Cinemax

Cinemax

Cinemax, mainstream kanal, nudi američke i svetske naslove, Cinemax originalne serije i nove američke serije, kao i dinamične drame i komedije, sa fokusom na akcijski, avanturistički, krimi, horor, fantastični i naučno-fantastični sadržaj. Svaki dan u nedelji posvećen je određenom tipu sadržaja. Nedeljom su na rasporedu glavne filmske premijere. Subota donosi Cinemax originalnu produkciju i nove serije. Petak je posvećen selekciji kultnih ostvarenja i horor filmova dok se sreda fokusira na drame i trilere.

Serbia

Телепрограмма - Четверг, 23.05.2024

01:05
Neonsko proleće
Dok joj se porodica raspada, 20-godišnja Laine otkriva zabavu u Rigi gde se zaljubljuje i polako počinje da gubi vezu sa stvarnošću.Film beleži dva meseca u životu Laine, letonske studentkinje iz predgrađa. Lainin otac se distancira od svog braka i porodice, a Laine se zaljubljuje se u iskusnog rejvera Gundu. Devojke upadaju u svet anarhije, slobode i istraživanja pun droge.
sr
02:50
Katedrala
Neuobičajena autobiografija ? "Katedrala" ? predstavlja složenu tapiseriju porodičnih odnosa ispunjenih sukobima koji će oblikovati život i buduću filmsku karijeru Džesija, jedinca koji je odrastao.Neuobičajena autobiografija ? "Katedrala" ? predstavlja složenu tapiseriju porodičnih odnosa ispunjenih sukobima koji će oblikovati život i buduću filmsku karijeru Džesija, klinca koji je odrastao u Njujorku od 1980-ih do sredine 2000-ih. Film prikazuje život Džesija i njegove porodice u različitim fazama, poput poglavlja romana. Riki D'Ambrouz jedan je od filmskih stvaralaca čiji je stil jedinstven. Osim vrlo specifičnih vinjeta, koristi fotografiju, filmske vesti i TV-reklame da prenese svet onako kako ga Džesi doživljava. Istovremeno, film je biografija njegovog problematičnog oca, ali i njegove majke, očuha, ujaka, tetaka, baba i deda, prababa i pradeda ? uvrnute "katedrale" koja je izgradila Džesija kao mladića.
sr
04:20
Priča o drvoseči
Pepe je drvoseča u idiličnom finskom selu. U rasponu od nekoliko dana, niz tragičnih događaja postepeno uništava njegov miran i srećan život.Pepe je drvoseča u malom finskom gradu. Niz događaja uništava njegov miran i srećan život, a Pepe kao da ne mari. Dok doživljava haos i nadrealne avanture, Pepe na sve gleda vedro. Uvek nasmejan, kao da zna tajnu postojanja koju niko drugi ne zna.
sr
06:01
Palme i vodovi
Leto je i 17-godišnjoj Lei je dosadno: sunča se u bašti i druži se sa svojom družinom. U ovu prazninu stupa 34-godišnji Tom: šarmantan, zgodan i naizgled iskreno zainteresovan za nju.Sedamnaestogodišnja Lea provodi letnji raspust sunčajući se u svom dvorištu, šunjajući se oko zahtevne majke i besciljno prateći najbolju drugaricu i dečake iz škole. Ovu monotoniju prekida slučajni susret sa Tomom, zavodljivim muškarcem duplo starijim od nje koji nudi drugačije mogućnosti za Lein nezadovoljavajući adolescentski život. Brzo je poklekla pred njegovim šarmom, a Tomov obruč oko Lee zateže se, izolujući je od ljudi oko nje, ali ona ubrzo shvata da njegove namere nisu onakve kakvima se čine.
sr
07:50
Raskošna Meduza
Smrt takmičara na frizerskom takmičenju unosi seme razdora u zajednicu čija se strast za frizurama graniči s opsesijom.Talentovani, ambiciozni i opaki frizeri okupljaju se na takmičenju u Engleskoj, ali pronađu jednog od svojih ubijenog pre nego što suđenje počne. U moru neonski osvetljenih sala i svlačionica u bekstejdžu, takmičari otkrivaju dugo tinjajuće ljutnje i tajne dok traže ubicu među njima, u ovoj đavolski smešnoj epizodi režisera debitanta Tomasa Hardimana.
sr
09:30
Anadolijski leopard
U najstarijem zoološkom vrtu u Turskoj, usamljeni upravnik i zanemarena službenica stvaraju neverovatnu vezu: kriju smrt najstarijeg stanovnika zoološkog vrta, anadolskog leoparda, i lažiraju.U najstarijem zoološkom vrtu u Turskoj, usamljeni upravnik i zanemarena službenica stvaraju neverovatnu vezu: dok kriju smrt najstarijeg stanovnika zoo-vrta, anadolskog leoparda, kako bi zaustavili proces privatizacije i lažirali njegovo bekstvo, pokrenuli su apsurdnu šaradu koja izmiče kontroli. U sivoj i tihoj prestonici Turske, duh leoparda i dalje postoji.
sr
11:20
Hrast
Elena i Ivan su rešili da grade novo poglavlje u svom životu. Sele se iz Barselone u ruralnu Kataloniju da preuzmu plantažu hrasta plutnjaka.Elena i Ivan su rešili da grade novo poglavlje u svom životu. Sele se iz Barselone u ruralnu Kataloniju da preuzmu plantažu hrasta plutnjaka. Ali njihova različita gledišta o tome kako da žive na zemlji iskušavaju njihovu budućnost kao para.
sr
13:15
Uspavanka
Amaja, koja je upravo postala majka, odlučuje da se vrati u kuću svojih roditelja na baskijskoj obali dok je njen partner privremeno odsutan.Amaja je upravo postala majka, a izazov je značajniji nego što je zamišljala. Kad njen partner mora da ode na nekoliko nedelja zbog posla, ona odluči da provede vreme s roditeljima u ljupkom primorskom selu u Baskiji i podeli brigu o svojoj bebi. Međutim, zaboravila je - i kad postaneš roditelj, nikad ne prestaješ da budeš ćerka.
sr
15:00
Tvrda školjka, meka školjka
Zaljubljeni odgajivač ostriga Azedine misli da je uspeo.Dvadesetogodišnji odgajivač ostriga Azedin misli da zna savršen način da zaprosi svoju devojku Džes ? sveža ostriga s vereničkim prstenom na vrhu! Ali Džes umire od gladi nakon dugog dana na poslu i ne gleda mnogo pre nego što strpa ostrigu u usta. Uspeva da se ne zadavi, ali kaže Azu da želi da raskine njihovu vezu. Az je osetljiv momak koji tu vest ne shvata olako. Okružen je ženama: mamom, bakom i starijom sestrom, i sve pokušavaju da pomognu dok blago ismevaju njegov ljubavni bol. Njegovi bliski prijatelji takođe se trude da ga oraspolože, ali ništa ne uspeva sve dok Lila, koja se vratila u grad posle nekoliko godina u Parizu i oporavlja se od raskida, ne ubedi Aza da ponovo osvoji svoju devojku plesnim izvođenjem.
sr
16:40
Raskošna Meduza
Smrt takmičara na frizerskom takmičenju unosi seme razdora u zajednicu čija se strast za frizurama graniči s opsesijom.Talentovani, ambiciozni i opaki frizeri okupljaju se na takmičenju u Engleskoj, ali pronađu jednog od svojih ubijenog pre nego što suđenje počne. U moru neonski osvetljenih sala i svlačionica u bekstejdžu, takmičari otkrivaju dugo tinjajuće ljutnje i tajne dok traže ubicu među njima, u ovoj đavolski smešnoj epizodi režisera debitanta Tomasa Hardimana.
sr
18:20
Nesvesno
Dve tinejdžerke se slikaju i opijaju, grupa mladića eksperimentiše sa seksom, mlada nastavnica pokušava da reši slučaj maltretiranja..Dve tinejdžerke se slikaju i opijaju, grupa mladića eksperimentiše sa seksom, mlada nastavnica pokušava da reši slučaj maltretiranja... Svojim bizarnim smislom za humor Ruben Ostlund ispituje mentalitet stada i želju za kršenjem tabua.
sr
20:01
Babice
Posle pet godina učenja za babicu, "najlepši posao na svetu", Luiz i Sofija konačno ulaze u radni vek.Nakon pet godina učenja za babicu, "najlepši posao na svetu", Luiz i Sofija konačno počinju da rade i preuzimaju ogromne odgovornosti u svetu u kome se, u užurbanom ritmu, nose s rođenjem, majčinstvom i ponekad smrću. Hoće li njihov poziv odoleti takvoj buri?
sr
21:46
Hana i njene sestre
Tri sestre balansiraju između ljubavnih i porodičnih odnosa. Mia Farou i Majkl Kejn glume muža i ženu. Barbara Herši glumi Mijinu sestru koja ima aferu sa Kejnom.Filmski mozaik Vudija Alena, "Hana i njene sestre" govori o životima, ljubavima i preljubama unutar čvrsto povezanog klana umetnika. Hana (Mia Farou) se redovno sastaje sa svojim sestrama, Holi (Dajen Vajst) i Li (Barbara Herši) da razgovaraju o nedeljnim dešavanjima. Ono što ne govore jedna drugoj čini više sporednih radnji u filmu. Hana je udata za računovođu i finansijskog planera Eliota (Majkl Kejn), zaljubljenog u Li, koja živi sa pompeznim umetnikom Frederikom (Maks fon Sidou). U međuvremenu, Holi, neurotična glumica i večito nesrećna u ljubavi, viđa se sa televizijskim producentom Mikijem (Vudi Alen), koji je bio oženjen Hanom i koji tokom većeg dela filma misli da će da umre. Film počinje i završava se scenom večere na Dan zahvalnosti koja je snimana u pravom stanu Mije Farou u Njujorku.
sr
23:35
Lek za zdravlje
Ambiciozni mladi rukovodilac poslat je da izbavi direktora svoje firme iz idilične, ali misteriozne banje u dalekim švajcarskim Alpima.Lokhart, odlučni broker sa Vol strita, na zahtev firme odlazi u udaljeno lečilište u Alpima. Lokhartov zadatak je da vrati Pembruka, direktora svoje firme i pacijenta lečilišta, koji je rekao svom osoblju da nema nameru da se vrati u Njujork. Lokhart dolazi u spokojno lečilište čiji su pacijenti navodno dobili čudesni lek. Međutim, oni deluju sve bolesnije. Dok istražuje mračne i zbunjujuće tajne ove banje, on upoznaje pacijentkinju Hanu, mladu ženu zaslepljujuće lepote. Takođe se susreće sa još jednom pacijentkinjom, ekscentričnom gđom Votkins, koja se i sama bavila istraživanjem tog slučaja. Dr Volmer ubrzo postavlja identičnu dijagnozu Lokhartu kao i ostalim pacijentima i on shvata da je zarobljen u alpskom lečilištu. Počinje da gubi osećaj za stvarnost i mora da istrpi nezamislive muke tokom svog "lečenja".
sr

Телепрограмма - Пятница, 24.05.2024

02:00
Trijumf duha
Viljem Defo se bori za svoj život u ulozi Salama, grčkog Jevrejina (i bivšeg bokserskog šampiona) koga su nacisti zatočili u Aušvicu i koji mora da pobedi sve u bokserskim mečevima koji se.Viljem Defo se bori za svoj život u ulozi Salama, grčkog Jevrejina (i bivšeg bokserskog šampiona) koga su nacisti zatočili u Aušvicu i koji mora da pobedi sve u bokserskim mečevima koji se održavaju jednom nedeljno.
sr
04:00
Rabije Kurnaz protiv Džordža.
Borba da oslobodi sina iz Gvantanama vodi tusku domaćicu Rabije Kurnaz iz njene kuće u Bremenu pravo do vrha svetske politike i do Vrhovnog suda u Vašingtonu.Murat je u zatvorskom logoru Gvantanamo u USA. Očajnički želeći da pomogne sinu, Rabije Kurnaz, domaćica i divna majka iz Bremena, odlazi u policiju, obaveštava vlasti i gotovo očajava zbog njihove nemoći, sve dok ne otkrije Bernharda Dokea. Uzdržani, sabrani advokat za ljudska prava i temperamentna turska majka bore se rame uz rame za Muratovo oslobađanje. Doke je strpljiv, Rabije nije. Ona bi više volela da se vrati kući porodici, ali našla se upletena u svetsku politiku. Ona ide sa Bernhardom u Vašington, sve do Vrhovnog suda da pokrene sudski postupak protiv Džordža V. Buša. Bernhard pazi na nju. A Rabije ga zasmejava. Srcem i dušom. I na kraju, uprkos svemu, desi se nešto zaista izuzetno.
sr
06:01
Tvrda školjka, meka školjka
Zaljubljeni odgajivač ostriga Azedine misli da je uspeo.Dvadesetogodišnji odgajivač ostriga Azedin misli da zna savršen način da zaprosi svoju devojku Džes ? sveža ostriga s vereničkim prstenom na vrhu! Ali Džes umire od gladi nakon dugog dana na poslu i ne gleda mnogo pre nego što strpa ostrigu u usta. Uspeva da se ne zadavi, ali kaže Azu da želi da raskine njihovu vezu. Az je osetljiv momak koji tu vest ne shvata olako. Okružen je ženama: mamom, bakom i starijom sestrom, i sve pokušavaju da pomognu dok blago ismevaju njegov ljubavni bol. Njegovi bliski prijatelji takođe se trude da ga oraspolože, ali ništa ne uspeva sve dok Lila, koja se vratila u grad posle nekoliko godina u Parizu i oporavlja se od raskida, ne ubedi Aza da ponovo osvoji svoju devojku plesnim izvođenjem.
sr
07:45
Neosporna privlačnost
Putnica Elena nalazi se na trajektu do ostrva. Tu upoznaje Antonisa, koji putuje na ostrvsko groblje da zakopa urnu.Dok putuje sama svojim automobilom, Elena odluči da promeni smer kretanja i nađe se na trajektu do ostrva. Antonis je na istom trajektu, na putu ka ostrvskom groblju gde se nada da će zakopati urnu. Kad mu se auto pokvari, Elena mu nudi prevoz do hotela, a onda i sledećeg dana do groblja, gde im je rečeno da iz birokratskih razloga urna ne može da se ostavi tamo. Pošto su uživali u međusobnom društvu i lako komunicirali, odlučuju da nastave da lutaju po ostrvu u potrazi za dobrim mestom za zakopavanje urne.
sr
09:11
Nesvesno
Dve tinejdžerke se slikaju i opijaju, grupa mladića eksperimentiše sa seksom, mlada nastavnica pokušava da reši slučaj maltretiranja..Dve tinejdžerke se slikaju i opijaju, grupa mladića eksperimentiše sa seksom, mlada nastavnica pokušava da reši slučaj maltretiranja... Svojim bizarnim smislom za humor Ruben Ostlund ispituje mentalitet stada i želju za kršenjem tabua.
sr
10:52
Pčelinjak
Merion, Kler i Luiz bore se sa svakodnevnim životom i izazovima koje njihova majka, koja pati od bipolarnog poremećaja, postavlja pred porodicu.Otkad pamte, Marion, Kler i Luiz (Sofi Brejer, Mara Takin i Boni Duvošel) žive s teškim emocionalnim usponima i padovima svoje majke Alis (Ludivin Sanije). Sad Marion planira da napravi pauzu od godinu dana i otputuje u Brazil baš kad Alisino pogoršanje počinje da se ubrzava. Debitantski film Kristofa Hermansa fantastična je priča o mladoj porodici koja se trudi da živi s mentalnom bolešću roditelja.
sr
12:15
Šesto dete
Frank je diler koji živi sa Merijem u predgrađu Pariza. Imaju petoro dece, šesto je na putu, kao i ?ozbiljni novčani problemi. Džulijen i Ana su advokati i ne mogu da imaju decu.Frenk i Merijem, romski par, imaju petoro dece i žive u kamp kućici u Obervilijeu. Frenk radi kao diler i muči se da zaradi dovoljno da izdržava porodicu. Ana i Džulijen, oboje advokati, par su koji ne može da ima decu. Jedne noći Frenk ne znajući pomogne u preprodaji ukradenog starog metala i posle saobraćajne nesreće, gubi svoj radni kombi i optužen je za krađu. Žilijen uspešno brani Frenka na sudu i izvuče mu uslovnu kaznu. Ubrzo nakon toga, Frenk poseti Žilijena u njegovoj kancelariji. Objasni mu da je Merijem trudna i da njihova verska uverenja zabranjuju abortus, ali da ne mogu da priušte šesto dete. Frenk je u dugovima i mora da kupi kombi. On i žena veruju da bi Džulijen i Ana bili dobri roditelji...
sr
13:47
Babice
Posle pet godina učenja za babicu, "najlepši posao na svetu", Luiz i Sofija konačno ulaze u radni vek.Nakon pet godina učenja za babicu, "najlepši posao na svetu", Luiz i Sofija konačno počinju da rade i preuzimaju ogromne odgovornosti u svetu u kome se, u užurbanom ritmu, nose s rođenjem, majčinstvom i ponekad smrću. Hoće li njihov poziv odoleti takvoj buri?
sr
15:31
Sigurno mesto
Traumatični događaj - pokušaj samoubistva - stvara razdor u svakodnevnom životu porodice. Njihovi životi se menjaju iz korena, kao da vode rat nevidljiv za sve ostale.Traumatični događaj - pokušaj samoubistva - stvara razdor u svakodnevnom životu porodice. Njihovi životi se menjaju iz korena, kao da vode rat nevidljiv za sve ostale. Izvor priče je autobiografski, autor/režiser igra samog sebe.
sr
17:12
Neosporna privlačnost
Putnica Elena nalazi se na trajektu do ostrva. Tu upoznaje Antonisa, koji putuje na ostrvsko groblje da zakopa urnu.Dok putuje sama svojim automobilom, Elena odluči da promeni smer kretanja i nađe se na trajektu do ostrva. Antonis je na istom trajektu, na putu ka ostrvskom groblju gde se nada da će zakopati urnu. Kad mu se auto pokvari, Elena mu nudi prevoz do hotela, a onda i sledećeg dana do groblja, gde im je rečeno da iz birokratskih razloga urna ne može da se ostavi tamo. Pošto su uživali u međusobnom društvu i lako komunicirali, odlučuju da nastave da lutaju po ostrvu u potrazi za dobrim mestom za zakopavanje urne.
sr
18:35
Džejn
Olivija je ambiciozna maturantkinja čiji prijem na fakultetu iz snova ostave za razmatranje, i ona doživljava zastrašujuće napade panike.Ambiciozna maturantkinja Olivija Bruks bori se s tugom zbog nedavnog gubitka prijatelja. Kad na fakultetu iz snova njen prijem ostave za razmatranje, ona počinje da se gubi i doživljava niz zastrašujućih napada panike. Pokušavajući da povrati osećaj kontrole, kreće u divljanje po društvenim mrežama protiv onih koji joj stoje na putu uspeha. Ali kako situacija eskalira, ona je prisiljena da se suoči i na kraju prihvati svoje najmračnije impulse kako bi krenula dalje.
sr
20:00
Poslednja želja
Čikaški hirurg, dr Pol Kersi (Brus Vilis), očajan je nakon što njegovu ženu ubiju, a ćerku brutalno napadnu tokom kućne provale.Dr Pol Kersi (Brus Vilis) je uspešan čikaški hirurg koji vidi samo posledice nasilja u gradu, dok unose povređene ljude u njegov urgentni centar - sve dok njegovu suprugu (Elizabet Šu) i ćerku studentkinju (Kamila Morone) ne napadnu u njihovoj kući u predgrađu. Kad se ispostavi da je policija prezauzeta rešavanjem prevelikog broja zločina, Pol, željan osvete, kreće u potragu za napadačima na svoju porodicu, u nameri da istera pravdu. Kada mediji počnu da izveštavaju o anonimnom ubici kriminalaca, građani počinju da se pitaju da li je smrtonosni osvetnik ujedno i anđeo čuvar... ili je surovi koljač. Gnev i sudbina prepliću se u ovom napetom akcionom trileru, "Poslednja želja".
sr
21:46
65
Milsa, pilot astronaut koji se srušio na nepoznatu planetu, mora da se probije kroz neistraženo tlo prepuno gigantskih i smrtonosnih stvorenja.Adam Drajver glumi Milsa, pilota astronauta koji se srušio na nepoznatu planetu u ovom naučno-fantastičnom filmu punom akcije. Uz samo jednu šansu za spas, Mils mora da se probije kroz neistraženo tlo prepuno gigantskih i smrtonosnih stvorenja.
sr