enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

TV-guide - måndag, 2024-04-29

00:00
 Wrath of Man
Inkasatorių automobiliai yra geidžiamiausias nusikaltėlių taikinys. Nenuostabu, kad sužeisti ir žuvę darbuotojai yra šios specialybės kasdienybė. Norinčių įsidarbinti pinigų pervežimo įmonėse tenka ieškoti nuolat, o gavę saugesnius darbus, žmonės palieka nepatrauklią profesiją. Į vieną Los Andželo pinigų pervežimo komandą priimamas naujas darbuotojas (akt. Jason Statham). Kolegoms apie save nieko nepasakojantis naujokas laikos atokiau. Vienos iš pirmųjų jo užduočių metu komandą, lydinčią grynuosius, užpuola kaukėti plėšikai. Apstulbusių kolegų akivaizdoje naujokėlis pats vienas sudoroja visus užpuolikus ir, panašu, nepatiria nei menkiausio sužeidimo. Šarvuoto automobilio krovinys apsaugomas tik jo dėka. Dabar visi bendradarbiai ir įmonės vadovybė suvokia, kad šis darbuotojas nėra paprastas vyrukas. Kas jis toks ir kodėl įsidarbino būtent šioje kompanijoje?
lt
02:00
 Legend
Įspūdinga istorija apie nusikalstamą 1960 m. Didžiosios Britanijos tandemą. Dvyniai Reggie ir Ronnie Cray buvo kultiniai veikėjai pogrindyje ir, padedant savo East Endo banditų gaujai, laikė Londoną geležiniame kumštyje.
lt
04:20
 Cocaine Bear
Unthinkable chaos ensues after a black bear unintentionally ingests cocaine and goes on a bloody rampage through a forest. Comedy horror.
lt
06:00
 Die Heinzels - Rückkehr der Heinzelmännchen
Giliai po žeme gyvena tūkstančiai mažyčių ir labai talentingų gnomų, kurie siaubingai bijo žmonių. Sklinda kalbos, kad viršuje, ant žemės, gyvenantys padarai gali suvalgyti pusryčiams gnomą su visa jo skrybėle, tad visiems griežtai draudžiama išlįsti į žemės paviršių. Mažoji gnomė Elzė kartu su bičiuliais Kipu ir Baku nepaklūsta draudimams ir tyliai išsėlina į žmonių pasaulį. O čia jų laukia begalė įdomių, dar nematytų dalykų ir du nesutaikomi priešai... Originalus pavadinimas "Die Heinzels _ Rückkehr Der Heinzelmännchen".
lt
07:30
 9
Post-apokaliptiniame pasaulyje žmonija – ant išnykimo ribos, o Žemę valdo mašinos. Jos buvo sukurtos kilniam tikslui įgyvendinti – padėti atstatyti karo nusiaubtas teritorijas. Tačiau netrukus mašinos ėmė maištauti ir pačios pagamino specialius aparatus, galinčius nušluoti žmones nuo Žemės paviršiaus. Baisiųjų mašinų kūrėjas prieš pat mirtį įvykdo dar vieną stebuklą: sukuria keletą skudurinių lėlių, pavadina jas numeriais ir įpučia joms gyvybę. Skudurinės lėlės netrukus supras, kad jų tikslas – išgelbėti žmoniją nuo baisios pragaišties
lt
09:00
 Epic Movie
Keturi ne tokie jauni našlaičiai apsilanko šokolado fabrike, kur užklysta į užburtą drabužių spintą. Ši juos nukelia į Gnarnijos žemę.
lt
10:30
 Bride Wars
Dvi geriausios draugės virsta karingomis varžovėmis, kai jų vestuvės netyčia pradedamos planuoti tą pačią dieną.
lt
12:00
 Aloha
Havajuose užduotį vykdantis karinis rangovas Brajanas Gilkrestas susitinka seną meilę Treisę Vudsaid, kuri dabar ištekėjusi už oro pajėgose tarnaujančio kario. Brajanas praleidžia daug lauko su kiekvieną jo judesį stebinčia naikintuvo pilote Elison Ng. Kartu su ja tyrinėdamas nuostabias apylinkes jis įsimyli, o bendraudamas su Treise supranta šokiruojančius savo praeities epizodus.
lt
14:00
 Coming 2 America
Needing a male heir to the throne, Prince Akeem returns to New York, to find his long-lost son and bring him back to Zamunda.
lt
16:00
 Savas, svetimas, mylimas
Ugnė – dviejų vaikų mama, kurią po penkiolikos santuokos metų palieka vyras. Negana to, ji netenka darbo reklamos agentūroje, mat klientams reikalingi optimizmo nestokojantys reklaminiai šūkiai, o ne desperatiški tekstai. Išbristi iš depresijos liūno Ugnei padeda ne tik psichoterapeutė, bet ir sesuo Liepa. Netrukus ji Ugnei pasiūlo prisijungti prie mistiškos, niekur negirdėtos krizių valdymo programos. Ugnę kuruoja sėkmingai nuo skyrybų "išgijęs" mentorius, tačiau su viena sąlyga – jiems draudžiama susitikti. Netrukus Ugnė pradeda jausti šiltus jausmus savo pagalbininkui ir jai kyla tik vienas klausimas – kas jis?
lt
18:00
 About My Father
When Sebastian tells his old-school Italian immigrant father Salvo that he is going to propose to his all-American girlfriend, Salvo insists on crashing a weekend with her tony parents.
lt
19:30
 Marley & Me
Sprendimas pradėti naują gyvenimą naujoje vietoje buvo teisingas, tačiau įsigyti šunį!.. Akimirksniu visas jaunos sutuoktinių poros gyvenimas ėmė suktis apie keturkojį augintinį!
lt
22:00
 Allied
II pasaulinio karo įkarštyje Šiaurės Afrikoje susikerta amerikiečio Makso ir prancūzės Merijon keliai. Maksas _ amerikiečių šnipas, užduotis vykdantis bet kokiomis priemonėmis. Merijon _ prancūzų pasipriešinimo kovotoja ir slaptoji agentė. Agentus suveda tarptautinė operacija, po kurios jie įsimyli ir sukuria šeimą. Kai gyvenimas jau atrodo ramus, Maksui pakišama dvejonė, kad jo žmona turi paslapčių. O kaip yra iš tiesų? Tikrais įvykiais paremta, "Oskaru" apdovanoto režisieriaus Roberto Zemeckio veiksmo drama su Bradu Pittu ir garsiąja prancūze Marion Cottilard.
lt

TV-guide - tisdag, 2024-04-30

00:00
 The Protégé
Tarptautiniuose vandenyse puikiai žinomas samdomas žudikas Mūdis Datonas po vienos iš gaujų žudynių Vietnamo mieste Danange, slėptuvėje aptinka mergaitę. Vaiką smogikas pasiima su savimi ir išmoko visko, ko pats moka. Mergaitė vardu Ana užauga į nuostabaus grožio moterį, turinčią neįtikėtinų sugebėjimų. Savo dvare Anglijoje atšventęs septyniasdešimtąjį jubiliejų Mūdis paprašo Anos paslaugos. Mergina privalo susekti jį dominantį asmenį,- Lukasą Heivą. Net nenutuokdama į kokį pavojų veliasi, mergina sutinka. Visai netrukus ji tampa Mūdžio mirties liudininkė ir dabar dega vieninteliu, keršto troškimu. Prasideda beprotiškas paslapčių tinklo narpliojimas. Kaip Anna sureaguos, sužinojusi, kad Mūdis suvaidino savo mirtį? Ir kas tas nepažįstamasis, kurio taip desperatiškai ieškojo Mūdis?
lt
02:00
 Host
Follow the ordeal of six friends who connect with a hired medium over Zoom and are disturbed by an evil spirit. The evening takes a dark turn soon after.
lt
06:00
 Escape From Pretoria
Jaudinantis trileris, paremtas tikrais 1979-ųjų m. įvykiais. Politiniai kaliniai Timas Jenkinas (akt. Danielis Radcliffe'as) ir Stephenas Lee (akt. Danielis Webberis) yra du baltieji Pietų Afrikos gyventojai, nuteisti kalėti už antivalstybinės medžiagos spausdinimą ir platinimą. Ypač griežtame Pretorijos kalėjime du išradingi draugai pradeda rengti savo pabėgimo planą...
lt
08:00
 Kung Fu Panda 3
Po (Jack Black) susitinka su seniai prarastu tėvu Li (Bryan Cranston). Kartu jie keliauja į pandų prieglaudą ir sutinka juokingų ekscentrikų. Tačiau, kai paslaptingas blogietis piktas bulius Kai (J.K. Simmons) pasiglemžia Kung Fu meistrų gyvybes, pasirodo, kad Po privalo išmokyti savo šlubuojančius brolius Kung Fu meno.
lt
10:00
 The Internship
Du darbus praradę, į penktą dešimtį bekopiantys vyrai, vyksta į Silicio slėnį, kur jie sieks tapti praktikantais "Google" kompanijoje, kuriai vadovauja šiuolaikiški jaunuoliai.
lt
12:00
 Penguin Bloom
True Story. In the aftermath of a serious accident, a family adopts an unusual pet that will help them get closer in the most unexpected way.
lt
14:00
Oranžinė bažnyčia
Garsiausi pasaulio ir Lietuvos krepšinio veidai - D. Nowitzkis, T. Parkeris, J. Garbajosa, A. Sabonis, Š. Marčiulionis ir politiniai veikėjai (V. Adamkus, V. Landsbergis bei kiti), baigiantis Lietuvos krepšinio šimtmečio minėjimo metams, dokumentiniame pasakojime atkuria priežastis, dėl kurių krepšinis Lietuvoje peržengė sporto ribas ir tapo vadinamąja antrąja religija arba, kitaip tariant, politiniu ir socialiniu reiškiniu, į kurį pasaulio krepšinio ir politikos žvaigždės žvelgia su nuostaba.
lt
16:00
 Just My Luck
Pasibučiavus su nepažįstamuoju neįtikėtinai sėkminga mergina iš Manhatano praranda visą sėkmę. Ji turi tik vieną galimybę viską susigražįnti kaip buvo, tačiau be įprastos sėkmės padaryti tą bus sunku.
lt
18:00
 What Happens in Vegas
Las Vegasas. Po audringos nakties du nepažįstamieji prabunda vienoje lovoje ir pamatę auksinius žiedus prisimena vakar susituokę. Nieko nelaukdami Džekas (akt. Ashton Kutcher) ir Džoja (akt. Cameron Diaz) patraukia anuliuoti santuokos. Tačiau lyg tyčia užsuka į kazino, kuriame iš Džojos pasiskolinta moneta atneša Džekui 3 milijonų dolerių aukso puodą. Teismas nesutinka pananaikinti santuokos bei pusei metų įšaldo milijonus. Ir čia tarp naujai iškeptų sutuoktinių užverda tikrų tikriausia kova dėl kiekvieno cento!
lt
20:00
 The Bourne Identity
Matt Damon vaidina amnezijos ištiktą vaikiną, kuris mėgina išsiaiškinti, kas jis toks, o CŽV pareigūnai stengiasi tą nuslėpti bet kokia kaina.
lt
22:00
 The Nest
Ambicingas verslininkas Roris visuomet turėjo didžiulių planų gyvenimui. Užuodęs naujas verslo galimybes gimtojoje Didžiojoje Britanijoje, vyras įkalba savo amerikietę žmoną Elison bent jau laikinai palikti Ameriką ir pabandyti laimę Senajame žemyne. Vis tik greitai paaiškėja, kad naujasis gyvenimas nebus toks, koks atrodė iš pirmo žvilgsnio.
lt
23:50
 The Courier
Neįtikėtina tikra istorija paremtame šaltojo karo laikų trileryje "Kurjeris", "Oskaro" nominantas Benedict'as Cumberbatch'as įkūnija paprastą britų verslininką, tapusį nepaprastu pasaulinio lygio šnipu.
lt