TV3+

TV3+

TV3+ er en dansk ikke terristisk tv-kanal. (Den kan ikke modtages med regelmæssige antenner) Det er en søsterkanal til TV3.

Denmark

TV vodič - nedjelja, 05.05.2024

00:00
 The Grand Tour
Vi lander på kajen i Whitby, hvor Jeremy, Richard og James præsenterer en moderne udgave af den traditionelle italienske Grand Tour med en Aston Martin DB11, en Rolls-Royce Dawn og en ubuden gæst.
da
01:25
 Rogue Hostage
Alenefar og tidligere marine soldat Kyle Snowden må tage alle sine kundskaber i brug for at redde sin datter, stedfar og de andre gidsler, der er taget til fange af livsfarlige lejemordere.
da
03:20
 Justice
Amerikansk action fra 2011
da
05:25
 Seinfeld
Kramers Pez-automat får Elaine til at grine under George's kærestes klaverkoncert - og det får konsekvenser for stakkels George. Kramer har fået en genial idé - en deodorant, der lugter af strand.
da
06:00
 Pacific Blue
En narkohandler, som T.C. anholdt for mange år siden, bryder ud af fængslet og kidnapper T.C. og holder ham fanget i en campingvogn under sandet på en strand.
da
06:55
 Pacific Blue
En rumænsk ambassadørs vilde søn begår forbrydelser på strandpromenaden, hvilket volder problemer for Pacific Blue-holdet, fordi faderens diplomatiske immunitet også gælder for hans søn.
da
07:45
 Pacific Blue
Drabsofrene i en serie af mord havde alle bragt kontaktannoncer i en lokal avis. Chris og Cory går undercover i datingpuljen, og i løbet af efterforskningen møder de hver især den "perfekte" mand.
da
08:35
 The Mentalist
En person, som er blevet kendt skyldig i mord, overtaler Jane til at hjælpe med at bevise, at han er uskyldig. Jane forlader CBI, så han kan bruge al sin tid på at få ham løsladt.
da
09:30
 The Mentalist
Da Cody Elkins, en high school-fodboldstjerne, bliver fundet myrdet, peger alle spor på den lokale heks. Hendes motiv kunne være at få hævn, fordi Cody torturerede og dræbte hendes kat.
da
10:25
 The Mentalist
En finansfyrstes svigersøn findes død nær et maleri til 50 millioner dollars, som engang hang i hans svigerfars kontor. Jane og FBI forsøger at finde ud af, hvordan han kan have været involveret.
da
11:25
 The Mentalist
CBI efterforsker mordet på en gift kvinde. Kvinden blev myrdet, mens hun var i seng med sin elsker.
da
12:25
 The Mentalist
En kvinde bliver forgiftet under en fest, og CBI tilkaldes for at efterforske sagen. Teamet finder hurtigt ud af, at alle de mistænkte skjuler noget.
da
13:25
 The Mentalist
Patrick bliver midlertidigt blind efter en eksplosion og må derfor bruge nogle ret usædvanlige metoder til at efterforske en finansrådgivers død.
da
14:30
 The Grand Tour
Jeremy Clarkson præsenterer en næsten upartisk test af en Porsche 911 GT3 RS mod en BMW M4 GTS, og de tre værter forsøger at lave biler af bæredygtige materialer.
da
16:00
Superliga Studie: FC Midtjylland-Brøndby IF
Se med, når vi fra MCH Arena varmer op til den forestående 3F Superliga-kamp mellem FC Midtjylland og Brøndby IF, der brager sammen i 28. spillerunde.
da
18:00
3F Superliga: FC Midtjylland-Brøndby IF
Guldkampen fortsætter i 3F Superligaen, når MCH Arena lægger græs til topbraget mellem FC Midtjylland og Brøndby IF i runde 28. Brøndby IF er ubesejret i deres seneste fem besøg på MCH Arena, og i fire af de fem er gæsterne rejst hjem med tre point.
da
20:00
Onside
Stine Jensen og vores eksperter slår dørene op til Onside! Vi kigger 3F Superliga runden efter i sømmene, og du får højdepunkter, diskussioner og interviews fra de vigtigste aktører.
da
21:00
Formel 1 Studie: Miamis Grand Prix
Peter Palshøj og Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa klæder dig på til Miamis Grand Prix. Optakten byder på gennemgang af Miami International Autodrome, skarpe analyser, medrivende diskussioner og spændende interviews med teams og kørere.
da
22:00
Formel 1: Miamis Grand Prix
Motorsportens kongeklasse, Formel 1, er for første gang i sæsonen rejst til USA, når Miamis Grand Prix løber af stablen på Miami International Autodrome til sæsonens sjette afdeling. Nu gælder det weekendens store højdepunkt, nemlig løbet. Se med!
da

TV vodič - ponedjeljak, 06.05.2024

00:00
Formel 1 Studie: Miamis Grand Prix
Motorsportens fineste klasse, Formel 1, dækkes intensivt, når der følges op på Miamis Grand Prix. Peter Palshøj er flankeret af Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa, og sammen deler de ud af deres brede faglige viden.
da
01:00
 Force of nature
En gruppe røvere planlægger et kompliceret kup under en orkan. Men deres nøje planlagte mission begynder hurtigt at falde fra hinanden da politiet begynder at evakuere alle i bygningen.
da
03:00
 L.A.'s Finest 2
Midt i kaosset ved at efterforske en sag, der har så meget med Nico at gøre, starter McKenna også til familieterapi, og Syd har dårlige nyheder til Jens familie.
da
04:00
 L.A.'s Finest 2
Efter at have delt sandheden om Jens død med hendes familie, får Syd uventet hjælp med sagen. I mellemtiden skal McKenna og Patrick træffe en svær beslutning.
da
05:00
 L.A.'s Finest 2
Vores helt egen politiafdeling i Los Angeles må i kamp mod tiden for at redde en af deres egne.
da
06:00
 Seinfeld
Elaine propper sig før en påbudt faste. Efter at Jerrys nabo forsøger at begå selvmord, lægger naboens kæreste pludselig an på ham. En claivoyant advarer George mod at tage på ferie på Cayman-øerne.
da
06:30
 Pacific Blue
Efter at have opdaget, at en af T.C.s gamle venner er død i en mistænkelig faldskærmsudspring-ulykke, infiltrerer han en gruppe af ekstremsportsudøvere, som han tror står bag "ulykken".
da
07:20
 Pacific Blue
Da et lig dukker op på stranden med en origami-engel på brystet, går det op for Palermo, at den seriemorder, som gav ham en permanent benskade, er vendt tilbage til området.
da
08:15
 Unforgettable 3
Carrie og Al må finde forbindelsen mellem en myrdet kystvagt, en eksplosion på en hyret båd, som dræbte en berømt kok, og noget forsvundet sprængstof.
da
09:05
 Unforgettable 3
En prøveløsladt, som Al hjalp med at fængsle, myrdes, og Internal Affairs udpeger ham som hovedmistænkt i sagen. Carrie udfører en hemmelig efterforskning for at bevise, at Al er uskyldig.
da
10:00
 The Mentalist
Mange liv kommer i fare, da en liste over falske Red John mistænkte bliver stjålet.
da
11:00
 The Mentalist
Da et populært medlem af Visualize dør på mystisk vis, efterforsker Jane sagen, i håb om at han vil finde spor der kan føre ham til Red John.
da
12:00
 The Equalizer 3
McCall og Dantes forhold bliver sat på prøve, da en svindler, som NYPD har arbejdet på en sag mod, kidnapper en pårørende til McCalls klient og tvinger ham til at hjælpe med et røveri for at redde dem.
da
13:00
 The Equalizer 3
Da en døende patients mor holder et hospital som gidsel for at skaffe sin datter en livreddende operation, forsøger McCall at løse situationen på fredelig vis, mens regeringen presser på.
da
14:00
 NCIS: Los Angeles
Sam undersøger mordet på en person i eksil fra Iran, der arbejdede på at vælte det nuværende regime. Samtidig skal han forsøge at redde Roundtree, en ny agent, der har en begivenhedsrig første dag.
da
15:00
 NCIS: Los Angeles
Teamet hjælper justitsministeriet med efterforskningen af en brandstiftelse, der er rettet mod et af FBIs huse, hvor en politisk aktivist ellers skulle være i sikkerhed.
da
16:05
 NCIS 15
NCIS leder efter en underofficer, der er mistænkt for overfald, men som er undsluppet under transport, da sheriffens vogn lander i en sø.
da
17:05
 NCIS 15
Sara Carter trygler Gibbs om at efterforske mordet på hendes mor, fordi hun har en mistanke om at den forkerte mand er blevet dømt.
da
18:10
 The Mentalist
Jane forsøger at samle alle sine Red John mistænkte på et og samme sted, så han kan afsløre morderens identitet.
da
19:05
 The Mentalist
Efter begivenhederne hjemme hos Jane, begynder CBI at fokusere på navnene på Red John-listen. Jane tror endelig at han ved hvem Red John er.
da
20:00
 The Big Bang Theory - TV3+
The Big Bang Theory
da
20:30
Premier League Studie: Crystal Palace-Manchester United
Se med, når vores kompetente eksperter varmer op til det kommende Premier League-opgør mellem Crystal Palace og Manchester United.
da
21:00
Premier League: Crystal Palace-Manchester United
I runde 36 i verdens bedste liga, Premier League, er der dømt danskerbrag på Selhurst Park, hvor Joachim Andersen og Crystal Palace får besøg af Rasmus Højlund, Christian Eriksen og Manchester United. Se med lige her!
da