Viasat Explore HD

Viasat Explore HD

Viasat Explorer er en tv-kanal ejet af Modern Times Group. Kanalen viser dokumentarfilm om vilde dyr, ekstremsport, eventyr, rejser og teknologi.

Denmark

TV-guide - söndag, 2024-05-12

00:55
Ice Vikings
Chris bliver ringet op af en syg fisker og i mellemtiden danner det varmere vejr en ismur på søen mellem kysten og de tilbageværende net, det giver anledning til bekymring blandt mandskaberne.
da
01:50
Ice Vikings 2
Mandskabet er ivrige efter at komme ud på isen, fulde af optimisme for vinterens fiskesæson. Men moder natur har andre planer. Omskifteligt vejr gør, at Trevor og Riley kommer på tynd is.
da
02:40
Ice Vikings 2
Isen på Lake Winnipeg spærrer stadig og fiskemandskabet risikerer tynd is, der forskyder sig for at komme længere ud på søen. Men frisk sne udgør endnu en komplikation: blændende is.
da
03:30
Ice Vikings 2
Presset øges da Chris Kristjanson ser, at fiskeriet går nedad. Bør han fjerne sine net eller blive og håbe på, at fiskene vender tilbage? Tid er penge og ingen fisk betyder ingen penge for Chris.
da
04:20
Ice Vikings 2
Chris Kristjanson støtter sig til sin far Robert, da hans mandskab går på jagt efter fiskenes nye tilholdssted. Det er en satsning, kan han få sig en stor fangst og gøre sine kunder tilfredse?
da
05:10
Ice Vikings 2
Temperaturen falder til under -50 grader, så mandskabet er ubeskyttet over for elementerne. En nedbrudt bombekaster efterlader Trevor og Matt strandede. Chris' mandskab starter en redningsmission.
da
06:10
Aussie Bull Catchers 2
På tærsklen til at afslutte deres største opgave nogensinde leder Liz Team Cook gennem støv, mudder og pigtråd - i mellemtiden er Clarry fast besluttet for at nå målet for sine indfødte kunder.
da
06:45
Mud Mountain Haulers 2
Der er risiko for at tømmer for millioner kan strande, hvis ikke Craig udtænker en plan. Nede i dalen er Brent uger bagud med sit seneste job.
da
07:40
Mud Mountain Haulers 2
Glovers haster til deres træ og deres maskiner ved Erie-bjerget. Craigs mandskab arbejder mod uret ved Saddle Ridge. Han er overbevist om, at de brugte maskine han lige har købt vil sikre succes.
da
08:40
Mud Mountain Haulers
Craig LeBeau og hans hold presses til det yderste efter en alvorlig ulykke tvinger dem til at genoverveje om det er det værd at have Canadas farligste job.
da
09:35
Mud Mountain Haulers
Da Craigs bror Brent sjusker for at få mere træ ned ad bjerget, lukker en fejl hele operationen ned. Craig skal beslutte, om han kan redde sin bror ud af situationen.
da
10:35
Mud Mountain Haulers
Craigs nye chauffør skal bevise sit værd på mudderbjerget. Theron konfronteres med is, mudder og massivt pres, mens han prøver at holde sig på forkant, men han stoppes af en andens fejltagelse.
da
11:30
Mud Mountain Haulers
Det går galt, da Craigs bror Brent låner en huggemaskine, og medfører en farlig redningsaktion og den erfarne skovhugger Dan Millar skal kæmpe sig gennem hårdt terræn og ødelagte dæk for at nå frem.
da
12:25
Frozen Gold
Grønlands barske vinter nærmer sig hastigt og Ray og hans hold er halvvejs gennem deres 12 uger lange minesæson ... og det er nu, at en afgørende indvejning giver et overraskende resultat.
da
13:20
Gem Hunters Down Under 3
Michael og Cherie er fast besluttet på at få mest muligt ud af deres lod, mens forholdene er gode. Ray og Paul tager under jorden i håbet om at finde en grøn safir.
da
14:25
Aussie Gold Hunters 8
Shane går brug af et godt bush-trick for at komme ud af en knibe i den afsidesliggende outback, og Gold Retrievers finder en kvartsåre, der er rig på guld, som måske indeholder den store gevinst.
da
15:20
Aussie Gold Hunters 8
Poseidon-holdet kæmper mod udfordrende terræn i High Country Victorias bjerge, og lovede tegn kan medføre den helt store lønningscheck til Gold Devils.
da
16:15
Aussie Gold Hunters 8
Gold Devils kæmper mod elementerne, Jacqui og Andrew skubber til grænserne for det ekstreme og mekaniske problemer splitter Feral-holdet.
da
17:15
Aussie Gold Hunters 8
Alan og Salty rammer en blindgyde i den afsidesliggende Kimberley-region, Vince, Bibi og Murray tvinges til at gå i gang med noget nyt og Gold Retrievers har problemer med deres vådanlæg.
da
18:10
Aussie Gold Hunters 8
Gold Devils kæmper videre efter at have mistet en holdkammerat, Ferals guldspor ender blindt og Jacqui og Andrew skal opspore tabt guld i mørket.
da
19:10
Aussie Gold Hunters 8
Gold Devils satser på muligheden for den helt store gevinst, Alan og Salty tager offroad ind i Kimberleys ekstreme vildnis og Shane og Kate prøver at få gang i to vådanlæg, men løber tør for vand.
da
20:05
Aussie Gold Hunters 8
Poseidon tvinges tilbage til en gammel forpagtning i oversvømmede Victoria, Shane og Kate tilkalder hjælp i Vestaustralien og Jacqui og Andrew skilles ad i nattemørket i det nordligste Queensland.
da
21:00
Deadman's Curse: The Lost Spanish Gold
Adam og Kru følger ruten til den legendariske, forsvundne guldmine, mens Taylor og Rain finder ny information om Slumachs rettergang, død og begravelse.
da
21:55
Gem Hunters Down Under 3
Anthony og Jodie får monteret stigen i deres ubrugte skakt og Matt og Amber begynder at grave i undergrunden på deres nye lod: vil deres investering kunne betale sig eller har de købt katten i sækken?
da
23:00
Impossible Railways
Vi undersøger utrolige gennembrud indenfor byggeteknik; fra kraftfulde damptog og supersoniske raketvogne, til tog der tilsyneladende flyver hen over deres hjælpespor.
da

TV-guide - måndag, 2024-05-13

00:00
Gem Hunters Down Under 2
Det er højtid for salg og Todd og Bri gør de bedste eksemplarer klar. Mifsud-gruppen påtager sig en stor vedligeholdelsesopgave. Vådt vejr tvinger Richardson-holdet til at genåbne en gammel jordlod.
da
01:05
Gem Hunters Down Under 2
Ray påtager sig at save igennem en enorm ædelsten, Todd og Bri lærer at påskønne hinandens arbejdsopgaver, og er det ønsketænkning, da Bushies-gruppen tror de endelig har ramt plet?
da
02:10
Gem Hunters Down Under 2
Anthony lærer at skære ædelstene, og Jodie tager ned i undergrunden alene. Richardson-gruppen graver dybt ved det gamle Rabbi-jordlod og Old Timers forsøger at flytte en sten fra mineskakten.
da
03:05
Stone Men
I Toscana udvindes halvanden million kubikmeter marmor fra over 150 aktive brud som Henraux. Vi følger dets stenbryderes arbejde og opdager, hvordan det kostbare marmor anvendes.
da
04:00
Stone Men
Michele kan ikke vende en klods, Luca forsøger at udvinde en ødelagt klods og det sidste stykke marmor bliver vendt i Piastrone-bruddet af den unge Umberto.
da
04:50
Stone Men
Arbejdet i brudene fortsætter ufortrødent på Monte Altissimo: Rullevognene er klar til at skulle i arbejde i Catino-brudet. Luca løber en risiko, og der gøres klar til en risikabel vending.
da
06:00
Jade Fever 6
Claudia og co. er knust, da deres lastvogn bryder sammen, da de fragter en 20 tons tung sten af sted til deres vietnamesiske køber. Derfor ender de med at efterlade for mere end 100.000 dollar jade.
da
06:25
Jade Fever 6
Robin gør et fund, der kan vende skuden og være alt, de har drømt om. Men han har ikke råd til udstyret til fragt ned fra bjerget, før en telefonsamtale kan føre til en løsning på problemerne.
da
06:55
Heavy Rescue: 401 4
Efter et tredobbelt sammenstød kæmper Chatham-folkene for at holde sammen på en ødelagt lastvogn, og det nye mandskab oplever deja-vu, da en væltet skraldebil vælter igen.
da
07:50
Heavy Rescue: 401 4
Herbs hold kæmper med en udbrændt trailer, Mark skal kæmpe sig vej gennem en trafikprop for at nå frem til en akut opgave og et unikt bjærgningsmandskab står overfor en tung last af spagnum.
da
08:50
Aussie Gold Hunters 5
Poseidon Crew slipper væk fra skovbrandene, Gold Gypsies starter på farlige natlige missioner, og Shane og Russell presser deres udstyr til bristepunktet.
da
09:45
Aussie Gold Hunters 5
Victoria Diggers' guldåre løber tør, Marcus og Linden får en skade, der kan stoppe projektet, og Dust Devils gør alt for, at udstyret kan holde til sæsonens største guldfund.
da
10:40
Aussie Gold Hunters 6
Dust Devils livsvigtige vandforsyning løber tør, Jacqui og Andrew graver deres hidtil største udbytte op og voldsom regn kan lukke ned Poseidon-mandskabets aktiviteter i ugevis.
da
11:35
Aussie Gold Hunters 6
Shane og Rusell kæmper mod lunefuldt regnvejr, en fejl i strømforsyningen kan ødelægge Poseidon-mandskabets chance for rekordstor vægt og Feral-holdet leverer deres største udbytte denne sæson.
da
12:35
Aussie Gold Hunters 6
En sværm af blodsugende flåter viser ikke at være et match for Jacqui og Andrew, Rob og Turbo har store reparationsomkostninger og Poseidon-holdet rammes af voldsom blæst, der truet arbejdet.
da
13:30
Aussie Gold Hunters 6
Poseidon-holdet følger et gammelt flodleje, der er rigt på guld, Jacqui og Andrew er på jagt i Queenslands øde områder og Shane og Russells nye vaskeanlæg kan lade dem i stikken.
da
14:30
Aussie Gold Hunters 6
Gold Timer-holdet trækker på Robs bedstefar og finder deres hidtil største fangst, Shane og Russell presser deres sluse til det yderste og Marcus og Dale graver endelig en kæmpe klump op.
da
15:25
Rust Valley Restorers 2
Rust Valley rammes af konkurrencefeber, Avery lander pladask i sin nye rolle som værkstedsleder og Mike kæmper for at blive færdig med en Pontiac Parisienne fra 1966.
da
16:20
Bush Wreck Rescue
Midnight Oils plan om at vise deres 68 Chevy frem under et bilshow trues, Wreckless Restorations haster for at levere en hippie-van og Robin finder en guldgrube af klassiske køretøjer på en gård.
da
17:15
Aussie Lobster Hunters 3
Prisen på hummer er faldet drastisk på grund af den globale pandemi. Skipper Squizzys indtægt er gået ned med 150.000 dollars, Cracker har fundet en køber og Jay og hans nevøer går syv uger uden løn.
da
18:10
Aussie Salvage Squad 3
Bjærgningsholdet i Australien' er på vej på eventyr i det vilde grænseområde i Arnhem Land i det nordlige territorium med et team, med et nyt look, og en kavalkade af larmende udstyr.
da
19:10
Aussie Gold Hunters 5
Poseidon Crew slipper væk fra skovbrandene, Gold Gypsies starter på farlige natlige missioner, og Shane og Russell presser deres udstyr til bristepunktet.
da
20:05
Aussie Gold Hunters 5
Victoria Diggers' guldåre løber tør, Marcus og Linden får en skade, der kan stoppe projektet, og Dust Devils gør alt for, at udstyret kan holde til sæsonens største guldfund.
da
21:00
Gem Hunters Down Under 2
Old Timers har købt en ny jordlod ubeset, Apprentices prøver at forbinde en mineskakt med deres underjordiske drift, og Kids laver en aftale med naboen, men kan det betale sig?
da
22:05
Frozen Gold
Kimberley og Tiffany får en sjælden chance for at komme i kontakt med deres kære derhjemme, Christian og Elley forfølger en mistanke og Ray og Erik tager på deres livs eventyr til en rensdyrstation.
da