Nick Jr.

Nick Jr.

Nick Jr. staat voor leerzame en geweldloze televisie voor kinderen van 3 tot 5 jaar. Op een originele manier komen kinderen bij Nick Jr. in contact met taal en rekenen en leren ze sociale vaardigheden.

Netherlands

ТВ водич - понедељак, 20.05.2024.

00:05
De familie Barbapapa
De Barbapapa besluiten tarwe te verbouwen en vervolgens het meel te malen en het brood te bereiden. Tijdens de hele kweekcyclus halen kinderen grappen en schermutselingen uit, waarmee ze het geduld van hun ouders op de proef stellen.
nl
00:18
Peppa Pig
Het is sportdag en Peppa vindt dat ze minstens 1 beker moet winnen, omdat ze overal heel goed in is. Ze vergeet echter dat ze zoiets niet alleen moet zeggen, maar vooral moet doen. Uiteindelijk blijkt meedoen belangrijker dan winnen.
nl
00:23
Peppa Pig
De auto van Peppa heeft geen benzine meer. Gelukkig is de garage van opa Hond in de buurt. Dan gaat er ineens iets mis met de nieuwe wasstraat en komt Papa big helpen.
nl
00:28
Peppa Pig
Peppa wint een tocht in de luchtballon van mevrouw Konijn en de hele familie gaat mee. Peppa laat Teddy vallen, maar Papa Big redt hem. Dan komen ze echter vast te zitten in een boom.
nl
00:32
Peppa Pig
Peppa en George springen graag in modderige plassen, zelfs als het regent, maar als George zijn regenhoed afdoet, wordt hij verkouden. Na veel rust en wat warme melk en honing, begint George zich veel beter te voelen.
nl
00:35
Peppa Pig
Peppa's vriendje Pedro draagt een bril. Peppa vermoedt dat ze ook een bril nodig zal hebben. Peppa mag naar de opticien om te kijken of dat inderdaad zo is.
nl
00:43
Peppa Pig
Mevrouw Zebra leert Peppa en de kinderen hoe ze een echt theeservies van klei kunnen maken.
nl
00:48
Peppa Pig
Mummy Pig, Peppa en George hebben van de werkpapieren van Daddy Pig papieren vliegtuigjes gemaakt.
nl
00:53
Peppa Pig
Het is Kerstmis en de kinderen bezoeken de Kerstman om hem te vertellen wat ze willen.
nl
00:57
Peppa Pig
Suzy en Peppa beginnen een geheime club, gaan op geheime missies en doen geheime dingen.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
De vlieger van Anna en Froga komt vast te zitten in een boom. Anna en Froga rennen naar Ron om hulp, maar wanneer de drie terugkeren bij de appelboom, zijn hun vlieger en alle appels verdwenen.
nl
01:10
Anna en haar vrienden
Anna en haar vrienden besluiten een dutje te doen voor hun nachtelijke pyjamafeestje. Niemand weet echter wat de beste manier is om overdag in slaap te vallen. Ze pakken het elk op hun eigen manier aan.
nl
01:15
PAW Patrol
De trein 'Dizzy Dust Express' blijkt rond te rijden terwijl er niemand aan boord is. De Paw Patrol moet de op hol geslagen trein zien te stoppen en de vermiste passagiers terugvinden.
nl
01:30
PAW Patrol
Rubble doet alsof hij een superpup is maar raakt daardoor in de problemen. Ryder en de Paw Patrol moeten Rubble helpen. Wanneer Ryder's robotpup op hol slaat veroorzaakt hij chaos in het stadje. Paw Patrol en Ryder moeten hem vinden.
nl
01:50
PAW Patrol
Een aap is ontsnapt uit zijn kooi van een trein. Ryder en de Paw Patrol raken in een achtervolging door heel de stad. Ryder en de Paw Patrol redden een baby uil en brengen hem terug naar zijn moeder.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Starla vinden een enorme groep koeien in de woestijn. Ze besluiten de koeien terug te leiden naar Starla's boerderij.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Tijdens de een-tegen-een race tussen Blaze en Crusher, besluit Crusher vals te spelen. AJ weet echter zijn vriend te redden terwijl hij allerlei obstakels overwint.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
Als een potje koraalkegelen uit de hand loopt, moet Baby zijn haaienkracht leren beheersen. Als Bentley Barracuda dreigt om Zoutjes winkel van het stadsplein te verwijderen, besluit Baby zijn stem te laten horen.
nl
03:20
Baby Shark's grote show
Baby Shark en zijn beste vriend William beleven samen allerlei spannende avonturen in hun onderwaterstad Carnivore Cove.
nl
03:30
Baby Shark's grote show
Baby Shark probeert William de beste vissenvriendjesdag ooit te bezorgen. Vola's skateboard raakt vermist vlak voor een groot evenement. Detective Baby Shark en William Watson gaan de zaak onderzoeken.
nl
03:50
Deer Squad
De tweeling houdt hun verjaardagsfeestje in de Diep-Hert-Duiker. Er ontstaat een probleem wanneer de tweeling zich verstopt in de onderzeeër. De tweeling heeft een superleuke dag omdat Trickalien de Vorstberg heeft veranderd in een bobsleebaan.
nl
04:15
PAW Patrol
Yumi's groenten worden gigantisch, omdat ze te veel voedingsstoffen hebben gekregen. Er valt een knuffel uit een ruimteschip. De Paw Patrol maakt een boodschap voor de buitenaardse wezens.
nl
04:35
PAW Patrol
De pups zijn op zoek naar baaibessen voor Jake, maar doordat ze een stinkdier tegenkomen loopt de zoektocht net wat anders. Everest en Jake vinden een babywalvis die vast zit. De Paw Patrol vliegt te hulp met de Lucht Patroller.
nl
04:55
PAW Patrol
Kaptein Turbot en Francois gaan op zoek naar een zeldzaam albino aapje, maar stranden op Vulkaaneiland. De Paw Patrol moet burgemeester Goodway helpen wanneer het misgaat tijdens zijn eerste vliegles.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Het is tijd voor de jaarlijkse funrun in Windsor Gardens Park, maar Paddington is niet erg fit. Jonathan, Judy en Paddington breken per ongeluk de geliefde schommelstoel van mevrouw Bird.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington probeert erachter te komen wie de in de prijzen gevallen reusachtige pompoen van Mr. Curry heeft gestolen. Meneer Gruber leert Paddington hoe je moet schaatsen voor de ijsdisco.
nl
06:00
PAW Patrol
De boot van kapitein Turbot en Francois raakt een rots en begint snel te zinken.
nl
06:15
PAW Patrol
De Paw Patrol moet meneer Porter redden en een struisvogelgezin herenigen, voordat de grote vogels in de problemen komen. Tijdens de modeshow van burgemeester Goodway moeten de pups boer Al en burgemeester Humdinger redden.
nl
06:40
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger steelt een jukebox zodat hij de hele dag een irritant liedje kan afspelen. Chase en Rubble sporen hem op zodat ze de platen kunnen redden. Een hongerige adelaar verpest de koorddansles van burgemeester Goodway.
nl
07:00
PAW Patrol
Als een hevige regenbui een stoepkrijttekening weg lijkt te gaan spoelen, probeert Alex met de Mini Patrol het werk te redden. Boer Al heeft een bijzondere aardappel gekweekt die gefotografeerd zal worden voor een speciaal groentenboek.
nl
07:25
Rubble & Crew
De pups willen hun vriend River helpen om een mooie foto te maken. De pups komen vast te zitten tijdens een wandeling. Rubble en zijn vriendjes slagen er echter in een oplossing te vinden.
nl
07:50
Rubble & Crew
Rubble en de pups bouwen net op tijd voor het Fietsfestival een grote fietsenwinkel. Wanneer Motor niet in bad wil voor de familiefoto, moeten Rubble en de pups een bouwkundige oplossing vinden.
nl
08:15
DORA
Dora en Boots vinden een schattige kleine baby axolotl. Ze moeten hem thuisbrengen, maar hij dwaalt de hele tijd af. De Grote Rode Kip zit vast in een zwevende bubbel en koerst recht op een vulkaan af. Dora moet de lucht in om hem te redden.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en Stripes veranderen in junglekatten om mee te doen aan het Animal Land Championship, maar daarvoor moeten ze een vals spelende cheetah verslaan.
nl
09:05
Deer Squad
Kai, Lola, Rammy en Bobbi zijn vier hertjes die in een bootvormig huis in het bos wonen. Wanneer ze in de buurt van elkaar zijn, kunnen ze in superheldenmodus gaan en hun krachten gebruiken om de dieren en mensen in het bos te beschermen.
nl
09:29
Peppa Pig
Eline Ezel, Peppa's vriendinnetje uit Frankrijk, komt op bezoek bij familie Big. Ze wil graag beter Nederlands leren. Peppa neemt Eline mee naar school, waar ze haar het 'Bing Bong' lied leren.
nl
09:34
Peppa Pig
Mama Big helpt een dagje bij de brandweerkazerne van Mejuffrouw Konijn. Ze wordt opgeroepen om de brand te blussen, die Papa Big heeft veroorzaakt met een uit de hand gelopen barbecue.
nl
09:39
Peppa Pig
Oma en opa Big komen op bezoek voor een etentje bij mama en papa Big. Peppa en George zijn te moe om te slapen, totdat ze een verhaaltje voorgelezen krijgen.
nl
09:43
Peppa Pig
Peppa neemt de 'Teddy van de klas' mee naar huis om samen verschillende avonturen te beleven, maar ze is bang dat hij het niet erg spannend zal vinden bij haar thuis.
nl
09:50
Peppa Pig
Henkie Hond is jarig en geeft een piratenfeestje. Samen met de hulp van Opa Hond en Opa Big, doen de kinderen mee aan een schattenjacht.
nl
09:55
De avonturen van Paddington
Paddington past op het hondje van Mateo, Lucky, maar Lucky luistert niet zo goed naar hem en met Hartjesdag wil Paddington iedereen een kaart geven om zijn waardering voor hen te tonen.
nl
10:20
De familie Barbapapa
De hele familie gaat naar de sneeuw en Barbaborre gaat een strijd aan met Barbabientje. Barbabenno heeft een robot gemaakt die zijn vloer schrobt, maar ook dol is op voetballen.
nl
10:40
De familie Barbapapa
De barbabies pikken een verdwaalde babyolifant op en verzorgen hem in het geheim. Ze vragen zich af hoe Barbapapa en Barbamama zullen reageren op de ontdekking van Boris.
nl
10:53
Peppa Pig
Peppa en George nemen voor ze naar bed gaan een bad en luisteren naar een verhaaltje van Papa. Als ze eindelijk slapen, kunnen Papa en Mama zich ontspannen.
nl
10:58
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan heerlijk lunchen bij Opa en Oma Big. Tenminste, dat is bedoeling, maar ze komen in een ellenlange file terecht waardoor zelfs binnendoor rijden niet helpt.
nl
11:03
Peppa Pig
Peppa en George gaan met Opa en Oma Big naar het strand en vinden daar getijdepoelen. Deze zijn helemaal niet zo zanderig als de normale stranden.
nl
11:07
Peppa Pig
Peppa en haar familie gaan picknicken en Peppa neemt Teddy mee. Ze delen de picknick met Meneer Zebra en Zoe Zebra en spelen daarna samen, maar als het tijd is om naar huis te gaan, vergeet Peppa Teddy mee te nemen.
nl
11:10
Peppa Pig
Er komt een nieuw meisje op school, ze heet Olivia Olifant en ze is een beetje verlegen. Maar bij Peppa en haar vriendjes zal dat gelukkig niet zo lang duren.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Axle City krijgt bezoek van een wasbeertje dat overal afval achterlaat. Blaze komt in actie als de recycletruck. Hij maakt de stad schoon en redt z'n vrienden voor de strijd tegen de wasbeer.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ vormen samen met Gabby het monteursteam. Ze gaan op pad om drie trucks te repareren.
nl
12:10
Deer Squad
De Deer Squad doet mee aan een huttenbouw wedstrijd. Kai's hut is uitzonderlijk mooi, totdat hij iets bedenkt om extra stemmen te winnen. Iedereen viert het Winterlicht-festival, behalve meneer Staal want hij heeft er juist een hekel aan.
nl
12:35
Deer Squad
Professor Schets ontwerpt voor Stu en Safia een robot-huisdier zodat ze kunnen leren hoe ze verantwoordelijkheid moeten nemen. De Bos Squad wil graag samen met de Deer Squad mee de ruimte in, maar eenmaal daar gebeuren er verrassende dingen.
nl
12:55
Baby Shark's grote show
Als een potje koraalkegelen uit de hand loopt, moet Baby zijn haaienkracht leren beheersen. Als Bentley Barracuda dreigt om Zoutjes winkel van het stadsplein te verwijderen, besluit Baby zijn stem te laten horen.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
Goldie voert een toneelstuk op over een grote skatevisboardlegende en geeft zichzelf de hoofdrol in het spektakel. Vola lijkt echter veel geschikter voor de rol te zijn en dat zorgt voor scheve gezichten.
nl
13:30
PAW Patrol
Kapitein Turbo's boot is vastgelopen tegen een rots. Er komt een sneeuwstorm aan, maar er moet nog veel fruit worden geplukt. Ryder en de Paw Patrol schieten te hulp.
nl
13:55
PAW Patrol
Er komen zeeschildpadjes uit, maar die moeten de weg oversteken om de zee te bereiken. De Paw Patrol komt ze redden. Er is een babywalvis aangespoeld. De Paw Patrol moet er voor zorgen dat de walvis weer met zijn moeder herenigd kan worden.
nl
14:20
Rubble & Crew
Rubble en zijn bouwvakkerpup-familie maken zich klaar om een brug te bouwen, maar ontdekken dat Speedmaster andere ideeën heeft. Rubble & crew moeten samenwerken om de boel te redden en een nieuwe, veilige brug naar Bouwerdam te bouwen.
nl
14:45
DORA
Dora en Boots moeten de Grote Rode Kip wakker maken want hij drijft af naar een waterval. Dora en haar vrienden moeten raadseltjes oplossen om een geheimzinig cadeau open te maken.
nl
15:05
De avonturen van Paddington
Mevrouw Potts mist het huis, dus Paddington besluit om een verrassend Chinees Nieuwjaarsfeest te houden en Mr. Brown is van plan de kinderen naar het circus te brengen, maar hij kan de kaartjes niet vinden.
nl
15:30
De Kleine Chef Show
Kleine Chef organiseert een filmavond voor vrienden en verandert zijn stronk in een popcorn machine. Kleine Chef maakt bananen toast maar nadat hij zijn perfecte banaan plet, moet hij een nieuwe maaltijd maken.
nl
15:55
De familie Barbapapa
Barbaborre wil liever de snack van Barbabee en Barbamama legt uit dat men vaak denkt dat het bij anderen beter is. De kinderen denken over wat ze later willen worden. Barbabee weet het nog niet en zorgt ondertussen voor allerlei dieren uit het bos.
nl
16:20
Deer Squad
Het nichtje en neefje van Sir Steel gaan op zoek naar goud aan het einde van de regenboog, en een nieuwe vriend voegt zich bij de Deer Squad. Sir Steel en Professor Scratch krijgen ruzie, dus Professor Scratch besluit te vertrekken.
nl
16:45
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ racen in de zee. Blaze transformeert in een onderzeeër en vaart langs gezonken schepen en koraalriffen om als eerste de finish te bereiken.
nl
17:10
PAW Patrol
Winnie Winnington gaat op zoek naar een kikker om mee te doen aan een kikkerspringwedstrijd en moet uiteindelijk worden gered in een moeras. De pups proberen zalm naar een oceaan te helpen en moeten ook Alex redden.
nl
17:35
PAW Patrol
Sid Swashbuckle doet zich voor als een legendarisch spook zodat hij Danny's nieuwe skateboard kan afpakken. Ryder en de pups racen om burgemeester Goodway's Glow-in-the-Dark feest te redden.
nl
17:55
PAW Patrol
Sweetie besluit de koets en paarden van de prinses te vorderen. Sid stuurt piraat Arrby erop af.
nl
18:05
Rubble & Crew
Opa leest tijdens theetijd graag voor onder een grote boom. De pups bouwen een combinatie van een bibliotheek en een theehuis. De crew bouwt een dansvloer voor de Bouwerdam Partnerboogie.
nl
18:35
DORA
Boots moet een nieuwe dans leren voordat hij naar Isa's feestje mag. Dora leidt iedereen naar het Tricky Trappy Forest om de magische noot van een Tico terug te vinden.
nl
19:00
Baby Shark's grote show
Hank is jaloers omdat hij de aandacht van zijn vader moet delen met zijn twee gloednieuwe stiefzusjes. Smoothiedag staat voor de deur en de vissenvriendjes maken zich op voor het spektakel.
nl
19:20
PAW Patrol
Burgemeester Humdinger heeft een nieuw apparaat, de Troep-dinger 3000. De Prinses komt op bezoek in Avonturenbaai en Burgemeester Goodway heeft een speciaal cadeau besteld.
nl
19:45
PAW Patrol
De pups gaan kamperen in de jungle, maar als het donker wordt, schrikken ze van een hard en eng geluid. Julia en Julius nemen hun klasdier mee naar Burgemeester Goodway, maar de hamster ontsnapt.
nl
20:10
PAW Patrol
Chickaletta en Roosterio vluchten weg van een kippenshow en komen vast te zitten bovenop een op hol geslagen drone. Als Bettina Jake's berg op klimt en in een sneeuwstorm terecht komt, is het aan de Paw Patrol om haar veilig naar beneden te brengen.
nl
20:35
PAW Patrol
Gehuld in een enorm konijn van chocolade wordt burgemeester Humdinger meegesleept door hongerige wasberen. Wanneer een goocheltruc misgaat, wordt het Avonturenbaai Paasfestival overspoeld door wilde konijnen.
nl
21:00
Rubble & Crew
Een bever laat de stroom uitvallen, dus bouwt de crew een huis voor hem. De crew repareert een weg.
nl
21:20
Rubble & Crew
Lucas en Lily delen limonade uit. Die is zo lekker dat ze die aan iedereen in Bouwerdam willen geven. De crew ziet hoe Knager een drukke weg oversteekt. Om het veiliger te maken, bouwen ze een brug.
nl
21:45
DORA
Dora, Boots en Benny trekken dwars door het regenwoud om een grote, speciale taart te bezorgen bij Benny's oma. Dora en het Fiësta Trio onderzoeken een hard, vreemd geluid, dat ervoor heeft gezorgd dat ze hun instrumenten zijn kwijtgeraakt.
nl
22:10
Deer Squad
Meneer Staal wil naar de maan en laat professor Klös de Steel Tower in een ruimteraket veranderen. Een goochelaar steelt het publiek van Rammy's vechtsportshow. Geërgerd begint Rammy de hoed van de tovenaar te testen.
nl
22:35
PAW Patrol
Burgemeester Goodway gaat met haar neefje en nichtje sneeuwwandelen, maar moeten schuilen. Burgemeester Humdinger wil water voor zijn waterglijbaan met water uit de Eendenplas.
nl
22:55
PAW Patrol
Durfal Danny X heeft de afstandbediening van zijn drone opgevoerd, waardoor hij per ongeluk niet alleen zijn drone bestuurt. Burgemeester Humdinger zorgt ervoor dat Rocky vast komt te zitten op een eiland.
nl
23:20
De familie Barbapapa
Een jonge olifant ontsnapt uit een wagen en wordt gevonden door de Barbakinderen. Zij willen hem in huis nemen en noemen hem Boris. Barbabee ontdekt dat Boris, de olifant, verlangt naar Afrika, waar hij oorspronkelijk vandaan komt.
nl
23:45
De familie Barbapapa
Barbapapa wil zijn kinderen leren brood te maken, maar het loopt niet zoals verwacht. De Barbababies planten een avocadoboom. Het duurt echter jaren voordat de eerste oogst kan plaatsvinden.
nl

ТВ водич - уторак, 21.05.2024.

00:05
De familie Barbapapa
Barbabenno maakt een stofzuigrobot die heel goed kan voetballen. De Barbababy's organiseren een wedstrijd tegen de robots.
nl
00:19
Peppa Pig
Papa Big heeft te lang gewacht met gras maaien, hierdoor kunnen Peppa en George in het lange gras spelen. Maar het gras is zo lang dat ze hun bal kwijtraken, hierdoor is de hulp van Opa Big nodig.
nl
00:23
Peppa Pig
Zoe Zebra viert haar verjaardagsfeestje en nodigt iedereen per brief uit. Dat is natuurlijk reuze spannend voor Peppa en George, want een brief krijg je niet iedere dag, en een brief terugschrijven is helemaal top.
nl
00:28
Peppa Pig
Papa Big krijgt de schildersmaak weer te pakken als hij Peppa en Georga vol overgave ziet verven. Samen maken ze een prachtig kunstwerk in de tuin, totdat de eendjes komen.
nl
00:32
Peppa Pig
Op de kamer van Peppa en George hangt een oude koekoeksklok die allang niet is opgewonden. Peppa en George willen maar al te graag de koekoek zien en dus windt Papa Big de klok weer op.
nl
00:35
Peppa Pig
Als de familie Big een fietstochtje gaat maken, wil Peppa per se op haar eigen fiets. En dat komt goed uit, want dan kan ze meeracen met haar vriendjes.
nl
00:43
Peppa Pig
Peppa gaat helpen op de kinderen passen op het verjaardagsfeestje van Edmond Elephant.
nl
00:47
Peppa Pig
Opa Big organiseert een zoektocht naar chocolade-eieren voor Peppa en haar vrienden.
nl
00:52
Peppa Pig
Daddy Pig verliest zijn titel als Champion Puddle Jumper totdat iedereen hem helpt trainen.
nl
00:56
Peppa Pig
Peppa Pig en haar vrienden bezoeken met Miss Gazelle Pedro Pony, die in het ziekenhuis ligt.
nl
01:00
Anna en haar vrienden
Bubu maakt indruk op zijn vrienden met een nieuwe fiets die hij won in een wedstrijd. Hij moedigt iedereen aan om erop te rijden, en Anna ontdekt waarom: Bubu heeft nooit geleerd om te fietsen.
nl
01:10
Anna en haar vrienden
Anna speelt op haar ukelele en breekt per ongeluk haar geliefde instrument doormidden.
nl
01:15
PAW Patrol
Tilly Turbot en Marjorie nemen Burgemeester Goodway mee op een ziplinetocht door de jungle. Wanneer ze vast komen te zitten in de boomtoppen is het aan de pups om ze weer veilig naar beneden te krijgen.
nl
01:25
PAW Patrol
De Paw Patrol rukt uit om een verdwaald vleermuisje terug naar huis te brengen. Chase moet naar de tandarts omdat een van zijn tanden los zit, maar hij durft niet.
nl
01:50
PAW Patrol
Skye en Rocky gaan voor het eerst kamperen. Maar Chickaletta komt vast te zitten in een kloof. Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.
nl
02:15
Blaze en de Monsterwielen
Crusher probeert vals te spelen tijdens een carnavalspel en belandt per ongeluk samen met Pickle op een grote raket. Nu moeten Blaze en AJ ze zien te redden.
nl
02:35
Blaze en de Monsterwielen
Gabby, Blaze en AJ zijn aan het kamperen en worden gebeld: Blaze's vrienden zijn ziek.
nl
02:55
Baby Shark's grote show
William komt een dagje meekijken bij Rayna op haar werk, waar hij erachter komt dat het niet zo makkelijk is om een goede verslaggever te zijn. Baby probeert ervoor te zorgen dat hij altijd bij zijn ouders in bed mag slapen.
nl
03:20
Baby Shark's Big Show!
Als Baby Shark en zijn vriendjes meedoen aan een bandenwedstrijd, lopen de gemoederen tussen Baby Shark en zijn rivaal Shadow hoog op.
nl
03:30
Baby Shark's Big Show!
Baby Shark en William ontmoeten de vintastische rap-ster Sharki B die 'de zeewierzwaai' heeft bedacht. Als Chucks een waardevolle bel naar de andere kant van de oceaan leidt, leert het zeepaardje dat je goed moet opletten waar je zwemt.
nl
03:50
Deer Squad
Professor Scratch dompelt de stad onder in duisternis. De stalen luchtballon van Sir Steel groeit.
nl
04:15
PAW Patrol
Burgemeester Goodway gaat voor het eerst mee naar de jungle en neemt een plant mee als cadeautje. Rubble heeft een sterke elektromagneet als hulpmiddel bij het opruimen. Maar zo'n magneet kan voor problemen zorgen..
nl
04:35
PAW Patrol
Durfal Danny X is onder de indruk van de stunts die hij de Paw Patrol ziet doen en wil zelf ook iets stoers proberen met de Pawpatrolbus. Het is de dag van het hoedencarnaval en iedereen draagt zijn mooiste hoed.
nl
04:55
PAW Patrol
De straalzender van een ruimteschip is stuk waardoor de inwoners van de Avonturenbaai zweven. Een satelliet valt richting de Avonturenbaai. De pups moeten 'm repareren voordat hij neerstort.
nl
05:20
De avonturen van Paddington
Op de laatste dag van de vakantie kunnen Jonathan en Judy het niet eens worden over wat ze moeten doen, dus heeft Paddington de beslissende stem. En de Browns komen terug van het strand met meer dan zand in hun haar.
nl
05:40
De avonturen van Paddington
Paddington heeft een nieuwe vriend: een rups. Hij en Judy leren dat veranderingen soms goed zijn. De Browns verwachten een belangrijke gast, dus de vloer is gedweild. Ze willen niet dat die weer vies wordt, dus speelt iedereen 'de vloer is lava'.
nl
06:00
PAW Patrol
Een dolfijnenjong dreigt stroomopwaarts de rivier op te zwemmen en de pups moeten hem redden.
nl
06:15
PAW Patrol
Wanneer bij een mysterieuze storm hagelstenen vallen waar jonge Ruimtestenen uitkomen, moeten de pups ze beschermen. Een 3D-printer veroorzaakt problemen wanneer Eddie en Emmy 3D-kopiën van zichzelf maken en daar geintjes mee uithalen.
nl
06:40
PAW Patrol
Rubble's neef Charger komt net op tijd om te helpen wanneer een geiser Mr Pepper's restaurant verwoest. Burgemeester Humdinger saboteert de car wash-wedstrijd en de Paw Patrol moet de dag redden.
nl
07:00
PAW Patrol
Het broertje van Grote Harige valt in een gat en de pups moeten hem zien te redden. Danny gaat bergklimmen, maar wanneer het gevaarlijk wordt, moeten de pups in actie komen om hem te helpen.
nl
07:25
Rubble & Crew
Het podium voor de talentenjacht is te klein en de crew gaat een groter podium bouwen. Speedmaster heeft andere plannen zodat hij kan winnen. Het is Bouwerdamdag en er komt een feest.
nl
07:50
Rubble & Crew
Als een winderige dag de bouw van een ijssalon laat ontsporen, komen Rubble, Mix, Wheeler en Charger in actie. Er is een mysterieus piepje in het stadhuis. Burgemeester Greatway vraagt Rubble en Charger om het te verhelpen.
nl
08:15
DORA
Boots moet een nieuwe dans leren voordat hij naar Isa's feestje mag. Dora leidt iedereen naar het Tricky Trappy Forest om de magische noot van een Tico terug te vinden.
nl
08:40
Blaze en de Monsterwielen
Wanneer de Great Animal Crown op de bodem van de oceaan belandt, gaat Blaze er meteen naar op zoek door in een haai te veranderen.
nl
09:05
Deer Squad
Jade vraagt de Deer Squad om hulp. Sir Steel geeft Lady Fluffpot een gigantische parel.
nl
09:29
Peppa Pig
Peppa en George hopen met neef Chloe en haar vrienden te spelen, maar de oudere kinderen weigeren.
nl
09:34
Peppa Pig
Mevrouw Gazelle geeft de klas muziekles. In het begin is het veel schudden, rammelen en slaan, maar daarna komen de ouders laten zien hoe het moet.
nl
09:38
Peppa Pig
Peppa besluit dat ze nooit gaat praten, maar dat duurt niet lang.
nl
09:43
Peppa Pig
Peppa en haar vrienden spelen verstoppertje, maar Freddy Fox is de beste in dat spel.
nl
09:45
Peppa Pig
Miss Gazelle en oom Kanins leren de kinderen om echte ontdekkingsreizigers te worden.
nl
09:55
De avonturen van Paddington
Paddington krijgt van meneer Gruber een vingertop om mee te puzzelen, maar helaas komt meneer Curry er in vast te zitten en dat net op auditiedag. Judy wil niet kinderachtig overkomen, dus gaat ze liever samen met Mateo naar de halfpipe.
nl
10:20
De familie Barbapapa
Barbaborre wil liever de snack van Barbabee en Barbamama legt uit dat men vaak denkt dat het bij anderen beter is. De kinderen denken over wat ze later willen worden. Barbabee weet het nog niet en zorgt ondertussen voor allerlei dieren uit het bos.
nl
10:40
De familie Barbapapa
Boris de olifant mist thuis. De Barbapapa besluiten hem terug te brengen naar Afrika.
nl
10:53
Peppa Pig
George vindt samen spelen maar moeilijk, net als Kareltje Konijn. Maar als ze eenmaal op de wip zitten, is er geen vuiltje meer aan de lucht.
nl
10:58
Peppa Pig
Peppa gaat varen. Ze is eerst een beetje ontevreden met haar boot, maar dan ontdekt ze dat bootje varen met papieren bootjes toch wel heel leuk is.
nl
11:03
Peppa Pig
Opa Big zaait allemaal bloemenzaadjes, maar de vogels eten ze op. Daarom besluiten Peppa, George en Opa een vogelverschrikker te maken die de vogels zal wegjagen. En voor de hongerige vogeltjes heeft Oma gelukkig een oplossing.
nl
11:07
Peppa Pig
Mevrouw Gazelle laat Peppa en de hele klas zien hoe ze een tijdcapsule moeten maken. Iedereen stopt een voorwerp in de capsule waarna de capsule wordt begraven in de schooltuin.
nl
11:10
Peppa Pig
Peppa en George leren dat afval weggooien fijn is, vooral als je het mag verdelen in speciale bakken, zodat het afval opnieuw gebruikt kan worden.
nl
11:20
Blaze en de Monsterwielen
Er is een groot ballonnenfeest, met een ballonnenreuzenrad, verschillende ballonnenspelen én een grote heteluchtballon. Crusher denkt dat hij er wel even een stukje mee kan vliegen, maar weet helemaal niet hoe hij moet landen.
nl
11:45
Blaze en de Monsterwielen
Pickle leest samen met Blaze, AJ en Crusher baby Gurkje drie verhalen voor. Het eerste verhaaltje gaat over cowboys, het tweede verhaaltje gaat over politieagenten en het derde verhaaltje gaat over superhelden.
nl
12:10
Deer Squad
Bobbi raakt bevriend met een hongerige alien, 'Nabbel', maar dat gaat mis wanneer ze het afval eet aan boord van het Deer Squad ruimtestation. Kai en Lola strijden om het record bergbeklimmen, maar stoten tegen enorme rotsblokken op de Vorstberg.
nl
12:40
Deer Squad
Er gebeuren vreemde dingen aan boord van het ruimtestation. Deer Squad ontdekt dat er een grappenmaker aan boord is. Jade ontdekt een Tijdkristal en ze wordt gedwongen om te leren hoe ze het kan gebruiken om de tijd terug te draaien.
nl
13:00
Baby Shark's grote show
Baby Shark probeert William de beste vissenvriendjesdag ooit te bezorgen. Vola's skateboard raakt vermist vlak voor een groot evenement. Detective Baby Shark en William Watson gaan de zaak onderzoeken.
nl
13:20
Baby Shark's grote show
De Sharks helpen Woeste Willem om zijn discobol te vinden om een haaitastisch feest te kunnen geven.
nl
13:35
PAW Patrol
Een katje drijft op een speelgoedbootje richting de zee! Gelukkig zien Rubble en Chase het en kan de Paw Patrol het katje redden. Door stenen op het spoor staat er een trein vast.
nl
14:00
PAW Patrol
Het nieuwe dansspel 'Pup Pup Boogie' is onderweg op de trein. Maar door een ontspoorde treinwagon is de rails verbogen. Het is erg mistig. Het licht van de vuurtoren is uitgevallen.
nl
14:25
Rubble & Crew
Rubble en de pups bouwen net op tijd voor het Fietsfestival een grote fietsenwinkel. Wanneer Motor niet in bad wil voor de familiefoto, moeten Rubble en de pups een bouwkundige oplossing vinden.
nl
14:50
DORA
Boots en Dora gaan naar de Bananenheuvel om Isa een vriendenverjaardagscadeau te geven. Dora en haar vrienden organiseren een verrassingsfeestje voor Zwiebers verjaardag. Onderweg daarheen probeert Zwieber zijn eigen verrassingscadeau te stelen.
nl
15:10
De avonturen van Paddington
Jonathan heeft de kist met zomerspelletjes tevoorschijn gehaald en iedereen heeft zin in gezellig een wedstrijdje doen, behalve meneer Brown. Mevrouw Brown wil heel graag gaan kamperen en heeft een oude camper op de kop getikt.
nl
15:35
De Kleine Chef Show
Kleine Chef maakt ijsjes en kan niet wachten tot ze bevroren zijn. Kleine Chef maakt roze limonade.
nl
16:00
De familie Barbapapa
Een paar Barbakinderen ontdekken grotschilderingen. Barbabientje vertelt over hun voorouders, de grot-Barbapapa's. De kinderen willen in de woonkamer slapen en zijn bang voor monsters.
nl
16:25
Deer Squad
Sir Steel katapulteert al zijn oude troep de ruimte in. Bobbi maakt een superbruisend drankje.
nl
16:50
Blaze en de Monsterwielen
Er is een groot ballonnenfeest, met een ballonnenreuzenrad, verschillende ballonnenspelen én een grote heteluchtballon. Crusher denkt dat hij er wel even een stukje mee kan vliegen, maar weet helemaal niet hoe hij moet landen.
nl
17:15
PAW Patrol
Meneer Wingnut heeft een machine gebouwd die Boer Al moet helpen met het oogsten van de amandelen. Maar de oogstmachine slaat op hol en richt verwoesting aan in Avonturenbaai. Boer Al droomt dat zijn dieren de boerderij overnemen.
nl
17:40
PAW Patrol
Rocky en Burgemeester Humdinger komen vast te zitten in een huis van karton. Om te kunnen ontsnappen moeten ze verschillende puzzels oplossen. Toerende Travis gaat op zoek naar Grootbek Eiland, en Skye helpt hem een handje.
nl
17:50
PAW Patrol
Een baby T-Rex is verdwaald, dus Ryder en de pups moeten op een missie in het Dinosaurusbos.
nl
18:00
Rubble & Crew
Het water stijgt, de rivier treedt buiten zijn oevers en Bouwerdam dreigt onder te lopen. De crew moet snel een dam bouwen. Boerin Zoe houdt een boerenmarkt voor het groente en fruit.
nl
18:25
DORA
De tweeling is blij om hun eerste regenboog te zien, maar die mist een paar kleuren. Dora gaat op zoek naar blauw, rood en geel. Boots elastieken bal stuitert het Buurtige Bos in en hij moet deze terug gaan vragen aan Druzilla de Duizendpoot.
nl
18:50
Baby Shark's grote show
De Sharks moeten Woeste Willem helpen bij het terugvinden van zijn discobal zodat hij een feest kan geven. Hank neemt per ongeluk een schat mee uit het gemeentehuis. Hij wil daarna zijn fout graag herstellen.
nl
19:15
PAW Patrol
De Cheetah smeedt een kwaadaardig plan om de jungle te verwoesten en er de snelste cheetah-racebaan ter wereld te bouwen. Om haar plan uit te voeren, steelt ze de Paw Patroller. De pups hebben een nieuwe auto nodig om haar te stoppen.
nl
19:40
PAW Patrol
De Pups moeten helpen de snor van burgemeester Humdinger te vinden, nadat hij hem per ongeluk heeft afgeschoren. Wanneer een kermistrein vast komt te zitten in een tunnel volgt er een dollemansrit bergaf.
nl
20:00
PAW Patrol
Wanneer een bijenfamilie in de jungle een nieuwe woonplek in de buurt van de drinkplas vindt, durven de olifanten daar niet meer te komen. Meneer Wingnut heeft leren jodelen en trekt daarmee de wolven aan.
nl
20:25
PAW Patrol
Het treinspoor bij Slingerzand Canyon is eindelijk gerepareerd en de heropening van het station wordt feestelijk gevierd. Tilly Turbot en Mevrouw Marjorie nemen Burgemeester Goodway mee op een zipline avontuur door de jungle.
nl
20:50
Rubble & Crew
De ploeg gaat over op schoonmaak wanneer de bouw van Café Carl's nieuwe popcornrestaurant uit de hand loopt. Een zeepongeluk veroorzaakt een glibberige chaos. De crew schiet te hulp.
nl
21:15
Rubble & Crew
Sierra Sparkle komt haar nieuwe nummer in Bouwerdam zingen en de pups moeten het podium extra speciaal maken. De crew bouwt iets speciaal voor Groenteboer Gabriel wanneer hij een speciale pindakaas-en-jam-dag houdt.
nl
21:40
DORA
Dora en Boots zorgen voor een paar babykrokodillen. Dora en Boots krijgen de Trol zover om een van Benny's empanadas te proberen. Boots past nieuwe laarzen die Tico heeft uitgevonden. De tweeling gaat naar hun eerste piñata feest.
nl
22:00
Deer Squad
Om de Burger Van Het Jaar Prijs te winnen creëren Meneer Staal en Professor Schets hologrammen.
nl
22:25
PAW Patrol
De koekoeksklok van Jakes familie valt van de berg af, en Chickaletta zit erin vast. In de tuin van Ms. Marjorie verschijnen steeds mysterieuze kuilen.
nl
22:50
PAW Patrol
Meneer Porter en Alex gaan kamperen op een tropisch eiland. Als het weer plotseling omslaat, moet de Paw Patrol hen komen redden. Meneer Porter heeft zijn beroemde bruisaugurken gemaakt en bezorgt ze door heel Avonturenbaai.
nl