Hero

Hero

Hero on leffakanavien kingi ja täydentää loistavasti Nelonen Median tv-kanavatarjontaa. Kanava esittää leffoja joka päivä parhaaseen katseluaikaan ja lisäksi jokainen sunnuntai on pyhitetty pelkästään elokuville. Leffojen lisäksi kanava tarjoaa niin kotimaisia kuin kansainvälisiä sarjoja.

Finland

Programguide - lørdag, 04. mai 2024

kl. 00 +0300
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 32/36. Vastamyrkky. Radioaktiivinen säteily saastuttaa hotellin, ja ilman vastamyrkkyä jäänyt joutuu poistumaan. Eikä siinä vielä kaikki - atomiseremoniassa tytöt passittavat yhden pojan kotimatkalle.
fi
kl. 00.45 +0300
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 33/36. Kaikkien aikojen pariseremonia. Finaaliviikko lähestyy, ja jaossa oleva koskemattomuus ratkaisee paljon. Pariseremoniassa on vain kolme tuolia, ja peräti kaksi tyttöä jää ilman paria. Paratiisihotellissa voi tunnetusti tapahtua mitä tahansa, ja jury on jo alkanut heiluttaa kulisseissa tahtipuikkoaan.
fi
kl. 13.30 +0300
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 32/35. Keskeneräisiä unelmia. Stephenin majatalo Ranskassa on täynnä työkaluja ja romua. Ehtiikö hän saada kaiken valmiiksi ennen asiakkaiden tuloa? Englantilainen realitysarja.
fi
kl. 14.20 +0300
Toisenlaiset teiniäidit
Kausi 2. Jakso 7/11. 19-vuotias Susanna miehineen odottaa innoissaan esikoistaan; vihdoin heidän elämäänsä tulee sisältöä. Sosiaalityöntekijät sen sijaan ovat pariskunnasta ja vauvasta huolissaan. Kotimainen ohjelma.
fi
kl. 15.05 +0300
Toisenlaiset teiniäidit
Kausi 2. Jakso 8/11. Puoliksi senegalilainen Henriette elää miehensä kanssa kaukosuhteessa, eri maissa. Ehtiikö mies lentää mukaan synnytykseen? Entä miltä tuntuu pikaisen näkemisen jälkeen taas erota? Kotimainen ohjelma.
fi
kl. 15.50 +0300
Farmi Suomi
Kausi 3. Jakso 12/14. Kaikki vastaan yksi!. Immuniteetti raukeaa ja kaikki farmilaiset ovat vapaata riistaa kaksintaisteluun, mutta kuka haastaa ja kenet? Selän takana pelataan rumaa peliä, mutta mitä tulehtuneille väleille tapahtuu, kun yllättävät viestit kajahtavat radiosta? Kotimainen realityohjelma. (64')
fi
kl. 17 +0300
Rikkaat ja rahattomat
Yrittäjä Niina Kuhta vaihtaa luksuselämänsä viikon ajaksi ekologisuutta arvostavan yksinhuoltaja Annukka Salon arkeen. Puolisonsa Jussi Kuhmosen kanssa Niina tekee vaihtoviikosta seikkailun. Annukka ja Niina ovat molemmat kärsineet korona-pandemian aikana, mutta haastavistakin hetkistä aina selvitään.
fi
kl. 18 +0300
Rikkaat ja rahattomat
Kehopostitiivisuus- ja wellbeing-bloggaaja Veera Bianca sekä nuori eläkeläinen ja opiskelija Linda Kouhia löytävät toisistaan yllättäviä samankaltaisuuksia. Vaihtoviikolla kohdataan lähiökammo sekä päästään pintaa syvemmälle.
fi
kl. 19 +0300
Rikkaat ja rahattomat UK
Kausi 8. Jakso 1/6. Aika kortilla. Tällä kertaa koteja, budjetteja ja elämiä vaihtavat Filistadit ja Ryanit. Filistadeilla on rahaa, mutta ei yhteistä aikaa. Ryaneilla ei aina ole kumpaakaan. Englantilainen realitysarja.
fi
kl. 20 +0300
Rikkaat ja rahattomat UK
Kausi 8. Jakso 2/6. Kahvia ja kukkia. Yksinhuoltajaäiti Geri on kuin perhonen, joka liitelee työpaikasta ja mielenkiinnonkohteesta toiseen. Debi puolestaan toteuttaa jokaisen saamansa idean täysillä, mikä näkyy pankkitilin saldossa. Englantilainen realitysarja.
fi
kl. 21 +0300
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 12/22. Uhkaava tekoäly. NCIS-tiimi tutkii tuntematonta ilma-alusta, joka lentää Yhdysvaltain ilmatilaan ja törmää merivoimien hävittäjään. Deeks ja Kensi alkavat valmistautua sijaisperhetarkastukseen. Amerikkalainen draamasarja.
fi
kl. 22 +0300
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 13/22. Menneisyyden haamut. Huippusalainen korruptoituneiden agenttien lista katoaa, ja jäljet johtavat Samille tuttuun mieheen. Sam joutuukin tehtävän takia herättämään henkiin vanhan ja vaarallisen peitetyönsä. Amerikkalainen draamasarja.
fi
kl. 23 +0300
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 14/22. Pandoran lipas. NCIS-tiimi tutkii taidevaraston ryöstöä. Oliko ryöstö sattumaa, vai liittyykö siihen Callenin vihollinen Katya Miranova, jolla on varasto tiloissa? Kensi ja Deeks tapaavat Rosan sosiaalityöntekijän. Amerikkalainen draamasarja.
fi

Programguide - søndag, 05. mai 2024

kl. 00 +0300
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 34/36. Pääkallot rivissä. Finaaliviikon aluksi asukkaat saavat äänestää yhden henkilön kotimatkalle. Jännitystä lisää se, että häädetty ottaa mukaansa toisenkin henkilön, joten strategia pitää hioa huippuunsa.
fi
kl. 00.40 +0300
Paratiisihotelli Ruotsi
Kausi 14. Jakso 35/36. Shokkiratkaisu. Finaali on nurkan takana, ja luvassa on uhriseremonia, jossa ensimmäisenä parinsa uhrannut saa varman finaalipaikan. Voivatko kaikki luottaa pariinsa varauksetta? Lopulliset finaaliparit ratkaistaan kauden viimeisessä pariseremoniassa.
fi
kl. 13.05 +0300
Uusi elämä etelässä
Kausi 3. Jakso 34/35. Karppikalastusta. Tunnettu kriitikko tulee Ranskaan arvioimaan Markin ja Alisonin kalavesiä. Toisaalla Ranskassa Tony ja Judy yrittävät saada lisää jäseniä nurmikeilailukerhoonsa. Espanjassa taas Blair ja Fiona testaavat uutta venevuokraushankettaan. Englantilainen realitysarja.
fi
kl. 13.55 +0300
Toisenlaiset teiniäidit
Kausi 2. Jakso 9/12. 26-vuotias Anette odottaa seitsemättä lastaan, joka sai alkunsa hetken huumasta. Anette pitää kuitenkin jokaista lasta siunauksena ja saa voimaa uskosta, kun välit lasten isiin hiertävät. Kotimainen realitysarja
fi
kl. 14.40 +0300
Farmi Suomi
Tunnelma on herkillä, kun yhden farmilaisen matka päättyy ennen semifinaalia. Vanhat farmilaiset saapuvat viettämään viimeisiä päiviä farmille ja kannustamaan jäljellä olevia kilpailijoita lisäksi he saavat viimeisen sanan varsin tärkeässä juonenkäänteessä.
fi
kl. 15.50 +0300
Farmi Suomi
Farmin voittaja selviää, mutta kisa on kova, kun kaikki farmin lajit käydään läpi kaksintaisteluareenalla.
fi
kl. 17 +0300
Mestarileipurit
Jauho pöllyää mummolassa toden teolla, kun kisan jatkopaikkoja tavoitellaan kahdessa leivontatehtävässä. Luvassa on riemukkaita ja tunteikkaita hetkiä, kun parit leipovat herkkuihinsa mukaan rakkaita matkamuistojaan.
fi
kl. 18 +0300
Mestarileipurit
Mummolassa herkutellaan makealla mahan täydeltä, kun parit leipovat kakut lempikarkkiensa inspiroimana. Kisan kiristyessä parit joutuvat ottamaan leivonnassa riskejä, joissa kaikki eivät onnistu yhtä hyvin.
fi
kl. 19 +0300
Rikkaat ja rahattomat UK
Kausi 8. Jakso 3/6. Lapset ensin. Goodaleilla on kaksi menestynyttä yritystä ja tulot sen mukaiset. Gordonien tilanne ei ole yhtä hyvä, sillä perheen isä menetti pandemian myötä työpaikkansa lasten parissa. Englantilainen realitysarja.
fi
kl. 20 +0300
Rikkaat ja rahattomat UK
Kausi 8. Jakso 4/6. Uhrauksia. Naomi joutui uhraamaan työnsä lastensa takia, joten perheessä ei rahalla juhlita. Toni puolestaan uhrasi hetkellisesti perheensä, jotta voisi antaa tyttärelleen paremman elämän ? ja hän onnistui. Englantilainen realitysarja.
fi
kl. 21 +0300
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 15/22. Väärät syylliset. Poliisi pysäyttää Roundtreen ja hänen siskonsa ja syyllistyy etniseen profilointiin. Koko tiimi tukee Roundtreeta tapauksen selvittelyssä. He tutkivat myös asevaraston laiturin rakentamista seuranneen valokuvaajan murhaa. Amerikkalainen draamasarja.
fi
kl. 22 +0300
NCIS: Los Angeles
Kausi 13. Jakso 16/22. Koira haudattuna. NCIS-tiimi joutuu varsin poikkeuksellisen sieppaustehtävän pariin. Samin isä aiheuttaa päänvaivaa, ja Callen jatkaa menneisyyden selvittelyä. Amerikkalainen draamasarja.
fi
kl. 23 +0300
Suomen tulli rikosten jäljillä
Kausi 1. Jakso 1/10. Tulli löytää henkilöautosta kondomeihin pakattua nestemäistä kokaiinia. Selviää, että huumetta on kuljetettu kehonsisäisesti Etelä-Amerikasta Eurooppaan. Tulli tutkii myös lääke- ja dopingainerikosta, josta epäiltynä on pohjoissavolainen pariskunta. Kotimainen realitysarja.
fi