TV3 life

TV3 life

Kanāls tiek pārraidīts latviešu valodā un tā programmu veido ārzemju un latviešu seriāli, filmas, tematiski raidījumi un realitātes šovi, kas ir orientēts sieviešu auditorijai.

Latvia

Guida TV - lunedì, 13/05/2024

01:55
Sliktās mammas
Eimija Mičela ir stresaina divu bērnu māte. Viņa strādā trendīgā kafijas uzņēmumā, saviem bērniem gatavo pilnvērtīgas maltītes, pilda mājasdarbus viņu vietā un dodas uz neskaitāmām bērnu ārpusklases nodarbībām. Viņa piedalās arī skolas vecāku padomē, kuru vada ideālistiskā Gvendolīna un viņas pavadones – Steisija un Vikija. Kad Eimija pieķer savu vīru interneta sānsolī ar kailu piena meiteni, viņa to izmet no mājām, taču ar grūtībām visu kontrolē. Pēc pārāk piesātinātās dienas Eimija publiski atsakās no dalības vecāku padomē, jo nepiekrīt Gvendolīnas drakoniskajiem plāniem. Vietējā bārā Eimija satiek divas mātes no vecāku padomes Karlu un Kiki. Eimija, Karla un Kiki kopīgi izklaidējas visu nakti, un šī nakts iedvesmo Eimiju mainīt savu attieksmi pret bērnu audzināšanu. Savam slinkajam dēlam viņa liek pievērsties pienākumiem, bet pārmācījušos meitu aizved uz spa. Eimija arī nolemj doties uz randiņiem, taču saprot, ka ir pavisam bez randiņu pieredzes, jo izveidoja ģimeni ļoti jauna. Viņai pamazām izveidojas saikne ar Džesiju – pievilcīgu atraitni, kuram viņa jau sen patīk. Eimijai rodas konflikts ar vecāku padomes priekšsēdētāju Gvendolīnu, un Eimija cenšas pati kļūt par padomes priekšsēdētāju, izraisot Gvendolīnas niknumu. Starp abām kampaņas gaitā izraisās dažādas nesaskaņas un atspēlēšanās uz Eimijas bērniem. Eimijas bērni izlemj palikt pie tēva, un Eimiju atlaiž no darba. Eimija nīkuļo mājās un nedomā turpināt kampaņu priekšsēdētājas amatam, taču Karla un Kiki to nepieļauj, un liek viņai piedalīties vēlēšanās. Pēc iedvesmojošas runas Eimija vēlēšanās uzvar, un viņai nākas mierināt izmisušo Gvendolīnu, kura atzīstas, ka, esot priekšsēdētajas amatā, viņa var nedomāt par savām personiskajām problēmām. Pēc vairākām nedēļām kļūst redzamas dažādas pozitīvas pārmaiņas Eimijas pašas dzīvē un apkārtējo dzīvēs.
lv
03:55
Sapņu māja: Jaunzēlande 4
Cilvēku personības ir unikālas un atšķirīgas, un tikpat unikāli ir viņu sapņu nami, taču ne katrs uzdrīkstas savas pārdrošākās fantāzijas īstenot dzīvē! Vairāki apņēmīgi jaunzēlandieši ķeras pie darba, lai, pārvarot neskaitāmas ķibeles, uzceltu savu sapņu māju. Raidījums ļauj ielūkoties izaicinājumu pilnā būvniecības procesa aizkulisēs, sekojot līdzi tam, kā skice pārtop pārdrošā arhitektūras brīnumā. Vēro, kā top celtniecības meistardarbi, būvniecības procesā izmantojot gan pārbaudītas, gan pilnīgi jaunas metodes un materiālus.
lv
05:00
Viņas melo labāk 2
25 sērija Margarita atsakās ar Kārli kopā doties atvaļinājumā. Kārlis apvainojas. Jolantu cietumā sāk terorizēt cita notiesātā. Konrāds pasaka Kristīnei, ka Kārlim iedevis pamatīgu naudas summu, lai viņš atbrīvo Jolantu. Cietuma uzraugs ievēro, ka Jolanta ir piekauta. Jolanta tiek ievietota kamerā ar Jekaterinu, kurai ir slikta slava.
lv
05:30
Kristīgā programma “Ticīgo uzvaras balss”
lv
06:00
Rūgtās izvēles
24. sērijaRenāra ģimene gaida ziņu no slimnīcas. Elza no mammas uzzina, ka Renārs cietis avārijā. Situāciju sliktāku padara zvans no naudas aizdevēja, kurš pieprasa nekavējoties pārskaitīt naudu. Elza saprot, ka ir iekūlusies nepatikšanās. Andris un Rebeka ierodas uz pirmo deju mēģinājumu. Ginta saņem jaunus norādījumus no zīlnieces – viņai jāizdomā veids, kā iedot Kristapam izdzert mikstūru. Lolita ir greizsirdīga uz Daci. Dace slimnīcā ne mirkli neatkāpjas no Renāra. Elza saprot, ka viņai nav izvēles, un piekrīt Ditas biznesa piedāvājumam. Ginta ir pārsteigta par mammas rīcību – Zane pārvāksies uz dzīvokli tieši blakus Andrim un Rebekai. Aivars un Vaira kaļ plānus Lūkasa aptīšanai ap pirkstu.
lv
06:30
Mīlestības pavediens
70. sērijaKlaudio uzsāk sadarbību ar Rozu Mariju. Kamila pārdzīvo par Rikardo un Kamilas precību plāniem. Konselo slepeni ielavās Jolandas kabinetā.
lv
07:25
Ievainotie putni
100. sērijaLevents šaubās par Nurgulas patiesumu, bet nezina, ko iesākt. Tekinam kļūst zināms, ka Nurgulai kaut kas ir aiz ādas. Dogans Ajšei parāda fotogrāfijas, kurās Džemils redzams kopā ar Oju. Viņā tas izraisa nepatiku. Viņa mīl Džemilu, bet rūpīgi slēpj savas jūtas. Levents rod izeju no radušās situācijas ar Nurgulu. Viņš paziņo sievietei, ka viņai jāveic DNS tests, lai pierādītu savu radniecību ar Omeru. Nurgula šādam pavērsienam nav gatava.
lv
08:20
Mani remonta noteikumi 4
Austrālijā veidots šovs, kas dod iespēju cilvēkiem mainīt dzīvi uz visiem laikiem. Šovā piedalās sešas komandas – katrai no tām ir māja, kam nepieciešams remonts. Paši saimnieki māju pamet, atstājot vien piecus noteikumus, ko noteikti grib vai negrib redzēt mājas interjerā. Māja tiek sadalīta piecos sektoros, katram tiek iedalīts konkrēts budžets, un komandas ķeras pie darba! Laika nav daudz – tikai nedēļa, bet darba pietiek! Šova dalībniekiem palīgā nāk interjera dizainere un eksperts būvniecībā, lai konsultētu un neļautu sadarīt lielas muļķības. Pēc nedēļas paveikto vērtē mājās īpašnieki un žūrija. Kad visas sešas mājas izremontētas, vismazāk punktus ieguvusī komanda šovu pamet, bet pārējās turpina cīņu. Otrajā kārtā komandas dodas katra uz savu māju un 24 stundu laikā veic vienas zonas pārveidi ar ierobežotu budžetu. Komanda, kas saņem vismazāk punktu, no šova tiek izslēgta. Trešajā kārtā tiek veikti darbi mājas ārpuses uzlabošanai un dārza zonas iekārtošanai. Lielajā finālā ir divas komandas, kuras sāncenša mājā remontē kādu nelielu slepeno telpu, un uzvarētāju nosaka skatītāju balsojums.
lv
09:35
UgunsGrēks 14
37.sērija Dana gaida Gati, Lidijai liekas, ka Dana zaudē savu pašcieņu. Kristai nepatīk, ka Magda satiekas ar Aivaru. Edijs no Gata uzzina, ka īstā Eva nav atradusies. Kristu pārsteidz atklājums Dāvida datorā. Donāts sagaida no safari atgriezušos Vadimu un Silviju. Gatis piedāvā Danai kādu laiku padzīvot atsevišķi. Dāvidu uzjautrina Kristas versija par bildi datorā. Helēna pasaka, ka organizēs labdarības izrādi.
lv
10:10
UgunsGrēks 14
38.sērija Milda piedraud Zentai, ka izdzīs viņu no dzīvokļa, ja viņa nemaksās savu daļu no īres. Krista pārdzīvo, ka nevar atrast darbu. Magda apsola palīdzēt. Jevgēņija gatava palīdzēt Gunāram kafejnīcā, Fēlikss Jevgēņijai to neļauj. Zenta žēlojas Lidijai un Danai, ka Gatis viņai nav samaksājis. Fēlikss iekārto Kristu darbā kafejnīcā. Viesnīcā ierodas Intars un Sandija. Zenta zog naudu, Dana viņu gandrīz pieķer. Sandiju šokē Kristas izskats.
lv
10:45
UgunsGrēks 14
39.sērija Vadims un Donāts atsakās piedalīties Helēnas organizētajā labdarības izrādē. Dāvidu pārsteidz tas, ka Krista strādā kafejnīcā. Sandija un Intars grib noskaidrot, kas ir Krista. Aivars nolemj padomāt par piedalīšanos labdarības izrādē. Helēna melo Lidijai, ka Aivars piekritis piedalīties izrādē. Krista uzzina par Dāvida neveiksmīgo operāciju. Aivars un Lidija pieķer Helēnu melos. Sandija saprot, ka Krista ir viņas dvīņumāsa.
lv
11:20
UgunsGrēks 14
40.sērija Krista grib atvainoties Dāvidam. Dana vēlas nopietni parunāt ar Gati par abu attiecībām. Dāvids provocē Kristu, Krista mulst. Milda netic Zentai, ka viņai nav naudas. Helēna pārdzīvo, ka pilsētas prominences nepiekrīt piedalīties labdarības izrādē. Kristu šokē, ka Gatis viņai pārskaitījis naudu. Sandija dusmojas, ka Krista ir atzīta, bet viņa nē. Lidija un Aivars piekrīt piedalīties izrādē. Dāvids padomā, ka Krista ir pērkama.
lv
12:05
Mīlestība bez receptes
Iepazīšanās šovs, kurā iespēju doties uz randiņu var izcīnīt, demonstrējot savas gatavošanas prasmes. Trīs dāmas vai trīs puiši gatavo trīs ēdienus, kuru nogaršos viens laimīgais un, nezinot, kurš tieši tos gatavojis, izvēlēsies – ar kura ēdiena gatavotāju doties uz randiņu. Ir tikai sastāvdaļas un nekādas palīdzības – ne receptes, ne draugu, kam pajautāt padomu.
lv
13:05
Kā notievēt efektīvi 5
Ananasu diēta, sviestmaižu režīms, Keto diēta – šķiet, svara samazināšanas metožu daudzveidībai nav ne gala, ne malas. Britu dietologi Ksands van Tulekens un Helēna Lavala pārbaudīs, kura no tām ir efektīva, kura – ne pārāk. Cerībā zaudēt liekos kilogramus eksperimentam piekrituši vairāki gluži parasti Lielbritānijas iedzīvotāji. Katrā raidījumā dietologi sacentīsies, kura izvēlētais dzīvesstils un diēta dalībniekam ļaus atbrīvoties no liekā svara efektīvāk.
lv
14:00
Grejas anatomija 10
19.sērijaTiek pasludināti Hārpera Eivera balvas, augstākā ķirurģijas novērtējuma, nominantus. Šogad starp nominantiem ir arī Kristīna. Visi par to ir sajūsmā, izņemot Mereditu un Beiliju. Lai nomaskētu savu greizsirdību, Meredita uzsauc tostu par Kristīnu. Beilijai savas sajūtas neizdodas tik labi slēpt. Kristīnas pašapziņa saņem nopietnu triecienu, kad viņas pacienta ģimene apšauba viņas spējas.
lv
15:00
Grejas anatomija 10
20.sērijaIr klāt diena, kad tiks paziņos Hārpera Eiverija balvas saņēmējs. Kristīna savu saņemšanas runu plāno uzrakstīt, iedzerot kopā ar Mereditu, tomēr viņu plāni tiek izpostīti. Kristīnas pacienta vecāki ir sastrīdējušies un apdraud sava bērna dzīvību. Kellija un Arizona diskutē, kura iznēsās otru bērnu, bet Eiprila un Džeksons piedzīvo savu pirmo nopietno strīdu.
lv
16:00
Tikai Tu
Stāsts par divām ģimenēm, kuras plosa kaislība un naids. Raimundo un Hosē ir darījumu cilvēki, pārcēlušies uz provinci kopīga biznesa dēļ. Taču drīz Raimundo atklāj, ka viņa sievai Terēzai un Hosē ir romāns. Ar bērniem bēgot no greizsirdīgā, saniknotā vīra, Terēza cieš autoavārijā. Avārijas brīdī tuvumā gadās sieviete, kas nesen zaudējusi savu bērnu un notikušo uzskata par likteņa dāvanu... Nākot pie samaņas un nespējot atrast savu meitiņu, Terēza nolemj, ka mazulīte ir gājusi bojā. Pēc 21 gada Hosē dēls Salvadors iemīlas jaunā skaistulē Himenā – Terēzas un Raimundo zaudētajā meitā. Patiesība par meitenes likteni nenovēršami nāk gaismā, un abu ģimeņu naids uzvirmo no jauna, apdraudot Himenas un Salvadora laimi.
lv
17:00
Atriebības gūstā
Vecmāmiņas audzināts, Mirans katru dienu dzirdēja stāstu par savu vecāku briesmīgo likteni. Ar asarām acīs viņš klausījās, kā nelietis Hazara nolaupīja viņa vecākus, izvaroja māti un visbeidzot abus nošāva. Vecmāmiņas Azizas vienīgais lūgums Miranam bija atriebties par savu vecāku slepkavību, tādēļ viņš nolemj pazemot bagātnieka Hazara mīļoto meitu Reijanu. Skaistā Reijana kādu rītu dodas izjādē, lai baudītu saullēktu. Atceļā viņas zirgu gandrīz notriec automašīna. Mirans, kurš vadīja automašīnu, nožēlo izdarīto un aizved satraukto Reijanu mājās. Mirana simpātijas ir acīmredzamas, un Reijanas māsīca Jarenē, kurai jau ilgu laiku pret Miranu ir jūtas, sāk kalt atriebības plānu. Mirans un Reijana drīz apprecas, taču viņš pamet sievu pēc pirmās kāzu nakts. Reijana ir apņēmības pilna nekad neaizmirst pazemojumu. Drīz viņa atklāj, ka viss, ko viņa zināja par Miranu, bija meli: kāzas, viņa ģimene, vārds un izcelsme. Taču viņa nenojauš, ka vienīgā neslēptā un patiesā lieta šajā laulībā ir Mirana jūtas pret Reijanu.
lv
18:00
Atriebības gūstā
Vecmāmiņas audzināts, Mirans katru dienu dzirdēja stāstu par savu vecāku briesmīgo likteni. Ar asarām acīs viņš klausījās, kā nelietis Hazara nolaupīja viņa vecākus, izvaroja māti un visbeidzot abus nošāva. Vecmāmiņas Azizas vienīgais lūgums Miranam bija atriebties par savu vecāku slepkavību, tādēļ viņš nolemj pazemot bagātnieka Hazara mīļoto meitu Reijanu. Skaistā Reijana kādu rītu dodas izjādē, lai baudītu saullēktu. Atceļā viņas zirgu gandrīz notriec automašīna. Mirans, kurš vadīja automašīnu, nožēlo izdarīto un aizved satraukto Reijanu mājās. Mirana simpātijas ir acīmredzamas, un Reijanas māsīca Jarenē, kurai jau ilgu laiku pret Miranu ir jūtas, sāk kalt atriebības plānu. Mirans un Reijana drīz apprecas, taču viņš pamet sievu pēc pirmās kāzu nakts. Reijana ir apņēmības pilna nekad neaizmirst pazemojumu. Drīz viņa atklāj, ka viss, ko viņa zināja par Miranu, bija meli: kāzas, viņa ģimene, vārds un izcelsme. Taču viņa nenojauš, ka vienīgā neslēptā un patiesā lieta šajā laulībā ir Mirana jūtas pret Reijanu.
lv
19:00
Izmeklēšanas profils 3
7. sērijaAdriens Kellers, cienījams žurnālists, kurš divus gadus pabijis gūstā Kolumbijā, tiek noslepkavots mirkli pirms viņa biogrāfiskās grāmatas atvēršanas svētkiem. Izmeklēšana izrādās sarežģīta, īpaši Kloē, kurai vienlaikus jāatrod veids, kā paziņot par grūtniecību sava gaidāmā bērna tēvam.
lv
20:00
Izmeklēšanas profils 3
8. sērijaLaikmetīgās mākslas fotogrāfe Žanna Krakovska atrasta noslepkavota savas mājas bēniņos. Žilbinošo panākumu dēļ viņa bija atsvešinājusies no sava vīra un mazās septiņus gadus vecās meitas. Tikmēr Rošē ir apņēmies notvert pārgalvīgo šoferi, kas nogalināja viņa sievu, taču viņam nākas saskarties ar jaunu šķērsli.
lv
21:00
Mīlas apsēstais
Čārlijam Dērbijam viss ir kārtībā – lielisks darbs, labi draugi un visā visumā lieliska dzīve. Tikaiviens viņam dzīvē pietrūkst – īsta mīlestība. Ir tāda problēma – tikko Čārlijs sāk iemīlēties kādā meitenē, tā viņš vārda tiešākajā nozīmē kļūst klīniski traks. Kad Čārlijs satiek Molliju, bijušo dejotāju, kura varētu būt viņam īstā, atkal viņa īpašais stāvoklis var kļūt par traucēkli. Saprotot, ka Molliju pazaudēt viņš nevēlas, Čārlijs dara visu, lai tiktu galā ar savu psihozi. Šajā grūtajā ceļā viņam palīdz draugs Džeisons un īpatnējus padomus dod tikpat īpatnējais kaimiņš Lesters.
lv
22:45
Šetlenda 5
4. sērijaPeress cenšas aptvert šokējošos iepriekšējās nakts notikumus. Eva noliedz jebkādu līdzdalību, un viņai ir alibi. Tikmēr Toša apmeklē Morisu Rosu, lai noskaidrotu, kāpēc Galbraits maksājis par viņa aprūpi.
lv

Guida TV - martedì, 14/05/2024

00:05
Zvani manam aģentam!
116. sērijaKiračs uzaicina uz lomu filmā savu daudzsološo aktrisi Devinu, taču izrādās, ka viņa pamatīgi pieņēmusies svarā. Barišs atsakās filmēties kopā ar Iremu. Džeida draud atlaist Didžli, ja viņa vēlreiz kļūdīsies.
lv
01:00
Džeimijs gatavo pannā
Britu šefpavārs Džeimijs Olivers pierādīs, ka gardus ēdienus var pagatavot neatstājot aiz sevis trauku kalnu, kas pēc tam jāmazgā. Talantīgajam Džeimijam padomā jauni triki, kā pagatavot uzturvielām bagātu maltīti tikai vienā pannā, katlā vai kastrolī, vienlaikus taupot laiku un resursus.
lv
01:30
Atriebības gūstā
Vecmāmiņas audzināts, Mirans katru dienu dzirdēja stāstu par savu vecāku briesmīgo likteni. Ar asarām acīs viņš klausījās, kā nelietis Hazara nolaupīja viņa vecākus, izvaroja māti un visbeidzot abus nošāva. Vecmāmiņas Azizas vienīgais lūgums Miranam bija atriebties par savu vecāku slepkavību, tādēļ viņš nolemj pazemot bagātnieka Hazara mīļoto meitu Reijanu. Skaistā Reijana kādu rītu dodas izjādē, lai baudītu saullēktu. Atceļā viņas zirgu gandrīz notriec automašīna. Mirans, kurš vadīja automašīnu, nožēlo izdarīto un aizved satraukto Reijanu mājās. Mirana simpātijas ir acīmredzamas, un Reijanas māsīca Jarenē, kurai jau ilgu laiku pret Miranu ir jūtas, sāk kalt atriebības plānu. Mirans un Reijana drīz apprecas, taču viņš pamet sievu pēc pirmās kāzu nakts. Reijana ir apņēmības pilna nekad neaizmirst pazemojumu. Drīz viņa atklāj, ka viss, ko viņa zināja par Miranu, bija meli: kāzas, viņa ģimene, vārds un izcelsme. Taču viņa nenojauš, ka vienīgā neslēptā un patiesā lieta šajā laulībā ir Mirana jūtas pret Reijanu.
lv
02:30
Atriebības gūstā
Vecmāmiņas audzināts, Mirans katru dienu dzirdēja stāstu par savu vecāku briesmīgo likteni. Ar asarām acīs viņš klausījās, kā nelietis Hazara nolaupīja viņa vecākus, izvaroja māti un visbeidzot abus nošāva. Vecmāmiņas Azizas vienīgais lūgums Miranam bija atriebties par savu vecāku slepkavību, tādēļ viņš nolemj pazemot bagātnieka Hazara mīļoto meitu Reijanu. Skaistā Reijana kādu rītu dodas izjādē, lai baudītu saullēktu. Atceļā viņas zirgu gandrīz notriec automašīna. Mirans, kurš vadīja automašīnu, nožēlo izdarīto un aizved satraukto Reijanu mājās. Mirana simpātijas ir acīmredzamas, un Reijanas māsīca Jarenē, kurai jau ilgu laiku pret Miranu ir jūtas, sāk kalt atriebības plānu. Mirans un Reijana drīz apprecas, taču viņš pamet sievu pēc pirmās kāzu nakts. Reijana ir apņēmības pilna nekad neaizmirst pazemojumu. Drīz viņa atklāj, ka viss, ko viņa zināja par Miranu, bija meli: kāzas, viņa ģimene, vārds un izcelsme. Taču viņa nenojauš, ka vienīgā neslēptā un patiesā lieta šajā laulībā ir Mirana jūtas pret Reijanu.
lv
03:25
Viņas melo labāk 2
26 sērija Jekaterina cietumā kļūst par Jolantas aizstāvi un palīdz viņai atgūt atpakaļ drēbes. Marta, Kristīne un Margarita satiekas restorānā. Taču patīkamo tikšanos sabojā Dainis. Marta izsprūk laukā pa rezerves izeju. Jolanta saņem sūtījumu no Kristīnes. Jekaterina sagādā Jolantai iespēju piezvanīt Mārim.
lv
03:55
Viņas melo labāk 2
27 sērija Jolanta piezvana Mārim, bet pa viņa telefonu atbild meitene. Jekaterina mēģina vest Jolantu pie prāta. Konrāds baidās, ka Kārlis būs aizbēdzis projām ar viņa naudu. Policists iesaka Mārim neaizmirst Jolantu. Martas un Jāņa laulību piemeklē nopietna krīze. Margarita sameklē jaunu pielūdzēju. Jolanta atkal nokļūst priekšnieka kabinetā. Interesanti, ko labu šoreiz priekšnieks viņai pateiks?
lv
04:30
Viņas melo labāk 2
28 sērija Jolantu no nepatīkamas situācijas izglābj negaidīts viesis. Kristīne mēģina uzzināt kaut ko par Arvi, bet Marta par to tikai smejas. Margarita steidzas uz randiņu ar savu pielūdzēju, un jau no pirmās tikšanās acīs iemirdzas mīlestība. Jolantu cietumā gaida bēdīgs vakars.
lv
05:00
Viņas melo labāk 2
29 sērija Negaidīti no Īrijas atgriežas Konrāda māsa Baiba. Jolanta mēģina rakstīt vēstuli Mārim. Kristīne, galu galā zaudējusi cerības ieraudzīt Arvi, brauc aizlūgt par viņu. Margarita turpina apbrīnot jauno pielūdzēju. Jolanta iet uz tikšanos cietumā, bet tur viņu gaida liels pārsteigums.
lv
05:30
Kristīgā programma “Ticīgo uzvaras balss”
lv
06:00
Rūgtās izvēles
25. sērijaLolita ierodas Daces mājā, aizvaino Daci un izrīko Lūkasu. Alise ir priecīga par Kaspara gatavotajiem eklēriem. Dita samaksā Oļegam prasīto summu. Pārrodoties mājās, Andri un Rebeku pārsteidz Zanes izsauktā policista ierašanās. Vaira iesaka Aivaram aiziet uz anonīmo alkoholiķu biedrību, lai atrastu sievieti, kas palīdzētu īstenot plānu pret Lūkasu. Zanei neizdodas plāns pret Andri – policists nesoda Andri. Viņa nepadodas un raksta iesniegumu policijā. Elza pasaka mammai, ka mēnesi strādās ārzemēs. Monika ir šokā, ka meita aizņēmusies naudu un tāpēc riskēs ar savu dzīvi, dodoties strādāt Dubaijā. Andris un Rebeka satuvinās vēl vairāk. Monika ar bažīgu sirdi lidostā pavada Elzu uz Dubaiju. Renāram slimnīcā paliek sliktāk.
lv
06:30
Mīlestības pavediens
71. sērijaValentīna pārdzīvo par Klaudio aiziešanu no Elenas ateljē. Patrīcija kaļ ļaunus plānus attiecībā uz Elenu un Ektoru. Norai ir grūtības apvienot modeles darbu ar mācībām.
lv
07:25
Ievainotie putni
101. sērijaTekins uzzina, ka Nurgulai ir dēls. Levents ved Nurgulu veikt DNS testu, lai pierādītu, ka viņa nav Omera māte. Tekins sarunā, ka testā salīdzinātas tiks Nurgulas un viņas dēla nevis Omera asinis. Ajšes un Džemila mājā ciemojas Safija, Bedrijei tas nepatīk. Asli un Bahadirs nolemj kopā apmeklēt pūķu festivālu. Merjema no pārdzīvojumiem zaudē samaņu, Levents un Gulnaza liek viņai atpūsties. Džemils sev atzīst, ka mīl Ajši.
lv
08:20
Mani remonta noteikumi 4
Austrālijā veidots šovs, kas dod iespēju cilvēkiem mainīt dzīvi uz visiem laikiem. Šovā piedalās sešas komandas – katrai no tām ir māja, kam nepieciešams remonts. Paši saimnieki māju pamet, atstājot vien piecus noteikumus, ko noteikti grib vai negrib redzēt mājas interjerā. Māja tiek sadalīta piecos sektoros, katram tiek iedalīts konkrēts budžets, un komandas ķeras pie darba! Laika nav daudz – tikai nedēļa, bet darba pietiek! Šova dalībniekiem palīgā nāk interjera dizainere un eksperts būvniecībā, lai konsultētu un neļautu sadarīt lielas muļķības. Pēc nedēļas paveikto vērtē mājās īpašnieki un žūrija. Kad visas sešas mājas izremontētas, vismazāk punktus ieguvusī komanda šovu pamet, bet pārējās turpina cīņu. Otrajā kārtā komandas dodas katra uz savu māju un 24 stundu laikā veic vienas zonas pārveidi ar ierobežotu budžetu. Komanda, kas saņem vismazāk punktu, no šova tiek izslēgta. Trešajā kārtā tiek veikti darbi mājas ārpuses uzlabošanai un dārza zonas iekārtošanai. Lielajā finālā ir divas komandas, kuras sāncenša mājā remontē kādu nelielu slepeno telpu, un uzvarētāju nosaka skatītāju balsojums.
lv
09:25
UgunsGrēks 14
41.sērija Krista ir sašutusi par Dāvida viedokli par viņu un izvācas no Dāvida istabām. Intars atved Sandijai indīgu zirnekli, ko ielaist Kristas gultā. Aivaru pārsteidz Dāvida attieksme pret Kristu. Intars cenšas noskaidrot Kristas adresi. Dāvids uzzina, ka Gatis ir Kristas tēvs, un atvainojas Kristai. Magda izstāsta Intaram, ka Krista nakšņo viesnīcā. Sandija dodas ar zirnekli uz Dāvida istabām.
lv
10:00
UgunsGrēks 14
42.sērija Dāvids gandrīz pieķer Sandiju. Milda un Zenta ierodas viesnīcā, lai naktī ceptu tortes. Sandija un Intars domā plānu, kā panākt, lai Dāvids netraucē saindēt Kristu. Aivars un Magda pavada nakti kopā, abi spēlē šahu. Inatars izliekas, ka viņam ir slikti, un lūdz administratoru pasaukt ārstu. Sandija ielavās Kristas istabā un ielaiž gultā zirnekli. Zirneklis iekož Kristai. Dāvids un Jezups nobīstas par Kristu.
lv
10:30
UgunsGrēks 14
43.sērija Lidija aicina Ediju, Gati un Danu piedalīties labdarības operas iestudējumā. Vadims aizliedz Silvijai piedalīties operā. Krista ir daļēji paralizēta, Magda par to pārdzīvo. Intars grib atgūt zirnekli un dodas uz Dāvida istabām. Helēnai rodas plāns, kā piespiest Donātu un Vadimu piedalīties operas iestudējumā. Dāvids pieķer Intaru savās istabās. Donāts saprot Helēnas plānu un sadusmojas. Dāvids atrod zirnekli.
lv
11:05
UgunsGrēks 14
44.sērija Vadims un Donāts uzzina, ka operas iestudējumu rādīs televīzija. Dana liek Zentai strādāt pēc darbalaika beigām. Magda pārdzīvo par Kristu, Aivars viņu mierina. Intars uzzina, ka Kristai paliek labāk. Sandija grib nogalināt Kristu. Fēlikss gatavojas sagādāt Jevgēņijai pārsteigumu. Zenta ir izsalkusi un izjauc Fēliksa plānus. Sandija ierodas slimnīcā un smacē Kristu ar spilvenu.
lv
11:40
UgunsGrēks 14
45.sērija Sandija mēģina nogalināt Kristu, viņu iztraucē Magda. Silvija apvainojas, ka Helēna negrib viņai operā uzticēt Malvīnes lomu. Sandijai izdodas aizbēgt no slimnīcas. Lidijai un Aivaram nepatīk lomu sadalījums operas iestudējumā. Krista nespēj pateikt, ka viņai uzbrukuši. Sandija un Intars pārbīstas, jo Intaru grib pratināt policija. Donātam rodas plāns, kā palīdzēt Helēnai. Dāvids saprot, ka kāds gribēja nogalināt Kristu.
lv
12:05
Mīlestība bez receptes
Iepazīšanās šovs, kurā iespēju doties uz randiņu var izcīnīt, demonstrējot savas gatavošanas prasmes. Trīs dāmas vai trīs puiši gatavo trīs ēdienus, kuru nogaršos viens laimīgais un, nezinot, kurš tieši tos gatavojis, izvēlēsies – ar kura ēdiena gatavotāju doties uz randiņu. Ir tikai sastāvdaļas un nekādas palīdzības – ne receptes, ne draugu, kam pajautāt padomu.
lv
13:05
Šefu gaidījāt?
20. epizodeNedēļa noslēgsies aktiera, mūziķa un futbola entuziasta Kristiana Kareļina mājās. Jāteic, ka Kristiana māja un arī ledusskapis ir tieši tāds, kādu varētu iztēloties darbos aizņemta vientuļnieka ledusskapi – gandrīz tukšs, turklāt ar saimniekošanu virtuvē Kristians nudien neaizraujas. Kopā ar šefu Kristians mācīsies masēt vistu, lai pagatavotu vakariņas savu kolēģu un draugu sievām.
lv
14:00
Grejas anatomija 10
21.sērijaEiprila padara Kelliju un Arizonu traku. Viņa domā, ka pamatīgais strīds ar Džeksonu nozīmē viņu attiecību beigas. Džeksonam jāpieņem lēmums par budžeta samazināšanu pētniecības projektiem. Ričards dodas pāri pasaulei, lai bildinātu Ketrīnu Eiveriju un uzzina iemeslu, kāpēc Kristīna nav saņēmusi Hārpera Eiverija balvu.
lv
15:00
Grejas anatomija 10
22.sērijaLai atgūtu Ketrīnu, Vēbers sasauc ārkārtas valdes sēdi bez Džeksona, lai pierunātu iesniegt apelāciju par Hārpera Eiverija balvu. Ouvens pierunā Kristīnu doties uz slimnīcu Šveicē, kur viņa uzaicināta teikt runu. Amēlija un Dereks veic operāciju Siāmas dvīnēm, kuras vieno kopīgas smadzenes. Džeksons un Eiprila mēģina glābt savas attiecības. Alekss ir sajūsmā par savu jauno darbu privātklīnikā, bet Džo sāk pagurt no pārāk lielas slodzes.
lv
16:00
Tikai Tu
Stāsts par divām ģimenēm, kuras plosa kaislība un naids. Raimundo un Hosē ir darījumu cilvēki, pārcēlušies uz provinci kopīga biznesa dēļ. Taču drīz Raimundo atklāj, ka viņa sievai Terēzai un Hosē ir romāns. Ar bērniem bēgot no greizsirdīgā, saniknotā vīra, Terēza cieš autoavārijā. Avārijas brīdī tuvumā gadās sieviete, kas nesen zaudējusi savu bērnu un notikušo uzskata par likteņa dāvanu... Nākot pie samaņas un nespējot atrast savu meitiņu, Terēza nolemj, ka mazulīte ir gājusi bojā. Pēc 21 gada Hosē dēls Salvadors iemīlas jaunā skaistulē Himenā – Terēzas un Raimundo zaudētajā meitā. Patiesība par meitenes likteni nenovēršami nāk gaismā, un abu ģimeņu naids uzvirmo no jauna, apdraudot Himenas un Salvadora laimi.
lv
17:00
Atriebības gūstā
Vecmāmiņas audzināts, Mirans katru dienu dzirdēja stāstu par savu vecāku briesmīgo likteni. Ar asarām acīs viņš klausījās, kā nelietis Hazara nolaupīja viņa vecākus, izvaroja māti un visbeidzot abus nošāva. Vecmāmiņas Azizas vienīgais lūgums Miranam bija atriebties par savu vecāku slepkavību, tādēļ viņš nolemj pazemot bagātnieka Hazara mīļoto meitu Reijanu. Skaistā Reijana kādu rītu dodas izjādē, lai baudītu saullēktu. Atceļā viņas zirgu gandrīz notriec automašīna. Mirans, kurš vadīja automašīnu, nožēlo izdarīto un aizved satraukto Reijanu mājās. Mirana simpātijas ir acīmredzamas, un Reijanas māsīca Jarenē, kurai jau ilgu laiku pret Miranu ir jūtas, sāk kalt atriebības plānu. Mirans un Reijana drīz apprecas, taču viņš pamet sievu pēc pirmās kāzu nakts. Reijana ir apņēmības pilna nekad neaizmirst pazemojumu. Drīz viņa atklāj, ka viss, ko viņa zināja par Miranu, bija meli: kāzas, viņa ģimene, vārds un izcelsme. Taču viņa nenojauš, ka vienīgā neslēptā un patiesā lieta šajā laulībā ir Mirana jūtas pret Reijanu.
lv
18:00
Atriebības gūstā
Vecmāmiņas audzināts, Mirans katru dienu dzirdēja stāstu par savu vecāku briesmīgo likteni. Ar asarām acīs viņš klausījās, kā nelietis Hazara nolaupīja viņa vecākus, izvaroja māti un visbeidzot abus nošāva. Vecmāmiņas Azizas vienīgais lūgums Miranam bija atriebties par savu vecāku slepkavību, tādēļ viņš nolemj pazemot bagātnieka Hazara mīļoto meitu Reijanu. Skaistā Reijana kādu rītu dodas izjādē, lai baudītu saullēktu. Atceļā viņas zirgu gandrīz notriec automašīna. Mirans, kurš vadīja automašīnu, nožēlo izdarīto un aizved satraukto Reijanu mājās. Mirana simpātijas ir acīmredzamas, un Reijanas māsīca Jarenē, kurai jau ilgu laiku pret Miranu ir jūtas, sāk kalt atriebības plānu. Mirans un Reijana drīz apprecas, taču viņš pamet sievu pēc pirmās kāzu nakts. Reijana ir apņēmības pilna nekad neaizmirst pazemojumu. Drīz viņa atklāj, ka viss, ko viņa zināja par Miranu, bija meli: kāzas, viņa ģimene, vārds un izcelsme. Taču viņa nenojauš, ka vienīgā neslēptā un patiesā lieta šajā laulībā ir Mirana jūtas pret Reijanu.
lv
19:00
Izmeklēšanas profils 3
9. sērijaFreda un Ipolits nakts vidū spēcīgas vētras laikā nāk mājās no ballītes. Cenšoties patverties no negaisa, viņi iekļūst lielā mājā, kurā atrod 35 gadus veca arhitekta līķi. Kamēr Rošē ir apņēmības pilns saukt pie atbildības pārgalvīgo šoferi, kas vainojams viņa sievas nāvē, tiesa cenšas noskaidrot, vai viņam var uzticēt aizbildniecību par dēlu Lūkasu. Kloē, kura ir grūtniecības otrā trimestrī, apņemas paturēt šo ziņu noslēpumā no gaidāmā mazuļa tēva tiesneša Hofmana.
lv
20:00
Izmeklēšanas profils 3
10. sērija24 gadus vecs viesmīlis atrasts nodurts un ar aizsietām acīm. Kloē uzskata, ka motīva trūkums, nežēlība un teatrālums, ar kādu paveikts noziegums, norāda uz bīstamu vājprātīgo. Izmeklētājiem izdodas identificēt Marku Ženaro, paranoisku šizofrēniķi, kurš pēkšņi pārtraucis ārstēšanos. Kloē atgriežas darbā pēc spontānā aborta. Pēc Rošē domām, pārāk agri, un viņam ir taisnība. Kloē ir uz nervu sabrukuma robežas, un izmeklēšana viņu satrauc vairāk nekā vajadzētu.
lv
21:00
Ar mīlestību uz Angliju
Elisa ir pārliecināta, ka viņai dzīvē ir viss. Tomēr kādu dienu tantes atstātais mantojums viņu aizved uz Angliju. Te viņu gaida aizraujoši dārgumu meklējumi, kuros savijas valsts vēsture un dzimtas pagātne. Piedzīvojums ne tikai Elisu mudina atklāt senus noslēpumus, bet arī atvērt sirdi jūtām.
lv
22:55
Šetlenda 5
5. sērijaFiona Bedforda pastāsta Peresam, ka Darens izseko viņas tālruni un, iespējams, zināja par viņas romānu ar Galbraitu. Toša uzzina, ka Naivens atmaksāja Kerijas Makendrū parādus tieši pirms Īmona negadījuma. Peress pieņem Megijas iesniegumu par Donnas pārcelšanu no salas. Donna liek Dankanam palīdzēt viņai izdarīt pašnāvību.
lv