Nick Jr.

Nick Jr.

A Nick Jr. gyerekműsorokat sugárzó amerikai tévécsatorna. Magyarországon az európai változatát közvetítik, Németországból.

Germany

TV rehberi - Cumartesi, 25-05-2024

00:00
Szarvas osztag
Pingvinpánik / Barlangtalány S03 E13. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Jéghegyhajó bukkan fel a parton, és a rajta utazó pingvinek felforgatják a város és az erdő lakóinak életét. A szarvasosztag tagjai elszakadnak egymástól egy barlangban és csak úgy juthatnak ki, ha a másik fejével gondolkodnak. Director: Zhigang Wang. Actors: Sascha Yurchak, Lincoln Kipp, Connor Elias Andrade, Raeleigh Jett (2023)
hu
00:25
Szarvas osztag
Kalandtábor / Színvesztés S03 E14. Kaland Alex kalandtábort szervez, ahol az ikrekben felbéred a versenyszellem és mindenáron győzni akarnak.A szarvasosztag további hihetetlen kalandokkal és hőstettekkel jelentkezik. A 3. évadban a bátor csapat tovább ismerkedik az űrrel, felfedezi a csodás Szikra-szigetet, és utazásokat tesz a mesés Szikra-tenger mélyére. Director: Zhigang Wang. Actors: Sascha Yurchak, Lincoln Kipp, Connor Elias Andrade, Raeleigh Jett (2023)
hu
00:55
Szarvas osztag
Alkotói válság / Ragacsos helyzet S03 E15. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Kai alkotói válságot él meg a Feltalálók versenyére készülve. Kvarc találmánya pedig elromlik és kaotikus időjárást hoz létre. Müty úr imádja a bubis teát, de tönkreteszi Kvarc bubikészítő gépét, és elárasztja gyöngyökkel a várost. Director: Zhigang Wang. Actors: Sascha Yurchak, Lincoln Kipp, Connor Elias Andrade, Raeleigh Jett (2022)
hu
01:15
A mancs őrjárat
A Tehenek Megmentése / Alexőrség S01 E15. Alex szeretne a Mancs őrjárat tagja lenni. Megengedik neki, hogy csatlakozzon egy mentéshez, de csak megnehezíti a dolgukat.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Christian Distefano (Alex), Juan Chioran (Raimundo), Ítalo Luiz (Ryder), Gabriela Milani (Skye), Devan Cohen (Rubble) (2013)
hu
01:40
A mancs őrjárat
Az Iskolatáska / Áramkimaradás S01 E16.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Owen Mason (Ryder) (2013)
hu
02:00
A mancs őrjárat
A pancsolás megmentése / Cirkuszi mutatványosok S01 E17.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Owen Mason (Ryder) (2013)
hu
02:25
Láng és a szuperverdák
Szikra verseny kitűzője S06 E06.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Jakari Fraser (AJ), Dee Bradley Baker (Builder Bot / Bighorns / Whales) (2021)
hu
02:50
Láng és a szuperverdák
Építkezési verseny S06 E07. Láng és barátai munkagépekké alakulnak át, hogy részt vehessenek egy építkezési versenyen.Láng és barátai munkagépekké alakulnak át, hogy részt vehessenek egy építkezési versenyen. De Zúzó jó messzire elküldi őket, és minden ügyességükre szükségük van, hogy időben visszaérjenek. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Beaver / Giant Bighorn), Jakari Fraser (Aj) (2021)
hu
03:10
Láng és a szuperverdák
Egy kiskutya nyomában S06 E08.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle / town truck 1), Dee Bradley Baker (Pinching Plants / Polar Bears) (2021)
hu
03:30
Láng és a szuperverdák
A nagy pizza futam S06 E09.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Pizza Delivery Truck / Blaze), Kevin Michael Richardson (Pizza Delivery Truck / Crusher), Nat Faxon (Pizza Delivery Truck / Pickle), Dee Bradley Baker (Penguins / Monkeys), Jakari Fraser (AJ) (2022)
hu
03:50
Láng és a szuperverdák
Csilla vadnyugati szülinapja S06 E10.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Jakari Fraser (Aj), Kevin Michael Richardson (Crusher), Luna Bella (Gabby), Nat Faxon (Pickle) (2021)
hu
04:10
Láng és a szuperverdák
A Nagy Állat korona S03 E15. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Hider-Bots / Robo-Octopus / Monkey), Caleel Harris (AJ) (2017)
hu
04:30
Láng és a szuperverdák
Gyors barátok S03 E16. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pirate 2 / Pickle), Dee Bradley Baker (Generic Truck #1 / Bighorn Trucks), Caleel Harris (AJ) (2018)
hu
04:50
A mancs őrjárat
A szökött kakas megmentése / A behavazott tehén megmentése S08 E01.Az energikus Ryder által vezetett kutyacsapat mindig készen áll, ha segíteni kell Kalandöböl nyüzsgő városában. Elegendő eszközük, kütyüjük és leleményességük van ahhoz, hogy segíthessenek a közösségükön. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Keegan Hedley (Rubble), Diego Rieger Di Blasi (Carlos), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall) (2021)
hu
05:15
A mancs őrjárat
Az édes polgármester megmentése / A bűvésztrükk megmentése S08 E02. Egy bűvésztrükk félresikerül és Kalandöböl Húsvéti Fesztiválját elárasztják a vad nyuszik.Humdinger úr elbújik egy óriás csokinyusziban, amit először mosómedvék ragadnak el, majd Kalandöböl vizein lebeg egy kíváncsi delfin társaságában. // Egy bűvésztrükk félresikerül és Kalandöböl Húsvéti Fesztiválját elárasztják a vad nyuszik. Director: Charles E. Bastien. Actors: Keegan Hedley (Rubble), Sage Arrindell (Julia), Peter Cugno (Francois), Diego Rieger Di Blasi (Carlos), Justin Paul Kelly (Chase) (2021)
hu
05:35
A mancs őrjárat
Egy Rubble-hasonmás megmentése / Egy bohóc megmentése S08 E03. Rubble álmában egy űrhajóra kerül és találkozik földönkívüli másával.Rubble álmában egy űrhajóra kerül és találkozik földönkívüli másával. A hajó egy idegen bolygóra zuhan, és Rubble-nek segítségre van szüksége. // A kutyiknak meg kell menteniük Humdinger urat és a cicáit, akik ellopják egy bohóc kocsiját. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye / Alex), Keegan Hedley (Rubble), Diego Rieger Di Blasi (Carlos), Justin Paul Kelly (Chase) (2021)
hu
06:00
Láng és a szuperverdák
Az elveszett kincs szigete S05 E03. Valahol az Elveszett kincs szigetén elképesztő gazdagság várja, hogy felfedezzék! Láng és Vagánybá elhatározzák, hogy ők bukkannak először a nyomára!Valahol az Elveszett kincs szigetén elképesztő gazdagság várja, hogy felfedezzék! Láng és Vagánybá elhatározzák, hogy ők bukkannak először a nyomára! Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Snappers / Crab / Hugging Skunk / Tickling Squirrels / Hamburgers / Giggling Guards), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
06:25
A mancs őrjárat
A kutyik és az égig érő paszuly / A Turbot család megmentése S01 E23. Rubble Yumi gazda egyik fájának tövében készül szundikálni, mikor Kalandöböl veszélybe kerül Alex, az óriás miatt.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Devan Cohen (Rubble), Owen Mason (Ryder), Drew Davis (Marshall), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Peter Cugno (Francois) (2014)
hu
06:55
Rubble és a brigád
Az autósmozi építése / A szivárványkincs S01 E09.Mix és Motor kedvenc tévésztárjának új filmjét bemutatják a városban. Ha a blökik addig fel tudnak húzni egy mozit. Gravel tata egy kincsről mesél a blökiknek. Kiderül, hogy a megtalálásához egy kis építkezésre is szükség van. Director: Charles E. Bastien. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Alessandro Pugiotto (Charger), Jonathan Tan (Cafe Carl), Cory Doran (Mr. McTurtle), Leslie Adlam (Starosta Greatway) (2022)
hu
07:20
Dóra
Dzsungeltempó / A Bűvös Makk S01 E07. Most még több felfedezni való vár Dorával!Iza bulit rendez, ahol közösen eltáncolják a Dzsungeltempót. Csizinek meg kell tanulnia a lépéseket, mielőtt odaérnek! Dora beviszi a társaságot a Csili-csali erdőbe, hogy megkeressék Tico bűvös makkját, ami a kedvenc ételükké változik. Director: Donald Kim. Actors: Danny Burstein (Raincloud), Asher Colton Spence (Hangry Fish / Boots), Anairis Quinones (Sing Song Gate / Map), Marc Weiner (Swiper), Tandi Fomukong (Isa) (2024)
hu
07:50
Baba cápa nagy műsora
Doki frász / A fehér bálna S02 E15. Hank fél orvoshoz menni, miután az uszonya megsérült. Cápi és William égen-földön keresi a tenger legfinomabb fánkját.Hank fél orvoshoz menni, miután az uszonya megsérült. Cápi és William égen-földön keresi a tenger legfinomabb fánkját. Director: Mike Nassar. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2023)
hu
08:20
Barbapapa és családja
A hét fogás / A tökéletes portré S01 E26. A gyereke azt hiszik, az ételtől függ a színük és a formájuk, ezért kiválasztják, ki mit ehet. // Barbaszőrnek nincs ihlete.A gyereke azt hiszik, az ételtől függ a színük és a formájuk, ezért kiválasztják, ki mit ehet. // Barbaszőrnek nincs ihlete. A család minden tagja új ötletet javasol neki. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
08:45
A mancs őrjárat
Szuperkutyik a nagy fagy ellen / Szuperkutyik a szupergepárd ellen S10 E16.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
09:15
A mancs őrjárat
Szuperkutyik az univerzum polgármestere ellen S10 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Solomon Brown (Ryder), Samuel Faraci (Rocky) (2023)
hu
09:45
A mancs őrjárat
Szuperkutyik: A Szuperikrek beszállnak S06 E12.Egy új szuper-gonosz, Katica ellopja Kalandöböl kincseit és Goodway asszonyt, ezzel nagy zűrt okozva a városban. A Szuperkutyik összeállnak új szuper-barátaikkal, a Szuperikrekkel, hogy visszaszerezzék a kincseket és a polgármestert. Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2019)
hu
10:10
A mancs őrjárat
Szuperkutyik: az óriáscsirke megmentése / Szuperkutyik: Harold fagyasztó-sugara S06 E15.Katica visszatért és Tyúkicának szuperereje lett! A Szuperikrek összeállnak a Szuperkutyikkal az óriáscsibe és a város megmentésére. // A Szuperkutyiknak meg kell állítaniuk Harold Humdingert mielőtt az lefagyasztaná a várost! Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (), Lilly Bartlam (), Samuel Faraci (), Keegan Hedley () (2019)
hu
10:35
A mancs őrjárat
Szuperkutyik Feltöltve: Az Utánzó legyőzése S06 E21.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Justin Paul Kelly (Chase), Keegan Hedley (Rubble), Callum Shoniker (The Copycat / Mr. Nibbles) (2020)
hu
11:00
Rubble és a brigád
A limonádéstand építése / A vadátjáró építése S01 E19.A kutyik építenek egy limonádéstandot Lucas-nak és LIly-nek, de az irigykedő Szélvész mester keresztbe tesz nekik. Miért megy át az úton Ropi, a hód? Mert Rubble és a brigád építenek neki egy hidat, amin átkelhet. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker, Liam McKenna, Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia, Alberta Bolan (2022)
hu
11:25
Rubble és a brigád
A brigád és Chase segít, ahol tud S01 E20.Rejtélyes eset nyugtalanítja Szerel-szoros lakóit. Eltűnik a városlakókat ábrázoló szobor. Chase csatlakozik a brigádhoz, hogy segítsen nyomozni és megépíteni egy tudományos központot, melynek segítségével megoldják az ügyet. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Liam McKenna (Wheeler), Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia (Mix), Alberta Bolan (Motor) (2022)
hu
11:55
Rubble és a brigád
A "Ki mit tud" színpad építése / A hangszerek készítése S01 E21. Szélvész mester tönkreteszi a városi tehetségkutatóra készült színpadot. De a kutyik Motor segítségével rendbehozzák.Szélvész mester tönkreteszi a városi tehetségkutatóra készült színpadot. De a kutyik Motor segítségével rendbehozzák. Szikra Szilvi a városba jön koncertezni. A zenekar hangszerei tönkremennek de a kutyik készítenek újakat. Director: Basso Dianna. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Michela Luci (Sierra Sparkle), Alessandro Pugiotto (Charger), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
12:20
Szarvas osztag
A hatalom parókája / A kacsa, aki farkast hápogott S02 E05. A Müty torony idegen kezekbe jut. Sikerül a Szarvasosztagnak visszaadni Müty úr kezébe az irányítást? // Müty úr és Lady Puffancs előadásra készülnek.A Müty torony idegen kezekbe jut. Sikerül a Szarvasosztagnak visszaadni Müty úr kezébe az irányítást? // Müty úr és Lady Puffancs előadásra készülnek. Ian többször is vaklármát fúj, ami bosszantja Kai-t, de kiderül, hogy valós a vészhelyzet. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
12:50
A mancs őrjárat
A Denevérek Megmentése S01 E21. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (), Devan Cohen (), Peter Cugno (), Drew Davis (), Christian Distefano () (2014)
hu
13:10
A mancs őrjárat
A cica csapat megmentése / Egy strucc megmentése S05 E01. Humdinger polgármester hamis vészhelyzeteket idéz elő, melyeket a cicái oldanak meg, így látszólag felülmúlják a Mancs őrjáratot.Humdinger polgármester hamis vészhelyzeteket idéz elő, melyeket a cicái oldanak meg, így látszólag felülmúlják a Mancs őrjáratot. // Wingnut-ék új strucca elkóvályog a hazaút során! A Mancs őrjárat feladata megtalálni és hazavezetni Wingnut-ék farmjára. Director: Charles E. Bastien. Actors: Solomon Brown (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Drew Davis (Marshall), Samuel Faraci (Rocky), Kallan Holley (Skye) (2018)
hu
13:35
A mancs őrjárat
A nagylábú visszatérésének megakadályozása / Egy magányos szellem megmentése S09 E12. A karneválon Eddie és Emmy belebújnak Humdinger úr nagylábújelmezébe, hogy mindenkit elijesszenek.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Skywalker Hughes (Frankie) (2022)
hu
14:05
Rubble és a brigád
A biciklisbolt építése / A szuperkád építése S01 E02.Rubble és a blökik a kerékpáros napra egy biciklisboltot építenek. Hacsak Szélvész mester meg nem előzi őket. Motor nem akar lefürdeni a családi fotózás előtt, ezért a többiek építenek valamit, amivel rá tudják őt venni a pancsizásra. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2023)
hu
14:35
Rubble és a brigád
A fagyizó építése / A rejtélyes hang S01 E03.Az erős szél akadályozza egy fagyizó megépítését, de Rubble, Mix, Wheeler és Charger nem adja fel egykönnyen. Rejtélyes hang hallatszik a Városházán. Greatway polgármester Rubble-től és Charger-től kér segítséget a megtalálásaban. Director: Dianna Basso. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2022)
hu
14:55
Paddington kalandjai
Paddington Paddingtronja / Paddington első diválija S03 E05. Paddington további kalandokban vesz részt, többek között vakációzik, és egy különleges látogatót is fogad Peruból.Miután búcsút intett imádott Lucy nénjének a távoli Peruban, a mi Medvénk hajóra száll és rövidesen a londoni Paddington állomáson találja magát. Egyedül bámészkodik, nyakában cédula: "Kérem, viseljék gondját ennek a medvének. Hálás köszönetem." Amikor Broenék befogadják, még nem sejtik, mire vállalkoztak. Paddington Medve, (mert ezt a nevet kapta a keresztségben) csodálkozva szemléli ezt az új világot, egyik kalandból a másikba keveredik. Legbájosabb tulajdonsága egyedi világlátása. Nevezhetnénk akár Micimackónak is, mert gyakran tűnik fontoskodó és csekélyértelmű medvebocsnak, de hát mit tegyen valaki, akit hajt a kíváncsiság és a segíteni akarás? Így lesz győztes egy táncversenyen mind a négy ballábával, nyerő a Tour de France-on egy triciklivel, és nemkívánatos vendégszónok a Fehér Házban. Paddington eredetileg regényfigura volt, akinek kalandjait húsz nyelvre lefordították szerte a világon. Director: Chris Drew. Actors: Ben Whishaw (Paddington Bear), Darren Boyd (Henry Brown), Morwenna Banks (Mary Brown), Phyllis Logan (Mrs. Bird), Bobby Beynon (Jonathan Brown) (2021)
hu
15:25
Barbapapa és családja
A mamánknak / Barbakarambol S01 E18. A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni.A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni. // Egy háromemeletes távcsőből lesz az óriási csokor az udvar közepén. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
15:50
Barbapapa és családja
Mese mesélés / Barbapapáék világa S01 E20. Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek.Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek. A gyerekek két csapatra oszolva küzdenek egy szigetért. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
16:20
Barbapapa és családja
Falánkság / Hova lett a cica? S01 E21. Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad!Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad! // Bali cica eltűnt, Barbapapa a képzeletét hívja segítségül a kereséshez, ám mindenkit nagy meglepetés vár! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
16:45
A mancs őrjárat
Szuperkutyik a nagy fagy ellen / Szuperkutyik a szupergepárd ellen S10 E16.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
17:15
A mancs őrjárat
Szuperkutyik az univerzum polgármestere ellen S10 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Solomon Brown (Ryder), Samuel Faraci (Rocky) (2023)
hu
17:45
A mancs őrjárat
Szuperkutyik: A Szuperikrek beszállnak S06 E12.Egy új szuper-gonosz, Katica ellopja Kalandöböl kincseit és Goodway asszonyt, ezzel nagy zűrt okozva a városban. A Szuperkutyik összeállnak új szuper-barátaikkal, a Szuperikrekkel, hogy visszaszerezzék a kincseket és a polgármestert. Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2019)
hu
18:15
A mancs őrjárat
Szuperkutyik: az óriáscsirke megmentése / Szuperkutyik: Harold fagyasztó-sugara S06 E15.Katica visszatért és Tyúkicának szuperereje lett! A Szuperikrek összeállnak a Szuperkutyikkal az óriáscsibe és a város megmentésére. // A Szuperkutyiknak meg kell állítaniuk Harold Humdingert mielőtt az lefagyasztaná a várost! Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (), Lilly Bartlam (), Samuel Faraci (), Keegan Hedley () (2019)
hu
18:40
A mancs őrjárat
Szuperkutyik Feltöltve: Az Utánzó legyőzése S06 E21.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Justin Paul Kelly (Chase), Keegan Hedley (Rubble), Callum Shoniker (The Copycat / Mr. Nibbles) (2020)
hu
19:10
A mancs őrjárat
Szuperkutyik a nagy fagy ellen / Szuperkutyik a szupergepárd ellen S10 E16.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
19:40
Szarvas osztag
A hatalom parókája / A kacsa, aki farkast hápogott S02 E05. A Müty torony idegen kezekbe jut. Sikerül a Szarvasosztagnak visszaadni Müty úr kezébe az irányítást? // Müty úr és Lady Puffancs előadásra készülnek.A Müty torony idegen kezekbe jut. Sikerül a Szarvasosztagnak visszaadni Müty úr kezébe az irányítást? // Müty úr és Lady Puffancs előadásra készülnek. Ian többször is vaklármát fúj, ami bosszantja Kai-t, de kiderül, hogy valós a vészhelyzet. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
20:05
Paddington kalandjai
Paddington nyaralni megy / Paddington vízimentő S03 E07. Paddington további kalandokban vesz részt, többek között vakációzik, és egy különleges látogatót is fogad Peruból.Miután búcsút intett imádott Lucy nénjének a távoli Peruban, a mi Medvénk hajóra száll és rövidesen a londoni Paddington állomáson találja magát. Egyedül bámészkodik, nyakában cédula: "Kérem, viseljék gondját ennek a medvének. Hálás köszönetem." Amikor Broenék befogadják, még nem sejtik, mire vállalkoztak. Paddington Medve, (mert ezt a nevet kapta a keresztségben) csodálkozva szemléli ezt az új világot, egyik kalandból a másikba keveredik. Legbájosabb tulajdonsága egyedi világlátása. Nevezhetnénk akár Micimackónak is, mert gyakran tűnik fontoskodó és csekélyértelmű medvebocsnak, de hát mit tegyen valaki, akit hajt a kíváncsiság és a segíteni akarás? Így lesz győztes egy táncversenyen mind a négy ballábával, nyerő a Tour de France-on egy triciklivel, és nemkívánatos vendégszónok a Fehér Házban. Paddington eredetileg regényfigura volt, akinek kalandjait húsz nyelvre lefordították szerte a világon. Director: Chris Drew. Actors: Ben Whishaw (Paddington Bear), Darren Boyd (Henry Brown), Morwenna Banks (Mary Brown), Phyllis Logan (Mrs. Bird), Bobby Beynon (Jonathan Brown) (2023)
hu
20:30
A mancs őrjárat
A pingvinek megmentése / A delfinbébi megmentése S02 E01. A Mancs őrjárat feldata ezúttal az, hogy segítsen egy delfinbébinek visszajutni az öbölbe a szüleihez.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Owen Mason. Actors: Drew Davis (Marshall), Kallan Holley (Skye), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Christian Distefano (Alex), Devan Cohen (Rubble) (2014)
hu
20:55
A mancs őrjárat
A földönkívüli megmentése / A repülő béka megmentése S02 E02.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Drew Davis (Marshall), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2014)
hu
21:25
Barbapapa és családja
Barba-átverések S01 E07. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Director: Aurore Sanguinetti. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
21:45
Barbapapa és családja
A fukszia színű világ / Nulla hulladék S01 E15. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Az ikrek és szigorú apjuk vendégségbe jönnek, a barba gyerekek pedig vidám kincsvadászattal szórakoztatják őket. // A barba család kempingezni készül... a kertben. Ám a természetben tölteni az éjjelt nehezebb, mint hitték. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
22:10
Peppa malac
A rosszcsont teknős S05 E05. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Táta Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Harley Bird (Peppa Pig) (2011)
hu
22:15
Peppa malac
Róka úr boltja S05 E06. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
22:20
Peppa malac
Árnyékok S05 E07. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
22:25
Peppa malac
Nemzetközi nap S05 E08. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Alice May (Rebecca Rabbit / George Pig), Oliver May (George Pig), Zoë Baker (Richard Rabbit) (2011)
hu
22:40
A mancs őrjárat
A Lomdinger megmentése / A királyi páncél megmentése S07 E21.Humdinger úr lomtömörítő autója teleszemeteli a partot. Rocky új újrahasznosító járgánya menti meg a helyzetet. // A hercegnő ajándéka darabokra hullik és szétszóródik a városban. Rocky új újrahasznosító járgánya menti meg a helyzetet. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Keegan Hedley (Rubble), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall), Ron Pardo (Mayor Humdinger / Cap'n Turbot) (2021)
hu
23:05
A mancs őrjárat
A dörgőszájú megmentése / Az osztálykedvenc megmentése S07 E26.Kicsivel azután, hogy a kutyik meghallgatták a Dörgőszájról szóló mesét, hangtól megriadt elefántokat kell megmenteniük. // Goodway asszonyra bízzák az osztály háziállatát, de a hörcsög megszökik. A Mancs őrjáraton a sor, hogy megmentsék. Director: Jamie Whitney. Actors: Sage Arrindell (Julia), Lilly Bartlam (Skye), Diego Rieger Di Blasi (Carlos), Keegan Hedley (Rubble), Justin Paul Kelly (Chase) (2021)
hu
23:35
A mancs őrjárat
A szökött kakas megmentése / A behavazott tehén megmentése S08 E01.Az energikus Ryder által vezetett kutyacsapat mindig készen áll, ha segíteni kell Kalandöböl nyüzsgő városában. Elegendő eszközük, kütyüjük és leleményességük van ahhoz, hogy segíthessenek a közösségükön. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Keegan Hedley (Rubble), Diego Rieger Di Blasi (Carlos), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall) (2021)
hu

TV rehberi - Pazar, 26-05-2024

00:00
Szarvas osztag
Kapupánik / "Nincs szabály" nap S03 E16. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Chomp kapitány kapunyitója rossz kezekbe kerül és mindenütt átjárók és űrlények bukkanak fel. Ian-nek tele a tubája azzal, hogy mindenki megszegi a szabályokat, ezért kihirdet egy "Nincs szabály" napot és a parkban elluralkodik a káosz. Director: Zhigang Wang. Actors: Sascha Yurchak, Lincoln Kipp, Connor Elias Andrade, Raeleigh Jett (2023)
hu
00:25
Szarvas osztag
Catherine és az iszapkrokodilok / Erdőjáró S03 E17. Catherine, a krokodil új élményekre tesz szert, mikor találkozik egy lilakrokodil családdal a Szikra-szigeten. Az erdőosztag szeretne egy saját járgányt.A szarvasosztag további hihetetlen kalandokkal és hőstettekkel jelentkezik. A 3. évadban a bátor csapat tovább ismerkedik az űrrel, felfedezi a csodás Szikra-szigetet, és utazásokat tesz a mesés Szikra-tenger mélyére. Director: Zhigang Wang. Actors: Sascha Yurchak, Lincoln Kipp, Connor Elias Andrade, Raeleigh Jett (2022)
hu
00:55
Szarvas osztag
Bálnakaland / A jégtroll S03 E18. Müty úr zajongása óriási felfordulást okoz a bálnák körében és a szarvasosztagnak kell megmentenie egy eltévedt kisbálnát.Müty úr zajongása óriási felfordulást okoz a bálnák körében és a szarvasosztagnak kell megmentenie egy eltévedt kisbálnát. Jade furcsa lábnyomokra bukkan, melyek talán egy jégtrolltól származnak. A szarvasosztag segít a nyomozásban. Director: Zhigang Wang. Actors: Sascha Yurchak, Lincoln Kipp, Connor Elias Andrade, Raeleigh Jett (2022)
hu
01:15
A mancs őrjárat
Egy szuperkutya megmentése / Robokuty megmentése S01 E19. Rubble szuperkutyát játszik, de bajba kerül. Társainak kell őt megmenteni.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Devan Cohen (Rubble), Peter Cugno (Francois), Kallan Holley (Skye), Owen Mason (Ryder), Drew Davis (Marshall) (2014)
hu
01:40
A mancs őrjárat
Majomkodás / Egy bagoly megmentése S01 E20. Egy majom elszökik a vonaton lévő ketrecéből, Ryder és a Mancs őrjárat pedig üldözőbe veszi Kalandöböl utcáin.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Peter Cugno (Francois), Kallan Holley (Skye), Owen Mason (Ryder), Christian Distefano (Alex) (2014)
hu
02:05
A mancs őrjárat
A denevérek megmentése / Egy fog megmentése S01 E21.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex), Owen Mason (Ryder), Peter Cugno (Francois), Kallan Holley (Skye) (2014)
hu
02:30
Láng és a szuperverdák
Tűzoltók a megmentők S06 E11.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Gus / Clive / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Jakari Fraser (AJ), Dee Bradley Baker (jungle animals / Birds) (2021)
hu
02:50
Láng és a szuperverdák
Kamionos delfinszállítás S06 E12.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns) (2020)
hu
03:10
Láng és a szuperverdák
Verseny az Arany ajándékért S06 E13.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Singer / Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Gargantuan Guard(s)), Jakari Fraser (Aj) (2021)
hu
03:30
Láng és a szuperverdák
A Tigriskincs S06 E14.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Singer / Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Jakari Fraser (Aj), Dee Bradley Baker (Porcupine / Pigs / Skunks) (2021)
hu
03:50
Láng és a szuperverdák
A boingik! S06 E15.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, és vezetőjéről, egy fiúról, akit AJ-nek hívnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Singer / Blaze), Kevin Michael Richardson (Gus / Clive / Crusher), Nat Faxon (Singer / Joe / Pickle), Jakari Fraser (Aj), Dee Bradley Baker (Singer / Boingie 1 and 5) (2021)
hu
04:10
Láng és a szuperverdák
Verseny az Aranykincsért S03 E17. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pirate 2 / Pickle), Dee Bradley Baker (Monkey Pirate / Tickling Octopus / Parrot / Captain Bighorn / Bighorn 2 / Bighorn 1), Anthony Anderson (Pegwheel) (2018)
hu
05:15
A mancs őrjárat
A bajusz megmentése / A játszóház megmentése S08 E05.A kutyik segítenek megkeresni Humdinger úr bajuszát, amit véletlenül leborotvál, mielőtt címlapfotó készülhetne róla. // Egy vidámparki vagon az alagútba szorul, és ennek következtében kalandos események veszik kezdetüket. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Diego Rieger Di Blasi (Carlos), Keegan Hedley (Rubble), Justin Paul Kelly (Chase), Jonathan Malen (Daring Danny X) (2021)
hu
05:35
A mancs őrjárat
A bújkáló elefántok megmentése / A jódliénekes megmentése S08 E07. Néhány elefánt csapdába esik a Majomtemplomban, miután egy méhraj elijeszti őket az ivóhelyüktől.Néhány elefánt csapdába esik a Majomtemplomban, miután egy méhraj elijeszti őket az ivóhelyüktől. // A jódlizása által odavonzott farkasok elől menekülve, Wingnut csapdába esik egy szurdokban. A kutyiknak sietniük kell, hogy megmentsék. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Mateo Carnovale (Tracker), Keegan Hedley (Rubble), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall) (2021)
hu
06:00
Láng és a szuperverdák
Bébicsősz hősök S05 E04. Láng és AJ Csíkos barátjukkal állatbébikre vigyáznak, mikor a kicsik véletlenül hatalmas buborékokba szorulnak és elszállnak.Láng és AJ Csíkos barátjukkal állatbébikre vigyáznak, mikor a kicsik véletlenül hatalmas buborékokba szorulnak és elszállnak. A három bébicsősz imádnivaló állatbarátaik megmentésére indul! Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Blaze), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
06:30
A mancs őrjárat
A kutyik és a táncos kaland / A kutyik megmentik Rydert S01 E24. Goodway polgármester és Alex kieveznek az öbölbe egy kis bálnát megnézni. De egy vihar elsodorja csónakjukat.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Devan Cohen (Rubble), Owen Mason (Ryder), Drew Davis (Marshall), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2014)
hu
06:45
Rubble és a brigád
A pajta építése / Az óriási kifutó építése S01 E10.Új gazda költözik a városba, aki a brigád segítségét kéri egy pajta felépítésében. Vajon elkészül, mire kezdődik a malacbuli? Ha a blökik nem építenek új leszállópályát, akkor Motor szülinapi meglepetése nem érkezik meg időben. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
07:15
Dóra
Tres leches tortúra / A Hiszi-huszi-hú S01 E09. Most még több felfedezni való vár Dorával!Dóra, Csizi, és Benny átszelik az esőerdőt, hogy elvigyenek egy nagy és törékeny tres leches tortát Benny nagymamájának. Dóra és a Fiesta Trió egy fülsiketítő és furcsa zaj nyomába ered, amely miatt elhagyták a hangszereiket. Director: Donald Kim (2022)
hu
07:45
Baba cápa nagy műsora
Sherman két víz között / Turmix nap S02 E16. Merüljünk el Cápika, a családja és a barátai tengernyi csacska kalandjában!Hanket bosszantja, hogy az apja a fogadott húgaival is foglalkozik kettejük közös napján. A kis barátok a Turmix Napra készülnek. William új barátot szerez, akinek a tréfái inkább bántóak, mint viccesek. Director: Michael Nassar. Actors: Kimiko Glenn (Žralůček), Natasha Rothwell (Maminka žralok), Eric Edelstein (Táta žralok), Luke Youngblood (William), Debra Wilson (Babička žralok) (2022)
hu
08:15
Barbapapa és családja
Barbapapa fája / A barbagyerekek szülinapja S01 E01. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
08:40
A mancs őrjárat
Szuperkutyik a szuperkirálynő ellen / A csuklás megszüntetése S10 E17.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Eliot Dahan (Nano), Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
09:10
A mancs őrjárat
Szuperkutyik a nagy fagy ellen / Szuperkutyik a szupergepárd ellen S10 E16.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
09:40
A mancs őrjárat
Szuperkutyik az univerzum polgármestere ellen S10 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Solomon Brown (Ryder), Samuel Faraci (Rocky) (2023)
hu
10:10
A mancs őrjárat
Szuperkutyik: A hatalmas angolna megállítása. / A királyi hintó megmentése S09 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Justin Paul Kelly (Chase), Jordan Mazeral (Zuma) (2021)
hu
10:40
A mancs őrjárat
Szuperkutyik: A Szuperikrek beszállnak S06 E12.Egy új szuper-gonosz, Katica ellopja Kalandöböl kincseit és Goodway asszonyt, ezzel nagy zűrt okozva a városban. A Szuperkutyik összeállnak új szuper-barátaikkal, a Szuperikrekkel, hogy visszaszerezzék a kincseket és a polgármestert. Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2019)
hu
11:00
Rubble és a brigád
Az óriási gát építése / A mókusbiztos farm építése S01 E22. Rubble és a brigád megmentik a várost, miután egy hatalmas esőzés miatti áradás fenyegeti.Rubble és a brigád megmentik a várost, miután egy hatalmas esőzés miatti áradás fenyegeti. Rubble és Motor egy ügyes megoldással megmentik Zoé gazda tanyavásárra szánt terméseit egy falánk mókustól. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Alessandro Pugiotto (Charger) (2023)
hu
11:30
Rubble és a brigád
A világító szökőkút építése / A körhinta építése S01 E23.Szikra Szilvi koncertszínpadának készítése közben akad egy kis vizes probléma. De a brigád ebből is kihozza a legjobbat. Gabriel mogyoróvajvásárt tart a boltja előtt.Rubble és a brigád pedig ismét egy jó megoldással segíti elő a sikert. Director: Basso Dianna (2024)
hu
11:55
Rubble és a brigád
A parkolóház építése / A kemping építése S01 E25.Kávés Carl fagyija rengeteg embert vonz a városba. Rubble és a brigád segít megoldani a parkolási problémát. Rubble fél a sötétben, ami elrontja a vaudvari kempingezést. A csapat segít neki abban, hogy élvezhesse a csillagos éjszakát. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Leslie Adlam (Mayor Greatway) (2024)
hu
12:25
Szarvas osztag
A műhold / Gyémántláz S02 E06. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Müty úr műholdja Stu és Safia zenéjét közvetíti, amitől mindenki táncra perdül. A Szarvasosztagnak kell kikapcsolni a hipnotikus muzsikát. // Müty úr meg akarja szerezni Jade szivárványgyémántját, hogy lenyűgözze vele Lady Puffancsot. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
12:55
A mancs őrjárat
Egy fog Megmentése S01 E21. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Alex Thorne (voice of Zuma), Devan Cohen (voice of Rubble), Christian Distefano (voice of Alex), Gage Munroe (voice of Marshall), Kallan Holley (voice of Skye) (2013)
hu
13:15
A mancs őrjárat
Nagymancs megmentése / A Hum-vivő megmentése S05 E02.Carlos régészeti ásatási helyéről eltűnik egy ősi lelet. Tracker és Skye a leletet magával vivő lény nyomába ered. // Humdinger polgármester egy verseny megnyerése érdekében lábujjtörést színlel, ezért a kutyik építenek neki egy MOBILITY DEVICE-t. Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Drew Davis (Marshall) (2018)
hu
13:40
A mancs őrjárat
A kis T-Rex megmentése / A játékos kiselefánt megmentése S09 E15.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Justin Paul Kelly (Chase), Lucas Miranda (Carlos), Jackson Reid (Rocky), Berkley Silverman (Everest) (2023)
hu
14:10
Rubble és a brigád
A játszótér építése / A tető megjavítása S01 E04.Miután Szélvész mester veszélyes játszóteret épít, Rubble és a brigád lebontják és a régi anyagokból újat építenek. A Fincsili Fesztivál veszélybe kerül, mert a Városháza teteje elkezd beomlani. Szerencsére a blökik meg tudjak javítani. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
14:40
Rubble és a brigád
Az autómosó megépítése / Nagypapák napja S01 E05.Greatway polgármester sáros motorját meg kell tisztítani a nagy verseny előtt. Wheeler és a blökik akcióba lépnek. A család Gravel tatát ünnepli Nagypapák napján. De egy váratlan munka közbeszól, és kénytelenek változtatni a terveiken. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
14:50
Paddington kalandjai
Napfogyatkozás / Paddington, a rejtélyes feltaláló S03 E06. Paddington további kalandokban vesz részt, többek között vakációzik, és egy különleges látogatót is fogad Peruból.Miután búcsút intett imádott Lucy nénjének a távoli Peruban, a mi Medvénk hajóra száll és rövidesen a londoni Paddington állomáson találja magát. Egyedül bámészkodik, nyakában cédula: "Kérem, viseljék gondját ennek a medvének. Hálás köszönetem." Amikor Broenék befogadják, még nem sejtik, mire vállalkoztak. Paddington Medve, (mert ezt a nevet kapta a keresztségben) csodálkozva szemléli ezt az új világot, egyik kalandból a másikba keveredik. Legbájosabb tulajdonsága egyedi világlátása. Nevezhetnénk akár Micimackónak is, mert gyakran tűnik fontoskodó és csekélyértelmű medvebocsnak, de hát mit tegyen valaki, akit hajt a kíváncsiság és a segíteni akarás? Így lesz győztes egy táncversenyen mind a négy ballábával, nyerő a Tour de France-on egy triciklivel, és nemkívánatos vendégszónok a Fehér Házban. Paddington eredetileg regényfigura volt, akinek kalandjait húsz nyelvre lefordították szerte a világon. Director: Chris Drew. Actors: Ben Whishaw (Paddington Bear), Darren Boyd (Henry Brown), Morwenna Banks (Mary Brown), Phyllis Logan (Mrs. Bird), Bobby Beynon (Jonathan Brown) (2023)
hu
15:20
Barbapapa és családja
Barbügyes titka / A legklasszabb szuper S01 E22. Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik.Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik. // Barbapapa takarékoskodik az energiával, ám Barbabelle egy energiapazarló rendszeren dolgozik titokban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
15:50
Barbapapa és családja
Barba tévé / A múzeum S01 E23. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!A barba gyerekek a tévére tapadnak. Barbapapáék ráveszik őket, hogy csináljanak saját műsort. // A Barba család elmegy a biológia múzeumba. Megnézik a Föld teremtését, az ősóceánt és a dinoszaurszokat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
16:15
Barbapapa és családja
Barbicur nem tud nemet mondani S01 E24. Barbicur segíteni akar, de Barbügyes és Barbabell kihasználják a jóságát.Barbicur segíteni akar, de Barbügyes és Barbabell kihasználják a jóságát. // Barbicur tudja utánozni Barbapapát, amit arra használ, hogy másokra hárítsa a saját kötelességét. Actors: Bruno Magne (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
16:45
A mancs őrjárat
Szuperkutyik a szuperkirálynő ellen / A csuklás megszüntetése S10 E17.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Eliot Dahan (Nano), Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
17:15
A mancs őrjárat
Szuperkutyik a nagy fagy ellen / Szuperkutyik a szupergepárd ellen S10 E16.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
17:40
A mancs őrjárat
Szuperkutyik az univerzum polgármestere ellen S10 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Solomon Brown (Ryder), Samuel Faraci (Rocky) (2023)
hu
18:10
A mancs őrjárat
Szuperkutyik: A hatalmas angolna megállítása. / A királyi hintó megmentése S09 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Justin Paul Kelly (Chase), Jordan Mazeral (Zuma) (2021)
hu
18:40
A mancs őrjárat
Szuperkutyik: A Szuperikrek beszállnak S06 E12.Egy új szuper-gonosz, Katica ellopja Kalandöböl kincseit és Goodway asszonyt, ezzel nagy zűrt okozva a városban. A Szuperkutyik összeállnak új szuper-barátaikkal, a Szuperikrekkel, hogy visszaszerezzék a kincseket és a polgármestert. Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2019)
hu
19:10
A mancs őrjárat
Szuperkutyik a szuperkirálynő ellen / A csuklás megszüntetése S10 E17.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Eliot Dahan (Nano), Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
19:35
Szarvas osztag
A műhold / Gyémántláz S02 E06. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Müty úr műholdja Stu és Safia zenéjét közvetíti, amitől mindenki táncra perdül. A Szarvasosztagnak kell kikapcsolni a hipnotikus muzsikát. // Müty úr meg akarja szerezni Jade szivárványgyémántját, hogy lenyűgözze vele Lady Puffancsot. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
20:05
Paddington kalandjai
Paddington barlangi felfedezése / Paddington fosszíliákra vadászik S03 E08. Paddington további kalandokban vesz részt, többek között vakációzik, és egy különleges látogatót is fogad Peruból.Miután búcsút intett imádott Lucy nénjének a távoli Peruban, a mi Medvénk hajóra száll és rövidesen a londoni Paddington állomáson találja magát. Egyedül bámészkodik, nyakában cédula: "Kérem, viseljék gondját ennek a medvének. Hálás köszönetem." Amikor Broenék befogadják, még nem sejtik, mire vállalkoztak. Paddington Medve, (mert ezt a nevet kapta a keresztségben) csodálkozva szemléli ezt az új világot, egyik kalandból a másikba keveredik. Legbájosabb tulajdonsága egyedi világlátása. Nevezhetnénk akár Micimackónak is, mert gyakran tűnik fontoskodó és csekélyértelmű medvebocsnak, de hát mit tegyen valaki, akit hajt a kíváncsiság és a segíteni akarás? Így lesz győztes egy táncversenyen mind a négy ballábával, nyerő a Tour de France-on egy triciklivel, és nemkívánatos vendégszónok a Fehér Házban. Paddington eredetileg regényfigura volt, akinek kalandjait húsz nyelvre lefordították szerte a világon. Director: Chris Drew. Actors: Ben Whishaw (Paddington Bear), Darren Boyd (Henry Brown), Morwenna Banks (Mary Brown), Phyllis Logan (Mrs. Bird), Bobby Beynon (Jonathan Brown) (2023)
hu
20:30
A mancs őrjárat
Jake megmentése / A karnevál megmentése S02 E03. Jake és Chase barlangászni mennek, ahol Jake bokája sziklák közé szorul.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Max Calinescu (Chase), Devan Cohen (Rubble), Peter Cugno (Francois), Drew Davis (Marshall) (2014)
hu
20:55
A mancs őrjárat
A búvárharang megmentése / A hódok megmentése S02 E04. Egy vihar elmossa Fogas, a hód várát, ezért Yumi gazda farmjának fáit kezdi el megrágni.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Peter Cugno (Francois), Drew Davis (Marshall), Kallan Holley (Skye), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2014)
hu
21:25
Barbapapa és családja
A nyeremény S01 E08. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
21:45
Barbapapa és családja
Csuklizmus / Csendet kérek S01 E16. Barbaszőr nem tud festeni a csuklás miatt, de amikor lemondana a művészetről, új irányzatot fedez fel.Barbaszőr nem tud festeni a csuklás miatt, de amikor lemondana a művészetről, új irányzatot fedez fel. // Barbanett irodalom versenyen vesz részt, de a testvérei zavarják az alkotásban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
22:13
Peppa malac
Esős napi játékok S05 E09. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes, Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
22:17
Peppa malac
Nyúl asszony pocakja S05 E10. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Richard Ridings (Táta Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Harley Bird (Peppa Pig), Alice May (George Pig), Morwenna Banks (Maminka Pig) (2011)
hu
22:22
Peppa malac
Pedro, a cowboy S05 E11. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
22:25
Peppa malac
Peppa és Zsoli kertje S05 E12. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (George), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
22:35
A mancs őrjárat
Az édes polgármester megmentése / A bűvésztrükk megmentése S08 E02. Egy bűvésztrükk félresikerül és Kalandöböl Húsvéti Fesztiválját elárasztják a vad nyuszik.Humdinger úr elbújik egy óriás csokinyusziban, amit először mosómedvék ragadnak el, majd Kalandöböl vizein lebeg egy kíváncsi delfin társaságában. // Egy bűvésztrükk félresikerül és Kalandöböl Húsvéti Fesztiválját elárasztják a vad nyuszik. Director: Charles E. Bastien. Actors: Keegan Hedley (Rubble), Sage Arrindell (Julia), Peter Cugno (Francois), Diego Rieger Di Blasi (Carlos), Justin Paul Kelly (Chase) (2021)
hu