és családja
Barbapapa fája / A barbagyerekek szülinapja S01 E01. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
09:15
Barbapapa és családja
Bababamm / A Barbamarslakók S01 E02. Barbügyes szép zenét hall a Marsról, ezért a család űrhajót épít, hogy eljusson a vörös bolygóra.Barbügyes szép zenét hall a Marsról, ezért a család űrhajót épít, hogy eljusson a vörös bolygóra. // A Marson megismerkednek az ott élő barbamarslakókkal, ám egy óriás növény támad a falura. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
09:45
Pöttöm Séf Show
Hangyák a fán / Quesadilla S01 E07. Pöttöm Séf hangyák a fatörzsön-t készít piknikre, de meg kell oldania egy rejtélyt, amikor az ételnek lába kél!Pöttöm Séf hangyák a fatörzsön-t készít piknikre, de meg kell oldania egy rejtélyt, amikor az ételnek lába kél! Pöttöm Séf quesadillát készít, de nem tudja kinyitni kedvenc salsás tégelyét, bármennyire is próbálkozik barátaival! Director: Ben Halliwell. Actors: Matt Hutchinson (Tiny Chef), Liza Koshy (Liza Koshy), RuPaul (Announcer), Odessa A’zion (Olly) (2022)
hu
10:10
Peppa malac
A bajnok S04 E17. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
10:15
Peppa malac
Locsi-fecsi S04 E18. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (George), Lily Snowden-Fine (Daddy Pig) (2010)
hu
10:20
Peppa malac
Róka Úr furgonja S04 E19. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
10:25
Peppa malac
Chloé nagy barátai S04 E20. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
10:36
Peppa malac
A tornaóra S04 E21. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Gazella néni elviszi a gyerekeket a Nyúltata tornaórájára, ahol először azt hiszik, minden dolog ijesztő, de Nyúltata elmeséli a gyerekeknek, hogyan fedezte fel az őserdőt, és segít a gyerekeknek leküzdeni a félelmeiket. Director: Lily Snowden-Fine. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Harley Bird (Peppa Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
10:41
Peppa malac
A szederbokor S04 E22. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
10:45
Peppa malac
Agyagozás S04 E23. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Táta Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
10:50
Peppa malac
Papír repülőgép S04 E24. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
11:00
Baba cápa nagy műsora
Cápika polgármester / Csússz vagy ússz! S01 E08. A vagány Cápika sokat tanul az életről a szüleitől, Cápanyutól és a Cápaputól. A tanultakat egyből próbára is teszi az otthonában - az óceán mélyén!A város tintah-alma ellátása Cápika uszonyába kerül, amikor véletlenül a polgármester szerepébe csöppen egy fontos napon. // A Cáp család indul a Csússz vagy ússz című vetélkedőben, ám vetélytársaik, Halék komoly fejtörést okoznak nekik. Director: Mike Carlo. Actors: Kimiko Glenn (Baby Shark), Luke Youngblood (William), Natasha Rothwell (Mommy Shark), Georgie Kidder (Hank), Debra Wilson (Babička žralok) (2021)
hu
11:25
Rubble és a brigád
A biciklisbolt építése / A szuperkád építése S01 E02.Rubble és a blökik a kerékpáros napra egy biciklisboltot építenek. Hacsak Szélvész mester meg nem előzi őket. Motor nem akar lefürdeni a családi fotózás előtt, ezért a többiek építenek valamit, amivel rá tudják őt venni a pancsizásra. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2023)
hu
11:55
Rubble és a brigád
A fagyizó építése / A rejtélyes hang S01 E03.Az erős szél akadályozza egy fagyizó megépítését, de Rubble, Mix, Wheeler és Charger nem adja fel egykönnyen. Rejtélyes hang hallatszik a Városházán. Greatway polgármester Rubble-től és Charger-től kér segítséget a megtalálásaban. Director: Dianna Basso. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2022)
hu
12:20
Szarvas osztag
Lola légi bemutatója / A sötét csatorna S01 E17. Lola aggódik a légi bemutatója miatt, de a nagy baj akkor történik, amikor Müty úr csatlakozik hozzá.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Kenneth Guglielmino. Actors: Juliet Rusche (Lola), Connor Andrade (Bobbi), Brody Allen (Kai), Holden Thomas (Rammy) (2019)
hu
12:50
A mancs őrjárat
Az Iskolatáska S01 E16. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Alex Thorne (voice of Zuma), Devan Cohen (voice of Rubble), Christian Distefano (voice of Alex), Gage Munroe (voice of Marshall), Kallan Holley (voice of Skye) (2013)
hu
13:10
A mancs őrjárat
A kutyik lazulnak / Alex farmer megmentése S04 E15.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Max Calinescu (Chase), Devan Cohen (Rubble), Peter Cugno (Francois), Christian Distefano (Alex), Samuel Faraci (Rocky) (2017)
hu
13:35
A mancs őrjárat
A lebegő Goodway család megmentése / Az állatmosó megmentése S08 E23.A Goodway család egy óriási hattyúmatracon sodródik, és meg kell menteni őket egy csapat igazi hattyútól, akik a matracot akarják megvédeni. Humdinger úr ellopja Katie mozgó állatmosóját és a városban kitör a bubikáosz. Director: Jamie Whitney. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Justin Paul Kelly (Chase), Jonathan Malen (Daring Danny X) (2022)
hu
14:05
Rubble és a brigád
A pajta építése / Az óriási kifutó építése S01 E10.Új gazda költözik a városba, aki a brigád segítségét kéri egy pajta felépítésében. Vajon elkészül, mire kezdődik a malacbuli? Ha a blökik nem építenek új leszállópályát, akkor Motor szülinapi meglepetése nem érkezik meg időben. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
14:35
Rubble és a brigád
A tűzoltóállomás építése S01 E11.Rubble és a brigád megépítik Szerel-szoros első tűzoltóállomását. Szélvész mester megpróbálja tönkretenni a brigád munkáját és emiatt Marshall tűzoltókocsija az állomás garázsában reked. De a kutyik közösen kiszabadítják. Director: Dianna Basso. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Liam McKenna (Wheeler), Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia (Mix), Alberta Bolan (Motor) (2023)
hu
15:00
Paddington kalandjai
Paddington zsűrizik / Brown-ék lépést tartanak a szomszéddal S02 E23. Paddington bíró a Windsor Gardens-i állatshowon. Minden állat tehetséges. Így mi alapján döntsön?Paddington bíró a Windsor Gardens-i állatshowon. Minden állat tehetséges. Így mi alapján döntsön? // Paddington, Judy és Jonathan rájönnek, a szomszédokkal játszani szórakoztatóbb, mint felülmúlni őket, habár Toq állandóan másolja az ötleteiket! Director: Chris Drew. Actors: Divi Mittal, Guz Khan, Cam'ron Joseph, Monica Lopera, Sheena Bhattessa (2022)
hu
15:25
Barbapapa és családja
A mamánknak / Barbakarambol S01 E18. A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni.A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni. // Egy háromemeletes távcsőből lesz az óriási csokor az udvar közepén. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
15:50
Barbapapa és családja
Mese mesélés / Barbapapáék világa S01 E20. Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek.Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek. A gyerekek két csapatra oszolva küzdenek egy szigetért. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
16:20
Barbapapa és családja
Falánkság / Hova lett a cica? S01 E21. Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad!Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad! // Bali cica eltűnt, Barbapapa a képzeletét hívja segítségül a kereséshez, ám mindenkit nagy meglepetés vár! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
16:45
A mancs őrjárat
A hótalpazó Goodway-ék megmentése / A Kacsaúsztató megmentése S05 E12.Goodway polgármester és az ikrek nem érnek vissza időben hótalpazásból, ezért Jake és Everest a Mancs őrjáratot hívják segítségül, hogy megtalálják őket. // Mikor az összes víz titokzatosan eltűnik a kacsaúsztatóból, a Mancs őrjáratnak kell kiderítenie, hogy mi történt. Director: Charles E. Bastien. Actors: Solomon Brown (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Drew Davis (Marshall), Samuel Faraci (Rocky), Holly Gorski (Julia) (2018)
hu
17:15
Rubble és a brigád
A biciklisbolt építése / A szuperkád építése S01 E02.Rubble és a blökik a kerékpáros napra egy biciklisboltot építenek. Hacsak Szélvész mester meg nem előzi őket. Motor nem akar lefürdeni a családi fotózás előtt, ezért a többiek építenek valamit, amivel rá tudják őt venni a pancsizásra. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2023)
hu
17:45
Dóra
Barátság-napi kaland / Swiper szülinapi meglepetése S01 E05. Csizi és Dóra a Banán-lankához mennek, hogy átadják Iza Barátság-napi ajándékát, egy vázát, amit Csizi festett ki.Csizi és Dóra a Banán-lankához mennek, hogy átadják Iza Barátság-napi ajándékát, egy vázát, amit Csizi festett ki. Dóra és barátai meglepi Swipert a szülinapján. A buli felé menet Swiper megpróbálja elcsaklizni a saját ajándékát. Director: Donald Kim (2024)
hu
18:15
Láng és a szuperverdák
A százmérföldes verseny S03 E01. Láng Sebességfalvára megy, hogy új versenyautó barátaival elinduljon az eddigi lehosszabb versenyen: A százmérföldes versenyen.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Robo Spider) (2016)
hu
18:40
Barbapapa és családja
Csuklizmus / Csendet kérek S01 E16. Barbaszőr nem tud festeni a csuklás miatt, de amikor lemondana a művészetről, új irányzatot fedez fel.Barbaszőr nem tud festeni a csuklás miatt, de amikor lemondana a művészetről, új irányzatot fedez fel. // Barbanett irodalom versenyen vesz részt, de a testvérei zavarják az alkotásban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
19:10
Barbapapa és családja
Hova lett a torta? / Az óriás tyúk S01 E17. Barbizom, mint titkos rendőr nyomoz, hogy leplezze a sütemény tolvajt. // Barbalala azt állítja, óriás tyúk les áldozatra a ház körül.Barbizom, mint titkos rendőr nyomoz, hogy leplezze a sütemény tolvajt. // Barbalala azt állítja, óriás tyúk les áldozatra a ház körül. A Barba gyerekek őrséget szerveznek. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2019)
hu
19:40
Szarvas osztag
Lola légi bemutatója / A sötét csatorna S01 E17. Lola aggódik a légi bemutatója miatt, de a nagy baj akkor történik, amikor Müty úr csatlakozik hozzá.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Kenneth Guglielmino. Actors: Juliet Rusche (Lola), Connor Andrade (Bobbi), Brody Allen (Kai), Holden Thomas (Rammy) (2019)
hu
20:05
Paddington kalandjai
Paddington imádja Windsor Gardens-t / Paddington segít egy sündisznón S02 E26. Paddington és a gyerekek meghallják Mr. Brownt a ház eladásáról beszélni! Tényleg el kell hagyniuk a Windsor Gardenst?Paddington és a gyerekek meghallják Mr. Brownt a ház eladásáról beszélni! Tényleg el kell hagyniuk a Windsor Gardenst? // A gyerekek játék közben egy tüskés dologra lelnek a kertben, de valami nem stimmel, így Baaz bácsit hívják segítségül. Director: Chris Drew. Actors: Angeli Wall (Judy), Divi Mittal, Guz Khan, Sheena Bhattessa (Zakira), Ben Whishaw (Paddington) (2019)
hu
20:30
A mancs őrjárat
A kutyák autót szerelnek / A kutyák tüzet oltanak S01 E08. A Mancs őrjáratnak meg kell mentenie Alexet, mikor ő az új szupiciklijén útnak indul.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye) (2013)
hu
20:55
A mancs őrjárat
A nasik megmentése / Mentés a síliftről S01 E09.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Peter Cugno (Francois), Katherine Forrester (Katie), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye) (2013)
hu
21:25
Barbapapa és családja
Borisz S01 E03. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
21:45
Barbapapa és családja
Szimpla bűnügy / A csata S01 E06. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Barbizom, kedvenc nyomozóját utánozva, nyomozni akar. Vajon sikerül-e megoldani az eltűnt jégszobor rejtélyét? // A barbabébik jelmezeket készítenek, csakhogy szuperhősök nem léteznek egy főgonosz nélkül... Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
22:10
Peppa malac
Gerzson, az aranyhal S03 E23. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George) (2009)
hu
22:15
Peppa malac
A vidámpark S03 E24. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George) (2009)
hu
22:20
Peppa malac
A számok S03 E25. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
22:25
Peppa malac
Az útfelbontás S03 E26. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (Geroge Pig) (2009)
hu
22:40
A mancs őrjárat
Gustavo gitárjának megmentése / A jóga-kecskék megmentése S06 E07. Eltűnt Gustavo Goodway gitárja, és a kutyiknak még az esti tábortűz koncert előtt meg kell találniuk.Eltűnt Gustavo Goodway gitárja, és a kutyiknak még az esti tábortűz koncert előtt meg kell találniuk. // Yumi gazda új kecske-jóga órája nagy siker, ám kecskéi hirtelen eltűnnek! A Mancs őrjárat feladata megtalálni és visszavinni őket. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
23:05
A mancs őrjárat
A szundi megmentése / Tyúkica tojása S06 E08.Turbot-ék csapdába estek a dzsungelben. Próbálnák hívni a Mancs őrjáratot, de elveszett a telefonjuk. // Tyúkica tojt egy tojást, de az elszabadult és végiggurul a városon. A Mancs őrjáratnak el kell kapnia, mielőtt összetörne. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
23:35
A mancs őrjárat
A manátusz megmentése / A reggeli megmentése S06 E10.Al és Yumi gazda a Mancs őrjárat segítségre szorul, hogy eljuttathassanak egy manátuszt a mocsárba. // Porter úr és Alex szorult szituációba került. A fülük is megtelt juharsziruppal. A Mancs őrjáraton múlik, hogy megmentsék őket és a reggelit. Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2019)
hu

TV rehberi - Cumartesi, 18-05-2024

00:00
Szarvas osztag
A nagy bogárvadászat / Szarvaslabda S02 E12. Lady Puffancsot apró bogarak zaklatják. Müty úr pedig készít egy megabogarat, amit a szarvasosztagnak kell megállítani.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
00:25
Szarvas osztag
Vége a játéknak / Örök fiatalság S02 E13. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Kai kitalál egy virtuális valóságban játszódó kiképzést, de Stu és Safia belépnek a játékba és meg akarják nyerni. A Szarvasosztag segíteni próbál a városlakókon, akiknek kiütéseik lesznek Müty úr új arckrémének köszönhetően. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
00:55
Szarvas osztag
Apró hősök / Nagy arc az űrben S02 E14. Az erdő kisállatai olyanok akarnak lenni, mint hőseik, a Szarvasosztag tagjai. De Müty úr beavatkozik, és a dolgok félresikerülnek.Az erdő kisállatai olyanok akarnak lenni, mint hőseik, a Szarvasosztag tagjai. De Müty úr beavatkozik, és a dolgok félresikerülnek. Müty úr a Holdra akarja kivetíteni arcképét, ami félresikerül. A Szarvasosztag akcióba lép az űrben. Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
01:15
A mancs őrjárat
Charger látogatása / A csillogó járgány megmentése S09 E26.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Solomon Brown (Ryder), Samuel Faraci (Rocky) (2023)
hu
01:40
A mancs őrjárat
A vizisíelők megmentése / A polgármester segédje S10 E01. Turbot kapitány és Hurrikán Harrigan az Eddie és Emmy által véletlenül elcsent Flounder-höz kötve vizisíelnek.Turbot kapitány és Hurrikán Harrigan az Eddie és Emmy által véletlenül elcsent Flounder-höz kötve vizisíelnek. Merész Danny X Humdinger úr segédje lesz és épít egy vidámparkot. A polgármester azonban tönkre akarja tenni az új helyet. Director: Charles E. Bastien. Actors: Temapare Hodson (Hurricane Harrigan), Jackson Reid (Rocky), Berkley Silverman (Everest) (2023)
hu
02:00
A mancs őrjárat
A repülő csirke megmentése / A lajhár megmentése S10 E02.Tyúkica véletlenül felszáll egy játékrepülővel, és a Mancs őrjáratnak kell megmenteni őt. Humdinger úr majomnak néz egy lajhárt, és mikor a Mancs őrjárat a lajhár megmentésére indul, meg akarja előzni őket, nehogy kiderüljön a tévedése. Director: Charles E. Bastien. Actors: Jackson Reid (Rocky) (2023)
hu
02:05
A mancs őrjárat
A repülő csirke megmentése / A lajhár megmentése S10 E02.Tyúkica véletlenül felszáll egy játékrepülővel, és a Mancs őrjáratnak kell megmenteni őt. Humdinger úr majomnak néz egy lajhárt, és mikor a Mancs őrjárat a lajhár megmentésére indul, meg akarja előzni őket, nehogy kiderüljön a tévedése. Director: Charles E. Bastien. Actors: Jackson Reid (Rocky) (2023)
hu
02:25
Láng és a szuperverdák
Szupergumik S04 E11. Mikor Láng defektet kap egy versenyen, azt hiszi, kiesett, ám szerencsére Gabby szupergumikkal látja el őt. A spéci gumik bármivé át tudnak alakulni, ami segíthet Lángnak célba érni.Mikor Láng defektet kap egy versenyen, azt hiszi, kiesett, ám szerencsére Gabby szupergumikkal látja el őt. A spéci gumik bármivé át tudnak alakulni, ami segíthet Lángnak célba érni. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Kissing Tires / Robot Baker / Blasting Bird) (2018)
hu
02:45
Láng és a szuperverdák
Havas buli S04 E12. Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat.Tengelyvárosban leesett a hó és a szuperverdák sorba állnak a mennyei lélekmelegítő italért, a forró csokiért. Ám Zúzó megpróbálja megkaparintani az összes forró csokit, és Láng a nyomába ered, hogy visszaszerezze. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Snow Sharks) (2018)
hu
03:05
Láng és a szuperverdák
A megmentő építőbrigád S04 E13. Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat.Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Customer 1 / Blaze), Kevin Michael Richardson (Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns / Bears), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
03:30
Láng és a szuperverdák
Láng járőr S04 E14. Láng és AJ belépnek a rendőrség kötelékébe!Láng és AJ belépnek a rendőrség kötelékébe! Új rendőr barátuk, Anna járőr segítségével Láng szupergyors rendőrautóvá alakul, hogy segítő kezet (vagy kereket) nyújtson a bajba jutott verdáknak. Director: Bronwyn Dennison. Actors: Nolan North (Dispatch / Blaze), Kevin Michael Richardson (Traffic Truck 5 / Clive / Crusher), Nat Faxon (Traffic Truck 3 / Traffic Truck 2 / Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Cows / Chickens / Dog 4 / Dog 3 / Dog 2 / Dog 1 / Pierre) (2019)
hu
03:50
Láng és a szuperverdák
A repülő oroszlán S04 E15. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Láng és AJ izgatottan játszanak új barátjukkal, Ordítóval, a repülő oroszlánnal, ám mikor Ordító elveszíti mágikus Napkövét, szoborrá változik. Láng és AJ elindulnak, hogy megkeressék a Napkövet és Ordító visszanyerje varázserejét. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Frog / Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns), Scott Krippayne (Singer) (2019)
hu
04:10
Láng és a szuperverdák
A százmérföldes verseny S03 E01. Láng Sebességfalvára megy, hogy új versenyautó barátaival elinduljon az eddigi lehosszabb versenyen: A százmérföldes versenyen.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Robo Spider) (2016)
hu
05:15
A mancs őrjárat
A lufi-kutyik megmentése / A póklesők megmentése S06 E16. A Turbot unokatesók egy ritka pókot próbálnak meglesni, de beleragadnak a hálójába. A Mancs őrjárat a segítségükre siet!Óriás-lufik szállnak el a felvonuláson és a kutyiknak kell megmenteniük a kutyi-lufikat és Humdinger polgármestert! // A Turbot unokatesók egy ritka pókot próbálnak meglesni, de beleragadnak a hálójába. A Mancs őrjárat a segítségukre siet! Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Drew Davis (Marshall) (2019)
hu
05:35
A mancs őrjárat
A mackók megmentése / A farm megmentése S06 E17.A város tele van alvó mackókkal! A Mancs őrjáratnak csendben vissza kell őket vinnie a barlangjukba! // Al gazdáék elutaznak és Goodway asszony a Mancs őrjárat segítségét kéri az elkószált állatok befogására és a kialakult káosz megfékezésére. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Solomon Brown (Ryder), Lukas Engel (Marshall), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble) (2019)
hu
06:00
Láng és a szuperverdák
Nindzsa-leves S04 E16. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Nem Feketeöv az egyetlen nindzsamester a családban: Nindzsa nagyi is elképesztően mozog! Ám mikor megfázik, Láng, AJ és Feketeöv útra kelnek, hogy elkészítsék neki a leghatékonyabb gyógyírt, a Nindzsa-levest. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Ninja Truck 1 / Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Nina Truck 3 / Dirt Dragon / Frogs / Bighorns / Skunk Guards), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
06:25
A mancs őrjárat
A Tehenek Megmentése / Alexőrség S01 E15. Alex szeretne a Mancs őrjárat tagja lenni. Megengedik neki, hogy csatlakozzon egy mentéshez, de csak megnehezíti a dolgukat.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Christian Distefano (Alex), Juan Chioran (Raimundo), Ítalo Luiz (Ryder), Gabriela Milani (Skye), Devan Cohen (Rubble) (2013)
hu
06:55
Rubble és a brigád
A biciklisbolt építése / A szuperkád építése S01 E02.Rubble és a blökik a kerékpáros napra egy biciklisboltot építenek. Hacsak Szélvész mester meg nem előzi őket. Motor nem akar lefürdeni a családi fotózás előtt, ezért a többiek építenek valamit, amivel rá tudják őt venni a pancsizásra. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2023)
hu
07:25
Dóra
A színevesztett szivárvány / Csizi gumilabdája S01 E02. Az ikrek alig várják, hogy először lássanak szivárványt, erre hiányoznak a színei. Dóra nekivág, hogy újra legyen rajta blue, red and yellow.Az ikrek alig várják, hogy először lássanak szivárványt, erre hiányoznak a színei. Dóra nekivág, hogy újra legyen rajta blue, red and yellow. Csizi befőttesgumi-labdája beesik a Szomszéd-erdőbe, és vissza kell kérnie Százlábú Cynthiától. Director: Donald Kim (2024)
hu
07:50
Baba cápa nagy műsora
A kabalanyaklánc / Vigo meglepetése S02 E08. Merüljünk el Cápika, a családja és a barátai tengernyi csacska kalandjában!Cápi nehezen válik meg a kabalanyaklánctól, amikor ideje továbbadni a következő halcsinak. // Szupercápa és Hínárhős észreveszi hogy Vigo ügyeket intéz a városban. Meggyőződésük, hogy aljas tervet sző. Director: Mike Nassar. Actors: Debra Wilson (Babička žralok), Eric Edelstein (Táta žralok), Kimiko Glenn (Žralůček), Luke Youngblood (William), Natasha Rothwell (Maminka žralok) (2022)
hu
08:20
Barbapapa és családja
Borisz / Szabadnak születni S01 E03. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!A barbagyerekek egy eltévedt elefánt bébit találnak, és titokban gondozzák. De mit szólnak hozzá a szüleik? // Borisz, az elefánt, rendetlenséget csinál. Barbapapa hazaviszi Afrikába, de segít neki alkalmazkodni a környezetéhez. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
08:50
Barbapapa és családja
Magtól kenyérig / Gödörből gödörbe S01 E04. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbapapa meg akarja tanítani a gyerekeket kenyeret sütni, de nem úgy alakul a dolog, ahogy tervezte...// A barbabébik avokádó fát ültetnek, de a termésre éveket kéne várni. Barbügyesnek van ötlete a gyors szüretre, de... abból baj lesz. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
09:15
Barbapapa és családja
A leggyengédebb kötelék / Narancssárga uralom S01 E05. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Miközben a szüleik alkotnak, Barbizom és Barbügyes a világ legnagyobb muffinjával akarnak bekerülni a rekordok könyvébe. // A barbacsalád a játszótérre megy, de Barbanett mindenbe beleszól, amit a testvérei játszanak. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
09:45
Pöttöm Séf Show
Sajtos tészta / Krumplifőzelék S01 E08. Pöttöm Séf pöttöm főzőműsorát vezeti, a legjobb barátaival, Ollyval, Rubyval és Henryvel ízletes ételeket és lenyűgöző kalandokat főznek ki.Pöttöm Séf pöttöm főzőműsorát vezeti, a legjobb barátaival, Ollyval, Rubyval és Henryvel ízletes ételeket és lenyűgöző kalandokat főznek ki. Örül, ha megoszthatja alkotásait velük, és minden ételbe beleadja szeretetét Director: Rachel Larsen. Actors: Odessa A’zion (Olly), Malia A. Dawkins (Self), Joshua Dela Cruz (Josh), Matt Hutchinson (Tiny Chef), RuPaul (Announcer) (2022)
hu
10:15
Peppa malac
Edmond elefánt szülinapja S04 E25. Peppa és barátai elmennek segíteni Edmond elefánt születésnapi bulijára, de a kisgyerekekre nehezebb vigyázni, mint várták.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (George), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
10:19
Peppa malac
A világ legnagyobb pocsolyája S04 E26. Peppa és Zsoli egy reggel arra ébrednek, hogy az eső áradást okozott, és a házuk egy sivatagi sziget!Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Uncle Pig / Mr Potato / Mr Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
10:24
Peppa malac
Burgonya város S05 E01. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Mr. Potato / Mr. Fox / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (Rebecca Rabbit / George), Lily Snowden-Fine (2011)
hu
10:25
Peppa malac
Az új ház S05 E02. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
10:40
Peppa malac
Kosárlabda S05 E03. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
10:44
Peppa malac
A játéklovacska S05 E04. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Alice May (George Pigg), Oliver May (George Pig), Richard Ridings (Táta Pig), Harley Bird (2011)
hu
10:49
Peppa malac
A rosszcsont teknős S05 E05. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Táta Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Harley Bird (Peppa Pig) (2011)
hu
10:53
Peppa malac
Róka úr boltja S05 E06. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
10:55
Baba cápa nagy műsora
Hínárhős / Mini, a medveállatka S01 E09. A vagány Cápika sokat tanul az életről a szüleitől, Cápanyutól és a Cápaputól. A tanultakat egyből próbára is teszi az otthonában - az óceán mélyén!Szupercápa és Hínárhős, azaz Cápika és William harcba száll a játszóterezésért. Kiderül, hogy Hínárhős nem csupán mellékszereplő. // Cápika örökbe fogad egy aprócska házi kedvencet. Vajon képes felelősséget vállalni érte? Director: Mike Carlo. Actors: Kimiko Glenn (Baby Shark), Luke Youngblood (Baby Red Rish / William), Natasha Rothwell (Mommy Shark), Georgie Kidder (Baby Puffer Fish / Hank), Jeff Bennett (Baby Octopus / Mighty Mackerel) (2020)
hu
11:25
Rubble és a brigád
A játszótér építése / A tető megjavítása S01 E04.Miután Szélvész mester veszélyes játszóteret épít, Rubble és a brigád lebontják és a régi anyagokból újat építenek. A Fincsili Fesztivál veszélybe kerül, mert a Városháza teteje elkezd beomlani. Szerencsére a blökik meg tudjak javítani. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
11:55
Rubble és a brigád
Az autómosó megépítése / Nagypapák napja S01 E05.Greatway polgármester sáros motorját meg kell tisztítani a nagy verseny előtt. Wheeler és a blökik akcióba lépnek. A család Gravel tatát ünnepli Nagypapák napján. De egy váratlan munka közbeszól, és kénytelenek változtatni a terveiken. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
12:20
Szarvas osztag
Zsugorsugár / A zajos tobozok S01 E18. Müty úr összezsugorítja a Nagyerdő fáit. A szarvasok csak kicsiben tudják legyőzni őt! // Lola tobozmeghajtást szerel a Nyúlrakétába, de a tobozok zaja mindenkit zavar.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy) (2019)
hu
12:50
A mancs őrjárat
Áramkimaradás S01 E16. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Deann DeGruijter (Mayor Goodway), Christian Distefano (Alex), Katherine Forrester (Katie) (2013)
hu
13:10
A mancs őrjárat
A meteor megmentése / A polgármester megmentése S04 E17. Everest és Turboték egy barlangban rekednek. // Goodway polgármester eltűnik és Humdinger felfordulást okoz Kalandöbölben.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Max Calinescu (Chase), Samuel Faraci (Rocky), Jaxon Mercey (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex) (2017)
hu
13:40
A mancs őrjárat
A magányos rozmár megmentése / A humimacik megmentése S08 E24.Wally, a rozmár az egész várost átkutatja Turbot kapitány után és közben hatalmas felfordulást csinál. Mindenki imádja Helga Humdinger humimaci cukorkáit. Humdinger urat ez olyan féltékennyé teszi, hogy mindet ellopja. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall) (2021)
hu
14:05
Rubble és a brigád
A brigád felújít egy otthont / A világítótorony építése S01 E12. A kutyiknak óriási örömet okoz, mikor kedvenc tévés ezermesterük, Kalapács Hank meglátogatja őket.A kutyiknak óriási örömet okoz, mikor kedvenc tévés ezermesterük, Kalapács Hank meglátogatja őket. / Turbot kapitány nagy meglepetést hoz Greatway asszonynak. De a sűrű köd miatt a kutyiknak gyorsan építeniük kell egy világítotornyot. Director: Dianna Basso. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Liam McKenna (Wheeler), Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia (Mix), Alberta Bolan (Motor) (2023)
hu
14:35
Rubble és a brigád
A dinómúzeum építése / A kerekesszékes rámpa építése S01 E13. Miután dinócsontokra bukkannak, a kutyik építenek egy dinómúzeumot. / Omarnak, a postásnak eltörik a lába.Miután dinócsontokra bukkannak, a kutyik építenek egy dinómúzeumot. / Omarnak, a postásnak eltörik a lába. A kutyik városzerte rámpákat építenek, hogy továbbra is el tudja látni a munkáját. Director: Dianna Basso. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Liam McKenna (Wheeler), Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia (Mix), Alberta Bolan (Motor) (2023)
hu
15:00
Paddington kalandjai
Paddington állatpanziója / Paddington golfozik S02 E24. Paddington megnyitja Windsor Gardens első állatpanzióját, amikor Lucky kutya nála alszik.Paddington megnyitja Windsor Gardens első állatpanzióját, amikor Lucky kutya nála alszik. // Baaz felállított egy minigolf pályát a parkban, ami, mint ahogy mondja, verhetetlen. Vajon Paddington megtanulja hogyan kell a golfütőt tartani? Director: Chris Drew. Actors: Sheena Bhattessa (Zakira), Monica Lopera (Sofia), Cam'ron Joseph (Mateo), Guz Khan, Divi Mittal (2021)
hu
15:25
Barbapapa és családja
Barbügyes titka / A legklasszabb szuper S01 E22. Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik.Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik. // Barbapapa takarékoskodik az energiával, ám Barbabelle egy energiapazarló rendszeren dolgozik titokban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
15:55
Barbapapa és családja
Barba tévé / A múzeum S01 E23. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!A barba gyerekek a tévére tapadnak. Barbapapáék ráveszik őket, hogy csináljanak saját műsort. // A Barba család elmegy a biológia múzeumba. Megnézik a Föld teremtését, az ősóceánt és a dinoszaurszokat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
16:20
Barbapapa és családja
Barbicur nem tud nemet mondani S01 E24. Barbicur segíteni akar, de Barbügyes és Barbabell kihasználják a jóságát.Barbicur segíteni akar, de Barbügyes és Barbabell kihasználják a jóságát. // Barbicur tudja utánozni Barbapapát, amit arra használ, hogy másokra hárítsa a saját kötelességét. Actors: Bruno Magne (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
16:50
A mancs őrjárat
Rocky megmenti önmagát/A vezető nélküli motorosszán rejtélye S05 E15.Merész Danny távirányítója véletlenül átveszi az irányítást Everest motoros szánja és Kalandöböl minden járműve fölött. // Rocky-nak saját magát kell megmentenie egy szemétszigetről, amit Humdinger polgármester hordott össze. Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Samuel Faraci (Rocky), Solomon Brown (Ryder) (2018)
hu
17:20
Rubble és a brigád
A fagyizó építése / A rejtélyes hang S01 E03.Az erős szél akadályozza egy fagyizó megépítését, de Rubble, Mix, Wheeler és Charger nem adja fel egykönnyen. Rejtélyes hang hallatszik a Városházán. Greatway polgármester Rubble-től és Charger-től kér segítséget a megtalálásaban. Director: Dianna Basso. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2022)
hu
17:45
Dóra
A színevesztett szivárvány / Csizi gumilabdája S01 E02. Az ikrek alig várják, hogy először lássanak szivárványt, erre hiányoznak a színei. Dóra nekivág, hogy újra legyen rajta blue, red and yellow.Az ikrek alig várják, hogy először lássanak szivárványt, erre hiányoznak a színei. Dóra nekivág, hogy újra legyen rajta blue, red and yellow. Csizi befőttesgumi-labdája beesik a Szomszéd-erdőbe, és vissza kell kérnie Százlábú Cynthiától. Director: Donald Kim (2024)
hu
18:15
Láng és a szuperverdák
A jeges derbi S03 E02. Láng és barátai Sebességfalvára mennek, ahol versenyautókká változnak egy téli versenyre, a Jeges derbire.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns / Polar Bear), Chase Elliott (Mark Setgo) (2016)
hu
18:45
Barbapapa és családja
A mamánknak / Barbakarambol S01 E18. A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni.A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni. // Egy háromemeletes távcsőből lesz az óriási csokor az udvar közepén. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
19:10
Barbapapa és családja
Mese mesélés / Barbapapáék világa S01 E20. Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek.Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek. A gyerekek két csapatra oszolva küzdenek egy szigetért. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
19:40
Szarvas osztag
Zsugorsugár / A zajos tobozok S01 E18. Müty úr összezsugorítja a Nagyerdő fáit. A szarvasok csak kicsiben tudják legyőzni őt! // Lola tobozmeghajtást szerel a Nyúlrakétába, de a tobozok zaja mindenkit zavar.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy) (2019)
hu
20:10
Paddington kalandjai
Paddington szülinapi meglepetése, 1. és 2. rész S02 E27. Brownék elviszik Paddingtont Londonba a születésnapjára, de útközben elveszítik őt!Brownék elviszik Paddingtont Londonba a születésnapjára, de útközben elveszítik őt! // Paddington a londoni Towerben köt ki, ahol közeli kapcsolatba kerül a koronaékszerekkel, egy Beefeaterrel, a Toweri testőrségből és egy királyi párral! Director: Chris Drew. Actors: Angeli Wall, Divi Mittal, Guz Khan, Sheena Bhattessa, Ben Whishaw (2021)
hu
20:30
A mancs őrjárat
Rubble Felbukkanása / A Rozmár Megmentése S01 E12.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Owen Mason (Ryder) (2014)
hu
21:00
A mancs őrjárat
A nyulak megmentése / Kutyakiállítás S01 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Peter Cugno (Francois) (2013)
hu
21:25
Barbapapa és családja
Szabadnak születni S01 E03. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
21:45
Barbapapa és családja
A nyeremény / Csodálatos mániák S01 E08. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!A barbagyerekek nyernek egy közös laptopot, amit sorban elcsennek egymástól. // Barbicur szeretne minden képet megszerezni a gyűjtőalbumába, de az utolsót nem sikerül. Öszeesküvésre gyanakszik. Actors: Ricet Barrier, Ulises Otero, Allen Swift, Holewinski Julia, Leen Jongewaard (2020)
hu
22:14
Peppa malac
Freddy róka S04 E01. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (Rebecca Rabbit) (2010)
hu
22:19
Peppa malac
A fütyülés S04 E02. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
22:24
Peppa malac
Hörcsög doktornő teknőse S04 E03. Hörcsög doktor, az állatorvos Peppa óvodai csoportjába érkezik, hogy megmutassa a gyerekeknek kedvenceit. De Kuszi elkószált. Azonban Nyúl kisasszony megmenti Kuszit.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), John Sparkes (Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
22:25
Peppa malac
Nap, tenger és hó S04 E04. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa), Morwenna Banks (Mummy Pig), Alice May (Rebecca Rabbit / George), Oliver May (George Pig), Richard Ridings (Daddy Pig) (2010)
hu
22:40
A mancs őrjárat
A földi kalózok megmentése / A madárleső Turbot-ék megmentése S06 E11.Alex, Julia, Julius és Tyúkica kalózok elvitorláznak és elvesznek a sivatagban. A Mancs őrjárat a földi kalózok megmentésére siet! // Turbot kapitány és Francois segítségért csipognak, mikor egy madárleső verseny miatt a levegőben ragadnak. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu