DR Ramasjang

DR Ramasjang

DR Ramasjang er på kort tid blevet Danmarks største børnekanal. Dermed har DR Ramasjang overhalet kanaler som Disney Channel og Cartoon Network som har flere år på bagen. Grunden kan da være, at Ramasjang er en licenskanal, og ikke betalingskanal, som bl.a. Disney Chanel og Cartoon Network er. Alle med digitalt- og MPEG-4-signal kan få DR Ramasjang, så længe de betaler DR-licens.

Denmark

TV vodič - utorak, 23.04.2024

05:00
Ramasjang Mysteriet
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:31
Hunden Ib II
2022
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:40
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
05:55
Luk op Luk i - Regler
Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:30
Motor Mille og Børnebanden
Børnebanden har fundet hemmeligheden om Vokseværk: En blanding af juice og mælk giver modgift, så børn, der er blevet forvandlet til voksne, kan blive børn igen. Men den sure mand Granberg har købt al juice og mælk i hele byen og vil have Kåbe til at smide det i søen.
da
06:45
Sarah og And
2013
da
06:50
Hey Duggee
2020
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:05
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon II
2018
da
07:15
Simon II
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:30
Onkel Reje og børnenes brevkasse
Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark.
da
07:40
John Dillermand
John ønsker sig en racercykel, så han kan være med i et rigtig cykelløb. Men da dilleren stjæler en cykel og snyder sig til at vinde cykelløbet, må John lære, at snyd og tyveri ikke er vejen frem.
da
07:45
Superhelten Sprinter Galore
DiktaThor udfordrer Sprinter til en duel og ifølge de ældgamle Bhilkha-regler, kan man ikke sige nej. Det bliver starten på en trekamp med Bhilkhas klassiske discipliner - arbejdsjuice-bælning, holde-vejret-længst og sæbebobleskydning. Hvem har den roligste hånd, når blodet pumper, og hele byen kigger på?
da
07:55
Paddington II
2021
da
08:05
Mission Valhalla
Gjallarhornet er blevet stjålet! Hornet, der skal varsle guderne, når de onde jætter er på vej mod Asgård, er væk. Ragnarok kan være nær, og det er ikke så godt, hvis guderne ikke opdager det i tide. Ungdommens gudinde Idun drager sammen med den modige, jordiske heltinde Ida ud for at skaffe Gjallarhornet tilbage. For Valhalla!
da
08:20
Ricky Zoom
2019
da
08:30
Pyjamasheltene
2019
da
08:45
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
08:55
Gigantosaurus II
2022
da
09:10
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.
da
09:15
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.
da
09:20
Sød, nuttet og i fare – Dueungen fra Hvidovre
En dueunge er faldet ud af reden og flere hunde har været forbi og snuse til den. Alban og Ea redder den ved at tage den med hjem, hvor de giver den varme, vand og noget at spise. Børnene opdager at dueungen har et sår og at den har ondt i den ene vinge, så de afleverer den til en Vildtplejestation, som kan hjælpe den det sidste stykke. Planen er at den skal genudsættes i Albans have, men det går ikke som planlagt.
da
09:35
MikroMakkerne - Læderløberen
2019
da
09:45
Jonahs dyreverden
2020
da
09:55
Odderen Svenn
2020
da
10:02
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:10
Vidundervovsen Vaffel
2015
da
10:20
Cirkusliv i savsmuld
Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.
da
10:40
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at vi har 206 knogler inde i vores krop? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en kæmpestor dinosaurus og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Dino Danny at finde noget kød, så han ikke spiser sin bedste ven Gertrud.
da
11:10
Motor Mille og Børnebanden
Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.
da
11:30
Skæg med bogstaver - U
Afsnit U I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant U, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i et ur i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med U.
da
11:55
Byttebiksen
Lotte vil lege gemmeleg og er så god til det, at Rosa ikke kan finde hende igen. Men hun har jo også travlt med at bytte med veninderne Cirkel og Sofia og Haider, der elsker karate, og som Rosa tager hjem til. Imens når Lotte at bytte med drengen Bjørn, så hun kan gemme sig igen, før Rosa kommer tilbage.
da
12:15
Sprinter Galore III
Kathrine har besøg af sundhedsplejersken, som er meget nysgerrig på, hvad der mon foregår nede i skuret, hvor Heino og Sprinter bygger alarm. Kathrine bilder hende ind, at Heino er hendes mand, som er ved at bygge et lækkert puslebord, men da der lyder en eksplosion fra skuret, tror sundhedsplejersken i stedet, at han eksperimenterer med hjemmelavet fyrværkeri.
da
12:30
Sprinter Galore III
Kathrine er ved at blive vanvittig af babyalarmen, der hele tiden bipper, så hun ikke kan sove - og hun har virkelig brug for en lur, inden sundhedsplejersken kommer. Heino insisterer på, at han og Sprinter reparerer babyalarmen for hende, men der er noget med lydstyrken, der driller, og som nær får skræmt livet af sundhedsplejersken.
da
12:45
Luk op Luk i - farvel
Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.
da
13:05
John Dillermand
I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.
da
13:10
Transformers
Med tiden af essensen forenes Terran-familien for at nedlægge Mandroids supervåben og redde deres familie.
da
13:35
Les nouvelles aventures de Lucky Luke
Tegnefilm.
da
13:55
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:02
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:05
Oda omvendt
Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.
da
14:20
Onkel Rejes sørøvershow II
Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.
da
14:35
Motor Mille på cirkustur
Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere, end hun troede.
da
14:50
Galaktiske Ella
2023
da
15:00
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
15:14
Hey Duggee
2016
da
15:20
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:35
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:45
Peter Pedal
2021
da
16:00
Gurli Gris V
2008
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:10
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:25
Paw Patrol VIII
Vovserne og Katie redder de gøende killinger + Vovserne redder et par briller.
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Bamselægen – Infektion
Bamselægen Sandra får i dag besøg af Sigga Lou og bamsedukken Lulu. Lulu er uheldigvis blevet skubbet ud af sengen af de andre bamser, og har fået et sår på benet. Det kræver lidt mere end at blive pustet på, men heldigvis er Sandra specialist i syge bamser. Sigga Lou og Sandra undersøger Lulu, men afbrydes undervejs af Professor Allan, som har en masse at fortælle om bakterier. Er det mon bakterier, der har gjort Bamsedukken Lulu syg?
da
17:20
Vilde vidunderlige dyr
En han-strandtudse sniger sig forbi en flok sultne måger, nærmest som en slags hemmelig agent. For hvis han bliver opdaget, bliver han spist. Men slipper strandtudsen forbi mågerne, så kan han komme ned til vandhullet og måske finde en hun-strandtudse, som han kan få små haletudser med.
da
17:25
Vilde vidunderlige dyr
Den sorte havemyre er nærmest en slags landmand. For ligesom landmanden passer køer, så passer myren sine bladlus. Myren spiser nemlig bladlusenes lort, som smager sødt og kaldes honningdug. Men der er mange mariehøner i haven, som vil spise bladlusene. Så myren må jage dem væk, hvis den skal få fred til at passe sine bladlus.
da
17:30
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at regnorme elsker at danse? Ta' med Lille Nørd på regnormejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde tusind regnorme.
da
18:00
F for Får VI
2020
da
18:10
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:20
Petronix
Fordi Prinsesse Ranedyr hensynsløst smider affald, tiltrækker hun en brillebjørn, som kommer for at finde mad, og udsætter den og andre dyr i regnskoven, for fare. Mads og Emma har brug for alle deres evner for at redde bjørnen og lære Prinsessen at tage ansvar for skraldet.
da
18:30
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:55
Zig og Sharko
2016
da
19:05
Zig og Sharko
2016
da
19:15
Vilde Kræ IV
2018
da
19:35
Mesterlige monsterbørn
De mesterlige monsterbørn ønsker ikke at konfrontere Dracula i åben krig. Men denne kamp kan de ikke løbe fra.
da
19:45
Den gule yeti
2022
da

TV vodič - srijeda, 24.04.2024

05:00
Ramasjang Mysteriet
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:31
Hunden Ib II
2022
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:40
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
05:55
Luk op Luk i - misundelig
Er det rigtigt, at alle bliver misundelige? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være misundelig.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:25
Motor Mille og Børnebanden
Molly er taget i svømmehallen med sin storebror, imens August og Emir holder øje med de sure mænd. Men så dukker Granberg og Kåbe op i svømmehallen, hvor de vil spraye Vokseværk på børnene. Motor Mille og Børnebanden bruger en falsk lort til at lukke svømmehallen.
da
06:45
Sarah og And
2013
da
06:50
Hey Duggee
2020
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:05
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon II
2018
da
07:15
Simon II
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:30
Onkel Reje og børnenes brevkasse
Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En sprællemand stiller op til Jyllandsmesterskaberne i sprælning. Det går rigtigt godt, lige indtil hans hoved ved et uheld falder af. Brille ønsker sig et overskæg, så Onkel Reje tager ham med til Troldmanden Lord Hundelort, da han kan trylle overskæg på Brille, hvis han altså består de tre svære prøver.
da
07:45
John Dillermand
John vil være cirkusartist, men dilleren kaprer forestillingen, og der er ikke noget ved at være en ægte cirkusartist, hvis man bare stjæler alle de andre artisters numre. Så John må finde på sit eget spektakulære cirkusnummer - med dilleren.
da
07:50
Superhelten Sprinter Galore
Da en invitation til at deltage i en ekspedition til Mt. Bhilka dukker op, melder Sprinter og Riwahl sig. De må nu dyste om at være den, der når toppen først. Riwahl snyder sig til sejren, men det hele viser sig at være en fælde fra Cleopatra, som troede, Sprinter ville vinde. Sprinter må redde ham, men har han lyst til det, når Riwahl har snydt?
da
07:55
Paddington II
2021
da
08:05
Mission Valhalla
Ask Yggdrasil visner! Og hvis livets træ - hvis grønne krone rækker ud over alle rigerne rundt om Asgård - er begyndt at tabe sine blade, må noget være riv-rav-ruskende galt. Tordenguden Thor drager sammen med den modige jordiske helt Luke ud for at finde ud af, hvorfor træet er ved at dø. For Valhalla!
da
08:20
Ricky Zoom
2019
da
08:35
Pyjamasheltene
2019
da
08:45
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
09:00
Gigantosaurus II
2022
da
09:10
Vilde vidunderlige dyr: Kongeørn harejagt
Kongeørnen er en af verdens største fugle. Den har skarpe klør, gode øjne og er en mester i at jage i de jyske skove. På lang afstand ser den en hare, som den vil fange og spise. Kongeørnen går på vingerne.
da
09:18
Vilde vidunderlige dyr: Eghjortens vilde våben
Eghjorten er en kæmpestor bille, som har et ret vildt våben. Da en han-eghjort finder en hun-eghjort, som han vil parre sig med, bliver han udfordret af en anden han-eghjort. De to hanner kommer nu op at slås.
da
09:20
Sød, nuttet og i fare – Kattekillingen fra Lolland
En kattemor er blevet kørt over. Lisa og Emilie finder dens meget lille kattekilling, der er sulten, har lopper og øjenbetændelse. De hjælper den videre til et kattehjem, hvor den får en katteplejefamilie. Det bliver Jonathans opgave at tage sig af den nye kattefamilie, men Jonathan er bange for katte. Vil Jonathan kunne redde den nuttede lille killing, og vil den få ham til at kunne lide katte?
da
09:30
MikroMakkerne II
MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Selma og Milton nærmere på små dyr, som lever i lort. Og så synger de deres hele egen lorte-rap.
da
09:43
Dinolaboratoriet
Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.
da
09:45
Jonahs dyreverden
2020
da
09:55
Odderen Svenn
2020
da
10:03
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:10
Vidundervovsen Vaffel
2015
da
10:20
Cirkusliv i savsmuld
Cirkus mangler penge. Cirkusdirektøren reddes dog hjerteligt af Signe og Brasnik, som for et par af direktørens brugte underbukser, låner ham af deres ugeløn.
da
10:40
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at vi bruger vores hår på kroppen til at holde varmen med? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en zebra og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det virkelig lykkes Frisør Knold&Tot at farve zebraens striber lyserøde.
da
11:10
Motor Mille og Børnebanden
Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.
da
11:30
Skæg med bogstaver - V
Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet M, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en maske på sin øde ø.
da
11:55
Byttebiksen
Lotte har fået den gode idé at overraske Rosa med en kage. Men det er ikke så let, som man skulle tro, for sådan noget dej kan let blive noget nas. Victoria har en kæreste, som hun rigtig godt kan lide, så hun vil gerne bytte til noget, som han bliver glad for. Også Balthazar og Pelle kommer forbi Byttebiksen og får byttet deres legetøj til noget andet.
da
12:10
Sprinter Galore III
Det er nat, og lillesøster vil ikke sove - men så er det godt, man har en superhelt som Sprinter i huset, der er fuld af gode idéer til, hvordan man får sådan en lille baby sendt til drømmeland ...
da
12:25
Sprinter Galore III
Sundhedsplejersken kommer på besøg - og alt går galt. Hun ender med både at tro, at Kathrine ryger, at babyen spiser burgere og at Magnus er kriminel, men da hun vil ringe og sladre til kommunen, er Sprinter heldigvis som altid på pletten.
da
12:40
Luk op Luk i - kedsomhed
Thomas og Jakob ved ikke, hvad de skal lave, efter Thomas' spilkonsol er gået i stykker. De keder sig helt enormt meget. Thomas foreslår, at de skal fælde naboens træ. Naboen er Søren Ryge. Den er Jakob med på, og de får fældet det store bøgetræ. Men de har glemt at spørge Søren om lov, og Søren bliver ret ked af, at hans træ er blevet fældet. De to venner skal nu finde ud af, om de skal flygte, lade som ingenting eller sige undskyld.
da
13:03
John Dillermand
John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.
da
13:08
John Dillermand
John skal på fisketur, men han har ingen fiskestang. Så kan han til gengæld fiske med dilleren. Det er desværre bare så pinligt for den fanger bare gammelt skrammel. Og de andre på kajen griner så meget af ham, at dilleren skubber børnene i vandet. Men John redder dagen med sin diller-kopter, og får fisket børnene i land igen. Alt er godt, indtil John får rigtigt bid.
da
13:10
Zorro
Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!
da
13:35
Les nouvelles aventures de Lucky Luke
Daltonbrødrenes stedfar.
da
13:55
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:04
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:10
Oda Omvendt
Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...
da
14:20
Onkel Rejes sørøvershow II
Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.
da
14:35
Motor Mille på cirkustur
Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.
da
14:50
Galaktiske Ella
2023
da
15:05
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
15:16
Hey Duggee
2016
da
15:25
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:35
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:50
Peter Pedal
2021
da
16:00
Gurli Gris V
2008
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:10
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:25
Paw Patrol VIII
Vovserne mod en lysende Humdinger + Vovserne redder et royalt maleri.
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Luk op Luk i - krudt i røven
Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.
da
17:20
Motor Mille på maskintur – Gravko
Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.
da
17:35
Brandbamsen Bjørnis
2022
da
17:45
Monster Buster
Vitus er træt af en fantasi-zombieridder, der bor på hans værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og et sejt ridderskjold, og sammen buster de Vitus' monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.
da
18:00
F for Får VI
2020
da
18:10
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:20
Petronix
McFælde har fanget en sneleopard - et stort kattedyr, kendt som bjergspøgelset - og Petronix-redderne bruger, hvad de har lært om dyret for at kunne redde det.
da
18:35
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:55
Zig og Sharko
2016
da
19:05
Zig og Sharko
2016
da
19:15
Vilde Kræ IV
2018
da
19:35
Mesterlige monsterbørn
Tre unge monsterfans sendes på sommerferie hos deres morfar i Grummebæk. Til børnenes store glæde viser det sig, at byen er et af de meste hjemsøgte steder i verden.
da
19:50
Den gule yeti
2022
da
20:00
Godnat - nu går vi i seng
da
20:15
Ramasjang sover
da