C More Hits

C More Hits

De nyeste film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Nye premierer hver uge!

Denmark

TV vodič - utorak, 07.05.2024

00:05
London Has Fallen
Da den britiske premierminister dør under mystiske omstændigheder, bliver en række statsledere samlet til hans begravelse. Det er selvfølgelig en af verdens bedst bevogtede begivenheder nogensinde, men alligevel starter nogle terrorister et angreb. De vil myrde lederne fra den frie verden - og samtidig sprede kaos i London. Nu er det op til USA's præsident og hans betroede livvagt Mike Banning at forhindre terroristernes plan - og sætte dem ud af spillet.
da
01:40
Greenland
Kaos bryder ud verden over, da nyheden om, at Jorden er på vej til at blive ramt af kometer fra rummet, breaker. Ingeniøren John Garrity bliver af regeringen bedt om at møde op på en militærbase med sin kone, Allison, og deres syvårige søn, Nathan. Undervejs dertil mister han kontakten med dem, og han må nu mønstre alle sine evner for at finde og beskytte sin familie.
da
03:35
A Long Way Down
Da talkshowværten Martin en nytårsaften stiller sig op på taget af en høj bygning for at begå selvmord, bliver han forstyrret af tre andre selvmordskandidater: Den ensomme Maureen, politikerdatteren Jess – der har kærlighedssorger – og det kræftramte pizzabud JJ. Situationen er virkelig underlig, og de fire kan ikke gennemføre deres forehavende. I stedet ender de med at lave en pagt om at vente med at begå selvmord til Valentine's Day – og få det bedste ud af livet indtil da.
da
05:05
Englegård – næste sommer
Fanny og Zac er tilbage på Englegård, hvor brødrene Ivar og Gottfrid er kommet til penge. Præsten lytter stadig til Abba, købmandens hustru er stadig løs på tråden, og købmanden selv ser stadig videofilm i baglokalet. Axel Flogfält har endnu ikke fået fortalt sin søn og byens øvrige beboere, at han er Fannys far, og det giver forviklinger, for han er ikke den eneste, der kunne være hendes far. Oven i købet sætter Fanny sig for at finde Ivar og Gottfrids forsvundne bror.
da
07:20
Belle
Japansk animeret sci-fi-fantasi inspireret af klassiskeren Skønheden og udyret. Suzu er en genert skolepige. Hvad hendes klassekammerater ikke ved er, at hun har en hemmelig identitet - Belle - i den virtuelle verden U, hvor hun er en musicalstjerne.
da
09:20
Dag for dag
En broget gruppe, der består af plejehjemsbeboerne Malte, Rut og demente Tage samt plejeren Katrin og rengøringsassistenten Simon, begiver sig ud på en uforglemmelig rejse gennem Europa i en autocamper for at opfylde et sidste ønske.
da
11:05
The Stones and Brian Jones
Britisk dokumentar om guitaristen Brian Jones, grundlæggeren af The Rolling Stones, som skildrer hans liv, eftermæle og tidlige død. Instruktør er Nick Broomfield, kendt for musikdokumentarer som Biggie & Tupac og Kurt and Courtney.
da
12:40
Ildsjæl
I 1930'ernes New York drømmerunge Georgia om at blive brandmand som sin far. Da en pyroman hærger byen, klæder hun sig ud som "Joe" og får chancen for at udleve sin drøm.
da
14:05
Kongens store tale
Det var slet ikke meningen, at han skulle være konge, men da Englands kong George V dør og efter den skandaløse afståelse fra tronen af kong Edward VIII, bliver den forsagte Bertie pludselig kronet som konge i 1936.
da
16:00
Monica Z
Den næsten sandfærdige historie om den store svenske jazzsangerinde Monica Zetterlund. Monica er enlig mor og bor hos sine forældre langt ude på landet i Sverige. Hendes far er en desillusioneret trompetist, som ikke tror på Monicas talent. Hun kæmper sig fri af de snærende bånd og kommer til USA for at synge, men vender skuffet hjem, da hun i et raceadskilt New York nægter at udskifte de sorte i sit band. Hendes liv og karriere går i stå flere gange – mest fordi hun har et stort forbrug af mænd og spiritus. Og selv om hendes talent er indlysende, og hun er meget anerkendt, findes der aldrig nok bekræftelse i verden for Monica Z.
da
17:50
The Program
Den amerikanske cykelrytter Lance Armstrong er en rigtig god historie, da han både besejrer sin testikelkræft - og vinder Tour de France syv år i træk. Men det er næsten for godt til at være sandt, så den britiske journalist David Walsh begynder at grave i om Armstrong skulle have taget doping. Han finder tegn på, at Armstrong lyver - men kan han bevise, at sportsidolet har ført verden bag lyset?
da
19:30
Irrational Man
Professoren Abe Lucas er deprimeret og har svært ved at finde mening livet - selv om både hans kollega Rita Richardson og hans elev Jill bager på ham. En dag overhører Abe en tilfældig samtale i en diner og indser, at han kan løse en enlig mors alvorlige problemer ved, at han begår et mord - og tanken giver ham straks livsglæden tilbage! I al hemmelighed går Abe nu i gang med at planlægge forbrydelsen, men tingene udvikler sig ikke, som han havde forestillet sig.
da
21:00
Den of Thieves
Den kriminelle underverden i Los Angeles syder. Byens mest succesfulde bankrøver Enson Levoux og hans gruppe driver konstant gæk med politiet og har held med at tømme den ene bank efter den anden. Gruppen planlægger da det ultimative kup: at plyndre den topsikrede Federal Reserve Bank. Men den barske eliteenhed, under ledelse af "Big Nick" O'Brien er lige i hælene på røverne.
da
23:15
Beck - På tynd is
En populær hockeytræner for juniorerne i en forstad bliver fundet knivmyrdet. Trækker mordet tråde til et af hans sideprojekter - at lære flygtninge at stå på skøjter? Martin Beck, der er vendt tilbage i en højere stilling, kæmper for at finde en erstatning for Steinar, der dog viser voksende interesse for at blive på sin nye post som gruppeleder.
da

TV vodič - srijeda, 08.05.2024

00:55
Non-Stop
Under en transatlantisk flyvetur fra New York til London får den amerikanske flyvagt Bill Marks en række kryptiske tekstbeskeder, der kræver, at han skal beordre regeringen til at overføre 150 mio. dollars til en udenlandsk bank. Indtil han har sikret pengene, vil der blive dræbt en passager på flyet hvert 20. minut.
da
02:40
Kamæleonen
Den unge Stephen Meyers er pressetalsmand for den idealistiske guvernør Mike Morris, der håber at blive demokraternes præsidentkandidat. Dermed trækkes Meyers ind i et politisk magtspil præget af intriger, manipulation og beskidte tricks, men det viser sig hurtigt, at det er et spil, som Meyers mestrer bedre end de fleste.
da
04:20
Paris må vente
Anne står ved en korsvej i livet. Hun er gift med en succesrig, men arbejdsgal filmproducer, der har en tendens til at overse hende. Hans partner tilbyder hende et lift fra Cannes til Paris, hvor hun skal møde sin mand. Det bliver en tur med mange lange omveje, med maleriske seværdigheder, skøn mad og vin og gode samtaler - en tur, som vækker hendes livsglæde igen.
da
05:50
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
06:00
Black Jack
Inger vender tilbage til sin lille hjemby efter et mislykket ægteskab i Stockholm. Første weekend hjemme tager hun ud og danser på et lille dansested. Der møder hun Kaj, der straks forelsker sig i hende. Hun møder også Tommy, dansebandet Black Jack's helt egen Casanova.
da
07:50
Giftig viden
"Der er tre måder at tjene penge på i den her branche. Vær først, vær klogest - eller snyd!". Året er 2008, og en gigantisk finanskrise er under opsejling. I en stor investeringsbank er Peter Sullivan en af de første, der indser, at der er noget i gære. Den unge finansmand opdager, at firmaet risikerer et tab, der er større end dets værdi. Nu starter en desperat kamp for at begrænse skaderne - koste, hvad det koste vil.
da
09:35
The Summit
I august 2008 påbegynder en gruppe bjergbestigere turen op ad verdens næsthøjeste bjerg, K2. Et bjerg som rager 8611 meter op i luften lige på grænsen mellem Pakistan og Kina. To dage efter omkommer 11 af dem i en tragisk ulykke, da en isblok river sig løs og tager dem med i faldet. Dette er historien om en af de største katastrofer i bjergbestigningens historie.
da
11:15
Sune vs. Sune
Da Sune skal begynde i 4. klasse, får han et chok. En ny dreng sidder på hans plads, og han er alt det, Sune gerne vil være.
da
12:40
Second Act
Maya arbejder i et stormarked, da hun pludselig bliver headhuntet af et førende kosmetikfirma. Hun ved ikke, at det er fordi, hendes gudsøn har givet hende en helt ny internetidentitet. Med et slag har Maya fået en flot universitetsuddannelse, en baggrund i fredskorpset, og så taler hun flydende kinesisk. Men kan hun leve op til sin fine, nye stilling?
da
14:20
Valentino - den sidste kejser
Valentino, født i 1932 i Italien med efternavnet Garavani, er en af verdens mest kendte modeskabere og har siden 1960 dannet par, både privat og professionelt, med den forretningskyndige Giancarlo Giammetti, som siger om det livslange kompagniskab, at 'det hverken handler om penge eller mode, men om kærlighed'. Matt Tyrnauers dokumentarfilm er en intim og medrivende flue-på-væggen reportage om den særegne verden, der omgiver en af Italiens mest berømte mænd. Optagelserne har fundet sted i alle Valentinos overdådigt indrettede boliger fra villaen i Rom, slottet i Frankrig, huset i London, lejligheden i New York, skihytten i Gstaad til Valentinos 152 fod lange yacht med et mandskab på elleve og udsmykket med Andy Warhols portrætter af modeskaberen.
da
15:55
The House With a Clock in it's Walls
Forældreløse Lewis flytter ind hos sin farbror i et hus fyldt med mystik og hemmeligheder. I væggene har en old troldmand gemt et ur, og ingen ved hvad det gør, kun at det er noget farligt.
da
17:35
Bailey - en ven for livet
Ethan på otte og hans mor redder en golden retrieverhvalp ud af en brandvarm bil. Familien tager den lille hund til sig og kalder den Bailey. Det bliver begyndelsen på et livslangt venskab mellem Ethan og Bailey. Bailey bliver nemlig genfødt adskillige gange gennem årene, og hver gang havner den sammen med Ethan.
da
19:10
Et sidste race
Stjernespækket actionkomedie om streetracinglegenden Dennis, som sammen med ekskonen Tove vil forsøge at afholde teenagedatteren Hanna fra et deltage i et gaderæs. Det bliver starten på et hæsblæsende sidste race igennem Sverige.
da
21:00
Bäckström
Nye beviser dukker op i efterforskningen omkring Miguels død og peger på en uventet mistænkt meget tæt på Bäckström. Desuden vil en stor smuglerlast med kokain snart ankomme til Palma. Tingene begynder at stramme til, men hvem kan man stole på? I tredje sæson rejser den egenrådige drabsefterforsker Evert Bäckström til ferieparadiset Palma for at opklare drabet på en barndomsven. Men Bäckström kastes ud i et mysterium med brutale drab, narkosmugling og uventede hemmeligheder.
da
21:45
Feed
En gruppe unge med en velkendt influencer i spidsen inviteres til et eksklusivt glampingevent ude i vildmarken. Men der findes noget derude, som vil dem det ondt. Meget snart handler det ikke længere om holde feedet levende, men om selv at overleve.
da