Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Netherlands

ТВ водич - недеља, 12.05.2024.

00:05
De familie Barbapapa
Bali heeft vier kittens gekregen. Barbabella is dol op ze en voelt zich erg verantwoordelijk, dus ze houdt de kittens continu in de gaten. Barbamama moet ingrijpen om de kittens te helpen.
nl
00:18
Peppa Pig
Peppa en George gaan lunchen bij Oma Big en Opa Big. Oma Big heeft een salade gemaakt, maar George houdt niet van groenten. Opa Big maakt een dinosaurus van de salade om George te helpen om de salade op te eten.
nl
00:22
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan kamperen, maar Papa Big is te groot voor de tent. Papa Big vindt het fijn om onder de sterrenhemel te slapen, tot het gaat regenen.
nl
00:27
Peppa Pig
Papa Big vertelt Peppa en George een verhaaltje over een slaperige prinses. In het verhaaltje is Peppa de prinses, George is de prins, Mama Big is de koningin en Papa Big is de koning.
nl
00:31
Peppa Pig
Peppa en George gaan op bezoek bij Oma Big en Opa Big. Opa Big heeft een boomhut voor ze gebouwd. Peppa nodigt iedereen uit.
nl
00:35
Peppa Pig
Peppa en George houden een feestje waar iedereen verkleed komt. Peppa is een elfenprinses en George is een dinosaurus. Peppa moet kiezen wie van haar vriendjes het leukst verkleed is.
nl
00:42
Peppa Pig
Peppa en haar familie zijn op vakantie in hun camper. Ze gaan naar Eendenland, een speciaal park om eenden in rivieren te bekijken. De familie is verrast door het feit dat hun camper in een boot kan veranderen.
nl
00:46
Peppa Pig
Peppa en George nemen een bak met groenteschillen mee naar de composthoop van Opa Big. Wormen zorgen ervoor dat de groenteschillen veranderen in compost. Opa en oma gebruiken de compost om hun planten te laten groeien.
nl
00:51
Peppa Pig
Richard Konijn speelt met George, terwijl Suzie Schaap met Peppa speelt. De jongens willen niet dezelfde spelletjes spelen als de meisjes, maar ze besluiten dat ze het allemaal leuk vinden om in modderpoelen te springen.
nl
00:55
Peppa Pig
Papa Big doet mee aan een hardloopwedstrijd om geld in te zamelen voor het dak van de school. Het is een stuk makkelijker om hard te rennen als hij achterna wordt gezeten door een wesp.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Froga is geobsedeerd door een gigantische aardbei en heeft geen tijd meer voor haar vrienden.
nl
01:05
Anna en haar vrienden
Froga helpt Anna om een mooie fruitmand klaar te maken voor een tussendoortje met hun vrienden.
nl
01:15
PAW Patrol
Verpakt in een reusachtig chocoladekonijn, wordt Burgemeester Humdinger meegesleept door hongerige wasberen. Uiteindelijk belandt hij in Avonturenbaai met een nieuwsgierige dolfijn.
nl
01:25
PAW Patrol
Als een baby-rendier van een berghelling naar beneden raast, is het aan de Paw Patrol om het te redden en te herenigen met zijn familie. Luke Stars wordt weggeblazen door een gigantische windheks, dus maken Digi en Tal een kloon.
nl
01:50
PAW Patrol
Kapitein Turbo's boot is vastgelopen tegen een rots. Er komt een sneeuwstorm aan, maar er moet nog veel fruit worden geplukt. Ryder en de Paw Patrol schieten te hulp.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Superschurk de Bubbelmaker maakt Axle Stad onveilig. Zijn Trubbel-bubbels stelen van alles.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
De Monsterwielen krijgen pannenkoekjes voor ontbijt. Maar dan is daar ineens boze tovenaar Pannenkoekio. Hij heeft het op de pannenkoekjes voorzien. Gelukkig zijn daar de superhelden Blaze, Stripes en Starla met hun Superwielen.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Hank is jaloers omdat hij de aandacht van zijn vader moet delen met zijn twee gloednieuwe stiefzusjes. Smoothiedag staat voor de deur en de vissenvriendjes maken zich op voor het spektakel.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Vola, Goldie, Chucks en Hank voelen zich buitengesloten als ze erachter komen dat Baby en William iets voor ze achterhouden.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Baby en opa werken samen om een bubbelraket-wedstrijd te kunnen winnen. Goldie voert een toneelstuk op over een grote legende en geeft zichzelf de hoofdrol in de voorstelling. Vola lijkt echter geschikter voor de rol.
nl
03:50
Deer Squad
Schets' vakantie naar Glinstereiland loopt mis als het geluid van haar tablet de zeldzame vleermuis op het eiland bedreigt. Mevrouw Fluffpot laat Prof Schets de opbergruimte voor haar handtas vergroten, maar alles loopt mis.
nl
04:15
PAW Patrol
Burgemeester Goodway kan niet op haar neefje en nichtje passen en vraagt de Paw Patrol om hulp. De postbode maakt een fout en allerlei pakketjes belanden op de verkeerde plek.
nl
04:35
PAW Patrol
Alle pups worden ziek en Ryder heeft moeite om het probleem van boer Al op te lossen. Jake vermoedt dat het spookt in een hut in het bos en vraagt de Paw Patrol om hulp.
nl
04:55
PAW Patrol
De pups helpen Alex bij het verdienen van zijn insigne voor brandveiligheid. Ryder en de pups kunnen de verrassing van Burgemeester Goodway niet in ontvangst nemen, omdat ze steeds worden opgeroepen voor noodgevallen.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Paddington krijgt van meneer Gruber een vingertop om mee te puzzelen, maar helaas komt meneer Curry er in vast te zitten en dat net op auditiedag. Judy wil niet kinderachtig overkomen, dus gaat ze liever samen met Mateo naar de halfpipe.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Mevrouw Potts mist het huis, dus Paddington besluit om een verrassend Chinees Nieuwjaarsfeest te houden en Mr. Brown is van plan de kinderen naar het circus te brengen, maar hij kan de kaartjes niet vinden.
nl
06:00
PAW Patrol
Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.
nl
06:15
PAW Patrol
Sid Swashbuckle doet zich voor als een legendarisch spook zodat hij Danny's nieuwe skateboard kan afpakken. Ryder en de pups racen om burgemeester Goodway's Glow-in-the-Dark feest te redden.
nl
06:40
PAW Patrol
Meneer Wingnut heeft een machine gebouwd die Boer Al moet helpen met het oogsten van de amandelen. Maar de oogstmachine slaat op hol en richt verwoesting aan in Avonturenbaai. Boer Al droomt dat zijn dieren de boerderij overnemen.
nl
07:10
PAW Patrol
Het is de dag van de verkiezingen en de inwoners van Avonturenbaai mogen stemmen wie ze als burgemeester willen. Er lekt gom uit een boom in de jungle waar de aapjes kauwgombellen van blazen. Totdat ze mee worden genomen door de wind.
nl
07:35
Rubble & Crew
De ploeg gaat over op schoonmaak wanneer de bouw van Café Carl's nieuwe popcornrestaurant uit de hand loopt. Een zeepongeluk veroorzaakt een glibberige chaos. De crew schiet te hulp.
nl
07:55
Rubble & Crew
Lucas en Lily delen limonade uit. Die is zo lekker dat ze die aan iedereen in Bouwerdam willen geven. De crew ziet hoe Knager een drukke weg oversteekt. Om het veiliger te maken, bouwen ze een brug.
nl
08:20
DORA
Dora laat de tweeling een muziekdoosje zien met een ballerina die tot leven komt. De laarsjes van de ballerina lopen weg en moeten teruggehaald worden. De zon gaat niet onder, want je kunt pas gaan slapen als Dora haar kussenwolk heeft gevonden.
nl
08:45
Blaze en de Monsterwielen
Een dief steelt alle lichtjes uit Axle City. Blaze doet alles om de dief te vinden en maakt hierbij gebruik van speciale lichtjes.
nl
09:10
Deer Squad
Het Grote Bosfeest komt eraan, en Kai heeft daarvoor een reuzenrad gebouwd. Maar die is nog niet helemaal klaar. Meneer Staal biedt aan om Kai te helpen. Bobbi en Ian geven een concert. Mevrouw Flufpot wil hen meenemen op een wereldtournee.
nl
09:33
Peppa Pig
Opa Big en Opa Konijn gaan samen met de boot op reis om te vissen. Het gaat mis, en ze blijven achter op een onbewoond eiland. Kapitein Papa Hond is nu de enige die hen kan redden.
nl
09:37
Peppa Pig
Nadat ze het lavendelparfum van Oma Big heeft geroken, is Peppa helemaal in de ban van geuren. Peppa experimenteert met de bloemen in de tuin, om haar eigen speciale parfum te creëren.
nl
09:42
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.
nl
09:46
Peppa Pig
Goudje de Goudvis voelt zich een beetje eenzaam, dus neemt Peppa haar mee naar het aquarium. Met zoveel verschillende vissen kan Peppa vast een nieuw speelmaatje vinden voor Goudje.
nl
09:50
Peppa Pig
Het is een mooie dag, maar Peppa, George en opa Big zitten binnen naar een autorace op televisie te kijken. Oma Big jaagt ze allemaal naar buiten om van de zon te genieten. Geïnspireerd door de race, bouwt opa Big een racewagen voor George.
nl
10:00
De avonturen van Paddington
Mevrouw Brown heeft totaal geen inspiratie voor een schilderij, dus schiet Paddington te hulp, ook al blijkt dat niet eenvoudig. Jonathan en Paddington vinden een stel scherven begraven in de tuin, maar wat is het geweest?
nl
10:20
De familie Barbapapa
Barbapapa gaat met het hele gezin terug naar waar ze geboren zijn. Hun oude boom is er slecht aan toe. Ze nemen hem mee naar hun nieuwe plek. Het is de verjaardag van de Barbakinderen.
nl
10:45
De familie Barbapapa
Barbaborre raakt gewond en moet rust houden. Hij kan even niet van vorm veranderen.
nl
10:57
Peppa Pig
Peppa en George vinden kikkers, wormen en vlinders in de tuin van Oma Big en Opa Big, en spelen ermee. Daarna springen ze in modderpoelen.
nl
11:02
Peppa Pig
Peppa en George maken iedereen aan het lachen als ze zich verkleden als Mama Big en Papa Big.
nl
11:06
Peppa Pig
Peppa raakt haar schoenen kwijt. Ze krijg nieuwe, rode schoenen. Ze is er zo blij mee dat ze ze niet meer uit wil doen.
nl
11:11
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.
nl
11:15
Peppa Pig
Mama Big is jarig en Peppa, George en Papa Big gaan haar verrassen. Mama Big is hartstikke blij wanneer ze haar cadeau uitpakt.
nl
11:25
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ willen met hun nieuwe vriend Roarian, de vliegende leeuw, spelen. Hij verliest echter zijn amgische zonnesteen, waardoor hij in een standbeeld verandert. Blaze en AJ moeten hem zoeken.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Oma Ninja is snipverkouden. Blaze en AJ gaan samen met Zwarte Band op zoek naar de ingrediënten van Ninjasoep. Daar knapt oma vast van op.
nl
12:10
Deer Squad
De high-tech pruik van Sir Steel werkt niet goed. Lady Fluffpot moet gered worden.
nl
12:35
Deer Squad
Jade's eerste logeerpartijtje blijkt een spannende aangelegenheid te zijn. Sir Steel ontdekt dat hij niet is uitgenodigd voor het feestje van Lady Fluffpot, maar de Deer Squad wel.
nl
13:00
Baby Shark's grote show
Als Goldie in de put zit, besluiten Baby en z'n vriendjes een musical op te voeren om ervoor te zorgen dat ze weer kan schitteren. Als de taart van oma vlak voor de bakwedstrijd verdwijnt, schieten detective Baby Shark en William Watson te hulp.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
Als William het zeevarkentje Bubby adopteert, zorgt het voor meer problemen dan vooraf gedacht.
nl
13:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger laat Katie op zijn kittens passen als per ongeluk het alarmsysteem afgaat. Wanneer Humdinger een van de eerste uitvindingen van Ryder steelt, een vliegmachine, moet hij gered worden van een uit de hand gelopen vlucht.
nl
14:00
PAW Patrol
De Paw Patrol zoekt naar Julia, Julius en een flamingo wanneer die vermist raken voor een danswedstrijd. De Paw Patrol schiet te hulp als burgemeester Goodway en haar nichtje Julia vast komen te zitten op een rondrijdend kunstvoorwerp.
nl
14:25
Rubble & Crew
Opa leest tijdens theetijd graag voor onder een grote boom. De pups bouwen een combinatie van een bibliotheek en een theehuis. De crew bouwt een dansvloer voor de Bouwerdam Partnerboogie.
nl
14:50
DORA
Dora en Boots vinden een schattige kleine baby axolotl. Ze moeten hem thuisbrengen, maar hij dwaalt de hele tijd af. De Grote Rode Kip zit vast in een zwevende bubbel en koerst recht op een vulkaan af. Dora moet de lucht in om hem te redden.
nl
15:10
De avonturen van Paddington
Meneer Curry wil Paddington niet meer in zijn huis hebben, maar dan wordt Paddington per ongeluk bij meneer Curry bezorgd. Judy heeft moeite met het vinden van een onderwerp voor haar huiswerk, totdat ze zich laat inspireren door Paddington.
nl
15:35
De Kleine Chef Show
Kleine Chef organiseert een filmavond voor vrienden en verandert zijn stronk in een popcorn machine. Kleine Chef maakt bananen toast maar nadat hij zijn perfecte banaan plet, moet hij een nieuwe maaltijd maken.
nl
16:00
De familie Barbapapa
De Barbapapa's bouwen een raket om naar Mars te gaan. Barbaborre heeft bonen meegenomen.
nl
16:20
Deer Squad
Meneer Staal neemt Bobbi's taak over als dierentolk met behulp van zijn dierenvertaler. Meneer Staal wil de Platinumstad bloemenshow winnen en creëert superzaad dat de stad in een enorm doolhof verandert.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Robot Blaze gaat op pad om een klein konijntje te redden. Het konijntje zit op een smeltende ijsschots en kan geen kant op.
nl
17:10
PAW Patrol
Als een hevige regenbui een stoepkrijttekening weg lijkt te gaan spoelen, probeert Alex met de Mini Patrol het werk te redden. Boer Al heeft een bijzondere aardappel gekweekt die gefotografeerd zal worden voor een speciaal groentenboek.
nl
17:35
PAW Patrol
Het broertje van Grote Harige valt in een gat en de pups moeten hem zien te redden. Danny gaat bergklimmen, maar wanneer het gevaarlijk wordt, moeten de pups in actie komen om hem te helpen.
nl
18:00
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger wil de eerste prijs winnen bij de zandsculptuurwedstrijd door vals te spelen.
nl
18:10
Rubble & Crew
Mix en Motor's favoriete tv-ster speelt in een nieuwe film in Builder Cove. De pups moeten een bioscoop bouwen om hem te bekijken. Opa vertelt de pups over een begraven schat. Ze ontdekken dat de sleutel tot het vinden van deze schat teamwork is.
nl
18:35
DORA
Oma laat Dora haar fotoalbum met vogels zien, met één lege pagina: de Kwieketoe. Dora belooft deze te vinden om het album compleet te maken. Dora en Boots helpen de kleine papegaai Lorito, maar hij blijft Boots maar nadoen.
nl
19:00
Baby Shark's grote show
Goldie's toneelstuk wordt gesaboteerd door een gemaskerde schurk. Vigo heeft een nieuwe uitvinding waarmee hij de stad wil overnemen. Maar om hem werkend te krijgen moet hij eerst meedoen aan een quiz.
nl
19:20
PAW Patrol
Burgemeester Goodway gaat met de pups mee naar de jungle. Boer Al moet zijn maïs in de silo opslaan, zodat de vogels er niet bij kunnen. Helaas breekt het dak af en moet de Paw Patrol snel komen om te helpen.
nl
19:45
PAW Patrol
Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen, maar moeten schuilen. Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.
nl
20:10
PAW Patrol
Durfal Danny X heeft de afstandbediening van zijn drone opgevoerd, waardoor hij per ongeluk niet alleen zijn drone bestuurt. Burgemeester Humdinger zorgt ervoor dat Rocky vast komt te zitten op een eiland.
nl
20:35
PAW Patrol
De koekoeksklok van Jakes familie valt van de berg af, en Chickaletta zit erin vast. In de tuin van Ms. Marjorie verschijnen steeds mysterieuze kuilen.
nl
21:00
Rubble & Crew
Rubble en de crew helpen met een parkeerprobleem wanneer IJsco Carl een nieuwe machine voor ijs heeft gebouwd. De crew zou gaan kamperen, maar Rubble is erg bang in het donker. De crew bouwt sterren en een maan om alles te verlichten.
nl
21:25
Rubble & Crew
De crew bouwt een varkensstal. De crew bouwt een nieuwe startbaan voor de luchthaven.
nl
21:45
DORA
Dora laat de tweeling een muziekdoosje zien met een ballerina die tot leven komt. De laarsjes van de ballerina lopen weg en moeten teruggehaald worden. De zon gaat niet onder, want je kunt pas gaan slapen als Dora haar kussenwolk heeft gevonden.
nl
22:10
Deer Squad
Als de bijen in nood zijn komt Bobbi in actie. Bijen zijn belangrijk en zonder hen zijn er geen bloemen, geen fruit en ook geen kakiflappen. Kai gaat op de eendenkuikens passen maar komt in de problemen als hij die taak overlaat aan Robo-Eend.
nl
22:35
PAW Patrol
Rubble past op de katjes van Burgemeester Humdinger. Maar door een speciale super shampoo wordt hun vacht zo fluffig dat ze wegwaaien. Marshall droomt dat hij door een laserstraal geraakt wordt waardoor hij zo klein wordt als en mier.
nl
23:00
PAW Patrol
Het is heet in de Avonturenbaai en iedereen wil ijs. Helaas is alles op en de levering is laat. Kaptein Turbot en Francois strijden tegen elkaar in een wedstrijd zakspringen.
nl
23:20
De familie Barbapapa
Een paar Barbakinderen ontdekken grotschilderingen. Barbabientje vertelt over hun voorouders, de grot-Barbapapa's. De kinderen willen in de woonkamer slapen en zijn bang voor monsters.
nl
23:45
De familie Barbapapa
Barbabella past op en kookt het eten, zodat Barbapapa en Barbamama een avondje weg kunnen. Bali heeft vier kittens gekregen. Barbabella is dol op ze en voelt zich erg verantwoordelijk.
nl

ТВ водич - понедељак, 13.05.2024.

00:05
De familie Barbapapa
Meneer Strikt komt op bezoek bij de Barbapapa's met de tweeling Leon en Loeloe. De kinderen organiseren een speurtocht voor de tweeling en vermaken zich prima in de buitenlucht.
nl
00:20
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan naar het museum. Peppa stelt zich voor dat ze de koningin is in de Koninklijke Zaal. George stelt zich voor dat hij een dinosaurus is in de Dinosauruszaal.
nl
00:24
Peppa Pig
Het is een superhete dag en alle modderplassen zijn opgedroogd. Daarom spelen Peppa en George in het pierenbad.
nl
00:29
Peppa Pig
Peppa en George gaan op bezoek bij hun nicht Chloé. Ze geven een poppenkastvoorstelling over een varken dat vaak snurkt. Papa Big en Oom Big missen de voorstelling omdat ze het te druk hebben met snurken.
nl
00:33
Peppa Pig
Peppa zegt tegen Papa Big dat hij veel moet bewegen, omdat hij een beetje dik is. Papa Big vindt het vreselijk dat je elke dag moet bewegen om fit te worden.
nl
00:40
Peppa Pig
Peppa en George moeten hun slaapkamer opruimen. Na een uitbarsting van schoonmaakwoede is de kamer netjes. Helaas blijft hij dat niet lang.
nl
00:44
Peppa Pig
Papa Big hangt zijn schone voetbalshirt op om te drogen, maar Peppa, George en mama maken het weer vies met modder. Ze stoppen het in de was samen met Peppa's rode jurk, wat ervoor zorgt dat papa's shirt roze wordt.
nl
00:48
Peppa Pig
Peppa en George maken een boottocht met Opa Big, maar moeten hulp vinden wanneer hun boot vastloopt. Ze sturen Polly Papegaai op pad, die Oma Big en Opa Hond haalt om de groep te redden.
nl
00:53
Peppa Pig
Eline Ezel, Peppa's vriendinnetje uit Frankrijk, komt op bezoek bij familie Big. Ze wil graag beter Nederlands leren. Peppa neemt Eline mee naar school, waar ze haar het 'Bing Bong' lied leren.
nl
00:57
Peppa Pig
Mama Big helpt een dagje bij de brandweerkazerne van Mejuffrouw Konijn. Ze wordt opgeroepen om de brand te blussen, die Papa Big heeft veroorzaakt met een uit de hand gelopen barbecue.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
De vrienden van Boeboe willen met hem spelen, maar hij is bang dat hij zijn nieuwe broek vies maakt.
nl
01:10
Anna en haar vrienden
Al haar vrienden vragen Anna om hulp, maar ze kan niet overal tegelijkertijd zijn.
nl
01:15
PAW Patrol
Tijdens het Paasfestival in Avonturenbaai gaat een goedbedoelde goocheltruc helemaal mis, waardoor wilde konijnen het festival overnemen. De pups doen er alles aan om de konijnen tegen te houden.
nl
01:30
PAW Patrol
Er komen zeeschildpadjes uit, maar die moeten de weg oversteken om de zee te bereiken. De Paw Patrol komt ze redden. Er is een babywalvis aangespoeld. De Paw Patrol moet er voor zorgen dat de walvis weer met zijn moeder herenigd kan worden.
nl
01:50
PAW Patrol
Een katje drijft op een speelgoedbootje richting de zee! Gelukkig zien Rubble en Chase het en kan de Paw Patrol het katje redden. Door stenen op het spoor staat er een trein vast.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Wanneer Starla, de vriendelijke cowgirl-truck, één van haar zuigers verliest, gaan Blaze en AJ ernaar op zoek. Ze zullen zich moeten haasten voordat Crusher 'm vindt.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Gabby is de monteur waar alle Monster Machines op rekenen, maar Crusher steelt haar gereedschap. Blaze moet haar helpen het weer terug te krijgen.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
De Sharks moeten Woeste Willem helpen bij het terugvinden van zijn discobal zodat hij een feest kan geven. Hank neemt per ongeluk een schat mee uit het gemeentehuis. Hij wil daarna zijn fout graag herstellen.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Wanneer Baby en zijn vrienden worden gevraagd om op te treden op een muziekfestival, kunnen ze niet beslissen welk genre liedje ze moeten spelen. Detective Baby Shark en William Watson lossen een krabachtig mysterie op.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Opa en Oma besluiten om elkaar opnieuw het jawoord te geven en Baby laat zich door de gebeurtenissen flink meeslepen. Baby gaat op zoek naar zijn superkracht als Mama haar krachten aan hem laten zien.
nl
03:50
Deer Squad
Wanneer er een ijsbergboot aan de kust opduikt, worden de stad en het bos plotseling overspoeld met problematische pinguïns. Wanneer de Deer Squad gescheiden geraken in de kristallen grotten, moeten ze samenwerken om veilig naar buiten te komen.
nl
04:15
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger speelt vals om de burgemeesterwedstrijd te kunnen winnen. Ryder gaat op zoek naar de verborgen buit van Wilde Wilbur die ergens in de bergen ligt.
nl
04:35
PAW Patrol
Wally Walrus verschijnt niet op een feest en de Paw Patrol gaat naar hem op zoek. Kapitein Turbot en Francois vinden een bot van een T-rex, maar de klif stort in.
nl
04:55
PAW Patrol
De boot van kapitein Turbot en Francois raakt een rots en begint snel te zinken.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Jonathan heeft de kist met zomerspelletjes tevoorschijn gehaald en iedereen heeft zin in gezellig een wedstrijdje doen, behalve meneer Brown. Mevrouw Brown wil heel graag gaan kamperen en heeft een oude camper op de kop getikt.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Het dak van het verenigingsgebouw moet worden opgeknapt, maar daar is geen geld voor. De oude radio van meneer Gruber kan allerlei signalen ontvangen, misschien zelfs wel buitenaardse.
nl
06:00
PAW Patrol
Skye en Rocky gaan voor het eerst kamperen. Maar Chickaletta komt vast te zitten in een kloof.
nl
06:15
PAW Patrol
Rocky en Burgemeester Humdinger komen vast te zitten in een huis van karton. Om te kunnen ontsnappen moeten ze verschillende puzzels oplossen. Toerende Travis gaat op zoek naar Grootbek Eiland, en Skye helpt hem een handje.
nl
06:40
PAW Patrol
Een danswedstrijd gaat mis wanneer een drijvende dansvloer de deelnemers meesleurt. De pups onderzoeken een mysterie in een onderwatermuseum en ontdekken een octopus die terug wil naar de oceaan.
nl
07:00
PAW Patrol
Toerende Travis wil naar Mars reizen, maar hij belandt op de zuidpool. Alex, Meneer Porter en de pups reizen naar de jungle om Carlos en Tracker te helpen met het tellen van baby papagaaien.
nl
07:25
Rubble & Crew
De Pups krijgen bezoek van hun grote held, Hank Hammer, terwijl ze aan het werk zijn. Ze zijn hier flink door verrast. Kaptein Turbot heeft een grote verrassing voor burgemeester Greatway in petto.
nl
07:50
Rubble & Crew
Wanneer plotseling het standbeeld uit de stad verdwijnt, zetten Chase, Rubble en Crew zich in om het ontbrekende beeld te vinden. Ze bouwen een gloednieuw Science Center om het mysterie op te lossen.
nl
08:15
DORA
Dora, Boots en Benny trekken dwars door het regenwoud om een grote, speciale taart te bezorgen bij Benny's oma. Dora en het Fiësta Trio onderzoeken een hard, vreemd geluid, dat ervoor heeft gezorgd dat ze hun instrumenten zijn kwijtgeraakt.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Starla vinden een kaart die leidt naar de legendarische Bouncing Bull-racebaan. Ze besluiten samen op zoek te gaan naar deze baan.
nl
09:05
Deer Squad
Iedereen in Middenbos schrikt zich een hoedje wanneer er ineens een fontein opduikt in het Kristalmeer. Meneer Staal is jaloers dat hij niet uitgenodigd is voor een discofeestje. Hij zint op wraak, maar dat loopt weer helemaal uit de hand.
nl
09:29
Peppa Pig
Wanneer Opa Big een tent in zijn achtertuin opzet, lijkt dit Peppa en haar vrienden de perfecte plek om een circus te beginnen. Met Peppa als circusdirecteur kan de show van start gaan.
nl
09:34
Peppa Pig
Pappa Big kijkt ernaar uit om samen met Peppa en George de visvijver te bezoeken waar hij vroeger, toen hij een nog een kleine big was, veel kwam. Maar sindsdien zijn er een aantal dingen veranderd.
nl
09:38
Peppa Pig
Mama Big laat Peppa en haar vriendin Suzy Schaap wat oude foto's zien van toen ze nog baby's waren. Peppa en Suzy kunnen zich niet herinneren dat ze zo jong waren, maar ze zijn blij te zien dat ze altijd beste vrienden zijn geweest.
nl
09:43
Peppa Pig
Peppa en haar vrienden zijn op Snowy Mountain om te leren skiën. Hun lerares, Madame Gazelle, is erg goed en was ooit wereldkampioen, maar uiteindelijk is het Mama Big die indruk maakt op iedereen.
nl
09:50
Peppa Pig
Het regent en Peppa is verdrietig dat ze niet buiten kan spelen. Maar als de regen stopt kan ze, samen met George, één van hun lievelingsspelletjes doen: in modderplassen springen. Als Papa Big en Mama Big ook meedoen, wordt het wel heel modderig.
nl
09:55
De avonturen van Paddington
Iedereen heeft een hobby, behalve Paddington. Maar hij is vastbesloten daar verandering in te brengen. Paddington plakt per ongeluk een zeer waardevolle postzegel op een brief naar tante Lucy. Tja, zie die maar weer uit de brievenbus te krijgen.
nl
10:20
De familie Barbapapa
De Barbapapa's bouwen een raket om naar Mars te gaan. Barbaborre heeft bonen meegenomen.
nl
10:40
De familie Barbapapa
Barbaborre heeft geen geduld. Tijdens het spelen kan hij daarom niet wachten op de anderen en verandert hij steeds het spel.
nl
10:54
Peppa Pig
Een van Peppa's tanden valt uit haar mond, dus legt ze hem onder haar kussen voor de Tandenfee. Ze vreest echter dat de Tandenfee niet zo aardig is.
nl
10:59
Peppa Pig
De auto gaat kapot. Peppa en haar familie huren een andere, maar die doet heel raar.
nl
11:03
Peppa Pig
Opa Big verstopt wat schatten in zijn tuin. Als Peppa en George komen, moeten die ze zoeken met een speciale schatkaart.
nl
11:08
Peppa Pig
Peppa heeft waterpokken. Daarom komt dokter Brown langs. Ze moet in bed blijven tot ze beter is.
nl
11:10
Peppa Pig
Het sneeuwt, en Peppa en George gaan buiten spelen. Ze maken sneeuwballen en een sneeuwpop, en zien hun voetstappen in de sneeuw.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ bezoeken het kasteel. De koning heeft een nieuw huisdier dat hij graag wil laten zien, een draakje. Maar dan gaat er iets mis. Blaze en AJ moeten, samen met het draakje Zwiep, de koning zien te redden.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ vinden in de woestijn een lamp met daarin een wensgeest. Ze mogen een wens doen. Maar dan verliest de geest de wensstenen waarmee hij wensen uit kan laten komen. Blaze en AJ gaan samen met hem op zoek.
nl
12:10
Deer Squad
Professor Scratch bouwt een robot. Steel en Lady Fluffpot voeren een toneelstuk op.
nl
12:35
Deer Squad
Stu en Safia nemen een videoclip op. Rammy wordt uitgenodigd op Frost Mountain om Jade te zien.
nl
13:00
Baby Shark's grote show
De Sharks nemen deel aan de spelshow "Sink or Swim" waar ze de strijd aangaan met de Fishes.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
Baby William en Goldie helpen een Getijdenrijk-acteur zijn liefde voor acteren te hervinden.
nl
13:35
PAW Patrol
Wanneer burgemeester Goodway en Chickaletta vast komen te zitten, moet de Paw Patrol ze komen redden. Wanneer burgemeester Humdingers moeder Helga en de nepbeker van haar zoon verliest, moet de Paw Patrol haar en de beker redden.
nl
13:55
PAW Patrol
De Paw Patrol moet meneer Porter redden en een struisvogelgezin herenigen, voordat de grote vogels in de problemen komen. Tijdens de modeshow van burgemeester Goodway moeten de pups boer Al en burgemeester Humdinger redden.
nl
14:20
Rubble & Crew
Lucas en Lily delen limonade uit. Die is zo lekker dat ze die aan iedereen in Bouwerdam willen geven. De crew ziet hoe Knager een drukke weg oversteekt. Om het veiliger te maken, bouwen ze een brug.
nl
14:45
DORA
Ale vraagt Dora om hulp. Hun boom is uitgedroogd, dus is het aan Dora om het regenboogwater te vinden. Op een superhete dag wil iedereen ijsjes, maar Olga's ijscokar zit vast. Dora gaat haar redden en zorgt dat iedereen ijs krijgt.
nl
15:10
De avonturen van Paddington
Mevrouw Brown is jarig, maar dat is meneer Brown vergeten. En dus stelt Paddington voor om een verrassingfeestje te organiseren. Judy heeft geen zin in vioolles en daardoor leert Paddington alles over leugentjes om bestwil, en vioolspelen.
nl
15:30
De Kleine Chef Show
Kleine Chef maakt ijsjes en kan niet wachten tot ze bevroren zijn. Kleine Chef maakt roze limonade.
nl
15:55
De familie Barbapapa
Een jonge olifant ontsnapt uit een wagen en wordt gevonden door de Barbakinderen. Zij willen hem in huis nemen en noemen hem Boris. Barbabee ontdekt dat Boris, de olifant, verlangt naar Afrika, waar hij oorspronkelijk vandaan komt.
nl
16:20
Deer Squad
Als de Slijmmachine van Meneer Staal op hol slaat is het aan Bobbi om met de Deer Squad Reddingsracer de stad te redden. De Deer Squad heeft de griep dus grijpt Meneer Staal zijn kans om zelf een superheld te worden met chaos tot gevolg.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Crusher bakt overheerlijke gehaktballen met een bijzonder ingrediënt: groeikruid. Wanneer Crusher met het kruid morst zorgt dat echter voor ontzettend grote problemen.
nl
17:10
PAW Patrol
Burgemeester Goodway droomt dat ze naar het mysterieuze Cluck Cluck Island is gereisd, een heel vreemd land waar Chickaletta royalty is. Reizende ballon van Travis raakt verstrikt in de Bot.
nl
17:35
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger heeft een nieuw apparaat, de Troep-dinger 3000. De Prinses komt op bezoek in Avonturenbaai en Burgemeester Goodway heeft een speciaal cadeau besteld.
nl
17:45
PAW Patrol
Alex verliest zijn tand en de Paw Patrol moet de tand opsporen voordat de tandenfee langs komt.
nl
17:55
Rubble & Crew
De pups bouwen een dinosaurusmuseum nadat ze een hele hoop dinosaurusbotten hebben gevonden. Omar de postbode breekt zijn voet waarna het moeilijk wordt om de post rond te brengen.
nl
18:20
DORA
Dora en Boots moeten de Grote Rode Kip wakker maken want hij drijft af naar een waterval. Dora en haar vrienden moeten raadseltjes oplossen om een geheimzinig cadeau open te maken.
nl
18:45
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
18:55
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
19:10
PAW Patrol
Meneer Porter en Alex gaan kamperen op een tropisch eiland. Als het weer plotseling omslaat, moet de Paw Patrol hen komen redden. Meneer Porter heeft zijn beroemde bruisaugurken gemaakt en bezorgt ze door heel Avonturenbaai.
nl
19:35
PAW Patrol
Boerin Yumi heeft een robot die helpt met de maïsoogst. Dat werkt fantastisch, totdat Chickaletta in de machine stapt. Danny draagt als mascotte voor het Avonturenbaai basketbalteam een vogelpak. Twee adelaars denken dat hij een echte vogel is.
nl
19:55
PAW Patrol
Avonturenbaai wil het wereldrecord voor hoogste pizzatoren breken. Maar Burgemeester Humdinger wil dat natuurlijk ook. Ace is jarig en de pups bouwen een mooi verjaardagscadeau voor haar. Burgemeester Humdinger wil het cadeau zelf hebben.
nl
20:25
PAW Patrol
Drie pinguins zijn op een afgedreven ijsschots in de jungle terecht gekomen. Maar daar is het veel te warm voor hen. Danny moet op de vuurtoren letten, maar als hij wil gaan stunten, gaat het vuurtorenlicht uit.
nl
20:50
Rubble & Crew
Helaas heeft de favoriete oude eik van Parkwachter Roos dorre takken. Rubble en de crew maken er een boomhut van waarin de kinderen toch kunnen klimmen. Boerin Zoë heeft nieuwe dieren: kippen. De crew gaat een kippenvoerbak bouwen.
nl
21:10
Rubble & Crew
Het plan van de pups om plonsparken te bouwen kan misschien geen doorgang vinden. Ze zullen nu iets nieuws moeten bedenken om de stad te laten afkoelen. Ze bouwen aan een verrassingsspeelkamer.
nl
21:35
DORA
Boots moet een nieuwe dans leren voordat hij naar Isa's feestje mag. Dora leidt iedereen naar het Tricky Trappy Forest om de magische noot van een Tico terug te vinden.
nl
22:00
Deer Squad
Lola probeert een dag als parkwachter door te brengen, maar het gaat niet helemaal zoals gepland. Don Ståls poging om Centralskoven schoon te maken met een gigantische zeepmachine veroorzaakt een enorme nachtmerrie.
nl
22:25
PAW Patrol
Het alienkindje laat een ruimtesteen achter bij de pups. Maar deze steen kan lopen en praten. Burgemeester Goodway gaat kamperen en burgemeester Humdinger neemt stiekem haar werk over.
nl
22:50
PAW Patrol
Katie en Cali gaan bij Everest logeren, maar Cali vind het niet zo leuk en loopt weg. Er staat een harde westenwind en Durfal Danny X gaat kitesurfen. De wind blaast hem alle kanten op.
nl