Cinemax

Cinemax

Cinemax, mainstream kanal, nudi američke i svetske naslove, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, sa fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Svaki dan u nedelji posvećen je određenom tipu sadržaja. Nedeljom su na rasporedu glavne filmske premijere. Subota donosi Cinemax originalnu produkciju i nove serije. Petak je posvećen selekciji kultnih ostvarenja i horor filmova dok se sreda fokusira na drame i trilere.

Serbia

Телепрограмма - Среда, 15.05.2024

01:25
Sjajna izolacija
Malo se zna o katastrofi od koje su Ana i Hana pobegle. Na pustom ostrvu pronalaze napuštenu kuću u kojoj Ana brine o Hani.Ne zna se mnogo o katastrofi iz koje su pobegle ljubavnice Ana i Hana, niti o naporima koje su uložile da stignu do pustog ostrva. Kad pronađu napuštenu kuću u dinama, Ana ponovo svakodnevno brine o Hani. Udaljenost je za njih i neophodnost i mučenje, a Hanino krhko stanje podseća dve žene da se njihovo zajedničko vreme bliži kraju. Jednog dana Hana vidi nekog na plaži. Žene prepoznaju svoju gorku sudbinu. Uljez je Smrt, koja ih je pratila do ostrva.
sr
02:45
Beli pas
SAD, 1968. Autor Romen Geri i njegova supruga uzimaju psa lutalicu dresiranog da napada crne demonstrante.SAD, 1968. Martin Luter King je ubijen, a zemlja zapaljena rasnim nasiljem. Autor Romen Geri uzima psa lutalicu. Ali to je beli pas, obučen da napada crne demonstrante. Geri ga daje treneru crnih pasa i nada se da može da ga izleči.
sr
04:20
A E I O U - Brzi alfabet.
Ana ima 60 godina i njen glumački vrhunac je iza nje. Nevoljno prihvata posao profesora jezika za 17-godišnjeg nepristojnog Adrijana koji ima govornu manu.Glumicu opljačkaju ispred modernog bara u Zapadnom Berlinu. Udarivši u nju, mladić uzima njenu torbu i beži u noć. Nedugo potom, ponovo se sastaju. Ana i Adrijan. Ovoga puta, ona je njegova učiteljica i treba da poboljša njegove govorne veštine. Adrijan je siroče i smatraju ga "teškim slučajem". Ana je glumica, ali neko vreme nije radila. Oboje su skrenuli sa svog puta i ne uklapaju se. Časovi govora održavaju se u Aninom stanu. Njen stan pripada Mišelu, njenom dragom prijatelju, čija je cela kuća. Ubrzo se časovi pretvaraju u večere, šetnje i zajedničke cigarete. U nekom trenutku Ana i Adrijan odlučuju da izazovu svet. Podstaknuti međusobnom naklonošću, odlaze iz grada. Žele da odu u Francusku, na more.
sr
06:01
Veličanstveno
U malom primorskom gradu, Manuel provodi dane družeći se sa svojom devojkom i svirajući u rok bendu s najboljim prijateljem iz detinjstva Felipeom.Manuel (16) živi u malom primorskom gradu. Svira bas u bendu s najboljim prijateljima. Jedan od njih je Felipe, za koga ga veže jako prijateljstvo od malih nogu. Manuel se zabavlja sa Asul, i tu vezu intenzivno istražuju. Ali kad dođe vreme da prvi put budu zajedno, Manuel oseća nešto potpuno novo zbog čega vidi Felipea drugim očima. Rutinske situacije tog prijateljstva menjaju svoj ton. Manuel pokušava da shvati je li poriv obostran. Izazov je da ne ugrozi prijateljstvo. Koje ipak bude na iskušenju.
sr
07:40
Neverovatna Elisa
Elisa je dvanaestogodišnja devojčica traumatizovana zbog smrti svoje majke u saobraćajnom udesu, i pokušava da ubedi oca da ima supermoći.Elisa je dvanaestogodišnja devojčica koja, nakon majčine nesrećne smrti, pokušava da ubedi oca da je dobila iste supermoći kao junakinja iz njenog omiljenog stripa i da može da ih iskoristi da se osveti čoveku odgovornom za fatalnu nesreću. U isto vreme, poznati slikar Hektor završava svoju najnoviju izložbu, dok brine o svojoj supruzi Ursuli, koja je u invalidskim kolicima nakon saobraćajne nesreće. Dok se ove dve priče odvijaju, devojka obučena potpuno isto kao i protagonistkinja u stripu koji Elisa uvek čita, kreće se kroz isti prostor. Konačno, svi ovi likovi shvatiće da su im životi, iako oni to ne znaju, spojeni nevidljivim nitiima...
sr
09:21
Negde u Kvinsu
Kad srednjoškolac Stiks dobije priliku da igra košarku na koledžu, njegov otac Leo čini sve da se to i ostvari.Leo Ruso živi jednostavnim životom u Kvinsu u Njujorku sa suprugom Anđelom, njihovim stidljivim, ali talentovanim sinom "Stiksom" i Leovom bliskom mrežom italijansko-američkih rođaka i prijatelja iz komšiluka. Dovoljno srećan što radi u porodičnom građevinskom poslu zajedno s ocem i mlađim bratom, Leo svake nedelje živi za Stiksove košarkaške utakmice u srednjoj školi, ne propuštajući priliku da navija za svog jedinca dok on vlada terenom kao blistavi sportista. Kad maturant dobije iznenađujuću, značajnu priliku da igra košarku na koledžu, Leo grabi priliku da mu obezbedi plan za budućnost, daleko od porodičnog građevinskog biznisa. Ali kad ljubavno razočaranje zapreti da izbaci Stiksa iz koloseka, Leo čini sve moguće da mu sin ostane na tom novom putu.
sr
11:06
Izveštaj
Kad službenik Senata Danijel Dž. Džouns vodi istragu o CIA-inom programu za pritvor i ispitivanje nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne.Kad službenik Senata Danijel Dž. Džouns vodi istragu o CIA-inom programu za pritvor i ispitivanje nakon 11. septembra, otkriva šokantne tajne.
sr
13:02
Purpurna ruža Kaira
Idol sa platna bukvalno silazi sa ekrana i dolazi u zagrljaj konobarici u ovoj očaravajućoj komičnoj fantaziji.Mia Farou igra usamljenu konobaricu zarobljenu u nesrećnom braku. Ona beži od svog sumornog života tako što stalno odlazi u bioskop. Iznenada, jednog dana, njen filmski srcelomac silazi s ekrana i ulazi u njen život - bukvalno!
sr
14:25
Krava koja je otpevala pesmu.
Sesilija putuje na farmu svog oca pošto on doživi srčani udar.Kad hiljade riba ugine u zagađenoj reci u južnom Čileu, Magdalena, žena koja je davno preminula, pojavljuje se među njihovim beživotnim telima. Magdalena se sreće sa svojim mužem udovcem, zbog čega on pada u šok i zato se vraća njihova ćerka Sesilija. Magdalenino prisustvo i njen uticaj na okolinu izazivaju radoznalost i strah u njenoj porodici. Dok je prošlost u centru pažnje, majka i ćerka dobijaju priliku da promene budućnost.
sr
16:05
Neverovatna Elisa
Elisa je dvanaestogodišnja devojčica traumatizovana zbog smrti svoje majke u saobraćajnom udesu, i pokušava da ubedi oca da ima supermoći.Elisa je dvanaestogodišnja devojčica koja, nakon majčine nesrećne smrti, pokušava da ubedi oca da je dobila iste supermoći kao junakinja iz njenog omiljenog stripa i da može da ih iskoristi da se osveti čoveku odgovornom za fatalnu nesreću. U isto vreme, poznati slikar Hektor završava svoju najnoviju izložbu, dok brine o svojoj supruzi Ursuli, koja je u invalidskim kolicima nakon saobraćajne nesreće. Dok se ove dve priče odvijaju, devojka obučena potpuno isto kao i protagonistkinja u stripu koji Elisa uvek čita, kreće se kroz isti prostor. Konačno, svi ovi likovi shvatiće da su im životi, iako oni to ne znaju, spojeni nevidljivim nitiima...
sr
17:50
Dani suše
Emre, mladi tužilac, tek postavljen u malom gradu, nađe se uvučen u politički sukob tokom svoje prve istrage ubistva.Emre, mladi posvećeni tužilac, radi u malom gradu pogođenim krizom s vodom i političkim skandalima. Posle dobrodošlice, sve je više tenzija i on biva uvučen u lokalnu politiku. Kad uspostavi vezu s vlasnikom lokalnih novina, pritisak eskalira.
sr
20:00
Kontrolori
Kad agenti iz misteriozne odmetničke korporacije uhvate čoveka sa izuzetnim - i destruktivnim - telepatskim sposobnostima, on otkriva da su neki od drugih "kontrolora" rešili da vladaju svetom, dok.Daril Revok je nitkov skener izuzetne moći s neutaživom žeđi za kontrolom. Vođa podzemnog udruženja, Revok vodi rat protiv normalnih da bi došao do svoje nagrade i vladanja svetom - on je telekinezično, pasivno-agresivno oružje najopasnije i najsmrtnosnije vrste. Samoindukovani "empata" Kameron Vejl na ivici je ludila, dok se bori s moćima koje određuju njegovo postojanje. Pošto je upoznat s temom, Vejla angažuje dr Pol Rut i on ima zadatak da pronađe Revoka pre nego što dođe do još veće štete. S neverovatnom sposobnošću da čita misli i ulazi u ljudski nervni sistem, Revok pokazuje da je zastrašujući primer - i pritom bukvalno razara ljudske umove.
sr
21:42
Leglo
Poremećena žena prima radikalni oblik psihoterapije u udaljenom, misterioznom institutu. U međuvremenu, njenu petogodišnju ćerku, pod brigom njenog bivšeg muža, teroriše grupa demonskih bića.Frenk Karvet se plaši, plaši se razuma svoje bivše žene, plaši se njenog uticaja na njihovu šestogodišnju ćerku, i na kraju, plaši se za svoj život. Učiteljicu njegove ćerke Rut napalo je dvoje deformisane dece u njenom vrtiću. To je navelo Karveta da raskrinka vezu između niza ubistava, njegovog odnosa sa bivšom ženom, radikalnog psihoterapijskog kulta i misterioznog doktora Raskina. Dok se pretnja u vidu zastrašujućih, opasnih detinjolikih stvorenja bliži, Karvet mora da otkrije njihovu pravu prirodu pre nego što on i ćerka postanu njihove žrtve.
sr
23:12
Poslednja kraljica
Film nadahnut legendarnom princezom Zafirom, ženom poslednjeg kralja Alžira Salima Tumija, i njenom borbom da odbrani svoj narod od pirata Barbarose.Alžir, 1516. Gusar Barbarosa oslobađa Alžir od tiranije Španaca i preuzima vlast nad kraljevstvom. Priča se da je ubio kralja Salima Tumija uprkos savezu s njim. Bez obzira na sve, jedna žena će mu se suprotstaviti - kraljica Zafira. Između istorije i legende, ovo putovanje jedne žene govori o borbi, o pretrpljenim ličnim i političkim previranjima za dobro Alžira.
sr

Телепрограмма - Четверг, 16.05.2024

01:02
Trijumf duha
Viljem Defo se bori za svoj život u ulozi Salama, grčkog Jevrejina (i bivšeg bokserskog šampiona) koga su nacisti zatočili u Aušvicu i koji mora da pobedi sve u bokserskim mečevima koji se.Viljem Defo se bori za svoj život u ulozi Salama, grčkog Jevrejina (i bivšeg bokserskog šampiona) koga su nacisti zatočili u Aušvicu i koji mora da pobedi sve u bokserskim mečevima koji se održavaju jednom nedeljno.
sr
03:06
Tropsko nasilje
Mojses je kao dete ilegalno stigao na Majot, francusko prekomorsko ostrvo. Gajila ga je francuska medicinska sestra i sad ima 13 godina.Mojses je bio dete kad je ilegalno stigao na Majot, francusko prekomorsko ostrvo. Gajila ga je francuska medicinska sestra i sad je 13-godišnji dečak kojeg se neki meštani plaše jer mu oči različite boje nazivaju "đavoljim očima". Zbog iznenadne smrti svoje majke i straha od deportacije, on se pridružuje sirotinjskim četvrtima gde mnogo dece živi samo i društvo ih je skroz napustilo. Dok prati Brusa, tiranskog vođu bande, Mojses mora da usvoji njihov način života da bi opstao.
sr
04:40
Džesika
Džesika živi u strahu od čoveka koji je svuda prati. Dok je na proputovanju, ponovo se povezuje s Elenom, starom prijateljicom iz srednje.Džesika živi u strahu od čoveka koji je svuda prati. Dok je na proputovanju, ponovo se povezuje sa Elenom koju nije videla od srednje škole. Kad se Kevin misteriozno pojavi na Eleninom ranču, Džesika i Elena traže pomoć iz groba da bi ga se rešile.
sr
06:01
Krava koja je otpevala pesmu.
Sesilija putuje na farmu svog oca pošto on doživi srčani udar.Kad hiljade riba ugine u zagađenoj reci u južnom Čileu, Magdalena, žena koja je davno preminula, pojavljuje se među njihovim beživotnim telima. Magdalena se sreće sa svojim mužem udovcem, zbog čega on pada u šok i zato se vraća njihova ćerka Sesilija. Magdalenino prisustvo i njen uticaj na okolinu izazivaju radoznalost i strah u njenoj porodici. Dok je prošlost u centru pažnje, majka i ćerka dobijaju priliku da promene budućnost.
sr
07:40
Mešanac
Fenja, mladi trans-momak koji kipti od života u Njujorku, suočava se sa sve izazovnijim danom kada se stare veze vrate u njegov život.Fenja, mladi trans-momak koji kipti od života u Njujorku, suočava se s danom punim izazova. U toku 24 sata, njegov otac stranac, njegov strejt bivši dečko i njegova 13-godišnja polusestra vratili su mu se u život. Pošto je izgubio kontakt posle tranzicije, Fenja mora da se kreće kroz novu dinamiku ovih starih odnosa dok se suočava s uobičajenim svakodnevnim izazovima.
sr
09:06
Dani suše
Emre, mladi tužilac, tek postavljen u malom gradu, nađe se uvučen u politički sukob tokom svoje prve istrage ubistva.Emre, mladi posvećeni tužilac, radi u malom gradu pogođenim krizom s vodom i političkim skandalima. Posle dobrodošlice, sve je više tenzija i on biva uvučen u lokalnu politiku. Kad uspostavi vezu s vlasnikom lokalnih novina, pritisak eskalira.
sr
11:15
Nekada davno
Posle godinu dana u Berlinu, Lera se za Božić vraća u svoj rodni Kijev. Tamo iz prve ruke doživljava novu svakodnevicu tokom rata.Lera živi u Berlinu skoro godinu dana od izbijanja rata u Ukrajini. Jednog dana odlučuje da se vrati u Kijev. Na putu saznaje da njena porodica nije u Kijevu i da će stići tek sledećeg dana. Upoznaje prijatelja Kirila s kojim provodi dan.
sr
11:32
Mongoloid sa gitarom
Film o različitim ljudima koji žive van normi u izmišljenom gradu Joteborgu, zapanjujuće sličnom pravom Geteborgu.Film o različitim ljudima koji žive van normi u izmišljenom gradu Joteborgu, zapanjujuće sličnom pravom Geteborgu. Iako nije dokumentarac, većina ljudi koji se vide u filmu nisu glumci i manje-više igraju sebe.
sr
13:01
Kontrolori
Kad agenti iz misteriozne odmetničke korporacije uhvate čoveka sa izuzetnim - i destruktivnim - telepatskim sposobnostima, on otkriva da su neki od drugih "kontrolora" rešili da vladaju svetom, dok.Daril Revok je nitkov skener izuzetne moći s neutaživom žeđi za kontrolom. Vođa podzemnog udruženja, Revok vodi rat protiv normalnih da bi došao do svoje nagrade i vladanja svetom - on je telekinezično, pasivno-agresivno oružje najopasnije i najsmrtnosnije vrste. Samoindukovani "empata" Kameron Vejl na ivici je ludila, dok se bori s moćima koje određuju njegovo postojanje. Pošto je upoznat s temom, Vejla angažuje dr Pol Rut i on ima zadatak da pronađe Revoka pre nego što dođe do još veće štete. S neverovatnom sposobnošću da čita misli i ulazi u ljudski nervni sistem, Revok pokazuje da je zastrašujući primer - i pritom bukvalno razara ljudske umove.
sr
14:45
Princeza
Princeza je Nigerijka koja prodaje svoje telo na periferiji grada. Jednog dana upoznaje čoveka koji želi da je spase. Ali prvo ona mora da spase sebe.Princeza je mlada Nigerijka, imigrantkinja koji se prodaje na periferiji velikog grada. Ume da nanjuši novac, izbegava opasnosti i emocije, ređajući mušterije. Sve dok ne upozna čoveka koji iskreno želi da je spase. Ali prvo ona mora da spase sebe.
sr
16:35
Mešanac
Fenja, mladi trans-momak koji kipti od života u Njujorku, suočava se sa sve izazovnijim danom kada se stare veze vrate u njegov život.Fenja, mladi trans-momak koji kipti od života u Njujorku, suočava se s danom punim izazova. U toku 24 sata, njegov otac stranac, njegov strejt bivši dečko i njegova 13-godišnja polusestra vratili su mu se u život. Pošto je izgubio kontakt posle tranzicije, Fenja mora da se kreće kroz novu dinamiku ovih starih odnosa dok se suočava s uobičajenim svakodnevnim izazovima.
sr
18:02
Turista
Švedska porodica putuje u francuske Alpe da uživa u nekoliko dana skijanja. Tokom ručka u planinskom restoranu, lavina izaziva haos.Švedska porodica putuje u francuske Alpe da uživa u nekoliko dana skijanja. Tokom ručka u planinskom restoranu, lavina izaziva haos.
sr
20:01
Vatromet
"Vatromet" prati romantičnu vezu između dva tinejdžera, Đanija i Nina, smeštenu 1982. godine na Siciliji, uskogrudoj i punoj predrasuda.Jun 1982, Sicilija. Dok Italijani sanjaju o pobedi na Svetskom prvenstvu, dvoje adolescenata sanjaju da bez straha žive svoju ljubavnu priču. Đanija (17) maltretiraju zbog homoseksualnosti, ali mu se život menja kad slučajno sretne Nina (16), zanosnog i nevinog momka. Njihovo duboko prijateljstvo će se bez stida pretvoriti u ljubav kad počnu da rade zajedno za Ninovog oca na vatrometima. Kad porodice otkriju njihovu vezu, posledice su jednako nasilne koliko su vremena i običaji konzervativni. Dvojicu tinejdžera razdvoje silom, ali oni su spremni da izazovu sve i svakog, uvereni da njihova ljubav može da pobedi smrt.
sr
22:15
Kuglana Saturn
Kad mu umre otac, policajac Gijom odlučuje da kuglanu koju je nasledio pokloni svom polubratu. Ali nasledstvo je prokleto.Kad mu umre otac, policajac Gijom nasleđuje porodičnu kuglanu i odlučuje da je pokloni svom polubratu Armanu. Ali dar je uklet i izaziva niz ubistava. Braća su uvučena u ponor pun demona i moraće da se suoče sa svojim nasleđem.
sr