Inspira TV

Inspira TV

Inspira on Telia enda telekanal, mis pakub põnevat ja inspireerivat meelelahutust: nii filme, sarju, sporti kui ka dokumentalistikat. Inspirat näevad eksklusiivselt vaid Telia TV tellijad.

Estonia

TV-guide - fredag, 2024-03-29

15:00
Hemma med Ernst
Kutsume teid kaasa kaunisse Nyckelby talukompleksi, kus nutikaid sisekujundusnippe jagab Rootsi armastatud saatejuht ja endine IKEA disainer Ernst Kirchsteiger. Kuid rahu, siin pole tegemist keeruliste ega liigselt tehniliste juhenditega. Ernst näitab, kuidas lihtsate vahendite ja avatud südamega saab luua harmooniIiseja nauditava kodu. Samuti valmistab Ernst igas saates ka palju head toitu. See on südamlik saatesari, mis inspireerib avastama oma sisemist loovust.
et
16:00
Stargate: Atlantis
et
17:00
Designated Survivor
Kui kõik temast ametijärjekorras kõrgemal olnud isikud katastroofilises rünnakus surma saavad, saab ebaolulisest valitsuskabineti liikmest Ameerika Ühendriikide president.
et
18:00
Osiecka
Agnieszka Osiecka oli luuletaja, lavastaja, ajakirjanik ja ja üks suuremaid poolakaid. Ta kirjutas üle 2000 laulu, sketši ja lavateose. "Murtud värvi poetess", nagu teda nimetas Jan Kott, kirjutas sõnad lauludele, mis on olnud läbi aegade Poola levimuusika tipphittideks. Vaatajad saavad jälgida kümneid aastaid tema põnevat elu Poola värvika seltskonnaelu taustal 1950. aastate keskpaigast kuni 1990. aastate keskpaigani – varast noorust, aastatepikkust õppimist Łódźi filmikoolis, tööd kuulsates tudengiteatrites, ja ka tema tähelepanuväärse edu ja suure kuulsuse aega.
et
18:45
PAF Korvpalliliiga
et
21:15
Colette
Auhinnatud eluloodraama, mille peaosas särab sarmikas Keira Knightley ("Kariibi mere piraadid"). Maalt pärit Colette on abielus endast tükk maad vanema õpetlase Willyga (Dominic West, "The Wire"). Mees viib Colette'i Pariisi ja uute tutvuste mõjul otsustab naine hakata romaane kirjutama. Willy soovi kohaselt avaldatakse Colette'i teoseid üksnes abikaasa nime all. Mehest saab kuulus "kirjanik", kuid peagi ootab paari ees lahutus ja mõlemad pooled on valmis selles sugudevahelises sõjas üsnagi äärmuslikke meetmeid kasutama…
et
23:15
Inspira
et

TV-guide - lördag, 2024-03-30

10:00
Maailma radadel: avastades Uus-Meremaad
Saatesari viib vaatajad koos kahe Eesti noorega, Henri Laumetsa ja Karl Paisiga, kaugeimasse riiki, kuhu Eestist reisida saab. Ligi aasta maakera kuklapoolel kestev rännak keskendub sellele, kuidas alustada võõras riigis noorte tööviisaga oma elu nullist: leida tuleb kodu, töö ja sõbrad. Kuid nagu iga reis, toob ka Uus-Meremaa avastamine kaasa rohkelt ootamatusi ja kohtumisi huvitavate inimestega. See on tõeline seiklus, millest unistavad paljud!
et
10:30
Vanishing Foods
Aasia ühiskond liigub kiiresti urbaniseerumise ja moderniseerumise suunas ning suurema mugavuse, kiiruse ja tõhususe tagaajamine ei paista lõppevat. Aga mis saab selles protsessis traditsioonilistest kulinaarsetest päranditest ja sajandite vanustest roogadest, mis nõuavad aega ja kannatlikkust, kuid toovad kaasa palju rahulolu ning kannavad endas tervise ja toitumise tarkuseid? Aun Koh, üks Singapuri tuntumaid toidublogijaid, hüüdnimega Chubby Hubby, otsib üles just need ununevad retseptid, mis on hääbumise ohus. Ta avastab lugusid muutuvast toidukultuurist ning õpib neid toite ka ise valmistama.
et
11:00
Your Hundred Year Life
"Palju õnne 100-aastaseks saamise puhul!" Hea uudis? Mitte siis, kui pensionisüsteem kokku kukub. Üle kogu maailma on rahvastik vananemas ja raha otsakorral. Kõige rikkamates riikides on tõusuteel nii vanurite kodutus kui ka toidupankade abi kasutavate pensionäride arv. Kas eakate vaesus on pidurdamatu ülemaailmne katastroof? Ühendades ainulaadselt humoorikat animatsiooni, intervjuusid ekspertidega ja isiklikke lugusid kogu maailmast selgitab "100-aastane elu", kuidas sellesse täbarasse olukorda sattusime ja kuidas sellest välja pääseda.
et
12:00
Höllische Paradiese!
Inimestel on erakordne anne muuta looduslikud paradiisid maapealseks põrguks. Frank Mirbachi ja Jürgen Vogti dokumentaalsari "Põrgulik paradiis" räägib unistuste saartest, mis muudeti vanglakolooniateks, näiteks, Norfolki saar Vaikses ookeanis, Pianosa Vahemeres ja Îles du Salut Prantsuse Guajaana rannikul, mis sai oma korda kuulsaks romaanist "Papillon" ja selle filmiadaptatsioonist. Sarjas reisitakse viiele sellisele saarele ning näeme nende kujunemislugusid ning seda, kuidas paradiisisaarte värvikas kohalik kultuur, maastik ja loodus on vaatamata süngele minevikule jõudsalt arenenud.
et
13:00
Karl-Fredrik Österlen
Karl Fredrik Österlenis on Rootsi elustiilisaade aastast 2020. Selles saates lähme külla aiandusspetsialistile Karl Fredrik Gustafssonile ja ta kaunile 17. sajandi talule Österleni piirkonnas, Eklaholmis. Siin elab Karl Fredrik oma elukaaslase Petter Kjelléni, koera ja kahe kassiga. Nautige ja laske end inspireerida hiilgavatest lilleseadetest ja saage uusi teadmisi aiandusest, lilledest ja sisustusest.
et
14:00
Hymyä!
"Naerata!" on tõsielust inspireeritud draamasari Soome meediamagnaadiks kasvanud ajakirjanikus tUrpo Lahtinenist. Värvikas lugu viib vaataja 1970. aastatesse, kui Lahtinenivälja antav ajakiri Hymy avaldas kõmulugusid Soome tollasest elust ja inimestest. Ajakiri Hymy asutati 1959. aastal ja Lahtinen nimetas ajakirja oma naise Hymy Lahtineni järgi. Osades Aku Hirviniemi, Elsa Saisio, Janne Kataja, Ilari Johansson, Heikki Kinnunen ja teised.
et
15:00
Jonas Waldek
et
17:00
Piece Of My Heart
Parimad sõbrannad ja hingesugulased Irma ning Olga on pühendanud oma elud tantsule. Nad seatakse raskesse olukorda, kui ühel tüdrukutest olevat see "seletamatu miski", mis teisel puuduvat. Olga tõuseb tähena taevasse, kuid Irma peab vaatama pealt, kuidas sõbranna hakkab peagi pingelise elustiili maandamiseks otsima abi ööelust ning meelemürkidest.
et
19:00
Colette
Auhinnatud eluloodraama, mille peaosas särab sarmikas Keira Knightley ("Kariibi mere piraadid"). Maalt pärit Colette on abielus endast tükk maad vanema õpetlase Willyga (Dominic West, "The Wire"). Mees viib Colette'i Pariisi ja uute tutvuste mõjul otsustab naine hakata romaane kirjutama. Willy soovi kohaselt avaldatakse Colette'i teoseid üksnes abikaasa nime all. Mehest saab kuulus "kirjanik", kuid peagi ootab paari ees lahutus ja mõlemad pooled on valmis selles sugudevahelises sõjas üsnagi äärmuslikke meetmeid kasutama…
et
21:00
Return to Sender
Ootamatute süžeepööretega põnevusdraama, milles mängib peaosa Oscari-nominent Rosamund Pike ("Kadunud"). Miranda elus on kõik hästi. Ta töötab haiglas medõena, plaanib uue maja ostu ja ees ootab erutav pimekohting sõprade poolt soovitatud kena mehega. Kuid noormees, keda Miranda ekslikult oma kaaslaseks peab, vägistab ta jõhkralt ja põgeneb. Politsei saab kurjategija kiiresti kätte. Miranda tahab vangis viibiva vägistajaga suhtlema hakata ja saadab talle kirja, mis vastamata saatjale tagastatakse. Seepeale hakkab ta vanglas meest külastamas käima ja näiliselt tekib nende vahele sõprus, isegi kerge flirt. Kuid mis saab siis, kui ründaja vanglast vabaneb?
et
22:44
Inspira
et