Nicktoons

Nicktoons

Nick Toons is het digitale kanaal van Nickelodeon met 24 uur per dag cartoons. Dit zijn niet alleen cartoons die ook te zien zijn op Nickelodeon, maar ook exclusieve cartoons. De zender is overdag vooral gericht op kinderen tot 12 jaar. 's Avonds richt de zender zich meer op de volwassen cartoonliefhebber.

Netherlands

ТВ водич - среда, 08.05.2024

00:15
Avatar: De Legende van Aang
Tijdens het zoeken naar Appa komen de vrienden een jongen die Jet heet tegen. Ze zijn het niet eens of ze hem kunnen vertrouwen of niet. Ondertussen jaagt Zuko ook op Appa.
nl
00:40
Avatar: De Legende van Aang
Het viertal valt de Dai Li leider Long Feng aan om de waarheid te vertellen aan de koning van Ba Sing Se. Zuko wordt ernstig ziek en heeft een innerlijke strijd na de beslissing die hij heeft genomen onder Meer Laogai.
nl
01:00
Avatar: De Legende van Aang
Guru Pathik leert Aang over het beheersen van de Avatar Staat bij de Oostelijke luchttempel. Sokka wordt herenigd met zijn vader. Prinses Azula heeft een duivels plan. Iroh en Zuko runnen een theewinkel, maar ze komen in de problemen.
nl
01:25
Best & Bester
Best & Bester gaan op onderzoek uit, wanneer ze erachter komen dat kledingstukken verdwijnen in de stomerij. Best verandert in een mok en lijkt hierdoor sprekend op een beruchte juwelendief die Beterdorp onveilig maakt.
nl
01:45
Best & Bester
Best en Bester doen een ruimte-race met Diamondo. Best loopt Gast tegen het lijf, maar heeft geen idee waar hij Gast van kent. Best en Bester gaan op onderzoek uit om erachter te komen wie Gast is.
nl
02:05
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie willen graag een slaapfeestje houden op het ruimteschip van Zokie. Via haar vader Stan komt Ruby er achter dat er in hun appartementencomplex een gepensioneerde worstelaar woont, waar Stan megafan van is.
nl
02:25
Fairly Odd Parents
Pap wil graag een simpeler leven en verandert het huis van de familie Turner in een boerderij. Meneer Crocker heeft een show op internet genaamd Crock Talk. Hiermee probeert hij het mysterie van de monsters te ontrafelen.
nl
02:50
Winx Club
Musa is zelfs zonder haar stem in staat Alfea te beschermen, maar de Winx besluiten toch om de legendarium-sleutel te ruilen tegen haar stem.
nl
03:10
Top Wing
Kolonel Kalkoen wil een trofee uitreiken aan de Big Swirler. Baddy zorgt er direct voor dat hij anderen kan helpen. Tijdens het spelen raken de cadetten Brewster kwijt, de favoriete knuffel van Rod. Ze moeten hem vinden voor Rod terugkomt.
nl
03:35
Top Wing
Rocco en Chomps gaan er met de Aqua-Wing vandoor. Penny pakt Chomps zijn duikboot en gaat achteraan. De bananenbandieten zien de bananenpiñata voor het schoolfeestje aan voor een echte banaan en gaan ermee vandoor. Team Top Wing komt in actie.
nl
03:55
SpongeBob
SpongeBob, Patrick, meneer Krabs en Sandy worden tijdens een dagje aan het strand gepakt door een golf en kilometers ver weggeslingerd. Ze ontmoeten de surfgoeroe JKL. Hij leert ze surfen zodat ze naar huis terug kunnen.
nl
04:15
SpongeBob
SpongeBob wordt plotseling rijk door de verkoop van een parel. Octo gaat de solopartijen zingen bij Bikinibroeker Mannenkoor. SpongeBob wil ook meedoen.
nl
04:40
SpongeBob
SpongeBob en Patrick doen mee aan een worstelwedstrijd. Meneer Krabs hoopt dat ze voor hem een miljoen euro zullen winnen. Patrick bemachtigt een zeldzame Meerminman- en Mosseljongenkaart.
nl
05:00
SpongeBob
SpongeBob wil alles weten over de oude Vikingen. De Vikingen komen hem en Octo ontvoeren en hebben niet veel goeds in de zin. Om Meerminman en Mosseljongen te ontmoeten besluit SpongeBob te spijbelen van school.
nl
05:20
SpongeBob
De opa van meneer Krabs, een oude piraat, komt op bezoek. Hij is nerveus door dit bezoek en wil opa doen geloven dat hij piraat is. Octo is lid van een geheime inktvisclub. SpongeBob wil er er ook bij horen.
nl
05:45
SpongeBob
SpongeBob wil zo graag dat Octo een keer bij hem op bezoek komt. Daar heeft Octo geen zin in. Als SpongeBob geen vierkante broeken meer heeft, koopt hij tijdelijk een ronde broek.
nl
06:05
SpongeBob
Perla, de dochter van meneer Krabs, krijgt ineens een onverwachte groeispurt waar ze ongelooflijk honger van krijgt. Het enige wat ze kon doen, was de hele tijd eten. Meneer Krabs kan het eten dat ze nodig heeft nauwelijks bijhouden.
nl
06:20
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
06:45
De Casagrandes
Ronnie Anne is nerveus om weer te gaan skateboarden nadat ze een flinke val heeft gemaakt. Een machtig artefact is op weg naar het museum, en dit brengt een storm teweeg voor de familie Casagrande.
nl
07:10
De Casagrandes
Als de baan van meneer Chang misschien naar een snellere treinconducteur gaat, moet hij bewijzen dat hij net zo snel kan zijn als een robot. Adelheid probeert de straatkatten te temmen en te laten adopteren.
nl
07:30
Huize Herrie
Lincoln is ervan overtuigd dat de lunchdame van de middelbare school wrok tegen hem en zijn oudere zussen koestert. Meneer Grouse probeert wat rust te vinden nadat hij zich van de Louds heeft verwijderd.
nl
07:55
Huize Herrie
Sunset Canyon valt uit elkaar en Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om erachter te komen waarom. Als een vampier naar Royal Woods verhuist, moet Lucy hem overtuigen om de leden van de 'Mortician's Club' in vampiers te veranderen.
nl
08:15
Monster High
Frankie wil niet dat Watzie meedoet aan de drakentrek dus probeert hen hem met allerlei leuke activiteiten over te halen om te blijven. Draculaura moet haar heksendier vinden om een hekserijcodex te openen.
nl
08:40
SpongeBob
Patrick blijkt helemaal niet onder een rots te wonen, maar onder een schildpad. Meneer Jenkins is maar niet weg te branden van zijn favoriete plek in de Krokante Krab, wat Meneer Krabs niet prettig vindt.
nl
09:05
SpongeBob
Octo komt erachter dat SpongeBob prachtig kan zingen zonder spleetje tussen zijn voortanden en denkt zo de jazzclub in te kunnen. Bruine Luchtbel probeert zijn leven te beteren en gaat aan het werk bij de Krokante Krab als afwasser.
nl
09:30
De Casagrandes
Lori en Bobby vieren de dag dat ze samen hun eerste pizza aten. Carlitos doet iedereen na, behalve Ronnie Anne. Ze is bang dat hij haar niet leuk vindt en doet er alles aan om dat te veranderen.
nl
09:55
De Casagrandes
Ronnie Anne en Bobby gaan voor het eerst een weekend naar hun vader en zijn opgetogen. Margarita is naar New Orleans geweest en heeft een spooktour meegemaakt, wat ze geweldig vond.
nl
10:15
De Casagrandes
In Royal Woods was Ronnie Anne cool. Ze kende alle nieuwe trends. In Great Lakes City wil ze graag ook cool zijn, maar daar loopt ze zwaar achter. Bobby valt woedend uit tegen Sergio, die daarop wegvliegt om niet meer terug te keren.
nl
10:40
The Patrick Star Show
De moeder van Bunny, Agnes, brengt een bezoekje aan de familie om erachter te komen of Octina net als haar oma een heks is. De Tuinies hebben Oma Tentakel ontdekt en achtervolgen haar omdat ze haar helemaal geweldig vinden.
nl
11:05
The Patrick Star Show
Bubbelbas maakt een kritische show waarin hij reviews geeft over afleveringen van De Patrick Show.
nl
11:30
SpongeBob
Plankton heeft een nieuw plan om de Geheime Formule te stelen, maar dat loopt volkomen uit de hand. Octo en de buschauffeur wisselen een dag van baan.
nl
11:55
SpongeBob
De drie nichtjes van Sandy komen op bezoek, en SpongeBob werpt zich op als oppas. Patrick werkt als beveiligingsagent in het museum, en SpongeBob wordt zijn assistent. Octo probeert ondertussen stiekem zijn schilderij in het museum op te hangen.
nl
12:20
SpongeBob
SpongeBob probeert Freds been te beschermen, nu hij eindelijk weer geheeld is.
nl
12:30
Avatar: De Legende van Aang
Aang, Katara, Toph en Sokka varen door een rivier die vervuild is. Ze ontdekken een vissersdorp in de rivier waar ze mensen verhongeren. Dat komt door een Vuurleger-fabriek. Katara wil de mensen helpen.
nl
12:55
De Casagrandes
Carl speelt met zijn actiefiguren en zijn trein. Adelheid vraagt of Carl theevisite wil spelen.
nl
13:05
De Casagrandes
Sid neemt het op tegen Lisa Herrie in de robotica wedstrijd, om de aandacht van zijn moeder te trekken. Wanneer Frida wordt geconfronteerd met een schildersblok, doet ze net alsof Lalo's schilderijen haar eigen schilderijen zijn.
nl
13:30
De Casagrandes
Ronnie Anne kiest ervoor om stage te lopen bij Bruno met zijn hotdog-kar. Het werk is alleen een stuk zwaarder dan ze had verwacht. Carl droomt ervan om te DJ'en tijdens de rust van de Gatos-wedstrijd. Hij gaat undercover met Alexis en de schoolband.
nl
13:55
SpongeBob
SpongeBob en Octo maken reclame voor de Krokante Krab tijdens een groot concert in Bikinibroek. De dromen van SpongeBob, Octo en Patrick zijn met elkaar verweven.
nl
14:20
Sponge Bob
SpongeBob ontdekt een slak in de vuurtoren. Twee kinderen veroorzaken een ware hikplaag.
nl
14:45
The Patrick Star Show
Patricks boze tweelingneef duikt op en hij begint Patricks reputatie te ruïneren.
nl
15:00
SpongeBob
De wekker van SpongeBob begeeft het en hij gaat op zoek naar een nieuwe. Karen en Plankton krijgen een baby.
nl
15:25
Huize Herrie
Car is fan van tv-actieheld El Falcón. Als hij Ronnie Anne de hond Nelson ziet redden, slaat zijn heldenverering van El Falcón over op haar. De hele familie is fan van de telenovelle Adios Ana Adios, behalve Ronnie Anne.
nl
15:45
Huize Herrie
Pap heeft totaal geen zin om een bezoekje te brengen aan tante Truus en hij besluit om te proberen om er onder uit te komen. Een bijkomend voordeel is dat hij nu het huis de hele dag voor zichzelf heeft.
nl
16:10
Huize Herrie
De cheerleaders dagen Lynn en haar ploeggenoten uit tot een cheer-duel, als Lynn ze afwijst als atleten. Lori wordt een instant beroemdheid als ze een hole-in-one slaat op een geducht, moeilijk parcours.
nl
16:35
Huize Herrie
Wanneer de kinderen een avondje het restaurant runnen, komt kok Guy Grazer langs voor zijn kritische programma 'Keuken Overval'. De kinderen zoeken in de hele stad naar vermiste meubels die ze tijdens het schoonmaken buiten hebben achtergelaten.
nl
17:00
Steen, Papier, Schaar
Papier wil een key lime taart bakken, maar Schuurpapier, zijn zus, komt roet in het eten gooien. Steen komt in opstand wanneer zijn opwarm maaltijd niet de juiste hoeveelheid stukjes kalkoen bevat.
nl
17:25
SpongeBob
Meneer Krabs kan veel geld verdienen door de Krokante Krab open te stellen voor dieren. Karen sluit Plankton op tot hij een onverstoord romantisch avondje organiseert.
nl
17:50
SpongeBob
SpongeBob ontdekt dat hij plankenkoorts heeft terwijl hij zich voorbereidt op een mondeling verslag.
nl
18:05
SpongeBob
Plankton heeft hulp nodig bij het stelen van de formule, dus huurt hij een stagiair in die alles weet over meneer Krabs. Patrick krijgt een vernietigende aanval wanneer hij een bel hoort, dus helpen zijn vrienden hem op hun eigen manier.
nl
18:25
Avatar: De Legende van Aang
Het viertal valt de Dai Li leider Long Feng aan om de waarheid te vertellen aan de koning van Ba Sing Se. Zuko wordt ernstig ziek en heeft een innerlijke strijd na de beslissing die hij heeft genomen onder Meer Laogai.
nl
18:50
De Casagrandes
Adelheid verliest een tand en Carl en Bobby leren haar over 'El Raton', de tandenfee.
nl
19:05
De Casagrandes
Carlos moet een peetvader vinden voor Carlitos zijn doop, maar hij twijfelt over zijn beslissing. Carlota moet haar L.O.-punten halen om te kunnen slagen. Ronnie Anne helpt Carlota om de juiste sport voor haar te vinden.
nl
19:30
De Casagrandes
Rosa's familie-activiteit, vogels kijken in het bos, loopt mis wanneer Sergio wordt aangezien voor een zeldzame soort. Omdat hij het beu is geen eigen stek te hebben, verhuist Bobby in het geheim naar een leegstaand appartement in het gebouw.
nl
19:50
SpongeBob
Meneer Krabs kan veel geld verdienen door de Krokante Krab open te stellen voor dieren. Karen sluit Plankton op tot hij een onverstoord romantisch avondje organiseert.
nl
20:15
SpongeBob
Het vlooiencircus van SpongeBob wordt per ongeluk bij Octo bezorgd. Als de vlooien ontsnappen, zorgt dat voor een heleboel heibel. En als Octo geen zin heeft om te werken, besluit hij zich ziek te melden.
nl
20:40
SpongeBob
SpongeBob en Patrick proberen de band van het Pel de Pinda-restaurant weer bij elkaar te brengen. Patrick denkt dat hij een worm is en wordt naar het asiel gestuurd. SpongeBob en Octo moeten hem trainen.
nl
21:05
SpongeBob
SpongeBob's vrienden Narlene en Nobby komen op bezoek, die elkaar sinds hun kindertijd niet meer hebben gezien. Plankton probeert een manier te vinden hoe hij bij het geheime recept van Krabby Patty kan komen.
nl
21:30
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
21:55
Steen, Papier, Schaar
Steen vindt een baan bij een gemene Robot Organisatie maar Papier en Schaar weten dat dit bedrijf verkeerde intenties heeft.
nl
22:05
Kung Fu Panda
Om te bewijzen dat Tijger toch nog in iets beter is dan Po, laat ze per ongeluk de energie bollen van Shifu los. Als die bollen weer bij Meester Ding terecht komen, kan hij de vredesvallei overnemen. Po en Tijger gaan samen opzoek.
nl
22:30
Kung Fu Panda
Wanneer Kung Fu niet meer gebruikt mag worden van agent Hu, besluit Po om een gemaskerde legende te worden om te vechten tegen criminaliteit.
nl
22:55
Kung Fu Panda
Tijger moet zich ontfermen over een klein jongetje dat is gekidnapt door Fung.
nl
23:20
De Pinguïns van Madagascar
Één keer in het jaar wordt er een nacht georganiseerd in de Central Park Zoo waarop de kinderen een nachtje in de dierentuin kunnen blijven. Ze slapen dan met z'n allen tussen de dieren.
nl
23:30
De Pinguïns van Madagascar
De pinguïns komen erachter dat Roger de chimpansee is uitgekozen voor een missie naar de maan. Wanneer een grote sneeuwstorm plots de kop op steekt, zit Skipper met Marlene vast in een winkel, waar Agent X ook blijkt te zitten.
nl
23:55
De Pinguïns van Madagascar
Rico's moet zo hard niezen dat er scheuren verschijnen in het ondergrondse tunnelsysteem. Skipper heeft een fantastische dag en besluit in te breken bij de Deense ambassade.
nl

ТВ водич - четврток, 09.05.2024

00:15
Avatar: De Legende van Aang
Iedereen racet tegen de klok om Azula's verovering van Ba Sing Se te stoppen. Zuko en Katara komen elkaar tegen in een onverwachte situatie. Aang neemt de beslissing om de Avatar Trance te gebruiken tegen Azula, en betaalt daarvoor een hoge prijs.
nl
00:40
Avatar: De Legende van Aang
Aang ontwaakt op een schip van de Vuurnatie en daar vindt hij z'n vrienden weer. Die hebben dat schip gekaapt. De hele wereld denkt dat de Avatar dood is en hij wordt dus als geheim wapen ingezet.
nl
01:00
Avatar: De Legende van Aang
Aang en zijn vrienden vermommen zich terwijl ze in een grot in de vuurnatie zitten. Aang heeft een schooluniform aan en moet dus naar school. De kinderen vinden hem leuk en Aang laat ze zien wat vrijheid betekent.
nl
01:25
Best & Bester
Best wordt uitgenodigd voor een rondleiding in de donutfabriek van Fritz Frituur en Bester sluipt stiekem binnen. Tijdens het zoeken naar Slipper's sleutels stuiten Best en Bester op een amulet. Belle vertelt ze dat deze vervloekt is.
nl
01:45
Best & Bester
Bester is vastbesloten om voor Cupido te spelen en Raquel en Mopperkont te koppelen. Scheet heeft ruzie met Rocky en komt daarom bij Best en Bester logeren. Maar zij trekken de stank niet zo goed.
nl
02:05
Zokie of Planet Ruby
Ruby en Zokie maken citroenlimonade, voor ouderen die aan het sporten zijn. Zokie komt erachter dat Ruby soms last heeft van wat ongeluk in haar leven.
nl
02:25
Rusty Rivets
Sammie krijgt concurrentie en Rusty helpt hem met een superpak dat sneller ijsjes rondbrengt. Tot de concurrentie een collega wordt. Liam heeft een monster gehoord in het bos. Het blijkt een slapeloze Bottosaurus te zijn.
nl
02:50
Dora the Explorer
Dora en Boots zijn op weg naar de grote muziekshow als de wagen met de instrumenten voorbij rijdt. Ze moeten zo snel mogelijk naar de show om Baby Bongo's eerste optreden te zien.
nl
03:10
Top Wing
Bea heeft ontzettend hard gewerkt en is toe aan een vrije dag. Maar Team Top Wing kan haast geen dag zonder Bea. De cadetten en hun vrienden kunnen op de Big Swirl Spelen hun trucs op het skateboard laten zien.
nl
03:30
Top Wing
De cadetten van Team Top Wing beleven een heus avontuur met de beroemde Survivalbeer. Swift bezeert zijn vleugel en nu kan hij niet meer goed vliegen. Hij benoemt Timmy tot copiloot. Samen moeten ze T en Shelley zien te redden.
nl
03:55
SpongeBob
Patrick en SpongeBob mogen Meerminman en Mosseljongen vervangen tijdens een sjoelbaktoernooi. Octo geeft zich uit voor Octor Fancyson, een groot musicus. Hij gaat lesgeven op een conservatorium.
nl
04:15
SpongeBob
SpongeBob ontfermt zich over een verdwaalde worm, die 's nachts bevalt van een aantal miniwormen. Plankton probeert Karen te vervangen met een paar nieuwe uitvindingen.
nl
04:35
SpongeBob
Omdat meneer Krabs even een kwartier weg moet, mag SpongeBob zich in die tijd chef van de Krokante Krab noemen. SpongeBob heeft tegelijkertijd een afspraak met Meneer Krabs, Sandy en Patrick. Hij wil alle drie de afspraken nakomen.
nl
05:00
SpongeBob
Patrick wil net zo'n petje als SpongeBob, omdat het petje het symbool is van werk hebben. Patrick en SpongeBob laten zich insluiten in een nieuwe speelgoedwinkel.
nl
05:20
SpongeBob
Patrick en SpongeBob gaan samen naar het strand. Als ze ieder hun zandkasteel bouwen staan ze binnen de kortste keren als vijanden tegenover elkaar. SpongeBob maakt per ongeluk het slakkenhuis van Gerrit kapot.
nl
05:45
SpongeBob
Patrick verzint een slogan voor de Maatemmer waardoor de klanten massaal toestromen. Plankton is zoveel jaar getrouwd met Karen. SpongeBob helpt Plankton met het voorbereiden van een romantische avond.
nl
06:05
SpongeBob
SpongeBob komt vast te zitten in de mangel, maar laat dat zijn dagelijks leven niet beïnvloeden. Toch blijkt het niet heel handig te zijn om te werken met een mangel om je middel, en daarom wordt hij geschorst.
nl
06:20
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
06:45
De Casagrandes
Wanneer Bobby en Par de leiding krijgen over Ziggy's winkel, moeten ze weerstand bieden aan de muzikale schatten die er te vinden zijn. De familie probeert Hector van het roddelen af te krijgen, maar niks helpt. Tot ze de hulp inroepen van Greta.
nl
07:10
De Casagrandes
Nadat hij heeft gehoord over een wedstrijd om de volgende sidekick van El Falcón te vinden, wordt Carl El Pollito en probeert hij te winnen. Om de zieke Carlitos niet wakker te maken, moeten Carl en CJ muisstil met de El Falcón-actiefiguren spelen.
nl
07:30
Huize Herrie
Als Lily zich thuis begint te misdragen, denken haar ouders dat haar nieuwe kleutervrienden de oorzaak kunnen zijn. Als Rusty ten onrechte wordt geschorst, komt het Action News Team in actie om zijn naam te zuiveren.
nl
07:55
Huize Herrie
Lincoln gaat, verkleed als David Steele, op zoek naar zijn gestolen verjaardagscadeau. Nadat Luan een rol in een Zuivelland productie krijgt, moet ze het nieuws voor mevrouw Bernardo zien te verbergen.
nl
08:15
Monster High
Frankie kropt al hun gevoel op nadat hen is afgewezen voor het schreeuwleader team en veroorzaakt onbedoelde uitbarstingen. Na een aantal mislukte pogingen leert Clawd dat hij als goede oudere broer meer moet doen dan alleen zijn zus beschermen.
nl
08:40
SpongeBob
Octo zit een paar dagen in een hotel, en SpongeBob en Patrick houden hem gezelschap. SpongeBob en Patrick gaan babysitten.
nl
09:05
SpongeBob
SpongeBob gaan naar een stad waar logica niet bestaat. SpongeBob blijft aan zijn nagels bijten, en hij weet niet waarom hij niet kan stoppen.
nl
09:30
De Casagrandes
Carlota's vlog wordt geliked door haar popidool. De familie krijgt vrijkaarten voor een concert, maar het is de vraag of dat een goed idee is. Hector komt op dezelfde school als Ronnie Anne en Carl, als hij besluit zijn lagere school af te maken.
nl
09:55
De Casagrandes
Aan de overkant van waar de Casagrandes wonen, opent een nieuwe hamburgertent. Ondertussen wordt Par een nieuwe vriend van Bobby. Ze hebben veel gemeen, op een ding na: Par is een sensatiezoeker en Bobby niet.
nl
10:15
De Casagrandes
Ronnie Anne denkt dat het huwelijk van haar grootouders in de problemen is nadat ze een tv-show heeft gezien. Ronnie Anne leert de kunst van de dans 'baile folklorico' en komt erachter dat haar instructeur nogal intens is.
nl
10:40
The Patrick Star Show
Patrick Ster presenteert een show over eten nadat hij zijn ontbijt heeft gemist. Patrick en SpongeBob gaan op zoek naar een baan en ervaren hoe het is om deel te nemen aan de arbeidsmarkt.
nl
11:05
The Patrick Star Show
Patrick en GrandPat proberen elkaar op de trap te passeren, wat leidt tot een belachelijk conflict. Hun absurde rivaliteit werkt aanstekelijk voor andere leden van de familie Star.
nl
11:25
SpongeBob
De wekker van SpongeBob begeeft het en hij gaat op zoek naar een nieuwe. Karen en Plankton krijgen een baby.
nl
11:50
SpongeBob
Patrick blijkt helemaal niet onder een rots te wonen, maar onder een schildpad. Meneer Jenkins is maar niet weg te branden van zijn favoriete plek in de Krokante Krab, wat Meneer Krabs niet prettig vindt.
nl
12:15
SpongeBob
Patrick heeft een limonade-verkoopstand. Hij heeft pas succes als Octo hem een ingrediënt geeft.
nl
12:30
Avatar: De Legende van Aang
Sokka is sikkeneurig omdat Aang, Katara en Toph bijzondere gaven hebben en hij normaal is, Aang vindt dat hij ook een meester moet hebben. Ze vinden een beroemd zwaardvechter van de Vuurnatie die hem les wil geven.
nl
12:55
De Casagrandes
Bobby loopt over van de goede ideeën als het om de mercado gaat, maar Hector wijst hem bot af.
nl
13:05
De Casagrandes
Arturo krijgt Beto op bezoek, een alpaca die hij destijds in Peru heeft grootgebracht. Deze probeert Bobby en Ronnie Anne weg te pesten. CJ wil voor zijn natuurkundeproject een raket de ruimte in sturen. Hector helpt hem en moedigt hem aan.
nl
13:30
De Casagrandes
Carlos moet een peetvader vinden voor Carlitos zijn doop, maar hij twijfelt over zijn beslissing. Carlota moet haar L.O.-punten halen om te kunnen slagen. Ronnie Anne helpt Carlota om de juiste sport voor haar te vinden.
nl
13:55
SpongeBob
SpongeBob gaat werken op de boerderij van Meneer Jenkins om de rekening van de Krokante Krab te betalen. Gerrit en Spot gaan op nachtelijk avontuur uit.
nl
14:20
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick verbannen worden uit de dierentuin, besluiten ze zelf een dierentuin te beginnen met bubbeldieren. Iemand in de Krokante Krab heeft het mosselvirus, en het restaurant wordt in quarantaine gezet.
nl
14:45
The Patrick Star Show
Er ontstaan problemen wanneer blijkt dat Pleetje is vervangen door een nieuwe wc. Er dient ingegrepen te worden en Auwie en Pinkje besluiten vervolgens om een reis af te gaan leggen.
nl
15:00
SpongeBob
Patrick blijkt helemaal niet onder een rots te wonen, maar onder een schildpad. Meneer Jenkins is maar niet weg te branden van zijn favoriete plek in de Krokante Krab, wat Meneer Krabs niet prettig vindt.
nl
15:25
Huize Herrie
Hector viert zijn verjaardag en wil geen cadeautjes van zijn familie, maar liever een optreden. Als de oudjes weg zijn en Carlota thuis de baas is, halen haar broertjes grappen met haar uit.
nl
15:45
Huize Herrie
Luan denkt dat meneer Kokosnoot uit is op wraak als ze hem vervangt door Lola. Leni en Lori gaan een weekend shoppen, maar er is niemand die Leni naar Lori kan brengen. Als ze haar rijangst kan overwinnen zou ze zelf haar rijbewijs kunnen halen.
nl
16:10
Huize Herrie
De kinderen schieten opa te hulp. De kinderen helpen Lana over haar angst voor logeerpartijen heen.
nl
16:35
Huize Herrie
De kinderen breken de kostbare vaas van mam en pap. Ze zijn bang dat ze heel lang huisarrest zullen krijgen. Lisa zegt dat ze de vaas voor iets onbreekbaars kan omruilen, door terug te reizen in de tijd.
nl
17:00
Steen, Papier, Schaar
Steen, Papier en Schaar ontdekken dat ze dubbelgangers hebben die een veel beter leven leiden dan zij. Ze doen er alles aan om zich te bewijzen. Papier en Steen doen er alles aan om een ruzie tussen Schaar en magiër Catalina te stoppen.
nl
17:25
SpongeBob
Het vlooiencircus van SpongeBob wordt per ongeluk bij Octo bezorgd. Als de vlooien ontsnappen, zorgt dat voor een heleboel heibel. En als Octo geen zin heeft om te werken, besluit hij zich ziek te melden.
nl
17:50
SpongeBob
Plankton probeert opnieuw aan de geheime formule te komen door vrienden te worden met Octo.
nl
18:05
SpongeBob
Bubbelbas heeft een enorme onbetaalde rekening bij de Krokante Krab die hoognodig betaald moet worden. Meneer Krabs wil indruk maken op Mevrouw Puff met een etentje bij hem thuis en stelt SpongeBob en Octo aan om een chique diner te bereiden.
nl
18:30
Avatar: De Legende van Aang
Guru Pathik leert Aang over het beheersen van de Avatar Staat bij de Oostelijke luchttempel. Sokka wordt herenigd met zijn vader. Prinses Azula heeft een duivels plan. Iroh en Zuko runnen een theewinkel, maar ze komen in de problemen.
nl
18:55
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar vrienden zorgen ervoor dat mevrouw Kernicky wordt aangenomen als de nieuwe gymleraar op school. Ze komen er al snel achter dat haar lessen behoorlijk pittig zijn.
nl
19:05
De Casagrandes
Carls liefde voor speelgoed dwingt hem tot een carrière als speelgoedrecensent. Frida's kunst krijgt een slechte recensie, dus de kinderen proberen een nieuwe veiling te organiseren om haar op te vrolijken.
nl
19:30
De Casagrandes
Ronnie Anne en haar vrienden willen het record evenaren van de Vier Zonder Vrees. De familie kijkt naar een worstelwedstrijd met La Tormenta, als de tv opeens vreemd begint te doen.
nl
19:55
SpongeBob
Mevrouw Puff's nieuwe vervangende leraar geeft SpongeBob een spoedcursus autorijden. Wanneer Mr. Krabs en Plankton een bron van wondervet onder hun restaurants ontdekken, moeten de twee hun krachten bundelen en samenwerken.
nl
20:15
SpongeBob
Wanneer SpongeBob en Patrick het laatste Varkulon-actiefiguur kopen, probeert Bubbelbas het af te pakken. De 'SpongeBob is prut'-club komt bij elkaar om te bespreken hoe SpongeBob ze de laatste tijd geteisterd heeft.
nl
20:40
SpongeBob
SpongeBob en Octo gaan met een voedselbus naar Steenbroek om krabburgers te verkopen. Parel en Nadine gaan shoppen bij het Opdraai warenhuis, maar Nadine heeft een iets andere smaak.
nl
21:05
SpongeBob
Plankton is gefrustreerd dat hij wordt gezien als schattig in plaats van slecht en bouwt een robot om iedereen te straffen die "aww" zegt. Patrick verplettert de postbode, waardoor hij en SpongeBob de post in Bikinibroek moeten bezorgen.
nl
21:30
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
21:55
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier aan een weekend dat interessant genoeg is om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed voor zichzelf.
nl
22:10
Kung Fu Panda
Po wil met Mantis naar het figuren festival, maar mag niet van Shifu. Hij gaat toch. Daar maakt hij per ongeluk Mantis verlamd. Hij weet niet hoe hij het ongedaan moet maken. Shifu blijkt er ook te zijn. Samen gaan ze opzoek naar mantis.
nl
22:30
Kung Fu Panda
Po heeft een uitnodiging gekregen om langs te komen bij zijn idool, Generaal Tsin. Tsin blijkt echter slechteriken te lokken en ze zonder goede reden op te sluiten en te bevriezen. Po besluit dat het niet goed is en redt de slechteriken.
nl
22:55
Kung Fu Panda
Po helpt Kraan om zijn zelfvertrouwen terug te winnen, nadat hij dat bij een liefdadigheidsevenement kwijtraakte.
nl