TV3 Puls

TV3 Puls

Kanalen sender stort set døgnet rundt. TV3 Puls sender ligesom sine søsterkanaler TV3 og TV3+ fra London og har derfor reklamebreaks. Programprofilen indeholder sport, film, serier og gode livsstilsprogrammer til hele familien.

Denmark

TV vodič - ponedjeljak, 22.04.2024

00:10
 Svenske forbrydelser
Den svenske udenrigsminister Anna Lindh var ude at shoppe en eftermiddag, da en ukendt mand pludselig stak hende ihjel med en kniv. Efterforskningslederen fik klar besked: Morderen skal findes for enhver pris.
da
01:10
 Svenske forbrydelser
Politiet har arresteret en mand kendt som "den 35-åringe" for mordet på Anna Lindh, men der er noget, der ikke stemmer. Samtidig reagerer en gruppe venner på, at deres ven "Micke" opfører sig underligt.
da
02:10
 Dr. Phil 20
Michelle fortæller, at hendes niårige søn Raymond har været voldsom overfor andre børn, siden han var tre år gammel – og for nylig gav han endda sin bedstemor et blåt øje! Eksperter forsøger nu at hjælpe Raymond og hans familie.
da
03:05
 Dr. Phil 20
Carlea skrev til showet og bad desperat om Dr. Phils hjælp, fordi hun mener, at hendes bror, Jay, er en egoistisk, løgnagtig narcissist, der har udsat sit barns mor, Cassie, for fysisk mishandling.
da
04:00
 Fra skrot til slot
Familien Larsen i Kvanløse ved Holbæk driver den lokale købmand, og den tager al deres tid. De to voksne sønner Ricki og Jacki ville ønske, der var lidt mere tid til at forældrene kunne sætte huset i stand, og specielt det gamle køkken kunne trænge til en kærlig hånd. Desuden mener drengene, at der er alt for mange af forældrenes gamle ting, der burde smides ud. Med den røde container parkeret uden for butikken går familien i gang med at skrotte.
da
05:00
 Fra skrot til slot
I Stavtrup ved Aarhus bor 48-årige Henrik sammen med sine tre døtre i en hvidstensvilla med fladt tag fra 1966. Jo mere de skrotter, jo flere penge får de til at opfylde deres boligdrømme! Men inden ønskerne om et nyt og mere moderne indrettet hjem kan gå i opfyldelse, må de tre døtre og deres far gå hårdt til værks, når de skrotter fra deres værelser.
da
06:00
 Idas fristelser
Ida er vild med citroner, og hun bager sunde søde sager med citroner i. Resultatet er en saftig citronkage og lækre makroner med citroncreme.
da
06:30
 Ally McBeal - TV3 Puls
Ally skal op mod en tiårig dreng med evner som stjerneadvokat i en retssag – efter at hun er kommet til at sparke ham.
da
07:25
 McLeods døtre
Professionelle tyve rydder både Drovers Run og Wilgul og afslører nogle af brudlinjerne i kvindernes relationer.
da
08:20
 McLeods døtre
Der er romantik i luften for Jodi, da Alberto vender tilbage, men indkvarterede gæster skaber problemer for Tess.
da
09:15
 Ekstreme samlere 8
Celia er i fare for at miste sit hjem, der er fyldt med ting hun har stjålet i butikker, og hendes ulovlige samling af hunde. Nathan stod frem som homoseksuel da han var 15. Den manglende accept fra omgivelserne fik ham til at samle ting, som en måde at håndtere smerten og sorgen. Nu, hvor han er først i 30erne, truer han samlermani med at sætte ham på gaden. Nathan må ikke bare rydde op i sit hjem, men også i sin fortid for at slippe samlermanien.
da
10:15
 Købmænd på 1. klasse
Katerina Pitzner er til daglig kendt som den hårdkogte businesskvinde, der hjemmevant håndterer sten til mange millioner kroner, men i dag har hun sommerfugle i maven. Hun springer nemlig ud som forfatter med bogen "Diamantjægeren" – og det gør hun i Galleri Asbæks mondæne rammer i det indre København. Hun har inviteret en lang række vigtige og kendte personligheder, og som en særlig bonus har hun planer om at sende gæsterne på diamantjagt – men hun er oprigtigt bekymret for, om der overhovedet dukker nogen op. Vinhandleren Lars Andersson har en veludviklet sans for at finde de særlige flasker, som feinschmeckerne blandt hans kunder er villige til at betale dyrt for. Og det er ikke sjældent, at han langer flasker til flere hundrede tusinde over disken. I dag skal han en tur til Rungsted nord for København. Her skal han forestå en privat vinsmagning med dj og tv-vært Dan Rachlin, der snart skal holde stor 50 års fødselsdagsreception. Men for at være helt sikre på at vælge den rigtige vin bliver der lige smagt en ekstra gang på de våde varer – og så en gang til. Så den ellers lidt grå tirsdag formiddag ender med at blive ret så fornøjelig for de to herrer. Ligeledes nord for København, på en af Charlottenlunds bedste adresser, har pelsmanden Nicolai Lønberg til huse. Han er kendt for at være ærlig, bramfri og helt nede på jorden trods de eksklusive omgivelser. Og så er han altid klar til at sælge. Men i dag er han temmelig nervøs, for han venter en kunde med meget dyre vaner. Hun ønsker sig en ny zobelpels, men da sådan en typisk koster omkring en halv million, skal alle detaljer være perfekte. Så det er ikke meget, Nicolai har sovet i nat – og han ved, at alt står og falder med hans talent for at sælge varen.
da
11:20
 Med kniven for struben
For to år siden købte kæresteparret Charlotte og Jesper restauranten Mesón Gourmet i Køge. Men siden er det kun gået ned ad bakke. Hver gang restauranten serverer en tallerken, taber de flere penge, end de tjener. Hvis ikke det lykkes Bo at få vendt underskud til overskud, står Charlotte og Jesper tilbage med en kæmpe gæld og en bristet drøm.
da
12:25
 Dr. Phil 21
Forfattere og eksperter diskuterer forskellige former for offerroller samt de typer af mennesker, der har en offermentalitet, farerne ved overfølsomhed, negativ tænkning og bebrejdelse.
da
13:30
 Dr. Phil 21
Nyhederne har rapporteret om beskyldninger om diskrimination mod hvide på universiteter og arbejdspladser. Er der tale om omvendt diskrimination? Aktivister siger, at USA er besat af race.
da
14:30
 Det lille hus på prærien
Et ægtepar ankommer til Walnut Grove med deres teenagesøn Bart, som skaber problemer i skolen. Da de indser, at de voksne ikke kan kontrollere Bart, beslutter Laura og Albert at gøre noget ved sagen.
da
15:45
 Det lille hus på prærien
Charles og Caroline tager en tur til Milwaukee for en gammel elevsammenkomst. Selvom de er spændte på at møde deres gamle venner, bliver de skuffede over den barske virkelighed, der møder dem.
da
16:50
 Skønne ombygninger 6
Denne gang går turen nordpå - nærmere bestemt til Fiskenes på smukke Andøya. Her har Rune, Greta og deres døtre overtaget et gammelt nordlandshus, der har været i familiens eje siden 1875.
da
17:55
 Købmænd på 1. klasse
Katerina Pitzner flyver til Antwerpen i et meget vigtigt ærinde. En kunde har bestilt en ganske særlig ring til en lille million kroner, og i dag tager diamantjægeren personligt ned til værkstedet for at tjekke, at alle detaljer er perfekte. Og ved samme lejlighed kigger hun forbi en kollega, som har en verdensberømt diamant på 40 fantastiske karat. I Lasse Spangenbergs systue i hjertet af København flyver knappenålene om ørerne på ham. Den store, prestigefyldte tv-gallafest venter lige om hjørnet, og flere af de smukke, kendte kvinder har bestilt deres kjoler hos ham. Men der bliver rift om rampelyset på den røde løber, så Lasse har travlt. Nicolai Lønberg har netop solgt en zobelpels for knap 400.000 kr. Det er årets handel for den unge pelsmand, men den er først 100 procent på plads, når de rigtige skind er fundet. Derfor trodser Nicolai i dag sin flyskræk og tager personligt til Tyskland for at sikre sig, at alle detaljer bliver, som kunden ønsker. – En opgave, der bliver sværere, end han troede!
da
18:50
 Jamie Olivers mad på 15 minutter
Jamie viser, hvordan han laver sprøde pakker med and og hoi sin-salat og bagefter kyllingegryde, spaghetti og røget tomatsauce.
da
19:25
 Jamie Olivers mad på 15 minutter
Jamie tilbereder marokkansk brasen, couscous salat, granatæble og Harissa yoghurt. Derefter britisk burger med skåret salat, pickles og alt det, der hører til.
da
20:00
 MasterChef - Danmarks største madtalenter 8
Det er første dag i årets træningslejr, hvor de første 12 forventningsfulde madtalenter skal i ilden. Castberg står i spidsen for dagen, der byder på træning i at kende og tilberede grøntsager i mange afskygninger. Deltagerne kastes ud i at smørglasere, hvilket viser sig at være en svær disciplin. Konkurrencen spidser til fra starten, da ikke alle får en plads videre i MasterChef.
da
21:00
 Skønne ombygninger 6
I Trondheimsfjorden uden for Råkvåg venter Harøya, en lille øperle, hvor en nedslidt stald skal bygges om – og Halvor har inviteret en hemmelig gæst.
da
22:05
 Depotjægerne 15
Ivy snyder sine børn til en "stranddag" i Victorville, og de får det bedste ud af det. Brandi forsøger at slette dårlige campingminder.
da
22:35
 Depotjægerne 15
Laura er alene i Moreno Valley, og hun er alt andet end diskret om årsagerne. Brandi laver et pænt overskud. Renes dukkeskab giver et par overraskelser, mens Ivy prøver kræfter med det overnaturlige.
da
23:05
 Ekstreme samlere 8
Maggies hjem er så tætpakket med ting på grund af hendes afhængighed af shopping, at hendes barnebarn må sove på toppen af bunkerne og bade i haven med haveslangen. Et familiemedlem har fået dem begge ud af huset, og de får ikke lov til at komme tilbage, før der er ryddet ud. Den tidligere spa-ejer Ann er ved at miste sin kæreste på grund af sin samlermani. Efter årtier med brudte løfter om at nu skulle der ryddes op, har kæresten fået nok. Vil Ann gå med til at rydde op, eller forlader han hende?
da
23:55
 Dr. Phil 20
Dr. Phil diskuterer stigningen i voldsforbrydelser med borgere, retshåndhævende myndigheder og politiske beslutningstagere. Gæsterne deler personlige erfaringer og diskuterer løsninger.
da

TV vodič - utorak, 23.04.2024

00:50
 Dr. Phil 20
Lance og Julie fortæller om deres rejse til diagnosen af deres søns neurologiske lidelse, arvelig motorisk-sensorisk neuropati. Dr. Phil overrasker teenageren med et besøg fra hans yndlings-YouTuber.
da
01:45
 McLeods døtre
Professionelle tyve rydder både Drovers Run og Wilgul og afslører nogle af brudlinjerne i kvindernes relationer.
da
02:40
 McLeods døtre
Der er romantik i luften for Jodi, da Alberto vender tilbage, men indkvarterede gæster skaber problemer for Tess.
da
03:45
 Good Trouble
Callie stiller spørgsmålstegn ved sine valg. Mariana går til jobsamtale, og Malika overvejer et tilbud om at forlade DPN.
da
05:00
 Good Trouble
Tommys retssag er ved at være slut, og Callie skal holde Kathleen fra at komme for retten. Med FCG'ernes godkendelse mødes Mariana med Evan. Alice er på tour og efterlader Sumi tilbage som konstitueret manager. En ny person slutter sig til Coterie.
da
06:00
 Idas fristelser
Der findes mange forskellige chokoladebarer – men den fantastiske Devils Food-kage, som Ida bager, er virkelig creme de la creme af chokoladekager.
da
06:30
 Ally McBeal - TV3 Puls
Ally har det dårligt med at have fødselsdag. Og hun sættes på en sag, hvor hun skal forsvare en fodfetichist.
da
07:25
 McLeods døtre
Krigen mellem Peter på den ene side og Claire og Alex på den anden forværres, da Peter begynder at udbrede rygter om en hemmelighed i Alex' fortid.
da
08:20
 McLeods døtre
Claire skal håndtere kvægtyveri og en gammel modstander, mens Tess og Nicks forhold eskalerer.
da
09:15
 Ekstreme samlere 8
Maggies hjem er så tætpakket med ting på grund af hendes afhængighed af shopping, at hendes barnebarn må sove på toppen af bunkerne og bade i haven med haveslangen. Et familiemedlem har fået dem begge ud af huset, og de får ikke lov til at komme tilbage, før der er ryddet ud. Den tidligere spa-ejer Ann er ved at miste sin kæreste på grund af sin samlermani. Efter årtier med brudte løfter om at nu skulle der ryddes op, har kæresten fået nok. Vil Ann gå med til at rydde op, eller forlader han hende?
da
10:15
 Købmænd 1. klasse
Katerina Pitzner flyver til Antwerpen i et meget vigtigt ærinde. En kunde har bestilt en ganske særlig ring til en lille million kroner, og i dag tager diamantjægeren personligt ned til værkstedet for at tjekke, at alle detaljer er perfekte. Og ved samme lejlighed kigger hun forbi en kollega, som har en verdensberømt diamant på 40 fantastiske karat. I Lasse Spangenbergs systue i hjertet af København flyver knappenålene om ørerne på ham. Den store, prestigefyldte tv-gallafest venter lige om hjørnet, og flere af de smukke, kendte kvinder har bestilt deres kjoler hos ham. Men der bliver rift om rampelyset på den røde løber, så Lasse har travlt. Nicolai Lønberg har netop solgt en zobelpels for knap 400.000 kr. Det er årets handel for den unge pelsmand, men den er først 100 procent på plads, når de rigtige skind er fundet. Derfor trodser Nicolai i dag sin flyskræk og tager personligt til Tyskland for at sikre sig, at alle detaljer bliver, som kunden ønsker. – En opgave, der bliver sværere, end han troede!
da
11:20
 MasterChef - Danmarks største madtalenter 8
Det er første dag i årets træningslejr, hvor de første 12 forventningsfulde madtalenter skal i ilden. Castberg står i spidsen for dagen, der byder på træning i at kende og tilberede grøntsager i mange afskygninger. Deltagerne kastes ud i at smørglasere, hvilket viser sig at være en svær disciplin. Konkurrencen spidser til fra starten, da ikke alle får en plads videre i MasterChef.
da
12:25
 Dr. Phil 21
Nyhederne har rapporteret om beskyldninger om diskrimination mod hvide på universiteter og arbejdspladser. Er der tale om omvendt diskrimination? Aktivister siger, at USA er besat af race.
da
13:30
 Dr. Phil 21
Dr. Phil taler med generation Z og millennials. De udtrykker deres tanker om ensomhed herunder kampen mod det sociale stigma, der er forbundet med at være alene.
da
14:30
 Det lille hus på prærien
Charles og Caroline tager en tur til Milwaukee for en gammel elevsammenkomst. Selvom de er spændte på at møde deres gamle venner, bliver de skuffede over den barske virkelighed, der møder dem.
da
15:45
 Det lille hus prærien
På en mørk og stormfuld nat overnatter Laura på blindeskolen sammen med Mary. Men alle skolebørnenes liv kommer i fare, da de åbner dørene for tre undslupne kriminelle.
da
16:50
 Skønne ombygninger 6
I Trondheimsfjorden uden for Råkvåg venter Harøya, en lille øperle, hvor en nedslidt stald skal bygges om – og Halvor har inviteret en hemmelig gæst.
da
17:55
 Købmænd på 1. klasse
For bryllupsarrangør Christel Vinther er det lige oppe over – i mere end én forstand. Om ganske kort tid skal hun føde sit allerførste barn, og samtidig er det højsæson for bryllupper. Så Christel kan glemme alt om plukveer og barselsorlov, når hun nu skal afvikle et bryllup til mange hundredetusinde med et brudepar, der kommer helt fra England. For vinhandler Lars Andersson er der også meget på spil! Han har en aftale med feinschmeckeren Martin, der er interesseret i at udvide sin samling af meget sjældne – og meget dyre. Lars har fundet to flasker frem, som han tror Martin vil kunne lide – og så en tredje, som han håber vil slå benene væk under den cognac-glade kunde. Men bare prisen ikke gør det! Tøjdesigner Lasse Spangenberg har sommerfugle i maven. I månedsvis har han arbejdet i døgndrift for at få kostumerne klar til Tivolis store familieforestilling "Far til fire", og i dag skal alt hans hårde arbejde på systuen præsenteres for pressen. Men Lasse er normalt kendt for sine brude- og gallakjoler, så han er spændt på, hvordan pressen vil modtage ham som teaterkostumier.
da
18:50
 Jamie Olivers mad på 15 minutter
Jamie tilbereder marokkansk brasen, couscous salat, granatæble og Harissa yoghurt. Derefter britisk burger med skåret salat, pickles og alt det, der hører til.
da
19:25
 Jamie's 15-Minute Meals
2012
da
20:00
 MasterChef - Danmarks største madtalenter 8
Det er anden dag i træningsugen, og 12 nye aspiranter træder ind i Masterchef-køkkenet for første gang til en dag med både læring og skarp konkurrence. Jesper Koch taler varmt for alskens bagværk og underviser deltagerne i at løfte deres retter med dej. Der er meget på spil, for når dagen er omme, er der ét forklæde mindre i konkurrencen.
da
21:00
 Skønne ombygninger 6
Bjergområdet Bjørnfjell uden for Narvik bugner med fritidsaktiviteter - både sommer og vinter. Teamet tager denne gang fat i en godt brugt hjælpekorpshytte, der desperat har brug for lidt kærlighed.
da
22:05
 Ramsay's Kitchen Nightmares USA 8
Gordon Ramsay forsøger at modernisere en country club-restaurant, som kæmper med at finde et koncept.
da