TV4 Fakta

TV4 Fakta

TV vodič - nedjelja, 12.05.2024

00:00
Mitt galna hem
Kan man bygga ett hus från scratch, med noll kronor på kontot? Vi får svaret när George möter ett ungt par med stora byggambitioner.
sv
01:00
Mitt galna hem
Vi får äntligen se hur det går för George och Wills flytande strandhydda, efter månader av planerande och bygge. George träffar också en far och dotter, som bygger en häftig husbil av en amerikansk skolbuss.
sv
02:00
Veterinären på Bondi Beach
Doktor Peter träffar Wolfgang, ett energifyllt marsvin med tandproblem. Danni hanterar en grön pytonorm med förbryllande symptom. Och Lewis möter en mycket speciell bebiskänguru som blivit föräldralös.
sv
03:00
Veterinären på Bondi Beach
Kate försöker ta reda på varför kaninen Poncho är så sjuk. Peter undersöker apan Livia, men behöver akta sig för hennes rakbladsvassa tänder. Taxen Sophia återhämtar sig från en operation och blir hjälpt av akupunktur.
sv
04:00
Mitt galna hem
Ett par med ett andra barn på väg behöver hitta en lösning på deras husbåts låga takhöjd. George besöker också en familj som istället för att restaurera sin förfallna pool har bestämt sig för att bygga ett häftigt trädgårdsrum av den.
sv
05:00
Bygglov
Familjen Fornander i Stavsjö består av mamma Lotta, pappa Oscar och sönerna Svante och Folke. De bor i ett gammalt missionshus på 200 kvadratmeter, men på grund av tidsbrist och ekonomin behöver de hjälp med att renovera.
sv
06:00
Familjen Annorlunda
Peter och Mirka ska gå på gala och de får anlita fyra barnvakter för att ta hand om alla de tio barnen. Familjen Ilmrud besöker Kolmården. Hos familjen Göransson-Stenman är det dags att inviga kaféet.
sv
07:00
Familjen Annorlunda
Familjen Norrström har vuxit ur sin bil och måste skaffa en till och mamma Mirka blir nu tvungen att ta körkort. Familjen Göranson-Stenman besöker Liseberg. Hos familjen Ilmrud pågår förberedelserna inför en fotbollsresa till Italien.
sv
08:00
Familjen Annorlunda
Familjen Ilmrud reser till Italien och besöker bland annat AC Milans hemmarena. Hos familjen Norrström är det dags för dop. I Dingle ska pappa Patrik prova på att rida.
sv
09:00
Den stora matresan
Per åker till Åloppe lantbruk, en timme utanför Stockholm, för att laga pepparrotskött på högrev och baka Upplandskubb. En trerätters middag serveras på Gripsholms värdshus och består av gubbröra, hängmörad ekologisk biff.
sv
10:00
112 - på liv och död
Ambulanssjukvårdaren Pelle hjälper en flicka med svåra smärtor. Poliserna Josefine och Peter hjälper till i sökandet efter en man som försvunnit i skogen. De har fått uppgifter om att mannen är misshandlad.
sv
11:00
112 - på liv och död
Polisen Thomas söker efter en kvinna som anmälts saknad av sina anhöriga. Brandmannen Daniel gör sig beredd att dyka efter två personer som försvunnit under en båttur.
sv
12:00
Veterinärerna
Valpen Leo kommer in till kliniken i Göteborg då han plötsligt fått problem med att gå. I Skånes djurpark har en av parkens kronhjortar skadat sitt horn och Kalle Nordfeldt undersöker hur man ska åtgärda skadan.
sv
13:00
Mitt liv som valp
Dalmatinervalpen Esther älskar att leka med pinnar och gömma köttben i sängen. Pomeranianvalpen Teddy avskyr allt som har med pälsvård att göra så Fredrik Steen låter honom gå i borstningsterapi.
sv
14:00
Räddad i sista sekund
18-årige Harry skadar sig allvarligt när han ska hoppa från ett vattenfall. Två motorister försöker stoppa en skåpbil som skenar på motorvägen efter att dess förare svimmat.
sv
15:00
Din kungliga guide till...
Det blir en hel del resande för den brittiska kungafamiljen under året. I det här avsnittet får vi veta mer om familjemedlemmarnas favoritdestinationer i världen, från Skottland till Mustique.
sv
16:00
112 - på liv och död
Poliserna Daniel och Gustav rycker ut till ett lägenhetsbråk i Huddinge. Brandmannen Jörgen larmas till en allvarlig trafikolycka.
sv
17:00
Inside the ambulance
Teamet hjälper en pojke vars knä har gått ur led under en rugbymatch i skolan. Senare får en man starka magsmärtor efter att ha ätit en baconsmörgås.
sv
18:00
Inside the ambulance
En familjs bil har kraschat i ett dike och ett av teamen kommer till undsättning. Senare hjälper dem en kvinna med oregelbunden andning, samt en halvt paralyserad kvinna som fått en huvudskada.
sv
19:00
Mys bröllop
Bröllopet närmar sig med stormsteg, det är dags att fokusera på Rinas bröllopsklänning. Samtidigt måste ladan få in mer ljus så Putte tar hjälp av Markus för att sätta in ett stort fönster.
sv
20:00
Den stora lilla designutmaningen
Säsongsstart. Deltagarnas kunskaper sätts på prov redan i första avsnittet då de ska skapa en miniatyrbyst av sig själva innan de delas upp i team om två. De nybildade teamen ska skapa en miniatyrmatsal , komplett med mat.
sv
21:00
Din kungliga guide till...
Kungafamiljen har en rad fastigheter i sin ägo, däribland mäktiga Buckingham Palace. Det krävs en enorm personalstyrka för att ta hand om städning, matlagning och skötsel och i det här avsnittet får vi från insidan höra mer om hur…
sv
22:00
Expeditionen
En äventyrares vilodag är ingen vanlig vilodag, något deltagarna snart blir varse om. Daniel och Nikki besöker ett buddistiskt kloster medan Anja och Gustav spelar basket med folk från byn.
sv
23:00
Amazing Hotels
Säsongsstart. Monica och Giles är i Macau, som besöks av miljoner kineser varje år. Stadens senaste lyxhotell är MGM Cotai, där Monica får en exklusiv inblick i VIP-sviterna, samtidigt som Giles hjälper till med att förbereda det…
sv

TV vodič - ponedjeljak, 13.05.2024

00:00
Husjägarna - Danmark
I detta avsnitt hjälper Christian och Sara förstagångsköpare. Christian ska hitta ett hus till Camilla och Mikael som väntar barn. Sara hjälper systrarna Fatima och Mariam att hitta en gemensam lägenhet i Köpenhamn.
sv
00:55
Husjägarna - Danmark
Säsongsavslutning. Christian hjälper Eva och Nikolaj att hitta ett hus i Nexø på Bornholm där det är notoriskt svårt att köpa hus. Endast sex hus är till salu i hela området.
sv
01:55
Veterinären på Bondi Beach
Valpen Hendrix har blivit attackerad av en annan hund och doktor Alex undersöker honom. Lewis möter två små föräldralösa pungdjur. Border collien Aspen har en ögonskada och Peter försöker ta reda på vad som egentligen har hänt.
sv
02:55
Veterinären på Bondi Beach
Katten Cleo har fått en knöl på kroppen och doktor Peter oroar sig för att den kan vara allvarlig. Alex behöver undersöka nyfödda griskultingar, men den överbeskyddande mamman Nala ingriper...
sv
03:55
Mitt galna hem
George träffar programmets yngsta byggare någonsin, 12-åriga Guinnie, som tillsammans med sin pappa ska göra sitt skolprojekt till verklighet. Will fortsätter att jobba med den flytande strandhyddan, med den tightaste av budgetar.
sv
05:00
Bygglov
Familjen Marakbi i Huddinge består av Wissam, Hadia, Dania och Adam. De flyttade nyligen från ett hyreshus till sitt drömhus, det enda familjen saknar är en veranda som fungerar året om.
sv
06:00
112 - liv och död
Efter en jakt griper poliserna Simon och Rickard, med hjälp av polishunden Aldis, tre tjuvar under en pågående stöld. Brandmannen Magnus rycker ut till en motorcykelolycka där den skadade föraren ligger mitt på E4:an.
sv
07:00
112 - på liv och död
Polisen Henrik larmas till en pågående misshandel i en lägenhet. Ambulanssjuksköterskan Ulf skyndar sig till en kvinna som ramlat och skadat huvudet.
sv
08:00
Familjen Annorlunda
Familjen Göransson-Stenman beger sig ut på fisketur. Hos familjen Ilmrud är det dags för hockeyträning för Victor och Oliver och hela familjen passar på att åka lite skridskor. I Märsta ordnar mamma Mirka en loppmarknad.
sv
09:00
Veterinärerna
I Skånes djurpark försöker veterinär Kalle Nordfeldt och hans kollegor fånga in parkens tvättbjörnar som behöver få sina tänder undersökta. Men det är ingen lätt uppgift då tvättbjörnarna söker skydd uppe i trädkronorna.
sv
10:00
112 - på liv och död
Maria på ambulansen får ett larm om en ung patient med hjärtproblem. Brandmannen Kristoffer åker på en trafikolycka på E4:an i Stockholm. Polisen Magnus och hans kollegor är larmade till ett bråk där en man knivskurit en person.
sv
11:00
112 - på liv och död
Brandmannen Andreas hjälper de skadade i en stor olycka där en buss kört in i en viadukt. Maria på ambulansen får ett larm om en man som är medvetslös på en parkeringsplats.
sv
12:00
Världens bästa veterinär
Katten Betsy har cancer i båda bakbenen och måste opereras, men det blir en tuff prövning för Noel då Betsy inte gillar främlingar.
sv
13:00
Bygglov
Säsongsavslutning. Familjen Liljeqvist bor i ett stort hus i Sörberge. Mamma Ann som är ensamstående får varken tiden eller pengarna att räcka till med allt som behövs göras i huset.
sv
14:00
Veterinärerna
Bullmastiffen Kinai genomgår en avancerad korsbandsoperation i Hässleholm. I Skånes djurpark ska veterinären Kalle Nordfeldt titta närmare på en av parkens dovhjortar som skadat sin klöv.
sv
15:00
Veterinären på Bondi Beach
Alex behöver ta reda på varför mastiffen Bear inte kan gå. Den åldrade elefanten Trisha behöver läkemedel, men det blir inte en lätt match för doktor Peter.
sv
16:00
Mitt liv som valp
Berner sennenvalpen Nellie medverkar på sin första valputställning. Dalmatinervalpen Esther gör ett hörseltest eftersom matte och husse misstänker att hon har nedsatt hörsel.
sv
17:00
Bygglov
Säsongsstart.
sv
18:00
112 - på liv och död
Sherans bil började brinna mitt i rusningstrafiken. Sannas dotter Vilma började plötsligt må dåligt. Dessutom berättar Raef om när han drabbades av en fruktansvärd magsmärta.
sv
19:00
Inside the ambulance
En pojke har blivit påkörd av en bil utanför skolan och behöver akut hjälp av ambulanspersonalen. Senare tar de hand om en äldre patient med en enorm böld på huvudet och en kvinna med misstänkt sepsis.
sv
20:00
Grand Designs Nya Zeeland
När livet, och bra internet, gör det möjligt för Kate och Ian att äntligen bosätta sig permanent i det avlägsna Kenepuru Sound börjar en byggresa som innehåller allt. Inte minst dramatik.
sv
21:00
Hundar utan hyfs
Rachel och Colin har nyligen flyttat till en ny stadsdel och behöver hjälp då deras tre schnauzers terroriserar grannskapet. Retrievern Ruby vägrar gå på hårt golv om inte hennes ägare lägger ut en matta.
sv
22:00
Love it or List it UK
Kirstie och Phil hjälper familjen Clayton-Fisher som bor i Walthamstow. Sarah och hennes fru Pepper planerar att bilda familj, men har redan nu svårt att få plats i sin tvårummare.
sv